Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Νηνεμία


Από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες σε όλους μας. Η πρόσληψη ενός επιτυχημένου προπονητή, η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, δύο πολύ καλές μεταγραφές (Μπάλαμπαν και Ριέρα), η συμφωνία με την Εσπανιόλ και ο δανεισμός παικτών έστω και μικρών σε ηλικία από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν όλα αυτά συντέλεσαν στη δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Οι φίλαθλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση που απεύθυναν παίκτες και διοίκηση και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας επιβράβευσαν τον κο Τσακίρη για τις μέχρι σήμερα προσπάθειές του και ταυτόχρονα εκδήλωσαν την αισιοδοξία και τη στήριξή τους για τη νέα χρονιά.

Είναι γεγονός ότι σε όλο αυτό το διάστημα τόσο στις ιδιωτικές συζητήσεις μας όσο και δημόσια, οι περισσότεροι φίλαθλοι επισημαίναμε την ενίσχυση της ομάδας αλλά και την ύπαρξη χτυπητών αδυναμιών σε καίριες θέσεις. Επιπλέον μας προκαλούσε κατάπληξη ο πολύ μικρός αριθμός φιλικών παιχνιδιών. Τα πρώτα δείγματα από το Βέλγιο ήταν μάλλον ενθαρρυντικά ενώ τα φιλικά που διεξήχθησαν στην Ελλάδα μάλλον απογοητευτικά.

Η κακή εικόνα της ομάδας έγινε ακόμα χειρότερη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Χτυπητές αδυναμίες, έλλειψη συντονισμού, κάκιστη φυσική κατάσταση, αδιαφορία από τον πάγκο. Ακολούθησαν οι δηλώσεις του κου Φερέρα που έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά και κατόπιν αυτών οι δηλώσεις του κου Τσακίρη ( που όσο καλοπροαίρετα κι αν γίνονται σχεδόν πάντα δημιουργούν τεράστια ανησυχία στον κόσμο), οι οποίες επί της ουσίας στήριξαν τον προπονητή. Λογικό εφόσον δεν σκέφτεται την άμεση αντικατάστασή του.

Όλη αυτή η κατάσταση μας στεναχώρησε, μας εκνεύρισε, μας προβλημάτισε. Μετά όμως από την καταιγίδα ακολουθεί νηνεμία. Και μάλλον αυτό βιώνουμε ή πρέπει να βιώσουμε. Ας μην καταστρέψουμε το καλό κλίμα από την πρώτη αγωνιστική. Ας δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας. Ας βρει όμως ο κάθε παίκτης τη σωστή του θέση στο γήπεδο. Τα πειράματα έπρεπε να είχαν τελειώσει με το τελευταίο φιλικό. Ας σταματήσουμε να βαφτίζουμε κρέας το ψάρι και ας χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες μας στις φυσικές τους θέσεις. Είμαι βέβαιος ότι η επιστροφή Ριέρα και κυρίως Εστογιανώφ θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση, αρκεί μέχρι τότε να μην έχουμε υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Αυτό που μου δημιουργεί κατάπληξη είναι η στάση του κου Τσακίρη. Είναι αναμφισβήτητο ότι αγαπά την ομάδα και ότι δαπανά πάρα πολλά χρήματα. Δεν έχει σημασία το ακριβές νούμερο, όσο ότι δαπανά περισσότερα από τον οποιονδήποτε προγενέστερο πρόεδρο της ομάδας. Ενώ λοιπόν διαθέτει και χρόνο και χρήμα, ενώ ευαγγελίζεται τη δημιουργία ενός νέου σταδίου, το οποίο ασφαλώς και αποτελεί μια τεράστια επένδυση, εντούτοις θεωρώ ότι δεν προστάτευσε ο ίδιος την επένδυσή του. Διότι θεωρώ αδιανόητο να δαπανάς τόσα χρήματα για την επίθεση και να μην έχεις έναν αξιόλογο τερματοφύλακα ή καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Ακόμη κι αν δεν είχε ζητήσει αυτούς τους παίκτες ο προπονητής, ο κος Τσακίρης θα έπρεπε να τους είχε αγοράσει με δική του πρωτοβουλία. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει πολύ αδύναμη αμυντικά. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν το βλέπει ο κος Φερέρα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο: Λάτκα, Κοντοές, Κούκετς, Ανδριόλας έχουν θέση στην ομάδα.

