Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...

Νέα χρονιά (επετειακή), νέα εμφάνιση (αυτή η περίεργη), τόσα χιλιόμετρα ταξίδι (και με τα προβλήματα στα Τέμπη), ευνοϊκές συνθήκες ( καθώς θα αντιμετωπίζαμε έναν ΠΑΟΚ με σημαντικές ελλείψεις) και ούτε που μας κατάλαβαν.Αν εξαιρέσω τα πρώτα πέντε- δέκα λεπτά του παιχνιδιού, σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα αναρωτιόμουν τους στόχους της ομάδας μας στην Τούμπα.

Σίγουρα δεν είχαμε πάει να κερδίσουμε. Ακόμη πιο σίγουρα δεν μπορούσαμε να παίξουμε με αιφνιδιασμούς, γιατί όπως έγινε σε κάθε παιχνίδι που ηττηθήκαμε, χάσαμε εύκολα το κέντρο ( είναι γνωστό ότι στερούμαστε και της καλής πάσας) ενώ για άλλη μία φορά οι επιθετικοί μας ήταν καλά μαρκαρισμένοι. Έλειπε και ο Λόλο…

Ίσως ο σκοπός μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Όνειρα χειμερινής νυκτός, καθώς αυτό δεν το έχουμε καταφέρει σε πιο εύκολες έδρες…Δεν έχουμε και την άμυνα που τρώει σίδερα (άντε να ‘ρθει ο καράφλας μπας και δούμε Θεού πρόσωπο).

Έχω την εντύπωση πως έχουν αρχίσει πολλές ομάδες να διαβάζουν καλά το παιχνίδι μας και σίγουρα τα αποτελέσματα από το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στη Λάρισα μέχρι και σήμερα δεν είναι τυχαία.  Η ομάδα φωνάζει και ότι βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση και ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Τα καλά νέα: Κώστας Ανδριόλας. Έντεκα έπαιξαν, ένας ξεχώρισε. Μεγάλη μαγκιά να αποκρούεις πέναλτι στην Τούμπα, ιδίως όταν αυτό έχει προέρθει και από ένα ηλίθιο χέρι του Λάτκα. Ο παραγκωνισμένος τερματοφύλακάς μας, δικαιώνει και την τελευταία λέξη που έχουμε γράψει ένα ολόκληρο χρόνο γι’ αυτόν.

Τα άσχημα νέα: εξακολουθούμε να μην έχουμε έναν άνθρωπο να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο και να δώσει μια πάσα της προκοπής. Έστω ότι δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε μία μεταγραφή. Ας επιστρέψει τουλάχιστον ο Κοιλιάρας. Διαφορετικά μιλάμε για αυτοκτονία. Εδώ και δύο χρόνια έχουμε βρει τον τρόπο να χύνουμε την καρδάρα με το γάλα...Γιατί αυτή η ομάδα που όντως έχει προοπτικές δείχνει να μένει αβοήθητη.

Τα συνηθισμένα: Μία από τα ίδια η διαιτησία. Μας ευνοεί στα ανούσια, μας αδικεί στα σημαντικά και επιτρέπει στους αντιπάλους μας το σκληρό παιχνίδι. Ο κος Δαλούκας είδε το πέναλτι του Λάτκα αλλά όχι το χέρι του Γκαρσία. Μας φιλοδόρησε με ένα σωρό κίτρινες, αλλά άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι και τις βουτιές των ΠΑΟΚτζίδων. Το πρόβλημα με την διαιτησία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανακοινώσεις αλλά με την καλή και σοβαρή παρουσία της ομάδας. Πρέπει να μας σεβαστούν και οι αντίπαλοι και οι διαιτητές.

Θεωρώ ότι ο κος Φερέρα δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι και για άλλη μία φορά άργησε να αντιδράσει. Την αλλαγή στο 80 φεύγα όταν χάνουμε και όταν η ομάδα φανερώνει από το πρώτο ημίχρονο τα προβλήματά της ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω. Τουλάχιστον ζήσαμε να δούμε τον Κούκετς και παραλίγο να βλέπαμε τον Λουκίνα, ο οποίος θα είχε να το λέει στο σχολείο (χαριτολογώ).

Δεν είχα την αξίωση να δω τον Πανιώνιο να κερδίζει στην Τούμπα (το ότι το ήθελα ή ότι το θεωρούσα δυνατό είναι άλλο θέμα). Θεωρώ όμως ότι απέναντι στον σημερινό ΠΑΟΚ ο σοβαρός Πανιώνιος μπορούσε να διεκδικήσει άνετα την ισοπαλία. Συνεχίζουμε στο Παγκρήτιο, με βελτιωμένη ελπίζω παρουσία και απόδοση.

118 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι πολλοί παίκτες είναι ντεφορμέ αν και δεν αμφισβητείται η αγωνιστικότητα τους. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ που ήθελε και μετά έπαιξε όπως συνηθίζει αντιποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα για να μην δεχτούμε αυτό το γκολ το οποίο ήταν θέμα χρόνου όπως εξελισόταν το παιχνίδι είτε λόγω του αφελούς τρόπου παιχνιδιού απέναντι στην γνωστή τακτική του Σάντος είτε λόγω προσωπικών λαθών (πέναλτι Λάτκα).
Η ομάδα έχει ένα τρόπο παιχνιδιού ο οποίος δεν αλλάζει ανάλογα με τον αγώνα ή την εξέλιξη του αγώνα, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε κάνουμε το ίδιο πράγμα που μας καθιστά εύκολη λεία του κάθε Σάντος. Ο προπονητής κάνει αλλαγές αργά αλλά ακόμα και οι αλλαγές αφορούν μόνο πρόσωπα και όχι τακτικές. Οι παίκτες θα ανέβουν στην συνέχεια και θα παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβουμε τα πλει οφ. Πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε βαθμούς και όταν δεν είμαστε σε καλή ημέρα όπως έπρεπε να συμβεί απέναντι στην Καβάλα, και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να βοηθήσει επιτέλουε ο Φερέρα

Griniaris είπε...

Δυστυχώς τα είπες όλα.Μια από τα ίδια και πάλι...Όχι αυτά που λέγαμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά αυτά που λέγαμε όταν κερδίζαμε.
Λυπάμαι αλλά μπαλάρα δεν παίξαμε ποτέ,το ζητούμενο όμως πια είναι ότι δεν μπορούμε ούτε τα στοιχειώδη.Όταν με ένα τέτοιο ΠΑΟΚ δεν κάνεις ούτε φάση,τι να περιμένεις;
To θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση,λεφτά δεν υπάρχουν,ο προπονητής αναλώνεται σε κωλοτούμπες,η περίφημη τακτική είναι οι γιόμες του Τζαβέλα οπότε ότι και να λέμε δεν έχει νόημα.Ειλικρινά είμαι πολύ απογοητευμένος...

br fun_atic είπε...

Φάγαμε ένα ολόκληρο γύρο για να συνειδητοποιήσουμε (πληθυντικός της ευγένειας) ότι ο Ανδριόλας είναι καλός τερματοφύλακας και ότι ο Κούκετς είναι παίκτης του Πανιωνίου και όχι ο κηπουρός του γηπέδου.

Να δούμε πόσο θα μας πάρει για να συνειδητοποιήσουμε ότι : για το 4-4-2 θέλεις δύο επιθετικούς και οπωσδήποτε κάποιον να τους αντικαθιστά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ότι η ομάδα χωρίς αριστεροπόδαρους δεν κάνει τίποτα, ότι δεν υπάρχει ένας παίκτης να καθαρίσει το κέντρο και να δώσει μια πάσα της προκοπής, ότι δεν βλάπτει να κάνεις αλλαγές και πριν το 70 κάτι, ότι έχουμε καλή ομάδα η οποία βρίσκεται σε καίριο σημείο και φωνάζει γιά ενίσχυση και πολλά άλλα.

Griniaris είπε...

Ξέχασα να αναφερθώ στην εμφάνιση του Ανδριόλα ο οποίος δικαίωσε και πάλι τον Φερέρα.Ακόμη και στους τερματοφύλακες από τους τρεις βασικός ήταν ο χειρότερος,τι να λέμε τώρα...
Και κάτι άλλο κ.Φερέρα.Ο Ρεκόμπα που ακριβώς έπαιζε πάλι και χάσαμε;Κάποιος πρέπει να σας πει ότι πριν ανοίξουμε το στόμα μας σκεφτόμαστε τι θα πούμε...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ nk99 Σωστή η κριτική στον φερέρα. Για τους παίκτες όμως κουβέντα; Και μιλάω για τον κύριο Κουμορτζί ο οποίος και στη Τούμπα έπαιζε για πάρτη του. Τα έγραψα και στα κυανέρυθρα νέα. Είναι προκλητικά ατομιστής. Θέλει κατσάδα ή μάλλον θέλει πάγκο. Γρήγορα. Σημάδια ατομιστή δείχνει και ο Μπάλαμπαν.
Είμαι πολύ εκνευρισμένος και για τους παίκτες και για τον Δαλούκα που το χέρι του Λάτκα το δίνει πέναλτι και του Γκαρσία όχι.

Μάκης

br fun_atic είπε...

Και για όσους δεν κατάλαβαν, η διαφορά των 3 βαθμών που είχαμε πρόσφατα από τον τρίτο ΠΑΟΚ έχει ανέβει στους 9 βαθμούς και από τέταρτοι (και παραλίγο τρίτοι) είμαστε όγδοοι.

Είναι κρίμα γιατί έχουμε δει όλοι ότι έχουμε καλή ομάδα.
Ποιος ο λόγος για τα 2.600 διαρκείας, για τη θεαματική πρώτη προπόνηση της ομάδας, για τους στόχους και τα όνειρα που μας επιτρέψατε να κάνουμε, για τα πρωτοσέλιδα του Π.Κ, γιά τα Παγκόσμια της χαράς και την τραμουντάνα του Ευτύχη, αν η συγκεκριμένη καλή ομάδα δεν ενισχυθεί εκεί που φωνάζει πως πονάει και αφεθεί στις διαθέσεις των άλλων (ομάδων, διαιτητών, σχολιαστών, συμφερόντων); Κρίμα...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Α και κάτι άλλο. Ο Ομο ήταν αλάνθαστος και έκανε αλλαγή τον παίκτη που μάρκαρε. Να τα λέμε ατά παιδιά. Γιατί κα ο ομο είναι παίκτης του Πανιωνίου...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές ότι ο Κούμο έχει τρελαθεί από την μη κλήση του στην Εθνική της χώρας του και από το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του στο Μουντιάλ.
Όμως, ο Φερέρα του έχει βάλει την ιδέα ότι είναι ο δεύτερος σέντερ φόρ της ομάδας.

Παλιά το παιδί ήξερε ότι είναι αμυντικό χαφ με κάποια έφεση στο σκοράρισμα...Θυμάσαι ποτέ τον Κούμο να είναι τόσο προωθημένος;

Είναι δυσάρεστη αν και κατανοητή η συμπεριφορά του. Πάγκο ο Κούμο; Και ποιος θα παίξει στη θέση του;

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και είναι παίκτης του Πανιωνίου, σαφέστατα και έχει προσόντα, σαφέστατα όμως και έχει πάρει τρελές ευκαιρίες, παρά τους βαθμούς που έχουμε στερηθεί από λάθη του.

