Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ζητείται ψεύτης, θαυματοποιός ή οραματιστής

Έγραψα και έσβησα πολλές φορές το κείμενο για το σημερινό παιχνίδι. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα αυτό που νοιώθω. Αν η εικόνα της ομάδας είναι άλλη από αυτή που βλέπω, χρειάζομαι κάποιον καλό ψεύτη για να με πείσει. Αν υπάρχει αύριο, πρέπει να βρεθεί άμεσα κάποιος για να εμπνεύσει τον κόσμο και κυρίως τους παίκτες. Αν θέλουμε τον Πανιώνιο ψηλά πρέπει να βρούμε έναν άνθρωπο με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή που ο Πανιώνιος περιφέρει την αγωνιστική του μιζέρια σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται και σίγουρα δεν έχει κάποιον με τις παραπάνω ιδιότητες.  

Θεωρώ ότι μετά και τη σημερινή εμφάνιση ο κος Φερέρα ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα μας. Δεν έχει το παραμικρό έρεισμα στον κόσμο και αμφιβάλω αν διαθέτει έρεισμα στους παίκτες. Το σημερινό βράδυ θα είναι δύσκολο για τον Πρόεδρο. Νομίζω ότι έχει φτάσει στο σημείο όπου πρέπει να πάρει καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της ομάδας. Πίσω από το μελαγχολικό σκοπό της κιθάρας του Αντώνη εξακολουθεί να υπάρχει μια περήφανη ομάδα και ένας σπουδαίος κόσμος.

Ως προς το 3ο Παγκόσμιο συμπόσιο: Θα ήθελα να πω ότι χάρηκα για την γνωριμία με τον εξαιρετικό General Tanz και την ιδιαίτερα εντυπωσιακή Ακραιφνή. Είναι κρίμα όμως που μια τόσο όμορφη παρέα έφυγε πικραμένη...

81 σχόλια:

Slippy είπε...

Afth ti fora eftaikse to xiononero......
o Ferera mallon ektos apo oti dn borei na dwsei psixiki wthisi stous paiktes den nomizw oti borei oute ena bineliki na riksei sta apodytyria....
hmarton Proedre oxi allo kapsimo...5 balakia apo Asteria einai polla..para polla

tina είπε...

φερερα γκοου χομ
ιναφ ισ ιναφ
κλπ

Μας λειπει ενας ΄΄Λινεν'',Τσακ πρεπει να το αποδεχθεις.
Δε μας νοιαζουν οι νικες,μας νοιαζουν οι περηφανειες.

Φιλια πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στην κουκλα βασιλισσα της βραδιας και στο στρατηγο.

Γκρινιαρι βαλε φορμα και κοστουμι.

υ.γ. παω για οικογενειακες κοινωνικοτητες,θα σας διαβασω αυριο,καληνυχτες.

zamis

br fun_atic είπε...

Εμίλιο Φερέρα:

«Είναι δύσκολο να μιλάς όταν χάνεις αλλά σήμερα νομίζω ότι είδαμε: τι είναι ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν μεγάλο ρόλο τα λάθη. Η ομάδα που θα κάνει τα περισσότερα, θα χάσει. Στις στημένες φάσεις ήμασταν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά ο Αστέρας δεν έκανε λάθη σήμερα στην άμυνά του. Πρώτα προσπαθήσαμε αλλά ο Αστέρας είναι δύσκολο να δεχθεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια.

Με τον Μανιάτη στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ευκαιρία αλλά πιθανότητες να δημιουργήσουμε. Είχαμε πολλά κόρνερ και φάσεις. Δεν συμφωνώ πως δεν είχαμε πάθος. Οι διαιτητές κάνουν λάθη και άλλες φόρες όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη διαιτησία. Είναι αδιανόητο να δέχεται κίτρινες ένας επιθετικός. Όλοι ξέρουν πως τότε δεν είναι επικίνδυνος.

Ο Ριέρα είναι ένας παίκτης που πάντα μάχεται και κάνει λάθη στην συμπεριφορά του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν βοηθάει την ομάδα. Δεν νομίζω ότι η συμπεριφορά των παικτών ήταν αρνητική. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς».

Slippy είπε...

Kala aftos o proponitis einai mallon trelos...Ti skata deilwseis einai pali aftes?
Oute politikos na htan....

br fun_atic είπε...

Για όσους το θυμούνται,η χρονιά δεν είναι μεταβατική. Είναι εορταστική και επετειακή... Τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι...

Δεν είναι μεταβατικά τα 2.700 διαρκείας, δεν είναι μεταβατικά τα εκατομμύρια του μπάτζετ δεν είναι μεταβατικά τα όνειρα όλων μας. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές ας γίνει εκείνος μεταβατικός και ας μεταβεί σπίτι του ή όπου αλλού...

tina είπε...

yeah brf,χωσε χοσε!!!!1

br fun_atic είπε...

Με τέτοιες trans εμφανίσεις μέχρι και ο Zamis έγινε Tina

Slippy είπε...

A! kai vevaiws na mhn ksexname oti h omada DEN pernaei agwnistiki krisi etsi?

e re vourdoula pou thelei kai o kolotoympas kai merikoi paiktes....

amanAM είπε...

Ζητείται ελπίς!

amanAM είπε...

τρελλαίνομαι, τρελλαίνομαι,
για σένα Πανιωνάρα μου, τρελλαίνομαι...

br fun_atic είπε...

Γιατί Μάκη μου να βάλουν τις φωνές; Δεν έχουν χέρια; Δεν έχουν πόδια;

br fun_atic είπε...

ας κάνω και μια αφιέρωση
http://www.youtube.com/watch?v=_b5-pywONik

br fun_atic είπε...

κι άλλη μία
http://www.youtube.com/watch?v=CtZr2DsaJ4I

χωρίς να πάρετε τοις μετρητοίς όλους τους στίχους...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο αγαπητοί.

Μόνο όσο χρειάζεται γιά να διαβάσετε εκείνα τα ωραία λόγια γιά την υγιή και έυρωστη ομάδα που χτιζόταν από τον Εμίλιο, χωρίς γαμπρούς, χωρίς κολλητούς, χωρίς παρεούλες κτλ. (δεν τα θυμαμαι κι όλα, και δεν έχω την αντοχή να τα ψάξω). Το ωραίο είναι πως όλοι εξακολουθούν να έχουν δίκιο.

Είπαμε. Τι Ιονέσκο και πράσινα άλογα.

Ποιός γίγαντας έγραψε την τετάρτη, να γυρίσει ο Γερμανός και (εκτός από το γαμπρό) να φέρει και την πεθερά του και όλο της το σόι; Γειά στα χέρια του ....

Griniaris είπε...

Εγώ πάντως σαν προπονητής τουλάχιστον θα παραδεχόμουν τα λάθη μου και δεν θα τα έριχνα όλα στους παίκτες.
Εγώ πάλι σαν άντρας,μετά από ακόμα μία τέτοια εμφάνιση,θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης.
Αν πάλι δεν ήμουν τίποτα από τα δύο,θα είχα υποβάλει μήνυση στον Αστέρα γιατί η άμυνά του δεν έκανε λάθη...

ΥΓ.Συγγνώμη που είμαι λίγο σκληρός αλλά κάποιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και αυτό είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν ανέχομαι με τίποτα...

Miltos@Chios είπε...

Παιδια δεν λετε παλι καλα με την απαγορευση,θα τρωγατε και το χιονονερο και την σημερινη εμφανιση!Τουλαχιστον eiσαστε μεσα!(τωρα βεβαια τι χωνεψη κανετε με τετοια πικρα ειναι αλλο θεμα!)

br fun_atic είπε...

@griniaris
Τι θα πει αν ήσουν προπονητής; Το θέμα έχει κλείσει. Πέρνα από την Π.Α.Ε για να υπογράψεις ένα κλειστό τριετές. Κλασικά!!!

Ψάχνεις για Σφακιανούς στις Βρυξέλλες; Είναι σαν να ψάχνεις Εσκιμόους στην Αίγυπτο...

antunix είπε...

Εδώ... μαμούν αρσενικούς και συ γυρεύεις νύφη!!!

General Tanz είπε...

Για το ματς ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ????????

Ειμαι πικραμενος , ισως αυριο να πω και εγω κατι. Ισως και οχι,αφου σκεφτομαι να το διαγραψω απ'το μυαλο.

Κραταω τα ΣΟΥΠΕΡ, ευχαριστω ολους σας για τη υπεροχη παρεα!!!!!!!!

Φιλια πολλα, το below αφιερωμενο σε ολη τη καλη παρεα, και ιδιαιτερως στον br, Kostis, Zamis, Τραμουντανα.

Λιγο διαφορετικο στυλ βεβαια, αλλα επειδη μιλαμε για κρυα νυχτα νομιζω ταιριαζει.
Εγω το αναψα το τζακι παντως!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZtJPLpUKuDY

General Tanz είπε...

Να μην ξεχασω την υπεροχη ΚΥΡΙΑ του τραπεζιου.
Chapeau!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Άλλος ένας ευχαριστημένος σύνεδρος. Εμείς ευχαριστούμε. Θα κατάλαβες βέβαια ότι σήμερα ήμασταν μάλλον υποτονικοί. Να σε προειδοποιήσω ότι είμαστε επικηρυγμένοι από τους εστιάτορες των Δήμων Ν. Σμύρνης και Π.Φαλήρου :)

cdu είπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ διαφωνώ. Δεν περίμενα σήμερα να μάθω τον προπονητή. Ο άνθρωπος είναι συνεπής. Δεν ξέρει που βρίσκεται. Δεν περίμενα σήμερα να μάθω ότι οι παίκτες δεν τραβάνε. Πάει τώρα τόσος καιρός που βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Δημόσιους υπάλληλους τους ανέφερε κάποιος.
Οι ευθύυνες πιά είναι αλλού. Θέλω να ξέρω υπάρχει διοίκηση; Υπάρχει έφορος, γενικός αρχηγός, διευθ. Σύμβουλος, πρόεδρος, κάτι τέλος πάντων; Τί βλέπουν από το ματς με τη Καβάλα (για να μην πώ με τη Λάρισα) και εδώ και τι κάνουν;
Εκτός αν θέλουν να επιβεβαιώσουν τον Ρεκόμπα ότι σε αυτή την ομάδα δεν νοιάζεται κανείς χάνει κερδίσει.
Είχα γράψει σε κάποιον ιδιωτικά εδώ και λίγο καιρό ότι το' χούμε δεί λάθος. Μάλλον το παρεξηγήσαμε το θέμα. Φέτος γιορτάζουμε την ιστορία μας, το άγχος της παραμονής, τα μπαράζ και τους υποβιβασμούς δηλαδή με μία από τα ίδια.

Βαγγέλης είπε...

Αλλάξαμε την εμφάνιση για γούρι. Τον προπονητή πότε θα τον αλλάξουμε για γούρι? Ρε τι είναι αυτά? Η ομάδα κοιμάται. Τι ωραία μπάλλα πέζαμε πριν λίγο καιρό και πόσο μικρή ομάδα φαινόμαστε τώρα! Και ενώ κοιμούνται οι παίχτες ο Αιμίλιο ροχαλίζει.
Πρόεδρε ξέρεις τι φταίει και κάνε κάτι για αυτό. Εσύ έχεις την δύναμη.
Εχω χαλαστεί πολύ. Ο Αιμίλιος σίγουρα όχι!
Λέτε να παραμeίνει ο Φερέρα και από την επόμενη αγωνιστική να παίξουμε μπαλίτσα?

Katrinos είπε...

'Ζητήται ΕΛΠΙΣ'

Με βάση τα τωρινά δεδομένα , δεν υπάρχει κάποιος , να πάρει την ομάδα πάνω του και να την οδηγήσει , δεν ξέρω που, αλλά τουλάχιστον σε άλλη κατεύθυνση απο αυτή που κατευθύνεται αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς ο Αιμίλιος είναι ένας απλός τεχνοκράτης (και μάλιστα όχι καλός)που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλει τις σημειώσεις του και να μας αναλύσει το παιχνίδι, στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί χάσαμε.(Ακόμα και αυτό δεν γίνεται σωστά διότι δεν μαθαίνουμε απο τα λάθη μας γιαυτό και τα επαναλαμβάνουμε σε κάθε αγώνα).

Παύω εδώ κάθε αναφορά στον Αιμίλιο όχι γιατί δεν έχω πολλά να του σούρω (γιατί έχω),όχι γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσει το μάραμαρο, αλλά το θέμα έχει ξεφύγει απο τα χέρια του ,δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΗΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! ο οποίος με καθαρό μυαλό θα πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις. Η ομάς θυμίζει τσίρκο, είναι φλύαρη, ασύνδετη, με πολλές δόσεις (φιλότιμου, αλλά να το χέσω - Γιαννάκη και Σουλεϊμαν) ερασιτεχνισμού, νεύρων , κόκκινων καρτών, παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος κλπ,κλπ,κλπ

Η σκληρή αλήθεια των αριθμών λέει ότι μπαίνουμε σε περιπέτειες, που δεν αξίζουν ούτε στα 120 χρόνια , ούτε σε εμάς και πολύ περισσότερο στα παιδιά μας τα οποία υποστηρίζουν την ομάδα κυρίως επειδή βλέπουν το πρότυπο τους να το κάνει(α ρε γυναίκα δεν πήγαν τσάμπα τόσα χρόνια σπουδών και ψυχοθεραπείας- της γυναίκας μου , εγώ είμαι lost case) . Η σκληρή αλήθεια , λέει ότι με βάση το πρόγραμμα γινόμαστε έρμαια του κάθε λαμόγιου , που θα θέλει να σώσει την ομάδα του με κάθε τρόπο, που έστω δύο σφαλτσοσφυρίγματα μπορεί να πονέσουν και μάλιστα πολύ. Πλην Πανθρακικού , η τριάδα που πέφτει στο Καιάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, οι υποψήφιοι είναι πολλοί και θα γίνει πολύ σκληρή μάχη.

Η σκληρή αλήθεια , μας λέει ότι στη θέση που θα θέλαμε να κατέχουμε , είναι μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι στημένη επαγγελματικά (αναφέρομαι στον Αστέρα βεβαίως). Πλέον ο στόχος είναι ένας και αυτός είναι να σωθούμε το συντομότερο δυνατόν , ώστε να αποφύγουμε την εμπλοκή στα διάφορα παίγνια και δράματα που θα πραγματοποιηθούν τις τελευταίες αγωνιστικές.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τα είπατε όλα ρε παίδες...
Ιδού η Ρόδος κ. πρόεδρε, ιδού και το πήδημα... τού ανεκδιήγητου.
΄Αααντε γειάαα!!! (αυτό το τελευταίο, είμαι με γάβρικη προφορά).

Δέν ξέρετε πόσο χάρηκα που σάς γνώρισα σήμερα όλους! Είσαστε καταπληκτικοί τύποι και πέρασα υπέροχα μαζί σας. Και ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια. Τί gentlemen!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Βρέ zamis, αυτό το tina πώς εξηγείται;

Steve είπε...

Ο ψεύτης και ο θαυματοποιός δεν ξέρω, αλλά ο οραματιστής είναι αλλού:

http://www.tsv1860.de/de/
saison/profis/bundesliga/
spielberichte/2009/19.php

amanAM είπε...

Μην απορήσετε εάν την επόμενη Κυριακή, οι δημόσιοι υπάλληλοι παίξουν φιλότιμα και δείξουν ότι αξίζουν για κάτι καλύτερο. Ο λόγος είναι απλός: Κατ αρχάς δεν θα υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Κατά δεύτερο, ο αντίπαλος θα υποτιμήσει εμάς. Τρίτον, κατά βάθος ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να πετύχουν μια ευνοϊκή μετάθεση, τρέχουν κι αυτοί, μέχρι να χώσουν τον κώλο τους στην νέα καρέκλα, και σιγουρευτούν ότι τρούπωσαν…

Προαισθάνομαι πως διαιτητής θα είναι ο Παμπορίδης ή ο Κάκος, θα μείνουμε από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες, και θα πιστέψουμε στο τέλος πως παρά την ήττα, αδικηθήκαμε, πως με λίγη τύχη θα είχαμε πάρει αποτέλεσμα, πως πράσινα άλογα καλπάζουν στις εύφορες κοιλάδες του Βελγίου, κι όποιος πει πως στραβά αρμενίζουμε, θα υπολείπεται σε ήθος…

Εγώ είμαι προσκεκλημένος στην Χαλκίδα, για λαγό κρασάτο, δεν ξέρω εάν θα πρέπει να φύγω άρον άρον για να προλάβω το παιχνίδι, μπορώ να περάσω όμορφα στην εκδρομούλα μου, άλλωστε η Ν Σμύρνη θα είναι γεμάτη από κρυφογαύρους και κρυφοβάζελους, οι μεν θα ελπίζουν σε ήττα του Πανιωνίου, οι δε σε νίκη, το παιχνίδι δεν θα προσφέρεται για συμπεράσματα έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό (πράγμα αντικειμενικά δύσκολο, με τέτοια ομάδα και τέτοιον προπονητή), δεν θα αλλάξει κάτι, η ομάδα θα έπρεπε πρώτα να χτυπάει κάτι Αστέρες, κάτι Λεβαδειακούς, κάτι Καβάλες, και μετά θα αποκτούσανε αξία τα αποτελέσματα με τους λεγόμενους μεγάλους…

Την καλημέρα μου σε όλη την ομήγυρη.

antunix είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με AmanAM.
Λογικά αν παίξει κάποιος καλά θα είναι οι υπό μεταγραφή ή καλύτερα οι υπό μεταγραφή δημόσιοι υπάλληλοι. Μην ξεχνάτε ότι θα είναι έξω οι Κούμο, Λόλό και ίσως και ο Τζαβέλας;
Ζητάμε εδώ και τώρα αλλαγή. Πέρασαν οι 100 μέρες του Φερέρα...!!!

br fun_atic είπε...

Όπως στην αρχή του πρωταθλήματος έτσι και τώρα είναι απαραίτητο ένα Δ.Σ.
Οχι 9ωρο. Ενός τετάρτου...
Ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε...

Costix είπε...

Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, εχω να πω τα εξης:

- Το φορτιο μεγαλο στους ωμους του Τσακ και το καταλαβαινουμε ολοι.

- Ομως οι μεγαλοι ηγετες φαινονται σε στιγμες κρισης.

- Αναμενουμε πραξεις ωστε να βγει η ομαδα απο το αγωνιστικο τελμα. Οιλοι ξερουμε οτι ο Κωνσταντινος εκ χαρακτηρος δεν ειναι απαθης.

- Αντικειμενικα, το μεγαλυτερο προσωπικο μου κερδος μεχρι σημερα σ' αυτη την ιστορικη για τον ιστορικο χρονια, ειναι η εξαιρετικη παρεα που δημιουργηθηκε μεσα απο τα Παγκοσμια. Παιδες, σας ευχαριστω, ειστε ολοι υπεροχοι !!!

amanAM είπε...

επειδή έγινε αρκετός λόγος για τον τρόπο που απολύθηκε ο Ζίκο από τον Ολυμπιακό, ας πρωτοτυπήσουμε εμείς...

Να μαζευτούν την Δευτέρα για την προγραμματισμένη προπόνηση, και όπως πάνε να μπούνε στο πούλμαν που τους μεταφέρει στο Κορωπί, προφανώς θα προσέλθει και ο μυρωδιάς...

Με το που πάει να περάσει την πόρτα του πούλμαν, να του πει ο οδηγός: Ε μιστερ, που πας? Δεν είναι λεωφορείο του ΚΤΕΛ εδώ πέρα, εδώ μπαίνουν μόνο όσοι ανήκουν στην ομάδα του Πανιωνίου. Έξω!!!

Εναλλακτικά, εάν ο κωλοτούμπας δεν πάει με το πούλμαν, να επαναληφθεί ένας ανάλογος διάλογος με τον θυρωρό-φύλακα του προπονητικού κέντρου.

(δεν είναι δικές μου ιδέες, αλλά αφού δεν τις γράφουν οι άλλοι, ας τις πω εγώ...)

br fun_atic είπε...

Εμένα δεν θα με χάλαγε και κάτι σε στυλ "γυμνοί στον δρόμο" (ή μήπως ήταν το ορατότης μηδέν;). Τα πράγματα στο δρόμο από τον κλητήρα, φωτιά και στο γραμμόφωνο να παίζει το η ζωή εδώ τελειώνει. Υπάρχει και η παλιά καλή συνταγή της άγριας δύσης. Πίσσα και πούπουλα.

General Tanz είπε...

Καλημερα σε ολους.

Εχουν γνωση οι φύλακες!!!!!!!

Για να δουμε.

Costix είπε...

Στρατηγε μου, respect. Και κατι αλλο. Στο επομενο παγκοσμιο (λογω εξαιρετικων γνωσεων) θα πρεπει να αναλαβεις να επιλεξεις εσυ το κουτουκι.

dimosthenis είπε...

Μέσα στην ατέλειωτη πίκρα μου για το αποτέλεσμα, που δε μ, άφησε να κοιμηθώ το βράδυ μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα που θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας:
- Μέχρι πότε θα τρώμε τόσο φτηνά γκολ από ομάδες που κάνουν μέχρι το 80' που ακόμα είχαμε ελπίδες για κάτι 3 (τρεις μετρημένες ευκαιρίες) και βάζουν δυο γκολ;
- γιατί κάθε ατομικό λάθος στο κέντρο της άμυνάς μας καταλήγει σε γκολ; ένας παίχτης παίζει μόνο; δεν αμύνονται οι υπόλοιποι;
- τι κάνει ο προπονητής που βλέπει το πρόβλημα από την αρχή του πρωταθλήματος και ενώ αλλάζει παίχτες το πρόβλημα παραμένει; δεν είδε ότι φάγαμε 2 γκολ απο την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας; τι τους δίδαξε όλη την εβδομάδα; αλληλοκάλυψη; που είναι; πότε την είδαμε; ποια δικαιολογία προβάλλει; έχει ή δεν έχει κεντρικούς αξιόπιστους αμυντικούς; και αν δεν έχει ζήτησε; Δε μας βγήκε ο Σμόγιε ένας έμπειρος αμυντικός ενδεκαδάτος. Στη θέση του΄(;) πήραμε το Τσότσαλιτς; γιατί δε χρησιμοποιείται, ενώ λείπουν δυο βασικοί από την άμυνα;
-Πόσες ευκαιρίες πρέπει να πάρει ένας παίχτης ο οποίος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετείχε στα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε τα δυο τελευταία ματς χωρίς να ξερει που να σταθεί πότε να κάνει φάουλ και πότε όχι και ποιον παίχτη να μαρκάρει και πώς;

dimosthenis είπε...

- πότε επιτέλους ο τερματοφύλακάς μας θα κάνει μια μεγάλη απόκρουση αποσοβώντας ένα γκολ όπως το πρώτο με το Λεβαδειακό και τον Αστέρα; Χωρίς πίεση δέχεται δύο γκολ ανά αγώνα, την ίδια ώρα ο Κάλατζ, ο Μπλάζιτς και ο Αναστασόπουλος βγάζουν μάτια. Δε θέλω να φορτώσω στους ώμους του Αδριόλα τις ήττες, αλλά παίρνουμε νέους τερματοφύλακες και ώσπου να μάθουν στου κασίδι το κεφάλι τους χάνουμε.
-Επειδή το πρόβλημα με το κέντρο της άμυνας υπήρχε και επί Λίνεν υπάρχει και σήμερα μετά την αποχώρηση του Πλετς, άρα δεν είναι θέμα προπονητή, τι έκανε τρια σχεδόν χρόνια η διοίκηση για να το αντιμετωπίσει; Πήρε όλα τα σαπάκια της Ευρώπης; Χάθηκε ένας έλληνας αμυντικός έμπειρος, βλεπε Λαζαρίδης, που να έμενε ελεύθερος για να τον αποκτήσει πληρώνοντας ουσιαστικά έναν παίχτη τόσο απαραίτητο για την ομάδα, που να μην κάνει λάθη και να κατευθύνει την άμυνα;
Γιατί τα 120 χρόνια της ομάδας μας πρέπει να τα γιορτάσω με σκυμμένο το κεφάλι και με την αγωνία τι κάνουν οι απο κάτω από μένα για να πάρω ανάσα;
Όλα αυτά και άλλα πολλά φίλοι συμπανιώνιοι δε μ' αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια. Ποιος θα δώσει διέξοδο στην πίκρα;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλημέρα παιδιά.
Πολύ παρηγορητικό και ελπιδοφόρο αυτό που έγραψες general tanz!
΄Αραγε πώς θα γίνει; Θα συγκληθεί
Δ.Σ. ή απλώς θα τον πάρει ο πρόεδρος να τού πεί να μείνει στο κρεββάτι του αύριο, να συνεχίσει τον ύπνο του... κάνει και κρύο, και να μή μπεί στον κόπο να πάει στην προπόνηση; έχω μεγάλη περιέργεια.

τρελοπανιωνιος είπε...

καλημέρα σε όλους είπα να εξαφανιστώ για λίγο δεν άντεχα άλλο δούλεμα από όλους τους γνωστούς μου μη Πανιώνιους, έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν έγινε το παιχνίδι για να αποφύγω το δούλεμα..

amanAM είπε...

Ρε μπας και έχουν κανένα βοηθό προπονητή περισσευούμενο να μας στείλουν???

...ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» θα γίνει κάτοικος Καταλονίας, αφού στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ικανοποίησε με την απόδοσή του τον σκάουτερ της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα, ο εν λόγω άνθρωπος επικοινώνησε με τους Νεοσμυρνιώτες, τους οποίους ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει επίσημη πρόταση της Εσπανιόλ για την απόκτηση τους διεθνούς αμυντικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες συνεργάζονται από το περασμένο καλοκαίρι και ο Πανιώνιος είχε αποκτήσει από την Εσπανιόλ τους Μπεθάρες και Ουέλινγκτον με τη μορφή δανεισμού. Από την πλευρά του, ο Μανιάτης, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε άγνοια και δεν θέλησε να μιλήσει για αυτό το ζήτημα.

zouri1 είπε...

Ο εστογιανοφ στον γαυρο?

http://zouri1.wordpress.com/2010/01/24/%CE%BF-estoyanof-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C/

τρελοπανιωνιος είπε...

Περίπου 30-40 άτομα πήγαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/1) έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και περίμεναν το πούλμαν της αποστολής κατά την επιστροφή του από την πόλη της Αρκαδίας.Οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την κακή πορεία της ομάδας, η οποία μετρά 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στους 6 τελευταίους αγώνες.

IWN1998 είπε...

Δεν εμπνέει, είναι απλά στελεχιακής νοοτροπίας και εφαρμοστής σχεδιασμών της διοίκησης. Ψιλοκοιμάται στον πάγκο και φοβάται τις όποιες αλλαγές (παικτών, σχημάτων κλπ). Οι περιστάσεις τον προλαβαίνουν.
Δέχτηκε σχεδιασμούς που άφησαν την ομάδα με κενά στο ρόστερ της, άλλα που φαίνονταν από την αρχή και άλλα που φαίνονται στην πορεία λόγω της φθοράς της ομάδας από κάρτες, τραυματισμούς κλπ.

Απλά ανακεφαλαιώνω κάποια σημεία που οι ενδείξεις που βλέπουν οι οπαδοί της ομάδας, καταδεικνύουν για τον προπονητή της.

Το θέμα είναι αν διώχνωντάς τον έχεις λύσεις που θα σε πάνε προς τα πάνω ή προς τα κάτω ή δεν έχεις λύσεις.

Η διοίκηση στις μεταγραφές προσπάθησε κάπως να ενισχύσει την ομάδα σε δυό σημεία που πάσχει την τελευταία διετία. Ο ένας δεν δείχνει να προσαρμόζεται ως τώρα και να προσφέρει. Ίσως γιατί τον ρίξαμε αμέσως στα βαθιά;... Τον άλλο δεν τον είδαμε καν, ίσως δικαιολογημένα γιατί στη θέση που παίζει, έχει ρόλο και η χημεία με το συνεργάτη του κεντρικό μπακ ... ίσως όμως και αδικαιολόγητα από τις φοβίες και μόνο του προπονητή.

Οι δρόμοι είναι τρεις:

1. Διώχνεις τον προπονητή και φέρνεις κάποιον που ξέρει το πρωτάθλημα και αποδεδειγμένα από προηγούμενες δουλειές του, έχει δείξει ότι μπορεί ν' ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του; (ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ; Προτάσεις ευπρόσδεκτες). Η λύση έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κόστος της αποζημίωσης του συμβολαίου του ΔΟΝ.

2. Κρατάς τον προπονητή και ενισχύεις την ομάδα με ακόμα ένα παίκτη, κατά προτίμηση κάποιον που μπορεί να κάνει παιχνίδι, γιατί είναι φανερό ότι πάσχουμε κραυγαλέα σε αυτό τον τομέα και στηριζόμαστε σε γιόμες και προσπάθειες ανασταλτικών χαφ. Κάνεις τον σταυρό σου να σου βγεί. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ που να βοηθήσει άμεσα και πόσο στοχίζει;

3. Κάνεις τον αυστηρό σε παίκτες και προπονητή και τους βάζεις τις φωνές, τους κόβεις και ένα πρόστιμο...και κάνεις το σταυρό σου για να βοηθήσει ο Μεγαλοδύναμος να έρθει η ανάκαμψη και να βγουν οι όποιες κωλοτούμπες του ΔΟΝ.

Αν κάποιος έχει άλλη εναλλακτική πρόταση, θα χαρώ να τη δημοσιοποιήσει εδώ.

br fun_atic είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Αστέρας έδιωξε εκείνον τον απίθανο και πήρε τον Βλάχο. Αν και δεν έχει δηλώσει ποτέ μέτρ της τακτικής του τα φόρεσε τα γυαλιά του δικού μας. Αποτέλεσμα; Ο Αστέρας 5ος και εμείς προσεχώς ίσως και δωδέκατοι.

Να έχει γνώση του πρωταθλήματος...Χμμμ ναι... Ο Κούπερ δεν είχε ιδέα και τα πήγε μια χαρά. Ο Εμίλιο δηλαδή που το ήξερε το πρωτάθλημα και είναι και μέτρ τι έκανε;;;Απορρώ με τον Μπράμς που του είχε δώσει και συστατική επιστολή...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν και που εργάζεται αυτή την στιγμή ο Κατσαβάκης. Δεν είναι σπουδαίος πρπονητής αλλά έχει αναλάβει ομάδες μεσούσης της περιόδου και κατάφερε να τις σουλουπώσει και να φέρει και αποτελέσματα. Επί Κατσαβάκη όταν ανέλαβε την ομάδα μετά τον Γκμοχ αν δεν κάνω λάθος κατάφερε να κουλανδρίσει Σαπουτζή και Πάντιτς και η ομάδα έκανε 6 συνεχόμενες νίκες μεταξύ των οποίων και μία στην Ν. Φιλαδέλφεια (ρεκόρ για τον Πανιώνιο)...

Costix είπε...

φιλη ακραιφνιτσα,
αφου δεν απαντησε ο zamis, και για να μην σου μεινουν τιποτα ''υποψιες'', το tina ειναι το καλιτεχνικο του ψευδωνυμο, το οποιο χησιμοποιει συνηθως αργα το βραδυ και εντος και εκτος δικτυου !!!

Περαν της πλακας, ομως ειναι το bloggername της συζυγου του και για καποιο περιεργο λογο το χρησιμοποιει μερικες φορες για να μπερδευει τα καινουργια μελη των Πανιωνιων μπλογκς.

αχ βρε αυτο το zamis τι μας κανει.
σχωρνα τον ομως γιατι ειναι σουπερ τυπακος ΚΑΙ παλαιοροκας !!!

IWN1998 είπε...

Καλή η πρόταση nk99. Θα συμφωνήσω και πρόκειται και για τίμιο άνθρωπο, αν μη τι άλλο.
BR, για Κούπερ και Άρη, κράτα μικρό καλάθι. Να σε παραπέμψω τώρα στον Griniari που έχει τη σχετική ειδικότητα για ν' αναλύσει κάποια από τα επιτεύγματα που βλέπουμε πρόσφατα; Αν θέλεις βέβαια υπάρχει και κάποιος ιθαγενής υπερ-ειδικός του θέματος που έχει σουβλατζίδικο στην Άνω Γλυφάδα και μεγάλη εμπειρία ολυμπιακού επιπέδου.

antunix είπε...

Θυμίζω ότι αυτό το διάστημα ο Κατσαβάκης είναι χωρίς ομάδα, διαθέσιμος (άρχισε τη σεζόν με τον Πιερικό).
Το όνομα του ακούστηκε πριν λίγο καιρό για τον Πανθρακικό, προκειμένου να ξεκινήσει σχεδιασμό για τη Β’ Εθνική, αλλά τη θέση του Καρτιέ πήρε ο Δερμιτζάκης.
Φαντάζει καλή περίπτωση αφού δεν θέλουμε όνομα, αλλά κάποιον που να βοηθήσει και να αλλάξει άρδην το κλήμα. Μας έφαγαν τα μεγάλα σχέδια και η ξενομανία...!

antunix είπε...

Ορίστε και η παρουσία του στον πάγκο του Πανιωνίου τη περίοδο 1999-2000 στην Α’ Εθνική. Ο άνθρωπος είχε σε 18 αγώνες 11 νίκες, 1 ισοπαλία και έξι ήττες. Μεταξύ αυτών είναι και η νίκη στη Ν. Φιλαδέλφεια με το γκολ του Ναλιτζή στο τέλος!!
28/11/99 Καλαμάτα - Πανιώνιος 1-3
05/12/99 Πανιώνιος - Απόλλων Αθηνών 3-1
12/12/99 Καβάλα - Πανιώνιος 3-7
22/12/99 Πανιώνιος - Τρίκαλα 4-1
29/12/99 ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-1
09/01/00 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1
17/01/00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1
23/01/00 Πανιώνιος - Εθνικός Αστέρας 1-0
30/01/00 Ηρακλής - Πανιώνιος 1-2
06/02/00 Πανηλειακός - Πανιώνιος 3-0
13/02/00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-1
20/02/00 Ιωνικός - Πανιώνιος 2-0
27/02/00 Πανιώνιος - Άρης 1-3
05/03/00 ΟΦΗ - Πανιώνιος 0-2
12/03/00 Πανιώνιος - Ξάνθη 4-0
19/03/00 Παναχαϊκή - Πανιώνιος 1-0
26/03/00 Πανιώνιος - Προοδευτική 2-1
02/04/00 Πανιώνιος - Καλαμάτα 2-0

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και μιά ευχάριστη είδηση: Σήμερα το πρωί στο Puma club, οι μικροί μας νίκησαν τους μικρούς τού Ολυμπιακού με 5-2! Έ ρε τι έχει να γίνει όταν μεγαλώσουν!

IWN1998 είπε...

...Θα πάνε οι καλοί στον Ολυμπιακό και θα μας κερδίζουν.

br fun_atic είπε...

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι φέτος έχουε βαρεθεί να κάνουμε εκπτώσεις.

Η χρονιά από επετειακή έγινε μεταβατική και μετά αγχωτική.

Από τα δημοσιεύματα που προέτρεπαν τον κόσμο να έρχεται στη Ν. Σμύρνη γιά να δει τους Ρεκόμπα, Ριέρα, Μπάλαμπαν και Εστογιανώφ, φτάσαμε να θεωρούμε λίγο τον Αλβάρο και να περιμένουμε πως και πως τον Κοντοχρήστο.

Να αποκαλούμε Α - Μπάλαμπαν τον Σούπερ Μπόσκο και να έχουμε καταδικάσει τον Ριέρα σε ένα ρόλο νεροκουβαλητή.

Τα χιλιάδες διαρκείας μετατράπηκαν σε ένα απλό νούμερο που πέρασε από το μυαλό του προέδρου σε κάποια εκδήλωση, ενώ παράλληλα παρακαλάμε να αντικατασταθεί ο μέτρ από τον Κατσαβάκη.

Με λίγα λόγια έχουμε "χαλαστεί" όσο δεν παίρνει άλλο...

Η διάθεση μας μπορεί και να μην είναι σπουδαίο ζήτημα. Προέχουν οι αποφάσεις που θα βγάλουν την ομάδα από το τέλμα. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι κοιλιά αλλά ένα βαθύ τέλμα. Ή βγαίνουμε άμεσα ή μας παρασύρει.

Thanos Topouzis είπε...

Ένας προπονητής ο οποίος είναι διαθέσιμος και για τον οποίο είχαμε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτή τη στιγμή είναι ομοσπονδιακός της Γεωργίας και, άν δεν κάνω λάθος, οι ομοσπονδιακοί μπορούν να αναλάβουν και ομάδες. Είναι πολύ καλός προπονητής και δίνει βάση στην πειθαρχία σε μια ομάδα. Εκτός απο αυτό ξεκινάει την ομαδα απο την άμυνα. Θυμάστε τη πορεία είχε κάνει στην Ανόρθωση(και δεν μιλάω μόνο για το champions league, η Ανόρθωση στην Κύπρο ήταν σαν τον Πανιώνιο και επί Κετσπάγια έπαιρνε πρωταθλήματα. Στον Ολυμπιακό πριν τον διώξουνε είχε 5-1-0 και τον είχε βάλει ομίλους.).

vassilis είπε...

