Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δυό πόρτες έχει η ζωή

Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς το σημερινό παιχνίδι. Ο Απαισιόδοξος και ο Αισιόδοξος.

Σύμφωνα με τον απαισιόδοξο τρόπο, αποτύχαμε να κερδίσουμε ή έστω να αναδειχθούμε ισόπαλοι με τον χειρότερο ολυμπιακό της δεκαετίας, ο οποίος είχε μία και μοναδική ευκαιρία με το δοκάρι του Ζαϊρί (δεν υπολογίζω καν ως ευκαιρία το γκολ δώρο που σημείωσαν), που έπαιζε με δέκα παίκτες και που στερήθηκε νωρίς των υπηρεσιών του Ντάρπισάϊρ, ο οποίος ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου για την ομάδα μας. Εν ολίγοις έβρεχε λίρες στη Νέα Σμύρνη κι εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Κατά το ίδιο σενάριο η αδυναμία μας αυτή μας έβαλε σε τρελές βαθμολογικές περιπέτειες αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων, τα "τυχερά" αλλά και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια.

Προσωπικά θα προτιμήσω το αισιόδοξο σενάριο, κρατώντας από το παιχνίδι την εικόνα της ομάδας κατά το δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες, πιθανόν και να αδικείται σε δύο περιπτώσεις (οφσάιντ Κούκετς και πτώση Γουνδουλάκη). Κρατώ επίσης ότι για πρώτη φορά εδώ και καιρό ο πάγκος της ομάδας διανυκτέρευε και ότι ο άπειρος Μάντζιος κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες γιά να γυρίσει το παιχνίδι. Πιθανότατα να μπορούσε να είχε πετύχει και κάτι καλύτερο, αν είχε ρισκάρει λίγο περισσότερο στην αρχική ενδεκάδα.

Από τους παίκτες μας μου άρεσαν οι Ριέρα, Μπουβάλ, Όμο, Μπαρόνι, Μπεθέρα.

Αυτό που δεν μου άρεσε και δυστυχώς είναι το στίγμα του κου Φερέρα είναι ότι οι παίκτες μας για κάποιο ανεξήγητο τρόπο δεν ξέρουν πως να κλείνουν χώρους και να δυσκολεύουν την κίνηση της αντίπαλης ομάδας. Το ίδιο μπορεί κε Πρόεδρε να συνέβαινε και επί Λίνεν όμως τότε η επίθεση έβγαζε φωτιές και αυτό το πρόβλημα δεν μας έκανε τόση ζημιά. Ο Πανιώνιος δεν μου δίνει την εντύπωση της καλοδουλεμένης ομάδας, που η παίκτες της έχουν συγκεκριμένους και διακριτούς ρόλους καθώς και αυτοματισμούς. Γενικά η ομάδα μας δεν ξέρει πως να αμύνεται συνολικά και θα προσθέσω ότι από το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Ρεκόμπα έχουμε να δούμε στον Πανιώνιο κάθετη πάσα έστω και κακή.

Για κάποιο λόγο και σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα είμαι πολύ αισιόδοξος γιά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ίσως γιατί θεωρώ ιδιαίτερα πιθανή την αγωνιστική ανάκαμψη των Κουμορτζί και Εστογιανώφ. Το βέβαιο είναι ότι έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας.


υ.γ

Θ ήθελα να διορθώσω μια μεγάλη παράλειψή μου. Όλοι εμείς οι Πανιώνιοι υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε διαφορετικοί από τους φιλάθλους - οπαδούς των ομάδων του κέντρου. Λυπάμαι αλλά υπήρξαν κάποιοι σήμερα που ήταν ίδιοι και απαράλλαχτοι με τους βαζελόγαυρους. Υβριστικά συνθήματα, κροτίδες και αντικείμενα. Με λίγα λόγια σίγουρη τιμωρία και οικονομική αιμορραγία. Το παιχνίδι κόντεψε να τιναχθεί στον αέρα και να το χάσουμε ακόμη και στα χαρτιά. Παιδιά, όλοι είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα. Πολύ φοβάμαι όμως ότι φέτος κάποιοι από εσάς ζημίωσαν την προσπάθεια όλων μας. Πέρα απ το ότι η βία πρέπει να εκλείψει από τα γήπεδά μας, πρέπει να σκεφτούμε ότι το 80% των μικρών εισπράξεων της ομάδας τις διαθέτουμε στα πρόστιμα που μας επιβάλλονται επειδή 5-10 άτομα δεν συγκρατούν τα νεύρα τους. Η ίδια η 3 πρέπει να περιφρουρήσει την ομάδα και να απομακρύνει τους ελάχιστους που κάνουν κακό. Αν δεν το καταφέρουν οι Πάνθηρες θα πρέπει να επέμβει η διοίκηση.

144 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ και ήταν συγκεντρωμένοι. Αν ήταν έτσι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν θα υπήρχε αυτή η βαθμολογική συγκομιδή. Προσωπικά χωρίς Εστογιάνοφ Κουμοτρτζί δεν περίμενα καλύτερη εμφάνιση. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, συμπαραστάθηκε στην ομάδα αν και οι οργανωμένοι που αγαπάει πολύ ο πρόεδρος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΣΦΠ που πρόλαβε και οργανώθηκε στο διάστημα της διακοπής με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αιφνιδιάσουμε στο διάστημα που ο ΟΣΦΠ θα είχε πρόβλημα προσαρμογής.
Σήμερα βοήθησε και ο Μπαρόνι αλλά ακόμα δεν αλλάζω άποψη για αυτόν αλλά μάλλον αλλάζω άποψη για τον Σκούφαλη και τις δυνατότητες του να βοηθήσει την ομάδα. Δικαίωσε απόλυτα τον Φερέρα. Ο Κούκετς κάνει τελείωμα στην φάση του γκολ που ακυρώθηκε που δεν το έχουν πολλοί στην ομάδα. Ο Μπάλαμπαν καλός, ο Νικολάου πολύ αγωνιστικός αλλά του ζητήθηκαν πολλά σήμερα.
Ο Μάτζιος σήμερα ήταν ο κώουτς που τόσο μας έλλειψε...

Ron Barceló είπε...

Χαρά στο κουράγιο κ την αισιοδοξία σου..
Εγώ από την άλλη παραμένω απαισιοδοξος, πλήρως ξενερωμένος κ βλέπω την κατηφόρα να μην έχει τέλος. Στο Περιστέρι,θα δεινοπαθήσουμε από τον φορμαρισμένο Ατρόμητο που μας έχει κ άχτι..
Αναφορικά με το ματς, απορώ γιατί χάθηκε ενα ολόκληρο ημίχρονο με τις απελπιστικά ΛΑΘΟΣ επιλογές του Μάντζιου.Ειναι δυνατόν σε τέτοιο ματς να ξεθάβεις το Σιόβα στα χαφ? Δε μπορεί το παλικάρι, δεν μπορούσε να στρίψει, δεν έκοβε ούτε με αίτηση. ΤΕΡΑΣΤΙΟ το κενό του Κούμο που έχει ακούσει τα χειρότερα τελευταία. Ο Μπαρόνι μου έσπασε τα νεύρα σε σημείο που δεν την πάλευα άλλο. Δεν μου θυμιζει καν ποδοσφαιριστή επαγγελματία. Ο Μανόλο ήταν ο γνωστός Μανόλο που μας κάνει να γελάμε. Κέντρο ανύπαρκτο, ανάπτυξη μόνο με γιόμες αλα Αλέφαντος. Έτσι, δεν κερδίζεις το χειρότερο γαύρο της 10ετίας ούτε με 8 πάικτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξύπνησε ο Άκης κ επαιξε ορθολογικά με 2 φορ. Ο Πανιωνιος αν θέλει να σωθεί κ να πάιζει κ του χρόνου στην 1η εθνική ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάιζει με 2 φορ. Ο Μπόσκο πάλι έσκασε μετα το 60'.
Συγκινητικοί ήταν ο Όμο (ναι κύριοι, αυτός) κ ο δύσμοιρος Νικολάου που πάλευε μόνος του. Οι άλλοι χάθηκαν στη μετριότητα. Ακόμη κ τα 'σίγουρα' χαρτιά μας, οι Μανιάτης κ Ριέρα ήταν εκτός παιχνιδιού.
Όσον αφορά τον περιφερόμενο θίασο του γαύρου, δεν αξίζει ούτε την 3η θέση. Με τα καραγκιοζιλίκια του κηπουρού κ τις ψευτομαγκίες του Τοροσίδη δεν πάει πουθενά.
Κάτι τελευταίο:
1]Αυτή η κατάντια με τα αντικείμενα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Έλεος ρε, όχι σε μας αυτά που κοροιδεύουμε στους άλλους.
2]Κανονίστε να κάνετε κανα αστειο κ να φερετε κανα Σουμ. Θα το κάψω το διαρκείας..

Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, Κ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ..

br fun_atic είπε...

Όταν ο πρόεδρος καταλόγισε ευθύνες και στους παίκτες της ομάδας και μάλιστα σε ποσοστό μεγαλύτερο από του προπονητή, προφανώς και δεν εννοούσε ότι φταίνε επειδή είναι ντεφορμέ. Με Κουμορτζί και Εστογιανώφ σε καλή ημέρα νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το ματς στο Περιστέρι. Η αγωνιστική άνοδος των συγκεκριμένων παικτών θα ανεβάσει και την απόδοση των υπολοίπων.

Griniaris είπε...

Λυπάμαι αλλά το στίγμα που άφησε ο Φερέρα στον Πανιώνιο είναι η πρόωρη αποχώρηση του Ρεκόμπα.Δεν έχουμε δει και ούτε πρόκειται να δούμε μια σοβαρή επιθετική προσπάθεια με μια έξυπνη πάσα,ένα κάτι τέλος πάντων.Ο καταρτισμός της ενδεκάδας ήταν τραγικός και το μόνο που έκανε ο Μάντζιος ήταν να διορθώνει στο δεύτερο τα ασυμμάζευτα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.΄Μπαρόνι,Καστελιόνε,Σιόβας είναι για ομάδα β κατηγορίας.Ειλικρινά δεν κατάλαβα τη μη χρησιμοποίηση του Ανδριόλα...
Ένα μεγάλο Μπράβο στο Νικολάου που έδωσε πραγματικά την ψυχή του...

Griniaris είπε...

Και φυσικά συμφωνώ με τον Argy για τον Σουμ που ήταν και στο γήπεδο...

br fun_atic είπε...

Ήταν στο γήπεδο ο Σουμ; Αυτό είναι που ψάχνουμε για προπονητή για τα επόμενα χρόνια; Δηλαδή ο Λίνεν δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο και μπορεί ο Σουμ;

IWN1998 είπε...

Χωρίς να θέλω να ρίξω την ευθύνη της ήττας αποκλειστικά στο Μάντζιο, θεωρώ λάθος να χαϊδεύουμε τα αυτιά του πάγκου, επειδή έκανε αλλαγές που δεν έκανε ο Φερέρα, μεταξύ μάλιστα των οποίων ήταν αυτή της διόρθωσης της προπονητικής γκέλας της χρησιμοποίησης Σιόβα. Η ομάδα θέλει κανονικό προπονητή.

Επίσης να ξαναυπενθυμήσω ότι και πέρυσι λίγο πιο αργά βρεθήκαμε στην ίδια θέση, απ' όπου μας έβγαλε ο άχρηστος Ρεκόμπα, ο οποίος σήμερα δεν υπάρχει στην ομάδα. Ίσως καλώς δεν υπάρχει αλλά πρέπει να βρούμε τώρα άλλους τρόπους και σύντομα.

Τέλος για να μην καταστροφολογούμε μόνο, θεωρώ ότι με Τζαβέλα, Κούμο, Λόλο, η ομάδα είναι άλλη αλλά δεν θα συμμεριστώ την όποια αισιοδοξία για τον επόμενο αγώνα. Δυστυχώς το ηθικό είναι πολύ χαμηλό και αυτό συνηγορεί στο να έρθει ΑΜΕΣΑ νέος προπονητής ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους.

zouri1 είπε...

η αποψη μου για τον αγωνα εδω.
http://zouri1.wordpress.com/2010/01/31/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B9/

Griniaris είπε...

Παρεπιμπτόντως ο Μανιάτης σε δέκα μέρες παρουσιάζεται στο στρατό.Ίσως γι αυτό η εσπευσμένη απόκτηση του Γιόνσον...

IWN1998 είπε...

Ήταν και ο Άνζ, προπονητής της Χάβρης (Β' Γαλλίας) και της Σοσσώ όταν την αποκλείσαμε.
Εδώ που βρισκόμαστε, μήπως θέλουμε κάποιον που να μπορεί να πάρει κάποιους πόντους και να στρώσει λίγο την άμυνα.
Όσο ξαναβλέπω το γκολ που φάγαμε είναι η πρώτη φορά που λέω αχ τι καλά που θα 'τανε να πήγαινε η μπάλα στον Όμο που περίμενε από πίσω και να μην έβαζε το πόδι του ο Καστελιόνε, όπως το 'βαλε...