Ανώνυμος είπε...

Σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα όπου πράγματι υπήρχαν ενδείξεις ατομισμού και όχι μόνο από τον Κουμορτζί ο οποίος στον αγώνα με την Λάρισα μπορούσε να σκοράρει και έδωσε το γκολ στον Γονδουλάκη...δεν είδα ενδείξεις ατομισμού. Το να κάνουμε το 1-2 στην γεμάτη περιοχή του ΠΑΟΚ μετά το 1-0 μάλλον θα ήταν κατόρθωμα...
Ο Κουμορτζί έχει αυτό το καιρό πτώση στην απόδοση του όπως και οι άλλοι ποιοτικοί παίκτες της ομάδας αλλά σήμερα οι ενέργειες του έστω και οι σπασμωδικές ήταν ο μόνος τρόπος για να μπεί γκολ στην επαναλαμβάνω γεμάτη περιοχή του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι ήταν ο μόνος παίκτης που πάλεψε και κάπως προβλημάτισε την άμυνα του ΠΑΟΚ.
Επίσης η άποψη μου είναι ότι ακόμα και στην κακή του μέρα ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ δεν ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ όπως π.χ. οι τρεις επιθετικοί σήμερα.

Griniaris είπε...

Πάλι οι παίκτες φταίνε ρε Μάκη;Αυτοί δεν είναι που έπαιζαν τη μπαλάρα;Τώρα την ξέχασαν η έδιωξαν το Ρεκόμπα και ησύχασαν;
Εγώ ξέρω ότι όταν οι μαθητές σε τρεις συνεχόμενες εξετάσεις αποτυγχάνουν,ε πρέπει να φταίει κι ο δάσκαλος κάπου...


ΥΓ.Το "ρε" είναι τελείως φιλικό,για να μην παρεξηγούμαι...

br fun_atic είπε...

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι δεν κάνουμε κριτική ύστερα από ήττα, όπου είναι λογικό να είναι όλοι στεναχωρημένοι.
Η κριτική γίνεται πάνω στη βάση ότι και οι παίκτες και ο προπονητής έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Όμως αυτό δεν αρκεί...Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Δεν μιλάμε για ακριβές μεταγραφές. Μιλάμε για μια - δυο καλές μεταγραφές σε θέσεις που πονάμε, καλύτερη χρησιμοποίηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και ευελιξία του προπονητή.

amanAM είπε...

ο Όμο σήμερα ήταν καλούτσικος, γιατί όλη η ομάδα είχε τα χάλια της, κι έτσι αυτός δεν φάνηκε χειρότερος από τους άλλους.

Εγώ αυτό πυο ξέρω, είναι ότι από την ώρα που έφυγε ο Ρεκόμπα, μετράμε 2 ήττες σε 2 παιχνίδια.

Ελπίζω να μην τριτώσει, γιατί αντί να περηφανευόμαστε για τις Σμυρνιές κατάρες μας, θα πρέπει να ανησυχήσουμε για της κατάρες εξ Ουρουγουάης.

Katrinos είπε...

Σε γενικές γραμμές έτσι όπως τα κάναμε, το μέλλον φαίνεται χλωμότατο. Έχουμε μπροστά μας Εργοτέλη εκτός, Γιάνναρο εντός, Αστέρα εκτός, Γαύρο εντός. Εαν συνεχίσει αυτή η κοιλιά μιλάμε για τρείς βαθμούς και αυτούς όχι δεδομένους και τα όνειρα πεντάδας και λοιπά κουραφέξαλα πολύ μακρινά.

Τώρα όσον αφορά τον παράγοντα διαιτησία , εδώ είναι γεγονός ότι τα 'κόζα' έχουν αλλάξει και είναι ξεκάθαρα εχθρικά.Είμαι κατά των ανακοινώσεων αλλά κάτι πρέπει να γίνει έχει καταντήσει βαρετή αυτή η ιστορία.

Katrinos είπε...

Βy the way , φάγαμε πάλι αρκετές κάρτες πρέπει κάποιοι να έχουν συμπληρώσει το όριο.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι είναι κάπως παράλογο τους μόνους που κάπως κινούνταν δημιουργικά στο Β' μέρος να τους κατηγορούμε για ατομισμό, σε μια ομάδα που δεν είχε κανένα τρόπο να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία.
Σημαντική η παρατήρηση ότι 4-4-2 με 1 επιθετικό και μάλιστα του στυλ Μπάλαμπαν, δηλαδή κατ' ουσίαν εξω δεξιά και άμα λάχει μπαίνουμε και στην περιοχή, που και που, δεν παίζεται. Όταν λείπει και ο Λόλο ασε το καλύτερα το αν αυτό που παίζουμε είναι 4-4-2.
Και για τον Κούμο, να περιμένουμε λίγο για να τον κατηγορήσουμε για ατομισμό αφού δούμε τι θα παίξει με την επάνοδο Εστογιαννόφ, γιατί θα συμφωνήσω με άλλα σχόλια ότι τώρα παίζει ένα ρόλο all around από κέντρο προς επίθεση, για να καλύψει την ουσιαστική απουσία δεύτερου κυνηγού αλλά και προσπαθώντας να δημιουργήσει κάτι στο κέντρο ή να κλέψει μπάλες γι' αντεπιθέσεις. Όλα μαζί δεν γίνονται.

Ron Barceló είπε...

Χαστούκι Νο.3

Σήμερα είδα πάλι τον παλιό "καλό" Πανιώνιο των περασμένων ετών. Ομάδα ασύνδετη, προπονητής σε χειμερία νάρκη, χωρίς προσανατολισμό κ ήττα από το 1". Ο μόνος που άξιζε ήταν ο Ανδριόλας. Η ομάδα πονάει από τη μέση κ μπροστά. Είναι άδικο να χρεωθεί η ήττα στον Κούμο. Δεν ασχολούμαι με τον βλάκα τον Δαλούκα. Πρέπει να δηλώσει να μη παίζει τον Πανιωνιο γιατί εκτίθεται κάθε φορά κ περισσότερο. Ακολουθεί ακόμη πιο επικίνδυνο παιχνίδι στην Κρήτη. Ας σοβαρευτούν λοιπόν όλοι γιατί προβλέπω στεναχώριες.
Για το τέλος, δεν μπορώ παρά να φωνάξω:

ΝΤΑΒΟΡ KOYKETΣ, O E O E O E O E :)

Το κεφάλι ψηλά. πάμε για 2πλο στην Κρήτη

IWN1998 είπε...

Η αισιοδοξία κάνει καλό σίγουρα!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ημαρτον ρε αδερφια που τον θυμηθηκατε τον Ρεκόμπα; Δυο ματς έλειψε και χάσαμε; Δυο ματς; Τελευταία φορά ο Αλβαρο έπαιξε τον Οκτώβριο, αν δεν κάνω λάθος και μου λέτε ότι λείπει και χάσαμε; Ημαρτον. Ας μην βουλιάξουμε πάλι στη μιζέρια.

Κάποιοι δεν πάνε τον Φερέρα ΟΚ δεκτό, αλλά ως ένα σημείο. Είναι προπονητής της ομάδας και πρέπει να έχει την στήριξη μας. Τόσ καιρό που πήγαινε καλά η ομάδα, το έκαναν οι παίκτες. Μόλις κάναμε δυο γκέλες φταίει πάλι ο Φερέρα; Οχι ρε μάγκες. Ολοι μαζί νικάνε, όλοι μαζί χάνουνε. Εχετε ακούσει πως μιλάνε οι παίκτες (όλοι εκτος του Ρεκλόμπα...) για τον προπονητή τους; Και αυτοί που παίζουν και αυτοί που είναι εκτός...

Ναι Γκρινιάρη μου φταίνε οι παίκτες, τι να κάνουμε; Να μη το πω; Μόνο ο Φερέρα ευθύνεται;

Ο Κουμορτζί δεν ευθύνεται που σε δυο ματς παίζει για την πάρτη του; Αν ήταν ο Ομο θα τον είχαμε κάνει...κομάτια. Αδικο έχω;

Και ο Μπάλαμπαν δεν είναι ομαδικός μερικές φορές, αλλά ο Κούμο με Καβάλα δυο φορές στο 1-0 δεν ήταν ομαδικός και χάσαμε. Τα ίδια και στη Τούμπα...

amanAM είπε...

Όταν ο Φερέρα δήλωνε στην συνέντευξη του, ότι σταμάτησε να χάνει ο Πανιώνιος από τότε που δεν ξανάπαιξε ο Ρεκόμπα, είναι φυσικό να άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.

Χρέωσε ουσιαστικά στον Ρεκόμπα, τα αποτυχημένα πρώτα αποτελέσματα, καμμιά ευθύνη στον εαυτό του ή σε άλλους, τώρα όμως που έφυγε ο Ρεκόμπα έχουμε 2 συνεχόμενες ήττες, μια εντός έδρας με την Καβάλα, και μια με τον μέτριο εχθές ΠΑΟΚ, που αντιμετώπισε τον ακόμα πιο μέτριο Πανιώνιο. Ακόμα και τώρα, ο Ρεκόμπα φταίει?

Θεωρώ ύποπτο να στοχοποιείται τώρα ο Κουμουρτζί. Τι έγινε ξαφνικά? Ανακαλύψατε καινούργιο φταίχτη, εκεί στον Πανιώνιο?

Οι Ολυμπιακοί τον γλυκοκοιτάνε, οι Παοκτζήδες παραδέχτηκαν πως ήταν ο μόνος παίκτης που τους ανησύχησε κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, και εμείς βρήκαμε στο πρόσωπο του τον νέο φταίχτη? Αφού μας τελείωσε ο Ρεκόμπα, τώρα φταίει ο Κούμου?

Ο Φερέρα και ο Τσακίρης, πότε θα φταίξουν?

Τον Φερέρα, κανένας μας δεν τον γουστάρει, αλλά... αναγκαστήκαμε να τον ανεχόμαστε, με το επιχείρημα ότι παρά το κακό ξεκίνημα, στην συνέχεια κατάφερε να πάρει αποτελέσματα.

Ε, τώρα τα αποτελέσματα γύρισαν ανάποδα, οπότε μας εξέλειψε ο λόγος να τον ανεχόμαστε. Στις πόσες γκέλες, θα πρέπει να ανησυχήσουμε? Να είχαμε παίξει καλά, και να χάναμε, δεν θα μιλούσε κανένας, αλλά παίξαμε χάλια, πως να το κάνουμε...

Ότι και να γράψουμε εμείς, ότι και να πιστεύουμε, ιδιοκτήτης του Πανιωνίου είναι ο Τσακίρης, και είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει αποφάσεις, είναι ο μόνος που μπορεί να ενισχύσει την ομάδα ή να την αφήσει να βολοδέρνει με τις ελλείψεις που έχει στο ρόστερ, είναι ο μόνος που μπορεί να απαιτήσει από παίκτες και προπονητή να προπονηθούν περισσότερο, να ματώσουν τις φανέλες τους στα παιχνίδια, κλπ, είναι ο μόνος που πρέπει να βρει τους υπεύθυνους γιατί έχει επικρατήσει αυτή η χαλάρωση των τελευταίων 20 ημερών.