Ας κάνουμε υπομονή μερικές ημέρες για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Ίσως και η διακοπή του πρωταθλήματος να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε κάποιους βασικούς τομείς, όπως τη φυσική κατάσταση, η οποία πραγματικά προβλημάτισε όλους μας.

34 σχόλια:

zamis είπε...

Καλημερα σε ολους,το παιχνιδι το ειδα στην τιβι και απο χτες βραδυ διαβαζω ολα τα σχολια σας και ισως ειναι η πρωτη φορα που υπαρχει τετοια συμφωνια.
Νηνεμια και ψυχραιμια,αυτη πρεπει να ειναι η αντιδραση μας,χωρις κραυγες αλλα και χωρις μοιρολατρια.
Θα σταθω στα εξης που κατα τη γνωμη μου ειναι τα πιο σοβαρα και συναμα τα πιο ανησυχητικα.
1.Δεν ειναι δυνατον να παρουσιαζει η ομαδα αυτο το χαλι απο αποψη φυσικης καταστασης.Ουτε europa ουτε ch.league παιζουμε και υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να εχουμε παιξει δυο ματς στην εδρα μας με μηδεν βαθμους.Το θεαμα του β'ημιχ που ολη η ομαδα απλα παρακολουθουσε τον μετριοτατο Εργοτελη σε συνδυασμο με την εικονα του ετοιμορροπου Μανιατη(και οχι μονο) ηταν θλιβερο.Πως λοιπον δηλωνε πανετοιμος ο κ.Φερερα?
2.Προφανως ο προπονητης εχει δει οτι μετα τη βιτρινα υπαρχει το χαος και μεσα στην πιεση που υφισταται ειπε την αληθεια.Οτι τα μαζεψε ο κ.Τσακιρης μετα δεν αλλαζει τιποτα.
3.Ο κ.Τσακιρης εχει τεραστιο και αξεπεραστο ψυχολογικο θεμα με τον Εβαλδιο.Δυστυχως γι'αυτον η πραγματικοτητα του υπενθυμιζει συνεχως ποσο λαθος εκανε και αυτο δεν μπορει να το αντεξει.
4.Η συνεργασια με την Εσπανιολ πρεπει να ξεκαθαριστει.Αυτο που εγω αντιλαμβανομαι ειναι οτι μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν ωφελει σε τιποτα για να μην πω οτι κανει και κακο στην ομαδα αγωνιστικα.

υ.γ.ο Κοιλιαρας στο λιγο που επαιξε κανει δυο ενεργειες.Στη μια περναει τη μιση ομαδα και στην αλλη υποχρεωνει τον Τζαβελα να κανει τον μπασκετμπολιστα και να παιρνει καρτα.Αν ταχε κανει ο Ρεκομπα,φανταζομαι τους υμνους που θα ακουγαμε..

IWN1998 είπε...

Χρειάζονται 2-3 ποδοσφαιριστές με κάποια εμπειρία. Αν δεν θέλουν τον Λάτκα ή δεν μπορεί, χρειάζεται ένας κεντρικός μπακ (ίσως να ξαπόστελναν το Σμόγιε δεν θα 'βλαπτε...Ούτε καν προετοιμασία έκανε). Αν ο Όμο ή ο Καστελιόνε μπορεί να παίξουν τον ΑντιΜάκο έχει καλώς, ειδάλλως ο Μπαρόνι είναι μόνο για ρεζέρβα και όχι για ενδεκάδα. Δεν είμαι σίγουρος για την ανάγκη ενός δημιουργικού χαφ γιατί εξαρτάται από τους ρόλους Εστογιαννόφ και Ριέρα όταν επανέλθουν, σε συνάρτηση με το πως θα χρησιμοποιηθεί μαζί τους ο Ρεκόμπα. Για τον τερματοφύλακα τα έχουμε πει κατά καιρούς, αλλά πάντως αν υπάρξει ένας έμπειρος σέντερ μπακ που να οργανώνει την άμυνα ίσως και οι υπάρχοντες 2 γκολκήπερ να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Αν ο μπακ αντί να διώχνει και να κόβει, τροφοδοτεί τους επιθετικούς του αντιπάλου και φοβάται και τη σκιά του, τότε προφανώς χρειαζόμαστε καλύτερο γκλοκήπερ.