IWN1998 είπε...

Άντε αν κερδίσουμε κάποιο πέναλτι, να υπάρχει και κάποιος να το βάλλει.

br fun_atic είπε...

Μα αν ο Μανιάτης καταταγεί, τότε είναι αδύνατο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.Εκτός κι αν ανήκει σε κάποια κατηγορία μειωμένης θητείας.

Εμένα ως ιδέα δεν με ενόχλησε η χρησιμοποίηση του Σιόβα από την αρχή. Θεωρώ ότι ο Μάντζιος θέλησε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στο κέντρο ή έστω να προσπαθήσει να τον κρατήσει.
Ως σκέψη μου φαίνεται λογική, άλλο αν η πορεία του αγώνα και η απόδοση του Ολυμπιακού να μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως ο Σιόβας δεν χρειάζονταν. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να ελέγχει πολύ καλά το γήπεδο και να κλείνει άνετα τους χώρους. Πολλές φορές οι παίκτες μας κυριολεκτικά δεν είχαν που να δώσουν πάσα.
Δεν μου φαίνεται παράλογο να ξεκινήσει η ομάδα κάπως πιο συντηρητικά και να αρχίσει να ανεβαίνει στην πορεία.Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ο κακός Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος.

Θα συμφωνήσω για το τελείωμα της φάσης από τον Κούκετς. Αυτά να τα βλέπει ο Μπόσκο. Σαφέστατα και ξέρει Μπάλα, αλλά εδώ και καιρό δεν λάμπει...

Να δώσω και κάποιες εξηγήσεις για τους παίκτες που ξεχώρισα. Ο Όμο ήταν φιλότιμος, ο Μπαρόνι σαφέστατα και δεν είναι παικταράς, δεν νομίζω όμως ότι είναι χειρότερος από τον κακό Τζαβέλλα. Και πράγματι ο Τζαβέλλας στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλός. Ο Ριέρα ήταν κινητικός. Ίσως δεν ήταν ουσιαστικός. Προσωπικά όμως δεν θα τον χρησιμοποιούσα σε αυτή τη θέση. Ο Μπεθέρα έδειξε σημάδια απειρίας. Το φάουλ όμως του Ζαϊρί το κανόνισε μία χαρούλα. Εκτιμώ το ποδοσφαιρικό του θράσος.

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχω ξαναγράψει κατά τη γνώμη μου η ομάδα χρειάζεται έναν έμπειρο προπονητή που να ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα για μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό τον καιρό δεν κυκλοφορούν πολλοί προπονητές στην αγορά που να μας κάνουν και να τους κάνουμε γιατί να μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δεν είναι μία ελκυστική ομάδα. Στο διάστημα αυτό μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε όλο το χρόνο να ψάξουμε για τον καλύτερο δυνατό προπονητή.
Ο Μάτζιος σήμερα προσπάθησε να δέσει το κέντρο που απέναντι του είχε πολλους τεχνίτες παίκτες α και γιαυτό ξεκίνησε με τρία αμυντικά χαφ, το σύστημα χάλασε από το γρήγορο γκολ και την αδυναμία του Σκούφαλη να κάνει μία σωστή ενέργεια ωστόσο στην απανάληψη έκανε τις κινήσεις του όπως έπρεπε.
Η Διοίκηση ο Τσακίρης δηλαδή σε ορισμένους τομείς μας κάνει υπερήφανους (δεν δίνει εισιτήρια στο ΠΟΚ χάνοντας χρήματα, δεν ξεπουλάει τους παίκτες) αλλά σε άλλους τομείς υστερεί σημαντικά. Δεν μπορεί κύριε να έχεις βάλει τόσα χρήματα να έχεις φέρει τόσο σημαντικούς παίκτες και να κοιτάς αυτή τη βαθμολογία χωρίς να τρελαίνεσε. Να περιμένεις να παραιτηθεί αυτός ο ανύπαρκτος προπονητής για να κινητοποιηθείς...να αφήνεις τους παίκτες να χάνουν από τον οποιοδήποτε και να μην μπουκάρεις στα αποδυτήρια αλλά να διαβάζουμε συνεντεύξεις του τύπου "κοιταχτήκαμε στα μάτια" ή οι σημερινές του Τζαβέλλα που προπονέίται στο Πανιώνιο μέχρι να τον ζητήσει πάλι η ΑΕΚ.
Μπορεί να μην είναι του στυλ του οι ακραίες αντιδράσεις αλλά πως αλλιώς θα γίνει? Ποιος πρόεδρος βάζει τα χρήματα του σε εποχές κρίσης και αφήνει τους παίκτες να γίνουν παιδική χαρά με αρχηγό έναν άψυχο ανύπαρκτο Βέλγο....

br fun_atic είπε...

Εννοείται ότι χρειάζεται ικανός προπονητής. Προσωπικά δεν θα αγόραζα από την Ελλάδα, αλλά καλό από το εξωτερικό.

Griniaris είπε...

Το δικό μου το θέμα πάντως είναι άλλο.Στα χαρτιά λένε ότι αν την πρώτη ώρα δεν έχεις καταλάβει ποιός είναι το κορόϊδο στο τραπέζι τότε είσαι εσύ.Για πέστε μου λοιπόν τώρα που έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος,ποιός από τους Ατρόμητο,Λάρισα,Εργοτέλη,Ηρακλή,Καβάλα,Γιάννινα,Ξάνθη είναι το κορόιδο;

antunix είπε...

Το γκολ του Κούκετς το θεωρούν οριακό...
Αλλά όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, ακόμη και τώρα δεν περιμένεις εύνοια...

IWN1998 είπε...

Λυπάμαι αλλά διαφωνώ ριζικά για Σιόβα και Μάντζιο. Το γκολ το δεχτήκαμε στο 7' και ο Σιόβας μετά το γκολ ήταν πλεόν μη χρήσιμος και όχι μόνο αυτό αλλά είχε και τέτοια αρνητική απόδοση, που έπρεπε ν' αντικατασταθεί χωρίς να αναγκαστούμε να χάσουμε ένα ημίχρονο με το να μπερδευόμαστε στο κέντρο. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να γυρνάει την μπάλα σε αυτόν που του την έδωσε. Ο προπονητής πετυχαίνει αν πάρει το ρίσκο έγκαιρα. Είναι ρίσκο η αλλαγή νωρίς αλλά όταν το επιτάσσει η πορεία του αγώνα την κάνεις για να αλλάξεις τη ροή όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω και το σχόλιο για Μπόσκο και τελειώματα. Όποτε μπόρεσε τέλειωσε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν εκεί το πρόβλημα σήμερα; Σε προσπάθεια με ψιλομπερδέματα του Μπαρόνι από αριστερά προς το τέλος κόντεψε να το κάνει το γκολ ο Μπάλαμπαν με γυρισμένη πλάτη. Και για τον Κούκετς για να είμαστε αντικειμενικότεροι εκτός του σωστού τελειώματος στο ακυρωθέν γκολ, είχε και άλλη μια φάση που σκότωσε περιστέρια αν και ήταν σε καλή θέση.

Όσο για τον ανύπαρκτο από το Βέλγιο ... δεν θα μάθετε αυτή την ομάδα τα νέα κατορθώματά του γιατί αναβλήθηκε το Σαρλερουά-Λόκερεν.

Katrinos είπε...

Έχουμε και λέμε.
1)Απο την έβδομη θέση και κάτω υπάρχουν εννιά ομάδες που έχουν διαφορά επτά πόντους και συναγωνίζονται για το ποιοί επτά ΔΕΝ θα υποβιβασθούν , Ατρόμητος 26 - Λεβαδειακός με 19 , αυτές είναι οι δύο άκρες σε αυτά τα άτυπα play out.
2)Κατα πάσα πιθανότητα με δεδομένο ότι θα ξανα απολαύσουμε 'καταπληκτικά' αποτελέσματα και στο μέλλον, ο πύχης για τη σωτηρία μπορεί να είναι ΠΑΝΩ απο τους 33 βαθμούς.
3)Ο Βλάχος δήλωσε σήμερα ότι η ομάδα του ΔΕΝ έχει σωθεί ακόμα (ο Αστέρας έχει 29 βαθμούς)
4)Εμείς παίζουμε με τις έξι απο αυτές (+ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΑΡΗ,ΠΑΝΘΡΑΚΑ), 3 αγώνες εντός και 3 εκτός, άρα έχουμε 6 αγώνες ντέρμπυ παραμονής. Τα πιό σημαντικά παιχνίδια είναι τα επόμενα δύο με Ατρόμητο και Ηρακλή , όπου με θετικά αποτελέσματα σου φεύγει κάπως το άγχος. Δεν θέλω να σκέφτομαι τη περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος και αυτό θα πρέπει να σκεφτούν οι παίκτες και μόνο αυτό.

Για το σημερινό , έχω να αναδείξω τα πάθος του Νικολάου, τα καντάρια μπάλα που ξέρει ο Μπόσκο αλλά θέλει βοήθειες, το καταπληκτικό τελείωμα απο το Κούκετς, τον συγκινητικό Όμο που απέδειξε ότι όταν πιέζουμε και βγαίνει πιό ψηλά είναι πολύ καλύτερος (μήπως πρέπει να δοκιμασθεί ώς αμυντικό χάφ?)οι Μπεθέρα και Ουέλινκτον μια χαρά. Για άλλη μια φορά χαρίσαμε μια νίκη στον αντίπαλο μας εξαιτίας του ερασιτεχνισμού που δείχνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιός, κάθε φορά είναι και άλλος) στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Δεν δέχομαι ότι ο Άκης ήθελε να δέσει το κέντρο, δεν επιτρέπεται με αυτό τον Ολυμπιακό να παίζει με έναν επιθετικό, θέλει ένα χριστιανό να ελέγχει το κέντρο (Αναστασόπουλος?) και δύο μ@λ@κες να είναι μπροστά , τι τα ήθελε τα 4-5-1 και το Σιόβα στο κέντρο.. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.
Είδατε σε αυτή τη φάση πόσο πονάει μια 'λάθος' απόφαση του διαιτητή?

Τέλος η παρακαταθήκη του κου Φερέρα είναι μια ομάδα μπλεγμένη σε περιπέτειες και φίλαθλους στα όρια της νευρικής κρίσης(την έχουμε πάθει αλλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα-κάτι σαν τη πτώχευση της Ελλάδος)

Καλή νύχτα .....και του χρόνου

Ron Barceló είπε...

Βαλβερδε τελος απο Βιγιαρεαλ. Να ο ιδανικός προπονητης για μένα. Ας βαλει το χέρι στην τσεπη λοιπον αν θελει προπονητη με ταυτοτητα κ προσωπικοτητα..Τωρα το κατα πόσο προπονητης από Πριμέρα Ντιβιζιόν θα ενδιαφερόταν να αναλάβει τον Πανιωνιο είναι άλλο θέμα..Δυστυχως.

br fun_atic είπε...

Το σχόλιο για τον Μπόσκο δεν αφορούσε τη σημερινή εμφάνιση, αλλά προηγούμενα παιχνίδια, όπου τα τελειώματα του ήταν μάλλον επιπόλαια.
Ο Κούκετς μια φάση είχε τόσο καιρό και την αξιοποίησε, έστω κι αν το γκολ δεν μέτρησε.

dimosthenis είπε...

Άλλη μια ευκαιρία χαμένη. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από αυτόν τον κάκιστο Ολυμπιακό στην έδρα μας πού θα τους πάρουμε;
Ο Μάτζιος το φοβήθηκε το ματς και έπαιξε με τρία αμυντικά χαφ. Ο Σιόβας ήταν εκτός κλίματος μπέρδεψε τα τέρματα και αντί να επιτίθεται γύριζε την μπάλα πίσω, δεν ήξερε να τη δώσει με τη μία, απογοητευση και ο Καστελιόνε. πάλευε μόνος ο Νικολάου που όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικά. Αποτέλεσμα πάλι ένα ημίχρονο χαμένο. Με τις προσθήκες Μπουβάλ, Γουνδουλάκη και Κούκετς τα πράγματα άλλαξαν κατά τι. Απελευθερώθηκαν Μπάλαμπαν και Ριέρα δημιουργήθηκαν ρήγματα και χάθηκαν ευκαιρίες. Να προσθέσω ότι ο Ολυμπιακός άσχετα με τα χάλια του δε δέχεται εύκολα γκολ. Μας είχε διαβάσει καλά και έκλεινε μόνιμα τη δεξιά μας πτέρυγα, γιαυτό και η αδυναμία Μανιάτη να διακριθεί. Ο Μανόλο ελάχιστα βοήθησε και δίκαι αντικαταστάθηκε, σε μια στιγμή όμως που φάνηκε να παίρνει απάνω του. Μια που ανέφερα το Μανιάτη τι θα γίνει μ' αυτό το παιδί και τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς το διαιτητή; αποβάλλεται παίχτης του αντιπάλου και αντί να αφήσει τους Ολυμπιακούς να διαμαρτύρονται και να φάνε καμιά κάρτα ακόμη μπλέκεται κι αυτός στις διαμαρυρίες, δίνοντας άλλοθι στους ανεγκεφαλους της εξέδρας να κανουν μ@...ες, να καθυστερούν τον αγώνα και να δίνουν τη δυνατότητα στο διαιτητή και κυρίως στο βοηθό να το παίζουν θύματα. Ας πέσει κανένα πρόστιμο για τις συνεχείς διαμαρτυρίες και τις κίτρινες που μας εκνευρίζουν όλους.

dimosthenis είπε...

