Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Μεμονωμένοι οι οργανωμένοι - εισιτήρια YOK!!!

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι δεν θα παραλάβει εισιτήρια και δεν θα υπάρχει θύρα για φιλάθλους του Πανιωνίου στο γήπεδο της Τούμπας για το αγώνα της Τετάρτης, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super Lerague 2009 - 2010.
Παράλληλα, ενημερώνουμε οτι στον 1ο γύρο η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης δεν είχε δώσει εισιτήρια στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. Το γεγονός οτι βρέθηκαν φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ στη Νέα Σμύρνη (περίπου εκατό) σε εκείνο τον αγώνα, οφείλεται καθαρά στην ομαδοποίηση μεμονωμένων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Για την αποφυγή επεισοδίων και περαιτέρω δυσάρεστων καταστάσεων η Αστυνομία αποφάσισε να μην τους βγάλει έξω από το γήπεδο και η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έπρεπε να εναρμονιστεί με την απόφαση που θα δημιουργούσε τις λιγότερες παρενέργειες στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια του φίλαθλου κοινού που βρισκόταν στο γήπεδο.
Κατ'επέκταση δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι η ομάδα μας εξυπηρέτησε τις ανάγκες της φιλοξενούμενης και άρα οφείλει να λάβει εισιτήρια στον αγώνα της Τετάρτης. Ενήργησε με τρόπο πυροσβεστικό σε ενα αναπάντεχο και εκτός των συμφωνηθέντων συμβάν.

Σχόλιο:Πολλοί μεμονωμένοι πολίτες που υποστηρίζουν τις ίδιες πολιτικές αρχές ονομάζονται κόμμα.
Πολλοί μεμονωμένοι έμποροι που επιδιώκουν τον ίδιο σκοπό και κέρδος από την ίδια αιτία ονομάζονται εταιρεία.
Πολλοί μεμονωμένοι άνθρωποι που επιδιώκουν τον ίδιο σκοπό που δεν αποφέρει κέρδος ονομάζονται σωματείο.
Έτσι λοιπόν πολλοί μεμονωμένοι οπαδοί που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα, βρίσκονται την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια θύρα αγοράζοντας μαζικά εισιτήρια ονομάζονται οργανωμένοι. Οι οργανωμένοι οπαδοί παρακολουθούν έναν αγώνα ύστερα από συμφωνία των ομάδων. Τέτοια συμφωνία δεν υπήρξε στον πρώτο γύρο. Πως μπήκαν οι Π.Α.Ο.Κτζίδες; Όπως συνήθως.
Αλήθεια, η αστυνομία που είχε το καθήκον να διαλύσει τους συγκεκριμένους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ που βρίσκονταν  έξω από την 1 γιατί δεν το έπραξε; Γιατί υποκύψαμε όλοι στον εκβιασμό των οπαδών της φιλοξενούμενης; Γιαί αν η Αστυνομία δεν τους διαλύει με την σκέψη ότι αλλιώς θα δημιουργηθούν επεισόδια, αφενός δεν πράττει το καθήκον της, αφετέρου υποκύπτει στον εκβιασμό μιας χούφτας οπαδών. Σε κάθε περίπτωση η Π.Α.Ε Πανιώνιος που διευκόλυνε τους Π.Α.Ο.Κτζίδες γιατί δεν ζήτησε αντίστοιχες διευκολύνσεις πολλών μεμονωμένων οπαδών μας; 


Κύριοι, οι οργανωμένοι μεμονωμένοι Π.Α.Ο.Κτζίδες κατάφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Αυτό έπρεπε να αναγνωριστεί από την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, όπως έπρεπε και να εκτιμηθεί η φιλοξενία που τους παρείχε η Π.Α.Ε Πανιώνιος και οι διευκολύνσεις στα μέλη της διοίκησης του Π.Α.Ο.Κ.
Για λόγους αμοιβαιότητας έπρεπε να εξασφαλιστούν εισιτήρια και για τους δικού μας οπαδούς και μάλιστα με τις ίδιες προϋποθέσεις. Δηλαδή προστασία από αστυνομική δύναμη, εξασφαλισμένη είσοδος και αποχώρηση, αποκλειστική χρήση θύρας. Θα χρειάζονταν μόνο καμιά 500αριά μεμονωμένα εισιτήρια της ίδιας θύρας και ας αφήναμε μετά τους οπαδούς μας να ομαδοποιηθούν στην Τούμπα…Πολύ φοβάμαι ότι δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλει η  ιστορία μας και η βαθμολογική μας θέση.

