Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Πανιώνιος - Εργοτέλης 1-1... Ο Βασιλιάς της πλήξης

Η πρώτη εμφάνιση του Πανιωνίου ενώπιον του κοινού του στη Νέα Σμύρνη δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Και για να είμαστε ειλικρινείς δεν αξίζαμε τους τρεις βαθμους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απώλεια δύο βαθμών σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι δεν μας προβληματίζει. Πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλός μας είχε σαφέστατα χειρότερη ομάδα από πέρσι.Εδώ κόντεψαν με αυτή την ομάδα να πάρουν το διπλό. Φανταστείτε να είχαν τους Κουτσιανικούλη και Ογκουνσότο...

Ο Πανιώνιος έχασε καθαρά το κέντρο. Δεν μπορούσε να βγάλει μια μπαλιά της προκοπής και προσπαθούσε με ανάπτυξη από τα πλάγια. Βέβαια,όταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας είναι ο Μανόλο, τότε δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα…

Ο σημερινός Πανιώνιος ήταν αναποτελεσματικός, ακίνδυνος, απόλυτα προβλέψιμος και απίστευτα βαρετός. Είναι βέβαιο ότι οι σημαντικές απουσίες έπαιξαν ρόλο. Όμως θεωρώ ότι δεν έχουμε βρει αντικαταστάτη του Μάκου, έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και σημαντικό στο τέρμα. Σημαντικό είναι βέβαια ότι δεν είχαμε εναλλακτική λύση και για τον αρνητικό Μπάλαμπαν (ο οποίος βέβαια δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά).

Αν κρίνω από το σημερινό και μόνο παιχνίδι, ο Όμο δεν κάνει όχι μόνο για τον Πανιώνιο, αλλά για καμιά ομάδα της κατηγορίας. Τέτοιοι παίκτες σε κάνουν να λυπάσαι για όσα παιδιά από την Ελλάδα ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο με όνειρα, έκαναν θυσίες και τελικά έχασαν τη θέση τους σε μια ομάδα από έναν απίθανο Νιγηριανό. Δεν μπορώ να βρω κανένα λόγο που ο Όμο παίζει βασικός και ο Λάτκα είναι στον πάγκο. Ειλικρινά.

Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας. Πιστεύω ακράδαντα ότι για την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας ευθύνεται η φυσική τους κατάσταση. Άλλωστε και οι ίδιοι οι παίκτες το είχαν επισημάνει στον κο Φερέρα. Ο τεχνικός της ομάδας πιστεύω ότι στάθηκε κατώτερος των αναμενομένων. Ήταν μάλλον απαθής. Αυτό το αποδεικνύτει και η μία και μοναδική αλλαγή που πραγματοποίησε. Ίσως φοβήθηκε μη χάσει το παιχνίδι...

Η εικόνα του Πανιωνίου με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι με την προσθήκη των Ριέρα και κυρίως του Εστογιανώφ θα ανεβάσουμε κατά πολύ την απόδοσή μας. Όμως δεν αποκλείεται η μεγάλη επένδυση του κου Τσακίρη να αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα επειδή δεν θέλησε ή δεν προνόησε να επενδύσει λίγα χρήματα ακόμη για καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς (ή τουλάχιστον έναν) και τερματοφύλακα.

Εννοείται ότι η σημερινή ομάδα δεν μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και η διακοπή λόγω της Εθνικής, την οποία απ’ ότι φαίνεται έχουμε απόλυτη ανάγκη.

39 σχόλια:

Χριστόφορας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Χριστόφορας είπε...

Συνολικά θλιβερό το ξεκίνημά μας,πολύ καλοί μεχρι το γκολ του Εργοτελη και μετα το Χαος.
Ο Μπαλαμπαν όντως δεν πηρε πασες,ο Ουέλιγκτον ήταν σε αλλο γηπεδο-και τον βγάλαν στο 69' κ παλι καλά-ο Όμο είναι ο νέος Μπερτε και ο Μπελιτς στο γκολ είναι τραγικός με την αναποφοσιστηκότητα στην εξοδο του...
Και πάλι εκνευρίστηκαν οι παιχτες μας και γεμισαν κάρτες,πάλι δεν παιρνουμε φαουλ εξω απο την περιοχή ουτε με αιτηση(στο 79' κανουν 2 παιχτες φαουλ στον Ρεκόμπα ακριβώς εξω απο το κουτί)...και βέβαια στο 15' δοκάρι ο Μανόλο...και στο τέλος να λέμε ευχαριστω που δεν χάσαμε...Σορυ για την γκρινια και μιζερια παιδία αλλα πολλά περσινά συνδρομα είδα!!!

Griniaris είπε...

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό μετά από αυτό που παρακολούθησα είναι το γνωστό παλιό:Μπουρδέλο αλλάξαμε,π...ανα αλλάξαμε,τσατσά αλλάξαμε αλλά ο κυρ Θανάσης σταθερός...
Αυτά με μεγάλη μου λύπη.

re-la-re είπε...

Εγω δεν θεωρώ τον Μπέλιτς υπεύθυνο για το γκολ. Αλοίμονο αν μια ομάδα Α Εθνικής δεν μπορεί να καθαρίσει ένα δυνατό αράουτ.
Θεωρώ αποκλειστικό υπεύθυνο τον προπονητή με τα κολήματα του. Γιατί πρέπει να παίζει ο Ομο και ο Μπαρόζι; Που είναι οι τόσοι χάφ που είχαμε και έπρεπε να φύγει ο Κοιλιάρας όταν αριστερό χαφ ξεκινά ο Μπαρόζι που τον πήραμε για μπακ; Τι σοί αλλαγή είναι αυτή που βγάζεις τον Μπαρόζι και βάζεις το Αναστασόπουλο κεντρικό χαφ και φέρνεις τον ψόφιο από την κούραση Ρεκόμπα αριστερά; Ποιος θα καλύψει τον Τζαβέλα; Γιατί δεν μπήκε ο Φανούρης; Η αλλαγή αυτή έδειξε ότι στο Φερέρα αρκούσε το Χ μέσα στη Νέα Σμύνρη με τον Εργοτέλη. Που ήταν ο Κοντοές που είναι και δικό μας παιδί; Γιατί τον έφαγε η Μαγδάλω με το στόμα το μεγάλο για να παίζει ο Όμο; Μήπως επειδή αυτοί ήταν επιλογές του Γερμανού;

antunix είπε...

Ωραία ομάδα παρουσίασε ο Φερέρα...
Νύχτα θα φύγει αυτός ο προπονητής....
Απογοητεύτηκα πολύ από την εικόνα της ομάδας, διότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν είδα ούτε αυτοματισμούς, ούτε κίνηση, ούτε τρεξίματα...
Υποτίθεται ότι οι παίκτες δυσαρεστήθηκαν από την πολύ τακτική που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά το ερώτημα μου είναι αν δεν έκαναν τακτική, πως θα έπαιζαν...
Τέτοια άμυνα δεν υπάρχει ούτε καν στην Γ’ Εθνική. Το γκολ των Κρητικών είναι δώρο, το έβαλε ο άλλος μέσα από πέντε άτομα!
Τα ίδια χάλια έχει αυτή η γραμμή, από την εποχή του Λίνεν... Έρχεται ο κάθε απίστευτος (Όμο, Ουέλινγκτον κλπ.) και μπάζουμε από πίσω. Άσε που ο τερματοφύλακας (Μπέλιτς) κινείται όπως στο ξύλινο ποδοσφαιράκι μόνο δεξιά και αριστερά! Ούτε λόγος για σωστές εξόδους. Καλύτερος ο Δασκαλάκης είναι μακράν! Δηλαδή αν στην Νέα Σμύρνη παίζουμε με μισό επιθετικό κόντρα στον Εργοτέλη, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ πώς θα παίζει η ομάδα;;; Αυτά για αρχή....

IWN1998 είπε...

Που να βρούμε το δεύτερο επιθετικό στο υπερπλήρες ρόστερ Αντώνη; Λούκινας και Σίμωσης υπάρχουν προς το παρόν, άπειροι και οι δυό.
Άντε ν' ανάψουμε λαμπάδες να γίνει καλά ο Λόλο, μήπως και ανέβουμε ή έστω με την επάνοδο του Ριέρα που είναι και αυτός κάπως ποιοτικός παίκτης.

Πάντως το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε ούτε αμυντικά χαφ, που υποτίθεται ότι ίσως πιστεύαμε σε κάποια επάρκεια. Απαράδεκτος ο Μπαρόνι. Τραγικός ο Νικολάου.

Στην άμυνα ο αδύναμος κρίκος είναι ο Όμο και το λέμε μήνες τώρα, εμείς οι άσχετοι. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι για αμυντικό χαφ και όποτε στην καρριέρα του έχει παίξει μπακ, τα 'χει κάνει μαντάρα.

Τον τερματοφύλακα τον αδικείτε και στη φάση του γκολ και εν γένει. Και μάλιστα μας έσωσε στο τέλος.

Και η υπόλοιπη άμυνα δεν ήταν χάλια αλλά αν ένας κρίκος δεν λειτουργεί και τ' αμυντικά χαφ δεν βοηθούν, η εικόνα χαλάει. Μάλιστα ο Σιόβας γενικά, θετικός ήταν.

Ο κος Τσακίρης ας σκεφθεί με την κοινή λογική γιατί ήδη από την πρεμιέρα πάει ν' αποβεί χαμένη όλη η προσπάθεια που έγινε να ξαναφέρουμε κόσμο στο γήπεδο, που έδωσε καρπούς με την αύξηση των διαρκείας. Ούτε μπάλα είδαμε, ούτε αποτέλεσμα πήραμε, απλά απογοητεύσαμε τον κόσμο.

br fun_atic είπε...

Τα όσα λέω για τον τερματοφύλακα, έχουν την εξής λογική. Αν δεν έχεις εξαιρετικό τερματοφύλακα, σοβαρή ομάδα δεν χτίζεις. Εμείς πέρα του ότι έχουμε έναν απλά καλό τερματοφύλακα, έχουμε από χρόνια πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Φέτος, ίσως έχουμε και περισσότερα. Αν λοιπόν έχεις προβλήματα στην άμυνα, δεν πρέπει να έχεις έναν τουλάχιστον πολύ καλό τερματοφύλακα για να σώζει την παρτίδα (όσο μπορεί βέβαια). Ο Μπέλιτς δέχθηκε ένα γκολ, για το οποίο φέρει και εκείνος ευθύνη και έσωσε την ομάδα από μια δεύτερη παραβίαση. Ας μου πει κάποιος με την απόδοσή του αυτή με πόσους βαθμούς ωφέλησε ή επιβάρυνε την ομάδα, ανεξαρτήτως της εικόνας των υπολοίπων.

kostas_n_s είπε...

Τραγική εμφάνιση ..

Ο Φερέρα πριν το ματς έλεγε είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη , αλλά πως να νικήσεις όταν ο αντίπαλος σου έχει πάρει το κέντρο και σε ανοίγει σαν βεντάλια στην άμυνα ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις μια φάση της προκοπής μπροστά ένα ολόκληρο 2ο ημίχρονο στην έδρα σου με έναν υποτίθεται υποδεέστερο αντίπαλο.

Όσο για τη ζέστη δεν υπάρχει δικαιολογία γιατί η ζέστη υπήρχε και για τους άλλους αλλά αυτοί παίξανε καλύτερα και ευτυχώς που δεν χάσαμε σήμερα.

Έχω εκνευριστεί από αυτό που είδα σήμερα .

Αν αυτή είναι 11άδα ομάδας που θέλει να βγει Ευρώπη τότε είμαστε πολύ λίγοι.

Επιτέλους γιατί πήραμε τον Καστελιόνε , γιατί δεν παίζει ο Λάτκα στην άμυνα και βάζει τον Όμο , γιατί δεν δίνει ευκαιρίες στον Κούκετς που αποκτήθηκε για αριστερό χαφ και γιατί δεν παίζει ο Κοντοές η ψυχάρα ?

Τον Μπέλιτς δεν τον κατηγορώ και δεν πιστεύω ότι φταίει για το αποτέλεσμα .

Πάλι τον Λόλο θα περιμένουμε να μας σώσει ?

Που ήταν σήμερα η περίφημη τακτική που δούλεψε η ομάδα την προετοιμασία και που η φυσική κατάσταση ?

Μήπως τελικά κε Φερέρα δεν ήταν και τόσο έτοιμη η ομάδα όσο λέγατε ?
Και μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες θέσεις στην 11άδα και να δώσετε ευκαιρίες και σε άλλους παίχτες ?

re-la-re είπε...

Τουλάχιστον τερματοφύλακα έχουμε καλό έστω όχι σπουδαίο. Σεντερ μπακ έχουμε καλό αλλά δεν παίζει, αριστερό χάφ έχουμε αλλά δεν παίζει, τον Γκονσάγκα (καλός παικτης αλλά δεν μας κάνει) και τον Λουρέντσο τους διώξαμε αλλά ο προπονητής παραδέχεται ότι δεν έχει επιθετικούς να βάλει γιατί είναι μικροί και δεν θα βοηθήσουν. Εκεί βλέπω εγω τα προβλήματα.
Αλήθεια ο Ουέλιγκτον βοήθησε; Γιατί να πάιζει αυτός που σε ένα χρόνο θα πάει στην Εσπανιόλ και όχι ένα Ελληνόπουλο;

zouri1 είπε...

συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου.Ετσι ακριβως ηταν η ομαδα.Παλι μονο εμεις θα βλεπουμε οτι δεν κανει ο ΟΜο και ο Μπελιτς.Παλι αυτοι θα ξεκιναν την ενδεκαδα και θα τρελαινομαστε στην εξεδρα.σε αλλον αγωνα βρισκονται?Ο φερερα επειγοντως να φυγει,τα λεγαμε πριν καν ξεκινησει,ειναι λιγφος.Δεν μπορεσε να κανει μια αλλαγη παρα στο 69.Ο Ουελγκτον ειναι μπακ τι φταιει αυτος που τον βαλαν μεσο?
Κριμα.Να αναφερθουμε και στην ωρα εναρξης του αγωνα.Λιωσαμε εμεις στην 2.

τρελοπανιωνιος είπε...

ουτε εγω καταλαβα και οπως ο ιδιος ειπε οyτε εκεινος γιατι δεν εκανε αλαγες !! λυωσαμε στην ζεστη για μια πραγματικη σουπα... πρεπει να παρουμε τουλαχιστον 2 παικτες εναν για τερμα και εναν για κεντρο αμυνα... καλα δεν μπορουσε να καταλαβει οτι ο recoba του φωναζε με την κουραση που εδειχνε ολοφανερα οτι θελει αλλαγη να βαλει τον πιτσιρικα τον Κοντοχρηστο ? δεν καταλαβε οτι ο Νικολαου δεν ηταν με την καμια στην μερα του να βαλει πιο νωρις τον Αναστασοπουλο ? δεν εβλεπε οτι ο Ομο δεν μπορουσε στην θεση που τον ειχε βαλει να βαλει Κοντοε η Λατκα ? η τουλαχιστον να αλλαζε τον ατομιστη και πολλες φορες σημερα φλυαρο Μπαρονι με Κουκετς ? ημαρτον.... Δεν ξερω τοσο καιρο ακουγα για τακτικες κτλ κτλ και οτι οι παικτες ειναι κουρασμενοι, εγω ειδα μονο κουρασμενους παικτες δεν ξερω γιατι ομως χωρις καθολου τακτικη μονο γιομες... Ελπιζω να ηταν μια κακη παρενθεση μια ασχημη μερα ολο αυτο το τσιρκο που ειδα σημερα !! παλι καλα που ειχαμε αυτην την παικτουρα τον κουμο που τα εκανε ΟΛΑ ! και τους σκουφο και Σιοβα κατα τ'αλλα ... αστα αστα

Ron Barceló είπε...

Πιαδιά ψυχραιμιά..1η αγωνιστική, 1η κακή εμφάνιση κ τα βάψαμε μαύρα. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, ας αποβάλλουμε επιτέλους το γνωστό πανιώνιο σύνδρομο της γκρίνιας κ ας δώσουμε μια στοιχειώδη πίστωση χρόνου στον προπονητή κ στο νεορότερο κ πιο ελπιδοφόρο ρόστερ στην Σουπερλίγκα. Δεν αμφιβάλλω ότι το θέαμα ήταν κάκιστο. Αναλογιστείτε όμως σε τι καιρικές συνθήκες έγινε το ματς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά είδα μια ομάδα παιδιών να προσπαθεί μεν, αλλά να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίσεση κ το άγχος ενός λάθους που κατέληξε σε γκολ. ΝΑΙ, ο Ομο δεν έχει παραστάσεις από 1η εθνική κ τις απαιτήσεις. ΝΑΙ, ήταν ασταθέστατος κ φόβος κ τρόμος για την υπόλοιπη αμυντική λειτουργία. Προσπάθησε όμως με πολύ φιλότιμο κ ίσως ΟΝΤΩΣ να του ταίριαζε η θέση του αμυντικού μέσου (στο Αιγάλεω εκεί 'αναδείχθηκε'). ΝΑΙ, ο Μπαρόνι ήταν σε άλλο γήπεδο κ θύμιζε κάτι από ποδοσφαιριστή. Άλλα δεν μπορεί μια ομάδα σαν την Εσπανιόλ να έχει πέσει τόσο έξω στο scouting της. Ας περιμένουμε συνεπώς το άμεσο μέλλον για συμπεράσματα σχετικά με την πραγματική του αξία. Το πιο ανησυχητικό για μένα ήταν η ΠΛΗΡΗΣ σωματική κατάρρευση. Σε σημεία, οι πάιχτες φάνταζαν πλήρως σκασμένοι. Επίσης, το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα για να πειστούν εκεί στην διοίκηση πως το ρόστερ είναι ελλειπέστατο κ δεν μπορεί να στηριχτεί ΜΟΝΟ σε ταλαντούχα 20χρονα. Χρόνος υπάρχει ακόμη, τόσο για ενίσχυση του ρόστερ, όσο και για γενικότερο μοντάρισμα.
Πιστέψτε στην ομάδα..Έχουμε καιρό κ για κινδυνολογία κ για γιούχα. Προς το παρόν μονο ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ λέμε.

ΥΓ: 1]KUMO 4 PRESIDENT!
2]OXI AΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

dimosthenis είπε...