Η παρουσία Γουνδουλάκη με τη δυνατότητά του να παίζει με την μπάλα χαμηλά και να ντριπλάρει μας έδωσε ώθηση καθώς και η παρουσία του Κούκετς που τον ένιωσε η άμυνα του Ολυμπιακού. Τον θεωρώ απαραίτητο κυρίως στο γήπεδό μας, αργησε να χρησιμοποιηθει. Ο Μπαρόνι με καλές και κακές στιγμές. Η παρουσία του Τζαβέλα κατι παραπάνω από απαραίτητη, δεν υπήρχε παιχτης για τα στημένα.
Η ατραξιόν όμως της βραδιας ακούει στο όνομα Σουλεϊμάν ΟΜΟ. του έχουμε σούρει διάφορα σήμερα όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άμυνα μόνος του. Έκοβε επιθέσεις, διόρθωνε τα λάθη, έκανε εκπληκτικά κοντρολ κατέβαζε μπάλα και στο τέλος ήταν ο πιο σταθερός απ' όλους. Του βγάζω το καπέλο.
Ελπίζω να είναι η αρχή μιας σειράς καλών εμφανίσεων. Έχουμε ανάγκη ενός τέτοιου Ομο ακόμα και ως αμυντικό χαφ αν ο Σουηδός μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας.
Ο τερματοφύλακας είναι τσαμπουκάς και μου αρέσει. Μπάλαμπαν και Ριέρα με καλές και κακές στιγμές. Λίγη ρέντα χρειάζεται ο Μπόσκο. Δεν τα βαψα μαύρα αν και πετάμε πολύ εύκολα βαθμούς και με τόσα αμυντικά χαφ και παλι δεν αμυνόμαστε σωστά. Απαραίτητη η άμεση πρόσληψη ικανού προπονητή.

Ron Barceló είπε...

Κ έστω ότι ο Βαλβέρδε θα προτιμά τον πάγκο των σιχαμένων κ τα λεφτά-αβάντα του 'θείου'. Αντις, Τοπμέλερ, Λάουντρουπ είναι ελευθεροι κ διαθέσιμοι. Οπως επίσης κ ο Τεριμ, αν κ σε αυτη την περίπτωση έχω τις αντιρρήσεις μου, μιας κ δεν γουστάρω Τούρκο στον πάγκο μας. Η διαίσθηση μου λέει πως το καραφλό αγόρι από τη Γεωργία θα είναι ο νέος μας τεχνικός. Χίλιες φορές σε σχέση με φαρσοκωμωδίες τύπου Σούμ, Σκάζνι κ λοιπών ταβερνιάρηδων.
Είπαμε, όχι άλλα πισωγυρίσματα..

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Έχει πολύ καλούς παίκτες για να μην συμβεί αυτό. Για μένα το ζητούμενο είναι το κύπελο. Ο στόχος που κρατάει ζωντανή αυτή τη σαιζόν. Τυχόν αποκλεισμός θα είναι πισωγύρισμα διότι για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν θα τελειώσει το ενδιαφέρον από τον Φεβρουάριο και αυτό σίγουρα δεν θα περάσει χωρίς επιπτώσεις για ένα σύλλογο που θέλει να φέρει κόσμο στο γήπεδο που σκοπεύει να χτίσει.
Ο αγώνας με την Καβάλα που παραπαίει (τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στο γήπεδο μας)θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα και ένας προπονητής από το εξωτερικό δεν θα ήταν ότι καλύτερο για αυτή την προσπάθεια η οποία αν μην τι άλλο νομίζω θα υποστηριχθεί από τους παίκτες γιατί θα είναι και προς δικό τους όφελος.
Δεν πειράζει αν αγχωθούν καλύτερα αγχωμένοι παρά αδιάφοροι.

Katrinos είπε...

Φατίχ Τερίμ............Τ-Ι Ε-Ι-Π-Ε-Σ Τ-Ω-ΡΑ !!!!

Θέος, με αυτόν προπονητή θα έχεις ένα σύνολο τύπου Τσετσένων μπουτζαχεντίν δολοφόνων και χωρίς να ξέρεις το ρόστερ (sexy or not όπως είπε και ο Τσακ) θα ξέρεις ότι ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα όχι να σε κερδίσει αλλά να σε αντιμετωπίσει. Εκτός του ότι είναι προπονηταράς, είναι και λάτρης της πειθαρχίας, πιστεύει στο σύνολο, άστα μακάρι να ερχόταν αλλά το κασέ του είναι κάτι παραπάνω απο απαγορευτικό για εμάς.

Το μόνο καλό που έχει ο Σούμ είναι η κόρη του που είναι κούκλα τπτς άλλο. Μακριά και αγαπημένοι

cdu είπε...

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πίκρας. Ο ρεαλιστής μέσα μου δεν περίμενε τίποτα παραπάνω (7 σερί ήττες μετράμε από το γάβρο) αλλά ο άλλος, ο «λες να ...» Πανιώνιος .... Έχουμε όλοι τοποθετηθεί από καιρό για την ομάδα, τον Φερέρα, τη διοίκηση και τις κατά καιρούς επιλογές της. Όμως θα ήταν άδικο να τα επαναλάβω τώρα. Ας τους δώσουμε μιά εβδομάδα προθεσμία.

IWN1998 είπε...

Επειδή του έχουμε σούρει πολλά θέλω και γω να ενώσω τη φωνή μου με όσους επαίνεσαν τη σημερινή εμφάνιση Όμο, ιδίως στο Β' Μέρος. Απίστευτα κοντρολ και πολύ προσπάθεια. Μπράβο.

IWN1998 είπε...

Πάντως ας σκεφθούμε ότι κάποιοι θέλανε πολύ να κρατηθεί το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος και σήμερα είχαν διάφορα μέτωπα στα οποία έπρεπε να συνδράμουν για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό. Ένα ήταν στη Ν. Σμύρνη. Βέβαια στο συγκεκριμένο σημείο είχαν ένα μεγάλο σύμμαχο. Τον ίδιο τον κακό εαυτό του Πανιωνίου.

Στο Α' γύρο ήμασταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση και με την ίδια σύγκομιδή βαθμών, λαμβάνοντας υπόψη μόνον τα παιχνίδια του Α' γύρου. Τότε γυρίσαμε την κατάσταση. Μπορούμε και τώρα. Νέος προπονητής τη Δευτέρα και δουλειά με σοβαρότητα. Δυστυχώς δεν έχουμε δυνατότητες για Βαλβέρδε και Τερίμ και το ξέρουμε. τα ονόματα που ακούγονται και παρακολούθησαν κάποιοι και το σημερινό ματς δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Ας ελπίσουμε, όποιος αναλάβει να είναι ο πλεον ευπροσάρμοστος και ο πλέον αποδοτικός στο κοουτσάρισμα. Αυτό που είπε ο Πρόεδρος ισχύει. Να παίρνουμε βαθμούς ακόμα και αν δεν παίζουμε πολύ καλά γιατί ως τώρα και να παίξουμε πολύ καλά, οι βαθμοί έρχονται πολύ δύσκολα.

Griniaris είπε...

Έχετε δίκιο, ο Όμο σήμερα ήταν ένας από τους καλύτερους και αξίζει να το πούμε.

antonis είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Β @ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ (ΚΟΝΤΟΕΣ ΜΠΑΡΟΝΙ ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΙΟΒΑΣ ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ)
ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ (ΟΜΟ ΛΑΤΚΑ ΜΠΕΛΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΒΑΛ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ ).
ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ ΡΙΕΡΑ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛΤΖΗ.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!!!

Υ.Γ Ο ΔΙΟΓΟΣ (ΜΕΓΑΣ FUN TOY ΤΣΑΚΙΡΗ)ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ(ΦΑΝΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ)

amanAM είπε...

εγώ αυτό που ξέρω, είναι πως ο Ολυμπιακός, με 2 φάσεις σε ολόκληρο το παιχνίδι, μας νίκησε με 0-1 με ένα τυχαίο γκολ, ενώ εμείς είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, είχαμε ένα κανονικό γκολ που κακώς ακυρώθηκε, και 2 πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπερ μας.

Ναι, δεν παίξαμε καλά, ναι δεν μας βοήθησαν οι διακοπές, ναι ήταν λάθος κάποιες επιλογές στην σύνθεση, ναι, κάποιοι δεν τράβηξαν, αλλά όταν με τον Ολυμπιακό σου τρώνε ένα γκολ και 2 πέναλτι, δεν φταίει η απόδοση της ομάδας, αλλά η γνωστή μοίρα μας, όταν αντιμετωπίζουμε "μεγάλες" αλλά και μικρές ομάδες...

IWN1998 είπε...

Είπαμε...κάποιοι δεν ήθελαν σήμερα να τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν ήθελαν να τελειώσει και για τον Ολυμπιακό.
Όντως έχουμε ελλείψεις στο ρόστερ αλλά συνεχίζουμε να μην έχουμε και πετυχημένες επιλογές μεταξύ όσων χρησιμοποιούνται. Σήμερα ένα ημίχρονο το πετάξαμε.

General Tanz είπε...

Εγω πιστευω οτι προσπαθησαμε και το αποτελεσμα μας "αδικει", ειδικα μετα την αποδοση του β ημιχρονου.
Οχι οτι δειξαμε κατι ιδιαιτερο, αλλα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ.
Ξεχωρισα Μπαρονι, Νικολαου, Ομο, Μποσκο.
Δυστυχως ολη η αμυντικη γραμμη του γαβρου ηταν αλανθαστη, με μακραν καλυτερους τους Τορο και Μπραβο που καταπιαν Σιτο και Σκουφ.
Νομιζω εκει κριθηκε.

Ο Ακης μαλλον το φοβηθηκε λιγακι, και για αυτο κατεβασε 3 αμυντικα χαφ. Το βρισκω λογικο μια και ο γαβρος επαιξε με 3 στον αξονα(Ντουντου, Μαρεσκα, Στολτιδη), και εν πασει περιπτωσει με τον γαβρο παιζεις, οχι με τον Λεβαδειακο. Δυστυχως ο Σιοβας ηταν σε αλλο γηπεδο.

Τα θεματα διορθωθηκαν γρηγορα,γι'αυτο στο β ημιχρονο πηγαμε πολυ καλυτερα. Βοηθησαν για μενα και ο Φανουρης και ο Κουκετς.

Τα πραγματα, τωρα πια,ειναι δυσκολα
και ολο το αυγο ειναι το ματς με τον Ατρομητο.
Αν το χασουμε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ!!!!!!!!

Ο γαβρος μπορει να ηταν θλιβερος,αλλα μας κερδισε με 10 παικτες. Αυτο κατι λεει.

Το γκολ του Κουκετς μου ειπαν οτι ηταν κανονικο, περιμενω να το δω γιατι μεσα μου φανηκε οφσαιντ, και ειδα τον πλαινο που σηκωσε ακαριαια.

Καλη εβδομαδα σε ολους.

IWN1998 είπε...

Πολύ φτωχό το βιογραφικό του Άντζ. Και του Σουμ μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη; Σε όποια ομάδα πήγε διαμαρτύρονταν ότι δεν έπαιζε μπάλα. Βέβαια σαν εμπειρίες και κατακτήσεις έχει πολύ καλύτερες από τον Άντζ. Αν είναι να έρθει Σουμ, φέρε το Μαρκαριάν καλύτερα πρόεδρε.
Δυστυχώς δεν βλεπω ιδιαίτερα πράγματα σε τέτοιες επιλογές. Ξέρω είναι δύσκολο σε αυτή τη φάση να βρεις κάτι αξιόπιστο. Τι να πούμε. NA μείνουμε έτσι γίνεται;

IWN1998 είπε...

Καλά στρατηγέ, ο βοηθός που σήκωσε αυτόματα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Σε όλο το ματς ήταν αλλού γι' αλλού. Αλλά πες ότι ήταν οριακή φάση. Δεν ήταν εκεί το θέμα με τη διαιτησία. Αλλά και πάλι από τη δική μας βλακεία χάσαμε. Να το ξαναπώ, η διόρθωση Σιόβα έπρεπε να γίνει στο 15' μετά το γκολ, όσο και αν φαίνεται ρίσκο να κάνεις την αλλαγή τόσο γρήγορα. Δεν την έκανε ο Άκης, δεν θα τον φάμε βέβαια, αλλά από κάτι τέτοια μπορεί ν' αλλάξεις ένα αγώνα.

Griniaris είπε...

Η ταύτισή μου με τον Ίωνα,τουλάχιστον σήμερα,είναι απόλυτη.Θα πω μόνο ότι προτιμώ να μείνουμε έτσι,με τον Μάντζιο που αν μη τι άλλο,είχε το θάρρος και τον μή εγωισμό να διορθώσει άμεσα τα όποια λάθη έκανε παρά να έχουμε έναν από αυτούς που ακούγονται και που θα θέλουν 4-5 παιχνίδια να μπουν στο κλίμα της ομάδας.Επειδή δεν πήρα απάντηση στο ποιός είναι το κορόιδο της κατηγορίας,επαναλαμβάνω δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς...

antunix είπε...

Φτωχό φαντάζει το βιογραφικό του Γάλλου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

http://fr.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A9d%C3%A9ric_Hantz

General Tanz είπε...

Ειδα τις φασεις τωρα.
Του Κουκετς ειναι οριακο, και να σηκωσεις και να μην σηκωσεις μεσα εισαι.Ετσι το ειδα θα σου πει, και θα εχει και δικιο. Ασχετα αν ο συγκεκριμενος βοηθος οπως ειπε σωστα και ο IWN ηταν σε ολο το ματς για τα θηρια.

Του Μπουβαλ ομως........ μαρς.

Στην φαση με Γουνδουλακη δεν νομιζω να υπαρχει κατι.

Ανώνυμος είπε...

Αrgy, να είσαι καλά! Ειλικρινά και από την καρδιά μου!

Και μόνο που ανέφερες Βαλβέρδε, θα ονειρευτώ για λίγο (γιατί ... όνειρο είναι ...) και θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Αν είναι να μην είναι ο Ewald, ας ήταν ένας ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος σαν κι αυτόν.

Δεν αντέχεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα. Δεν παει πολύς καιρός που ήμασταν υπερήφανοι κι ας χάναμε. Δεν παει ... Τώρα, τρώμε στη μαπα την ομαδάρα που "χτιζόταν σε υγιείς βασεις χωρίς γαμπρούς και κουμπάρους .." και στην οποία δεν είχε θέση ο Ρεκόμπα ... Με τις υγιείς βάσεις θα πάει προς τη Β ...
Πριν τον αγώνα του Α γύρου με τον Ατρόμητο, γράφαμε (μερικοί) πως φοβόμαστε ... Μετά, εγιναν κάποιες νίκες και ... δικαιώθηκε ο Τσακίρης που κράτησε τον Φερέρα. Εκτος από τον Τσακίρη, αισθάνεται και κανένας άλλος δικαιωμένος τώρα σρην κατηφόρα; Έτσι για να ξέρουμε.

Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Πως διαλύθηκε έτσι η κατάσταση; Εγωισμός; Ξεροκεφαλιά; Παιχνιδάκια; Δεν ξέρω.

Ξέρω όμως κάτι, και ας με παρεξηγήσουν κάποιοι. Οι γάβροι, δεν δίστασαν παρα τα 11 πρωταθλήματα, να φωνάξουν το όνομα του Βαλβέρδε, τρίβοντας τη μούρη του Προέδρου τους. Εμείς δεν φωνάξαμε ποτε το όνομα του Λίνεν. Στην αρχή, καραδοκούσαν τα "τάγματα εφόδου" που αποδοκίμαζαν τον Μάκο (τα θυμόσαστε;) Μετά, γιά να μην κακοκαρδιστεί ο Πρόεδρος .. (που σε κάθε συνέντευξη, ακόμα και για το Ιρακ να μιλησει, στο Λίνεν θα καταλήξει ...)

Ε δεν πειράζει. Ας είναι. Είπαμε και παλιότερα. Κανείς άλλος (εκτός από τον Πρόεδρό μας) για δικάιωση; Τώρα που γυρίζει ...

General Tanz είπε...

Μια που (τωρα πια) παμε μονο για να σωθουμε, εγω θα εμενα με τον Ακη.

ΥΓ Οφειλω να ομολογησω οτι το πουλεν μου ο Σκουφαλης κανει ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ πρωταθλημα.

Costix είπε...

Συμφωνω στρατηγε για τον Μανολο και μαλιστα εχω την αισθηση οτι ειναι και παραπονουμενος για το οτι δεν παιζει αρκετα.

Πρεπει να ηρεμησουμε λιγακι, να παρουμε τα δυο επομενα παιγνιδια, για να μην αγχωθουμε και μπλεξουμε σε τιποτα περιπετειες. Ταλε-κουαλε ιστορια με περυσι.

Ο Μπεθερα με καλα αντανακλαστικα και μεγαλο τσαμπουκα, μου αρεσει.
Ο Ομο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ σημερα και εκανε πολυ ωραιες προωθησεις, αυτο το παιδι εχει ψωμι, θα μας βγει.
Ο Νικολαου οπως παντα κοφτης (ψαλιδοχερης) εξαιρετικος αλλα δεν περιμενουμε να κανει και παιχνιδι,
Ο μανολο μονο μια σοβαρη ενεργεια εκανε και πανω που την εκανε τον εβγαλε, Ο κουκετς απεδειξε οτι εχει θεση στην ενδεκαδα, εξαλλου ειναι και ο μονος αριστεροποδαρος και την ξερει τη θεση, υστερει λιγο στα ανασταλτικα, αλλα με παιχνιδια θα παει καλυτερα (νομιζω).
Ο Μπουβαλ θα δεσει με την ομαδα, εχει στοιχεια καλα, κερδισε σημερα και καθαροτατο πεναλτυ, αλλο που ο Κυρκος το πατσισε με το γκολ που ακυρωσε στα μπαογκια στο ματσ του πρωτου γυρου. Θα βοηθησει πολυ τον Μποσκο στην επιθεση.
Ο Μποσκο ειναι ποδοσφαιρικη ιδιοφυια αλλα θελει και βοηθειες.
Ο Σιτο φλυαρος και ντεφορμε, πρεπει να του πει ο κωουτς να δινει τη μπαλα με τη μια και να μη το κουραζει.
Ειμαι περιεργος να δω τον Τσοτσαλιτς και τον Σουηδο να παιζουν. Εγω πιστευω οτι το ροστερ ειναι μια χαρα, ειδικα με τις τελευταιες προσθηκες, αρκει να στηνεται σωστα η ομαδα. Ειδε σημερα ο Ακης τον Ολυμπιακο να παιζει 4-3-3 και εκανε το ιδιο. Ομως μολις γυιρσαμε στο δευτερο ημιχρονο σε 4-4-2 με πραγματικο αριστερο χαφ (Κουκετς) και δευτερο φορ (μυβαλ) απειλησαμε, κερδισαμε καθαρο πεναλτυ και βαλαμε γκολ (που αν τοβαζε ο γαυρος η ο βαζελος δεν θα το ακυρωνε).

IWN1998 είπε...

http://www.goal.com/en/news/90/france/2009/06/01/1298713/ligue-1-outfit-le-havre-coach-frederic-hantz-part-company

O Άντζ είναι και αυτός υποτίθεται για ειδικές αποστολές. Στη Χάβρη δεν τα κατάφερε τελικά (δείτε το λινκ). Δεν είχε και το υλικό όμως. Πρόεδρε αν τον φέρεις, ο Μάντζιος να 'ναι δίπλα και να το επιβάλεις.

dimosthenis είπε...

Αν είσαι στο γήπεδο και μετά βλέπεις τις αθλητικές εκπομπές και κυρίως της ΝΕΤ νομίζεις ότι είδες άλλο ματς. Όλοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ο Βαρούχας με τον Πανιώνιο βγάζει όλο του το Κόμπλεξ, γιατί ο Τσακίρης αμφισσβήτησε την αυθεντία του και τη μονιμότητα της θέσης του. Έψαξε να βρει ό,τι φάση άσχετη υπήρχε ακόμη και κει που δεν υπήρχε καποιο ενδιαφέρον ή δεν το είχε σε καλή λήψη για να δείξει ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε, προκειμένου να ισοσκελίσει τις φάσεις στις οποίες αδικήθηκε ο Πανιώνιος. Έβγαλε και καινούριους κανονισμούς ότι ποδοσφαιριστής που πηγαίνει με δυναμη στον αντίπαλο ακομα και σε διεκδίκηση της μπάλας να τιμωρείται με κίτρινη. "μπορεί ο Σκούφαλης να πήγε με τον ώμο αλλά έβαλε πολλη δύναμη". Ως πότε πια θα τους ανεχόμαστε τους πληρωμένους καραγκιόζηδες στην κρατική TV; Ο δε Παπαδημητρίου έκανε ρελάνς σε φάση που ο Αβραάμ πήρε αμπάριζα όποιον έβγαινε μπροστά του και ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό. Εκεί η παραπάνω δύναμη είναι λεβεντιά επιβεβλημενη. Πάντως ο Βαρούχας είπε ότι δεν την είδε τη φάση. Ο Γαλάνης ανέφερε τα στατιστικά του αγώνα ή εγώ τα έχασα;

cdu είπε...

Βρέ παιδιά, καινούργιοι είμαστε. Λέει ο Δημοσθένης για τον Βαρούχα και τους αθλητικογράφους «ως πότε θα τους ανεχόμαστε;» Ποιοί θα ανεχόμαστε ποιούς; Δικό τους είναι το μαγαζί και ότι θέλουν κάνουν. Οι αριθμοί λένε ότι περίπου 80 στους 100 είναι με το ΠΟΚ. Αν βάλεις και τα μπαόγκια, 90 φεύγα. Εμείς μισό με δύο στους εκατό. Εσύ αν έχεις μαγαζί πού θα πας να πουλήσεις για να βγεις σαν μαγαζάτορες; Όχι πες μου.
Και αυτή η κατάσταση δεν είναι χθεσινή. Η μάζα θέλει να βλέπει γαύρο να νικάει. Και άσε τους ρομαντικούς να τραγουδάνε στη Νέα Σμύρνη και στο καυτατζόγλειο. Αν πεί ότι η αμφισβητούμενη φάση είναι κατά του γαύρου, πόσοι θα τον κράξουν και πόσοι το ανάποδο (εκτός αν είναι κάτι που θα έδινε και ο Κόκαλης).
Δεν ξέρω αν έχει δόλο ο Βαρούχας ή ο όποιος Βαρούχας. Όμως αυτό είναι το σύστημα, αυτό το σύστημα υπηρέτησε επιτυχώς για να έχει τώρα τη καρέκλα του υπέρτατου δικαστή, αυτό το σύστημα ξέρει, αυτό του δίνει ψωμί. Και δόλο να μην έχει, αυτά έχει μάθει, αυτά λέει. Του είναι δεύτερη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τους αθλητικογράφους στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
Καλώς ή κακώς, στη ζωή αυτοί που φεύγουν δεν είναι οι πολλοί αλλά οι λίγοι. Ρωτά και το φίλο μας τον
Μάκη που ξέρει από τέτοια λόγω Αριστεράς και Εσωτερικού.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι. Εμείς οι ρομαντικοί έχουμε το πρόβλημα. Είτε συνεχίζουμε τρώγωντας τις καρπαζιές βγάζοντας ανακοινώσεις διαμαρυρίας που και που να ξεθυμαίνουμε, είτε τα μουτζώνουμε και φεύγουμε, είτε ενισχύουμε και προστατεύουμε την ομάδα σε κάθε μέτωπο μέχρι να γίνουμε κάποτε δυνατοί να βάλουμε τους δικούς μας όρους. Και ελπίζω οι δικοί μας όροι να είναι έντιμοι και όχι μια από τα ίδια.

amanAM είπε...

Μην τσιμπάτε με την κρτική των τηλεδικαστών-τηλεμαϊντανών.

Στην φάση του Φανούρη, ο Μέλμπεργκ του μαζεύει τα πόδια. Για να υποψιαστούμε την δύναμη με την οποία ο Μέλμπεργκ παίρνει τα πόδια του Φανούρη, θα πρέπει να δούμε που καταλήγει ο Μέλμπεργκ με την φόρα του μετά το χτύπημα: 2 μέτρα μακριά.

Δείτε κι αλλιώς. Εάν ήταν εκτός περιοχής, θα το έδινε το κωλοφάουλ ναι ή όχι?

Για το δήθεν οφσάιντ του Κούκετς, η αμεσότητα που σηκώνει ο επόπτης, είναι απόδειξη της διατεταγμένης υπηρεσίας. Σε τι χρόνο σήκωνε τα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο ο ίδιος?

Για να είμαι ειλικρινής, την βαρέθηκα αυτήν την συζήτηση. Δεν έχει νόημα να χάνουμε, και να συζητάμε για την διαιτησία. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε έτσι, με την πλάτη στον τοίχο με τους διαιτητές να μας αδικούν, γιατί πάντα η δικαιοσύνη είναι υπέρ του ισχυρού.

Το ίδιο συμβαίνει παντού.
Η αμφιβολία είναι κατά του αδύνατου, οι δε δημοσιοκάφροι είναι παντού και πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία.

zamis είπε...

