Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ, αλλά και όλη η κυανέρυθρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον Γιάννη Λουκίνα για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Χαράλαμπου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας εχθές το βράδυ.


Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των φίλων του μπλογκ τα συλλυπητήριά προς τον Γιάννη Λουκίνα. Να είσαι  υγιής μικρέ και τιμώντας την φανέλα της ομάδας μας να τιμήσεις τη μνήμη του πατέρα σου, που είμαι σίγουρος ότι θα καμάρωνε με το επίτευγμά σου να βρεθείς στην μεγάλη κυανέρυθρη οικογένεια.

53 σχόλια:

Μάγος είπε...

Συλληπήτηρια Γιάννη,είναι δύσκολο να χάνεις τον Πατέρα σου(το ξέρω καλά...)σε αυτην την ηλικία,μα όπως λέει ο BR να συνεχίζεις να ζείς όπως τώρα για να τον κάνεις περήφανο εκει που είναι...
Ένας φίλος απο Αγια παρασκευή...

br fun_atic είπε...

Αν δεν πέθαιναν οι γονείς (όσο σκληρό κι αν είναι αυτό) ο κόσμος δεν θα προχωρούσε, γιατί δεν θα προχωρούσε ο χρόνος.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι τη στιγμή που ένας άνθρωπος πεθαίνει κάποιος άλλος την ίδια στιγμή γεννιέται.
Αυτή είναι η ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον θάνατο ή τον αποχωρισμό εξαιτίας του θανάτου. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι να επιτρέπει στα αγαπημένα του πρόσωπα να ζουν μέσα του και να τα τιμά καθημερινά.

Φίλε από την Αγία Παρασκευή, άσε τα συλλυπητήρια και άνοιξε κανένα βιβλίο, γιατί έτσι και σκάσω μύτη στο Λύκειο θα κλάψουν μανούλες!!!

amanAM είπε...

Νάναι καλά το παληκάρι, να τον θυμάται. 'Οσο κάποιοι μας θυμούνται, δεν πεθαίνουμε ποτέ.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως όλοι μια μέρα θα την κάνουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, να ζούμε τον πόνο της απώλειας αγαπημένων μας προσώπων.

Αυτό που είναι "λάθος", είναι να χάνεις το παιδί σου, τον γονιό σου αργά ή γρήγορα θα τον χάσεις, αλλά θα τον κουβαλάς πάντα μέσα σου.

IWN1998 είπε...

Και από μένα τα συλλυπητήριά μου. Για ένα νέο είναι σκληρό να χάνει το γονιό του γρήγορα. Όπως γράφει περίπου και ο Αντώνης συνεχίζουμε να ζούμε ακόμα και όταν υλικά αφήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο, μέσα από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις των δικών μας ανθρώπων, που μας κρατούν ζωντανούς στη ψυχή τους. Εύχομαι ο χρόνος να γιατρέψει την πληγή και να κρατήσει τις μνήμες άσβεστες και τη ψυχή του πατέρα, φύλακα άγγελο του γυιού.

Griniaris είπε...

Τα θερμά μου συλλυπητήρια Γιάννη.Να ζήσεις να τον θυμάσαι και να τον τιμάς...

Costix είπε...

Συλλυπητηρια, Γιαννη. Σκληρο πραγμα να χανεις τους γονεις σου. Κουραγιο ομως, ολα ξεπερνιουνται.

Costix είπε...

brfun, με χαρα παρατηρω οτι τα ιδιαιτερα μαθηματα φωτογραφιας με τον Pav εχουν αρχισει και αποδιδουν με προσφατο αποτελεσμα την αναρτηση μιας πολυ ενδιαφερουσας σειρας κανουργιων φωτογραφιων-μονταζ με τους παιχταραδες μας στο μπλογκ.
Keep up the good work, baby !!

Οσο για το Παγκοσμιο για Σαββατο 23/1, περιμενω τον Ευτυχη να μου κονφιρμαρει την Δευτερα το πρωι και μετα τσακα-τσακα το οργανωνουμε. Θα εχει πλακα να δουμε ολοι μαζι κει το παιχνιδι μετα, εστω και απο την TV.

Miltos@Chios είπε...

Πολλα συλληπητηρια και απο μενα στο παλληκαρι.Να ειναι καλα να τον τιμαει με τον τροπο που ξερει.

br fun_atic είπε...

