Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση γιά το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι από το τον αγώνα του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης θα εφαρμοστεί πλήρως το ηλεκτρονικό σύστημα αγοράς εισιτηρίου αγώνα και εισόδου τον φιλάθλων στις θύρες.

Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν βγάλει Κάρτα Φιλάθλου θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Π.Α.Ε για να εκδόσουν την Κάρτα η οποία παρότι δεν είναι υποχρεωτική για την έκδοση του απλού εισιτηρίου αγώνα, διευκολύνει και επιταχύνει πολύ τη διαδικασία έκδοσης του εισιτηρίου από τα εκδοτήρια. Σε αντίθετη περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίου με την απλή μέθοδο, δηλαδή την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, θα σημαίνει μια διαδικασία χρονοβόρα η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που ο φίλαθλος θα θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα στην Νέα Σμύρνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων αγώνα με τον Εργοτέλη, για το Σάββατο 29 Αυγούστου, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27 Αυγούστου και θα συνιστούσαμε στους φιλάθλους να προσέλθουν για το εισιτήριο τους πολύ πρίν από την ώρα αιχμής του Σαββάτου. Παράλληλα με την προπώληση των εισιτηρίων αγώνα θα λειτουργούν και τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση λοιπόν, η ενδεδειγμένη διαδικασία είναι να περάσουν οι φίλαθλοι από τα γραφεία της Π.Α.Ε, να βγάλουν την Κάρτα Φιλάθλου τους και στην συνέχεια να περάσουν από τα εκδοτήρια για να προμηθευτούν το νέο τους, ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Για τον λόγο αυτό, παρακάτω αναγράφονται οι ώρες και οι μέρες προπώλησης εισιτηρίων αγώνα και έκδοσης εθνικής κάρτας φιλάθλου:

Έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου (από΄τα σημεία έκδοσης Εισιτηρίων Διαρκείας, γραφεία Π.Α.Ε Πανιώνιος, είσοδος από Θύρα 6 γηπέδου):

Πέμπτη 27 Αυγούστου 11.00 - 20.00
Παρασκευή 28 Αυγούστου 11.00 - 20.00
Σάββατο 29 Αυγούστου 10.00 - 14.00


Προπώληση Εισιτηρίων Αγώνα Πανιώνιος - Εργοτέλης (Εκδοτήριο Σοφούλη&Ι. Χρυσοστόμου / Έξω από τη θύρα 7-8)

Πέμπτη 27 Αυγούστου 11.00 - 20.00
Παρασκευή 28 Αυγούστου 11.00 - 20.00
Σάββατο 29 Αυγούστου 10.00 - 14.00

Από τις 14.00 και μετά, το Σάββατο 29 Αυγούστου, θα σταματήσει η έκδοση της Εθνικής Κάρτας από τα γραφεία της Π.Α.Ε για να κλείσουν οι θύρες και να ξεκινήσει ο κόσμος να προσέρχεται στο γήπεδο. Από τη στιγμή εκείνη θα γίνεται πώληση εισιτηρίων του αγώνα από τα εκδοτήρια, όμως ενημερώνουμε τους φιλάθλους οτι η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα και ο κόσμος που θα αποφασίσει να προσέλθει στα ταμεία εκείνες τις ώρες είναι πολύ πιθανό να χάσει μεγάλο μέρος του αγώνα μέχρι να εξυπηρετηθεί και μπεί στο γήπεδο.

Τα τηλέφωνα της Π.Α.Ε είναι στην διάθεση του κοινού για διευκρινήσεις επί της διαδικασίας.

Π.Α.Ε Πανιώνιος - 210.9311189-90


Η κάρτα φιλάθλου είναι μια μαγνητική κάρτα, σαν μια πιστωτική, στην οποία έχουν καταγραφεί προσωπικά δεδομένα ταυτότητας και επιπλέον έχει εκτυπωθεί η φωτογραφία του κατόχου (φυσικού προσώπου). Η κάρτα φιλάθλου θα χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του φιλάθλου. Το εισιτήριο διαρκείας έχει φορτωθεί ήδη στην κάρτα φιλάθλου, ενώ νομίζω ότι θα γίνεται το ίδιο και με το απλό ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ακόμη όμως κι αν το ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν θα φορτώνεται στην κάρτα φιλάθλου, ο κάτοχος της θα εξυπηρετείται σαφέστατα πιο σύντομα από αυτόν που την στερείται, για τον απλούστατο λόγο ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταχωρούνται κάθε φορά τα στοιχεία ταυτότητός του. Αυτό ισοδυναμεί με καθυστέρηση και ταλαιπωρία για όλους. Είναι πολύ καλό να εκδώσουν όλοι οι φίλοι που έστω και περιστασιακά παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας την κάρτα φιλάθλου. Αλλιώς θα ταλαιπωρήσουν και θα ταλαιπωρηθούν. Και μια που θα μπουν στον ¨κόπο" (η διαδικασία κρατά ελάχιστα λεπτά) ας φορτώσουν και ένα εισιτήριο διαρκείας. Και με έξι άτοκες είναι σαν να πηγαίνουν μια φορά τον μήνα σε ένα σουβλατζίδικο.