IWN1998 είπε...

Αν και συμφωνώ σε πολλά, το χθεσινό αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρείται γκέλα, όσο και αν συνοδεύτηκε από απογοητευτικά μέτρια απόδοση. Ας λάβουμε υπ' όψη μας και τη θέση του έστω και με ελλείψεις ΠΑΟΚ και την κακή παράδοση που έχουμε στους μεταξύ μας αγώνες και ιδίως στην Τούμπα. Το να χάνεις από Καβάλες και Αστέρες στο γήπεδό σου είναι γκέλα αλλά το χθεσινό είναι κώδωνας κινδύνου κυρίως λόγω απόδοσης και αδυναμίας εξεύρεσης λύσεων μέσα απ' αυτό το φετινό ρόστερ, που κάπως δείχνει πια ότι έχει εξαντλήσει τα όρια του. Μακάρι να κάνω λάθος.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν Μάκη το "που τον θυμηθήκατε τον Ρεκόμπα" δεν απαντάει σε κανένα από τα ερωτήματα...
Κατά δεύτερον δεν τον θυμηθήκαμε εμείς.Ο Φερέρα τον ανέφερε ως αποκλειστικό υπεύθυνο όχι μόνο των ηττών αλλά και της κακής αγωνιστικής απόδοσης της ομάδας,καθώς δεν ταίριαζε το παιχνίδι του με τα συστήματα(;;;;).Και φυσικά έφυγε γιατί προπονητής και διοίκηση θεώρησαν ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει άλλο.Με δεδομένο λοιπόν το τεράστιο πρόβλημα ανάπτυξης της ομάδας πως να μην τον αναφέρουμε;

Φυσικά φταίνε και οι παίκτες αλλά ας μην βρούμε καινούριο αποδιοπομπαίο τράγο στο πρόσωπο του Κουμορτζί.Όπως πολύ σωστά φώναζες όταν τα ρίχναμε όλα στον Όμο,μην κάνεις το ίδιο με τον Κούμο...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ίωνα ότι δεν είναι γκέλα το αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση(τρίτη στη σειρά) που εμπνέει ανησυχίες.Νομίζω ότι αυτό που ταιριάζει σε τούτη την περίοδο είναι:"Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων".

Griniaris είπε...

Jon χρόνια σου πολλά,να είσαι πάντα καλά...
Br να χαίρεσαι το γιό σου και να τον δεις όπως επιθυμείς...

zamis είπε...

Καλημερα σε ολους.
Στοχοι πενταδας και ανταγωνιστικοτητας σε τετοιο επιπεδο δεν μπορουν να υπαρχουν χωρις ενισχυση,ποσο μαλλον με καρτες και τραυματισμους να καραδοκουν.
Ο Ριερα εχει σκασει και παικτης να περασει μια μπαλα μπροστα δεν υπαρχει.
Διαφωνω οτι ο Ομο ηταν αλανθαστος,προσπαθει το παιδι πραγματικα αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο.
Εκει ομως που αγριευω ειναι να θεωρειται ο Κουμο αρνητικος.
Ε οχι,ρε Μακη,αν με την Καβαλα εκανε μια-δυο οντως εκνευριστικες ατομικες ενεργειες,χθες ηταν ο μονος που υπηρχε.
Προφανως πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι δεν παμε για τιποτα.

zamis είπε...

Χρονια πολλα κι απο μενα στο συναγωνιστη Γιαννη και στο μελλοντικο σεντερ της ομαδας!

br fun_atic είπε...

Για τον Όμο. Ο Όμο έχει ένα βασικό πρόβλημα. Μπορεί να είναι συμπαθητικός έως καλός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και να κάνει το λάθος με το οποίο η ομάδα θα χάσει. Κατά κάποιο τρόπο δικαιολογημένα τα ακούει.

Για τον Κούμο: Ο Κούμο είναι βαρόμετρο για τον Πανιώνιο. Όταν δεν παίζει ή δεν είναι καλός, συνήθως η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά. Πράγματι στα τελευταία παιχνίδια υπήρξε κάπως ατομιστής. Χθες όμως δεν παρουσιάσαμε ομάδα, αλλά στηριχθήκαμε σε ατομικές ενέργειες. Λογικό είναι να κάνει το κάτι παραπάνω. Βέβαια δεν θυμάμαι (και διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά δεν θυμάμαι φάση που να μπορούσε να κάνει πάσα σε αμαρκάριστο παίκτη κι εκείνος σπατάλησε την ευκαιρία.

@ Μάκης
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για τον Κούμο, αν και δεν συμφωνώ. Πως τα καταφέρνεις Μάκη μου όμως να έχεις τέτοιο timing ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Κάνεις αυστηρή κριτική στον Κούμο σε ένα διάστημα που υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Φαντάζεσαι βέβαια ότι αν ο πρόεδρος δέχονταν μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Ολυμπιακό θα τον πήγαινε και στου Ρέντη με το αυτοκίνητο...Είναι και η κρίση στη μέση...

Άρα καταλήγουμε σε αυτό που σου είχα πει. Όταν μιλάς δημιουργείται στους περισσότερους η εντύπωση ότι μεταφέρεις προθέσεις της διοίκησης. Έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις, ανεξάρτητα από τις δικές σου προθέσεις.

br fun_atic είπε...

Πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά στον Jon.Να σε χαιρόμαστε φίλε. Υγεία, επιτυχίες και αγάπη. Πολλά φιλιά στη γυναίκα σου και στον Θοδωρή. Σας χάσαμε...

Βέβαια δεν είναι ο μόνος που γιορτάζει...Στην οικογένειά μου έχουμε καταφέρει να γιορτάζουμε σχεδόν όλοι (πλην της κόρης μου δηλαδή) την ίδια ημέρα.

Μετράμε. α) Ο πατέρας μου,β) η γυναίκα μου, γ) ο γιος μου κι δ)εγώ. Αν ήταν κορακοζώητος και ο παππούς μου θα γιόρταζε κι εκείνος.

Στην οικογένειά μας έχουμε απ' ότι φαίνεται έχουμε φετιχ με την γιορτή του Αη Γιάννη (που ήταν βέβαια και ο πολιούχος στο χωριό του παππού μου στην Καισάρεια).

Αυτό εξηγεί τους λόγους που τα ονόματα Γιάννης και Πρόδρομος εναλλάσσονται διαδοχικά για τουλάχιστον έξι γενιές (τόσες μπορώ να ελέγξω).

Βέβαια δεν μείναμε σ' αυτό. Κατά καιρούς έχουν δοθεί σε μέλη της οικογένειας μας ονόματα από όλη την οικογένεια του Αη Γιάννη. Για να μη μακρηγορώ μόνο Ζαχαρία δεν είχαμε (πατέρας του Αη Γιάννη)...brfunatic καταστάσεις δηλαδή.

IWN1998 είπε...

Χρόνια Πολλά BR και Jon.

zamis είπε...

Φιλε brf πολυχρονοι και οτι επιθυμειτε,εσυ προσωπικα και ολο το..gang!

Griniaris είπε...

Τότε χρόνια πολλά σε όλους σας br και πάντα και προπάντων υγεία...

br fun_atic είπε...

@zamis
Πουλάκι μου...επέστρεψες...
Κομμένο σε βλέπω. Μήπως δεν κοιμόσουν καλά αγόρι μου;;;

Costix είπε...

Καλημερα σε ολα τα αδελφια.
Πρωτον τον παω τον Φερερα. Γιατι ετσι γουσταρω, αφου ειναι προπονητης μας, και με βαση τον δεκαλογο του Grinaris, εχουμε τον καλυτερο προπονητη !!!
Δυσκολο το ματς στη Τουμπα και το ξεραμε ΟΛΟΙ !!! Η οχι ???
Ομως και δεκα ημιχρονα να παιζαμε ακομη, ουτε εμεις θα ισοφαριζαμε, ουτε ο μπαογκ θα εβαζε δευτερο γκολ, παρα μονο απο στημμενη φαση, με καποια βοηθεια της τυχης οπως και μπηκε το γκολ του μπαογκ.
Μενω ευχαριστημενος απο την αμυντικη και γενικα ανασταλτικη λειτουργια, αλλα πολυ απογοητευμενος απο την δημιουργικη.
Συμφωνω με τον Μακη, οτι ο Ομο καλυτερευει στην θεση καθε αγωνιστικη που παιζει (ισως κατι παραπανω να ξερει και ο Φερερα απο εμας τους προπονητες της εξεδρας).
Ομωσ σημερα ηταν σε πολυ κακη ημερα Κουμο, Μποσκο, Σιτο, Φανουρης.
Και φυσικα ο Κουμο ατομιστης αλλα δεν φταιει απολυτα, ρε Μακη, γιατι στο κατω=κατω δεν ξερει την δουλεια του δημιουργικου, μεχρι τωρα ανασταλτικος μεσος παιζει και, λογω της ταχυτητας του, προωθειται αλλα δεν ξερει να μοιρασει παιχνιδι, μονο μπορει να σκοραρει και αυτο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις. Μην τον αδικουμε, αν εχει φορτωθει ρολο δυο παιχτων. Ο Σιτο σημερα ανυπαρκτος, το ιδιο και ο Μποσκο, χανανε την μπαλα στην παραμικρη κοντρα. Ο Λολο εμφανως ελειπε, ευτυχως που τον τιμωρησαμε αυστηρα με διακοπες στην Ουρουγουαη. Τα περι Ρεκομπα τα ακουω βερεσε, οταν κανει παιχνιδια στη Ντανουμπιο το ξανασυζηταμε.
Α, δεν σας ειπα μολις καναμε μεταγαφη τερματοφυλακα, πηραμε εναν Κωστα Ανδριολα. Μπραβο ρε Κωστακη, για μενα πρεπει να παιζεις απο δω και περα πρωτος !!
Ποιος φιλος ειπε οτι παιζαμε 4-4-2??? Γιατι εγω ειδα 4-3-2-1, αλλα εν πληρει αποτυχια !!! Μηπως ρε Εμιλ να δουλεψουμε λιγο ξανα και στο δημιουργικο ???

zamis είπε...

Η αληθεια ειναι οτι σουτζουκια,τουρσια,τσιπουρα και σαραγλι δημιουργουν εκρηκτικο μιγμα!
Σου εχω φρεσκια πληροφορια.Κοττανη,μετα τις Θερμες,λαογραφικο μουσειο-ταβερνα του Τζεμιλ και Μεχμετ Κομοτηνη.Τα ειδα ολα!

IWN1998 είπε...

Να δουλέψει ο Φερέρα στο δημιουργικό...με δημιουργό όμως ποιό? Εκτός και αν τον προορίζουμε τον Εμίλιο για να γίνει ... ο επόμενος διάδοχος του Γιούρι Κέλερ.

amanAM είπε...

Καλώς έφυγε ο Ρεκόμπα, δεν το αμφισβητεί κανένας, όμως κακώς χρεώθηκε ο παίκτης αυτός όλη την ευθύνη για τα άτυχα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος.

Καλώς έφυγε, κακώς δεν αξιοποιήθηκε πιο σωστά όσο τον είχαμε.

Ναι, κανένας δεν έχει την απαίτηση να κερδίσουμε έναν καλό ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, το ελπίζουμε βέβαια, αλλά εχθές, ένας καλός Πανιώνιος θα τους είχε κάνει να παραμιλάνε.

Με δεδομένα τα χάλια του ΠΑΟΚ, εχθές ήτνα γκέλα η ήττα, αλλά μεγαλύτερη γκέλα ήταν η κακή εμφάνιση.

Costix είπε...

Χρονια πολλα στον brfun, στην γυναικα του, στον γιο του και στον πατερα του.

Επισης χρονια πολλα στον Jon.

Να τους χαιρομαστε !!!!

amanAM είπε...

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, χρόνια πολλά και στους Μανώληδες και τους Χρήστους, που ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο. Σήμερα είναι Χριστούγεννα, με το παλιό.

IWN1998 είπε...

Μάλλον χθες ήταν Χριστούγεννα με το παλιό ημερολόγιο. 13 μέρες διαφορά νομίζω υπάρχει.

Costix είπε...

Ιωνα, σε παιχνιδια οπως με αεκακι, πανθρακα, ξανθη, λαρρρρσα (μεχρι και το 70) σου θυμιζω οτι παιζανε οι ιδιοι παιχτες και δημιουργουσαν φασεις (με η χωρις Λολο, που σιγουρα η ελλειψη του ειναι ζημια για την ομαδα). Χθες δεν υπηρχε κανενας παιχτης μας να μπορει να κανει παιχνιδι. Εχω την αισθηση οτι τις τελευταιες προπονησεις ο φερερα δινει βαση στο αμυντικο προβλημα ΜΟΝΟ. Χθες δεν καναμε ουτε μια φαση, που να απειλησουμε πραγματικα την εστια του Χαλκια, αλλα αμυντικα ειμασταν σχεδον αψογοι. Πιστευω οτι καποια στιγμη θα το βρουμε το μετρο, αλλα θα ειναι πραγματικα πολυ αργα για να διεκδηκησουμε ευρωπη. Τουλαχιστον, ας μας βγει στο κυπελλο.
Παντως χθες η ομαδα φαινοταν οτι ηταν στημμενη για Χ και οχι για διπλο.
Zamis baby, welcome back. Λεγε-λεγε, σε εψησε ο brfun για Θρακη. Ακουω οτι παιρνει ποσοστα απο την Νομαρχιακη της Θρακης για καθε τουριστα που τους στελνει !!!

zamis είπε...

Costi μου,ξερεις πολυ καλα πως λειτουργει αυτος ο υποδοριος φιλος μας..

IWN1998 είπε...

Είναι σημαντική διαφορά η απουσία Εστογιανόφ που έχει δυνατότητες δημιουργίας καθώς και το "σκάσιμο" Ριέρα, που χθες δεν μπορούσε. Βέβαια ρόλο έπαιζε και πως τον μάρκαραν οι του ΠΑΟΚ και ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε Ξάνθη ούτε Λάρισα και σίγουρα δεν είναι Πανθρακικός.
Πάντως επαναλαμβάνω όταν προσπαθούμε ν' αναπτύξουμε παιχνίδι με τον κυνηγό (Μπάλαμπαν) τότε ποιος θα βάλει γκολ;
Και η ανάπτυξη από τα άκρα με τα ακραία μπακ, είναι κάπως προβλέψιμη και όταν είναι μονόδρομος είναι αρκετά επικίνδυνη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ron Barceló είπε...

1]K πες ότι παίρνει το ρίσκο κ διώχνει το συμπαθή Βελγοισπανό. Μετά τι? Θυμάστε τι επακολούθησε τη φυγή του Λίνεν? Αυτά φοβάται κ ο Τσακίρης..

2]Η ΟΜΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.- Κυκλοφορούν αρκέτες κ καλές λύσεις, είτε ως ελευθεροι, είτε ως δανεικοί. Που είναι ο Τσακ??

3]Πως σας φάνηκε η παράνοια του τρομοκράτη χθες στο Φαληρο? Πήγε να ανατινάξει ένα παιχνίδι μονος του. Παλιός καλός Τζιμπούρ που όλοι αγαπήσαμε.

Costix είπε...

Ιωνα, συμφωνουμε 100%.
Χθες ΜΟΝΟ απο στημμενο θα μπορουσαμε να απειλησουμε (και με λιγη βοηθεια απο την τυχη), το ιδιο και ο παοκ. το γκολ του ιβιτς με τακουνακι ειχε 5% πιθανοτητες (να που βοηθα η τυχη). Και οι δυο ομαδες ηταν στημμενες αμυντικα.

Υπαρχει και ενα θεματακι με το χερι του Γκαρσια στο 89', μπορουσε να το δωσει οπως εδωσε και του Λατκα, το δε πεσιμο του Ιβιτς στο 20' μεσα στην περιοχη ηθελε κιτρινη καρτα για θεατρο. Βεβαια μεσα στη τουμπα δεν γινονται αυτα.

zamis είπε...

Σε καμια περιπτωση,κατα τη γνωμη μου,δεν πρεπει να μπει θεμα προπονητη.
Διοτι το προβλημα δεν ειναι ο προπονητης ως προς τη δουλεια του μεσα στο γηπεδο.
Το προβλημα ειναι απο την αρχη,ενα αρκετα ακριβο μεν ελλιπες(τατο)δε ροστερ.
Ο σχεδιασμος λοιπον-εκανε μπαμ απο το καλοκαιρι-δεν εχει ισορροπια και αυτο φαινεται στην πραξη.
Σιγουρα σε αυτο,οπως αλλωστε και στη διαχειριση υλικου,φταιει ο Φερερα αλλα οχι μονο ο Φερερα.

IWN1998 είπε...

Κακά τα ψέμματα. Αν έδινε το χέρι του Γκαρσία στο 89' στην Τούμπα μάλλον ούτε εμείς ούτε ο Δαλούκας θα φεύγαμε από κει μέσα.
Αυτό είναι σχετικό και με το μπασκετικό της "μεταφοράς' του Ράις που σφύριξε ο Ταβουλαρέας στα 29΄΄ με τον ΠΑΟ. Ας αφήσουμε αν ήταν ή όχι, εκεί όλοι οι ειδήμονες έπεσαν στην αμπελοφιλοσοφία ότι ο κανονισμός είναι κανονισμός είτε στο πρώτο είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Να πάνε να τα πούνε και σε Τούμπες κάτι τέτοια.

Από την άλλη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ίσως το χέρι αυτό του Γκαρσία να σφυριζόταν πιο δίκαια έμμεσο και όχι πέναλτι γιατί η φορά της μάλλον σέντρας του ΄Μπόσκο είναι προς τα έξω απο την περιοχή και όχι προς την εστία. Δεν είμαι και σίγουρος για τον κανονισμό. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Griniaris είπε...

Κανείς δεν θέτει θέμα προπονητή τώρα.Άλλωστε,κατά τη γνώμη μου,είναι πολύ αργά.Να τον "ξυπνήσουμε" λίγο προσπαθούμε.Που να μπλέκεις και με αποζημιώσεις.Καλύτερα να ενισχυόταν λίγο η ομάδα με αυτά τα χρήματα...

Griniaris είπε...

Δεν έχει σχέση η φορά της μπάλας Ίωνα,είναι φάουλ μέσα στην περιοχή άρα πέναλτι.Αλλά ως γνωστόν υπόκειται κι αυτή στις ειδικές παραβάσεις του κ. Συμεωνίδη που σφυρίζονται αναλόγως...

Miltos@Chios είπε...

br ευχομαι πολυχρονος και να εισαι καλα εσυ και οι δικοι σου ανθρωποι!

br fun_atic είπε...

@costisT
αν είχαμε στηθεί για ισοπαλία στην Τούμπα θα έπρεπε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ.
Με πέναλτι θα το τρώγαμε, με τακουνάκι, με μύτη, με ό,τι θέλεις, με μηδέν πάντως δεν θα φεύγαμε. Πρέπει να ψάξεις στο αρχείο γιά να βρεις πότε φύγαμε από την Τούμπα χωρίς να δεχτούμε γκολ.

Να βάλω ένα θεματάκι με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Η διοίκηση ανακοίνωσε την κλήση σε απολογία των Ουέλιγκτον (αδιάφορο) και Εστογιάνωφ, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα υπάρξει επόμενη ενημέρωση για τους λόγους της κλήσης. Μήπως (με πολλά ερωτηματικά) δεν έχει να κάνει με την μπουνιά στον Αραούχο;

Και ο Jamie Poursas είναι στην Ξάνθη. Ρε παιδιά πηγαίνετε ένας ένας και ταλαιπωρήστε. Θέλετε να σας κάνω ένα παγκόσμιο στην Ξάνθη να τελειώνουμε;;;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αγαπητέ BR με το παρακάτω κείμενο σου: "Πως τα καταφέρνεις Μάκη μου όμως να έχεις τέτοιο timing ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Κάνεις αυστηρή κριτική στον Κούμο σε ένα διάστημα που υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Φαντάζεσαι βέβαια ότι αν ο πρόεδρος δέχονταν μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Ολυμπιακό θα τον πήγαινε και στου Ρέντη με το αυτοκίνητο...Είναι και η κρίση στη μέση...

Άρα καταλήγουμε σε αυτό που σου είχα πει. Όταν μιλάς δημιουργείται στους περισσότερους η εντύπωση ότι μεταφέρεις προθέσεις της διοίκησης. Έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις, ανεξάρτητα από τις δικές σου προθέσεις".

Μου λες να μην ξαναγράψω την άποψη μου γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι μεταφέρω τις απόψεις του Τσακίρη. Τι να πω; Σηκώνω τα χέρια ψηλά ειλικρινά.

Οχι λοιπόν είναι η δική μου άποψη κατατεθημένη εδώ και πολύ καιρό για τον Κούμο. Αν θυμάσαι πέρυσι έγραφα οτι ο Κουμο δεν κόβει ούτε με βαλε (και δικαιώθηκα γιατι δεν είναι αμυντικό χαφ) και ο pgss1890 (αλλά και άλλοι εδώ μεσα...) με ειρωνεύοντουσαν. Ο Κουμορτζί είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, έχει καλή αντίληψη του ματς, αλλά τώρα τελευταία έχει καβαλήει καλάμαι και κάνει κακό στην ομάδα.

Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κουμορτζί πουληθεί στον γάβρο. Αυτό που βλέπω θα το γράφω. Εκτός και αν δεν το θέλετε όποτε δεν ξαναγραφω και είμαστε πάλι φίλοι.

Ομως αν βλέπω ότι ο Κουμροτζί σε δυο ματς μας έχει "κάψει" θα το γράψω και ας πηγαίνω κόντρα στο ρευμα των πανιώνιων που αμα συμπαθήσουν ένα παίκτη του συγχωρούν τα πάντα. Αυτό συμβαίνει τώρα με τον Κούμο. Παλιότερα κάποιοπι ήταν κολλημένοι με τον Μπρέσκα.

