Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Αποστολή Χοληστερίνης

Ύστερα από το διακριτικότατο αίτημα του ΑΜΑΝΑΜ στη σελίδα του, καλούμαι υπό την ιδιότητα του διοργανωτή εκδηλώσεων να αναλάβω πρωτοβουλίες για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο.
Όσοι επιθυμούν να διοργανώσουμε απόβαση στο γήπεδο και στις Ταβέρνες της Φυλής (για τα επινίκια), καλούνται να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Καλό θα ήταν να συνεννοηθούμε για τον τρόπο μετάβασης  για να μην χρειαστεί να πάει ο καθένας με το αυτοκίνητό του στη Φυλή, για τα εισιτήρια κ.λ.π.
Θα ήθελα να διευκρινίσω ένα πράγμα. Είναι πιθανό να τα καταφέρω να έρθω στο γήπεδο, όχι όμως σίγουρο, διότι την ίδια ημέρα έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Κορωπί (μη βάζετε ιδέες…). Οπότε θα συμβάλω στην διοργάνωση χωρίς να είναι βέβαιο το αν θα καταφέρω να έρθω τελικά.

64 σχόλια:

amanAM είπε...

η αλήθεια είναι πως πριν από καιρό, όταν είχαμε πει για την εξόρμηση στην Φυλή, ούτε εγώ ήξερα πως την επόμενη εβδομάδα οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με έχουν ψιλοστριμωγμένο...

Δεν είμαι ούτε εγώ ζεστός, αλλά αν με τραβήξετε, θα έρθω κι ας κλαίω μετά!!!

antunix είπε...

Λοιπόν, για ρίχτε ιδέες…
Με την ψυχή στο στόμα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με το θεσμό…. Για να δούμε λοιπόν… Ποιοι θα ανέβουν τις παρυφές της Πάρνηθας….
Αριζόνας, το ανάγνωσμα….!!!

Griniaris είπε...

http://www.pressies4princesses.co.uk/img/our-gifts/fun-novelty/fuzzydog-dog-slippers-sd.jpg

Το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα.Ειδικά αυτών που εμφανίζουν συμπτώματα "επαγγελματικών" υποχρεώσεων...Τώρα πια χωρίς πόνο,χωρίς σημάδια...

Εννοείται ότι είμαι μέσα...

br fun_atic είπε...

Εγώ ΔΕΝ έχω τέτοια προβλήματα...
Ρε παιδιά απαντήστε αν είστε μέσα ή όχι για να δούμε πόσους έχουμε...

amanAM είπε...

Την Κυριακή, γιορτάζω... και είχε κανονίσει η γυναίκα μου να τραπεζόσουμε κάποιους συγγενείς και φίλους... Μόλις διαπίστωσα τι ώρα παίζουμε, στις 2μιση πάλι (τι ρεζιλίκι είναι αυτό να παίζουμε συνέχεια στις 2μιση?), θα μαζευτούμε κατά την 1μιση όλοι σπίτι, 14-15 άτομα, και θα έρθουμε όλοι μαζί στο γήπεδο, και το τραπέζι μετά το ματς!!!

Αλλά την Τετάρτη, μόνο τελευταία στιγμή θα ξέρω εάν θα μπορέσω τελικά να την κοπανήσω... Η γυναίκα εάν στραβώσει, βρίσκεις κι άλλη, η δουλειά όμως είναι ιερή.

antunix είπε...

Εγώ είμαι μέσα....
Θα πάω έτσι και αλλιώς με βολεύει το πρόγραμμα εκείνη τη μέρα..

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vEuEGdXlk5c
BUVAL καλος πρεπει να ειναι ! μακαρι θα εχουμε κανει καλο εργο με ενυσχιση στην αμυνα (Τσοτσαλιτς), στην επιθεση με κεντρικο φορ(Buval)...2 ταλεντα για το μελλον(Καλδελης, Σαμαρης) να περναμε και τον Μπλαζιτς !!!

Slippy είπε...

Apostolh Xolisterinis...sponsored by Astra Zeneca....
dystyxws h douleia einai ierh opws leei kai AmanAM...opote kai egw akyros.

Griniaris είπε...

Από ρεπορτάζ του Φιτσαντωνάκη στον σέντρα,ο Μπουβάλ συμφώνησε για 3,5 χρόνια και έρχεται αύριο να περάσει γιατρούς κτλ.

Ron Barceló είπε...

Eλα ρε μαυρη θύελλα...μακάρι!

br fun_atic είπε...

Καλός δείχνει...Βέβαια στο Youtube οι περισσότεροι δείχνουν παικταράδες, χαίρεσαι και μετά ψάχνεις την κατηγορία τους. Παλτό, ημίπαλτο, τουιντ,καπαρντίνα, μοντκόμερυ, κάπα, αμπέχονο, πόντζο (αυτό το στρατιωτικό για τη βροχή) κ.λ.π

Μου αρέσει πολύ και το όνομά του. Έχει κάτι το αρχοντικό. Μακάρι γιατί τρέξε τρέξε πιαστούν τα πάκια των βασικών και άντε να βγάλεις πρωάταθλημα.

zamis είπε...

Χαιρομαι και εκτιμω ιδιαιτερα το γεγονος οτι η διοικηση προχωραει σε κινησεις ενισχυσης σε θεσεις που μας πονανε.
Καλως ναρθουν και μακαρι να μας βγουν!

υ.γ. και για μενα δυσκολο λογω δουλειας αν και θα εξαντλησω καθε πιθανοτητα.

Katrinos είπε...

Mιάς και έχουμε πάρει εργολαβία το Πάνθρακα , μήπως πάρουμε και εκείνο το παλικαρόπουλο Γάλλος είναι νομίζω που παίζει αριστερό χάφ? (Φτού δεν θυμάμαι ποτέ ονόματα όταν τα χρειάζομαι)

Απο γνωστό δημοσιογράφο έμαθα ότι όντως είμαστε πίσω απο την ιστορία Κοβαλέφσκι. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όπως έχει επισημάνει και ο BR , του συγκεκριμένου τώρα τελευταία δεν του έχει βγεί και τίποτα σωστό.... Θα δούμε

amanAM είπε...

πέρυσι τσιμπήσαμε τον προπονητή τους και τον Ριέρα, φέτος να τσιμπήσουμε τον Μπουβάλ και κάνα δυο ακόμα, άντε, σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε να γίνουμε κι εμείς ένας Πανθρακικός!!!

Πλακίτσα κάνω, αλλά πίσω από κάθε αστείο, υποτίθεται πως υπάρχει και κάποια αλήθεια, στο συγκεκριμμένο, η αλήθεια είναι λίγο πικρή.

amanAM είπε...

Πάντως ο Φερέρα, ίσως να είναι πολυ αγαπητός προπονητής στους παίκτες.

Εκτός που τον ακολουθούνε στις επόμενες ομάδες που πηγαίνει, τους δίνει και μια ελπίδα, πως εάν η Μπαρτσελόνα για παράδειγμα, βαρεθεί αυτόν τον άσχετο τον Γκουαρντιόλα, και ζηλέψει από την πορεία του Πανιωνίου (όπως εμείς ζηλέψαμε τον περσινό Πανθρακικό), και προσλάβει τον Φερέρα τον κωλοτούμπα, τότε οι παίκτες μας θα ελπίζουν σιγά σιγά να την κάνουν και αυτοί για Καταλονία μεριά, ακολουθώντας τον σινιορμεσιέ.

Λέτε να κυριολεκτούσε ο Τσακίρης, όταν τον είπε κωλοτούμπα? Τον έχει κάνει άνω κάτω τον Πανθρακικό, το φευγιό του Φερέρα. Μετά από αυτόν, το χάος!

amanAM είπε...

Πάντως, με Τσότσαλιτς και Μπουβάλ, πέρα από την πλακίτσα που κάνω, οι μεταγραφές είναι εκεί ακριβώς που τις χρειαζόμαστε.

br fun_atic είπε...

Να προσέχεις τις παρέες σου Jon...

Πάντως αν είμαστε πίσω από την υπόθεση Κοβαλέφσκι και ο Ηρακλής δεν μπορεί να του καταβάλει 10.000 ευρώ απορώ πως υποτίθεται ότι διεκδικεί τον Μπλάζιτς. Αν όμως έγινε Αμερικάνικη αγορά "Η Γραία" τότε θα πρότεινα να δίναμε καμιά 15.000 ευρώ και να παίρναμε και τον Επστάϊν...

τρελοπανιωνιος είπε...

μην εισαι κακος... ο Τσακιρης οπως βλεπω προσπαθησε να μας κανει να χαρουμε... δεν ειχε τα οικονομικα και ομως εκανε τις μεταγραφες που επρεπε.. ενας τερματοφυλακας (Μπλαζιτς) και θα εχει κανει super δουλεια..Τοσες φορες που εχω πει γιαυτον τον παικτη εχω πιστεψει πως ειναι του Πανιωνιου... οσο για τον Φερερα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εκανε το καλυτερο που τον κρατησε, βαλτα κατω ποιον αλλο μπορουσε να βρει τωρα με τα οικονομικα που εχουμε ? θα τα καναμε ολα σκατα... ολα απο την αρχη παλι.. Το θεμα ειναι να το παλεψουμε ετσι ...

τρελοπανιωνιος είπε...

οσο για τον Καβαλιεσφκι δεν μου κανει για την ομαδα μας..

τρελοπανιωνιος είπε...

εγω δυστιχως δεν μπορω να παω να δω την Τεταρτη την ομαδα στο κυπελλο βλεπεις εχω και την δουλεια..!! κλεινω μετα τις 7

br fun_atic είπε...

Νομίζω Griniaris ότι από οργανωμένη εξέδρα θα καταλήξουμε σε τρυφερό τετ α τετ...Ή ακόμη σε βλέπω και σόλο καριέρα!!!
Θα το ξαναπιάσουμε το θέμα όταν φτάσει η ώρα και μάθουμε και για τα εισιτήρια...

τρελοπανιωνιος είπε...

o Σαμαρης οπως ειδα στο σπορ φμ πατρας ειναι απο τα καλυτερα ταλεντα του Πατρινου ποδοσφαιρου αλλα δεν δεν δεχτηκε το νεο συμβολαιο της παναχαικης και του παιξανε τρελο πολεμο , ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει πολλα αν οχι και απο φετος αλλα απο του χρονου, για τον Τσοτσαλιτς ελπιζω αυτα που εχω δει και ακουσει να ειναι ορθα, αν ναι λεμε για φλεβα χρησου τωρα Μπουβαλ με σωστους παικτες να του πασαρουν την μπαλα πιστευω οτι θα κανει την δουλεια που θελουμε ισως και κατι παραπανω... ολοι τους ειναι σε σωστη ηλικεια εχουν ταλεντο και ελπιζω να μας βγουν το εχουμε τρελα αναγκη. Μπραβο παντος και στο Τσακιρη αν μας παρει και τον Μπλαζιτς θα εχει κανει φοβερη δουλεια...!! Κανινικα πρεπει διωξει και μερικους παικτες τι τους εχουμε αναγκη κατι Σμογιε , Νταγκολ , Ουελιγκτον , Μπεθερα και Μπελιτς ? μια χαρα μου κανει το τριο Μπλαζιτς, Ανδρεολας και Καλδελης..!!

Katrinos είπε...

Ο Μπλάζιτς ήταν πριν πολύ καιρό πολύ κοντά μας (κατά άλλες.....παρέες) , τώρα τί έχει μεσολαβήσει και δεν έδεσε το γλυκό εν ξέρω. Κρίμα γιατί τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Για το Κοβαλέφσκι έχω πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του είναι σαφέστερα πολύ πιό ασφαλής λύση απο το πρώτο μας τερματοφύλακα (θα μου πέιτε δεν είναι και πολύ δύσκολο αυτό...)

@ΒR , μη προσπαθείς καν να βρείς λογική στη περίπτωση της Γριας.


@ΑmanAM
Λές να κάνουμε κονέ με τη Μπάρτσα να δώσουμε Φερέρα και να μας δώσουν για ψήσιμο το Πέπε?

IWN1998 είπε...

Μια παρατήρηση σχετικά με Μπουβάλ και Φερέρα. Ο Μπουβάλ δεν ήταν πέρυσι στον Πανθρακικό και κατά συνέπεια νομίζω δεν ισχύει ότι ακολουθεί τον προπονητή του. Η ΠΑΕ έκανε αυτό που μάλλον ήταν αυτονόητο και το λέγαμε τις τελευταίες μέρες, δηλαδή να πάρει φορ περιοχής που από την έξοδο ΄Χούτου δεν είχε η ομάδα και να πάρει κάποιον που και κάτι να έχει δείξει και να μην είναι ακριβός.
Θεωρώ ότι με αυτές της τις κινήσεις η διοίκηση έχει κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει ότι τέλος πάντων μπορεί στη φετινή σεζόν και κανένας δεν μπορεί να την κατηγορήσει για ολιγωρία ή παραλείψεις ή αμετροεπείς υπερβάσεις.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ο αριστερός χαφ είναι ο Ρομπέρ.

Katrinos είπε...

http://www.metacafe.com/watch/2881772/funny_football_miss_by_buval_from_randers/

Mάλλον πρόκειται για το δικό (?) μας Μπουβαλ

Katrinos είπε...

@IWN1998

Αυτόν εννοούσα και εγώ.
Νομίζω ότι είναι πολύ καλός παίκτης.

IWN1998 είπε...

Ναι ο δικός μας είναι όταν έπαιζε στη Ράντερς ή κάπως έτσι στη Δανία...
Καλά το έχει το χάσιμο ευκαιριών λιγάκι. Το έλεγαν και στη Κομοτηνή. Για να δούμε. Πάντς είχε βάλει 15 γκολ σε καμμιά 60αριά εμφανίσεις στη Δανία, έχει και 3 φέτος.

zamis είπε...

