Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Κέρδη και ζημίες

Ίσως θα ήταν περιττό να εκφράσω τη θλίψη του μπλογκ για την τεράστια οικολογική καταστροφή που ενέσκηψε στην Αθήνα. Θα ήθελα να πω μόνο δύο πράγματα: 1. Τα παιδιά μας είναι πλέον πολύ φτωχότερα, 2. όσοι αγόρασαν καταπατημένη ή καμένη δασική έκταση για να πραγματοποιήσουν το όνειρο της αποκεντρωμένης μεζονέτας στο δάσος ας μην ψάξουν μακριά για τους ενόχους. Είναι οι ίδιοι και ασφαλώς οι πωλητές των «οικοπέδων» τους. Και όσο βέβαια θα περιμένουμε να ξαναζωντανέψει (από μόνο του) το χαμένο δάσος κάποιοι καινούργιοι ιδιοκτήτες θα χτίζουν στα καμένα.

Για τον Πανιώνιο: Θεωρώ απόλυτα ορθή από κάθε άποψη την απόφαση για την αναβολή του χθεσινού παιχνιδιού. Οπωσδήποτε υπήρχε το ηθικό καθήκον, αλλά είναι πολύ πιθανό να προέκυπταν και θέματα ασφάλειας του αγώνα. Αν και ο Πανιώνιος δεν χορήγησε εισιτήρια στον Π.Α.Ο.Κ, εντούτοις ήταν γνωστό ότι πολλοί μεμονωμένοι (λέμε τώρα) φίλαθλοι του (με πολλά εισαγωγικά η λέξη), τόσο από την Αθήνα, όσο και από τη Θεσσαλονίκη, θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η μειωμένη αστυνομική δύναμη, ίσως να μην μπορούσε να επιβάλει την τάξη. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια προέχει η ασφάλεια.

Από την αναβολή όμως μπορεί να προκύψουν και κάποια αγωνιστικά οφέλη. Συγκεκριμένα:

1. Ο Ρεκόμπα δεν ήταν απολύτως έτοιμος. Πιθανότατα δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι. Με την αναβολή έχει άλλη μία εβδομάδα στη διάθεσή του ώστε να επανέλθει πλήρως, χωρίς ενδεχομένως να ρισκάρει έναν νέο τραυματισμό. Αν το παιχνίδι γίνει στις 23/9, τότε θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό (και καλώς εχόντων των πραγμάτων) να συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα. 2. Ριέρα: Θα προλάβει να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό, συνεπώς θα τον έχουμε στη διάθεσή μας στο δύσκολο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. 3. Σμόγιε: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και ίσως μπορεί κι εκείνος να προσφέρει μια σημαντική εναλλακτική λύση. 4 Μέχρι τις 23/9 δεν αποκλείεται να έχει ενισχυθεί επιπλέον η ομάδα μεταγραφικά. 5. Αγωνιστικά ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως ήταν μια ευκαιρία το χθεσινό παιχνίδι. Όμως απ’ ότι διαβάζω, σε περίπτωση που διεξαχθεί το παιχνίδι στις 23/9 και με την προϋπόθεση ότι ο Π.Α.Ο.Κ θα έχει προκριθεί στους Ευρωπαϊκούς ομίλους, τότε θα είναι υποχρεωμένος να δώσει μέσα σε 15 ημέρες 5 πολύ δύσκολα παιχνίδια ( το ένα ευρωπαϊκό), αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο τέταρτο στη σειρά. 6. Εστογιανώφ: Μπορούμε να ελπίζουμε σε τόσα πολλά, να αγωνιστεί δηλαδή στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ; Φαντάζομαι πως όχι, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. 7. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν λίγο δίκοπο μαχαίρι από ψυχολογικής απόψεως. Εφόσον όμως θα προηγηθεί ευκολότερο πρόγραμμα, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε τον Π.Α.Ο.Κ με πολύ καλύτερη ψυχολογία και ίσως με περισσότερο κόσμο (αν και Τετάρτη).

55 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Βέβαια να πούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή σημαντικά προβλήματα τραυματισμών
http://www.sport-fm.gr/article/191368

zamis είπε...

Για τις φωτιες δε θελω να κανω κανενα σχολιο,τα λογια ειναι περιττα,οι σκοπιμοτητες και οι ευθυνες προφανεις.
Στα δικα μας,θεωρω-οσο κι αν το στερητικο χτες ηταν δυσαρεστο-οτι ειναι καλο που θα ξεκινησουμε με Εργοτελη και σχεδον πληρεις,με την προυποθεση φυσικα οτι θα κερδισουμε.
Αγωνιστικα,ακουσα οτι χτες στο εσωτερικο δοκιμασε Τζαβελα πισω και Ουελινγκτον χαφ,επομενως ειναι και αυτο ενα πιθανο σχημα αν παιζουμε με Κουμο,Νικολαου και Ρεκομπα πισω απο τον επιθετικο.
Γενικα απ'οτι καταλαβαινω,ο Ουελινγκτον πιο πολλες επιθετικες παρα αμυντικες δυνατοτητες εχει,δεν ξερω παλι.
Παντως και με Ριερα διαθεσιμο,Κουκετς μοιαζει να αγνοειται.

br fun_atic είπε...

Με τον Εργοτέλη παίζουμε Σάββατο ή Κυριακή; Μήπως ξέρεις και την ώρα;

zamis είπε...

Σαββατο κατα τις 5,δεν θυμαμαι ακριβως ωρα αλλα εκει καπου.

br fun_atic είπε...

Κάντε κάτι να πάει Κυριακή στις 7. Έτσι θα μπορούσα να το προλάβω...

zamis είπε...

Αστα,μπορει κι εγω να το χασω.

zamis είπε...

Μπορουμε παντως ναχουμε 9 ποντακια πριν τον μπααογκ,ακολουθει και γαυρος εξω μετα.Μακαρι.

Costix είπε...

με εργοτελη παιζουμε σαββατο 16.45

φοβαμαι οτι θα το δεις στην τηλεοραση

το στερητικο χθες δεν περιγραφεται

αλλα ετσι ειναι η ζωη

IWN1998 είπε...

Ας ελπίσουμε ότι οι πιο "εύκολοι" αντίπαλοι δεν θα αποδειχθούν μπούμεραγκ. Οι ελλείψεις που έχουμε θα υπάρχουν και μ' αυτούς. Άντε ο Ρεκόμπα να 'ναι πιο έτοιμος. το Σμόγιε δεν τον θεωρώ έλλειψη.

Costix είπε...

Μολις ανακοινωθηκε απο την superleague. το ματς με τα μπαοκια
θα γεινει 23/9 στις 1900.

zamis είπε...

Δεν μου αρεσει καθολου παντως οτι ακολουθουμε προγραμμα μπαογκ.Η διοικηση πρεπει να προσεξει το θεμα διαιτησια ιδιαιτερως φετος.Δυστυχως.

lefterix είπε...

Θα σας παρακαλοούσα να ξαναδιαβάσετε την ανακοίνωση της ΣΟΥΠΕΡ-ΣΦΗΓΚΑΣ, αλλά από ότι διάβασα, οι αγώνες λέει αναβλήθηκαν λόγω του ότι δεν μπορούσανε να αστυνομεύσουν το ΟΑΚΑ, για τη Νέα Σμύρνη ούτε κουβέντα...
Μήπως ήταν λίγο άστοχη η ανακοίνωση;

zamis είπε...

Τι ψαχνεις ρε Lefteri,εδω ο Mποροβηλος ζητησε συγνωμη απο τους παοκτζηδες που κατεβηκαν και οχι απο οσους δικους μας ταξιδεψαν!!!!!!

zamis είπε...

υ.γ. τα παιχνιδια θα μπορουσαν να εχουν αναβληθει απο το Σαββατο αλλα τι να λεμε,εδω καταλαβαν τη φωτια αργοτερα..

IWN1998 είπε...

Το Σάββατο πίστευαν ότι θα σβήσουν τη φωτιά...Ως συνήθως υποεκτίμησαν την απειλή. Η ίδια ελπίδα υπήρχε και την Κυριακή το πρωί, παρ' ότι ήδη η Αττική ήταν σε κατάσταση ανάγκης. Εξάλλου δεν παίζουν με τέτοια πράγματα, τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ είναι σημαντικά θέματα...Όχι παίξε γέλασε. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο και στην Ιταλία είχε σκοτωθεί κόσμος και έκαναν αγώνες (εδώ ολόκληρο Χέυζελ δεν ανέβαλε εκείνο τον τραγικό τελικό Γιουβέντους-Λίβερπουλ).

Griniaris είπε...

Για τη φωτιά:Στο Βαρνάβα υπηρέτησα 19 μήνες με δύο καλοκαίρια.Να πω μόνο ότι κατά πάσα πιθανότητα η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο.Κάποτε θα γινόταν όλη αυτή η καταστροφή.

Για την αναβολή:Ο λόγος και μόνο για τον οποίο αναβλήθηκαν τα παιχνίδια(ο πραγματικός δηλαδή,που αναφέρει ο Λευτέρης σε σχόλιό του)σε αντιδιαστολή με την ανακοίνωση με κάνει να πιστεύω ότι άλλα συμφέροντα οδήγησαν ουσιαστικά σε αυτή την απόφαση.Ποιός σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και μπούρδες;Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα.Δεν είδα να εκδοθεί από τις αρμόδιες αρχές ανακοίνωση για κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων κλπ.Αυτοί δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης;

Για το όφελος:Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι από τα ρεπορτάζ κατάλαβα ότι μετά από τόσο καιρό δεν είμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν κουρασμένο και ελλιπή ΠΑΟΚ στην έδρα μας.Και δεν μιλάω για τους τραυματισμούς αλλά καθαρά αγωνιστικά.

Costix είπε...

Διαβαζω στο gazzetta.gr οτι ενδιαφερομαστε για τον Δημουτσο και μαλιστα ειμαστε πολυ κοντα στην αποκτηση του (σαν αντικαταστατης του Λολο, μεχρι να γινει καλα).

Μου ακουγεται συμπαθητικα.

Επισης στο οικογενειακο διπλο της Κυριακης κατεβασε την ομαδα που θα κατεβαζε και με τον Μπαογκ εναντιον των υπολοιπων. Η συνθεση μοιαζει λιγο περιεργη.

Συγκεκριμενα επαιξαν (και κερδισαν 3-2)

Μπελιτς
Μανιατης-Σιοβας-Ομο-Τζαβελας
Καστελιονε-Νικολαου-Κουμο-Μανολο
Ουελινγκτον-Μπαλαμπαν

Ο Ρεκομπα στον παγκο (α, ρε καταραμενες θλασεις και τεμπελια !!!).

Δηλαδη επαιξε με δευτερο επιθετικο τον Ουελινγκτον ??? Δεν μου πολυκαθεται καλα.

Τον Μανολο αποκλειεται να τον χρησιμοποιησε σαν δευτερο επιθετικο, γιατι και ο Καστελιονε και ο Ουελινγκτον παιζουν μονο αριστερα, αρα ποιος θα επαιζε δεξια ??

Εκτος και αν επαιξε ο Κουμο δευτερος επιθετικος και στην θεση του στο κεντρο ο Καστελιονε.

Ηταν κανεις στο γηπεδο να μας πει ??

Κριμμα, αν το ηξερα θα πηγαινα να το δω, ειχε και αρκετους φιλαθλους.

Να μυρισω και λιγο βρεγμενο γρασιδι επιτελουσ, να ξεχαρμανιασω.

Costix είπε...

επισης αν πηγε κανενας σας, ξερουμε ποιοι σκοραρανε ???
Ετσι, για να ξερουμε τι μας γινεται.

Costix είπε...

και αλλη μια ερωτηση.
και ποιος εκανε δημιουργικο παιχνιδι ??? Ο Κοιλιαρας απο την Κρητη ??
Γιατι π.χ. τον Καστελιονε τον εχουμε κατι μεταξυ ανασταλτικου χαφ και σεντερ μπακ (κατα αλλους). Ο Νικολαου αστα να πανε στο δημιουργικο, ο Μανολο μονο απο δεξια παιζει με σεντρες, αρα ο αξονας νεκρος απο δημιουργικο παιχτη.

Λετε ο Ουελινγκτον, Βραζιλιανος ων, να μπορει να παιξει δημιουργικα στον αξονα ??? Ολα πιθανα.

Εκτος και αν ηθελε να παιξει τον Μπαογκ αμυντικα και να του δωσει χωρο για να ψαξει το γκολ με αντεπιθεσεις.

Τι εχει ο κωουτς στο μυαλο του ??

Θα το δουμε το Σαββατο.

zamis είπε...