Εγώ όταν χάνει ο Πανιώνιος δεν συγχωρω ούτε τη μάνα μου...

Και κάτι τελευταίο. Ο Λάτκα (τον οποίο συμπαθώ ιδιαίτερος...) έκανε ένα ηλίθιο πέναλτι, πήγε να κάνει ένα δεύτερο, χάνει τον Ιβιτς στη φάση του γκολ. Και όμως κανένας δεν τον έκραξε, κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί τον έβαλε ο Φερέρα. Θα πω λοιπόν ξανά ότι αν ήταν ο Ομο στη θέση του κάποιοι θα ζήταγαν τον δημόσιο λιθοβολισμό του.

Αντίθετα ο Ομο πήγε πολύ καλά και όμως ο ΑμανΑμ έγραψε ότι πήγε καλά επειδή δεν πήγε καλά η ομάδα. Ελεος...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Μάκη,
για timing μίλησα.Τι μου τα γράφεις όλα τα υπόλοιπα; Ήταν ένα είδος αστεεισμού...

Νομίζω ότι τα θέματα των παρεξηγήσεων τα έχουμε λύσει...Τις βαριέμαι τις παρεξηγήσεις και γενικά δεν έχω καταλάβει γιατί μεγαλοποιούνται τα πράγματα στο ιντερνετ. Μυστήριο.

Ασφαλώς και πρέπει να γράφεις τη γνώμη σου. Αυτό κάνουμε όλοι.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

οκ συγγνώμη αν τα πήρα... Χρόνια Πολλά με την ευκαιρία γιατί με τα Κουμουρτζικά (σαν τα... Ορλοφικά χε χε χε) ξεχάστηκα. Με υγεία φίλε και οικογενειακή ευτυχία...

Μάκης

Costix είπε...

Μακη,
το δικαιωμα σου να γραφεις οτι θελεις ειναι αναφαιρετο.
Οπως και το δικαιωμα καποιων να σε παρεξηγουν η να νομιζουν οτι περνας "υπογειως" καποιες αποψεις της διοικησης και να διαφωνουν με αυτα που γραφεις.
Π.χ., εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Κατ' αρχας ειμαι 100% σιγουρος οτι θα αναγκαστει ο Τσακ το καλοκαιρι να πουλησει καπιον απο τους ''ακριβους'' μας παιχτες. Τωρα Κουμο θα ειναι, Λολο θα ειναι, η καποιος αλλος θα το δειξει ο χρονος. Εχει αναγκη ο συλλογος απο χρηματα και αφου στερεψαν του τσακ, θα βγουνε απο παιχτη. Τουλαχιστον, ας ελπισουμε οτι θα κανει μερικες εξυπνες φθηνες αγορες και να γεμισει το ροστερ καλυτερα.
Ειναι φανερη η ελλειψη του παιχτη-ηγετη στο κεντρο που μπορει να κρατησει τη μπαλα και να κανει παιχνιδι, να κανει την μακρυα πασα ειτε στις πλευρες ειτα καθτα στον αξονα και να αξιοποιησει τους επιθετικους μας. Αυτο φαινεται πολυ εντονα οταν παιζουμε κοντρα σε μια σφιχτη και καλοδουλεμενη αμυνα/κεντρο, π.χ. σαν του παοκ. Ο κουμο ο κακομοιρης δεν κανει γι' αυτο το ρολο και εξ ου και οι ατομι(στι)κες ενεργειες, πανω στον πανικο του τι να κανει με την μπαλα καποια στιγμη. Μακη, ο Κουμο ειναι εξαιρετικος κοφτης (εκει επαιζε τα τελευται 3 χρονια με πολυ καλη αποδοση), και να αμυνθει μπορει και να κλεψει μπαλα και να την προωθησει σε εναν δημιουργικο παιχτη (που τωρα μας λειπει) και να βγουμε στην αντεπιθεση. Επισης πισω απο τους επιθετικους εχει την αισθση του σκορασιματος, οπως επανειλημμενα εχει αποδειξει. Δεν εχει ομως την μεγαλη μπαλια και την πασα ακριβειας. Νομιζω οτι εχει αυτη τη στιγμη πολυ βαρυ φορτιο, οπως εχουν δειξει τα τελευται παιχνιδια. Εδω γυριζε συνεχεια πισω και ο σιτο και ο μποσκο για να κανουν παιχνιδι. Ας ελπισουμε οτι με την επανοδο του λολο θα βελτιωθουμε στο συγκεκριμενο προβλημα. Αληθεια, ο κοντοχρηστος τι κανει ??? Αυτος δεν ηταν το ζευγαρι/αλλαγη του ρεκομπα ??? Γιατι ρε εμιλ δεν ρισκαρεις και λιγο ??? Χωρις ρισκα, κανεις δεν παει μπροστα !!!

Ανώνυμος είπε...

Μάκη μιλάς λες και ο κόσμος έχει προσωπικά με ορισμένους παίκτες του Πανιωνίου ή πρόκειται να πάρει ποσοστά σε πιθανή μεταγραφή κάποιου παίκτη...
Σε σχέση με τον Όμο κανείς δεν είπε ποτέ οτι είναι άχρηστος απλά ότι δεν αγωνίζεται στην θέση του. Ο Λάτκα ήταν χθες όντως τραγικός αλλά μας έχει πείσει ότι αξιζει να είναι σέντερ μπακ του Πανιωνίου ενώ ο Όμο όχι. Την άποψη ότι ο Κουμορτζί μας έκαψε σε δύο παιχνίδια την θεωρώ ακραία. Μπορείς να μας θυμίσεις ΜΙΑ φάση που χθες ήταν ατομιστής? Αν εννοείς εκείνη που στελνει την μπάλα στα περιστέρια η πάσα εκεί ήταν αδύνατη και σωστά σούταρε.
Θα πρότεινα εσύ που είσαι δημοσιογράφος να ρωτήσεις τους αντιπάλους παίκτες και προπονητές ποιους παίκτες μας κατά σειρά φοβούνται και ποιους θεωρούν αδύναμους κρίκους χτυπώντας στις αδυναμίες τους...Εγώ ρωτώντας ορισμένους όχι Πανιώνιους φιλάθλους διαπίστωσα μεγάλη σύμπτωση απόψεων

Unknown είπε...

Δεν πειράζει Πανιωνάρες, συνεχίζουμε για έξοδο στην Ευρώπη και το κύπελλο.

IWN1998 είπε...

Να ξαναπώ ότι θα 'ταν καλύτερο να κρίνουμε τον Κούμο αφού επανέλθει ο Φαμπιάν και το σχήμα γίνει πιο φυσιολογικό ή να πούμε καλύτερα με μεγαλυτέρες δυνατότητες, που θα βοηθάνε και τον Κούμο να παίζει πιο ορθολογικά(και όχι μόνο τον Κούμο αλλά και τον Μπάλαμπαν και το Ριέρα).
Όσο για το τράβηγμα του αυτιού του Μπερνάρ, τόσες βιντεοαναλύσεις τους κάνει ο κος Εμίλιο, είναι δυνατόν να μην τους παρατηρεί για τα όποια λάθη τους. Αλλά είναι δυνατόν να λέμε να πετάξουμε στον πάγκο ένα παίκτη που και μπορεί να σκοράρει και λόγω προσόντων μπρεί να κάνει 1-2 φάσεις και εν πάσι περιπτώσει έχει την προσωπικότητα την ποδοσφαιρική που φοβίζει τους αντιπάλους και που δεν έχουν ακόμα τα παιδιά του πάγκου μας; Δεν είναι υπερβολικό να ζητάμε την αυτοαποδυνάμωσή μας προς παραδειγματισμό πράξεων, που τουλάχιστον χθες δεν ήταν στους περισσότερους έκδηλες;
Θα 'λεγα ναι στη νουθεσία, που είμαι σίγουρος ότι κάνει ο προπονητής αλλά όχι να κάνουμε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση καθ' υπερβολή κριτική και μάλλον άδικη κατανομή ευθυνών.

br fun_atic είπε...

Πίσω από τις λέξεις βρίσκεται ο Αλέξης.Και με πι ά νει μι ά μελαγκολί α. Κλείσε, κοριτσάκι τα βιβλία...
Καλωσόρισες.

Δίκιο έχεις. Διπλό στο Ηράκλειο και με τον φίλο από την ΕΝΠ στο Παγκρήτιο. Όλε!!!

br fun_atic είπε...

Μπορούμε να τον στείλουμε καμιά βδομάδα στην Αφρική και μετά να τον καλέσουμε σε απολογία για τα περιστέρια που φόνευσε...μουχαχαχαχα

Έτσι για να μάθει

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Χρόνια σου πολλά κ. οικοδεσπότα μας, και σε όοολη σου την οικογένεια!
Τί να πώ κι εγώ για το παιχνίδι...
Τα είπατε όλα. Σκέτη απογοήτευση απ' όλες τις απόψεις (εκτός από τον Ανδριόλα βέβαια, έτσι;)
Φαίνεται ότι οι διακοπές τούς έπεσαν βαρειές. Λές και ξαναγύρισαν στη δουλειά βλαστημώντας και βαρυγκομώντας.
Κρίμα γιατί κι ο ΠΑΟΚ τα χάλια του είχε, λίγη όρεξη να είχαν, λίγη έμπνευση/ευελιξία ο δόν Εμίλιο, δέν θα χάναμε...
Κατά τα άλλα, πάω να σκάσω. Όλοι ενισχύονται εκτός από εμάς. Πώς θα φάμε τον Άρη και την Καβάλα που όλο ψωνίζουν παίχτες; Να τους κάνουμε βουντού να μήν τους πιάσουν οι μεταγραφές; Δέν είναι άδικο, εδώ που τα λέμε;

Ελπίζω να μήν κανονίσετε κανένα Παγκόσμιο την άλλη εβδομάδα, γιατί θα λείπω στη Φραγκφούρτη. (Την Παρασκευή επιστρέφω).

br fun_atic είπε...

Να ενημερώσω όσους τον θυμούνται, ότι ο Τζωρτζίνος έφτιαξε μπλογκ. Όσοι θέλετε να το επισκεφθείτε πληκτρολογείστε www.sh-sportholic.blogspot.com αφού πρώτα έχετε σιγουρευτεί ότι αντέχετε τόση Βεζελο λογία.
Καλή αρχή Τζωρτζίνο.

br fun_atic είπε...

οι Βεζελοπηγές λένε ότι ο Σαλπιγγίδης μάλλον πάει στον Μπαοκ με αντάλλαγμα χρήματα και τον Κοντρέρας.
Όλοι (ακόμη και οι τελειωμένοι οικονομικά) όλο και κάποιον τσιμπάνε.Θα περιμένουμε βέβαια τις υπογραφές...

Costix είπε...

Η πιατσα λεει οτι την βασικη χρηματοδοτηση στον παοκ την κανει ο βγενοπουλος. το γιατι δεν το ξερω.
εχει ακουσει το story κανενας σας ???
politics, politics, politics......

παντως με τον βαζελο εχουν κανει αρκετες αλλαξοκολιες με κοινο συμφερον, καλυπτοντας τα κενα τους.
just think about it !!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κώστα...μάς έφτιαξες τώρα μ' αυτά που λές.
Μήπως άλλον παρεξηγείτε ρε παιδιά (βλ.Μάκη) ότι μεταφέρει απόψεις/σκέψεις της διοίκησης, κι άλλος έχει τη χάρη; (βλ.costisT)Δηλαδή αγαπημένε μου Κώστα, μάς προετοιμάζεις σιγά σιγά για πωλήσεις παικτών το καλοκαίρι (ή μήπως και τώρα;;;) για να μή μας έλθει κόλπος όταν γίνει;
Δηλαδή, αντίο ενίσχυση; αντίο Κύπελλο, αντίο Ευρώπη και γενικά αντίο πολυπόθητη αναβάθμιση επιπέδου, έτσι;
Μιά από τα ίδια πάλι;
Πόσο να αντέξει πιά, μιά Πανιώνια καρδιά; Έλεος! Ας μάς λυπηθεί ο Πρόεδρος.
Πρόεδρε, μήν πουλάς! Αγόρασε και γρήγορα! Δέν χρειάζεται να ξεφραγκιαστείς- ευκαιρίες υπάρχουν!

amanAM είπε...

Στο Εργοτέλης-Πανιώνιος ορίστηκε ο Μιχάλης Ντάκος του συνδέσμου Ξάνθης...

Τι ρόλο να βαράει άραγε ο τύπος? Δεν τον θυμάμαι από άλλους αγώνες.

Costix είπε...

Γεια σου ρε ακραιφνινα, φιλαρα μου. Δεν μεταφερω τιποτα. Απλα διαβαζω παντα προσεχτικα τις δηλωσεις του Τσακ και τις θυμαμαι κιολας. Εχει πει επανειλημενα οτι δεν μπορει να βαλει αλλα λεφτα απο την τσεπη του και απο την αλλη προσπαθει να κανει τον συλλογο υγιη οικονομικα και αυταρκη. Και οτι ενας απο τους τροπους να το πετυχουμε ειναι καθε χρονο να πουλαμε εναν (αντε το πολυ δυο) παιχτες ακριβα και να βγαζουμε καινουργιους. Τον Τσοτσαλιτς π.χ. γιατι τον πηρε, ενω ελεγε δεν κανω καμμια μεταγραφη ???? Η τον αλλο το παιδι απο την Πατρα, δεν θυμαμαι το ονομα του ??? Σανταμουρης νομιζω.
Γιατι υους πηρε σε bargain τιμη και ελπιζει να του βγουνε στο μελλον.
Ειμαι πολυ προσγειωμενος στο τι περιμενω.

Οπωσδηποτε η ευρωπη πρεπει να ειναι στοχος, πρωτα απο ολα για οικονομικους λογους !!!

Παντως για φετος το βλεπω πια πολυ δυσκολο, μακαρι, αλλα τουλαχιστον ας βαλουμε βασεις για του χρονου.

ΜΟΝΟ με οικονομικη ευρωστια θα παει μπροστα η ομαδαρα.

Costix είπε...

Σαμαρης λεγεται το παληκαρι που εμεινε ελευθερο απο την Παναχαικη, συγνωμη για την αλλοιωση του ονοματος.

τρελοπανιωνιος είπε...

Φιλε brf να χαίρεσαι το γιό σου και να τον δεις όπως επιθυμείς...,Jon χρόνια σου πολλά...

τρελοπανιωνιος είπε...

ποιος ειναι ο Τζωρτζίνος ?

br fun_atic είπε...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές.Είμαι λίγο αδιάθετος, οπότε μάλλον δεν θα κάνω σχόλια σήμερα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε αύριο.

Πουλήσαμε και 5 διαρκείας σήμερα. Σύνολο 13.Αχ και να είχε γίνει διαφήμιση...

τρελοπανιωνιος είπε...

Kάρτες συμπλήρωσαν οι Ριέρα, Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Τζαβέλλας και Μπάλαμπαν.

τρελοπανιωνιος είπε...

ομολογω πως δεν ειχα προλαβει να δω τα 2 βιντεο που ειχες βαλει για τον τσοτσαλιτς και εντιπωσιαστικα ! δυνατος, τεχνιτης και μεσα σε ολες τις φασεις, παει και για το γκολ, μια χαρα τον βλεπω για να τον δουμε και στην πραξη, μας λειπει ενας παικτης με τετοια δυναμικη..!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε τρελλοπανιώνιε, ούτε εγώ ξέρω ποιός είναι ο Τζωρτζίνος, αλλά μπήκα στο μπλόγκ του από περιέργεια. Βέβαια, δέν μπορώ να πώ, μάς είχε προειδοποιήσει ο brfun...
΄Ασε, μή μπείς... δέν αντέχεται μιλάμε! Είναι ένα βαζελομπλόγκ.
Καλά βρέ οικοδεσπότη, τί σού ήλθε και μας τον σύστησες;!
Πάντως, για να λές "τον θυμόσαστε τον Τζωρτζίνο"; θα είναι κανένας παλιός επισκέπτης, φίλος; ποιός ξέρει; ΄Ηταν άραγε Πανιώνιος κι έγινε βάζελος;...
Θού Κύριε... δέν γίνονται αυτά!
Πές μας βρέ br γιατί θα σκάσουμε.
Αύριο βέβαια, που θα σού έχει περάσει η αδιαθεσία. Μα κι εσύ, σήμερα βρήκες να αδιαθετήσεις που γιορτάζετε όλοι;!

General Tanz είπε...

@AmanAm

Για μενα ειναι καλος διαιτητης ο Μισελ.
Αηττητοι εμεις αλλα δυστυχως και ο Εργοτελης.
Ο Ιστορικος με Ντακο: Εξω με Βεροια 2-2,μεσα με Αρη 2-1, μεσα Αστερα 3-0, εξω Λειβαδια 1-1.

Το ματς πιστευω 50/50. Για τα σπορια δεν ξερω.

Pav είπε...

Χρόνια πολλά αγαπητέ BR FUN and family.
Σε ευχαριστούμε που μας μάζεψες σ'αυτή τη γωνιά του ίντερνετ και μπορούμε και τα λέμε και αισθανόμαστε πως δεν είμαστε μόνοι.
Να έχεις υγεία και ευτυχία σε κάθε στιγμή της ζωής σου!

IWN1998 είπε...

Ο Ντάκος φέτος ήταν να διατητεύσει τον εξ αναβολής αγώνα μας του Α΄γύρου με ΠΑΟΚ αλλά τιμωρήθηκε για πέναλτι που δεν έδωσε στον Άρη στον αγώνα του με ΠΑΟ και έτσι προέκυψε τότε Κύρκος.
Ήταν όντως ο διαιτητής στην ιστορική εκείνη πρεμιέρα Αλβάρο-Λόλο με Άρη, 2-1 και είχε κατηγορηθεί από τους Αρειανούς.

amanAM είπε...

Καλός ακούγεται ο Ντάκος λοιπόν. Δεν μας έχει ξεσκίσει, προς το παρόν.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα αρχίσει στην Κρήτη.

Όσοι ήμασταν στο Παγκόσμιο, γνωρίσαμε εκείνον τον συμπαθητικό κατά τα άλλα νεαρό, που ήταν τόσο βάζελος, που δεν αντεχότανε.

Σόρρυ, αλλά προσέχω τις κακοτοπιές, και δεν μπήκα στο μπλογκ του.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,

Καλή Χρονιά σε όλους! Με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες (εχω κι εγώ έναν!) ! Ό,τι επιθυμεί ο καθείς!

Γιά τον φίλτατο Μάκη Διόγο: επειδή είμαι ένας από αυτούς που σε ειρωνεύτηκαν γιά τον Κούμο "που δεν κόβει ούτε με βαλέ", βλέπω με μεγάλη έκπληξη πως (και εσύ) δικαιώθηκες!

Μπράβο Μάκη! Αφού λοιπόν δικαιώθηκες (γιά τον καλύτερο μας παίκτη - και 1ο σκόρερ - πέρυσι, χωρίς τον οποίον πιθανώς να παίζαμε σε άλλη κατηγορία), μπράβο! Και πάλι εύγε!

Δεν έχω τίποτα να πω. Παρατηρώ με ενδιαφέρον, πως μόλις υπάρξει μία χρονική απόσταση από ένα γεγονός, όλοι ... δικαιώνονται! Στο μυαλό μου έχω πολλά παραδείγματα από τον πολύ πρόσφατο πολιτικό μας βίο, αλλά δεν θέλω να υπεισέλθω. Γνωρίζοντας και τη σχέση του Μάκη Διόγου με την πολιτική, θα χοντρύνει η συζήτηση και είναι κρίμα μέρες που 'ναι.

Πάντως μπράβο Μάκη! Αφού δικαιώθηκες, να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη γιά την ειρωνεία! Κάτι θα ξέρεις που εγώ ΑΚΟΜΑ δεν έχω δεί στον Κουμορτζί (στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζω τον παίκτη με τη μεγαλύτερη προσφορά και τα περισσότερα γκολ εδώ και 16 μήνες!). Αφού δικαιώθηκες χαλάλι σου ...

Α ρε Ιονέσκο! Νωρίς έφυγες ...

Costix είπε...

Αχ, βρε παιδες, δωστε στον Μακη το δικαιωμα να λεει οτι μαλακιες θελει και μην τον κριτικαρετε με ειρωνια.

Ξερετε γιατι ??? Γιατι ειναι Πανιωνιος, και μαλιστα δεδηλωμενος. Κατι που του κανει τεραστιο κακο στην δημοσιογραφικη του καριερα και εν γνωσει του.

Ελπιζω να μην χρειαζεται να σας εξηγησω το γιατι.

Και εγω εχω επανειλημενα διαφωνησει με καποια γραφτα του Μακη, π.χ.

α) οτι παιξαμε μπαλαρα με την Λειβαδια στον πρωτο γυρο και χασαμε. Ο μονος μαλλον που ειδε την μπαλαρα ηταν ο Μακης.

β) οτι ο Κουμο κοβει μονο με βαλε.
Ωραιο, δημοσιογραφικα, σαν προταση αλλα ουσιαστικα τεραστια ΧΟΝΤΡΑΔΑ και παραποιηση της αληθειας !!!
Μεγαλυτερη ΚΟΦΤΑΡΑ απο τον Κουμο δεν υπαρχει στο Ελληνικο πρωταθλημα
(αλλα και λογω ταχυτητας, μπορει και πλασαρεται για σκοραρισμα και τελειωμα της φασης στο ριμπαουντ της προσπαθειας των επιθετικων και γενικα στις κοντρες).

Και δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι αυτος ειναι και ο λογος που θα τον χασουμε το καλοκαιρι (οτι και να λεει ο Μακης) γιατι θα μας κανουν προσφορες που δεν θα μπορουμε να τις αρνηθουμε.

Υ.Γ. Ακραιφνιτσα και λοιποι, ο Τζωρτζινος ειναι ανηψιος του brfun, κατα τα αλλα εξαιρετικο παιδι, με μοναδικο και βασικο του ελλατωμα οτι ειναι βαζελος (ο οποιος ομως προερχεται απο οικογενεια βαζελων, αρα καταβολες ανικατε μαχαν !!!).

Ειχε ερθει στο τελευταιο Παγκοσμιο μαζι με τον θειο του, μπας και μπορουσαμε να τον σωσουμε, αλλα τον παρελαβαν κατι σκληροπυρηνες (βλεπε Λευτερης μετα απο πολλα τσιπουρα) και δεν καταφεραν να του μεταδωσουν το ηπιο και γαληνιο Πανιωνιο πνευμα.

Αλλα εξ αλλου ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του, και απο την αλλη ποτε δεν ειναι αργα !!!

Unknown είπε...

Πανιωνάρες, πως σας φάνηκε η νέα φανέλα της ομαδάρας; Δεν είναι άσχημη.

Εγώ πιστεύω πάντως πως δεν έχει χαθεί τίποτα για την Ευρώπη ακόμα, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας και η ομάδα, έστω και με τις ελλείψεις που έχει είναι καλή.

Είναι κρίμα πάντως να χάσουμε τη δυναμική που αποκτήσαμε από τα μισά του πρώτου γύρου και μετά.

Griniaris είπε...

Ομολογώ ότι στην τηλεόραση δεν φαίνεται τόσο χάλια.Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι για τα 120 χρόνια της ομάδας θα μπορούσε να βρεθεί μια πιο Πανιώνια εμφάνιση...

Ron Barceló είπε...

O Μπλάζιτς πάει προς Ηρακλή κ η ΑΕΛ πάιρνει και Μάξι Λόπεζ. Τι, θέλετε 5αδα? Καληνύχτα

Ron Barceló είπε...

Και το κερασάκι έρχεται τώρα:

Συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες οι Ριέρα, Μπόσκο, Κουμο, Νικολάου, Καστεγιόνε κ αναμένεται να τις εκτίσουν ως εξής (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6852012) :

1]Nικολάου (Εργοτέλης)
2]Ριέρα, Καστεγιόνε (Λεβαδιακός)
3]Μπόσκο (Αστέρα - εκτός (!))
4]Κούμο (Γαύρο - εντός (?!))

zamis είπε...

και ονειρα γλυκα

IWN1998 είπε...

...Μέχρι και ο Μπέος πάει να πάρει τον Καούνο. Το γράφω και στο blog μου. Σε μας λίγος θα 'πεφτε? Με καλούς τροφοδότες είναι ιδιαίτερα αποδοτικός φορ για μια προσωρινή λύση ενός έτους. Στο κύπελλο πέρυσι μας "σκότωσε".
Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε φορ περιοχής πέραν του Μπάλαμπαν, που έτσι και αλλιώς δεν είναι τέτοιος.

Για Μάκη, θα συμφνήσω με CostisT ως προς το δικαίωμά του το αναφαίρετο να εκφράζει τις απόψεις του παρέα μας και τον θέλουμε προφανώς και τον στηρίζουμε αλλά είναι όμως και φυσιολογικό όποιος εκφράζει απόψεις να δέχεται και κριτική, ευελπιστώ πάντα σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Ron Barceló είπε...

Η όλη αυτοκαταστροφική τάση που επιδεικνύει η διοίκηση μου προκαλεί τρομερή εντύπωση!Μα καλά, κανείς δεν βλέπει την αποκαρδιωτική εικόνα της ομαδας όταν είναι ντεφορμε τα (λίγα) 'βαριά' χαρτιά?!Ρε ξυπνάτε εκεί στην ομάδα..120 χρονια ιστοριας θέλουν το μεγαλύτερο σεβασμό από κάθε άλλη περίσταση.

zamis είπε...

Αφου ρε παιδια υπαρχει πλανο για το μελλον τι φωναζετε,ποιος νοιαζεται για το εφημερο τωρα?
Οσο για το οτι ο Κουμο δεν παιζει με γαυρο,λογικο μου φαινεται.Σου λεει ο Φεραρι,βαση στατιστικων δεν κερδιζουμε οποτε δεν χαραμιζω το κρυφο σεντερ,αμυνα κι οτι κατσει..

amanAM είπε...

Καληνύχτα παιδάκια...

Και τώρα, κλείστε τα μάτια σας, και ακούστε ένα παραμυθάκι... Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, ένας φτωχόν πλην τίμιος Πανιώνιος.

Για να βγάλει τα προς το ζειν, έπαιζε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, και έπρεπε να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια που ξοδεύανε εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, οι διαιτητές ήταν ξεπουλημένοι, η μοίρα του προδιαγεγραμμένη να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Αφου είδε και απόειδε, αποφάσισε πως το μόνο όπλο στα χέρια του ήταν να είναι μεν ο φτωχότερος των φτωχών, πλην όμως να παραμείνει τίμιος.

Και όπως ξέρουμε από όλα τα παραμύθια, στο τέλος ο καλός νικάει. Έτσι, όταν οι άλλοι θα χρεωκοπούσαν μέσα στα χρέη, όταν οι άλλοι θα διαλυόντουσαν μετά από τους ελέγχους του κράτους περί διαφάνειας και ξεπλύματος του μαύρου χρήματος, ο ιστορικός τελικά θα καταλάβει το πρωτάθλημα Ελλάδος, διότι όλοι οι άλλοι θα καταλήξουν στην φυλακή.

Το παράδοξο βέβαια είναι, πως εμείς είμαστε οι ευνοημένοι εκείνου του ειδικού νόμου που αντί να πέσουμε 2-3 κατηγορίες, γίναμε Νέος Πανιώνιος εν μια νυκτί, εμείς είμαστε στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ για στημένους αγώνες κλπ.

Γι αυτό καλά μου παιδάκια, αντί να ανησυχείτε γιατί όλες οι άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές και ενισχύονται, εμείς δεν θα πάρουμε κανέναν, και με λειψούς παίκτες από τις συνεχείς κίτρινες κάρτες που μαζεύουν οι υπάρχοντες παίκτες, εμείς όχι μόνο θα φτάσουμε στα μπαράζ, αλλά μας βλέπω και στο τσάμπιον λήγκ στο τέλος.

Όνειρα γλυκά.

Το πολύ το νάνι νάνι,
κάνει το παιδί χαϊβάνι!!!

amanAM είπε...

Ωραίο το κολπάκι, να δηλωθεί ο Κούμου με τον Ολυμπιακό. Έτσι, εάν μας τον πάρουν, θα την φάνε αυτοί στον πισινό, μέχρι τότε, θα τον χρησιμοποιούμε εμείς κανονικά.

Άσε που τι να τον κάνουμε τον Κούμου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό? Να κάνει ατομιστίες?

Griniaris είπε...

Κακία 1...Το ματς με Λεβαδειακό θεωρείται εύκολο για να μην παίξουν δύο από τους καλύτερους;

Κακία 2...Έχετε δει παίκτη να παίζει εναντίον της ομάδας του;

zamis είπε...

με ρητρα η χωρις?

eftichis είπε...

Γεια σας παλουκαρια. Χαιρετισμους πολλους. Εχω σπασει τα ουμπαλα του Κωστη για να το μαθω, αλλα μαλλον τωρα τα καταφερα. Διπολο στο Παγκρητιο !!!

eftichis είπε...

για επομενο παγκοσμιο ας περασουν
καμια δυο βδομαδες να χονεψουμε
αφτα που φαγαμε τις γιορτες

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ Costas

Γράφεις:
Μπράβο (με ειρωνεία αλλά δεν πειράζει...): "Μάκη! Αφού λοιπόν δικαιώθηκες (γιά τον καλύτερο μας παίκτη - και 1ο σκόρερ - πέρυσι, χωρίς τον οποίον πιθανώς να παίζαμε σε άλλη κατηγορία), μπράβο! Και πάλι εύγε"!

Πολύ απλά εγώ έγραψα ότι ο Κουμορτζί δεν είναι κλασσικό αμυντικό χαφ (επιμέβνω Κωστή Τ. καισ ε προκαλώ να μου θυμίσε ςμια, μόνο μια, φορά που ο Κουμρτζί έκοψε επίθεση αντιπάλου χαφ χωρίς φάουλ...). Το γεγονός ότι αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ και ήταν ο καλύτερος παίκτης μας είναι η καλύτερη απάντηση στην ειρωνεία σου. Ο Κούμο είναι ιδανικός για τον άξονα λίγα μέτρα μπροστά από έναν πολύ καλό αμυντικό χαφ. Επειδή δεν μπορούμε να έχουμε ένα... Βιεϊρά, το δίδυμο Νικολάου - Καστελιόνε κάνει καλή δουλειά και βοηθάει τον Κούμο.

Γιατί τόσο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα; Γιατί ο Κούμο είχε τα μυαλά μέσα στο κεγφάλι του. Τώρα ας αναλάβουν οι αρμόδιοι να του τα ξαναβάλουν μέσα.

Α και κάτι άλλο. Ο ίδιος, αν μετράει η γνώμη του, έχει δηλωσει ότι η θέση του είναι αυτή του επιθετικού χαφ, δλδ πίσω από τους προωθημένους. Εκεί, σωστά, τον βάζει ο Φερέρα. Απλά ο Κούμο τελευταία την εχει δει κάπως. Μόλις ξαναγίνει ομαδικός και γκολ θα βάλει και την ομάδα θα βοηθήσει περισσότερο...

Καλή η ειρωνεία, αλλά μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...

Μάκης

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Λοιπόν αδέλφια, προτείνω έναν τρόπο για να μαζέψουμε κάνα φράγκο να τσοντάρουμε μπάς και πάρουμε κανέναν παίκτη ακόμα.
Η γαλαντόμος κυβέρνηση, μοιράζει λεφτά σε αναξιοπαθούντες λαθρομετανάστες (νομίζω το λένε επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης), χωρίς διεύθυνση κατοικίας, αλλά με δήλωση "σκηνίτης" ή " δενδρίτης"!!!
Δηλαδή ότι διαμένουν σε σκηνή ή σε...δένδρα! Δέν ξέρω πόσο ακριβώς είναι το ποσό για τον καθένα, αλλά δέν θέλει δικαιολογητικά. Αφού ούτως ή άλλως, αυτά τα λεφτά είναι από τους φόρους που μάς παίρνουνε γδέρνοντάς μας, δέν βλέπω τίποτα το μεμπτόν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είσαι λίγο σκούρος για να τα πάρεις. Εγώ δυστυχώς δέν είμαι και θα με καταλάβουν, αλλά π.χ. η αδελφή μου που είναι μελαχροινή, τη ρώτησα και είναι μέσα!
Εμπρός λοιπόν μελαχροινοί και σκούροι Πανιώνιοι + φίλοι και συγγενείς, οργανωθείτε. Νομίζω πως μπορεί να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό για να πάρουμε π.χ. έναν επιθετικό περιοχής δώρο στην ομαδάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον φίλτατο (πάντα) Μάκη Διόγο:

Την ειρωνεία την παραδέχθηκα και αποτελεί και αυτή ένα (ενίοτε) δυσάρεστο μέσο έκφρασης.