Βλέποντας το ματς από την τηλεόραση και διαβάζοντας την ιστοσελίδα επαληθεύτηκαν πλήρως τα όσα είδα. οι περισσότεροι φίλοι απογοητεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εικόνα της ομάδας. 'Ηταν πράγματι απογοητευτική. Δεν είχε αρχή και τέλος, ιδιαίτερα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Εκεί που περίμενες να πατήσεις τον αντίπαλο και να τον εκτελέσεις δέχεσαι ένα αστείο γκολ, που συνοδεύτηκε από ερασιτεχνισμούς ολόκληρης της άμυνας (Ομο στραβοκεφαλιά, Μπέλιτς αδυναμία φανερή στην έξοδο και ατολμία να εγκαταλείψει τα δοκάρια, πλάγιοι μπακ απόντες να καλύψουν τον παίκτη που βγήκε από πίσω μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα). Και μετά ηρθε η κατάρρευση. Περισσότερο θέμα ψυχολογίας ως το 60', γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μπορούν να βγάλουν μια ώρα αγώνα. Ο μέσος όρος ηλικίας της άμυνας είναι 21 ή 22. Λείπει ο έμπειρος σέντερ μπακ που θα κατευθύνει την άμυνα, που θα συντονίσει το οφσάιντ, θα κάνει το πονηρό φάουλ θα σπρώξει έξυπνα τον αντίπαλο αντί να τον σπρώξει αυτός (περίπτωση στραβοκεφαλιάς Ομο) ή θα βγει πρώτος μπροστά από τον επιθετικό και θα ματαιώσει τις εύκολες επιθέσεις (δεχθήκαμε πολλές τέτοιες με τον Μπουτιμίρ να δέχεται και να κοντρολάρει την μπάλα χωρίς πίεση) Ο Λάτκα νομίζω ότι παίζει με κλειστά τα μάτια καλύτερα τη θέση του κεντρικού αμυντικού με αργούς φορ του στυλ Μπουντιμιρ και ο Κοντοές με πιο γρήγορους, όπως ο Λεάλ(;) που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπέλιτς στο τέλος (πολύ σωτήρια η επέμβαση του γκολκήπερ) what about Σμόγιε; Προλαβαίνουμε κανέναν έμπειρο και δοκιμασμένο σέντερ μπακ;
Όσο αφορά τον Όμο νομίζω ότι η κριτική της αρχικής ανάρτησης είναι ιδιαίτερα σκληρή και εν πολλοίς άδικη. Και μπάλα ξέρει και αγωνιστικός είναι, τη θέση δεν ξέρει και είναι επιρρεπής σε λάθη-γκέλες που φαίνονται και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, όταν είσαι ο τελευταίος αμυντικός. Αυτό και μόνο πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή και να τον προωθήσει σε θέση αμυντικού μέσου για να βοηθάει τον Κούμο στο μαρκάρισμα και να τον απελευθερώνει, ώστε να καλυφθεί το τεράστιο κενό ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση της ομάδας που ήταν τελείως αποκομμένη, κυρίως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δε νομίζω ότι ο νεαρός που μπήκε σε αντικατάσταση του ανύπαρκτου Μπαρόνι έδειξε κάτι ξεχωριστό παρά το γεγονός ότι θα συμφωνήσω με τη καθιέρωση νέων ελλήνων παικτών ως γενική αρχή, φθάνει αυτοί να μας δικαιώνουν. Τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι ο Σιόβας, ο οποίος παίζοντας μια θέση που είναι φανερό ότι δεν την ξέρει και δεν βοηθήθηκε από τη συνύπαρξη με έναν ακόμα άπειρο (Όμο) έδειξε δείγματα κοντρολαρισμένου και ικανού ανασταλτικού. Πρέπει να γίνει πιο δυνατός και πεισματάρης στις επεμβάσεις του έχει όμως εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση και είναι εξαιρετικός στις επελάσεις του
Τι να πω για τα τεράστια κενά ανάμεσα στις γραμμές μας που επέτρεψαν στους παίχτες του Εργοτέλη να κάνουν πάρτυ στη μεσαία γραμμή σ' όλο το δεύτερο ημίχρονο, κυρίως όταν κουράστηκε ο Κούμο. Ποια πίεση ασκήθηκε στους μέσους του Εργοτέλη που άλλαζαν την μπάλα χωρίς να τους μαρκάρει κανείς; Πού είναι οι παγίδες από δυο και τρεις παίχτες που βλέπαμε τόσο συχνά επί Λίνεν; πράγματι η απουσία Μάκου που πρωταγωνιστούσε σε τέτοιες φάσεις είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Θα μπορέσει άραγε ο Όμο να αντεπεξέλθει σε έναν τέτοιο ρόλο; θα του τον αναθέσει ο προπονητής; Ποτέ δεν είδαμε μια ομαδική αμυντική προσπάθεια. καθένας ήταν ένας μοναχικός καβαλάρης που συνήθως αποτύγχανε κυρίως μετά το 60 που επήλθε πλήρης αγωνιστική κατάρρευση. Τι λέει προπονητής και γυμναστές για τη φυσική κατάσταση της ομάδας;

dimosthenis είπε...

Συνεχίζοντας το προηγούμενο σχόλιο που βγήκε λίγο μεγάλο αναφέρω και τα ακόλουθα
Ο Καραγεωργίου από άποψη τακτικής και αγωνιστικής πειθαρχίας πήρε την ταυτότητα του Φερέρα, τον οποίο προσλάβαμε ως μαιτρ της τακτικής υποτίθεται (τι τις θες τέτοιου είδους δηλώσεις πρόεδρε;)Παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων χωρίς σύστημα, χωρίς ομαδικό πνεύμα με χαμηλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Η ομάδα θέλει απίστευτη δουλειά. Είμαστε τυχεροί που δε χάσαμε από μια ομάδα μέτρια που όμως είχε ένα σοβαρό προπονητή που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Ο δικός μας ήταν αλλού. Ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοιο θέαμα και να μην υποστούμε άλλο βασανιστήριο να παρακαλάμε πότε θα τελειώσει το ματς για να μη χάσουμε στην έδρα μας από τον Εργοτέλη. Μου θύμισε ένα ανάλογο ματς με τη Λάρισα του Δώνη που έληξε πάλι 1-1 και που εμείς σερνόμαστε και ο αντίπαλος μας έχανε κλασικές ευκαιρίες. Καλύτερα να το ξεχάσουμε αυτό το ματς όσο το δυνατόν πιο σύντομα και οι αρμόδιοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την κατάσταση. Δεν προσδοκώ ανάσταση νεκρών με την επάνοδο Λόλο και Ριέρα. Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα μεμονωμένων παικτών αλλά ομάδας, δεν παίζαμε σαν τετοια, εκεί πονάμε περισσότερο παρά σε συγκεκριμένες θέσεις.

br fun_atic είπε...

Το θέμα του Όμο μπορούμε να το πάρουμε ανάποδα. Με βάση αυτό που είδαμε χθες μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο Όμο θα βελτιωθεί θεαματικά στις επόμενες αγωνιστικές ή έστω έως το τέλος του νέου πρωταθλήματος;Σε κάθε περίπτωση πόσο μπορεί να μας στοιχίσει η παρουσία του; Ο Μπερντέ μπροστά του είναι ο θεός της μπάλας.

Ο Κοντοές είχε έρθει από το Χαίδάρι. Δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι έκανε χειρότερο ντεμπούτο από τον Νιγηριανό.

Είναι αντίδραση κεντρικού αμυντικού να στέλνει με τυφλή κεφαλιά την μπάλα προς τα πίσω; Τι να το κάνω αν έτρεχε σαν σκυλί ή το ότι γενικά είχε διάθεση; Μήπως δεν έκανε κι άλλες γκέλες;

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τον Πανιώνιο αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί αυτού του επιπέδου και έχουμε καταλάβει καλά ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί.

Μπορεί ο Όμο να είναι εξαιρετικός σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Τον κρίνω όμως αποκλειστικά και μόνο ως κεντρικό αμυντικό, βάση της χθεσινής του εμφάνισης (ομολογώ ότι με επηρεάζει αρκετά και το παρελθόν του απ' το οποίο μάλλον δεν έχει ξεφύγει) και βάση της επιλογής του προπονητή να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο παίκτη ως βασικό κεντρικό αμυντικό, αφήνοντας στον πάγκο τον Λάτκα ή μη ζητώντας την αγορά ενός νέου.

Έστω λοιπόν ότι ο Όμο είναι αμυντικό χαφ όπως και ο Καστεγιόνε. Γιατί δεν τους χρησιμοποιούμε στη φυσική τους θέση; Μήπως έχουμε καμιά πληθώρα παικτών; Ποιος ακριβός κάλυψε το κενό του Μάκου;

Φυσική κατάσταση: Χθες έκανε ζέστη για όλο τον κόσμο και όχι για την ομάδα μας. Το να βλέπω από την τηλεόραση σκασμένο τον Ρεκόμπα ας πούμε ότι δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Το να βλέπω όμως τον Μανιάτη να του έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω πραγματικά με εντυπωσιάζει.Καταλαβαίνω ότι αυτή την περίοδο καμία ομάδα δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Αυτό που είδα όμως ήταν ότι η δική μας ομάδα ήταν πολύ πιο πίσω από τον Εργοτέλη. Και αυτό τελικά μας στοίχισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παιχνίδια τακτικής: Τα αποτελέσματά τους πιστεύω ότι δεν τα είδαμε. Να συμφωνήσω ότι οι ελλείψεις μας ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν τη σωστή ανάπτυξη. Όμως η ομάδα δεν είναι δυνατόν να είναι πλήρης καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι θα παίζει; Ένας προπονητής που αρέσκεται στα παιχνίδια τακτικής γιατί δεν κατόρθωσε να καλύψει τα συγκεκριμένα κενά; Μήπως η χρησιμοποίηση του Κούκετς θα έδινε χώρο στον Ρεκόμπα; Χθες η μόνη κάθετη μπαλιά που βγήκε κατάληξε σε γκολ. Εμείς όμως παίζαμε από τα πλάγια...

Προπονητής; Λέγαμε για τον Λίνεν ότι δεν έκανε αλλαγή πριν το 70 ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί ο Φερέρα τι έκανε; Μία αλλαγή στο 70 και από εκεί και πέρα το χάος. Δεν μπήκε στον κόπο να δώσει ανάσες σε κάποιον από τους υπόλοιπους κουρασμένους παίκτες. Δεν είχε επιλογές στον πάγκο; Έχει κάνει σχετικές εισηγήσεις; Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ρόστερ είναι πλήρες.Δεν το είδαμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο κι αν δεν ενισχυθούμε εκεί που όλοι (;) μας βλέπουμε ότι πονάμε, θα ελπίζουμε στη μεταγραφή κάποιου ελεύθερου από τοον Ιούνιο παίκτη, ο οποίος δεν θα έχει κάνει προετοιμασία και θα μας είναι χρήσιμος μετά από έναν μήνα. Έστω κι έτσι καλοδεχούμενος.

Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι οι περισσότεροι από 'μάς δεν κάναμε κριτική κατόπιν μιάς κακής εμφάνισης και αποτελέσματος. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες που είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και είναι εντυπωσιακό το πως μερικοί απλοί φίλαθλοι επισημαίνουν τα προβλήματα της ομάδας από την πρώτη στιγμή ενώ αυτά δεν γίνονται αντιληπτά (;) από τους καθ' ύλην αρμόδιους.

τρελοπανιωνιος είπε...

η sportday λεει πως παραιτηθηκε ο Φερερα ...??!!!

re-la-re είπε...

H κριτική γίνεται με βάση αυτά που βλέπουμε.

Ο Όμο κρίνεται σαν κεντρικός αμυντικός, το ίδιο και ο Σιόβας, αφού εκεί έπαιξαν. Και ο ένας ήταν πηγή κινδύνων ενώ ο άλλος μια υπόσχεση για το μέλλον. Ο Μπαρόνι κρίνεται σαν αριστερό χαφ εξτρέμ που έπαιξε και όχι σαν αριστερό μπακ που τον πήρε η Εσπανιόλ.

Ο προπονητής κρίνεται με βάση την ομάδα που κατέβασε και τις αλλαγές που έκανε. Όταν μας λέει ότι δεν είχε εμπιστοσύνη στους παίκτες του πάγκου, δηλαδή ότι η ομάδα έχει με το ζόρι 11-12 παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί εξαιρώντας από αυτούς έμπειρους παίκτες όπως ο Λάτκα, ο Φανούρης ή ακόμα και ο Κούκετς, πέστε μου πως μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον; Ναι να δώσουμε χρόνο σε έναν προπονητή αλλά όταν αυτός φτύνει με τέτοιο τρόπο το ρόστερ της ομάδας σε τι μπορούμε να ελπίζουμε;

IWN1998 είπε...

Το παράδοξο είναι ότι ο προπονητής εκφράζεται υποτιμητικά για το ρόστερ μετά εορτής και ενώ τις προηγούμενες ημέρες μίλαγε για πληρότητα και ετοιμότητα. Εμένα αυτό με ανησυχεί περαιτέρω.
Βλέποντας το αδιέξοδο που οδηγήθηκε η ομάδα προσπαθεί να δείξει ότι διοικητικές ήταν οι επιλογές, που δεν έγιναν περαιτέρω μεταγραφές για να καλυφθούν κενά. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και έτσι γιατί ο κος Τσακίρης έχει πρώτο στόχο του φέτος την αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού του. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι πως ο Φερέρα έπεσε στο ίδιο λάθος με το Λίνεν και αποφάσισε να το παίξει δημόσιος υπάλληλος ακολουθώντας την πολιτική της διοίκησης ενώ υποτίθεται έβλεπε πως η σύνθεση της ομάδας δεν τον οδηγεί σε καλά μονοπάτια (και ο Λίνεν μίλαγε για σουπερ μάρκετ και έμενε συνεργαζόμενος με τους διοικούντες). Έτσι τώρα δεν δικαιούται να εκφράζεται για έλλειψη πάγκου κλπ, πόσο μάλλον όταν έχει μπερδέψει την τράπουλα και ο ίδιος, τεχνικά και έχει βάλει και στο ψυγείο παίκτες.
Τέλος για τον κο Τσακίρη, θα έλεγα ότι τον συμφέρει να δυναμώσει τον Πανιώνιο γιατί τότε θα έχει κάποιες ελπίδες συμμετοχής άλλων ή πώλησης (μια που έχει μιλήσει για τη φυγή του από την ομάδα). Επειδή πέρυσι η αμετροέπεια οδήγησε σε άστοχα οικονομικά ανοίγματα δεν σημαίνει ότι φέτος πρέπει να πάρουμε τον αντίστροφο δρόμο και να οδηγηθούμε στην άλλη άκρη, κλείνοντας τα μάτια στα εμφανή αγωνιστικά προβλήματα, που οδηγούν την ομάδα σε επικίνδυνη απαξίωση. Υπάρχει η επιλογή του μέτρου νομίζω και αυτή την επιλογή δεν φαίνεται να την βλέπει. Όταν το 1/3 του ρόστερ δεν έχει εμπειρία ούτε super league και το 1/4 ούτε επαγγελματικού πρωταθλήματος, τότε τι πάμε να κάνουμε;

br fun_atic είπε...