Καλημερα σε ολους.
Θα ξεκινησω με την απαραδεκτη συμπεριφορα της 3.Αυτα ειναι μπαοκογαυρικα και λυπαμαι πολυ για τη διαφορετικοτητα τους.Συν τοις αλλοις δειχνει και χαζομαρα καθως δωσανε ωραιοτατη πασα στο κορακι να κοψει τον οποιο ρυθμο πηγαιναμε να βρουμε.
Κατα τ'αλλα,ειδα εναν Ολυμπιακο να κλεινει ολους τους χωρους στο α'ημιχ και να μας καταπινει κυριολεκτικα.Νομιζω οτι αν συνεχιζαν 11 δε θα βαζαμε γκολ ουτε μεθαυριο.
Ομο πραγματι κορυφαιος αλλα δεν κανει για σεντερ μπακ.Ενδεικτικα,σε ενα πολυ δυσκολο κοντρολ που πετυχαινει εντυπωσιακα,εχει δυο αντιπαλους κοντα.Αν εχανε το κοντρολ,βγαινανε μονοι τους.
Μανιατης παλι με παρα πολλα νευρα,δεν ξερω τι γινεται μαζι του,εκτος του οτι κανει μετριο πρωταθλημα ειναι ο αρχηγος του εκνευρισμου και της διαμαρτυριας.
Mπαλαμπαν ξερει πολυ μπαλα κι ειναι σαν την καλαμια στον καμπο ωρες ωρες,ομως αν δεν κανει γκολ σε αυτο τον Ολυμπιακο..
Ο Φανουρης ανεβασε την ομαδα με το που μπηκε διοτι προσπαθησε να βγαλει μπαλα μπροστα.Ειναι τοσο εμφανης η ελλειψη ενος παικτη να κανει παιχνιδι.
Γενικα,το μονο που κραταμε απο το παιχνιδι ειναι η προσπαθεια του β'ημιχ.
Ας ελπισουμε οτι εχουν συνειδητοποιησει που βρισκομαστε.

br fun_atic είπε...

Ως προς τον προπονητή: Φαίνεται ότι ο Ανζ είναι ψηλά στη λίστα του Τσακίρη. Απ' ότι διάβασα πήγε στο γήπεδο με το αυτοκίνητο του προέδρου και κρατούσε σημειώσεις κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Εμάς τελικά θα μας φάει το μπλοκάκι...

Όταν μιλούσα για ξένο προπονητή, ο Ανζ δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που είχα στο μυαλό μου. Σχετικά νέος σε ηλικία, χωρίς σπουδαίες περγαμηνές και στη συγκεκριμένη συγκυρία, ίσως δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Για τον Σουμ, άστα καλύτερα.

Διάβασα και για τον 35χρονο προπονητή της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Κάτι σε πιο σιτεμένο, όχι τόσο γάλακτος δεν μπορούμε να βρούμε;


Μια που μιλάμε για επιλογή προπονητών ποιος ήταν ο χρυσός εκείνος άνθρωπος που επέλεξε ή έστω πρότεινε τον Λίνεν για τον Πανιώνιο. Πρόεδρε; Θα προτιμούσα να επιλέξει εκείνος :)

IWN1998 είπε...

Νομίζω το "παιδάκι" της ΑΙΚ έχει προλάβει να πάρει κάτι νταμπλ...

br fun_atic είπε...

Η ΑΙΚ όμως είναι για τη Σουηδία κάτι αντίστοιχο του Ολυμπιακού ή τέλος πάντων ομάδων του δικού μας ΠΟΚ.
Νομίζω ότι μας χρειάζεται κάποιος πιο έμπειρος, πιο αξιοσέβαστος και σίγουρα με περισσότερες διεθνείς παραστάσεις, δεδομένου ότι θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα μέσα στις επόμενες 10 αγωνιστικές όπου κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι.

br fun_atic είπε...

+ δεσμεύεται με συμβόλαιο και απ' ότι φαίνεται η ΑΙΚ δεν τον αποδεσμεύει. Ακούγεται ότι αυτός ήταν η πρώτη επιλογή του Τσακίρη

zamis είπε...

Προπονητη με προσωπικοτητα και οχι προπονητη υπο επιτηρηση θελουμε.

br fun_atic είπε...

Έτσι. Είπες με δύο λέξεις αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου

Griniaris είπε...

Θυμίζω προπονητή με προσωπικότητα έχουμε.ΒΟΗΘΟ προπονητή ψάχνουμε και θέλω τον Κετσπάγια...

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά με προβληματίζουν τα κριτήρια με τα οποία ο πρόεδρος προσλαμβάνει προπονητές. Αρκεί να πούμε ότι η θητεία Φερέρα θεωρείται επιτυχημένη από τον πρόεδρο. Όταν μας ανέλυσε τους λόγους που προχώρησε στην απόκτηση Φερέρα θυμάμαι κάτι για ένα βίντεο που του έδειξε ο Φερέρα με προπονήσεις. Δεν ξέρω τι είδε στον Γάλλο. Τον ενέπνευσε η φυσιογνωμία του.
Το σίγουρο είναι ότι η φιλοσοφία των δύο πρώτων χρόνων είναι παρελθόν. Παρά τα προβλήματα η ομάδα είχε επιτυχίες. Επομένως θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά τα προβλήματα χωρίς να αλλάξουμε φιλοσοφία.
Σίγουρα ο πετυχημένος Λίνεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προπονητής που μπορεί να δουλέψει στον Πανιώνιο αλλά η προσπάθεια του προέδρου να ξορκίσει το φάντασμα του προσλαμβάνοντας μαθητευόμενους μάγους θα στοιχίσει στην ομάδα αγωνιστικά και όχι μόνο.
Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος γιατί στο αγωνιστικό κομμάτι δύο χρόνια τώρα ο πρόεδρος τα κάνει όλα λάθος.
Ο Ανζ μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, δυστυχώς όμως μπορεί να είναι και ο χειρότερος...Το θέμα είναι τα κριτήρια...ΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΝΕΝ ΧΑΣΑΜΕ...

br fun_atic είπε...

Για την ιστορία.Να τι δήλωνε ο Ανζ μετά το παιχνίδι της Σοσό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

Ανζ: "Χάρηκα για την προσπάθεια των παικτών μου. Παίξαμε καλά αλλά κάναμε κάποια τεχνικά λάθη. Η πρόκριση του Πανιωνίου ήταν δίκαιη. Ο αντίπαλος μας ήταν μία συμπαγής ομάδα, με αλληλοκάλυψη και σταθερό κορμό. Η πρόκριση για εμάς χάθηκε στο πρώτο ματς. Δεν θέλω να απαντήσω γιατί δεν έπαιξαν ελεύθερα οι επιθετικοί. Κάναμε καλή προσπάθεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερη πίεση. Θα συνεχίσουμε έτσι. Δεν φοβάμαι την απόλυση".

Να σημειώσω ότι το παιχνίδι της Σοσό με τον Πανιώνιο στη Γαλλία ήταν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ανζ.
Όσο θυμάμαι τη Σοσό ήταν καλή ομάδα και αρκετά επικίνδυνη. Απόδειξη ότι χάσαμε στη Νέα Σμύρνη. Βέβαια σε εποχές που ήταν στα πάνω τους οι Λίνεν, Φερνάντεζ και Τζιμπουρ, τι μπορούσε να κάνει;

br fun_atic είπε...

@Griniaris. Πριν από ένα χρόνο θα μου άρεσε πολύ η ιδέα για Κετσπάγια. Ο χθεσινός Ολυμπιακός όμως που είναι έργο Κετσπάγια και Ζίκο (ο.κ είχαν ένα σωρό ατυχίες) δεν σε προβλημάτισε;

Δεν θέλω πολλά υποσχόμενους προπονητές και τερματοφύλακες. Το πείραμα αυτό σπάνια πετυχαίνει και συνήθως γίνεται στην καμπούρα της ομάδας. Χρειαζόμαστε προπονητή με προσωπικότητα, καλό όνομα στην αγορά και α@@@@@α.

Αν και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η Καβάλα, έστω και στα χαρτιά, ευτύχισε να βρει τέτοιο άνθρωπο. Πρέπει να μας προβληματίσει η ευκολία που κινείται η Καβάλα στην ποδοσφαιρική αγορά, αν και για διάφορους λόγους δε διαθέτει το καλύτερο όνομα.

br fun_atic είπε...

Να και η γνώμη του Λίνεν για τον Άνζ:

http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/panionios/553035.html

Ron Barceló είπε...

Ποιος Αντζ ρε παιδιά τώρα?
Ποιες ειδικές αποστολές?
Αυτός είναι το βαρύ όνομα? Ο 'Κατσαβάκης' του Σαμπιονά? Δεν ερχεται να σώσει τον Λεβαδειακό..

Ron Barceló είπε...

Ο Μίλινκο άραγε έχει δίπλωμα προπονητικής?
Να μάθει κ στο Μποσκο πως να εκτελεί επιτέλους φάουλ.

br fun_atic είπε...

Εισιτήρια.: 4.582
Εισπράξεις.: 30.993 Ευρώ

Ναι... Θα ασχοληθώ λοιπόν μόνο με τις εισπράξεις (παιδιά, ο πολλαπλασιασμός δεν βγαίνει με τίποτα), οι οποίες κατά πως φαίνεται θα καταλήξουν απευθείας στα ταμεία της SL, αφού κάποιοι ελάχιστοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν το συμφέρον της ομάδας. Απομονώστε τους.

Θα ήθελα να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα ασφάλειας.
Αν ήμουν γαύρος σε ποια θύρα θα εξασφάλιζα ανετότατα εισιτήριο; Μα φυσικά στην 1. Αυτή η περίπτωση δεν δημιουργεί προβλήματα στην μαθητική εξέδρα του γηπέδου;

br fun_atic είπε...

Άσε που το όνομα του Ανζ δεν γίνεται σύνθημα με τίποτα (όχι για καλό δηλαδή...).

Σκέψου τώρα να τα πηγαίνει καλά και εμείς φωνάζοντας το όνομά του να ακουγόμαστε σα χαλασμένος ανεμιστήρας...

Griniaris είπε...

Ο Κετσπάγια απολύθηκε στην πρώτη στραβή εδώ και 5 μήνες.Το χθεσινό συνοθύλευμα είναι αποκλειστικά έργο Κόκκαλη και ίσως λίγο Ζίκο.Τον θεωρώ την καλύτερη λύση για πολλούς λόγους...

Στην ένα μπήκαν με εισιτήρια που είχαν μοιραστεί στα σχολεία.Προφανώς υπήρχαν και αρκετοί γαύροι πατεράδες...

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/215734

Προ των πυλών κιόλας. Μάλιστα...

br fun_atic είπε...

Μόλις διάβασα το βιογραφικό του Ανζ από την wikipedia. Σοκαριστικό!!!

Αν αυτός είναι ο πρώτος στη λίστα του προέδρου, θα ήθελα πολύ να μάθω πως είναι ο τελευταίος.

Ως παίκτης είχε παίξει σε κάτι μικρομεσαίες ομάδες. Ως προπονητής έχει δουλέψει σε τρεις Γαλλικές ομάδες. Επιτυχημένο δεν τον λες. Έμπειρο δεν τον λες. Με διεθνείς παραστάσεις δεν τον λες. Ήθελα να ήξερα δηλαδή τι μας γυάλισε. Ελπίζω τα λόγια του Λίνεν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (όσο τη θυμάμαι τη Σοσό είχε σταθεί καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι), γιατί πραγματικά είναι και τα μοναδικά θετικά που έχω διαβάσει.

Εφαρμόζει λέει κάτι παράξενα συστήματα, ήτοι τρέξιμο στις 6η ώρα το πρωί, ομιλίες στο σκοτάδι κ.λ.π

Ρε παιδιά 11οι είμαστε και έχουμε αρχίσει να κινδυνεύουμε, είμαστε τώρα για τέτοια πειράματα;

br fun_atic είπε...

Μήπως κάποιος να έκλεινε την πόρτα; Μπάζει...

amanAM είπε...

Ange στα γαλλικά σημαίνει Άγγελος.
Εμείς θα τον λέμε έτσι, και θα διευκολυνθούμε στα συνθήματα.

br fun_atic είπε...

Οι ομάδες που έχει εργαστεί κατά περιόδους

1998–2001 Rodez AF
2002–2004 ESA BRIVE
2004–2007 LE MANS UC72
2007 FC Sochaux-Montbéliard
2008–2009 Le Havre AC

Όχι ότι ο Φερέρα είχε το τρελό βιογραφικό, αλλά τέλος πάντων μπορούσες να πεις ότι είχες δει και δείγμα της δουλειάς του στην Ελλάδα, ενώ και οι καλές συστάσεις του Μπράμς σίγουρα μέτρησαν. Τι να πω; Πραγματικά απογοητεύτηκα.

zamis είπε...

''Το γεγονός ότι ο Ανζ είναι λάτρης της πειθαρχίας ενθουσίασε τον κ. Τσακίρη και θα αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.''

Νατο το κριτηριο γκεοβαγκεο...

υ.γ.Ο Λινεν επισης στις δηλωσεις του λεει οτι δεν θελει αλλαγη προπονητη διοτι τον εχει διαβασει..

Τεσπα,αν ειναι ο Ανζ ο εκλεκτος δεν εχω αποψη,ελπιζω να τραβηξαμε λαχειο και η ελπιδα πεθαινει τελευταια ως γνωστον.

br fun_atic είπε...

το όνομά του γράφεται Hantz

br fun_atic είπε...

Σίγουρα σαφή άποψη δεν μπορεί να έχει κανένας. Από την άλλη όμως όταν διαβάζεις το βιογραφικό του, τις μεθόδους του και τα όποια επιτεύγματά του σίγουρα δεν κοιμάσαι ήσυχος ιδίως όταν στις επόμενες 10 αγωνιστικές έχεις εννέα ντέρμπι και τουλάχιστον έναν κρίσιμο αγώνα κυπέλλου.

br fun_atic είπε...

@Ζαμις

Άρα εμείς δεν ψάχνουμε ακριβώς προπονητή. Ψάχνουμε κάτι ανάμεσα σε επιλοχία και λοστρόμο.

Ron Barceló είπε...

Αυτό με την ομιλία στα σκοτάδια με εξιτάρει..
Θα πέσει πολύ γέλιο.
Ε ρε καταραμένη φτώχεια, τι άλλο θα δούμε..

Griniaris είπε...

Ωραία...όνομα Χαντς,λάτρης της πειθαρχίας,ομιλίες στα σκοτάδια,στρατιωτική εκπαίδευση...
Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει;

Άντε να κάνει μετά ο Λόλο μαγκιές...Τον βλέπω κρεμασμένο ανάποδα με βραστά αυγά στις μασχάλες...

zamis είπε...

brf
αστα να πανε..

Ewald Lienen oe oe oe

br fun_atic είπε...

Ρε μπας και έχει δουλέψει στη Λεγεώνα των Ξένων;

Δηλαδή εμείς τώρα δεν θα κινδυνεύσουμε επειδή ο τύπος αυτός θα ανεβάζει για προπόνηση τον Μπόσκο στις 6 το πρωί και επειδή θα τους μιλάει στη Σπηλιά του Νταβέλη; Και με τα dvd του Εμίλιο τι θα γίνει; Που θα τα βλέπουν;

Και μετά σου λέει ότι αποκλείεται να επιστρέψει ο Εβάλδιος γιατί δεν μπορεί να μας βοηθήσει εκεί που χρειαζόμαστε. Η πειθαρχία όμως δεν έχει να κάνει με φωνές και καψώνια. Έχει να κάνει με σεβασμό και το κύρος που διαθέτει ο προπονητής.

Griniaris είπε...

Πάντως ο σέντρα δίνει ακόμη πρώτο υποψήφιο τον Στάρε της ΑΙΚ...

br fun_atic είπε...

Δεν αποκλείεται να διαρρέουν κάποια ονόματα είτε για να κόψουν αντιδράσεις είτε για να αποπροσανατολίσουν.

Ο Στάρε έχει καμιά ιδιαιτερότητα; Βάζει τους παίκτες να κάνουν τίποτα περίεργα;

br fun_atic είπε...

Ο Στάρε πήρε φέτος το ντάμπλ. Η Αικ κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά ύστερα από το 1998.
Κατά τα λοιπά:

Ο 35χρονος (γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1975) προπονητής, τη διετία 2007-08 ήταν στον πάγκο της Βάσμπι, με την οποία ανέβηκε από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, ενώ θεωρείται ιδανικός στο να δουλεύει με ομάδες, οι οποίες έχουν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Είναι ενδεικτικό ότι το 2004, ήταν προπονητής στους νέους της ΑΪΚ, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα, όμως, στην περίπτωσή του, είναι ότι έχει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Σουηδίας και, φυσικά, για να το «σπάσει» θα πρέπει να πάρει χρήματα και η ΑΪΚ.

br fun_atic είπε...

Να πούμε βέβαια ότι η ΑΙΚ αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αυτός ήταν και ο λόγος αποδέσμευσης του Γιόνσον.

Το ότι ο Στάρε φέρεται να μη θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του μπορεί να σημαίνει ότι θα απαιτηθούν χρήματα και για την ΑΙΚ.Ίσως γι αυτό να είναι δύσκολη η περίπτωση αυτή.

Τα περισσότερα μέσα πάντως παρουσιάζουν το θέμα με την υποσημείωση ότι μάλλον κλείνουμε προς τον Ανζ.

Griniaris είπε...

Κοίτα,Σουηδός είναι,μπορεί να είναι της κατηγορίας λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου...Όπως καταλαβαίνεις οι προπονήσεις θα γίνονται μεσημέρι στην παραλία...Που θα πάει,κάποια στιγμή θα πετύχουμε τη σωστή ώρα...

br fun_atic είπε...

Αυτός έχει εμπειρία σε νεαρούς Σουηδούς παίκτες (ως προς την προπόνηση εννοώ). Δηλαδή σε παίκτες που ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή, που τρέχουν σαν σκυλιά, που είναι και λίγο ξυλοκόποι κ.λ.π.
Τέτοιους δεν έχουμε πολλούς. Συγκεκριμένα έχουμε έναν. Κι αυτός είναι ο Σουηδός που πήραμε από την ομάδα του Στάρε.

Ο άλλο δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής, όμως στο στρατό θα έκανε τρελή καριέρα ως εφοδεύων ή ως δεκανέας εκπαιδευτής.

Griniaris είπε...

Με προκαλείς τώρα με αυτό το ξυλοκόποι αλλά θα το καταπιώ...

zamis είπε...

Mπορουμε να τους παρουμε και τους δυο.
Το μεσημερακι μπανακι-ποτακι-γκομενακι,το απογευματακι βασανιστηρια.
Συνδυασμος κριτηριων οχι λαλακιες.

br fun_atic είπε...

Τελικά, όποιος είπε ότι η ιδανική λύση είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε μεγάλο δίκιο.

Έτσι όπως είναι η ομάδα και με όλα αυτά που ακούμε, χρειάζεται τρελή αγρυπνία, νηστεία και προσευχή για να δούμε άσπρη μέρα.

Και εφόσον δεν πείθουν τα κονε που έχουμε με τους μάνατζερ και αφού όλοι οι άλλοι πρόεδροι τα έφεραν τα αποτελέσματα χθες όπως ακριβώς τους βόλευαν, ας κάνουμε κονέ με τον μεγαλοδύναμο...

br fun_atic είπε...

Ανεβάζω και το βιογραφικό του Μάντζιου.
Έχει γεννηθεί το 1969.

Το 2004 διετέλεσε προπονητής του τμήματος παμπαίδων του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια έγινε βοηθός στον Πανιώνιο Καλλιθέας και προπονητής της ομάδας νέων του Πανιωνίου.

Από τον Ιούνιο του 2008 ως το Φεβρουάριο 2009 διετέλεσε βασικός προπονητής στον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Το Μάρτιο 2009 επέστρεψε στον Πανιώνιο ως μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Μέχρι εδώ δηλαδή και σε σχέση με τον Σουηδό, του λείπει μόνο το νταμπλ :)

Costix είπε...

Tο Ανζ ριμαρει καλα με το ψευδωνυμο του στρατηγου.

παντως εχει καποια βαση που τους προπονει στο σκοταδι, σου λεει παμε τουμπα η τηγανι, θα πεσει ομιχλη απο τις κροτιδες και θα σκοτεινιασει ο τοπος, κανε τους μια εκπαιδευση στο σκοταδι να ειναι τα παιδια εκπαιδευμενα και σε αντιστοιχες συνθηκες. εξυπνο...

υ.γ. φυσικα και θεωρω κροτιδες κλπ βαζελογαυρομπαοκικη συμπεριφορα.
ομως να σημειωσω οτι ενω στο οακα, στο τηγανι, στην τουμπα γινεται τις κακομοιρας απο κροτιδες, βαρελοτα, καπνογονα, πυροτεχνηματα, ολμους, οβιδες, ντουφεκια κλπ, δεν ειδα διαιτητη ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ να διακοψει το παιχνιδι, ουτε καν προειδοποιηση απο τα μεγαφωνα δεν εχω ακουσει ποτε.
just for the record !!!

br fun_atic είπε...

LOL

Αυτό είναι δεδομένο. Το πρόβλημα είναι ότι το θέμα αυτό το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και το κΑλόπαιδο που πέταξε την κροτίδα. Δεν νομίζω ότι τον απασχόλησε το πρόστιμο της ομάδας. Αν όμως εκεί στην 3 τον πλάκωναν στις γρήγορες μπορεί και να το έβλεπε διαφορετικά το θέμα.

Αν διαθέτουμε το 70-80% των εισπράξεων σε πρόστιμα, τότε μετά ας μη μουρμουράμε για το μπάτζετ, τις μεταγραφές κ.λ.π. Πρόκειται για οικονομική αιμορραγία.Το θέμα αυτό πρέπει να λήξει άμεσα.

General Tanz είπε...

@ COSTIS
Εγραψες, δεν το ειχα σκεφτει!!

@ BR
Επισπευσατε παγκοσμιον, πειναω & διψαω!!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Αλβάρο Ρεκόμπα στην Ντανούμπιο. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου οδήγησε την ομάδα του στη νίκη 1-0 επί της Ντιφενσόρ Κριστάλ, στο τοπικό ντέρμπι του Μοντεβιδέο.

Ο «Κινέζος» έβγαλε την ασίστ στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, μόλις στο 1ο λεπτό, τέρμα το οποίο πέτυχε ο Πορκάρι και όταν αντικαταστάθηκε στο 69΄ από την Ντάλει Μένα, καταχειροκροτήθηκε.

Griniaris είπε...

Ποιός,ο τελειωμένος;Και ποιά είναι αυτή η Ντανούμπιο μπροστά στον Πανιώνιο και την Ελληνική πρωταθληματάρα που ζηλεύει κάθε παίκτης;Ποιός είναι ο Ρεκόμπα μπροστά στην προπονητάρα που λέγεται Φερέρα;Α ρε τι ακούσαμε πάλι φέτος,μη μου τα θυμίζεις...

Katrinos είπε...

Ο «Κινέζος» έβγαλε την ασίστ στο γκολ

Αυτό το περί έβγαλε την ασίστ στο γκόλ έχουμε καιρό να το δούμε.......
(και ασιστ και γκολ) αλλά τι ξέρουμε εμείς οι καραγκιόζηδες , να είναι καλά ο Φερέρα

br fun_atic είπε...

καμένος ο Ρεκόμπα ή καημένος αυτός που το είπε;

Katrinos είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17719

br fun_atic είπε...

Στην Ελλάδα είναι καλό να προλαμβάνεις αντί να εκδίδεις ανακοινώσεις. Όταν το κάνεις είναι ήδη αργά...

zamis είπε...

Δυστυχως οι ανακοινωσεις δεν φερνουν αποτελεσματα.
Ειναι σαφες οτι η ομαδα ειναι απροστατευτη καθως μας σφαζουν συστηματικα.
Ευχομαι να μην εχουμε καμια δυσαρεστη εκπληξη-τιμωρια και απο τις ομορφιες της 3 τωρα που και καλα σφιγγουν τα λουρια,απαγορευσεις μετακινησεων κλπ.
Ασχετο,ξερει κανεις τιποτα για τον Κολοβο?

br fun_atic είπε...

Ξέρω ότι πρέπει να επισκεφθεί ένα δερματολόγο για την ακμή. Για την ώρα θα του το βελτιώσω πολύ με το photoshop. Τη συγκεκριμένη επεξεργασία την ξέρω καλά.

amanAM είπε...

δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρα ο Καστελιόνε. Είναι ο μόνος σοβαρός παίκτης που διαθέτουμε στο κέντρο, τον χάσαμε για πάνω από ένα μήνα, και βλέπουμε...

Costix είπε...

Αυτη ομως ισως ειναι και η μεγαλη ευκαρια του Ομο, δηλαδη να περασει τον Τσοτσαλιτς η και τον Γιοχανσον (που την παιζει την θεση) σεντερ-μπακ και να ανεβασει τον Ομο αμυντικο χαφ. Και εκει μπορει να δεις παλι μια ομαδα μαγεια !!! Εχθες ο Ομο εδειξε τρομερες αρετες, ασε δε για την μπαλαρα στο ακυρωθεν γκολ του Κουκετς. Αν δε, τολμησει και βαλει τον Κουκετς αριστερο χαφ (και παντα με Τζαβελα πισω του), ισως να δουμε παλι λιγο καλη μπαλιτσα. By the way, εχθες μου αρεσε ιδιαιτερα και ο Κουκετς, του λειπουν παιχνιδια, αλλα πατουσε καλα. Στην πρωτη φαση μεσα στη περιοχη σουταρει με το δεξι και την στελνει στα περιστερια, αλλα στη δευτερη (στο υποτειθεμενο οφσαιντ) την τελειωνει υποδειγματικα.

Αντε ρε Ακη, κανε κατι να δουμε μπαλιτσα, χωρις ρισκο (και σιγα το ρισκο, ουτως η αλλως χαλια παιζουμε) δεν γινεται δουλεια.

Katrinos είπε...

Δηλαδή ,

Τζαβέλας,Λάκτα, Τσότσα, Μανιάτης

Όμο , Νικολάου
Κούκετς Ριέρα

Μπόσκο, Λόλο

Μου αρέσει έτσι βέβαια μένει έξω ο Κούμο , αλλά είναι που είναι ντεφορμέ, έβγαλε και site κλπ, ας μείνει και λίγο έξω.

Εαν συμφωνούμε όλοι θα δώσει ο Γκρινιάρης το χαρτάκι?

amanAM είπε...

nai

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ήτανε στραβό το κλήμα, τό 'φαγε και το ...κοράκι.
Ήμουνα νιός και γέρασα ρέεε.
Άραγε, θα προλάβω να δώ σ' αυτή τη ζωή- όχι στην επόμενη, τα κοράκια να σφυρίζουν δίκαια, χωρίς "ανθρώπινα λάθη" που όμως πάντοτε είναι εναντίον τής ομάδας μας; Ή μήπως να δώ τα ανδράποδα τής αθλητικής δημοσιογραφίας/τηλεδιαιτησίας, να γίνονται ελεύθεροι άνθρωποι και να λένε τα πράγματα όπως έγιναν, χωρίς να μάς κάνουν να αναρωτιώμαστε άν είμαστε εμείς οι τρελλοί ή οι άρρωστοι; Λέμε τώρα...

Δημοσθένη, σχετικά με τα στατιστικά που αναρωτήθηκες άν τα έδειξε ο Γαλάνης, τα έδειξε και άν θυμάμαι καλά ήταν τα σούτ 11-6 και οι αποκρούσεις 3-7. Είπε μάλιστα πως το δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία..!
Τώρα, πώς θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία έχοντας ο Πανιώνιος τα διπλά σούτ και ο γαύρος τις διπλές αποκρούσεις, και με ακυρωθέν γκόλ και πέναλτυ που δέν δόθηκε υπέρ τού Πανιωνίου... ρώτησέ τον.

amanAM είπε...

Εγώ θα έβαζα έναν Γιόχανσον στην θέση του Μανιάτη, να του φύγουν λίγο τα νευράκια...

Καστελιόνε (όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό),και Γουνδουλάκης σε πρώτη ζήτηση.

Από εκεί και πέρα, σε ετοιμότητα Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Σίμωσης κλπ.

Ο Σιόβας να ξαναδεί ενδεκάδα από του χρόνου, όχι γιατί δεν ήξερε την θέση, αλλά για την προκλητική του αδιαφορία, πήρε την ευκαιρία, και περιφερόταν στο γήπεδο χωρίς να δείνει την παραμικρή διάθεση, λες και έκανε αγγαρεία.

Katrinos είπε...

@ AmanΑΜ
Εαν θυμάμαι καλά o Γιάννακης πάει φαντάρος σε λιγότερο απο 10 ημέρες οπότε το Σουηδό θα τον δείς θες δε θες.
Διάβασα και κάτι πολύ καλό για το τυπάκο , ότι παρ'όλο που ήταν σε διακοπές και αναζήτηση ομάδας έκανε προπονήσεις με ομάδα της Τουρκίας να διατηρήσει φυσική κατάσταση. Απο αυτό και μόνο φαίνεται καλός επαγγελματίας (τύπου Μέλμπεργκ) και θα είναι και καλό παράδειγμα για όλους τους πιτσιρικάδες και θα βοηθήσει ώστε ορισμένα Ελληνόπουλα (που νομίζουν ότι έπιασαν το πάπα απο τα αυτά) να προσγειωθούν .... λιγάκι.

Costix είπε...

καινουργιο πανιωνιο μπλογκ

http://pgss-g4.blogspot.com/

μοιαζει συμπαθες και ανεξαρτητο.

IWN1998 είπε...

Οι Σουηδοί συνήθως είναι σοβαροί και με επαγγελματική νοοτροπία. Δεν είναι τόσο σίγουροε για κεντρικός μπακ πάντως. Χρόνια παίζει δεξιά.
Για Καστελιόνε, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον ξαναδούμε φέτος. Αχίλλειος τένοντας γαρ. Μακάρι το παιδί να επανέλθει γερό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είδαμε πόσο παιδευόταν ο Σμόγιε με αντίστοιχο τραυματισμό στο ιστορικό του.

Έχω την άποψη ότι η προώθηση του Όμο στα χαφ θα βοηθήσει και τον ίδιο και την ομάδα.

Costix είπε...

griniari, να δωσεις το εξης χαρτακι

Μπεθερα
Γιοχανσον,Λάκτα, Τσότσα, Τζαβελας
Όμο , Νικολάου
Λολο, Κούκετς
Μπόσκο, Μπουβαλ

ΜΙΛΗΣΑ !!!!

υ.γ.1 ο Γιαννακης οντως παει φανταρος, παντως καπου διαβασα οτι οταν εφευγε απο το γηπεδο και τον κραξανε απο την 5 εχθες, απαντησε ''αν δεν σας κανω, πουληστε με''.
Wrong answer, Γιαννακη, very wrong answer, ας ελπισουμε οτι δεν ειναι αληθεια οτι ετσι ομιλησες.

υ.γ.2 με τον Λολο εχω μιλησει ηδη και θα δειτε ΑΛΛΑ κολπα απο το επομενο παιχνιδι.

υ.γ.3 του δε ξανθου αγγελου, του σιτο, δεν θα του κανει κακο λιγος παγκος, μπας και συγκεντρωθει στην μπαλιτσα και αφησει το modeling.

Katrinos είπε...

@Costis
Κε αντιπρόεδρε , ξεχάσατε να αναφέρετε το πάγκο!

Και εγώ διάβασα ότι έγινε σκηνικό έξω απο τη 5 , αλλά εαν είχε γίνει τέτοια χοντράδα δεν θα την είχαν πάρει μυρωδιά οι φυλλάδες? Μακάρι πάντως να μη έχει γίνει γιατί πραγματικά very very very wrong answer.

Όσο για το Λόλο, απο το στόμα σου και στου Λόλο το αυτί!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τελικά τον παίρνουμε τον Άντς; γιατί άκουσα νωρίτερα στα ραδιόφωνα ότι μάλλον υπογράφει...
Πάντως παιδιά άν το φόρτε του είναι η πειθαρχία, όπως γράφετε μερικοί εδώ, μάλλον ο πρόεδρος παίρνει τον σωστό άνθρωπο. Καθ' ότι ο πρόεδρος είναι ευγενής, καλός κ.λ.π. και δέν συνηθίζει να φωνάζει/βρίζει/τραβάει αυτιά και επειδή όπως έχει επισημανθεί κατά κόρον, αρκετοί παίκτες μας παρουσιάζουν συμπτώματα απειθαρχίας, δημοσιοϋπαλληλικής συμπεριφοράς, σταρχιδισμού γενικότερα (τύπου "εγώ πάω διακοπές και δέν ξέρω πότε θα γυρίσω...ή μιά και τιμωρήθηκα δέν πετάγομαι να δώ τη μαμά μου στην πατρίδα...) χρειάζεται κάποιος άνθρωπος να τους βάλει στο γκεζί.
Να δούμε τώρα τις ντίβες μας...

Griniaris είπε...

Όλους μπορώ να τους εξυπηρετήσω αρκεί αυτό που ζητάτε να είναι καθαρογραμμένο στο σωστό χαρτάκι(προτιμούνται φύλλα επιταγών)...

Μ'αρέσει που έχετε αφήσει έξω και οι δύο τον Κούμο.Και πως θα τον πουλήσει ο zamis;Πάντως συμφωνώ...

IWN1998 είπε...

Για το ρεκόμπα διάβασα και εγώ την ανάρτηση περί κορυφαίας απόδοσης και ασσίστ στο γκολ.
Παρακολουθώντας από το Ινέρνετ το ματς (http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=285696&league=URU.1&cc=5739) υπήρχε άλλη πληροφόρηση. Κατ' αρχάς την ασσίστ αναφέρεται ότι την έδωσε ο Ντιέγκο Ιρφάν και απ' ότι μπορείτε να δείτε ο Ρεκόμπα δεν εμπλέκεται σε καμμιά κορυφαία φάση της ομάδας του. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι όχι...

Griniaris είπε...

Κωστή,άκουσα ότι έγινε μανούρα και με τον Λόλο στα μέρη σας την Κυριακή.Αληθεύει;

IWN1998 είπε...

http://www.danubio.org.uy/uc_146_1.html

Σύμφωνα με το επίσημο site της Danubio, ο Κινέζος μοίραζε αβέρτα ευκαιρίες που έχασαν οι κυνηγοί στο πρώτο μέρος.

Costix είπε...

Τον παγκο τον αφηνω στον griniari, τι στο διαολο κωουτς ειναι αλλοιως ???

Griniaris, μπα τιποτα σπουδαιο, οπως κατεβαινε στο ημιχρονο του φωναξε καποιος (μεγαλουτσικος και σοβαρος) ''θα παιξεις μπαλα επιτελους κΑλοπαιδο η θες να σε μαμησω ???''

ομως αυτο εγινε οταν ειχε φτασει κατω ο λολο και δεν πηρε καν χαμπαρι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δηλαδή, και να το άκουγε ρε Κωστή, θα το καταλάβαινε; ή μήπως τού το φώναξε στα ισπανικά;
Πάντως, μιά φίλη που καθόταν κοντά μου φώναξε στον Ριέρα... παίξε μπάλα γαμώτο και θα σού χαρίσω όλα τα λιπ γκλός μου! (αυτά, περί μοντέλων που λέγατε νωρίτερα...).

IWN1998 είπε...

Έπαιζε ο Λόλο χθες και δεν το καταλάβαμε;...Εντάξει έκανε τη βλακεία του στο προηγούμενο αγώνα. Τώρα το να βρίζεις κάποιον που δεν παίζει σε τι αποσκοπεί; Να τον φοβήσεις, να τον συνετίσεις;
Ξέρουμε ότι δυστυχώς ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι παρορμητικός. Και έχει γίνει χειρότερος μετά τον τραυματισμό του. Δεν είναι ότι δεν θέλει και δεν έχει έννοια να φτιάξουμε άλλους Μάκους από ανεγκέφαλους "σεξουαλικά ασυγκράτητους" της κερκίδας. Όλοι είδαμε πως πανηγύριζε σαν τρελλός ο Λόλο το γκολ του Λάτκα με την Λειβαδιά δείχνοντας το Πανιώνιο έμβλημα της φανέλλας του, αναζητώντας το χειροκρότημα της κερκίδας γιατί από δικό του στημένο προήλθε το γκολ. Ο άνθρωπος θέλει πολύ να επανέλθει, πιο πολύ απ' ότι θέλουμε εμείς και από το άγχος του έχει πέσει σε λανθασμένες συμπεριφορές και ατοπήματα. Αν αυτά μπορούν να τα σκεφτούν λίγο οι "σέξι" οπαδοί με θητεία στα τέως υβριστικά, καλό θα κάνουν στην ομάδα και στην πίεσή τους, οι μεγαλούτσικοι.

Griniaris είπε...

Έτσι ακριβώς είναι.Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να βρίζουμε τους παίκτες.Μπορεί κάποιοι να έχουν δείξει υπερβάλλοντα ζήλο,ίσως τελικά και εις βάρος της ομάδας,κανείς όμως νομίζω δεν έχει δείξει αδιαφορία.Μην ξεχνάμε ότι κι αυτοί έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση που μάλλον δεν την περίμεναν...

Costix είπε...

Αχ, βρε Αντωνακη με τις Σουηδεζες σου.

http://www.sport24.gr/html/ent/952/ent.341952.asp

Costix είπε...

Αντωνη μου, καθως φαινεται θα πρεπει να βολευτουμε με Γαλλιδες.

http://www.sport-fm.gr/article/215889

IWN1998 είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι προδιαγραφές Τσακίρη, να κερδίζουμε βαθμούς ακόμα και αν δεν παίζουμε καλά, ταιριάζει με προπονητές στυλ Μπουμπένκο και Μαρκαριάν. Βέβαια μπορεί να το δεις και από την ανάποδη, δηλαδή να μην παίζουμε καλό ποδόσφαιρο έστω και αν κερδίζουμε βαθμούς.
Πρόεδρε πες στον Εστογιανόφ να επικοινωνήσει με τον Πιγκουίνο. Ελεύθερος είναι. Θα έρθει και θα σου πάρει και το κύπελλο. Τουλάχιστον δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά, που θα δώσεις.

amanAM είπε...

Όχι στον Γάλλο, αλλά σας υπόσχομαι τούτο: Εάν πάρουμε τον Γάλλο, και βγεί μάπα το καρπούζι, ξέρω και μπορώ να σας μάθω όλες τις βρισιές στα Γαλλικά, ενώ με τα Σουηδικά θα δυσκολευτούμε, άσε που άντε να τα προφέρεις, ακόμα κι αν στα δώσουν γραμμένα...

Θα βγάλω διαρκείας πίσω από τον πάγκο μας, και θα εγκαινιάσω την νέα πτέρυγα, των Γαλλικο-υβριστικών!!!

br fun_atic είπε...

Πέρα από το φτωχό βιογραφικό (αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, γιατί από κάπου ξεκινάει κανείς) αυτό που μου τη δίνει στον Ανζ είναι πως ήταν προπονητής ομάδας που αποκλείσαμε, αν και θεωρητικά ήταν ισχυρότερη. Με τον πιτσιρικά τον Σουηδό έχω να φαντάζομαι διάφορα, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να επιβληθεί.
Πλάκα πλάκα ο Μακαριάν δεν είναι κακή περίπτωση. Και καλός προπονητής είναι και Ισπανόφωνος και έχει μια κάποια γνώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ υπάρχει και ένα πολύ σπουδαίο σημείο. Ο κάθε προπονητής προτείνει προπονητές που γνωρίζει. Προσωπικά θα προτιμούσα ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές από Γάλλους.

br fun_atic είπε...

Τουλάχιστον δεν θα έχει πάει στράφι η Γαλλική σου παιδεία. Δηλαδή τώρα όταν θα γιουχάρουμε θα φωνάζουμε Μπουου και όταν σκοράρουμε θα φωνάζουμε Μπουτ; Ε ρε που@@@να μετανάστευση...

br fun_atic είπε...

όλοι και πιο κοντά έρχεται...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/68185-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B6

amanAM είπε...

Πάντως, μου φαίνεται παράξενο Γάλλος προπονητής να θέλει να εργαστεί στην Ελλάδα... Μια από τις πιο γνωστές βρισιές στα Γαλλικά, είναι να πας να σε κοιτάξουν οι Έλληνες!!!

...οι Έλληνες, έχουμε την φήμη πως προτιμάμε την πίσω οδό, παρά την μπροστινή, άρα εάν σε κοιτάξουν οι Έλληνες, κάτι θα σου πειραχτεί από πίσω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρκαριάν είναι ρεαλιστής προπονητής αλλά όταν έχει την δυνατότητα η ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο το κάνει. Μου άρεσε πολύ ο Ιωνικός επί Μαρκαριάν οπότε έφτασε στο απόγειο και αυτός και ο Ιωνικός.
Θεωρώ ότι ο πρόεδρος δεν επιδιώκει να κακοποιήσει το ποδόσφαιρο για το αποτέλεσμα αλλά το παιχνίδι στην Ξάνθη όπου ήταν δύο κλάσεις παραπάνω και το πήρε στο 85 μένει στην μνήμη. Όταν υπό αυτές τις συνθήκες κερδίζεις δύσκολα σκέψου να μην παίζεις και καλά....
Βέβαια η άμυνα η άμυνα είναι το βασικότερο όπλο για να κερδίσει μία ομάδα παίζοντας χάλια και ο ΠΑΟΚ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Παρεπιπτόντως θα προσγειωθούνε πολύ απότομα στον ΠΑΟΚ αν νομίζουν ότι θα κερδίζουν πάντα με μισό μηδέν.
Προσωπικά νομίζω ότι ο παμπόνηρος Μαρκαριάν θα μπορούσε να προσληφθεί για έξι μήνες και μετά το καλοκαίρι αν του αρέσει του προέδρου τον κρατάει αν όχι τον διώχνει και παίρνει τον Σουηδό...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και ο Βαλβέρδε ελεύθερος είναι...
Τί θα μας κόστιζε να κάναμε μιά προσέγγιση κ. πρόεδρε, τώρα που είναι στενοχωρημένος λόγω απολύσεως... Μπορεί και να κάνει και κανένα σκόντο...

Ron Barceló είπε...

Μακάρι να γίνει η έκπληξη κ να μην έρθει ο Γάλλος. Προτιμώ τον Σουηδό που έκανε πρωταθλητισμό (έστω κ στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Σουηδίας) παρά τον Γάλλο 'Κατσαβάκη', που ειδικεύεται σε ειδικές αποστολές σωτηρίας τελειωμένων ομάδων.
Βαρέθηκα να χάνω από το 1' με τους μεγάλους στα εκτός κ τις περισσότερες φορές με κατεβασμένα παντελόνια. Κ φοβάμαι πως με το Γαλλο θα επαναληφθεί το σκηνικό λες κ είμαστε κανας Θρασύβουλας ναουμ

Ron Barceló είπε...

To προπονητικό target group που στραφήκαμε τι χαρακτηριστικά είχε άραγε?
1]Το κασέ?
2]Η ηλικία?
3]Μελλοντικό budget για μεταγραφές?
4]Επιθετική (ή αντίστοιχα αμυντικη) νοοτροπία?
5]Προπονητή-μάνατζερ με δυνατά κονέ μπας κ τσιμπήσουμε κανα ταλέντο?

Με προβληματίζουν τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα. Τι να πώ? Οταν έχεις καεί σε βελγικό χηλό, πρέπει να είσαι πολλαπλά προσεκτικός. Κ ας καθυστερήσεις λίγο ακόμη

br fun_atic είπε...

O Σουηδός δεν θα μπορούσε να έρθει καλοκαίρι γιατί εκεί το πρωτάθλημα είναι στα φόρτε του.

Ο Λίνεν είχε πει για τον Ανζ ότι είναι καλός προπονητής. Αυτό βέβαια το είχε πει μαθαίνοντας ότι θα απολυθεί από τη Σοσό μετά τον αποκλεισμό. Το πίστευε; Πρόκειται για συναδελφική αλληλεγγύη; Και τα δύο;

Δεν μου αρέσουν οι προπονητές οι οποίοι ελλείψει επιτυχιών πλασάρουν κάποιο συγκεκριμένο προτέρημα. Π.χ ο Φερέρα ήταν ο Μέτρ της τακτικής. Μπορεί και να ήταν, αλλά προσωπικά δεν εντόπισα άλλο προσόν του (για να είμαι ειλικρινής ούτε το συγκεκριμένο εντόπισα). Ο Ανζ πάλι παρουσιάζεται ως προπονητής ειδικών αποστολών και λάτρης της πειθαρχίας. Μια που η χρονιά πάει στράφι, δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον που να έχει όλο το πακέτο;

IWN1998 είπε...

Πρόεδρε φέρε το Σέρτζιο. Βάλε και τον Άκη δίπλα και πάμε.

Πιγκουίνος για τον πάγκο.

Φέρε τον για 6 μήνες και μετά βλέπεις.

Υπάρχει μια ευκαιρία μπροστά μας. Φέρε κάποιον που είναι αλεπού του πάγκου αποδεδειγμένα.

Ασε τους πειραματισμούς.

ΕΣΤΩ ΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ. Ζητάμε πολλά;

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα για Μαρκαριαν.
Κυριως γιατι οπως ευστοχα εχει γραψει ο nk99 νομιζω,πολυ φοβαμαι οτι ψαχνουμε για προπονητη που ΔΕΝ θα εχει τα χαρακτηριστικα του Λινεν,ΔΕΝ θα ειναι δλδ προσωπικοτητα μεγαλου μεγεθους(..).
Ενω με τον Μαρκαριαν ξερεις τι σου γινεται και εμενα μου παει και για προπονητης μας ως φυσιογνωμια.

br fun_atic είπε...

Μάλλον δεν είναι για να το κουβεντιάζουμε το θέμα. Απ' ότι διαβάζουμε έχουν συμφωνήσει στον χρόνο συμβολαίου, άρα λογικά και στο οικονομικό. Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας (ίσως και μέχρι αύριο) κλείσει το θέμα, τότε λογικά ο νέος μας προπονητής θα είναι ο Ανζ.
Αυτό το δίλημμα πιτσιρικάς - νταμπλούχος / έμπειρότερος - της πειθαρχίας πραγματικά δεν με ενθουσιάζει. Όταν σκεφτόμουν προπονητή από το εξωτερικό, είχα στο μυαλό μου κάτι πιο ελπιδοφόρο ή έστω κάτι πιο σίγουρο.

zamis είπε...

Και γιατι ηλπιζες?(ρητορικη η ερωτηση).

br fun_atic είπε...

Γιατί δεν έχει νόημα να φέρνεις προπονητή από το εξωτερικό όταν αυτός δεν έχει διεθνείς παραστάσεις ή δεν μπορεί να επιδείξει διακρίσεις, ιδίως όταν η ομάδα σου αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ποια η διαφορά του Κατσαβάκη (τον οποίο εκτιμώ - χάριν λόγου αναφέρω το επώνυμό του) από τον Κατσαβάκη της Γαλλίας, του Βελγίου ή της Σουηδίας;
Ο ξένος προπονητής πρέπει να έχει όλο το κλασικό πακέτο + κονέ στην αγορά. Αλλιώς παίρνεις Έλληνα.

Πάνω κάτω είναι η ίδια ιστορία με τους ξένους παίκτες μας. Ενώ οι θέσεις ξένων είναι συγκεκριμένες, άρα τη διαθέτεις στην περίπτωση που κάνει τη διαφορά, εμείς έχουμε σειρά ξένων που δεν είναι καλύτεροι από αντίστοιχους Έλληνες ή έστω κοινοτικούς...

zamis είπε...

Αλλες οι βουλες του Τσακιρη φιλε brf ομως οπως βλεπουμε απο τοτε που δεν αντεξε τη big L wor(l)d.

br fun_atic είπε...

Ωραία. Τότε αν δεν διαθέτει ικανούς συμβούλους και προπονητή αξιώσεων, πως ακριβώς θέλει να αράξει;

zamis είπε...

πολλες ρητορικες ερωτησεις σημερα:)

vyruss είπε...

Όπως είπε και κάποιος άλλος ΚΟΣ-ΜΙ! ΚΟΣ-ΜΙ!

Είναι τρελάρας και αντισυμβατικός και μας ταιριάζει!

amanAM είπε...

ο Αναστό που πιθανόν να μας έπεφτε λίγος, έριξε 4σάρα στον Μπάοκ, και τον ξεφτίλισε. Και προχθές, έριξε άλλα 2 στην Λάρισα.

Ο Ανζ, ο Μάνζ, ή ο Σκατάνζ, μέχρι να πάρει μυρωδιά τι παίζεται, εμείς θα είμαστε στην β εθνική.

Griniaris είπε...

Ξαναδιαβάζοντας το άρθρο του Φιτσαντωνάκη και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθυστερήσεις με τον Ανζ,καταλήγω ότι πρώτη επιλογή του Τσακ είναι ο Στάρε.Απλώς προσπαθούν τα δύο μέρη να δουν αν και πως θα μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα ΑΙΚ.Τι σημαίνει αυτό...Ότι αν δεν γίνει τίποτα,καταλήγουμε ουσιαστικά σε αναγκαστική και ίσως δοκιμαστική λύση.Αν νομίζει ο Πρόεδρος ότι αυτό είναι που χρειαζόμαστε τώρα,τι να πω εγώ;

zamis είπε...

Προεχει να σωθει η κατηγορια,ελπιζω αυτη η σκεψη να αποδειχθει προτεραιοτητα τους.

br fun_atic είπε...

Κι εμένα το μυαλό μου προς Στάρε πήγαινε κι αυτό επειδή δεν έχει πάρει έκταση το θέμα. Συνήθως οι μεταγραφές που διαρρέουν για τον Πανιώνιο, είναι αυτές που δεν γίνονται.

Katrinos είπε...

@ vyrus
Δυστυχώς ο Κόσμι ανακάλεσε τη παραίτηση του , παραμένει στη Λιβόρνο.

Απο τα τελευταία γραφόμενα , καταλαβαίνω ότι είμαστε όλοι σε σύγχυση, ελπίζω να μη συμβαίνει αυτό με την ομάδα.Βλέπω τα οικονομικά θέματα που έχουν άλλες ομάδες (ΠΑΟΚ,Αστέραςκλπ) και θεωρώ μέγα κρίμα που αγωνιστικά είμαστε σε αυτή τη θέση. Εαν αυτή τη περίοδο δεν μπορούμε να βρούμε καλό υποψήφιο , μήπως πρέπει αναμένοντας και την εμφάνιση με Ατρόμητο , μείνουμε με Άκη και πάρουμε αργότερα προπονητη που είναι σίγουρο ότι η λίστα υποψηφίων θα είναι μεγαλύτερη?

Katrinos είπε...

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11531:2010-02-02-18-35-38&catid=55:2008-06-09-00-34-13&Itemid=498

Για να πάρουμε μια γεύση του τί σημαίνει όλα τα ματς ντέρμπι. Εαν βέβαια κατέβει η ομάς ορθολογικά στημένη (γκρινιάρη το χαρτάκι μη ξεχάσεις) και πιάσουν ένα 70%+ απόδοση τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τπτς, αλλά πολλά εαν μαζεύτηκαν και είναι γνωστό ότι assumptions is the mother of all fuck ups.......