Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Μεταγραφικές φήμες

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sport Day (άρθρο του Γιάννη Χωριανόπουλου) ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται να εντάξει στις δυνάμεις του, ως δανεικό, τον διεθνή με την ομάδα του Ισραήλ Μπεν Σαχάρ, τον οποίο όλοι είχαμε ξεχωρίσει στα παιχνίδια με την Εθνική.


Ο Μπεν Σαχάρ προορίζεται ως αντικαταστάτης του Φαμπιάν Εστογιάνωφ για το διάστημα της απουσίας του. Για τον λόγο αυτό ο Πανιώνιος πρόκειται να ζητήσει τον δανεισμό του από την Εσπανιόλ, στην οποία ανήκει, για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Ο Σαχάρ αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την Εσπανιόλ. Η προηγούμενη του ομάδα ήταν η Τσέλσι, ενώ έχει αγωνιστεί στις ΚΠΡ, Σέφιλντ Γουέντστεϊ, Πόρτσμουθ και Ντε Γκρααφστσαπ. Η μεταγραφή αυτή φαίνεται εφικτή κυρίως λόγω της συνεργασίας μας με την Ισπανική ομάδα αλλά και του γεγονότος ότι ο Ισραηλινός θα αγωνιστεί ως βασικός στην ομάδα μας για έξι μήνες.

Ως προς το δημοσίευμα: Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν το δημοσίευμα αυτό αποτελεί είδηση ή φήμη. Είναι γεγονός ότι ο Σαχάρ είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα θα βοηθούσε πολύ. Δεν ξέρω όμως εάν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου ή αν για τους παίκτες που προέρχονται από το Ισραήλ υπάρχει κάποια ειδική πρόβλεψη για να αγωνίζονται ως κοινοτικοί. Πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Αν δεν ισχύει λοιπόν τίποτα απ’ αυτά, τότε η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η ομάδα έχει συμπληρωμένες τις θέσεις των ξένων, ενώ παράλληλα ενδιαφέρεται και για τον Μπλάζιτς, ο οποίος καταλαμβάνει κι αυτός με τη σειρά του θέση ξένου παίκτη. Βλέποντας το ρόστερ της ομάδας, πιστεύω ότι είναι εφικτό να αδειάσει μία θέση ξένου. Όχι όμως και δεύτερη. Για τους λόγους αυτούς είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με το σενάριο αυτό.

Γκούμας: Η ομάδα φαίνεται ότι προσέγγισε τον Γιάννη Γκούμα, οι οικονομικές απολαβές όμως που του προσέφερε φαίνεται ότι δεν τον ικανοποίησαν. Ο Πανιώνιος είναι διατεθειμένος να καλύψει λογικές οικονομικές απαιτήσεις, οι οποίες φαντάζομαι ότι προσδιορίζονται τόσο από την ηλικία του παίκτη, όσο και από το γεγονός ότι είναι ελεύθερος, χωρίς να διαφαίνεται το ενδιαφέρον άλλης ομάδας.

1 σχόλιο:

lefterix είπε...

Απ'ότι διάβασα πριν λίγο,(12.30..)
δεν προχωράει του Γκούμα, λόγω υπεβολικών οικονομικών απαιτήσεων...
Όσον αφορά τον Σαχάρ, εχει Πολωνικό διαβατήριο,άρα μπορεί να παίξει σαν κοινοτικός...
Νεώτερα δεν υπάρχουν...