Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Επίθεση αγάπης και ενδιαφέροντος από το Παραλίμνι

Είναι πράγματι συγκινητικό το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Παραλιμνίτες αδελφοί μας για το ενδεχόμενο αδελφοποίησης με τον Πανιώνιο, μέσω κάποιου συνδέσμου φιλάθλων μας. Από σήμερα φιλοξενείται στην κεντρική τους σελίδα (www.vissini.com) το κείμενο που είχα αναρτήσει παλαιότερα και με το οποίο εξηγούσα τα κοινά μας σημεία με την ομάδα του Παραλιμνίου αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί συμφέρον όλων μας η συνεργασία με την Κυπριακή ομάδα. Η κίνηση αυτή (η δημοσίευση δηλαδή του κειμένου μου) αποτελεί συνέχεια άλλων θετικότατων ενεργειών και καλών προθέσεών των Ενωσιτών.

 Συγκεκριμένα: Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν στο μπλογκ τους ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Μας αγκάλιασαν και ήδη δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του Πανιωνίου. Έχοντας ήδη στα χέρια τους το τεύχος του Πανιώνιου Κόσμου στο οποίο είχε δημοσιευθεί σχετικό άρθρο μου, έχουν την πρόθεση (δεν γνωρίζω αν το έχουν κάνει ήδη) να το φωτοτυπήσουν και να το μοιράσουν σε οπαδούς της ομάδας τους στο γήπεδο. Παράλληλα, οργανωμένος οπαδός του Παραλιμνίου και υπό την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύεται η ομάδα μας από οπαδούς μας στο Ηράκλειο, έχει την πρόθεση να βρίσκεται στην ίδια εξέδρα μαζί τους κρατώντας διακριτικά και σημαία του Παραλιμνίου, ως συμβολική ένδειξη φιλίας.

Ύστερα από όλα αυτά νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε κι εμείς. Αναμένω ακόμα να βρεθεί ένας από τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας που να αντιλαμβάνεται την σπουδαιότητα του εγχειρήματος και να θελήσει να αδελφοποιηθεί με τον ΣΥ.ΦΙ της Ε.Ν.Π κάνοντας την αρχή για την παρουσία του Πανιωνίου στην Κύπρο και για την ανάπτυξη σε δεύτερο στάδιο μιας επωφελούς για όλους συνεργασίας.
Δυστυχώς οι δυνάμεις μου φτάνουν έως εδώ. Αναμένω την στήριξη κάθε φίλου της ομάδας. Ο Πανιώνιος πρέπει να αναπτύξει δεσμούς στην Κύπρο και η Ε.Ν.Π είναι πραγματικά η ιδεώδης ομάδα για να το πετύχουμε.Ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: