Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τι να το κάνει Πρόεδρε το βραβείο ο πιτσιρικάς; Στον πάγκο είναι. Πως θέλεις να πουλήσεις παίκτες όταν δε δίνουμε ευκαιρίες στους νέους;


37 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν είναι απόλυτα σχετικό αλλά ας υπάρχει:

Αλήθεια, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανιωνίου δίνονται ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά ή μήπως από τις μικρές ακόμη ηλικίες υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια;

Μήπως υπάρχουν μετρ του είδους που δήθεν ξεχωρίζουν τα "ταλέντα" από ηλικίες 8 και 9 ετών, απογοητεύοντας όλα τα υπόλοιπα παιδιά; Γιατί σιγά να μην υπάρχει προπονητής παίδων που να μπορεί να διακρίνει το ταλέντο σε αυτή την ηλικία. Αδυνατώ βέβαια να πιστέψω ότι ένα παιδί που δεν χαρακτηρίζεται ταλέντο στα 9 δεν μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστιο μπαλαδόρο στα 18...

Γιατί ακούγεται ότι και τα πιτσιρίκια ακόμα που πηγαίνουν στις ακαδημίες με πρωταρχικό σκοπό να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, τρώνε πολύ πάγκο...Ανεπίτρεπτο για τόσο τρυφερές ηλικίες...

Πρόεδρε, πέφτει πολύ μπινελίκι στις προπονήσεις των μικρών του Πανιωνίου. Απαράδεκτο...

Griniaris είπε...

Πως δεν παίρνουν ευκαιρίες οι μικροί...Μπαρόνι...Μπεθέρα...
Α,δεν έχεις δίκιο...

antonis είπε...

Δυστυχως η νοοτροπια να πουλαμε παικτες εχει περασει και στους οπαδους μας.Η ομαδα συρηκνωθηκε διαχρονικα γιατι οι αναξιοι προεδροι της,πουλουσαν κατα συρροη τους καλυτερους παικτες.Ο Τσακιρης κατεχει επαξια τον τιτλο του προεδρου που εχει πουλησει τους περισσοτερους.Αντε και σε καλη μερια απο την μεταγραφη του Μανιατη.
Ας μου πει καποιος τη κερδισαμε απο της μεταγραφες των τζιπουρ σπυροπουλου πλετς ενσαλιβα φερναντεζ,μακου.Η απαντηση ειναι απλη ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ και καταχωρηση στη συνειδηση των φιλαθλων οτι ο πανιωνιος αποτελει σκαλοπατι για τις φιλοδοξιες του οποιου παικτη.

General Tanz είπε...

Guten Morgen!

Σιμωσης στη Λειβαδια ηταν σουπερ για 1η εμφανιση, πηρε πεναλτυ, με το καλημερα μεσα στις φασεις.
Εκτοτε μια μικρη συμμετοχη με τον γαβρο, και παπαλα.
Νομιζω αξιζει τις ευκαιριες του, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Costix είπε...

Καλως τον στρατηγο. Συμφωνω τα μαλα για τον Σιμωση. Λες αδελφε να δουμε απο δω και περα καμμια ασπρη μερα ??
Οντως ειχαν γνωση οι φυλακες, τελικα, δοξα τω θεω.

IWN1998 είπε...

Οι φύλακες είχαν γνώση ή ο Δον πεθύμησε τις πραλίνες Leonidas και την έκανε; Και μάλιστα επειδή δεν γουστάραμε να τον χάσουμε, τα έκανε και λίγο μαντάρα για να τον διώξουμε ... αλλά εμείς κρατήσαμε χαρακτήρα ως το τέλος (ίσως καλύτερα γιατί είδε και αποείδε και ούτε αποζημιώσεις σκέφτηκε ούτε τίποτα).

kostas_n_s είπε...

Άσχετο αλλά το ξέρετε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 10 άτομα - μεταξύ τους Μπέος Κουτελάκης Σιότροπος - για πλαστά τιμολόγια την περίοδο που ο Πανιώνιος ανήκε στο δήμο ?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/261884.html

IWN1998 είπε...

Δες σχόλια προηγούμενων αναρτήσεων...

amanAM είπε...

O antonis έχει ένα δίκιο. Καλή η πώληση των παικτών, αναγκαία ίσως, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό.

Από την άλλη, πολλά "ταλέντα", όταν μυρίστηκαν μεταγραφή, άρχισαν τις αλητείες, τα σαμποτάζ, τις μαγκιές, κλπ μέχρι που να την πετύχουν την πολυπόθητη μεταγραφή, και δικαιώθηκαν τελικά.

Το αποτέλεσμα είναι πως δεν είμαι βέβαιος, ότι ο επόμενος προς μεταγραφή, δεν θα κάνει μια απο τα ίδια.

IWN1998 είπε...

Όσο δεν μπορούμε να επιβιώσουμε από άλλα έσοδα είναι φυσιολογικό να πουλάμε παίκτες. Το θέμα είναι να βγάζουμε πιο πολλούς και να έχουμε μικρότερες αγωνιστικές απώλειες έτσι όταν πουλάμε.

Κάποτε λέγαμε ότι είχαμε στόχο να γίνουμε η Βιγιαρεάλ της Ελλάδας (πιο παλιά λέγαμε η Λα Κορούνια...). Για να γίνουμε πρέπει να έχουμε μια σταθερά καλή πορεία, έστω πάντα μέσα στην 8αδα και όχι στην 5αδα που φαντάζει πιο δύσκολο και επιτακτικό και που και που εξόδους στην Ευρώπη.
Και καλή υποδομή και οικονομικά σχετικά ισοσκελισμένα...
Ακούσατε χθες ότι η αδειοδότηση συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα θα δυσκολέψει ιδιαίτερα κατόπιν επιταγών της UEFA. Θα χρειάζεται πλήρης ισοσκελισμός.
Να δούμε συνεπώς τότε, όσοι στηρίζονται στην αδιαφάνεια τι θα κάνουν.

Br, επί τη ευκαρία, εσύ που είσαι fan των καλών τερματοφυλάκων. Ο Κάλατζ την κάνει από Καβάλα. Πως τον βλέπεις (καλά τώρα δεν μας βλέπω ούτε προπονητή καλά-καλά να φέρνουμε εύκολα, αλλά αν πάνε καλύτερα τα πράγματα, για το καλοκαίρι);

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

Μόλις δύο μέρες έμεινε χωρίς δουλειά ο Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος ανέλαβε την Λόκερεν. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μάλιστα αν την κρατήσει στην Jupiler League, τότε αυτό θα ανανεωθεί αυτόματα για άλλα δύο χρόνια.

Κρίμα, είχα την ελπίδα να ανακαλέσει την παραίτηση του, και να επιστρέψει... Χάσαμε τέτοιον μαίτρ της τακτικής, τώρα... ότι και να πάρουμε, θα είναι πολύ λίγο!!!

vassilis είπε...

Σε σχέση με τους εισαγγελείς και τη δημοσιοποίηση:

α) Τετάρτη πρωί επαναληπτικός αγώνας ΠΓΣΣ-ΠΑΟ ημιτελικά κυπέλλου (πρώτος αγώνας 3-1). Ξαφνικά διαβάζουμε με πρωτοσέλιδα στις πολιτικές εφημερίδες ότι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Πανιωνίου Σταματελάτος είναι κλέφτης. Εχει ρημάξει την τράπεζα και τα δίνει στον Πανιώνιο. Τελικό σκόρ 1-0 με γκολ του Οουεν και καταπληκτική απόκρουση του Σαργκάνη στο 90 σε σούτ του Χαλκίδη. Εκείνη τη χρονιά είχαμε αποκλείσει με τη σειρά ΑΕΚ (1-0 στην παράταση - κεφαλιά Οουεν), ΠΑΟΚ (3-0 εντός, 0-1 εκτός) ΟΣΦΠ (3-0 εντός 0-1 εκτός). Αν περνάγαμε το κύπελλο ήταν δικό μας. Όλα αυτά με προπονητή τον Μπράμς.

β) Οι ιστορίες με το Δήμο και τον Πανιώνιο σέρνονται πολλά χρόνια. Θυμάμαι μία που έγραψαν οι εφημερίδες για 341 εκατομμύρια που ο Δήμος τα έστειλε στην ΠΑΕ τη δεύτερη φορά που είμασταν στη Β Εθνική, η ΠΑΕ δεν τα πήρε ποτέ και τελικά βρέθηκε αν θυμάμαι καλά ότι ήταν ένα λάθος στο λογιστήριο του Δήμου. Τότε κουμάντο στον Πανιώνιο έκανε ο Κουτελάκης. Θυμάμαι μια άλλη για κάποιον που πήγε στη Ρουμανία ή Βουλγαρία με λεφτά για να κλείσει μια μεταγραφή και του τα έκλεψαν. Πάει και η μεταγραφή.

Οσο για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου η προσωπική μου πείρα είναι πολύ πικρή. Ξέρω ότι ο γιός μου λογω σωματοδομής δεν προκειται να γίνει ποδοσφαιριστής. Στις ακαδημίες τον πήγα για να παίξει επειδή δεν υπάρχουν πια αλάνες. Τα Σάββατα που θα έπαιζαν διπλό ενώθηκαν τα δύο τμήματα και ο γιός μου εριξε ενα γυάλισμα στον πάγκο άλλο πράγμα. Αυτά για ένα μήνα (Μάρτη 2007) όπου στο τέλος του έφυγα.

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι υπέγραψε στην Λόκερεν αποδεικνύεται ότι μιλούσε μαζί τους πολύ πριν φύγει και βέβαια αποδεικνύεται πόσο κύριος ήταν......και πόσο κακό θα έκανε στην ομάδα η παραμονή του μιας και ο πρόεδρος δεν ήθελε να χάσει το κελεπούρι που μέσα στις φοβερές πρωτοποριακές, πολύπλοκες πρακτικές του ήταν η παρουσίαση του προηγούμενου αγώνα σε βίντεο...
Υπάρχουν άραγε τέτοια μηχανήματα?

br fun_atic είπε...

Ο Κάλατζ είναι ένας τερματοφύλακας που με εντυπωσίασε. Σχεδόν τον ζήλεψα.

Πρώτα απ' όλα όμως δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Καβάλα. Απλά σηκώθηκε και έφυγε. Θα τον κυνηγήσουν γιατί έχει πάρει προκαταβολικά την αμοιβή του για φέτος.
Αν ήμουν πρόεδρος ΔΕΝ θα τον έπαιρνα.
Θέλω έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι σε καλή σχετικά ηλικία (κάτι ανάμεσα σε 27-32).Θεωρώ απαραίτητο να έχει παραστάσεις και εμπειρίες. Προσωπικά θεωρούσα ιδανική την περίπτωση του Μπλάζιτς. Δεν ξέρω το κασέ ή τις σημερινές ικανότητες του Ντρόμπνι, αλλά σίγουρα δεν με αφήνει ασυγκίνητο.
Θεωρώ ότι στο τέρμα πρέπει να γίνουν βασικές ανακατατάξεις. Να αποφασίσουμε εάν πρόκειται να στηρίξουμε ως πρώτο τερματοφύλακα έναν εκ των Μπεθέρα ή Ανδριόλα. Αν υπάρχει τέτοια διάθεση έχει καλώς. Διαφορετικά θεωρώ ότι πρέπει να αγοράσουμε έναν τερματοφύλακα κέρβερο, να κρατήσουμε τον έναν από τους δύο πιτσιρικάδες και ως τρίτος να ανέβει ο μικρός από την u21.

Ο Πρόεδρος έθεσε χθες ως βασική προτεραιότητα της ομάδας το δέσιμο της άμυνας. Μάλιστα ουσιαστικά μας είπε ότι ένας από τους λόγους που δεν του κάνει ο Λίνεν είναι ότι δεν μπορούσε να διορθώσει την άμυνα. Πως και ποιος (προπονητής) θα το καταφέρει χωρίς έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα;

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Xc4m_XxrdlE
αφιερωμένο εξαιρετικά στον στρατηγό!!!

amanAM είπε...

Oι 2 μεγάλοι μου γιοί, γράφτηκαν στον Πανιώνιο όταν ήτανε μικροί, ο ένας δεν τραβούσε έτσι κι αλλιώς, ο άλλος όμως τα πήγαινε καλά, αλλά... μας αναγκάσανε κάποια στιγμή να τρέχουμε πότε στο 5Χ5, πότε στους Τράχωνες, πότε σε ένα γηπεδάκι ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο (τότε ήταν εδώ το αεροδρόμιο), και τα παιδιά κατεβάζανε στα πευμόνια τους όλη την κηροζίνη, κάποια στιγμή ο γιός μου τα παράτησε, και γράφτηκε στο Παλιό Φάληρο. Εκεί αντιμετωπίσαμε άλλα προβλήματα τελικά, αλλά είχαμε γλυτώσει το να περιφερόμαστε σαν τους γύφτοι, δεν είχα τόσο χρόνο να τρέχω, και μου ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την εποχή.

Τα μικρά τώρα, τα έγραψα στον Δήμο Αλίμου, έχουν σταθερό γηπεδάκι (στον λόφο Πανί), οι προπονητές είναι καλά παιδιά, ευγενικοί, πολύ καλοί με τα παιδάκια, δεν ξέρω εάν θα γίνουν μελλοντικοί σταρ του ποδοσφαίρου, αλλά διασκεδάζουν αυτό που κάνουν, και για εμένα αυτό είναι που μετράει.

Πάντως, όταν ο μεγάλος έπαιζε στο Π Φάληρο, παίζαμε σε κάτι τουρνουά εναντίον του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου. Η ομαδα του Πανιωνίου ήταν καλή, αλλά αυτοί που βγάζανε μάτια, ήταν οι Ολυμπιακοί. Καταπληκτική φυσική κατάσταση, όλοι τους κάτι τρίφυλε ντουλάπες συγκριτικά με τα δικά μας.

Μητρογλου καταστάσεις...

Τι να απέγιναν όλοι αυτοί?

Ο γιός μου αυτός, ήταν συμμαθητής του Τζαβελάκου μας, στον Υμηττό, στο δημοτικό. Ήταν ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας, του Βύρωνα, το πρώτο Υμηττού και το πρώτο Βύρωνα συστεγαζόντουσαν με κοινή αυλή, και παίζανε όλοι μαζί μπαλίτσα.

Ο Τζαβέλας φαινότανε από μικρός ότι τόχε με την μπάλα. Αυτός, δεν χάθηκε...

br fun_atic είπε...

Κάποτε είχα παρακολουθήσει μια προπόνηση των μικρών του Πανιωνίου (πολύ μικρών όμως). Ο προπονητής τους έβαλε κάτι τρελές τιμωρίες και μετά τους μάζεψε κάτω, τους μιλούσε με τον χειρότερο τρόπο επειδή είχαν χάσει κάποιο αγώνα και τους είπε ότι δεν είχαν καλή ψυχολογία. Ότι δεν είχαν κοιμηθεί νωρίς (που το ήξερε αυτό) και ότι δεν σκέφτονταν όλο το βράδυ ότι πρέπει να κερδίσουν.

Το βρισίδι έπεφτε σύννεφο.Μιλάμε για βαριές κουβέντες - μπινελίκια. Οι γονείς που ήταν εκεί δεν αντιδρούσαν. Ίσως και να θεωρούσαν ότι τα παιδιά τα προπονεί ο Μουρίνιο. Αν ο γιος μου τον είχε προπονητή θα τον είχα ξαπλώσει, δεν το συζητώ...

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν τα μικρά παιδιά. Πρώτα απ' όλα πρέπει να αγαπήσουν το άθλημα. Είναι διαφορετικό να έχεις κάποια τμήματα ανάλογα με τις ικανότητες και άλλο να κάνεις διακρίσεις από το ίδιο γκρουπάκι. Είναι διαφορετικό να εμπνέεις σεβασμό και διαφορετικό να κατεβάζεις καντήλια σε 10χρονα...

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Πανιώνιος πριν να προσλάβει κάποιον είναι ότι ο προπονητής σε αυτές τις ηλικίες (πρέπει)είναι πρώτα απ' όλα παιδαγωγός.

Για να είμαι σωστός, έχω διακρίνει και κάποιους εξαιρετικούς προπονητές στους μικρούς του Πανιωνίου. Ένας από αυτούς λέγεται Κάλφας. Σπουδαίο παιδί και μπράβο του. Πολύ καλή δουλειά.Υπάρχουν κι άλλοι, αλλά ο συγκεκριμένος μου έκανε εντύπωση.

Έχω εντοπίσει όμως και πολλούς που μπορεί να έχουν γνώσεις του αντικειμένου, αλλά υστερούν τόσο πολύ στο παιδαγωγικό (το λέω πολύ ευγενικά) που αν ήταν στο χέρι μου θα τους έδιωχνα με τις κλωτσιές...Κι ας είχαν το όποιο όνομα ή ιστορία...Δεν μπορείς να παίζεις με το παιδί του άλλου...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άκη, βάλε το Σίμωση με γαύρο, να γίνει ήρωας το παιδί!

Βρε Amanam, πόσα παιδιά έχεις;

IWN1998 είπε...

...Αφήστε τον Άκη απερίσπαστο να κάνει αυτό που νομίζει σε αυτή τη φάση. Αρκετά προβλήματα έχουμε... και έχει. Και βαθμούς χρειαζόμαστε και ελλείψεις έχουμε με το γάβρο που έρχεται αφιονισμένος μετά τα στραπάτσα. Ας βάλει όποιον θεωρεί πραγματικά καλύτερο χωρίς διακρίσεις, βεντέτα ή μη βεντέτα, Έλληνας ή ξένος, ταλέντο προς πώληση ή όχι. Έτσι βάζαμε τον Όμο ως τώρα σέντερ μπακ, με τέτοια κριτήρια. Και προσωπικά νομίζω ότι στην ηλικία του Σίμωση ούτε και ο Σαραβάκος δεν έπαιζε βασικός σ' εκείνο τον Πανιώνιο εκείνης της εποχής. Τους μόνους που θυμάμαι ότι βάλαμε αμέσως στην πρώτη ομάδα και πιάσανε ήταν ο Μαύρος 16-17 ετών και ο Κουτρόπουλος που ήταν αμυντικός. Ίσως και ο Σοφιανός, αλλά ήταν και άλλες εποχές τότε.

IWN1998 είπε...

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/5898113/__Trainer_Ferrera_naar_Lokeren__.html

Επιβεβαιώνω την πρόσληψη Φερέρα σε Λόκερεν.

General Tanz είπε...

@ BR
Κολοσσος ο Peter ε??

@ IVN 1998
Νομιζω οτι πολυ μικρος ειχε μπει και ο Παρις ο Σαγγοριδης, το μεγαλο αυτο ταλεντο που χαθηκε αδοξα.

IWN1998 είπε...

Συγγνώμη δεν το θυμάμαι General.
Για Λόκερεν το είχε ήδη δει ο amanAM οπότε το δικό μου σχόλιο ήταν περυσινά-ξινά σταφύλια.
Για Σίμωση εύχομαι να έχει κάλύτερη τύχη από τον Ιωάννου πχ. Όχι ότι το παιδί δεν κάνει ενός επιπέδου καριέρα αλλά ο Πανιώνιος δεν τον εκμεταλλεύτηκε σχεδόν καθόλου. Και ήταν και αυτός σούπερ στη συγκεκριμένη ηλικία.
Για μικρούς που μπήκαν άμεσα, ξεχάσαμε τον Β. Μάντζιο.
Ο Σίμωσης νομίζω ότι σε ματς που πάμε καλά πρέπει να παίρνει 15-20 λεπτά. Να δούμε πότε γιατί ως τώρα δεν είχαμε τε΄τοιες πολυτέλειες. Επίσης σε ματς που παίζουμε 4-5-1 και τα χάνουμε -ιδίως εκτός- και βλέπουμε εφικτό να τα κτυπήσουμε, θα μπορούσε να μπαίνει επίσης γύρω στο 65 με 70΄, ενέργεια που ο Εμίλιος δεν την έκανε με τίποτα. Βέβαια τώρα υπάρχει και ο Μπουβάλ.

br fun_atic είπε...

Γιατί το πήγατε τόσο μακρυά; Ο Βαγγελάκης ο Μάντζιος και ο Μάκος, σε τι ηλικία έπαιζαν βασικοί;Δεν ήταν πολύ μεγαλύτεροι (αν ήταν).

Ποια η ηλικία του Μπαρόνι και του Μπεθέρα; Τους ξένους τους εμπιστευόμαστε ευκολότερα στις μικρές ηλικίες. Βέβαια, και για να λέμε αλήθειες, είναι δεδομένο ότι ένα ταλεντάκι από το εξωτερικό (από οποιαδήποτε χώρα)σε ηλικία 17-18 ετών τα βασικά τα ξέρει...

@general
Τεράστιος πραγματικά. Το μόνο που με ενοχλεί κάπως, σε σύγκριση με αντίστοιχα μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς, είναι ότι στους ρόλους του δεν μπορεί να κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα. Ασφαλώς και δεν έχει λόγο να ντρέπεται γι αυτή, απλά αυτό το περίεργο λάγνο βλέμμα του πραγματικά δεν κολλάει σε ρόλους όπως του Λόρενς της Αραβίας και του συγκεκριμένου. Αν θέλεις είναι μια προσωπική μου παραξενιά αυτό...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κάποτε, ο Βλάντο Τζούροβιτς είχε δηλώσει: "Δέν καταλαβαίνω τί εννοείτε εδώ στην Ελλάδα ταλέντο 19-20 ετών... εμείς στη Σερβία σ' αυτή την ηλικία παντρευόμαστε!"

br fun_atic είπε...

Καλά, ο Βλάντο ήταν τεράστιος. Κυριολεκτικά τον λάτρευα. Τι να κάνει άραγε;

IWN1998 είπε...

Να το θέσω αλλιώς; Αν η μόνη εμπειρία που έχεις είναι η Λειβαδία και ένα 10λεπτο, ο οποιοσδήποτε προπονητής θα σε βάλει με Ολυμπιακό μόνο αν είναι απελπισμένος ή έχεις βγάλει μάτια στις προπονήσεις. Αυτή είναι η λογική των πραγμάτων. Αν ισχύει οτιδήποτε από τα παραπάνω, ο Μάντζιος θα βάλει το Σιμωσάκο σίγουρα. Αλλιώς θ' ακολουθήσει αυτό που υπαγορεύει η λογική. Και δόξα τω Θεώ, εμπερία προπονητική μεγάλη δεν έχει μεν αλλά απ' όσο θυμάμαι, έξυπνος ήταν αρκετά. Τόσ, που αν δει τον Μπάλαμπαν με τη γνωστή γλώσσα έξω από το στόμα γύρω στο 65', αλλαγή θα κάνει.

br fun_atic είπε...

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Βελγίου

http://www.novasports.gr/soccer/league_belgium/?action=leaguetable

Πάει για φούντο η Λόκερεν.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ανέλαβε τη συγκεκριμένη ομάδα και ότι στις αρχές του πρωταθλήματος είχε δεχθεί πρόταση από την Γκενκ (δεν πετάει ακριβώς) με κάνει να πιστεύω ότι στο Βέλγιο έχουν τον Εμίλιο, όπως έχουμε εμείς τον Βλάχο, τον Κωστένογλου και τον Κατσαβάκη...

Τυχαίο που ο ρόλος του στον Πάνθρακα ήταν παρόμοιος;;;

Κρίμα όμως που δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Καβάλας. Ο ένας λόγος είναι προφανής και δεν τον γράφω για να μη θεωρηθώ κακός.

Ο άλλος είναι γιατί θα ήθελα πολύ να δω πως θα αντιδρούσε ο Εμίλιο στην βοήθεια που θα του προσέφερε ο Μάκαρος ως άλλος Τσακίρης, με τον χαρακτηριστικό βέβαια δικό του τρόπο...μουχαχαχαχαχαχα

br fun_atic είπε...