Ο Φερέρα δεν είναι κακός προπονητής. Ίσως ήταν από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε από την εγχώρια αγορά. Πιθανή αντικατάστασή του μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι καλοί προπονητές με γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αν φέρουμε από το εξωτερικό θα πάμε πίσω τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο καλός προπονητής Φερέρα όμως με μπερδεύει. Τη μία δηλώνει ότι θα δοκιμάσει την ομάδα στο Βέλγιο και μετά θα εισηγηθεί την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Κάνει ελάχιστα φιλικά και δεν αποκτούμε κανέναν παίκτη, αν και είναι πασιφανές ότι έχουμε τρανταχτές ελλείψεις.

Αμέσως μετά δηλώνει ότι η ομάδα είναι πλήρης, αλλά μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφερόμενος στον πάγκο ουσιαστικά λέει ότι δεν είχε ποιόν να βάλει. Βέβαια οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι δικές του επιλογές, όπως επίσης ήταν δική του επιλογή η απομάκρυνση πολύ χρήσιμων και έμπειρων παικτών.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι το γιατί έχει αλλάξει τις θέσεις στους μισούς παίκτες της ομάδας.

Θέλεις κεντρικό αμυντικό έχεις τον Λάτκα. Θέλεις αμυντικά χαφ; Έχεις τον Καστεγιόνε και τον Όμο. Θέλεις αριστερό χαφ; Έχεις τον Κούκετς. Θέλεις δεύτερο επιθετικό, ελλείψει Ριέρα; Βάλε τον Σίμωση. Κακό δεν θα έκανε πάντως.
Τώρα γιατί έπρεπε να βαφτίσει το κρέας ψάρι ειλικρινά δεν το κατάλαβα.

Όλα αυτά μπορούν να βελτιωθούν άμεσα. Ας πούμε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα είχαν μια άσχημη ημέρα. Αυτό που είναι ανησυχητικό όμως είναι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της ομάδας διότι δεν αποκαθισταται άμεσα. Έχουμε προπονητικό κέντρο, έχουμε εργομετρικό και μάλιστα από τα καλύτερα της Ελλάδας, έχουμε γυμναστή και επιπλέον τον ειδικό συνεργάτη του κου Φερέρα. Τώρα πως γίνεται να έχουμε όλα αυτά και η ομάδα να μην αντέχει να βγάλει ημίχρονο, αυτό είναι μυστήριο. Ελπίζω να μας διαψεύσει η συνέχεια, θεωρώ όμως ότι είναι δύσκολο να πέφτουμε τόσο πολύ έξω

billiv είπε...

Καλημέρα σε όλους,να συμμετέχω κι εγώ με τα σχόλια μου για το χθεσινό αγώνα έπειτα από μια ημέρα βλέποντας πιο καθαρά τα πράγματα.Για τον Όμο θα σας συμβούλευα να μην τρέφετε αυταπάτες για πιθανή βελτίωση του από το Αιγάλεω είμαι και τον παρακολουθώ από τότε που ήρθε,αν συνεχίσουν να τον βάζουν προβλέπονται εμφράγματα στην συνέχεια...ίσως αμυντικό χαφ να δικαιολογήσει την απόκτηση του.Ο σιόβας σε γενικές γραμμές θετικός χρειάζεται να δυναμώσει και παιχνίδια στα πόδια του,τελικά ο πλετς θυμίζει Μαλντίνι μπροστά σε όσους κλήθηκαν να τον αντικαταστήσουν....προχωράμε μπροστά ουέλλινγκτον φλύαρος και ανούσιος,νικολάου αρνητικός,μανόλο συγκινητικός, τον Κούμο τον λυπήθηκα κάποια στιγμή προσπαθούσε να παίξει για όλους μόνος του,η αλλαγή θα ήταν η ενδεδειγμένη αν κερδίζαμε με 3-0 γιατί το παλλικάρι ήταν θετικός στις πάσες του αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα,δεν φταίει το παιδί.Ο αλβάρο πέρα από 3-4 μεταβιβάσεις τίποτα,μπορεί να θέλει αλλά να μην μπορεί πια, ο Μπόσκο ενώ στο πρώτο 25λεπτο μου δημιουργούσε προσδοκίες για κάτι καλό όταν έπαιρνε την μπάλλα από εκεί και πέρα αρνητικότατος...για τον Μπέλιτς...εγώ συνεχίζω να αναπολώ τον Ντρόμπνι....δεν γκρίνιαξα καθόλου χθες το μαρτύριο το άντεξα ως το τέλος δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις μόνο τη νίκη βάσει αντιπάλου, δεν είχα την απαίτηση να παίξουμε μπάλα με αυτές τις συνθήκες,μην ξεχνάτε πως η ομάδα είχε να παίξει με τους βασικούς από το Βέλγιο,όσο για τον κόουτς και μόνο οι δηλώσεις του με έκαναν να χάσω την εκτίμηση μου γι'αυτόν (η διοίκηση άραγε;) αλλά μου μένει μια πικρία και ορισμένα ερωτήματα...τα οποία για ακόμα μια χρονιά θα μείνουν μάλλον αναπάντητα για αυτό δεν θα τα θέσω....τελικά κάτι προπέρσινα απογεύματα μετά το τέλος των αγώνων θα μείνουν στη σκέψη μου χαραγμένα σαν μια ευχάριστη ανάμνηση από την ομάδα που διάλεξα να υποστηρίζω, έπειτα από τα πρώτα Πανιώνια μεσημέρια της Κυριακής που πιτσισιρικάς έβλεπα τον Μπαρζώφ....

antunix είπε...

Μάλλον το στοίχημα Φερέρα, χάθηκε από νωρίς...
Μου θυμίζει το παρολί πολλών αγώνων που παίζεις και χάνεις από το πρώτο ματς. Η «Sport day» γράφει στο πρωτοσέλιδο ότι ο Βέλγος άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την διοίκηση του Πανιωνίου που δεν του έκανε μεταγραφές. Αναφέρει επίσης, ότι επί της ουσίας υπέγραψε την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας μας. Φαίνεται ότι δικαιώνεται ο κ. Πανόπουλος, ο οποίος τον είχε καθαρίσει μετά από πέντε αγωνιστικές στην Ξάνθη.

Αύριο, Δευτέρα τελειώνουν οι μεταγραφές, και μάλλον είναι πολύ δύσκολο να γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής για ενίσχυση στις θέσεις που έχουμε αναφέρει εκτεταμένα. Αυτό σημαίνει ότι με αυτό το ρόστερ θα πορευτούμε και ο... Θεός βοηθός. Είναι κρίμα διότι βλέπω ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν γίνονται μάθημα και επαναλαμβάνονται με ακρίβεια. Μάλλον ο κ. Φερέρα είναι για να κοουτσάρει μικρές ομάδες, που θεωρούν ότι ένα «Χ» με ομάδες των ίδιων κυβικών και ίδιων στόχων (παραμονή), στην έδρα σου, είναι επιτυχία... Δυστυχώς, δεν βλέπω μια καλή υπάρχουσα λύση στην Ελλάδα για τη διάδοχη κατάσταση, άρα αν έρθει κάποιος από το εξωτερικό, θα χαθεί σίγουρα χρόνος και θα πάμε ακόμη πιο πίσω...

IWN1998 είπε...

Μήπως αυτούς που έφυγαν, τους έδιωξε η διοίκηση και όχι ο Φερέρα; Μήπως ο Φερέρα συναίνεσε γιατί του είχαν υποσχεθεί αντικατάσταση που δεν έγινε ποτέ; Mήπως ο Όμο δεν είναι επιλογή Φερέρα αλλά αλλησιβερίσι με τον φίλο Θωμά; Πως περιμέναμε η ομάδα να έχει φυσική κατάσταση χωρίς παιχνίδια στα πόδια της; Φοβόμασταν τα φιλικά ίσως; Δεν κατάλαβα ιδιαίτερα το γιατί.
Συμφωνώ με τον BR ότι ίσως η αποπομπή Φερέρα είναι διαλυτική ενέργεια, αλλά από την άλλη πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να σταθεί η ομάδα με αυτό το ρόστερ ή όχι. Αν δεν μπορεί και ο πρόεδρος αρνείται να τον βοηθήσει, τότε οφείλει ως επαγγελαματίας να παραιτηθεί. Όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι πιο διαλυτικής μορφής απ' αυτό και θα συντηρούν μια κατάσταση δημόσιου υπάλληλου προπονητή, που για να κρατήσει τη θέση του συναινεί σε ένα έργο που δεν μπορεί να επιτελέσει.

kostas_n_s είπε...

http://sport24.gr/html/ent/528/ent.312528.asp

Ο Τσακίρης διαψεύδει περί παραίτησης Φερέρα .

Πιστεύω κι εγώ ότι η απώλεια του προπονητή αυτή τη στιγμή θα μας πήγαινε ακόμα πιο πίσω .
Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί σύντομα η εικόνα της ομάδας και ο Φερέρα θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ιστορικού .

Αν η ομάδα συνεχίσει να είναι τόσο κακή μετά από 2-3 αγωνιστικές τότε δεν το βλέπω να τον στηρίζει κανείς ..

Ευχή όλων θέλω να πιστεύω πως είναι να ανακάμψουμε αγωνιστικά και να παίξουμε σαν Πανιώνιος .

Δεν θα δεχθώ -ειδικά στην έδρα μας- να μας ταλαιπωρούν με τέτοιο τρόπο ομάδες σαν τον Εργοτέλη που χωρίς να θέλω να τον μειώσω αλλά ίσα ίσα είναι από τις συμπαθείς και αξιοπρεπείς ομάδες του πρωταθλήματος , δεν έχουν το βάρος της ιστορίας του Πανιωνίου .

Κι αν δεν μπορεί ο προπονητής να φτιάξει μια ομάδα εφάμιλλη της ιστορίας μας σαν σύλλογος που θα 'καθαρίζει' τέτοια ματς εύκολα και θα κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο , τότε με την συμπλήρωση των 120 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδας τι θα έχουμε να προβάλλουμε ?

Θα περιμένω όπως όλοι μας να δω αλλαγές προς το καλύτερο τον προσεχή μήνα και θα κρίνω αναλόγως και τα καλά και τα άσχημα ..

Βr ευχαριστώ για το ποιοτικό blog που δίνεις την ευκαιρία στους Πανιώνιους να εκφράζονται .
Συνέχισε την καλή δουλειά..

lefterix είπε...

Εγγρίνω κι επαυξάνω το σχόλιο του Γκρινιάρη...
Πάλι εμείς θα μείνουμε να φυλάμε τα έρημα...
Κάτι σαν τους τριακόσιους του Λεωνίδα...
Με αυτή την τακτική μας πρήξανε...
Έχουμε να φαμε σφαλιάρες με την "τακτική" του Φερρέρα που θα πάει σύννεφο...
Και δέκα Λόλο να έρθουνε,εγώ δεν βλέπω προκοπη..
Υ.Γ.Δεν είμαι πεσιμηστης, Πανιώνος είμαι...

lefterix είπε...

Άντε να σας διασκεδάσω με μία μαντινάδα:
Φτερό στον άνεμο ήτανε,
η τακτική Φερρέρα...
Σαν καπετάνιος στα βαθειά,
που έπεσε σε ξέρα...

Ανώνυμος είπε...

Το Σάββατο είδαμε αυτά που περιμέναμε να δούμε
Η ΟΜΑΔΑ ΔΥΣΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μηδέν φυσική κατάσταση
Ελάχιστα φιλικά
Τακτική...την ειδε κανειs?
OΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΝΟΜΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ,
Τα 2500 διαρκείαs θα βλέπουμε τον Μπαρόνι(δεν φταίει ο μικρos που δεν κανει ούτε για ομάδα τρίτηs κατηγορίαsκαι δεν πρέπει να αποδοκιμάζεται)και τον "άχρηστο" Γονδουλάκη να μην μπορεί να τον αντικαταστήσει ούτε για 10 λεπτά...Ανανεώσαμε όμωs το συμβόλαιο του Φανούρη.
Ο πρόεδρos τα δύο πρώτα χρόνια ΕΚΤΙΣΕ μια ομάδα γεμάτη υγεία που χαιρόσουν να την βλέπειs... ακόμα και όταν έχανε...Μετά άλλαξε φιλοσοφία... Γιατί πρόεδρε???
Κατηγορείs τουs οπαδούs για νοοτροπία ΠΟΚ...ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
2500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ?

Griniaris είπε...

