Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ε-περασαμ ομορφα, ομορφα, όμορφα!!!


Απρόσμενα μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση στο Pizza Fan. Πηγαίνοντας φανταζόμουν ότι θα είμαστε εμείς κι εμείς. Κάτι η μέρα, κάτι η ώρα, κάτι ο χώρος και κάτι η συγκυρία με οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα. Και όμως δεν έγινε έτσι. Μπορεί οι πρώτοι που έφτασαν στον χώρο να ήταν λίγοι, όμως η ροή του κόσμου ήταν συνεχής και τελικά προσήλθαν πολλοί φίλοι.

Παρόντες ήταν οι Γιάννης Μανιάτης, Φαμπιάν Εστογιανώφ, Λορέντσο Σίτο Ριέρα, η Μαρία Τσιάρα, η Megg Tierrny και ο Δημήτρης Μάζης. Απουσίασε ο ασθενής Γιώργος Τζαβέλλας και ο οδοιπόρος Μπόσκο Μπάλαμπαν (δεδομένου ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, νομίζω ότι θα μπορούσε να διαμορφώσει αντίστοιχα το πρόγραμμά του).

Οι παίκτες της ομάδας ήταν πολύ φιλικοί, πάρα πολύ καταδεκτικοί, υπέγραψαν άπειρα αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όποιον τους το ζήτησε. Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί ο γιός μου τους έπρηξε… Εντυπωσιακή η προσπάθεια του Σίτο στα Ελληνικά. Ο Σίτο δεν ήταν ο αντικαταστάτης του Μπόσκο στην εκδήλωση, αλλά σίγουρα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας. 100% επαγγελματίας.
Δεν είχαμε γκρίνιες, δεν είχαμε μνημόσυνα και ο κόσμος χάρηκε. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο δεδομένο χρονικό διάστημα.

Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, υπήρχε στέγαστρο, θερμαντικά σώματα και άφθονα εδέσματα του χορηγού.

Από εκεί και πέρα όλοι νομίζω ότι περιμένουμε τις εξελίξεις, ίσως κάποια καλά νέα στις επόμενες ώρες και σίγουρα προσδοκούμε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

32 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ας μου επιτραπεί και λίγη γκρίνια. Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Μπόσκο αντί να πανηγυρίσει με τους παγωμένους οπαδούς που τον επευφημούσαν στη Φυλή, προτίμησε το σημαιάκι του κόρνερ. Σήμερα, παρ'όλο που είχε διαφημιστεί η παρουσία του στην εκδήλωση εδώ και δυο βδομάδες, προτίμησε να "επωφεληθεί" της τιμωρίας του και να ταξιδέψει στην Κροατία.Για έναν άνθρωπο που ζει στο εξωτερικό είναι ανθρώπινο. Για έναν επαγγελματία όμως;;;

br fun_atic είπε...

Προσωπικά πάντως χάρηκα πάρα πολύ που στην εκδήλωση ήταν ο Σίτο.

IWN1998 είπε...

Μόνο που ο Μπόσκο βγάζει και κανένα γκολ ενώ ο Σίτο τελευταία μόνο για μοντέλο κάνει...
Και τον Κούμο που θάβει δίκαια ή άδικα επίσημος και ημιεπίσημος Πανιώνιος φαίνεται να μην τον πολυθέλουμε πια στις Πανιώνιες εκδηλώσεις. Λέει κάτι αυτό;

Χαίρομαι που περάσατε καλά και μακάρι οι στιγμές αυτές να ξαναγίνουν όταν έρθουν και ευχάριστες αγωνιστικές ειδήσεις.

br fun_atic είπε...

Ναι , αλλά για να βάλει το γκολ ο Μπόσκο, όταν βέβαια αυτό συμβαίνει, πρέπει να κάνει τον νεροκουβαλιτή ο Ριέρα. Απ' ότι ξέρω ο Ριέρα μπορεί να παίξει ως τελευταίος επιθετικός. Αφού στον Μπόσκο αρέσει τόσο πολύ να γυρνάει πίσω, ιδού η Ρόδος...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πράγματι, οι 3 παρευρεθέντες παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Με πολύ καλή διάθεση, χαμογελαστοί, υπέγραφαν άπειρα αυτόγραφα, φωτογραφιζόντουσαν με όποιον τούς το ζητούσε. 100% επαγγελματίες στις δημόσιες σχέσεις!
Για μπάλα δέν μιλήσαμε...
Πάντως, άν είσασταν εκεί (zamis, Amanam) όχι να τους κλωτσήσετε δέν θα μπορούσατε, μάλλον να τους φιλήσετε θα θέλατε. Τόσο αξιολάτρευτοι ήταν από κοντά!

Να μας το ενέπνεαν αυτό κι απ' τον αγωνιστικό χώρο, έ;!

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=aHZpvFBbvwA

antunix είπε...

Τον Κούμο τον είδα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μαζί με τον Νικολάου, στον τηλε-μαραθώνιο για την Αιτή !

br fun_atic είπε...

για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους
http://www.youtube.com/watch?v=nij4ztlpDy8

IWN1998 είπε...

Διαβάσατε τη έγινε χθες στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Ο Αλβάρο έπαιξε 90'. Η ομάδα του η Ντανούμπιο ενισχυμένη με 7 σούπερ σταρ παίζει εντός και είναι σούπερ φαβορί με την αντίπαλο να έχει χάσει στις μεταγραφές αρκετούς από τους καλούς της παίκτες. Η Ντανούμπιο πρόηγείται στο 2' με 1-0 και στο 19 με 2-0. Το ματς έληξε με 4-5 (!!!!!!!!!!!) εις βάρος της και έφαγε γκολ στο 90'. Τώρα ή η άμυνα είναι χωνί ή ο Ρεκόμπα φταίει ... που δεν μαρκάρει ... (που είσαι Φερέρα) ή παίζουν πολύ... στοίχημα εκεί στο Μοντεβιδέο.

br fun_atic είπε...

μου αρεσει που άλλες φορες αναλύετε τα πάντα και σημερα δεν προσεξατε τα στοιχεια που εδωσα

IWN1998 είπε...

Πάλι κρυφές πληροφορίες έχεις για ραντεβού υψηλού επιπέδου...Ποιός θα 'χει τρακ και ποιός θα μπερδέψει τα λόγια του από τους δυο ... που αγαπιούνται?

br fun_atic είπε...

δεν εχω κρυφες πληροφοριες απλα εχω αυτια και ακουω :)

IWN1998 είπε...

Ναι αυτό εννοούσα. Σόρρυ. To 'κρυφές' υπονοούσε μη δημοσιοποιημένες. Είναι αυτό που λέμε "κάπου πήγα, κάτι είπαν, κάτι άκουσα". Για να δούμε. Θα επαληθευτούν οι στίχοι.

amanAM είπε...

Ο Μπάλαμπαν, είναι ντεφορμέ, κι αντί να στρωθεί στην δουλειά, να ανακτήσει φυσική κατάσταση, πήγε για διακοπές, εκμεταλλευόμενος την τιμωρία του? Αυτές τις διακοπές σαν αποτέλεσμα τιμωριών, δεν τις κατάλαβα ούτε με τον Εστογιάνωφ, δεν τις καταλαβαίνω ούτε με τον Μπάλαμπαν. Θα έλεγα ότι ούτε σε οικο ανακωχής δεν συμβαίνουν τέτοια, αλλά δεν έχω πείρα επ αυτού.

Ο Κουμουρτζί είναι στοχοποιημένος από καιρό, τον βάζουν να παίξει σε άσχετη θέση, τον προγκάνε κι από πάνω, προετοιμάζουν το έδαφος για να απαλλαγούμε από αυτόν...

Δεν έχω κέφια... Δουλεύω πολύ τελευταία, και δεν το ευχαριστιέμαι... Τουλάχιστον να βλέπαμε καμμιά μπαλίτσα, να γουστάραμε, να πάω σε πάρτυ και σε κεφάτες εκδηλώσεις, δεν μου ταιριάζει όταν δεν έχω κέφια.

dimosthenis είπε...

Ο πανηγυρισμός με τους παγωμένους οπαδούς απειλείται με κίτρινη και ήδη ο Μπόσκο ήξερε ότι λόγω καρτών δεν έπαιζε στο επόμενο ματς. Το σημαιάκι του κόρνερ ήταν ακίνδυνο, ασε που μπορεί για τους Κροάτες να έχει ιδιαίτερη σημειολογία (λέμε τώρα)

br fun_atic είπε...

καλά, δεν είπε κανείς να κρεμαστεί από τα κάγκελα. Ούτε ένα βλέμμα όμως;;; Τεσπα. Ωωω ήταν τυχαίοοοο...

amanAM είπε...

Τι να λέμε τώρα, δεν υπάρχει δικαιολογία... Ούτε βλέμμα!!!

Από την άλλη, τον καταλαβαίνω: Είναι ένας παίκτης, που καλοπληρώθηκε κάποτε σαν να ήταν ο Μεσσίας, καταδέχτηκε να έρθει στην Ελλαδίτσα και μάλιστα σε μια ομαδούλα που νόμισε ότι στοχεύει ψηλά και τελικά αρκεί να σωθούμε και ίσως κριθεί επιτυχημένη η χρονιά μόνο και μόνο γιατί σωθήκαμε, είναι προφανές πως έχει ξενερώσει ο τύπος...

amanAM είπε...

Θυμάμαι μια συνέντευξη του Αντώνη Αντωνιάδη, δεν το είπε ο ίδιος αλλά το παρατσούκλι του τότε ήταν "το κρέας"...

Ο ίδιος είπε πως... την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟ, δεν είε την απόδοση που περίμεναν όλοι, κι έτσι όταν το καλοκαίρι πήγαν όλοι διακοπές, αυτός, πρωί-μεσημέρι-βράδυ, μέσα στην ζέστη, στην άδεια Αθήνα, ξεσκίστηκε στην προπόνηση, στο τρέξιμο, κλπ, με αποτέλεσμα την απόκτηση τέτοιας φυσικής κατάστασης που ανάγκασε τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει και να καταφέρει να καθιερωθεί...

Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο και τις ικανότητες του Κριστιάνο Ρονάλντο?
Κι όμως, το περασμένο καλοκαίρι, ο Κριστιάνο στρώθηκε στην δουλειά, και βελτίωσε τον τρόπο που εκτελεί φάουλ, με αποτέλεσμα να αποκτήσει τέτοια τεχνική στις εκτελέσεις, ώστε να έχει γίνει ένας από τους καλύτερους σε αυτόν τον τομέα... Χωρίς τα στημμένα, θα είχε λιγότερη αξία σαν παίκτης?

Ο δικός μας, ο πολύς ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, πήγε για σύντομες διακοπές σαν επιβράβευση για την συμπλήρωση καρτών... Με εξαίρεση τον Τζαβελάκο, που προφανώς έχει δουλέψει στην προπόνηση τις εκτελέσεις των στημμένων, ποιός άλλος είναι ικανός να σουτάρει, χωρίς να πετύχει απλώς το τείχος? Δεν χρειαζόταν επιπλέον προπόνηση ο Μπόσκο για τα στημμένα, στο κοντρόλ, για την φυσική του κατάσταση κλπ?

Ο Φαμπιάν πέρισυ ήταν γρήγορος και είχε 3-4 επιλογές σε τρίπλες. Φέτος, λόγω προφανώς του τραυματισμού του το καλοκαίρι, ούτε έχει την ίδια ταχύτητα, ούτε την φαντασία που είχε. Φυσικά, γιατί να δουλέψει? Πέρισυ ίσως ονειρευότανε κάτι καλύτερο, φέτος είναι βολεμμένος με αυτό που έχει, και πήγε διακοπές μακράς διαρκείας σαν επιβράβευση για τις μπουνιές στον Αραούχο...

Όλα μου φαίνονται στραβά, δεν είναι τα αποτελέσματα που με έχουν στεναχωρήσει, αλλά το ότι δεν βλέπω φως παρακάτω, όσο επικρατεί αυτή η εικόνα της ομάδας. Εγω τουλάχιστον, βλέπω παίκτες αδιάφορους, ο μισθός να πέφτει και ο μήνας έχει εννιά!

Τις φταίει?

Το προπονητικό τημ και η διοίκηση.

Griniaris είπε...

Εγώ να επανέλθω στο ραντεβού γιατί είναι πρωί και δεν κατάλαβα;

Griniaris είπε...

Άσε,το είπε μέχρι και το ράδιο.Στην Ισπανία βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Μανιάτη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής...

br fun_atic είπε...

Αυτό είπε το ραδιόφωνο;
φιου φιου φιου (σφυρίζω αδιάφορα)

zamis είπε...

Επομενος παρακαλω

http://www.youtube.com/watch?v=JOUIJcXtSdw

Griniaris είπε...

Έλα πες μας και σου υπόσχομαι να φέρω πίσω τον Λίνεν και τον Τζιμπούρ,να σου πάρω τον Μπλάζιτς και να αφήσω το Γιάννη να παίζει όπου και όπως θέλει...

br fun_atic είπε...

Λέει ο Παππάς στη σημερινή sportday:

"Θαύμαζα τη δουλειά του Λίνεν στον Πανιώνιο και ήξερα ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου στη Μόναχο. Μου δείχνει τρομερή εμπιστοσύνη και χαίρομαι που αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του".

Κάτι μυρίζει εδώ;;;

zamis είπε...

Ορεξη εχεις πρωι πρωι,ε?

br fun_atic είπε...

Πάντα έχω όρεξη. Πως να το κρύψουμε άλλωστε;

Griniaris είπε...

Ναι,μυρίζει λουκάνικα και μπίρες...Δεν αφήνεις τους χρησμούς της Πυθίας πρωί πρωί;

Griniaris είπε...

Σ'αρέσει να μας βασανίζεις έτσι;

zamis είπε...

Αυτα λεγονται σκωτσεζικα ντους.Λεγεεε

IWN1998 είπε...

Πάντως στα μέσα Νοεμβρίου υπήρχε η φήμη ότι ο Λίνεν διαπραγαμτευόταν την επιστροφή του στην Ελλάδα...στην Καβάλα.

br fun_atic είπε...

Ναι γιατί τότε ήταν υπ ατμόν από την Μόναχο. Έλα όμως που τώρα τα πάει καλά, χάρη και στον Παππά!!!

Γιατί να τρέχει στη Βόρεια Ελλάδα. Κάτι ξέρουμε κι εμείς από καβάλα...

br fun_atic είπε...

Gazzetta: "Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανιωνίου αποφάσισε να κάνει δεκτή την απόφαση του Φερέρα, παρότι ο ίδιος σαν άνθρωπος ήταν κατά κάποιας αλλαγής προπονητή στα μέσα της σεζόν, αλλά ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει (είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μιλήσουν για αποζημίωση).".

Κι αν δεν μιλήσατε, υπάρχουν ένα σωρό ορφανοτροφεία και γηροκομεία που θα χαρούν από μια ξαφνική δωρεά...



"Όσον αφορά τον Εμίλιο Φερέρα, δεν αποκλείεται να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, αφού στις 12 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να εξηγήσει τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα. ".