Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Φιλικό: Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-1

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω άμεση αντίληψη, καθώς δεν το παρακολούθησα στο γήπεδο. Από τη ραδιοφωνική μετάδοση και από τα σχόλια στο ίντερνετ κατάλαβα ότι γενικά είχαμε καλή παρουσία, καλή κυκλοφορία, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά τελικά ηττηθήκαμε από το γκολ του δικού μας τρομοκράτη Ρεφίκ Τζιμπουρ. Σίγουρα έλειψαν οι Ρεκόμπα και Εστογιανώφ, ειδικά ο πρώτος, καθώς θα μπορούσε να τροφοδοτήσει με τις φαρμακερές πάσες του την επίθεση και από την άλλη πλευρά όμως υπήρχαν οι σημαντικές απουσίες των Μπλάνκο και Σκόκο.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γλυκαίνουν το χάπι της ήττας με την καλή παρουσία. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς κερδίζει αυτός που θα σημειώσει τα περισσότερα τέρματα ανεξάρτητα από την ποιότητα του παιχνιδιού του αντιπάλου. Η γενική εντύπωση είναι σημαντική σε αθλήματα όπως το καλλιτεχνικό πατινάζ. Από το σημερινό παιχνίδι λοιπόν θα μου μείνει η πίκρα της ήττας, έστω και φιλικής, ενώ την καλή παρουσία θα την κρατήσω απλά και μόνο ως μια υπόσχεση για το μέλλον.

Θα παρακαλούσα τους φίλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι από κοντά ή μέσω νόβα να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις τους για να έχουμε καλύτερη άποψη. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να μάθω για την αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς και για την απόδοση του Μπέλιτς.


Κάτι άλλο το οποίο συνδέεται έστω και έμμεσα με το σημερινό παιχνίδι ήταν οι ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις των διαρκείας. Περισσότερα από 200!!! Οι σημερινές πωλήσεις αγγίζουν σχεδόν τις εβδομαδιαίες πωλήσεις διαρκείας. Μακάρι να αυξηθούν κι άλλο, μακάρι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.Μακάρι να ξεπεράσουμε και το στοίχημα των 3.000. Αυτό που πραγματικά ελπίζω είναι οι πωλήσεις αυτές να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εικονικές (συμβολικές - οικονομική ενίσχυση της ομάδας) αλλά να έγιναν από φίλους που είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν την ομάδα και με τη φυσική τους παρουσία τη νέα χρονιά. Ο Πανιώνιος πρέπει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, έστω κι αν αυτό είναι παλιό. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να ελπίσει ότι στο μέλλον θα αποκτήσει και το νέο του σπίτι. Αυτό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ιστοιρικότερο συλλόγου της χώρας.


19 σχόλια:

Jamie S. Poursas είπε...

Είδα το ματς από την τηλεόραση.
Ο Φερέρα έστησε την ομάδα με 4-4-2.
GK Μπέλιτς
DR Μανιάτης
DL Ουέλιγκτον
DC Όμο
DC Σιόβας
MR Σκούφαλης
ML Κοντοχρήστος
DMC Νικολάου
MC Κουμορτζί
FC Ριέρα
FC Μπάλαμπαν

Ξεκινήσαμε δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, με πίεση ψηλά και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Ο Κουμορτζί είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, ο Ριέρα επίσης έχασε ένα κοντρόλ ενώ έβγαινε τετ-α-τετ και μια καλή ευκαιρία ο Μπάλαμπαν.
Είχαμε αρκετά καλή ανάπτυξη, κυρίως από δεξιά με Μανιάτη και Σκούφαλη.
Ο Μπέλιτς ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε, είχε και μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Μαντούκα. Στο γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη.
Αμυντικά ο Σιόβας μου άρεσε πολύ. Έδειξε καλά στοιχεία, αν πάρει συμμετοχές στο πρωτάθλημα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.
Ο Όμο έδειξε κι αυτός ότι μπορεί να προσφέρει αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε ένα σέντερ-μπακ να εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ο Ουέλιγκτον αριστερά μου φάνηκε πως κρατούσε παραπάνω απ' όσο έπρεπε την μπάλα με αποτέλεσμα να κλείνεται και να μην απελευθερώνει την άμυνα, χάνοντας την μπάλα.
Ο Μανιάτης αρκετά καλός, ελέγχεται στην φάση του γκολ που "έχασε" τον Τζεμπούρ.
Στο κέντρο ο Νικολάου έτρεξε πολύ, στην αρχή φάνηκε εκτός ρυθμού, αρκετά λάθη, στο δεύτερο μέρος βελτίωσε αισθητά την παρουσία του, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας στο γήπεδο.
Ο Κουμορτζί ήταν μέτριος αν και είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος τραυματίστηκε στον αστράγαλο (μάλλον διάστρεμμα).
Ο Σκούφαλης έτρεξε κι αυτός αρκετά, πήρε πάνω του 1-2 προσπάθειες, αλλά τίποτα το ουσιαστικό.
Από αριστερά ο Κοντοχρήστος μου φάνηκε λίγο αργός. Είχε πάντως αρκετό πάθος στο παιχνίδι του.
Ο Ριέρα έδειξε καλά στοιχεία, είναι γρήγορο φορ, μπορεί να παίξει πολύ καλά στην κόντρα.
Ο Μπόσκο με την μπάλα στα πόδια είναι πολύ καλός. Κέρδισε κάποια φάουλ, αλλά γενικά δεν τροφοδοτούνταν σωστά. Επίσης (δεν ξέρω τον λόγο) πήρε πάνω του όλα τα στημένα (κόρνερ - φάουλ).
Σε γενικές γραμμές δεν μπορείς να κρίνεις εκ του ασφαλούς μιας και έλειπαν Ρεκόμπα και Εστογιανόφ μπροστά, αλλά φαντάζομαι πως τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα θα παρουσιαστούμε διαφορετικά. Η ομάδα έχει αυτοματισμούς, σχετικά καλή κυκλοφορία, αλλά δεν κάνει κλασικές ευκαιρίες.

lefterix είπε...

Μετά από κάτι ώρες, (τόσες περίπου χρειάζομαι να ηρεμήσω από μιά φιλική ήττα..Στις επίσημες χρειάζομαι κάτι μέρες...) σου γράφω την άποψ'η μου γιά τον αγώνα...Η άποψη εκφράζει μόνο τον υπογράφοντα και τα συμπεράσματα δικά σας...
1)Η ήττα ηταν απόλυτα δίκαιη, παρ'ότι είχαμε ευκαιρίες(;)για κάτι καλύτερο...Το ΑΙΚ ήταν πιό ομάδα από εμάς..Αντίθετα,ο Πανιώνιος ήταν ασύνδετος,παίχτες χωρίς συνεννόηση, με καλή φυσική κατάσταση αλλά τιποτα παραπάνω...
Το σύστημα που παρέταξε ο προπονητής ακόμα παλεύω να το καταλάβω,καιεμένα μου φάνηκε σαν μπάτε σκύλοι αλέστε παρά 4-4-2...
Μακρυνές μπαλλιές από τους αμυντικούς,που κατα 99%δεν έχουν τύχη (παλλιά τις λέγαμε "γιόμες"..)..
Απορώ που να βρίσκονται άραγε τα πολυδιαφημισμένα συστήματα του προπονητή...
2)Ο Μπέλιτς καλός,αλλά γιά κάνα Θριαμβο..(Ν.Κόσμου Α'Αθηνών..).Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη,δεν καθοδηγεί την άμυνα...
3)Οι παίχτες του ΑΙΚ πολύ σκληροί (μέχρι αντιαθλητικοι..)και ερριστικοί,με αποκορυφωμα την καοήθη χειρονομία του Χουάν Φραν προς τους οπαδούς της θυρας 4...
(καιρός φέρνει τα λάχανα,καιρός τα παραπούλια..)
Με λίγα λόγια η ομάδα είναι γυμνασμένη,οι παίχτες αγωνίζονται,τρέχουν,πιέζουν,αλλά μέχρι εκεί...Θέλουν πολύ δουλειά ακόμα και δεν ξέρω αν στο υπόλοιπο της προετοιμασίας θα προλάβουν να στρώσουν...
Επαναλαμβάνω η άποψη εκφράζει μόνο εμένα και κανέναν άλλο..

Ανώνυμος είπε...

Egw eida to match apo to internet. Apo mia "proxeirh" omologoumenws ektimhsh kai xwris kamia diathesh amfisvhtishs gia to ergo pou ginetai exw ta ekshs sxolia:

1. O Omo den mou polyarese. Mou fainetai pws o tropos pou markarei(dld konta ston paikth) tairiazei pio poly gia amyntiko xaf. Ta markarismata tou einai kala, alla den deixnei na exei stivarh thesh mesa sto ghpedo.

2. O Siovas antithetws an kai athoryvos deixnei na exei ta stoixeia tou center back. Kata th gnwmh mou poly kalos. Nomizw me ton latka tha ekanan kalytero amyntiko didyno.

3. O Oueligkton nomizw den mas edeikse auta pou kserei. Ara endexomenws kakws tha ton "krinw" kai tha pw oti o tzavelas empneei megalyterh sigouria sta metopisthen.

4. O Maniaths poly kalos. Oso exei katharo myalo (oso den xanoume dld kyriws) einai paikths megalhs klashs. Tromero back. Sigoura ton zhlepsane oi aektzides.

5. O nikolaou poly kalos sta amyntika(sygxwreste me alla to xarhka poly otan phre thn mpala apo to mako san na to klepse to portofoli), arketa epipoleos sta dhmiourgika.

6. O skoufalhs... exei poly thelhsh alla - sorry manwlh gia thn kritikh- an den exei vohtheies den mporei na krathsei thn pleura. Arketa metrios ews kakos. Einai arketa provlepsimos kai xanei eukola thn mpala. Genika den mporeis na perimeneis to kati parapanw apo auton (se antithesh me ton goundoulaki pou exei kales empneuseis kai "to xei" kai to goal)

7. Gia ton kontoxrhsto kai mono pou paizei mesa einai euxaristo na to vlepeis.

Extra sxolia:

1. O koiliaras den eprepe na fygei mallon.

2. O makos dn edeikse idiaitera stoixeia, opws den eixe deiksei kai perysi.

3. H Aek me mako, jeebour, enswaliva me ekane na skeftomai... autoi dld paniwnios pane na ginoun? An se autous prostheseis tous diakaeis pothous tous estoyanoff, maniath, recoba menoun alloi 5 paiktes kai ginetai Paniwnios.

zouri1 είπε...

η αποψη μου εδω
http://zouri1.wordpress.com/2009/08/05/φιλική-ήττα/

Griniaris είπε...

Λοιπόν,είναι νωρίς για γκρίνια αλλά...
1.Χρειαζόμαστε επειγόντως τερματοφύλακα αν ο Μπέλιτς θεωρείται ο βασικός.Καμμία εμπιστοσύνη,καμμία καθοδήγηση.Ειδικά στις σέντρες και τις βαθιές μπαλιές,στην 4 που ήμουν,άλλος έκανε το σταυρό του,άλλος κοίταζε το φεγγάρι κλπ.
2.Μέγα λάθος ο δανεισμός Κοιλιάρα.Με τον Ρεκόμπα έξω,δεν υπάρχει επιτελικός παίκτης να δώσει μια πάσα της προκοπής στους φορ.Ειδικά όταν Νικολάου,Κουμορτζί είναι τραγικοί όπως χθες.
3.Συνέπεια του προηγούμενου ήταν επί 60 λεπτά να παίζουμε με γιόμες(έτσι λέγονται και τώρα Λευτέρη)βούτυρο στο ψωμί των Κυργιάκου,Μαιστόροβιτς.Αποτέλεσμα,ούτε μία φάση σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο.Εκείνες οι ατελείωτες ώρες τακτικής τι έγιναν άραγε;Δεν είναι τυχαίο ότι κόσμος άρχισε να φεύγει από το 80,ξέροντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρουμε.
4.Η άμυνα ήταν αρκετά καλή αν λάβουμε υπόψιν και τα πολλά λάθη του κέντρου.Ο Ουέλιγκτον πάντως δεν είναι πουθενά καλύτερος από τον Τζαβέλα.Την επίθεση δεν την κρίνω,όπως είπα ήταν αβοήθητη.
5.Άφησα για το τέλος το καλό.Σημειώστε αυτό το όνομα.Κοντοχρήστος...Πρέπει να τον προσέξουμε σαν τα μάτια μας.

br fun_atic είπε...

Άρα λοιπόν, αν κατάλαβα καλά: ο Μπέλιτς δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη ακόμη και σε ένα παιχνίδι που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα (το συμπέρασμα αυτό το βγάζω από τις χαμένες φάσεις της Α.Ε.Κ. αλλά και απ’ το ότι απουσίαζαν οι Μπλάνκο και Σκόκο)

Η άμυνα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, τουλάχιστον στο κέντρο της, ενώ μου δημιουργεί εντύπωση που δεν δοκιμάστηκε το δίδυμο Σιόβας - Λάτκα

Στο κέντρο υστερήσαμε στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τροφοδοτηθούν σωστά οι επιθετικοί.

Ότι σε αντίθεση με όσα ακούγαμε περί τακτικής, παίζαμε με γιόμες, δηλαδή με τον ευκολότερο τρόπο για ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο, όπως αυτό του Κυργιάκου - Μαϊστόροβιτς.

Άρα κρατάμε ότι δεν βγήκε στον Μπάγεβιτς το 4-3-3, ότι ο Πανιώνιος είναι πιο έτοιμος και ότι οι ελλείψεις των Ρεκόμπα, Εστογιανώφ φάνηκαν ιδιαίτερα.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής: είστε αισιόδοξοι από την εικόνα της ομάδας; Θεωρείτε για παράδειγμα ότι είναι καλύτερη από πέρσι στους αγώνες με την Μπέογκραντ, Νάπολι και Ξάνθη (όταν δηλαδή δεν είχαμε τους Ρεκόμπα και Εστογιανώφ);

br fun_atic είπε...

Και μιά που μιλούσαμε γιά τερματοφύλακα, βρήκα αυτή την είδηση: http://www.sport-fm.gr/article/188855

Griniaris είπε...

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο μισάωρο όπου είμασταν αρκετά καλοί,όταν η ΑΕΚ διάβασε το παιχνίδι μας και μας έκλεισε καλύτερα είμασταν απογοητευτικοί.Δεν μπορώ να πω αν είμαι αισιόδοξος αλλά ούτε και το αντίθετο.Το μόνο άσχημο που μου έμεινε είναι ότι η ομάδα σου δίνει την εντύπωση ότι αν της λείψει βασικός παίκτης,ειδικά από τη μέση και κάτω,δεν έχει λύσεις.
Καλό είναι να δούμε και τους υπόλοιπους για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη άποψη.

ΥΓ.Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πολυδιαφημισμένος Καστελιόνε δεν παίζει ούτε αλλαγή.

Griniaris είπε...

...μέση και κάτω,εννοώ την επίθεση.

br fun_atic είπε...

Το ότι δεν παίζει μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις. Το περίεργο είναι ότι όταν παίζει, χρησιμοποιείται ως κεντρικό αμυντικός, ενώ η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ. Να μην ξεχνάμε ότι ήρθε ως ο «αντί Μάκος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Συνήθως όμως γίνεται σε ομάδες που δεν έχουν ή που υστερούν ιδιαίτερα στο κέντρο της επίθεσης. Φέτος υποτίθεται ότι έχουμε αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς και μάλιστα ο προπονητής δείχνει να έχει καταλήξει στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην περίπτωση αυτή φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αγοράσεις έναν παίκτη από την Αργεντινή, που έχει μάλιστα μια αρκετά σημαντική καριέρα προκειμένου να τον χρησιμοποιήσεις σε άλλη θέση από αυτή που κυρίως χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του αυτής.

Πράγματι, υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στην ομάδα, που αν λείψει ο βασικός, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Για να είμαι δίκαιος πάντως θα πω ότι και πέρσι που το ρόστερ ήταν μεγαλύτερο, λίγο – πολύ αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Φερέρα είχε από την αρχή την άποψή του για την ενδεκάδα, ή τουλάχιστον για το 80-85% της. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε ιδιαίτερα παίκτες όπως ο Λάτκα, ο Κούκετς, ο Καστεγιόνε και συμφώνησε με την παραχώρηση των Κοιλιάρα και Λουρέντσο (που για εμένα ήταν και οι δύο λάθος).

Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι ότι η ομάδα αυτή μου δίνει την εντύπωση (και ελπίζω να κάνω λάθος) ότι έχει προσωρινό χαρακτήρα. Είναι για φέτος.

br fun_atic είπε...

υ.γ
Κι αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται με τον Καστεγιόνε, φαντάζομαι ότι δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται και με τον Σμόγιε.Λες να είναι περίπτωση Ντρσεκ;

Griniaris είπε...

Υποτίθεται ότι ο Σμόγιε είναι τραυματίας.
Θα συμφωνήσω με την τελευταία σου παράγραφο.Από τους μικρούς μόνο ο Κοντοχρήστος έδειξε μέλλον.

kostas_n_s είπε...

Μύθος και πραγματικότητα :

1.O Πανιώνιος ήταν πιο έτοιμος από το Αεκ αλλά αναποτελεσματικός .(μύθος)

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και είχε τρεις καλές ευκαιρίες να προηγηθεί , ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα 'έσκασε' και δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από 5 πάσες . Σε κάποια φάση άρχισαν οι γιόμες , μηδέν κάθετες πάσες ,κανένα σύστημα , και από ένα σημείο και μετά το ματς δεν βλεπόταν από την βαρεμάρα . (πραγματικότητα)

2.Ο Νικολάου είναι αμυντικό χάφ παγκοσμίου κλάσης που κόβει ότι περνάει από μπροστά του και κάνει και παιχνίδι . (μύθος)

3.Ο Νικολάου είναι καλός όταν αμύνεται αλλά please μην τον αφήνετε να κάνει παιχνίδι. Αγαπημένη του κίνηση η επιτόπια κλειστή ντρίπλα γύρω από τον εαυτό του όταν η ομάδα τρέχει να βγάλει αντεπίθεση και οι wingers έχουν στήσει τσαντήρι στα άκρα του αντιπάλου. (πραγματικότητα).

4. Ο Καστελλιόνε αποκτήθηκε για αντι-Μάκος και υποτίθεται ότι η καλή του θέση είναι αμυντικό χαφ . Θα τον δούμε ποτέ να παίζει ώστε να επιβεβαιωθούν οι συστάσεις που τον συνοδεύουν ότι είναι καλός παίχτης ? Τον Λάτκα και τον Κούκετς γιατί δεν τους χρησιμοποιεί στα φιλικά ? Χθες ο πρίγκηψ άλλαξε όλη σχεδόν την ομάδα στο β ημίχρονο και ο Φερέρα έκανε μόνο 3 αλλαγές. (πραγματικότητα)

Από την ομάδα ξεχώρισα Όμο και Ριέρα ενώ έδειξε καλά στοιχεία και ο Αναστασόπουλος που μπήκε αλλαγή .
Το σίγουρο είναι ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να είναι έτοιμη .

kostas_n_s είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/188855

λέτε ?

br fun_atic είπε...