Μαλλον μονο αμυντικος δεν ειναι ο Ουελινγκτον και γενικα μαλλον αμυνα δεν εχουμε.
Για Δημουτσο αποψη δεν εχω,προφανως ψαχνουμε για κατι καλυτερο απο Λουι και Κοιλιαρα.. αλλα πισω τι κανουμε??

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Το βασικό ερώτημα είναι όντως:

"Τι εχει ο κωουτς στο μυαλο του ??"

Griniaris είπε...

Έλα μου ντε,τι;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=3953606

Δεν αρχίζουμε καλά μου φαίνεται...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Όταν περιμένει να του λύσει ο Σμόγιε χωρίς ούτε ένα φιλικό, τα αμυντικά προβλήματα και όταν δεν βλέπει σε καμμια γραμμή κενά, δεν καταλαβαίνω τι έχει κατά νου.

Όσο για το Δημούτσο, εγώ τον ήξερα γι' αμυντικό χαφ. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω ότι ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να συμβάλλει σε δημιουργία παιχνιδιού.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον αριθμό των διαρκείας που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα.
Σε σχέση με τον Δημούτσο μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί ότι μπορεί να αντικαταστήσει του Εστογιάνοφ. Το παιδί (συμφωνώ με την απόκτηση του έχει δυνατότητες και τις έχει δείξει) είναι ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ μέσος και στα προσόντα του δεν συμπεριλαμβάνεται η ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Νομίζω ότι μόνο στην Ελπίδων έχει παίξει δεξί χαφ. Εξάλλου ο Σκούφαλης και ο Γονδουλάκης μπορούν να παίξουν καλύτερα την θέση.
Με προβληματίζει ο παραγκωνισμός του Κούκετς ο οποίος έχει δείξει στο λίγο που αγωνίστηκε ικανότητες και είναι νέος…Ακόμα περισσότερο με προβληματίζει η προώθηση του Μπαρόνι ο οποίος στο φιλικό με την ΑΕΚ δεν έδειξε απολύτως τίποτα…δεν κόβει …δεν μας έδειξε κάποια τεχνικά στοιχεία…..και μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός. Ελπίζω να μην έχουμε κάποια δέσμευση έναντι της Εσπανιόλ ως προς την χρησιμοποίηση του. Νομίζω ότι βασικός αριστερός μπακ πρέπει να είναι ο Τζαβέλας.
Λυπάμαι που το λέω και μακάρι να κάνω λάθος αλλά η ενδεκάδα που φαίνεται να προοριζόταν ως βασική στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσει όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της superleague.
Τέλος αδυνατώ να κατανοήσω γιατί η ομάδα έχει παίξει τόσα λίγα φιλικά και το τελευταίο με αναπληρωματικούς είκοσι μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Οι άλλοι προπονητές φαίνεται ότι ξέρουν λιγότερα από τον Φερέρα…..το Σάββατο θα δούμε.

zamis είπε...

Αυτο που λες nk99,για πιθανες δεσμευσεις με Εσπανιολ(με την οποια η σχεση ειναι αρκετα θολη οπως γραφει και ο iwn στο μπλογκ του)ειναι ενδιαφερον..ο Ουελιγκτον μοιαζει να ειναι βασικος σε οποιοδηποτε σχημα,σε οποιαδηποτε θεση!Δεν ξερω,δεν τον εχω δει αλλα ολοι λετε οτι δεν..
Οσο για Δημουτσο,αφου ειναι ανασταλτικος,την αποκτηση του μπορω να τη δω μονο σαν τροπο απελευθερωσης του Κουμο.

zamis είπε...

Griniari,ωχ ωχ ωχ...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

ΤΣΑΚΙΡΗΣ (προ ολίγου): Δεν υπάρχει θέμα Δημούτσου. Το ρόστερ είναι πλήρες.

Ο Μπαρόνι δεν έπαιζε καν σε κανονικό πρωτάθλημα πέρυσι στη Βραζιλία (κάτι σαν Εκρά δηλαδή ήταν).

Δεν είναι ότι δεν έχουμε δώσει φιλικά αλλά φαίνεται ότι ούτε προπονητικά διπλά δεν γίνονται αρκετά. Μέχρι και οι παίκτες αναγκάστηκαν να μιλήσουν σχετικά.

Μήπως να ρωτούσε ο κ. Τσακίρης τον Πανόπουλο σχετικά με τις προπονητικές μεθόδους, που χρησιμοποιεί ο κος Φερέρα. Κάποια εμπειρία θα έχει;

Ο κος Τσακίρης τον Σμόγιε θα τον περιμένει μέχρι το νέο τραυματισμό του;

Γιατί έχουν θαφτεί Κούκετς και Λάτκα; Για τον ίδιο λόγο που αποδεσμεύτηκε ο Λουρέντζο;

Σταματάω την γκρίνια και ας περιμένουμε την πράξη και τα αποτελέσματα και ελπίζω να διαψευσθούμε περίτρανα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε προπονητέs αλλά κάποια πράγματα είναι ενάντια στην κοινή λογική και δεν μπορούμε να μην τα λέμε. Όταν οι ίδιοι οι παίκτεs δεν νιώθουν καλά για να παίξουν και φτάνουν στο σημείο να το λένε στον προπονητή τότε υπάρχει πρόβλημα. Σημειώνεται οτι ορισμένοι από τουs παίκτεs έχουν ξανακάνει προετοιμασία.....

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Εντάξει δεν έχουμε ρευστότητα αλλά ούτε ένα ελεύθερο παίκτη δεν μπορούμε να πάρουμε για να βοηθήσει;
Τόσο καλές επιλογές έγιναν τον Ιούνιο, που παρά τους τραυματισμούς δεν βλέπουμε την ανάγκη διορθωτικών κινήσεων, όταν όλοι οι άλλοι προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις;
Και που στην πράξη έχει δει ο προπονητής τη μη αναγκαιότητα για προσθήκες; Στα φιλικά με ΑΕΚ και Ηλυσιακό με τις μέτριες εμφανίσεις ή στις προπονήσεις τακτικής;

κ. Τσακίρη κάναμε σαν οπαδοί της ομάδας μια προσπάθεια να βοηθήσουμε φέτος την ομάδα όσο αφορά το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας. Μήπως κάπως πρέπει να βοηθήσεις και συ την κατάσταση πριν βρεθείς προ απροόπτων γεγονότων; Να έχουμε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας αλλά να έχουμε και την κοινή λογική.

Όσο δε για τις δηλώσεις περί Κοιλιάρα, η ζωή ακύρωσε το σκεπτικό σας με τον τραυματισμό Εστογιανόφ. Τώρα που τον χρειάζεσαι δεν τον έχεις και αν πεις ότι δεν τον χρειάζεσαι, ας προσέξεις μήπως σε ξαναδιαψεύσουν τα γεγονότα.

antunix είπε...

Καλό φθινόπωρο!

Λοιπόν, πήγα στο γήπεδο την Κυριακή (μεγάλη ξενέρα πάντως να περιμένεις πως και πως να πας γήπεδο μετά από πέντε μήνες, και δύο ώρες πριν να σου λένε δεν έχει...) και πήραμε την «μυρωδιά» μας.... Έστω και στο διπλό...

Ο προπονητής δοκίμασε λοιπόν το σχήμα που θα έπαιζε με τον ΠΑΟΚ, και επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μιας εφημερίδας (Φίλαθλος αν θυμάμαι καλά) που έλεγε ότι ο Ρεκόμπα θα είναι στον πάγκο. Τελικά ξεκίνησε με την δεύτερη ομάδα. Οι παρατηρήσεις μου:

Όπως φαίνεται η άμυνα θα είναι αυτή που είδαμε (Μανιάτης -Σιοβας- Ομο-Τζαβέλας) αφού είναι εμφανή η προσπάθεια του Φερέρα να την δέσει και να τις δώσει ομογένεια. Δεν ξέρω αν αργότερα αξιοποιηθεί ο Σμόγιε και ο Λάτκα (ο Κοντοές πάει μάλλον για δεξιά σε πρώτη φάση ως αντί-Μανιάτης).

Δυστυχώς, πάλι βλέπω να μην παίζουν φυσιολογικά σέντερ μπακ αλλά δύο παίκτες που η βασική τους θέση είναι άλλη (κόφτες). Επίσης, είναι κάτι παραπάνω από φανερό, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε σοβαρό τερματοφύλακα, διότι ο Μπέλιτς, δεν είναι αυτό που λέμε εγγύηση, αφού έκανε ακόμη και στο προπονητικό διπλό λάθη και κινήσεις που με προβλημάτισαν...

Οι αμυντικοί μέσοι ήταν οι Καστελιονε-Νικολαου, δεξιά ο Μανολο, αριστερά ο Ουελινγκτον και μπροστά ήταν ο Μπαλαμπαν έχοντας στην ουσία πιο πίσω, τον Κουμο (μιλάμε δηλαδή για ένα σύστημα 4-4-1-1). Ο Κροάτης, υποδέχεται πολύ καλά την μπάλα, την σπάει στα πλάγια ή πίσω και μπορεί να κάνει και κατά μέτωπο επίθεση, χάρη στην καλή του τεχνική. (έχει και στημένα, εναλλακτικά με τον Ρεκόμπα, μπορεί να χρειαστεί). Αυτά σε γενικές γραμμές, στο δεύτερο μέρος έπαιξε και ο Ριέρα, αλλά ο καιρός ήταν πολύ καλός, και προτιμήσαμε να πάμε στην πλατεία για καφεδάκι... Αυτά....

br fun_atic είπε...

Αυτό το δημοσίευμα πάντως της γκολ πρέπει να μας προβληματίσει. Οι παίκτες δηλαδή θεωρούν ότι είναι ψυχολογικά κουρασμένοι και έχουν βαρεθεί από τις ασκήσεις τακτικής;

Η επιλογή Δημούτσου είναι μάλλον περίεργη. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά ειλικρινά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τον χρειαζόμαστε.

Από αυτά που ακούω και διαβάζω ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται ο Λάτκα. Γιά τον Κούκετς δεν το συζητάω καθόλου...

Το θέμα του τερματοφύλακα με προβληματίζει πάρα πολύ. Ας αφήσουμε τις μεγάλες ομάδες. Ξάνθη; Γκσπούρνινγ (φοβερός). ΠΑΣ; Ελευθερόπουλος (έβγαλε μάτια), Ατρόμητος; Μιχαηλίδης (καταπληκτική εμφάνιση στο Χαριλάου). Λεβαδειακός; Μπλάζιτς (έφαγε το γκολ από το φάουλ, αλλά πρέπει να προσέξει κανείς την εκτίναξή του, όπως και το κόψιμο που έκανε στο 90'.
Απ' όλους αυτούς ακριβότερος είναι ο Ελευθερόπουλος. Δεν νομίζω όμως ότι δαπανήθηκαν εκατομμύρια γιά την απόκτησή τους. Εμείς τι κάνουμε;

zamis είπε...

Η συνεντευξη Τσακιρη
http://dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5888:2009-08-25-12-54-55&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366


υ.γ. να του υπενθυμισω οτι φετος ακολουθουμε προγραμμα μπαοκ..

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Κοιλιάρας (μεταξύ άλλων και απάντηση σε συνέντευξη Τσακίρη):

"Δεν έχω να αποδείξω κάτι, δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγα και δεν με ήθελε ο προπονητής μου ότι πρέπει να αποδείξω κάτι. Εγώ θα αγωνιστώ για τον Εργοτέλη και θα κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα μου. Αν με υπολόγιζαν τόσο πολύ, θα με κρατούσαν και φέτος. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για να μην μείνω στον Πανιώνιο που δεν είναι τώρα η ώρα για να τους συζητήσουμε".

Υποτίθεται ότι έχουμε επενδύσει σε αυτόν τον παίκτη και κάποια στιγμή θα γυρίσει πίσω... κάνοντας τέτοιες δηλώσεις.

Όπως επενδύσαμε πέρυσι στον Κούκετς.

Όπως επενδύσαμε περιμένοντας 2 χρόνια το Λουρέντζο να επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Φέτος όμως επενδύουμε στο δανεικό από την Εσπανιόλ Ουέλιγκτον.

zamis είπε...

Εχουμε και Μπεθερα,μην ξεχνιομαστε.

br fun_atic είπε...

Λες να έχει τόση μεγάλη βοήθεια ο Π.Α.Ο.Κ;

Στη δήλωσή του ο Τσακ είναι κατηγορηματικός. Δεν θα κάνει μεταγραφή επειδή το ρόστερ είναι πλήρες. Αυτό που θυμίζει λίγο το Gracie Chino...

Βρε πρόεδρε τι τα θέλεις αυτά για τον λάθος περσινό σχεδιασμό; Ο Κοιλιάρας αγοράστηκε για μια συγκεκριμένη θέση και ξαφνικά βρήκε μπροστά του τους Ουρουγουανούς. Αυτό τον συλλογισμό ότι έπρεπε να δώσουμε χαφ για να πάρουμε επιθετικό και δη Ισπανό, πραγματικά δεν τον κατάλαβα. Είναι βέβαιο ότι στον Εργοτέλη θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του; Γιατί σε 'μας κάτι με τις θλάσεις, κάτι με την κούραση όλο και θα έπαιζε... Εκτός αν έχουμε στο μυαλό μας να τον ξαναγοράσει ο εξαιρετικός Παπουτσάκης.
Τον Κούκετς, που είναι κι αυτός μια μεγάλη επένδυση γιατί δεν τον χρησιμοποιούμε;

zamis είπε...

Αν κρινω απο τα περσινα και με γκαγκα,ναι φοβαμαι οτι το σπρωξιμο θα συνεχιστει,με οτι μπορει να σημαινει αυτο για εμας λογω προγραμματος.Γενικα,η διοικηση περυσι,σε κατι βερμπαλισμους(διαφορετικους,δε λεω)αναλωθηκε ενω ουσιαστικα αφησε την ομαδα απροστατευτη.
Μπορει να φταιει που δεν ειμασταν οργανωμενοι,σε αντιθεση με φετος..
Δυστυχως ο προεδρος με τις δηλωσεις του ξυνει περσινες πληγες κι ανοιγει καινουριες φετινες.

Griniaris είπε...

Εγώ πάλι με το φτωχό μου μυαλό έχω μια απορία.Γιατί η εκκαθάριση έγινε αριστερά(Κοιλιάρας,Λουρέντσο,Κούκετς)κι έτσι ξαφνικά,που λέει κι ο Ρέμος,το μόνο μπακ-απ του Ρεκόμπα έμεινε ο Ουέλινγκτον;
Επενδύουμε που λέει κι ο Ίωνας η "πρέπει" να παίξει που λέει ο zamis;

br fun_atic είπε...

Κατά διαβολική βέβαια σύμπτωση, απομακρύνθηκαν από την ομάδα όσοι παίκτες αποτέλεσαν μεταγραφική επιλογή του Λίνεν, λες και είχαν το σημάδι του αντίχριστου.

Από την ομάδα επίσης φαίνεται ότι παραγκωνίζονται και οι παίκτες που αποκτήθηκαν επί εποχής Σταματόπουλου. Οι παίκτες αυτοί θα έχουν από ένα overlay στο χέρι για να γυαλίζουν τον πάγκο. Ναι! Αυτό με τη λαβή...

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα ο Πανιώνιος είναι κάτι σαν την Παναγία της Τήνου. Τόσοι και τόσοι κουτσοί βρήκαν την υγειά τους και μετά από αυτό κέρδισαν την ελευθερία τους για να αναζητήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους. Τα παραδείγματα πολλά... Έχουμε και μεγάλο ρεπερτόριο. Από θλάσεις και ρήξη χιαστών, μέχρι πλατυποδίες και προβλήματα στα γόνατα. Ο μόνος που μας γλύτωσε μέχρι ώρας ήταν ο Σισέ...Απ’ ότι φαίνεται η ατυχία του Κοιλιάρα ήταν η καλή του υγεία. Ήθελες Πανιώνιο; Πάθε μια ρήξη για να μείνεις…Και μετά επιστρέφεις σε αυτούς που σε αγαπούν…

br fun_atic είπε...

Στο Ψυχικό μένει ο Πρόεδρος. Από που ήθελες να κάνει εκκαθάριση;

zamis είπε...

Δεν ειπαμε οτι δε λεμε Λιν..??

zamis είπε...

υ.γ. ειναι βεβαια και η εκδικητικη μανια μια εκδηλωση της διαφορετικοτητας.

re-la-re είπε...

Χαιρετώ την ομήγυρη

Επέστρεψα και με χαρά είδα ότι πάμε φουλ για 2500 διαρκείας (πλάκα πλάκα πάμε να πλησιάσουμε τον στόχο του Τσακίρη). Θα βλέπει και ο ίδιος τον αριθμό και δεν θα το πιστεύει. Και το σημαντικότερο ο κόσμος αγοράζει χωρίς πρακτικά να έχει δει την ομάδα σε φιλικά. Με ελάχιστες μεταγραφές και πολλές αποχωρήσεις.