Τα 2500 διαρκείας,φίλε nk99,δεν είναι γαι κανένα Τσακίρη και για κανένα Φερέρα.Είναι για μας και για τον Πανιώνιο,συνεπώς δεν μπορεί ποτέ να είναι πεταμένα.Κατά τα άλλα συμφωνούμε.
Βέβαια η τακτική τελικά και η εμφάνιση της ομάδας περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά τις δηλώσεις Φερέρα.Τι μας είπε ουσιαστικά αυτός ο κύριος;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ...
Γράφετε ότι είναι καταστροφικό να αλλάξουμε τώρα προπονητή.Ποιόν προπονητή,αυτόν που δεν πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι;αυτόν που σχεδίασε την ομάδα από τον Ιούνιο,την προπόνησε όπως αυτός νόμιζε και την ετοίμασε να αγωνιστεί για να έρθει τέλος Αυγούστου να μας πεί ότι δεν του αρέσει;
Γνωστή η αντίθεσή μου με τους υπόλοιπους φίλους για τον Λίνεν,αλλά πάλι αυτός φταίει;Τι δουλειά έχει να εμπλέκεται σε τωρινές δηλώσεις του κ.Τσακίρη;Μήπως ήταν καλύτερα να κάνει πρώτα κριτική στις δηλώσεις τις δικές του και του Φέρέρα τον Ιούνιο;Που είναι το μικρό και ευέλικτο ρόστερ;Που είναι οι ευκαιρίες που θα δοθούν στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες μας;Που είναι ο πολυαγαπητός Κοντοχρήστος του Φερέρα;Δεν άξιζε μισή ώρα συμμετοχής στο χθεσινό συνοθύλευμα;Που ακριβώς θα βοηθήσουν αυτοί,με τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό;
Μήπως είναι πιο επικίνδυνο να μένει στην ομάδα ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει σε αυτήν;Μήπως αναγκαστεί να φύγει όταν θα είναι πια πολύ αργά;

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να μάθω από κάποιον που είδε τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας (Α.Ε.Κ, Αιγάλεω και Εργοτέλη) αν η ομάδα παρουσιάζει έστω βελτιούμενη εικόνα.

Griniaris είπε...

Το ίδιο χάλι από τρεις διαφορετικές συνθέσεις.Η μόνη διαφορά είναι ότι η ομάδα παρουσιάζεται όλο και πιο κουρασμένη.

br fun_atic είπε...

Μα τους έδωσε ρεπό. Λες να μην έφτασε;

Costix είπε...

Αγαπητοι φιλοι,

διαβαζω εδω και καποιες ωρες τα σχολια σας.

Ημουν και εγω μεσα (μαλιστα οδηγησα 170 χιλιομετρα πηγαινελα για να δω ζωντανο τον αγωνα).

Φυσικα και δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Ομως σας συστηνω ψυχραιμια !!!

Γιατι μονο με ψυχραιμους φιλαθλους εχει η ομαδα ελπιδα.

Ο προπονητης σιγουρα αξιζει πιστωση χρονου.

Ο Ομο, μαζι με Κουμο, θα αποτελεσουν το καλυτερο διδυμο ανασταλτικων αλλα και δημιουργικων χαφ στο Πρωταθλημα. Δεν μπορει, αφου το βλεπουμε εμεις, θα το δει και ο κοουτς (ελπιζω ΣΥΝΤΟΜΑ).

Φυσικα ο Ομο δεν κανει στην θεση που παιζει τωρα, αλλα πιστευω οτι θα αφησει εποχη σαν ανασταλτικο χαφ, ειδικα σαν διδυμο του Κουμο (θυμαστε την πρωτη χρονια που επαιξε ο Κουμο τι κραξιμο του εριξε η εξεδρα ???)

Αραγε, γιατι δεν χρησιμοποιει Ανδριολα ??? Ετσι για να σφηξει λιγο τα γαλατα του Μπελιτς, να αποφασιζει να κανει και καμμια εξοδο στο ψηλο παιχνιδι.

Κατα τα αλλα, ολα αναμενομενα και χωρις εκπληξεις, αλλα πιστευω οτι ευκολα θα βελτιωθουμε, ειδικα αν λυσει ο κωουτς γρηγορα το θεμα της φυσικης καταστασης.

Μου αρεσαν τα 30 πρωτα λεπτα στο Α' ημιχρονο και τα πρωτα 15 του Β'.

Για τα υπολοιπα λεπτα, δρν ειμαι καθολου περηφανος.

Το βασικο που με ανησυχει ειναι η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

IWN1998 είπε...

Το θέμα δεν είναι να χρησιμοποιήσει τον Όμο στην καταλληλη θέση αλλά και ποιόν θα βάλει κεντρικό μπακ. Απ΄ότι φαίνεται δεν εμπιστεύεται καθόλου το Λάτκα και περιμένει το Σμόγιε. Αλλά θα παίξει ποτέ μπάλα ο Σμόγιε;
Επίσης χωρίς βάθος πάγκου και με τους καλούς παίκτες επιρρεπείς σε τραυματισμούς (βλέπε Ρεκόμπα), η σύσταση για ψυχραιμία είναι απαραιτήτως αναγκαία.

Griniaris είπε...

Εντάξει να έχουμε ψυχραιμία.Αυτό που φοβίζει όμως είναι ότι οι δηλώσεις Φερέρα και Τσακίρη δείχνουν ότι πρώτοι αυτοί έχασαν την ψυχραιμία τους.Θα έπρεπε να είναι πιο καθησυχαστικές και όχι ο ένας να λέει για τον Λίνεν κι ο άλλος ότι δεν του κάνει η ομάδα.Αυτά τρομάζουν τον κόσμο.

Pav είπε...

?????????????????
Τώρα δηλαδή τί παίζεται?
Ο Ιτάνζ στην Καβάλα για 350.000 με οψιόν αγοράς;
Θα μας τρελάνουν.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=16330&subid=2&pubid=4005604

IWN1998 είπε...

Ναι γιατί μάλλον εμείς τον ζητάγαμε δανεικό χωρίς να δίνουμε τίποτα. Τουλάχιστον όχι 350000

Pav είπε...

Ρε τον Big Mac...

Pav είπε...

Κι' εμείς με τον Μπέλιτς που ακόμα σκέφτεται να κάνει έξοδο ή όχι.
Και η Καβάλα παίρνει του παίκτες που "κυνηγάμε" εμείς (βλ. Μουσιλού, Ιτάνζ)

lefterix είπε...

Φίλε br,επειδή είδα και τους τρείς αγώνες,με την μικρή ποδοσφαιρική μου εμπειρία των 40(σχεδόν) ετών (ως θεατής..), σου λέω οτι,κάθε φορά είμαστε και χειρώτεροι...
Τώρα θα σε γελάσω, με το Αιγάλεω ηταν η δεύτερη ή με τον Ηλυσιακο;
Υ.Γ. Πόσοι θα πανε στη Λειβαδειά με τέτοια ομάδα;...

lefterix είπε...

Άντε να σας διασκεδάσω πάλι με μιά μαντινάδα...
"Πολλες φορές ο θάνατος,
μεγάλα λάθη κάνει...
Άλλοι τον κοροϊδεύουνε,
κι άλλους στον τάφο βάνει...