Δεν έχω γνώσεις, χρόνο και καλό εξοπλισμό. Αν είχα κάνει μαθήματα με επαγγελματία φωτογράφο θα είχα κάνει παπάδες και σε επίπεδο επεξεργασίας και φωτογραφίας γιατί το αντικείμενο με ενδιαφέρει πάρα πολύ...

Όλες οι φωτογραφίες - μοντάζ, παρά τα τεχνικά τους προβλήματα, έγιναν με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό προς τους παίκτες. Αποτυπώνουν τον τρόπο που τους βλέπω ή που θα ήθελα να τους δω.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τις φωτογραφίες του Φανούρη και του Ανδριόλα.

Ο μονίμως αποδιοπομπαίος τράγος Φανούρης ήταν πάντα ΕΚΕΙ τη στιγμή που τον χρειαζόμασταν. Κι αν ακόμη το μοντάζ έχει στοιχεία κιτς, εντούτοις δείχνει αυτό που πάντα ήταν ο Φανούρης για την ομάδα.Ο απο μηχανής...άγγελος της...

Στην περίπτωση του Κώστα, το τεχνικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο και δείχνει κάτι σημαντικό. Είναι κατόρθωμα να παίξεις πέντε παιχνίδια και στα δύο από αυτά να είσαι ο ήρωας του αγώνα, τη στιγμή που για καιρό δεν ήσουν καν στην αποστολή.

Είμαι περήφανος και για το λογοπαίγνιο με το όνομα του Ριέρα. Στην ίδια σύνθετη λέξη εμφανίζεται το όνομα και το επώνυμο του Ισπανού άσσου όπως και η λέξη toreador που θεωρώ ότι του ταιριάζει και λόγω στυλ και εθνικότητας αλλά και λόγω τρόπου πανηγυρισμού των γκολ...

Εύχομαι πολύ σύντομα να βρω λόγους για να ανεβάσω και μια φώτο του νεαρού Λουκίνα. Θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη μου χαρά.

Η μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να βρω καλές φωτογραφίες των παικτών σε ικανοποιητική ανάλυση. Αυτό με περιορίζει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι καλές φωτογραφίες των παικτών θα έπρεπε να υπάρχουν στην κεντρική σελίδα. Άλλωστε είναι βέβαιο ότι υπάρχει μια πολύ καλή σειρά φωτογραφιών. Αυτές που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση αυτογράφων.

Αυτό ας το δει ο administrator της κεντρικής σελίδας. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να μπορεί να βρει εκεί ο οποιοσδήποτε τις φωτογραφίες - αυτόγραφα των παικτών. Τα πιτσιρίκια θα μπορούσαν να τις τυπώνουν σπίτι και θα απέμενε μόνο η υπογραφή από τα ινδάλματα τους...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Λύθηκε το συμβόλαιο του Πανιωνίου με τον Ντάριο Σμόγιε, όπως έγινε γνωστό από τους Νεοσμυρνιώτες. Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε από το καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε, δεν επέτρεψαν στον Κροάτη αμυντικό να προσφέρει τα αναμενόμενα και «μοιραία» επήλθε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.Συγνώμη άσχετο με το θέμα αλλα είναι το πρώτο μου μήνυμα.

br fun_atic είπε...

Πρώτο μήνυμα και φαρμακερό. Καλώς ήρθες. Με πρόλαβες γιατί πριν λίγο είδα την είδηση στη σελίδα του σπορφμ.

Από το Άργος δεν είχα δεχθεί άλλο μήνυμα. Είστε αρκετοί;

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, καμία δεκαριά απ’ ότι ξέρω.

br fun_atic είπε...

Ωραία! Είναι πάντα πολύ μεγάλη χαρά να ανακαλύπτουμε Πανιώνιους σε όλη την Ελλάδα.

br fun_atic είπε...

Αυτή η είδηση έχει τεράστια σημασία. Αποδεικνύεται ότι ο Τσότσαλιτς ΔΕΝ είναι επένδυση για το μέλλον.

Είναι προφανές ότι η απομάκρυνση του Σμόγιε διευκολύνει την κατάληψη θέσης βασικού.

Αν αυτά που έχουμε δει στα βίντεο ανταποκρίνονται στις πραγματικές δυνάμεις του παίκτη και αν φυσικά καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα και γρήγορα στις συνθήκες του Ελληνικού πρωταθλήματος, δεν αποκλείω να δούμε σύντομα τον Τσότσαλιτς βασικό, γεγονός που ίσως και να οδηγήσει στο ανακάτεμα της τράπουλας στην ενδεκάδα.

