Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Από εδώ η έξοδος

Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις με τον Σαρλ Ιτάνζ. Αιτία στάθηκαν οι παράλογες απαιτήσεις και η πολύ κακή συμπεριφορά του μάνατζέρ του, ο οποίος δήλωσε στον Πρόεδρο, «ή μας δίνετε αυτά που θέλουμε ή φεύγουμε». Φημολογείται ότι πήραν φεύγοντας δύο πολύ... προσωπικα αντικείμενα του Τσακίρη, αλλά μάλλον όχι αυτα ακριβώς που ήθελαν...


Θεωρητικά η περίπτωση αυτή φαίνονταν καλή. Προσπάθησα λοιπόν χθες το απόγευμα να βρω στιγμιότυπα από αποκρούσεις του. Δεν βρήκα τίποτα. Αυτό είναι λογικό ως προς την «καριέρα» του στη Λίβερπουλ, διότι έχει παίξει σε ελάχιστα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να αγωνιστεί έστω σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, αλλά καθόλου λογικό αναφορικά με την καριέρα του στην Λάνς, στην οποία έμεινε για πολλά χρόνια, όντας βασικός.


Το μόνο βίντεο που βρήκα και μάλιστα σε αφθονία ήταν αυτό που στάθηκε η πέτρα του σκανδάλου για την απομάκρυνσή του από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Στο βίντεο αυτό ο Ιτανζ καταγράφηκε να λικνίζεται και να γελάει κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τους νεκρούς της Λίβερπουλ. Οι φίλαθλοι έδειξαν άμεσα την οργή τους απαιτώντας την απομάκρυνση του από την ομάδα, ενώ απίστευτα είναι και τα σχόλια τα οποία συνοδεύουν το βίντεο στο youtube. Κάποια από αυτά έχουν ακραίο ρατσιστικό χαρακτήρα.


Θα βρείτε το βίντεο στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=tK-ZhzwIdus αλλά και σε πολλές άλλες. Προσέξτε ιδιαίτερα τους στίχους του τραγουδιού, τα πρόσωπα όλων των παραβρισκόμενων και τη συμπεριφορά του Ιτάνζ.


Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι στον Πανιώνιο δεν επιβιώνουν παίκτες με προβληματικό χαρακτήρα ή συμπεριφορά. Κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί τη δημιουργία πειρατικής γαλέρας έστω κι αν ο σκοπός είναι η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας. Πάμε γι’ άλλα

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αν δεν κάνω λάθος είναι από την επίσημη τηλεόραση της ομάδας...

IWN1998 είπε...

Sas to elega oti einai xamenh ypo8esh. Isws gia mia kai mono xronia einai kalyteros o Alonzo an akoma paizei.
Pantws mesos prepei na bre8ei kyriws...O Hraklhs an mh ti allo meta ton traumatismo tou Piloto espeuse na parei Hliadh. Emeis ti kanoume...??? Akougetai kati?

br fun_atic είπε...

Ο επόμενος στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα δείχνει να είναι ο Μπλάζιτς. Μια καλή, αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση. Στα θετικά: 1. Δεν παίρνει τα γάντια του βασικού στο σπίτι άρα δημιουργείται ανταγωνισμός, 2. Ο Λεβαδειακός τον έχει υπό παραχώρηση και η απόδειξη είναι ότι ήδη απέκτησε τον τερματοφύλακα Χάιντουκ που κυνηγούσε και η Ξάνθη, 3. οι πολύ καλές σχέσεις μας με τον Λεβαδειακό.
Στα αρνητικά: Δεν είναι ελεύθερος, άρα θα χρειαστεί να καταβάλουμε χρήματα (εκτός κι αν δοθεί ως δανεικός με όψιον αγοράς), 2. απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και οι θέσεις ξένων μας (μη κοινοτικών είναι συμπληρωμένες). Αν λοιπόν το τελευταίο είναι σωστό, θα χρειαστεί να απελευθερώσουμε μια θέση ξένου.

δεν έχει ακουστεί τίποτα γιά μέσο.