Προτείνω λοιπόν τη νέα μονάδα μέτρησης:

1 Τσακίρης = 3000 διαρκείας

Όσο για την κούραση θα πω ότι τα παιδιά έχουν άδικο. Εδώ δεν κάναμε φιλικά για να μην κουραστούν ενόψει πρωταθλήματος.

Costix είπε...

Καλως τον εμπαθεστατο.

Last but not least.

Καιρος για σοβαρη κουβεντα.

Που ειναι ο Διωγος ??? ΟΕΟ !!!

Costix είπε...

αληθεια, που ειναι ο Διωγος ???

σαν πολυ αδεια δεν παιρνουν οι αθλητικοι δημοσιογραφοι ??

για να μαζευομαστε, γιατι βλεπω πολλα θεματα να ανοιγουν.

br fun_atic είπε...

Βρε καλώς τον... Μας έλειψες φίλε...

Costix είπε...

Και ετσι, για να σας φτιαξω λιγο το κεφι !!

Αντιγραφω απο novasports.gr

Στην Γ’ Ιταλίας ο Χούτος!

Την κάτω βόλτα έχει πάρει η καριέρα του Λάμπρου Χούτου. Ο 29χρονος επιθετικός που πέρυσι στο β' μισό του πρωταθλήματος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επτά παιχνίδια, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πεσίνα! Πρόκειται για ομάδα, η οποία συμμετέχει στην Γ' κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών η φημολογία έφερνε τον Χούτο πολύ κοντά στην Καβάλα, ενώ ενδιαφέρον λέγεται ότι είχε δείξει και η Skoda Ξάνθη... (25/8 22:26)

Γιατι ετσι μας αρεσει !!!!

zamis είπε...

Κριμα,θα χασουμε το show που θα γινοταν με Ψωμιαδη.Λαμπρο γιατι φευγεις???

re-la-re είπε...

Και που θα βρεις κότερα εκεί στη Γ Ιταλίας να σε κ'ανουν τσ'αρκα στη δι'αρκεια της προετοιμασίας Λαμπρούκο;

Αναρωτιέμαι αν θα έχει και εκεί τον προσωπικό του γυμναστή.

Έφτασε μάλλον η ώρα να τρέξει η Πόρσε και σε χωματόδρομους.

Υ.Γ. Και εσεις μου λείψατε

Costix είπε...

Φαινεται οτι (για μια σπανια φορα) σκεφθηκε ορθολογιστικα το παληκαρι και σου λεει καλυτερα η μιζερια της Γ' Ιταλιας, παρα να τρωω ξυλο απο τον ΠΡΟΕΔΡΟ με το πουρο. Ολα εδω πληρωνονται, παντως.

Griniaris είπε...

Δε λέτε πάλι καλά που τον γλυτώσαμε...Ξεχάσατε εκείνη τη μυστήρια δήλωση του προέδρου με το ναι μεν ,αλλά...;

zamis είπε...

Ε,ας αγορασει ο προεδρος και την Πεσινα αμα τοχει μαραζι.

IWN1998 είπε...

Στα8είτε μήπως αποδειχθεί τελικά η περυσινή χρονιά λιγότερη κακή απ' όσο μας φαίνεται τώρα...

Griniaris είπε...

Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε αυτό,Ίωνα...

zamis είπε...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=3961606

Δανεικος με option μωρε,ξερουμε εμεις απο αυτα..

br fun_atic είπε...

Για κάποιο λόγο όμως ήθελα να τον δω στην Καβάλα... Ιδίως τη στιγμή που θα εμφανίζονταν με τον προσωπικό του γυμναστή. Άλλωστε ο BigMac είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση και υπομονή...Και εννοείται ότι θα του επέτρεπε να κάνει ατομικές προπονήσεις. Θα πήγαιναν και μίνι κρουαζιέρες. Άλλωστε τι είναι η Θάσος από την Καβάλα; Δυο τραγούδια δρόμος…
Θυμήθηκα και κάτι άλλο. Τη δήλωση Τσακίρη σχετικά με το μωρό της Ροζμαρί που είχαμε στον πάγκο. Είχε πει ότι με τον Χούτο και τον Τζιμπουρ να πετυχαίνουν 40 γκολ μπορούσε να κάνει κι εκείνος τον προπονητή. Αμ δε… Δεν θυμάμαι πόσα γκολ έχει βάλει ο Τζιμπουρ στην Α.Ε.Κ για τον Λάμπρο όμως είμαι σίγουρος...