Γιατί θα παίξει με δύο επιθετικούς;

Aν παρ' όλα αυτά βγει αληθινή η sporday στο σχήμα της (Μπέλιτς, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Μανόλο, Κούμο, Νικολάου, Φανούρης και Μπάλαμπαν) τότε θα έχει αλλαγή τον Μπουβάλ λογικά στη θέση του Φανούρη (αν και με τον γαύρο είναι θαυματουργός). Σιγά να μη βγάλει και τον Μπάλαμπαν...

IWN1998 είπε...

Παίζει ο Κούμο???
Κάτι μου λέει ότι θα κάνει την αλλαγή Μπάλαμπαν αν τον δει να τα 'χει φτύσει...
Έχουν φαγωθεί με τις βεντέτες που κράταγε στη βασική ενδεκάδα ο Εμίλιο, οπότε τώρα απλά με την κοινή λογική, όποιος δεν τρέχει βγαίνει. Βέβαια έχεις και λίγο δίκιο σχετικά με Μπάλαμπαν, γιατί ο συγκεκριμένος είναι ικανός να βγάλει γκολ και με τη γλώσσα έξω, όπως το έχει κάνει μερικές φορές. Σούπερ Μπόσκο είναι αυτός.

br fun_atic είπε...

Όταν λέω θαυματουργός, αναφέρομαι στον Φανούρη :)

amanAM είπε...

Eχω 4 παιδιά: 9,11,20,22.
Έχω και μια κόρη, λίγο πιο μεγάλη.

Ξεκίνησαν να κάνω παιδιά στα 21 μου, μαζί με τα γεννέθλια μου, γεννιόταν και η κόρη μου.

amanAM είπε...

Για την σύνθεση να είμαστε υπομονετικοί. Νέος (έστω και προσωρινός) προπονητής, νέα μυαλά ελπίζω.

Όλοι πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους, ακόμα και ο Μπαρόνι και ο Όμο, ο καθένας κάτι μπορεί να προσφέρει, εάν έχει σωστές οδηγίες από τον παγκο, και γίνεται σωστή δουλειά με όλους τους παίκτες στην προπόνηση.

Έστω λοιπόν ότι επιλέγει τον χι και τον ψι. Εάν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν εκτελεί τις εντολές, είναι ματιασμένος, δεν του βγαίνει το παιχνίδι, κουράστηκε, εκεί να γίνουν είτε εσωτερικές αλλαγές, είτε να μπει άλλος παίκτης, και να έχει κι αυτός την ευκαιρία του.

Εννοείται ότι δεν μπορεί να μπουν ξαφνικά 10 πιτσιρικάδες, αλλά... εγώ δεν τον είδα, μου είπαν για παράδειγμα πως ο Κοντοχρήστος είναι ταλεντάρα, κι ενώ έχουμε πρόβλημα στο κέντρο, ποτέ δεν πήρε ευκαιρία το παιδί αυτό να μας δείξει τι αξίζει.

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ
Μας λες δηλαδή ότι έχεις 4 παιδιά και μία κόρη;;;

Πάντως είσαι γερό ντουφέκι. Μπράβο!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ακριβώς αυτή την παρατήρηση θα έκανα ρε br fun...
4 πιδιά κι 1 κουρίτσ', όπως έλεγαν στα χωριά...
Απλώς, την κόρη την ανέφερε έτσι.. παρεμπιπτόντως, επειδή είναι φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη από τα άλλα, για να κρύψει τα χρόνια του!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πάντως, φίλε μου Amanam, για "φύσει και θέσει τεμπέλης" που μάς είχες δηλώσει, μιά χαρά τα πήγες!

amanAM είπε...

Να πω την αμαρτία μου, η συμμετοχή μου στην "κατασκευή" τους δεν ήταν ιδιαίτερα κοπιαστική, δεν νομίζω να κράτησε πάνω από 10-15 λεπτά, δεν χρονομετρούσα κι έτσι δεν μπορώ να πω με σιγουριά!!!

Το κουρίτσ είναι κουρίτσ, δεν κάνει να πω την ηλικία του, πάντως εγώ είμαι του 62!!!

:-)