15 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Και κάτι που το πρόσεξα μόλις. Αν οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ ήταν μεμονωμένοι και είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, η Αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να τους απομακρύνει από το γήπεδο.

Να μην ξεχνάμε ότι απαγορεύεται η μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών, ασφαλώς όμως και επιτρέπεται η παρακολούθηση του αγώνα από μεμονωμένους φιλάθλους άλλης ομάδας διάσπαρτους στο γήπεδο, καθώς το ποδόσφαιρο εξακολουθεί (??) να αποτελεί δημόσιο θέαμα και η αποπομπή μεμονωμένου φιλάθλου από την αστυνομία θίγει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του.

Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ βρέθηκαν στη θύρα 1, η οποία ως γνωστόν λειτουργεί ως παιδική θύρα. Άρα ή ήταν όλοι ανήλικοι ή ήταν αθλητές του Πανιωνίου και ταυτόχρονα οπαδοί του ΠΑΟΚ ή συνόδευαν ανήλικους φιλάθλους ή αθλητές του Πανιωνίου.
Γιατί απ' ότι ξέρω έτσι βγάζεις εισιτήριο στην 1.

Κατά διαβολική σύμπτωση η συγκεκριμένη θύρα φιλοξενούσε παλιά τους οργανωμένους και το εισιτήριό της είναι το φθηνότερο στο γήπεδο.

Όλα αυτά τα μεταφυσικά θα μπορούσα να τα πιστέψω αν δεν είχα δει με τα μάτια μου γνωστό μου από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλο του Πανιωνίου ο οποίος ΔΕΝ κατάφερε να εκδώσει εισιτήριο για την θ.7 όταν επέδειξε ταυτότητα με διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Βγάζετε βρε παιδιά την ανακοίνωση. Αποφασίστε τουλάχιστον για τον δράκο. Ήταν μεμονωμένος ή οργανωμένος;

τρελοπανιωνιος είπε...

φιλε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χρειαζομαστε τον Λιανο τωρα, η παρουσα διοικηση απο τι εχω μαθει εχει φτασει στα ορια της... δεν εχουν το κουραγιο οθτε να ερθουν στο γηπεδο

br fun_atic είπε...

ξέρω ότι θα βρεθούν πολλοί να μιλήσουν αρνητικά για τον Λιανό. Στον Πανιώνιο όμως δεν μας περισσεύει κανείς, πόσω μάλλον όταν αυτός λέγεται Λιανός.

Griniaris είπε...

Χίλια τα εκατό δίκιο στο σχόλιο σου br...Σαν πολύ δεν παραχαϊδεύουμε το γαύρο της Μακεδονίας;

Το Λιανό θα τον κατηγορήσουν μόνο όσοι δεν έφαγαν από τα λεφτά του,γιατί ότι έκανε το έκανε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.Ίσως λάθος μερικές φορές αλλά ποτέ κακοπροαίρετα...

br fun_atic είπε...

Λέγε λέγε το κοπέλι...μπέρδεψα τους οργανωμένους με τους μεμονωμένους...διορθώνω λοιπόν

"...Να μην ξεχνάμε ότι απαγορεύεται η μετακίνηση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ οπαδών..."

Miltos@Chios είπε...

Συμφωνω με καθε σου λεξη,Θυμαστε μηπως στον Α`γυρο το μπαραζ δηλωσεων και δημοσιευματων απο την Θεσσαλονικη-και οχι μονο-για τον κακο Πανιωνιο που δεν αφηνει τον περηφανο λαο του ΠΑΟΚ να παρακολουθησει το παιχνιδι?

Costix είπε...

Αδελφια, μπορω και επισημα να σας ανακοινωσω οτι ο Ευτυχης ειναι κατοχος διαρκειας β' γυρου, θυρα 6Β, θεση Ε9 (για οποιον θελει προσωπικη γνωριμια, αυτογραφο, απαγγελια της Τραμουντανας πριν τον αγωνα και αλλα τετοια ωραια).
Ο ασωτος επιτελους γυρισε στην οικογενεια του και στο σπιτι του.
Brfun, τα credit δικα σου !!!

br fun_atic είπε...

Τι να τα κάνω τα credit όταν ο Ευτύχης θα είναι στην 6;;;

Και μια που μου το θύμισε ο Μίλτος, πριν από το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ είχε γίνει γνωστό ότι θα έρχονταν οπαδοί του για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και μάλιστα στο τσάμπα (όπως πάντα δηλαδή).Όπως και έγινε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Ποιό το νόημα τότε των συμφωνιών και της έγκρισης ή μη της Αστυνομίας; Μιλάμε για το ίδιο σώμα που ενώ ανέχθηκε την παράνομη παρουσία ΠΑΟΚτζίδων στο παιχνίδι μας, απαγόρευσε την νόμιμη μετακίνηση οπαδών μας στην Λάρισα. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα με τη διαιτησία...

amanAM είπε...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν 1000% μέσα στο γήπεδο μας, κατόπιν κάποιας συμφωνίας κάτω από το τραπέζι, γιατί εκτός του ότι η θύρα 1 είναι παιδική και δεν μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε, τα παιδιά που ήταν ήδη εκεί, τα προώθησαν στην 2.

Βέβαια, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε, πως... οι 150-200 Παοκτζήδες που ήταν στο γήπεδο, ήταν άψογοι, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα, παρόλο που ήταν ένα βήμα από την 2 και θα μπορούσε να έχει γίνει χαμός.

br fun_atic είπε...

Από το sport24: "Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου αποτελείται από τους Χαλκιά,Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μούν, Σαβίνι, Σνάουτσερ, Βιερίνια και Βιτόλο.

Ο Χαλκιάς θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, ο Αραμπατζής θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λίνο από την αριστερή πτέρυγα. Το κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Κοντρέρας και Μαλεζά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, στα πλάγια της επίθεσης οι Βιερίνια και Κουτσιανικούλης ο Ιβιτς πιο μπροστά και στην κορυφή ο Παπάζογλου".

Όπως βλέπουμε, ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και σίγουρα έχει σημαντικότατες ελλείψεις.

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ

Εκείνη την ημέρα τους είχαμε δει μαζεμένους έξω από την 1. Η αστυνομία τους εμπόδιζε.
Σαφέστατα και ήταν άψογοι. Άψογοι όμως θα ήταν και οι δικοί μας οπαδοί στην Τούμπα. Άλλωστ με τον ΠΑΟΚ έχουμε καλές σχέσεις σε οπαδικό επίπεδο.
Από αυτή την ιστορία με νευρίασε περισσότερο η θεωρία περί ομαδοποίησης μεμονωμένων οπαδών.

Ανώνυμος είπε...

Η Διοίκηση επέλεξε να μην βγάλει κάποια ανακοίνωση για τον Δαλούκα ο οποίος πάντα μπαίνει σε παιχνίδια του Πανιωνίου κόντρα σε Λάρισα, Άρη, ΠΑΟΚ και συνεχώς κάνει αυτό που τον έβαλαν να κάνει....
Για όσους παίζουν στοίχημα θα άξιζε να ποντάρουν στο ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα θα πάρει πέναλτι...
Μου αρέσει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και όχι με την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά οι ορισμοί τους είναι τόσο προβλέψιμοι και η Διοίκηση μας τόσο απαθής...
Πέρισυ το ίδιο ματς το σφύριξε ο Πομπορίδης...

br fun_atic είπε...

Θρασύβουλος - Πανιώνιος...Ενδιαφέρον παιχνίδι με προοπτικές...

Αν νικήσουμε πάμε πιο ψηλά στα κύπελλο...

Μέρα εργάσιμη και ώρα που δεν βολεύει ιδιαίτερα. Ιδίως για παγκόσμιο...

Από την άλλη με λίγο καλό προγραμματισμό ίσως και να προλαβαίνουμε το παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς οι ταβέρνες θα είναι ανοιχτές και μετά...

Επειδή λοιπόν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, έκανα μια καταδρομική επιχείρηση στη Φυλή. Στόχος: Χασαποταβέρνα Αριζόνα. Αποτέλεσμα Ζόρικη (αν και είχε κάποια προβληματάκια στο αλάτι).

Αν βρω καλή παρέα ψήνομαι εύκολα για γηπεδάκι - κυπελλάκι - ταβερνάκι...

Katrinos είπε...

Μήπως το κάνουμε ταβερνάκι (πρώτα και δεύτερα + κρασί)- γηπεδάκι - ταβερνάκι (τρίτα , και άλλο κρασί γλυκό κλπ). Μόνο έτσι βγαίνει πρόγραμμα.

Griniaris είπε...

Εγώ είμαι ήδη ψημένος...Μάλλον για μετά γιατί πριν δε προλαβαίνουμε αν παίζουμε πέντε.