Μερικά επιπλέον στοιχεία γιά τον Ιτάνζ.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/5470/charles-itandje/profil.html
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακς, τουλάχιστον γιά τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι βρίσκονταν σε μεγάλη αγωνιστική απραξία.

Χριστόφορας είπε...

Απο αυτά που διαβάζω στα σχόλιά σας λεω παλι καλά που δεν το είδα το παιχνιδί...!Για τα υπόλοιπα θέματα:

1) Ο Φερέρα καλά κανει και ζητάει στόπερ και τέρμα-τωρα που ακόμα μπορούν να κλείσουν τα κενά. Αν είναι να έρθουν εκεί παιχτες θα πρέπει όμως να ναι εντεκαδάτοι. Ειδικά Σμόγιε και Λατκα φαίνετε πως δεν πείθουν τον κόουτς...

2)Ουτε ο Καστελιόνε,με το πλουσιο βιογραφικό πειθει?

3)Σιγουρα παιχτης,έστω και 3το τερμα,της Λιβερπουλ δεν πέφτει λίγος για καμια ομάδα της Σουπερ Λιγδ!

4)Χτες 200+ διαρκείας με τον Αρπάγα
των (Τζεμπουρ,Μακου,Ενσαλίβα). Με Μπόκα πόσα θα 'ταν? Αν όντως θέλανε 200.000 ας βρισκαμε άλλη ομάδα-κράχτη.

br fun_atic είπε...

Τα 200.000 μπορεί να ήταν πολλά ή λίγα σε σχέση με το είδος της μελλοντικής συνεργασίας.

Σήμερα διάβασα δύο αθλητικές εφημερίδες και αρκετά σχόλια στο ίντερνετ. Το εντυπωσιακό είναι η διάσταση απόψεων γιά τον Νικολάου.

Αλλού διαβάζω ότι ήταν εξαιρετικός, αλλού ότι βοήθησε πολύ αμυντικά αλλά υστερούσε στα δημιουργικά του καθήκοντα, ενώ υπάρχει και η τρίτη άποψη, σύμφωνα με την οποία όλες οι κάθετες μπαλιές προς την επίθεση ήταν δικές του. Τελικά όλοι αυτοί έβλεπαν το ίδιο παιχνίδι;

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Geia kai apo menakai sorry gia ta greeklish...logw diakopwn kai dyskolias prosbashs.
Gia ton Oueligton re paidia pws mporei na einai kalyteros apo ton Tzavella enas paikths pou epaize sto B' prwta8lhma thw perioxhw pou htan h omada touy sth Brazilia? Oute kan sthn prvth omada den htan...
Gia thn omada pou katebazei o Ferera, pistevw oti kanei akoma peiramatismous kai h telikh omada den 8a exei idiaiterh sxesh me ayth pou blepoume sta filika.
H omada x8es eixe san dhmiourgiko paikth sto kentro enan apeiro an kai kalo nearo paikth (Kontoxristo), synepws ti mporoume na perimenoume...Oxi kai polla nomizw.
Gia ton goalkeeper, an kai mporei na diapsefs8w, 8ewrw poly pio shmantiko na apokth8ei enas dhmiourgikos mesos, logw ths apwleias tou Lolo pou mporouse na paiksei auto ton rolo kai logw ths eu8rasths krashs Recoba, pou ton blepw gyrw sta 15-20 mats dystyxws. Gi' auto fwnazame, krathste Koiliara, krathste Lourentzo. Epi th eukairia, nopmizw xwris omada einai o paikths, den ton fernoun pisw...
Gia ton Itanz kai pali mporei na diapseufs8w, logw dyskolias proseggishs phgwn, alla h se oikonomikh krish Liverpool den ton dinei xwris oikonomika antallagmata.

br fun_atic είπε...

Καλώς τον Ίωνα. Πως είναι οι διακοπές σου;