Για παράδειγμα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπαμε στα μπακ τους Λάτκα και Τσότσαλιτς και τον Όμο ως αμυντικό χαφ. Θεωρώ ότι από την άποψη της τεχνικής κατάρτισης ο Όμο (Ομολάντε λέγεται ο άνθρωπος) είναι καλύτερος από τον Καστελιόνε. Βέβαια το Τσακάλι είναι καλύτερος στη βρόμικη δουλειά. Ρίχνει αρκετό ξύλο επί δικαίων και αδίκων και το καταπληκτικό είναι ότι όταν τον παρατηρήσει ο διαιτητής παίρνει το πιο περίλυπο και απορημένο ύφος που έχω δει. Ο Καραγκούνης ωχριά μπροστά του...

Any Way... Έχω μια έντονη διαίσθηση (και ελπίζω να μου βγει) ότι ο Τσότσαλιτς είναι ο άνθρωπος που μας έλειπε στα μπακ..

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Η ομαδάρα μας σε όλη την Ελλάδα έχει φιλάθλους, έστω και λίγους.

br fun_atic είπε...

Κι όμως δεν είναι λίγοι. Όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις :)

Λοιπόν: Αλλαγές στο σύστημα προανήγγειλε ο Εμίλιο Φερέρα, λόγω της μεταγραφής του Μπουβάλ. Προσωπικά, δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμη κι αν τον ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς είναι τιμωρημένος και ο Ριέρα. Διάβαζα ότι δεξιά έχει τον Εστογιανώφ, αριστερά μάλλον θα βάλει τον Γουνδουλάκη, οπότε άνετα μπορεί να ξεκινήσει με Μπουβάλ και Μπάλαμπαν. Ωραίο ακούγεται!!!

zamis είπε...

ο Κουμο τι θεση θα παιζει σε αυτο το συστημα,θα μου πει κανεις?
Γκρινιαρη ακους???????

br fun_atic είπε...

Αμυντικό χαφ βέβαια...Δεν μιλάω αποκλειστικά για βασικούς...

zamis είπε...

Στοιχημα οτι ο Κουμο θαναι πισω απο Μπαλαμπαν την Κυριακη.

amanAM είπε...

Είμαστε λίγοι, αλλά και πολλοί συγχρόνως, άσε που είμαστε και παντού!!! Έχω βρει συμπανιώνιους σε κάθε άκρη της Γης.

br fun_atic είπε...

δηλ. θα παίξουμε πάλι με έναν επιθετικό;Κοιτάξτε να μη μας βάλει κανένα γκολάκι ο Μπάρκογλου και γελάμε.Αλήθεια, φεύγοντας δεν μπορεί ο Κομπότης να μας αφήσει ένα δωράκι; Τον Μπλάζιτς βρε αδελφέ...έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν θα πάρει τίποτα αν περιμένει...Καλό παιδί είναι και ο δικός μας, ας τα βρουν...

General Tanz είπε...

@ br

Μπλαζιτς διαβαζω οτι τα βρηκε με Στανταρ Λιεγης και πιεζει να φυγει.

http://www.sport-fm.gr/article/213285

Griniaris είπε...

zamis τι σε νοιάζει που θα παίζει ο Κούμο;Αφού τον έχεις πουλήσει...

Br καλό το σύστημά σου αλλά έχεις βάλει 12 παίκτες.Μακάρι να μας αφήσουν αλλά με δεδομένους τους Νικολάου,Αναστασόπουλο κόφτες και τον Κούμο μπροστά τους από τους άλλους τέσσερις περισσεύει ένας...

br fun_atic είπε...

ρε παιδιά σας το ξαναείπα. δεν θεώρησα βασικά όλα αυτά τα αμυντικά χαφ...

br fun_atic είπε...

Εεε, έχω μια νέα φωτο...Του Όμο...πως σας φαίνεται;;;

zamis είπε...

Ολο το ξεχναω οτι τον πουλησα ρε griniari..lol

Griniaris είπε...

Καταπληκτική...

Εχω σκεφτεί και μία για Φερέρα,αλλά δεν τη λέω μη γίνουμε μπίλιες...

br fun_atic είπε...

kai den thn stelneis me email;

zamis είπε...

Αντε,που ειναι ο Φεραρι του Griniari?

br fun_atic είπε...

Ακόμη περιμένω την ιδέα του. Μέχρι να μου την πει βλέπω να έχω τελειώσει και την ομάδα u21!!!
Καμιά ιδέα για τον Νικολάου;;;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@Γειά σας ρέ παίδες!
Γύρισα χθές το βράδυ από τη χιονισμένη Φραγκφούρτη και με μεγάλη χαρά μαθαίνω ότι πήραμε και επιθετικό! Πραγματικά θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον πρόεδρο διότι ενισχυθήκαμε στις θέσεις που πονάγαμε και μακάρι να μάς βγούνε λαβράκια!
Για το παγκόσμιο τού επομένου Σαββατοκύριακου (με Αστέρα) είμαι μέσα. Βέβαια ήλπιζα να το κανονίζατε γι αυτό, που παίζουμε με Λεβαδειακό εδώ, αλλά δέν πειράζει. Τώρα, για την Τετάρτη με Θρασύβουλο μόνο την τελευταία ώρα θα ξέρω, αλλά μέχρι τότε τα ξαναλέμε.
Διάβασα σήμερα όλα τα σχόλιά σας από την Κυριακή το βράδυ μέχρι τα τελευταία, και διασκέδασα πολύ.
Είσαστε φοβεροί τύποι τελικά!
Είδα πως ο Κοιλιάρας φεύγει από τον Εργοτέλη ως δανεικός... Και γαμώ τις καλές σχέσεις που έχουμε με τον Εργοτέλη τελικά... Δώσανε και τον Ογκουνσότο δανεικό στον ΟΦΗ... Δέν μπορούσαμε να τον παίρναμε εμείς;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το παραπάνω σχόλιο που έγραψα σήμερα, το είχα βάλει στην ανάρτηση τής Τρίτης, γι' αυτό και το πήρα και το ξαναέβαλα εδώ, γιατί με ενδιαφέρει να το διαβάσετε για να με υπολογίζετε για το επόμενο παγκόσμιο, έτσι;

br fun_atic είπε...

Εννοείται!!!
Τα παγκόσμια δεν μπορούν να γίνουν πριν από μεσημεριανό παιχνίδι. Ας πούμε ότι... παρατραβάνε κάπως (βάλε ένα εξάωρο και είσαι μέσα).
Για να προλάβουμε μεσημεριανό παιχνίδι, θα έπρεπε το παγκόσμιο να ξεκινήσει στο πατσατζίδικο η ωραία Σαλλλλλονίκη κατά τις 6:00 το χάραμα :)

Griniaris είπε...

Br σου έστειλα μήνυμα στο κινητό.Αυτή η φωτογραφία δεν μπαίνει,ξεχάστε το...

br fun_atic είπε...

Έχω πεθάνει στα γέλια...Σε καλό μου...
Η ιδέα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!Για την εφαρμογή της βέβαια χρειάζεται ειδικός. Ο Θάνος Τοπούζης τουλάχιστον.
Κοίτα, αν αποφάσιζα ότι τα παιδάκια μου θα έμεναν από εδώ και πέρα σε καταυλισμό τσιγγάνων (και πολύ μου φαίνεται) θα το έκανα...

vyruss είπε...

AmanAM, έχω βρει γέρο ταξιτζή στη Νέα Υόρκη που είχε φύγει από τη Νέα Σμύρνη τη δεκαετία του '40 και μόλις έμαθε πως είμαι Έλληνας το πρώτο πράγμα που ρώτησε είναι τι κάνει ο Πανιώνιος!

br fun_atic είπε...

19 εισιτήρια σήμερα και 50 συνολικά. Καθόλου άσχημα, τηρουμένων των αναλογιών...
Άραγε πόσα αν;;;

Costix είπε...

Εξαιρετικες οι φωτο του προεδρου, του καστελιονε και του ομο (ακομα κραταω την κοιλια μου απο τα γελια).

αποψε βγηκ με την γυναικα μου εδω κοντα τη γλυφαδα σε ενα ωραιο εστιατοριακι με μεσογειακη κουζινα και που πεφτω ???

μανιατης, νικολαου, μποσκο.
φιλια, αγκαλιες και τα σχετικα, ηθικο ακμαιοτατο κλπ κλπ

παντως πινανε μονο νερο και
coca-cola και απο φαι μονο υδατανθρακες και πρωτεινη.

ολα καλα και αγια !!!

kim είπε...