Γιά τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι. Η συζήτηση γιά τη ... θέση του Κουμορτζί είναι αυτό που λένε "περί όνου σκιάς" ... Τέτοιας αξίας. Επι πλέον, το παλαιότερο απαξιωτικό σου σχόλιο (με το "βαλέ", όπως το διαβάζω εγώ αλλά, νομίζω, και οι περισσότεροι) δεν αφορά στη θέση του αλλά στις ικανότητες. Να μην ξεχναμε και τα ελληνικά μας ...

Σε σχέση με το προηγούμενό μου σχόλιο, όπως έγραψα και στον Ιωνα, ένα πράγμα ανακαλώ: τελικά ο Ιονέσκο πέθανε στην ώρα του!
Θα ήταν πικρό να διαπιστώσει πως το θέατρο του παραλόγου (το οποίο υπηρέτησε πιστά στα έργα του) έχει ξεπεραστεί απο την Πανιώνια καθημερινότητα, εδώ και κάποια χρονια.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Το σχόλιο για τον "βαλέ" έχει να κάνει με τη θέση του.
Εξάλλου υπάρχουν πριν και μετά από αυτό το σχόλιο, δικά μου ποστ που επαινιούν τις ικανότητες του Κούμο. Επίσης η κριτική που ασκώ στον Κούμο έχει να κάνει με το ότι τον θεωρώ τον καλύτερό μας παίκτη, από τον οποίο η ομάδα περιμένει πολλά...

Griniaris είπε...

Μάκη,με το χέρι στην καρδιά...Παίζει τίποτα με Κούμο,δεν ξέρεις η δεν μπορείς να πεις;

eftichis είπε...

ποιος κουμο και ξεκουμο
σας διαβαζω και βγαινω απο τα ρουχα μου

ο πιο μεγαλος ειναι ο ανδριολας
που μας κρατα ορθιους και οι αλλοι
παιζουν να μην πω τι

τωρα που εμαθα να γραφω να προσεχετε γιατι θα ακουσετε
εξαψαλμους

Griniaris είπε...

Ευτύχη,να σε δω να κολλάς την τραμουντάνα με τον Εργοτέλη και μετά να φωνάζεις...

eftichis είπε...

ο ανεμος που φυσηξε δεν ειναι
τραμουντανα

γιαφτο και κερδισουμε στην κρητη

την π....

Griniaris είπε...

ΟΚ,μ'έστειλες...Τώρα φώναζε όσο θέλεις...

amanAM είπε...

στην τσέπη χωρίς φράγκο, και πρόεδρο Τσακίρη,
Φερέρα έχουμε στον πάγκο, πάμε για χαρακίρι...

Αν τελικά νικήσουμε, στην Κρήτη τον Εργοτέλη,
θα ανέβω στην ταράτσα να χορέψω τσιφτετέλι!

zamis είπε...

Αποστολη ομαδας

Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μπεθέρα, Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Όμο, Κοντοές, Σιόβας, Καστελιόνε, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Λουκίνας, Σίμωσης, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Ριέρα, Μπαλαμπάν

αντε με το διπλο Πανιωναρα!

Costix είπε...

Ευτυχης και ξερο ψωμι !!!

Ευτυχη Θεε, παρε την ΠΑΕ !!!

Πανιωναρα με Ευτυχη,
να σηκωσουμε τον πυχη

κλπ κλπ κλπ

Ο δικος μας δεν ειναι οποιος κι οποιος, he is Eftichis.

Grinaris, dont bullshit with him!!!

Costix είπε...

προβλεπω ευκολακι το διπλο στο παγκρητιο !!! να το θυμαστε !!

Costix είπε...

Μακη,
ο κουμο αυριο θα παιξει στην κανονικη του θεση, δλδ κοφτης διπλα στο τσακαλι. απλα προσεξε αλλαγη στο παιχνιδι της ομαδας.
just watch and remember !!!

br fun_atic είπε...

Καλημέρα σε όλους. Είχα πυρετό αλλά τώρα μου έχει περάσει. Νοιώθω βέβαια σαν δαρμένο σκυλί, αλλά το παλεύω...

Έβλεπα σήμερα στη σελίδα της superleaque το ρόστερ του Πανιωνίου. Περιλαμβάνει 27 παίκτες και ανάμεσά τους και ο Αλεξάντερ Ντ' Ακολ. Δεν ξέρω αν είναι ενημερωμένη η λίστα, δεν θυμάμαι αν έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευσή του και δεν μπορώ να τσεράρω το ρόστερ από την επίσημη σελίδα γιατί ο συγκεκριμένος τομέας δεν λειτουργεί.

Υπό την προϋπόθεση ότι η λίστα της διοργανώτριας αρχής είναι σωστή, αναρωτιέμαι αν ο Ντ' Ακολ καταλαμβάνει θέση ξένου, αν είναι καλά και αν είναι καλά γιατί δεν παίζει...

Αν πάλι δεν είναι καλά και με δεδομένο ότι δεν έπαιξε ποτέ στον Πανιώνιο, γιατί εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρόστερ μας;

br fun_atic είπε...

υ.γ
θα τονίσω και πάλι ότι διατηρώ επιφυλάξεις για το αν η λίστα αυτή είναι ενημερωμένη. Από τη μία εμφανίζει αποδεσμευμένους παίκτες που όντως έχουν φύγει (π.χ Ρεκόμπα), από την άλλη δεν παρουσιάζει καθόλου τον Καλδέλη.

Costix είπε...

Περαστικα σου, μικρε μου.
Μερες που βρηκε να σε πιασει κρυωμα!!
Την καινουργια τραμουντανα του Ευτυχη την διαβασες?

br fun_atic είπε...

Άστα...Κυνηγούσα την κόρη μου στην αυλή της Αριζόνα χωρίς μπουφάν και την άρπαξα. Το φαγα και με φαγε το παϊδάκι.

Ασφαλώς και τη διάβασα.

Ηλπιζα αυτή τη μία μέρα που έλειψα θα διάβαζα για καμιά μεταγραφούλα. Αλλά, μπάαααααα.

Λοιπόν όσο τον βλέπω τον Τσότσαλιτς σε βίντεο τόσο μου αρέσει.

Costix είπε...

Μαλλον θα βγαλουμε παλι λαβρακι με Τσοτσαλιτς. Παλια μας τεχνη κοσκινο. Συν οτι και ο Τσακ ειναι μανουλα στις αγοραπωλησιες. Βεβαια, οπως εχω γραψει, φοβαμαι οτι το καλοκαιρι θα αναγκαστει να πουλησει καποιον.
Τime will show.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σας παιδιά και περαστικά φίλε μας brfun! Άντε και με το διπλό το απόγευμα, θα γίνεις τελείως καλά!
Μήν ξύνεις πληγές για το θέμα τής ενημέρωσης τού ρόστερ...'Οοοοταν ανακατασκευαστεί η ιστοσελίδα τού Πανιωνίου, ίσως να μπορέσουμε να πάρουμε καμμιά πληροφορία παραπάνω (εκτός από τα ονόματα τών παικτών δηλαδή...). Τον Ρεκόμπα πρέπει να τον έσβησαν χθές-προχθές... Μετά τίς δημοσιοϋπαλληλικές διακοπές τής ΠΑΕ, κάποιος βρέθηκε να κάνει delete σ' αυτό το όνομα. Όσο για το να προσθέσει τούς καινούργιους, τί λες τώρα... σιγά!
Άσε, γιατί τα έχω πάρει μ' αυτό το θέμα, έχω προηγούμενα... Να σας τα πώ κι εσάς, φίλοι και συμπάσχοντες είσαστε, γιατί το φυσάω και δέν κρυώνει.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, κι αφού είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα τουλάχιστον 5-6 αγωνιστικές, το ρόστερ στη σελίδα την επίσημη, ήταν ακριβώς έτσι (χωρίς να έχει την υποσημείωση που έχει τώρα, και που την έβαλαν μετά το email που τούς έστειλα- δηλ. ότι η σελίδα θα ολοκληρωθεί μετά την ανακατασκευή τού site).
Αφού λοιπόν έμπαινα και ξαναέμπαινα να δώ ποιοί είναι οι παίκτες και πληροφορίες για τον καθένα και δέν άλλαζε τίποτα, έστειλα ένα μάλλον χιουμοριστικό θα το έλεγα email, επισημαίνοντας ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την έναρξη και πότε επιτέλους θα γράψουν τις πληροφορίες για κάθε παίκτη, και άν δέν προλαβαίνουν ή δέν έχουν κάποιον να το κάνει, προσφέρομαι αφιλοκερδώς να πάω στα γραφεία ένα απόγευμα και να καθήσω να πληκτρολογήσω εγώ όλα τα σχετικά.
Έλαβα ως απάντηση ένα ειρωνικό email,
ανυπόγραφο, όπου τέλος πάντων έλεγε ότι θα γίνει αυτό όταν τελειώσει η ανακατασκευή τού site.
Δέν έδωσα συνέχεια, κι από τότε περιμένω και περιμένω...
Ίσως σ' αυτά τα έξοδα (που αναφέρονται γενικώς στον ισολογισμό τής ΠΑΕ) που ανέφεραν κάποιοι φίλοι εδώ, να συμπεριλαμβάνεται και το κονδύλι για την ανακατασκευή τού site...ποιός ξέρει; Το καλό πράμα αργεί να γίνει.

τρελοπανιωνιος είπε...

ποιος ειπε οτι ο Μπλαζιτς παει Ηρακλη ?

τρελοπανιωνιος είπε...

αυτος ειναι μανουλα για τον Πανιωνιο σε φοβερη ηλικια, καλος εως super θα ελεγα ως παικτης... Αυτο δεν θελουμε παικτες που να εχουν και μια μελοντικη αξια μεταπωλησεως ? τι το καθυστερουμε ? παντος χρειαζομαστε αναγκαστικα και εναν φορ ! δεν παει ετσι η ομαδα... ποιος εχει την εμπειρια να ειναι η αλλαγη του Μποσκο ? Σημερα παμε standar για διπλο !! γερα ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Slippy είπε...

Kalhspera kai kalh xronia!!!
Kalh epityxia sthn omadara mas...
mwlis akousa kOUMO ektos endekadas?
Isxiei?trelo etsi....

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

και όμως BR ο Ντακόλ ανήκει ακόμα (και πληρώνεται βεβαίως) στον Πανιώνιο. Να μην θυμίσω στη παρέα ποιος τον πήρε και ποιος τον ενέκρινε...

Μάκης

vassilis είπε...

Να δοκιμάσω να απαντήσω εγώ; Μήπως είναι αυτός που ενέκρινε και έφερε εδώ τον Εκρά σαν αντικαταστάτη του Χούτου;

br fun_atic είπε...

Έντάξει.
Τον πήρε ο Λίνεν.
Τόσοι άλλοι που πέρασαν από τότε γιατί δεν έλυσαν το συμβόλαιό του. Δόξα τω θεώ έχουμε αποζημιώσει μια καραβιά παίκτες και προπονητές...Εδώ αποζημιώσαμε τον Ρεκόμπα που στην τελική είχαμε ελπίδες α βοηθήσει και μάλιστα πολύ. Δεν μπορούμε να αποζημιώσουμε τον Ντακόλ για να ανοίξουμε και μια θέση ξένου;;;
Αυτά Μάκη είναι μυστήρια πράγματα και καλό θα ήταν να μας προβληματίζουν όλους...