27 σχόλια:

zamis είπε...

Τζιμπουρ τασπασε παλι με Μπαγιεβιτς,σκεφτονται λεει να τον δωσουν δανεικο.Μηπως???

br fun_atic είπε...

Αν πάρουμε όμως επιθετικό πρέπει να δώσουμε χαφ...Μου θυμίζει λίγο τη θεωρία του χάους αυτό με την πεταλούδα που πετάει στην κίνα

zamis είπε...

Ας τον ανταλλαξουμε,δανεικα παντα,με Ουελιγκτον :)

br fun_atic είπε...

με αυτη τη λογικη μπορουμε να δώσουμε τον μπεθερα για να παρουμε κεντρικο αμυντικο

br fun_atic είπε...

Μήπως επειδή τα χρέη είναι πολλά και η μεταγραφή Τζιμπουρ δεν θα περνούσε έτσι ύστερα και από τη φυγή Κυργιάκου, δημιουργούνται κάποια επεισόδια;

zamis είπε...

Αληθεια,ο Μπεθερα τι κανει αραγε?

Griniaris είπε...

Δανεικό τον Ουέλινγκτον;Θέλεις να διώξεις τον προπονητή zamis;

Ο Μπεθέρα;Χρησιμότατος...Κρατάει το μπλοκάκι του Φερέρα στην προπόνηση,πλένει τις προπονητικές φανέλες(τις άλλες δεν του τις δίνουν),δοκιμάζει το νερό του ντους πριν μπεί ο Ρεκόμπα.Ποίος θα τα έκανε όλα αυτά;

IWN1998 είπε...

Άλλοι ασχολούνται με την ενίσχυση των ομάδων τους και μεις με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχουμε και "τα δικά μας" παιδιά και τα παραπαίδια για τον πάγκο.

IWN1998 είπε...

Παλαιότερα σε περιπτώσεις μεταγραφών(πχ Τζιμπούρ, Σπυρόπουλος) βάζαμε όρο ο παίκτης να μην αγωνιστεί εναντίον μας. Πως τώρα που πρόκειται και για "δανεισμό" δεν έχει μπει τέτοιος όρος για τον Κοιλιάρα; Γίναμε μάλλον πολύ large και υπεράνω...

zamis είπε...

Να λεμε μην γινει καμια στραβη με τον Δημητρακη το Σαββατο και ψαχνομαστε..

br fun_atic είπε...

Φαντάζομαι ότι ο όρος αυτός είχε να κάνει και με τις σχέσεις Π.Α.Ε - παίκτη.

Αν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία είναι σίγουροι ότι το ρόστερ είναι πλήρες, οφείλουμε να τους πιστέψουμε. Τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες αγωνιστικές, όταν δηλαδή θα έχουμε δει όσα βλέπουν κι εκείνοι τόσο καιρό. Φέτος δυστυχώς δεν υπάρχουν χοντροί, ληγμένα dvd κ.λ.π.
Ο προπονητής έχει το δικό του επιτελείο, η διοίκηση του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εποπτεύοντας βέβαια το έργο του μέσω του ανθρώπου της, τμήμα σκάουτιγκ υπάρχει και μάλιστα δραστήριο. Συνεπώς, φέτος, που θα έχουμε και τόσα διαρκείας, θα γίνουμε μάρτυρες μιας καλο - οργανωμένης και αποδοτικής ομάδας. Ακόμη όμως κι αν δεν το δούμε θα μπορούμε να καταλογίσουμε ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα...Όλα Ο.Κ

IWN1998 είπε...

Ποιους παίκτες έφερε το τμήμα σκάουτινγκ;

Να τους πιστέψουμε για την πληρότητα και ετοιμότητα αλλά αυτοί δεν ήταν που έκαναν επαφές με Γκούμα, που ζήτησαν Μπεν Σαχάρ από Εσπανιόλ και Ιτάνζ από Λίβερπουλ; Αν ήταν σίγουροι για την πληρότητα και ετοιμότητα τότε θα προέβαιναν σε αυτές τις προσπάθειες;
Και εν τέλει υπάρχει και η κοινή λογική, που όσο και αν τα βάλεις κάτω...
Εν πάσει περιπτώσει βέβαια δίκιο έχεις και εκ των προτέρων δεν μπορούμε να κατηγορούμε, αλλά το ν' αμφισβητούμε με βάση τα δεδομένα, που υποκειμενικά κρίνουμε είναι ανθρώπινο και γίνεται καλοπροαίρετα. Ιδιόκτητη είναι η ομάδα και ο ιδιοκτήτης κάνει κουμάντο και ξέρει καλύτερα. Εμείς οπαδικά εκφέρουμε κρίσεις και σχόλια που πιστεύουμε ότι μπορούν να συνεισφέρουν. Δίπλα στην ομάδα θα 'μαστε έτσι και αλλιώς. Αν βλέπουμε όμως κάτι που πιστεύουμε ότι στραβώνει το λέμε μήπως και ισιώσει. Να έχουμε κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς αλλά να στηρίζεται σε κάποιες βάσεις αλλιώς θα μας μείνει το ακμαίο ηθικό.

zamis είπε...

Λεω να κανουμε κατι να αναβληθει το ματς το Σαββατο,ακολουθει διακοπη λογω Εθνικης και παμε για πρεμιερα 13/9.
Ετσι,αφ'ενος o brf,η αφεντια μου και καποιοι που ξερω δεν θα χασουν το παιχνιδι και αφ'ετερου η ομαδα θα..ξεκουραστει και θαναι πιο πληρης και πιο ετοιμη!

br fun_atic είπε...

γιουπι...ωραία ιδέα...παρατείνουμε και λίγο την μεταγραφική περίοδο, παίζουμε και μερικά τζόκερ κι αν σου κάτσει…

IWN1998 είπε...

Το goalday επιμένει για Δημούτσο...Βλέπει σαν μόν ζήτημα αν θα γίνει μεταγραφή ή δανεισμός.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=3961606

zamis είπε...

Φανουρη χρονια πολλα!!!

barbouni - skavei kai psaxnei είπε...

Χρόνια πολλά στον Φανούρη !! μακάρι φέτος να μας φανερωθούν πολλά!!

Zaimi έχεις δίκιο, αναβολή τώρα του ματς, ούτε γω θα μπορέσω να είμαι στο ματς με Εργοτέλη, ούτε ο κολλητός μου, ούτε ο φίλος space invader

c ya

Pav είπε...

Ζαΐμι/Zaimi
Καλό, ρε τί γίνεται
Θα το χάσω κι εγώ το παιχνίδι.
Ωραία, με 2500 διαρκείας και θα είναι άδειο το γήπεδο...

br fun_atic είπε...

Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από πέντε άτομα και να ζητήσουμε την αναβολή του αγώνα.

Και μια που μιλάμε για λάθη: Προς κεντρική σελίδα..."ο αναβληθέντας αγώνας";;; Ήμαρτον βρε παιδιά. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

br fun_atic είπε...

Φανούρη, Φανούρη, Φανούρη...Πάρε την ...τούρτα σου και τριψ' τους τη στη μούρη...

br fun_atic είπε...

Διαβάζω στην goalday ότι η Εσπανιόλ πρόκειται να αποκτήσει από τους κίτρινους της Λας Πάλμας τον Μπερχόν Πέρεζ, γνωστό και ως "Σαούλ", ο οποίος πρόκειται να μας παραχωρηθεί ως δανεικός για ένα έτος.

Ελπίζω ο Σαούλ να ΜΗΝ είναι αυτός:
http://www.youtube.com/watch?v=DyfRMbSs9OQ

Προσοχή!!! Το παραπάνω βίντεο είναι καλό να ΜΗΝ το παρακολουθήσουν φίλοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ιδίως υπέρταση ή καρδιακά νοσήματα.

lefterix είπε...

ΩΡΑΙΟΣ... ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ... Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ...

re-la-re είπε...

Ρε παιδιά

Εκείνος ο μαύρος ο Κούκετς τι γίνεται; Έχουμε τέτοιους παιχταράδες φέτος που δεν μπορεί να είναι ούτε στον πάγκο; Πως θα κάνουμε απόσβεση στα λεφτά που δώσαμε;

Και για αυτόν ο Λίξεν φταίει;

zouri1 είπε...

τι τρεχει με τον Φερερα?η γατα νομιζω γραφει οτι μετραει ωρες.

IWN1998 είπε...

Αρχίζω να σκέφτομαι πως Λάτκα και Κούκετς τους κράτησαν επειδή ήταν μεγαλύτερο το κόστος να τους "σπάσουν" το συμβόλαιο...Μπορεί να είναι ακραία η σκέψη αλλά...

IWN1998 είπε...

Ο Κούκετς και ο Λάτκα είναι στη 18 αύριο, βέβαια ίσως και λόγω τραυματισμού Καστελιόνε.

Costix είπε...

Απ' οτι φαινεται, ο πρωτος στοχος (διαρκειας) εχει επιτευχθει, αν τελικα κανουμε 2500 θα ειναι υπερανω προσδοκιας.

Μπραβο στους φιλαθλους, στους οργανωμενους, στα blogs και σε ολους οσους βοηθησαν ωστε να ανταποκριθει ο κοσμος μας στο καλεσμα της διοικησης και της ομαδας.

Για την ομαδα και τον Φερερα, ας μιλησουμε αυριο μετα τον αγωνα.