Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις κ. Τσακίρη


Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου κ. Κ. Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πριν περίπου 2 μήνες θέσαμε, όλοι μαζί, κάποιο στόχο σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας. Σήμερα αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου μας. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα. Για εμάς έχει τεράστια σημασία η εμφανής αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας των φιλάθλων μας. Κινητοποιήθηκαν, ενδιαφέρθηκαν, έφεραν και άλλους να αγοράσουν. Αυτό είναι για τον Πανιώνιο η μεγαλύτερη νίκη.
Η φετινή αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, πρέπει να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την επόμενη χρονιά. Να θέσουμε ακόμα υψηλότερα τον πήχη. Να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλους ότι αγοράζουμε διαρκείας όχι επειδή πιστεύουμε πως έχουμε καλή ομάδα, όχι για να επιβραβεύσουμε την όποια διοίκηση και τις όποιες μεταγραφές. Παίρνουμε διαρκείας κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από τις όποιες καλές ή κακές συγκυρίες, γιατί απλά είμαστε Πανιώνιοι και πλέον έχει γίνει συνείδηση για όλους μας, ότι ο αριθμός των διαρκείας αποτελεί ένδειξη αξιοπρέπειας του συλλόγου και μέτρο αγάπης άνευ όρων.
Αυτή είναι πραγματικά υγιής φίλαθλη νοοτροπία και αυτές τις μέρες πραγματικά νιώθω υπερήφανος που είμαι Πανιώνιος.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Σχόλιο: Οι Πανιώνιοι φίλαθλοι επιβράβευσαν την διοίκηση του κου Τσακίρη. Επιβράβευσαν την αγάπη του κου Τσακίρη για την ομάδα, όπως επίσης τους κόπους και τα έξοδα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Επιβράβευσαν επιπλέον την ευαισθησία που έδειξε ο κος Τσακίρης στο θέμα των παιδικών εισιτηρίων διαρκείας. Γιατί η μονοκονδυλιά του κου Τσακίρη στην τιμή των παιδικών διαρκείας μας έκανε να νοιώσουμε υπερηφάνεια για τον Πρόεδρο που έχουμε και ταυτόχρονα μας δημιούργησε την υποχρέωση ώστε να προωθήσει ο καθένας με τις όποιες δυνάμεις του τα φετινά διαρκείας. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης των πωλήσεων. Είναι χρέος της διοίκησης να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια γι’ αυτό. Και σε οργανωτικό και σε αγωνιστικό επίπεδο. Τα Πανιώνια μπλόγκ θα δημοσιεύσουν σε λίγες ημέρες μια σειρά προτάσεων για την περαιτέρω προώθηση των διαρκείας. Είναι βέβαια και δικό μας χρέος να υποστηρίζουμε την διοίκηση της ομάδας σε κάθε καλή ενέργειά της. Ας μην είμαστε ολιγαρκείς. Τα 2.000 εισιτήρια είναι το όριο της αξιοπρέπειας αλλά σίγουρα υπολείπονται της αξίας και της ιστορίας της ομάδας. Όσοι φίλοι θεωρούν ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα και τη θέληση να ενισχύσουν την ομάδα, μέσω της αγοράς διαρκείας ας το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: