Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σχολές Π.Ο.Κ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡOΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

9 σχόλια:

zamis είπε...

Καλημερες,εχω ορεξουλα και θελω να μιλησω για δυο θεματα που μπηκαν χτες.Το πρωτο απο τον Costix.
Παρασχο θελετε?ρωτησε.
Costi,αντιλαμβανομαι τη λογικη σου.Παρασχος=σοβαροτητα+εργατικοτητα=συμαζεμα.
Αλλα και ''αμυντικη''νοοτροπια και κουλτουρα,αγωνιστικη και εξωαγωνιστικη,θα προσεθετα.
Η γνωμη μου ταυτιζεται με τον brf που θα μου επιτρεψει να τον κοπιαρω:
''Προπονητή που να μας ξαναδώσει όραμα. Μίνιμουμ απαίτηση η επιστροφή του Λίνεν. Αν δεν μπορεί να επιστρέψει τότε ας έρθει κάποιος αποδεδειγμένα καλός και ΑΚΡΙΒΟΣ. Που να μπορεί όμως να εμπνεύσει σεβασμό. Ποιος είναι ο καλύτερος που μπορούμε να αγοράσουμε; Αυτόν χρειαζόμαστε.''

Tο αλλο θεμα ηταν απο Griniari+Jon.
Διαρκειας του χρονου.
Συμφωνω απολυτως μαζι τους,η τιμη πρεπει να πεσει δραστικα.
Αν ο Τσακιρης θελει να κανει σωστη και ''επιθετικη''εμπορικη πολιτικη(και αφου ετσι κι αλλιως τα εσοδα απο τα διαρκειας δεν κανουν τη διαφορα)πρεπει να δωσει κινητρο στον απογοητευμενο κοσμο.
Μονο ετσι και σε συνδυασμο φυσικα με προσληψη ηγετικης φυσιογνωμιας προπονητη(που θα ξαναφερει μεγαλες επιτυχιες)+ορθολογικο αγωνιστικο σχεδιασμο μπορει ο κοσμος να συσπειρωθει.

zamis είπε...

Δηλωσεις Τσακ,απαντηση στον σιχαμενο Αντωνιαδη
http://todekari.blogspot.com/2010/03/blog-post_903.html

υ.γ. αφου ειναι εσωτερικα μας θεματα,μηπως να φτιαξουμε κι ενα internal affairs,γιατι αυτο που γινεται με την 3 λεγεται ξεφτιλα διαφορετικοτητα?

br fun_atic είπε...

Τις μεγαλύτερες νίλες τις πάθαμε στην έδρα μας. Γιατί; Γιατί δεν έχουμε έδρα. Η ομάδα παίζει τρακαρισμένη στη Νέα Σμύρνη, οι φίλαθλοι δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ο κάθε αντίπαλος έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και η διαιτησία πραγματικά οργιάζει.

Δεν θα επιμείνω τόσο πολύ στη μείωση της τιμής γιατί μπορεί να φανεί ως "αποζημίωση" και να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Οι τιμές είναι καλές και θα θεωρηθούν ακόμη καλύτερες από το τελικό προϊόν που θα παρουσιάσει η ομάδα τον Ιούνιο.

Ας λυθούν μόνο τα θέματα των πολύτεκνων. Σε γονείς με τέσσερα και άνω παιδιά (φωτογραφική διάταξη) να χορηγείται δωρεάν διαρκείας στα παιδιά στις θύρες 2 ή 4

Η ομάδα την επομένη του τέλους του πρωταθλήματος πρέπει να ανακοινώσει προπονητή αστεράτο. Πρέπει να αποκτηθούν παίκτες ουσίας στον άξονα. Παίκτες όμως που να μπορούν να αποδώσουν άμεσα.Θα χρειαστεί επίσης και μια βαθιά διοικητική αναδιάρθωση. Αν ο κόσμος δει σοβαρή δουλειά θα υποστηρίξει το εγχείρημα. Πάντα το έκανε άλλωστε.

Αυτός ο τσαντισμένος (με την ίδια του την ομάδα) Τσακίρης είναι αυτός που θέλω να βλέπω. Και σε αυτόν τον Τσακίρη έχω εμπιστοσύνη ότι μπορεί να βγάλει την ομάδα από τα αδιέξοδα.

Προσωπικά θα έφερνα τον Λίνεν. Ξέρει την ομάδα, ο κόσμος τον στηρίζει και μπορεί να φέρει γρήγορο αποτέλεσμα. Όμως χωρίς γαμπρούς και νύφες, χωρίς τεράστιο ρόστερ (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και λαβές για σχόλια) αλλά παράλληλα με σαφή καταμερισμό αρμοδιοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι από εκείνους που εκτιμούν τον Λίνεν και θεωρώ πετυχημένη την θητεία του αλλά δεν το θέλω στην ομάδα γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχει στην γη μόνο ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει τον Πανιώνιο και δεύτερον γιατί για κάποιο λόγο που κάποιοι γνωρίζουν (εγώ πάντως όχι) δεν τον θέλει ο πρόεδρος.
Δίνουμε μεγάλη σημασία στο θέμα προπονητή ενώ είναι τόσα που πήγαν στραβά φέτος. Ο Παράσχος προσωπικά δεν μου φαίνεται ως κακή λύση, δεν είναι σπουδαίος προπονητής αλλά φαίνεται ορθολογιστής. Πιστεύω ότι αν τον είχαμε από την αρχή το λιγότερο θα διεκδικούσαμε θέση στην πεντάδα. Μακάρι να βρεθεί η προσωπικότητα που θα οδηγήσει την ομάδα αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

br fun_atic είπε...

ο Παράσχος έχει πράγματι τα χαρακτηριστικά που λες, όμως θα είναι πάντα το εύκολο θύμα. Αυτό σημαίνει για άλλη μία φορά αλλαγή προπονητή στα μέσα της περιόδου και αντί χρονιά...

Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι προπονητές από τον Λίνεν. Αν δαπανήσουμε χρήματα σίγουρα θα βρούμε κάποιον.

amanAM είπε...

Οι φωτογραφικές διατάξεις, οφείλουν να είναι πιο συγκεκριμένες. Για παράδειγμα:

Πολύτεκνος που το όνομα του αρχίζει από Α, το επώνυμο από Μ, το μικρό όνομα της γυναίκας του από Ε, και έχει τουλάχιστον 4 γιούς και μια κόρη, να έχει το χι ψι προνόμιο!!!

Σε περίπτωση που έχει μπλογκ, και το ψευδώνυμο του μοιάζει με ΑΜΑΝΑΜ ή κάπως έτσι, να έχει και ένα μπουκαλάκι νερό, δωρεάν από το κυλικείο!!!

:-)

amanAM είπε...

Αντικειμενικά, οι στόχοι μας κάθε χρόνο πρέπει να είναι η κορυφαίες θέσεις. Φυσικά δεν ζούμε στα όνειρα, ξέρουμε ότι κάποιο χρόνο θα βγούμε 5οι, κάποιο άλλοι 7οι, κάποιο πο θα πάνε όλα στραβά 10οι, αλλά εάν δεν στοχεύουμε ψηλά, τότε κακώς συμμετέχουμε στην σουπερληγκ.

Δεν έχω την απαίτηση να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό που θριάμβευσε επί της Ρόμα, αλλά ο χθεσινός μας αντίπαλος, ήταν η σκιά αυτού του Παναθηναϊκού, και δεν χρειάστηκε να παίξει μπάλα, αφού φρόντισε ο διαιτητής και η κακή μας αντίδραση, να εξασφαλίσουν ξεκούραστα το τρίποντο στον Παναθηναϊκό.

Φέτος, μονάχα η Καβάλα έδειξε τα δόντια της στους λεγόμενους μεγάλους. Σε αυτόν τον τομέα, την ζηλεύω. Ζηλεύω επίσης που χτυπάει πεντάδα. Ο πέμπτος Άρης νοιώθει καυτή την ανάσα της. Τέτοια ομάδα ήταν και ο Πανιώνιος επί Λίνεν, και γι αυτό τον λόγο όλοι τον σεβόμαστε και τον αναζητούμε. Γιατί μετά από αυτόν, το χάος.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά έτσι φαίνονται αυτήν την στιγμή.

Εμένα προσωπικά, και ο Παράσχος μου αρέσει. Πιστεύω ότι σιγά σιγά, θα συμμαζέψει την ομάδα, και εάν του δωθεί η ευκαιρία του χρόνου, με σωστό ρόστερ, θα μεγαλουργήσει.

Άλλωστε, ο ίδιος έχει κάθε λόγο να επιτύχει επιτέλους.

antunix είπε...

Καλά τα είπε ο Τσακ!

br fun_atic είπε...

τους προπονητές που οι περισσότεροι μπορούν να θεωρήσουν ακόμη και αναλώσιμους τους φοβάμαι, όσο καλοί και φιλότιμοι κι αν είναι.