Πολλά συλληπητήρια στο Γιάννη.
Φίλε Μάγε, Να πετύχεις στη ζωή σου για να γίνεις χρήσιμος για την Κοινωνία, τους φίλους σου και τον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα κάνεις περήφανο τον πατέρα σου. Όμως για να πετύχεις θέλει προσπάθεια, δύναμη και επιμονή. Φάε τη ζωή. Η ζωή είναι μπροστά και σου ανήκει!

τρελοπανιωνιος είπε...

www.goldeneleven.gr ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΝΑ ΔΕΚΑΤΙΑ

Griniaris είπε...

br,Ελπιζω να εχεις κανονισει θεση.Παω να παρω εισιτηριο.Κανονιστε να λειπει κανεις...

Unknown είπε...

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα, και δεν είμαστε λίγοι. Εγώ είμαι από Λάρισα.

br fun_atic είπε...

Είναι δεδομένο ότι θα είμαι στο γήπεδο. Θα σου στείλω με mail τον αριθμό της θέσης μας για να έρθεις να μας βρεις!!!Θα το κάψουμε αύριο!!!

Griniaris είπε...

ΟΚ,τα πήρα ευχαριστώ...Ελπίζω τα μόνα κλάμματα να είναι από τα γέλια...

Costix είπε...

Ο Μεγας Ευτυχης καθαρισε και μπορουμε να κλεισουμε για το επομενο Παγκοσμιο σε ωραιο κουτουκι της Ν.Σμυρνης το ερχομενο Σαββατο 23/1 και μετα την μασα θα εχουμε και private TV για να δουμε ολοι παρεα το παιχνιδι με τον αστερα. Στελνω λεπτομερεις στο mail του brfun, για να το οργανωσει.

υ.γ. σας θυμιζω οτι τη Δευτερα γιορταζει ο Ευτυχης !!!!

br fun_atic είπε...

Για να δείτε τις επιπτώσεις του άγχους στον ανθρώπινο οργανισμό και για να γελάσετε λίγο:
http://www.youtube.com/watch?v=m8kV7MWaRk0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Φίλε ALEXIS σπούδαζα στην Λάρισα, και ήμουν Αλκαζάρ σε εκείνον τον εφιαλτικό αγώνα το 1992.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μα πού πάς και πέφτεις κι εσύ ρε Κωστή... ! Πές το μου κι εμένα αυτό το εστιατόριο.
Για το παγκόσμιο 23.1. είμαι μέσα είπαμε. Ενημερώστε με για τις λεπτομέρειες. Ο br έχει το email μου κι εσύ Κωστή μου το τηλέφωνό μου.
Πετάω τη σκούφια μου από τώρα!

Costix είπε...

Φιλη μου ακραιφνιτσα, απλα χαλαρωσε.

Οταν μας γνωρισεις απο κοντα, (εμενα με ξερεις αρα τους υπολοιπους) θα διαπιστωσεις οτι ειμαστε ολοι απλοι Πανιωνιοι.

Τι ειπα ο μεγαλος !!!

Costix είπε...

τελευταιες ειδησεις λενε οτι δεν παιζει σημερα ο λολο, λογω της ιωσης που τον ταλαιπωρει. τοτεμ η βουβαλ !!! α ρε τι θα τραβηξει παλι ο φουκαρας ο κουμο, λαστιχο πισω-μπρος.

amanAM είπε...

Δεν μου αρέσει αυτή η ίωση του Εστογιάνωφ... 1+1+1+1=4

Τα μπουνίδια με τον Αραούχο, οι διακοπές μακράς διαρκείας, η όχι και τόσο σπουδαία απόδοση και τέλος η ίωση αμέσως μετά την τιμωρία του...

Μήπως πάσχει από Ρεκομπίτιδα?

zamis είπε...

Σιδηρόπουλος (Πανιώνιος – Λεβαδειακός). Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν στον Πανιώνιο πάντα τους ίδιους διαιτητές! Στο τελευταίο εντός με την Καβάλα είχε πάλι τον «Σιδηρό» ο Πανιώνιος κι έχασε! Βέβαια τον είχε παίξει καλά, αλλά για τον Κομπότη είναι ένα ψυχολογικό αβάντζο

Καρπετοπουλος απο sportday.
Βεβαια,βεβαια,μας ειχε παιξει καλα.Αμα εχεις τετοιους ''φιλους''..

zouri1 είπε...

Η αποψη μου για τον αγωνα με τον λεβαδειακο εδω
http://zouri1.wordpress.com/2010/01/17/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%81%CE%B1/