Κετσπάγια;

br fun_atic είπε...

οι γαυροι βεβαια δεν θελουν ουτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν

IWN1998 είπε...

...καλά σε λίγο δεν θα υπάρχει προπονητής που να μην έχουν πρόβλημα μαζί του στον Ολυμπιακό.
Μήπως αν είχε πάρει Μιομπλια το καλοκαίρι ο Πρόεδρος να 'μασταν αλλιώς τώρα;

Απ' ότι καταλαβαίνω, όλοι προκρίνουν το δρόμο (1) με την αλλαγή προπονητή...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η συζήτηση με τα ονόματα προπονητών είχε γίνει και πριν από το πολύωρο συμβούλιο. Ο πρόεδρος τότε μας εξέπληξε αποφασίζοντας την παραμονή του Φερέρα. Αυτή την φορά δεν θα μας εκπλήξει αποφασίζοντας την παραμονή του. Γενικά θέλω να πω ότι από μέρους των δημοσιογράφων κυρίως η απόλυση προπονητή είναι ταμπού "Να τον αφήσουμε να δείξει το έργο του".
Εγώ πιστεύω ότι ένας πρόεδρος μπορεί να αλλάξει όσους προπονητές θέλει μέσα σε μία σαιζόν μέχρι να βρει τον κατάλληλο και για το λόγο αυτό πολυετή συμβόλαιο αποτελούν έγκλημα διότι ο προπονητής αποκτά
νοοτροπία ανθρώπου που δεν είναι υπάλληλος αλλά πρόεδρος και μπορεί να λέει και να κάνει ότι γουστάρει. Όταν ο προπονητής λέγεται Μπάγεβιτς ή Λίνεν άντε και το δέχεσαι....αλλά Φερέρα???

IWN1998 είπε...

Υπάρχει και το θέμα που έθειξε o zouri. Εστογιανόφ σε Ολυμπιακό...από exedrasports νομίζω. Φήμες είναι ακόμα, αλλά όχι παράλογες ίσως...

Katrinos είπε...

Δυστυχώς ενώ η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ότι χρειαζόμαστε αλλαγή προπονητή, βλέπω να τρώμε το Βέλγο στη μάπα μέχρι τέλους.

Τι σημαίνει μέχρι τέλους?
Γαύρος εντός
Ατρόμητος εκτός (ντέρμπυ παραμονής)
Ηρακλής εντός (ντέρμπυ παραμονής)
Γιάννενα εκτός (ντέρμπυ παραμονής)
Βαζέλες εντος (πάρτυ τίτλου)
Πανιώνιος Ξάνθη (εκεί να δεις αίμα και άμμο)
Σταματάω γιατί κάπου εκεί θα ξέρουμε οριστικά τι γίνεται

Αν και δεν πιστεύω ότι είμαστε στους υποψήφιους για πέσιμο (θα μας βγεί η πίστη όμως), με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις και βαθμολογική συγκομιδή, θα εξαρτόμεθα απο τις διαθέσεις άλλων και εκεί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος , τα κόζα αλλάζουν συχνά και πολύ γρήγορα.

Χωνέψτε το λοιπόν ότι μάλλον Φερέρα θα δούμε και την επόμενη Κυριακή, μη μπείτε στο κόπο να πάρετε μαντιλάκια ..........

Υ.Γ Ο Ατρόμητος κερδίζει τη Καβάλα 2-0, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Υ.Γ2 Ενσαλίβα οδεύει προς Ξάνθη
Υ.Γ3 Ρε Τσακ , υποστήριξε όσο θες το Βέλγο , αλλά τουλάχιστον ρίξε σε όλους ένα χέσιμο, δεν αντέχω άλλο αυτο το τσίρκο.
Υ.Γ4 Κάποιος το ανέφερε (Ακραιφνής?) να καλέσουμε τον Αλέ στο επόμενο παγκόσμιο. Ήρθε η ώρα-νομίζω
Υ.Γ5 Την επόμενη Κυριακή δεν ξέρω εαν θα έρθω. Δεν νιώθω ότι πρέπει να χαλάσω το πρόγραμμα της οικογένειας μου για αυτό το περιφερόμενο θίασο, θα είμαι στη πατρίδα και θα δοκιμάζω τσίπρα (με Αρτινή προφορά) και κρασιά.

vyruss είπε...

Κατσαβάκης; Για σοβαρευτείτε που θα πάρουμε τέτοιο σούργελο προπονητή-ταβερνιάρη στον Ιστορικό. Προπονητή του κατενάτσιο, 11 παίχτες άμυνα, που έχει δώσει μπροστά στην κάμερα οδηγίες στους παίχτες του να πέφτουν κάτω για καθυστέρηση και να χτυπούν αντιπάλους; Όχι ευχαριστώ.

Ο Καραγεωργίου όμως κάνει σιωπηρή και καλή δουλίτσα τόσα χρόνια στον Εργοτέλη, έχει δείξει ήθος και φιλότιμο, και παθιάζεται στον αγώνα αντί να κοιμάται. (Βέβαια ως συνέπεια συνήθως αποβάλλεται αλλά λέμε τώρα...) :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ούτε κι εγώ γουστάρω Κατσαβάκη.
΄Αν δέν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος, δουλευταράς, παθιασμένος, φιλόδοξος έλληνας προπονητής, νομίζω ότι ο Τιμούρ είναι πολύ καλή λύση. Άν δέν έρχεται, τότε να στραφούμε σε λύση εκ των ένδον, π.χ. μένει ο Μάτζιος και έρχονται για βοήθεια ο Εμβολιάδης και ο κύριος Γιαννακόπουλος που τώρα προπονούν τις παιδικές ομάδες. Παίρνουμε και σύμβουλο τον Αλέφαντο και βγάζουμε αξιοπρεπώς τη χρονιά, μή σας πώ ότι παίρνουμε και το κύπελλο! Με άνεση κιόλας!

br fun_atic είπε...

Η απόλυτη λύση για τον πάγκο και η μοναδική που εμπιστεύομαι: Griniaris!!!

Ron Barceló είπε...

Τιμούρ κύριοι!
Τιμούρ.


Ασχετο, το μπάσκετ δε θα το δείξει τελικά η κρατική? Το πρόγραμμα αυτό έλεγε

Griniaris είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας.Γνωρίζετε ότι αναλαμβάνω την ομάδα της καρδιάς μου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.Υπόσχομαι να δώσω όλο μου τον εαυτό για να δούμε τον Πανιώνιο εκεί που ονειρευόμαστε.Ήδη ζήτησα από τον πρόεδρο τρείς μεταγραφές,Ρικέλμε-Καναβάρο-Μπλάζιτς(ο τελευταίος δώρο σε έναν πολύ φίλο).Ήταν θετικός και μάλιστα μου είπε ότι επειδή θα περισσέψουν κάποια χρήματα,μάλλον θα επιστρέψει και ο Τζιμπούρ...

Βαγγέλης είπε...

Η ομάδα χρειάζεται ψυχίατρο! Τα σκαμπανεβασματα στην απόδοση μας και στην ψυχολογία μας είναι ανεξηγητα. Αν γνωρίζει κανείς κάποιον καλό ψυχίατρο να ενημερώσει παρακαλώ!

br fun_atic είπε...