Από την Εσπανιόλ τι περιμένουμε; Να μας δανείζει από την πρώτη ομάδα αποκλείεται. Η Εσπανιόλ Β ήταν πέρυσι στην Γ κατηγορία αν δεν κάνω λάθος και αυτοί που ήρθαν σε μας ήταν ρεζέρβες της ή δανεισμένοι να παίζουν στο πρωτάθλημα νέων επαρχίας στη Βραζιλία.

Ron Barceló είπε...

Μακάρι να παίρναμε πίσω τον Τζιμπούρ. Και ας έχουμε αναγκη για τερμα-αμυντικό..
Με Μπελιτς θα πέσει πολύ γελιο

br fun_atic είπε...

Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μη συμφωνήσουμε στα αυτονόητα. Να δεχτούμε επίσης ότι κάθε αρχή και δύσκολη, όπως και το ότι είναι αδύνατον να "βγουν" όλες οι μεταγραφές.

Τώρα γιατί ο τάδε που είναι αμυντικό χαφ χρησιμοποιείται ως κεντρικός αμυντικός και το αντίθετο είναι μυστήριο. Και τα μυστήρια της φύσης συνεχίζονται όταν σε παιχνίδι που έχεις ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό δεν χρησιμοποιείς ανθρώπους που τουλάχιστον πέρσι είχαν δώσει καλά δείγματα γραφής. Για παράδειγμα ο Λάτκα. Δεν είναι κορυφαίος, είναι όμως σίγουρα καλύτερος από άλλους που είχαν περάσει από την ομάδα και σίγουρα καλύτερος του Όμο στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Κοντοές. Μια χαρά παίκτης. Ο Κούκετς, ήρθε ως μεγάλο ταλέντο. Ακούγεται ότι ο κος Τσακίρης ήταν πολύ περήφανος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή για την οποία δαπανήθηκαν πολλά χρήματα. Μπορεί να μην είδαμε να κάνει όργια, πάντως γενικά είχε δώσει καλά δείγματα γραφής. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, όπως και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν υπάρχει διάθεση να διορθωθούν έχει καλώς. Προτιμώ την κακή εμφάνιση και το Χ με τον Εργοτέλη από διασυρμό με τον Π.Α.Ο.Κ.

Προφανώς ο κος Φερέρα είδε τα χάλια της ομάδας και ίσως προτίμησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από το να χρεωθεί την ήττα από τον Εργοτέλη. Το ζήτημα δεν είναι εάν έκανε καλά από άποψη στρατηγικής (αυτό έχει να κάνει και με τις αλλαγές), αλλά το γιατί δείχνει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη σε παίκτες που προϋπήρχαν της πρόσληψής του. Σε τελική ανάλυση η ομάδα του τρία γκολ είχε δεχθεί από την περσινή μας ομάδα στην οποία έπαιζε και ο Λάτκα και ο Κούκετς (που είχε βγάλει την ασιστ στον Εστογιανώφ)...

br fun_atic είπε...

Ξέρεις κάτι γιά τον Τζιμπούρ ή εκφράζεις ευσεβείς πόθους;

zamis είπε...

Τι να τον κανουμε μωρε αφου ειμαστε πληρεις? Ασε που θα χαλασει και τα αποδυτηρια,τοσος κοπος εγινε για ναναι ολα αρμονικα.
Απο την αλλη,με Μπαλαμπαν μαζι θα ξεπερασουνε τα 40 γκολ.Και δε θα χρειαζεσαι και προπονητη.

IWN1998 είπε...

Κυνηγάγαμε βδομάδες τώρα τον Ιτανζ και υποτίθεται ότι ο Φερέρα είχε επαφές με Μπενίτεθ και εν τέλει υπέγραψε σήμερα στην Καβάλα!!!

Γράφονται σήμερα επαφές για γκολπήπερ δανεικό από Ρεάλ Σοσιενταντ και για τον γνωστό Μουσιλού (επιθετικός ελεύθερος από Νις) που όμως διεκδικεί και η Καβάλα...

Griniaris είπε...

Μα τι λέτε τώρα;Με Τζιμπούρ,Μπάλαμπαν και Ριέρα(60 γκολ σίγουρα)κάθομαι κι εγώ στον πάγκο.Ίσα να κάνω τις αλλαγές.Κι εγώ θα τις κάνω,το υπόσχομαι...

zamis είπε...

Ναι ρε συ griniari,το ξεχασα το ξανθο αγορι,60 και βαλε.
Griniaris for coach!!

br fun_atic είπε...

Να πω ότι στην ίδια ομάδα παίζει ο Ρεκόμπα και ο Εστογιανώφ καθώς και ο χαρισματικός επιθετικός Μπερνάρ Γιάο Κουμορτζί. 100,100 κατοστάρα 100

br fun_atic είπε...

Δεν έχω βρει την είδηση γιά την απόκτηση Ιτανζ από την Καβάλα. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105574

Ίωνα αν έχει βρει περισσότερες πληροφορίες θα σε παρακαλούσα να ανεβάσεις το λινκ. Φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει όλους μας

Miltos@Chios είπε...

Γεια σας και παλι.Μετα τις διακοπες(και το κακο απογευμα του Σαββατου στο γηπεδο)χρειαζομουν λιγο χρονο για να γραψω τι ειδα στην πρεμιερα.Μια ομαδα χωρις αρχη και τελος,τραγικη φυσικη κατασταση(στο 2ο ημιχρονο οι παικτες μας που ηταν μακρυα απο την μπαλα ηταν ακινητοι),Ομο κλασεις κατωτερος του Λατκα,απουσια οποιασδηποτε τακτικης(εκει που-υποτιθεται-οτι θα ηταν το δυνατο μας σημειο),κεντρο ανυπαρκτο,τον Μπαλαμαν δεν τον κρινω καθοτι δεν τροφοδοτηθηκε καθολου,καμμια βοηθεια απο τον παγκο.Εχει προβλημα ο Φερερα με τους παικτες που βρηκε οταν ηρθε στην ομαδα??Γιατι αυτο δειχνει...

Miltos@Chios είπε...

Οσο για τις δηλωσεις Τσακιρη,τι να πω?Εχει(ακομα)μεγαλο προβλημα με τον καλυτερο προπονητη που εχει περασει ποτε απο την ομαδα!!

zamis είπε...

Δεν νομιζω να εχει προβλημα ο Φερερα με αυτους που βρηκε.Αλλου ψαξε την αιτια..

IWN1998 είπε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑ: http://www.sport24.gr/html/ent/734/ent.312734.asp

ITANZ:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1047536

zamis είπε...

Αυτα ειναι.Η εχεις κονε η δεν εχεις.Και βλεπω οτι οι συνεργασιες με Ισπανια επεκτεινονται.
Τρομαρα μας..

Griniaris είπε...

Συγχαρητήρια.Καλά αυτός δεν είναι που δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα;

Απορία:Η αλλάγή του Μπαρόνι στο 69 προβλέπεται η θα φάμε και κανένα πρόστιμο;

IWN1998 είπε...

Δεν τον δάνειζαν χωρίς λεφτά. Η Καβάλα έδωσε 350000.

zamis είπε...

griniari αλλαξε τον στο 96 εσυ για νασαι σιγουρος.

zamis είπε...

http://dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6104:2009-08-31-07-54-24&catid=43:2008-06-09-00-29-25&Itemid=362

μπορει να μας αφορα?

br fun_atic είπε...

Γιά τον Μπλάζιτς: Μακάρι...350 Ο Ιτάνζ; Δεν τον λες και απλησίαστο. Βέβαια το θέμα είναι πόσα ζήτησε γιά τον εαυτό του. Αν και δεν πιστεύω ο Μπικ Μακ πετάει τα λεφτά του...

Ron Barceló είπε...

Μην τρελένεστε με Ιτανζ. Καλος αλλα απερίγραπτα άστατος τερματοφύλακος. Σαφώς ανωτερος του Μπελιτς, αλλα..
Σύμφωνα με τον τύπο, υπέγραψε δανεικός στην Καβάλα, χωρίς να έχει βγεί παραέξω ανακοίνωση.
Αν θέλει οντως τέρμα καλό, δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ:
1] Αμπάρης - Έλληνας σε καλή ηλικία, διεθνής για κάποια ματς, έρχεται κ σημέρα μιας κ δεν υπολογίζεται από Αστέρα
2] Μπλάζιτς - Η ιδανικότερη πείτωση κατ'εμε αλλά πιάνει θέση ξένου, οπότε...

Αναφορικά με αστειότητες τύπου Μουσιλού, χίλιες φορές Κούκετς κ Λουκίνα!

Όσον αφορά Τζιμπούρ, ειναι ΟΝΤΩΣ ο μόνος που θα ήθελα να ξαναδώ στα κυανέρυθρα. Κ δεν είναι κ τόσο ανέφικτο, αν κινηθεί για αυτό το parent club κ μας τον πασάρει για δανεικό. Μην ξεχνάτε ότι ο Ριέρα παίζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ κ στα ακρα.
Βέβαια, το τελευταίο αποτελει πολύ δύσκολο σενάριο μιας κ ακόμη μας χρωστάει η αεκ. Αλλά κανείς δεν ξέρει. Πόσο μάλλον οταν σε ανάλογη περσινή δυσχέρεια, ο Τσακ μίλησε με Ρεκόμπα-Λολο κ χαζεψαν όλοι.
Υπομονή

zamis είπε...

Εμεις εχουμε το Θωμα για συμβουλο.Ομο,Ντιξαν και αλλα απορρυπαντικα.

zamis είπε...

Αυτο το χαζεψανε ολοι ξαναπεστο argy.Χαζεμενοι παραμενουμε εκτοτε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έγραψα οτι 2500 διαρκείαs πάνε χαμένα εννοούσα οτι χαμένη πάει η δυναμική που δημιουργούσαν...
Του χρόνου, με μία καλή χρονιά φέτοs, θα μπορούσαν να γίνουν πάνω από 3000..αλλά πωs να συσπειρωθεί ο κόσμοs γύρω από μιά ομάδα που δεν αποπνέει υγεία...όπωs συνέβαινε τιs δύο πρώτεs χρoνιέs του κ. Τσακίρη που θα το επαναλάβω είναι με χαώδη διαφορά ο καλύτερos ιδιοκτήτηs που είχε ποτέ η ΠΑΕ.
Συμφωνώ οτι δεν μπορεί να κριθεί ΓΕΝΙΚΑ μία ομάδα από μία εμφάνιση αλλά εγώ το Σάββατο είδα πράγματα που φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμα....
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Το πωs θα νιώθουν οι Γονδουλάκηs (10 γκολ πρόπερσι) ο Λάτκα, ο Κούκετs. To χειρότερο που μπορεί να κάνει έναs προπονητήs είναι να απαξιώσει περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου....και να προωθεί τουs δικουs του...Ο ΦΕΡΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
To γεγονos ότι φαίνεται να έχει χάσει ο Φερέρα το σεβασμό των παικτών με την προετοιμασία που τουs έκανε...Οι παίκτεs το λένε όχι εγώ ο άσχετοs..

Ζήλεψα βλέπονταs το Άρηs-Hρακληs. Άπό τουs αγώνεs που είδα τιs δύο πρώτεs αγωνιστικέs συνειδητοποίησα ότι έχουμε την χειρότερη ομάδα...και όλεs αυτέs οι ομάδεs σίγουρα δεν είναι σε μέγάλο ποσοστό έτοιμεs.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ?
Πέρσι χάσαμε από την Ξάνθη αλλά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.
Συμφωνώ οτι ο Λίνεν δεν ήταν ο καλύτεροs προπονητήs στον κόσμο...έκανε λάθη αλλά ποτέ δεν μαs παρουσίασε τέτοιο πράγμα. Ο Μανιάτηs, o Kουμορτζί, ο Τζαβέλαs, o Γονδουλάκηs κ.α ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ron Barceló είπε...

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ!Κινδυνεύουμε να γίνουμε σαν τους αεκτζηδες με τόση κλάψα. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΟΜΟ, ΦΕΡΕΡΑ Κ ΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ. Η έστω πήρα. Έχω εμπιστοσύνη στο Φερέρα κ πιστεύω δικαιούται να του δωθεί μια στοιχειώδης χρονική πίστωση. 1η αγωνιστική ήταν. Πάμε για διπλό στη Λιβαδεια τώρα. Ναι, και με την ίδια 11αδα. Πιστέψτε στην ομάδα!

Costix είπε...

Μου προκαλει τρομερη εντυπωση η εμμονη του Τσακ στο προσωπο του Λινεν, σε βαθμο του να σκεφτομαι μηπως συνεβη κατι πιο περιπλοκο στη σχεση τους απο απλο εγωισμο κλπ (δεν υπονοω τιποτα !!!!)

Πως τουρθε παλι ο Εβαλντιος (καλο το προσωνυμιο zamis) ???? Τεσπα...

Πιστευω οτι η διακοπη θα μας κανει καλο, και θα ξεκουραστουν και οι ποικτες (απο τι αραγε???) αλλα και θα σκεφθει πιο ψυχραιμα και με καθαρο μυαλο ο κωουτς για να στησει την ομαδα πιο σωστα.

Νομιζω οτι παιζουμε ενα φιλικο το ΣΚ με την Κερκυρα ??? εχετε ακουσει κατι ??? που ?? ποτε κλπ ???

zamis είπε...

Εννοειται οτι διαρκειας πηραμε για την αρρωστεια οπως εννοειται οτι εμεις εκει θαμαστε οτι και να γινει.Αλλα να με συγχωρειτε,οσοι νομιζετε οτι η εικονα που παρουσιαζουμε γενικα ειναι προβλημα του Φερερα,πλαναστε πλανην οικτρα.Δεν τον αθωωνω αλλα ενα χρονο τωρα εχουμε δει και εχουμε καταλαβει οτι η τρικυμια ερχεται απο αλλου.Κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον.

Costix είπε...

Μολις το ανακοινωσε στο site της ομαδας, φιλικο με Καλιθεα την Τεταρτη στις 7 το βραδυ στο Κορωπι και την Κυριακη στην Κερκυρα παλι στις 7 με την τοπικη ομαδα.

br fun_atic είπε...

Σωστή κίνηση. Και ακόμη σωστότερη που κανένα παιχνίδι δεν πρόκειται να διεξαχθεί στη Ν.Σ

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ με Zamis. Ενώ οι όλοι οι άλλοι ενισχύονται εμείς προτρέπουμε το Φερέρα να βρεί λύσεις...Ο άνθρωπος προσπαθεί να αυτοσχεδιάσει λοιπόν. Μήπως τους Κούκετς, Λάτκα τους έχουν άλλοι στο ψυγείο και όχι ο προπονητής; Θα δούμε ως τις 8:00 σήμερα αν υπάρχει η όποια διάθεση για κάτι καλύτερο. Αλλιώς πάμε έτσι και στηρίζουμε πλήρως τον προπονητή γιατί τότε θα είναι σαφές ότι έχει αναλάβει και έργο ταχυδακτυλουργού, που πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο του.

br fun_atic είπε...

Όπως στη νέα διαφήμιση που αντί γιά λαγούς βγάζει connex.Μπορεί και ο Φερέρα να βγάλει κανένα παικταρά...

antunix είπε...

Κάτσε να δούμε και στην Λιβαδειά τι θα γίνει...