Dr Rigas. Εγγύηση!!! Τον έχουμε χάσει βέβαια τον τελευταίο καιρό, αλλά ο άνθρωπος είναι σπεσιαλίστας!!!

Σας άρεσε η γελοιογραφία;

Griniaris είπε...

Εννοείται ότι συμφωνώ με τον 1ο δρόμο του Ίωνα εν μέρει όμως.Απλά πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή αρκεί από μόνη της να ταράξει τα λιμνάζοντα και αρρωστημένα νερά της ομάδας.Ίσως και μα μην έχει σημασία το ποιός είναι αλλά η ψυχολογία του να φτάνει για να μείνουμε στους στόχους του κυπέλλου και να παλέψουμε ότι μπορούμε στο πρωτάθλημα.Δεν νομίζω ότι είναι δική μας δουλειά να βρούμε αντικαταστάτη όπως δεν ερωτηθήκαμε το καλοκαίρι αλλά ούτε και πριν το 9ωρο ΔΣ.

ΥΓ.Όσον αφορά στον Νιόπλια,φάνηκε πόσο καλά ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα και πόσο τυχεροί ήμασταν που αρνήθηκε,αφού έτσι κι αλλιώς θα πήγαινε στον ΠΑΟ και αυτό περίμενε...

Griniaris είπε...

Καταπληκτική...Αν δε μπορεί μόνος του ας τον βοηθήσει κάποιος...

amanAM είπε...

ο Ατρομητάκος του Δώνη, νίκησε άνετα και χαλαρά την υπερομάδα της Καβάλας, το δε τελικό σκορ αδικεί τους γηπεδούχους.

IWN1998 είπε...

Αυτά τα περί εκ των ένδον κάλυψης της θέσης του προπονητή δεν είναι άτοπα αλλά ρε παιδιά όχι και τον Μάντζιο. Ο άνθρωπος να κόβει ήξερε και μόνο. Τι μπάλα σκαμπάζει; Μη λέμε και ότι θέλουμε. Αν είναι έτσι προτιμώ τον Γκρινιάρη για να μη πω ας μείνει και ο Φερέρα. Πέρυσι φωνάζανε πολλοί περί ασχετοσύνης του Γιώτη του Σταματόπουλου, που το παιδί είχε σπουδάσει προπονητής και είχε κάτσει και δυο χρόνια δίπλα στο Λίνεν και τώρα λέμε για Μάντζιο;

Υπάρχουν βετεράνοι όπως ο Αποσπόρης με γνώση προπονητικής αλλά να μη βάζουμε υποψήφιους και κάποιους που ίσως έχουν και κάποιες ευθύνες και για την τωρινή κατάσταση και που δεν έχουν και τις γνώσεις.

Όσο για το Φερέρα, ας καθόταν να δει σήμερα τον ΠΑΟΚ για να καταλάβει πως φτιάχνονται οι άμυνες που παίζουν με αλληλοκάλυψη.
Για τη δε προτίμηση στην απομάκρυνση προπονητή, δεν είδα κάποιο σχόλιο για το οικονομικό της μέρος. Αν είναι να διώξουμε το Δον Εμίλιο και να ανοίξουμε το χρέος απο 4 εκατ σε 5 εκατ, ίσως να μην κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό αλλά από οικονομική καθίζηση, που θα υπονομεύσει σε μάκρος χρόνου το σύλλογο.

br fun_atic είπε...

Συγνώμη, ανάμεσα σε Φερέρα και Griniaris προτιμάς Φερέρα;;;

Αν τον κρατήσουμε θα σωθούμε οικονομικά και θα έχουμε και γ@@@@@@μω τα μπάτζετ στη Β' Εθνική.

amanAM είπε...

Εγώ ψηφίζω να μείνει ο Φερέρα. Με τον Φερέρα, ξέρουμε τι μας περιμένει. Ξέρουμε ποιούς θα βάλει, ποιους δεν θα τους δούμε ποτέ, ποιός θα μπει στο 75, πότε και εάν θα κάνει δεύτερη αλλαγή στο 91. Είναι ο δικός μας άνθρωπος πιά, έχει συμπαθητική φατσούλα, κάνει γκριματσούλες, τον φαντάζεστε άνεργο ρε παιδιά? Τι θα λέγαμε εάν δεν είχαμε Φερέρα? Άραγε έχει σκεφτεί η μπουτίκ να βγάλει κουκλάκια Φερέρα? Εγώ θα έπαιρνα, εάν είχε και κουρδιστήρι στον κώλο του, να το κουρδίζεις και να κάνει κωλοτούμπες, θα έπαιρνα περισσότερα του ενός.

Ντροπή σας!!! Να μην θέλετε τέτοιον προπονηταρά. Αίσχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι στην περίπτωση απομάκρυνσης του Φερέρα το πρόσθετο κόστος θα είναι ο νέος προπονητής που δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση να είναι όνομα. Αν ο Φερέρα δεν αποδεκτεί έναν λογικό διακανονισμό ας προπονεί την ομάδα των νέων...

Thanos Topouzis είπε...

Αμαναμ γελάω ακόμα με τα κουκλάκια Φερέρα!! Πέρα απο την πλάκα όμως, συμφωνώ οτι ο Φερέρα πρέπει να μείνει, να τελειώσει το "έργο" του και όταν το καλοκαίρι γίνει ο απολογισμός να δούμε ποιούς στόχους έχει πετύχει(κάτι μου λέει ότι δεν θα τους πετύχει δυστυχώς) και να χωρίσουμε ωραία και όμορφα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάρουμε ένα προπονητή που θα ξέρει να στήνει την ομάδα από την άμυνα. Κάλο θα ήταν πάντως μια κουβέντα με τον Κετσπάγια να την κάνουμε τώρα στα κοντά.

br fun_atic είπε...

Α, αυτό με το πρόγραμμα είναι καταπληκτικό. Έχεις μια δουλειά βρε αδελφέ και δεν προλαβαίνεις το γήπεδο. Κανένα πρόβλημα. Δεν πηγαίνεις στο πρώτο ημίχρονο και δεν έχεις χάσει τίποτα.

Σου χάλασε το ρολόϊ ; Παίρνεις αντιβίωση και δεν ξέρεις τι ώρα είναι; Απλά πράγματα. Αν δεις να ετοιμάζει αλλαγή είναι το 75. Καθάρισες. Τι το θες το Rolex;

Φυσάει πάνω από 3 μποφόρ; Είναι οι άνεμοι νότιοι - νοτιοανατολικοί Βρέχει; Έχει υγρασία πάνω από 75%; Δεν είναι συνθήκες για ποδόσφαιρο. Ξέρεις ότι η ομάδα δεν κερδίζει με τίποτα...

τρελοπανιωνιος είπε...

και τι θα αλλαξει ρε παιδια αν φυγει τωρα η στο τελος της περιοδου παλι θα θελει αποζημιωση... αν δεν μας κανει πραγματικα τοτε καλο ειναι να γινει τωρα !!! Αλλα προσοχη να εχουμε βρει μια καλυτερη λυση οχι ας μεινουμε με Μαντζιο κτλ κτλ μεχρι να βρουμε καποιον αλλο !!! Κετσπαγια λες ? θα θελει να αποδειξει πολλα σε καποιους !!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε μου Ίων1998, εγώ ανέφερα τον Μάντζιο μόνο επειδή είναι ήδη στο προπονητικό team τής ομάδας και όσο νά'ναι ξέρει τους παίκτες μέσα έξω, οπότε νομίζω πως θα είναι πολύτιμη η βοήθειά του προς τον νέο προπονητή, και επειδή είναι και παιδί τού Πανιωνίου... Επίσης, το ότι κάποιος δέν ήταν παιχταράς δέν σημαίνει πως δέν μπορεί να είναι/γίνει πολύ καλός προπονητής (π.χ. ο Χίντιγκ δέν έχω ακούσει πως υπήρξε μέγας παίχτης, ή ο Μουρίνιο που δέν έπαιξε ποτέ επαγγελματικά), όπως και το να ήταν κάποιος παιχταράς, δέν σημαίνει ότι κάνει και για προπονητής (βλ. Ζίκο, Μαραντόνα...).

IWN1998 είπε...

Όταν πάρει ο Μάντζιος δίπλωμα προπονητή να καθήσει στον πάγκο. Γιατί και σε αυτό το επάγγελμα χρειάζεσαι εκπαίδευση.
Προς το παρόν ας προσέχει να αποφεύγονται οι μπουνιές Εστογιανόφ γιατί τον κο Δέδε τον έκαναν φύλλο και φτερό που δεν πρόλαβαινε το Χούτο και τα ωραία του. Και αν έχει τεχνικές γνώσεις ας κάνει και καμμιά εισήγηση στη διοίκηση για όσα βλέπει σε προπονήσεις, αποδυτήρια, αποστολές. Και μετά βλέπουμε για πάγκους κλπ.
Όσο δε αφορά την πρόταση περί ένδον τεχνικής κάλυψης, όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, είναι μέσα στα λογικά πλαίσια όσο αφορά ανθρώπους του Πανιωνίου που έχουν την ανάλογη επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία. Και ο Εμβολιάδης και ο Αποσπόρης κά την έχουν. Καμμιά αντίρρηση.

IWN1998 είπε...

Μάλλον πήρα φόρα μέσα στην κακή κατάσταση που υπάρχει και τον αδίκησα και το Μάντζιο και τα λεγόμενα της φίλης, ως προς τα σχετικά με την προπονητική.
ΟΚ έχει δίπλωμα ο Άκης και κάποια μικρή εμπειρία και προφανώς δεν είναι άσχετος με το χώρο ένας παίκτης που έχει κάνει καρριέρα Α΄Εθνικής.

Συνεπώς παίρνω πίσω τα απαξιωτικά που είπα.

Το κυριώτερο σημείο που έχω αντίρρηση είναι ότι άλλο να έχεις ακαδημίες και όμαδες Β΄κατηγορίας και άλλο να πάρεις στα χέρια σου μια ομάδα Super League σε κρίσιμο σημείο. Και επίσης όταν συμμετέχεις κατά κάποιο τρόπο σε αυτό που βλέπουμε κάποιες ευθύνες έχεις αν δεν κάνω λάθος.

Όσο για τα παραδείγματα, ο Μαραντόνα έχει άλλα προβλήματα πολύ πιο χοντρά και δεν είναι θέμα γνώσεων ποδοσφαιρικών το ότι δεν είναι προπονητής. Για το Ζίκο, όπως ήταν υπερτιμημένος ποδοσφαιριστής ίσως είναι και υποτιμημένος προπονητής και δεν θα τον κρίνω από την Ολυμπιακή του περιπέτεια που έχει βγάλει δεκάδες προπονητές άχρηστους.
Ο Χίντιγκ ήταν ποδοσφαιριστής και όχι κακός.
Ο Μουρίνιο έκανε χρόνια το διερμηνέα του μεγάλου Ρόμπσον για να μάθει πράγματα. όσο ταλέντο και εξυπνάδα και αν είχε, χρειάστει και να μάθει πριν κάτσει στον πάγκο.

Και πάλι συγγνώμη αν μέσα στη όποια μάλλον επιπόλαιη απάντησή μου απαξίωσα ανθρώπους και απόψεις άδικα. Λυπάμαι.

Ελπίζω να έκανα πιο σαφή την άποψή μου.

Costix είπε...

Μην φοβασαι Ιωνα, μπορει να μην σε ξερουμε προσωπικα, αλλα απο τα γραφομενα σου εχουμε αντιληφθει τον χαρακτηρα σου, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σε παρεξηγησει κανενας.

cdu είπε...

Η απποψη μου σε αυτά που συζητάμε είναι:
1. Ο Φερέρα πρέπει να φύγει .... πέρυσι. Όχι γιατί έστησε μιά ομάδα με εμφανείς αδυναμίες από τα φιλικά ή γιατί κοουτσάρει κοιμώμενος ή γιατί έχει κολήμετα με συγκεκριμένους παίκτες ούτε γιατί - κακά τα ψέματα - έδιωξε ουσιαστικά τον Ρεκόμπα. Ούτε γιατί νομίζει ότι είμαστε Πανθρακικός. Αλλά κυρίιως με τα λόγια του και τις πράξεις του δεν έχει πάρει μυρωδιά τί κρίση έχει η ομάδα.
2. Το οικονομικό είναι σοβαρό αλλά τι να γίνει; Ο Πρόεδρος είναι υπεύθυνος για το λάθος της πρόσληψης του Φερέρα και για το τριετές συμβόλαιο. Εγώ ξέρω ότι άμα κάνεις λάθη πληρώνεις. Προφανώς δεν θέλω να κάνω κουμάντο σε ξένη τσέπη, λέω απλά τί κάνω εγώ. Και δεν νομίζω να ενδαφέρεται κανείς για οικονομικά ισοσκελισμένη ομάδα της β Εθνικής.
3. Προς Θεού όχι Μαντζιος. Είναι συνυπεύθυνος σαν γενικός αρχηγός. Μπορεί να είναι εξαιρετικός άνθρωπος και Πανιώνιος αλλά δεν συζητάμε αυτό. Όποιος θέλει λύσεις και προπονητές βρίσκει. Ας πούμε ο Ηρακλής πάει για τον Μπουμπένκο.
4. Ας τελειώνουμε με τη κοροιδία. Ο εστιγιάνοφ δείχνει να θέλει να φύγει. Ας δεί η διοίκηση την καλύτερη λύση. Σε αυτά τα πάει καλά.
5. Χρειάζονται μεταγραφές. Ο Ίωνας πολύ εύστοχα έγραψε για το λειψό ρόστερ. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Κενά στο σχεδιασμό και αδυναμία εναλλακτικών. Και όταν λέμε μεταγραφές δεν εννοούμε φέρνουμε τους φίλους μας από τον Πανθρακικό. Ας πούμε Ενσαλίβα.
6. Χίλια συγγνώμη παιδιά αλλά δεν αντέχω άλλο αυτό το παραμύθι της δικαίωσης του Τσακίρη που κράτησε τον Φερέρα. Τα περίφημα 6 καλά παιχνίδια έτυχε - ως επί το πλείστον- να είναι είτε με ντεφορμαρισμένες είτε με αδύναμες ομάδες. Τά' ζούμε ξαναπεί. Τα γραπτά υπάρχουν. Ξανακοιτάχτε τι βαθμολογίες τότε. Απλά we believed our own hype.
Πολύ σιχτιρισμένος

ΥΓ: Προς Θεού μην αρχίσει άλλο παραμύθι τώρα ότι τάχα τα κονέ του Φερέρα πάνε τον Μανιάτη στην Εσπανιόλ. Αν ο Μανιάτης είναι τόσο καλός όσο όλοι νομίζουμε, θα τον ζητήσουν ομάδες έτσι και αλλιώς.
ΥΓ 2 Ναι ρε, δε γουστάρω να είμαστε Εσπανιολ Ελλάδας. Στη Βαρκελώνη ζούνε Καταλάνοι και η ομάδα λέγεται Μπάρτσα.
6.