Κουιζ.Ο Κουμο θα ξαναγινει αμυντικο χαφ η ο Μπουβαλ θα ειναι αλλαγη του Μπαλαμπαν?
Η μηπως δεν χρειαζεται να παιζει?
Κι ο Τσοτσαλιτς? :)

IWN1998 είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bedi_Buval
Έχει τον τραυματισμό του και αυτός...Στο γόνατο και υποτροπίαζε με τέτοιο τρόπο που αποχώρησε από την Μπόλτον όπου είχε ξεκινήσει ως νέος. Βέβαια από τότε δεν είχε άλλα επακόλουθα.

amanAM είπε...

Πράγματι η διοίκηση απέδειξε πως δεν κοιμάται, και κάνει ότι μπορεί προς την σωστή κατεύθυνση.

Από την άλλη, δεν αισθάνομαι καθόλου ένοχος για την κριτική που ασκώ, κατ αρχάς την κάνω καλοπροαίρετα, ούτε έχω παίκτες να πουλήσω, ούτε προπονητή να στείλω για να προσλάβουν στην θέση του Φερέρα.
Κατά δεύτερον, οι ίδιες οι κινήσεις, αποδεικνύουν ότι είτε άκουσαν την κριτική, είτε έτσι κι αλλιώς και οι ίδιοι σκεφτόντουσαν τα ίδια, άρα είτε έτσι είτε αλλιώς, η κριτική ήταν στην σωστή κατεύθυνση.

Προσπαθώ να διαψεύσω αυτό που δήλωσε ο Ρεκόμπα φεύγοντας, που με πείραξε ειλικρινά: ότι δεν αισθάνθηκε στην ομάδα μας, ότι έπρεπε να πιεστεί για την νίκη και είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε, ένα και το αυτό. Παρεξήγησε την ευγένεια μας, την υπομονή μας, την καλή μας διάθεση, και μας πέρασε για ηττοπαθείς και χωρίς όνειρα.

Ε λοιπόν, από δικιάς μου μεριάς αυτό θα αλλάξει. Στις νίκες και στις επιτυχίες, καθώς και στις σωστές κινήσεις θα ακούνε τα μπράβο που τους αξίζουν, στα λάθη και στις αποτυχίες, θα ακούνε την κριτική. Πάντα θα στηρίζω την ομάδα, αλλά θα ασκώ κριτική, εκτός κι αν παίζουν καλά και από ατυχία ή αδικία δεν νικάνε, μέσα έξω, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Εγώ θέλω και ονειρεύομαι να με διαψεύσει ο Φερέρα στην πράξη. Θέλω να με γελοιοποιήσει που του έκανα κριτική. Θέλω να δω τον Πανιώνιο ψηλά στην βαθμολογία, και κυπελούχο.
Τα θέλω όλα. Και στο τέλος, να χειροκροτάω και να φωνάζω όλε, στο όνομα του Φερέρα. Θέλω να έχω άδικο, και να αποδειχτεί ο Φερέρα το 10 το καλό. Ποιός δεν το θέλει άλλωστε?

IWN1998 είπε...

Αν κάπου έχω προκαλέσει το σχόλιο του Αντώνη με δικό μου σχόλιο, αυτό που είπα ότι κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση μετά τις τελευταίες κινήσεις της, προφανώς δεν υπονοούσε το να μην κάνουμε κριτική. Το σχόλιο μου ήθελε μάλλον ανεπιτυχώς να κάνει μια αντιπαράθεση των φετινών λογικών κινήσεων με τις περυσινές του Γενάρη με φούσκες για Σαμπόριο και Εκράδες, που τελικά άφησαν την ομάδα χωρις φορ να βολοδέρνει και έφτασε να κινδυνεύει. Φέτος παρ' όλα τα οικονομικά προβλήματα και τη "λιτότητα" κινήθηκαν να κλείσουν τα σημεία που πονάγαμε και άρα θεώρησα ότι διεκπεραίωσαν όσο μπορούσαν τις υποχρεώσεις τους.

zamis είπε...

H διοικηση,τουλαχιστον σε επιπεδο εντυπωσεων προς το παρον,αντεστρεψε το απαισιοδοξο κλιμα,δεν τιθεται θεμα.
Ειναι πολυ ευχαριστο να συζητας για δυο μεταγραφες που εγιναν για να βοηθησουν αμεσα(για Τσοτσαλιτς βεβαια δεν ξερω..).
Ετσι,εχει λογικη και η μεταγραφη Σαμαρη ως ανεξοδη επενδυση για το μελλον.
Ο Σιμωσης μενει απ'εξω προς το παρον αλλα προφανως δεν εχει πεισει τον Φεραρι.
Μακαρι τα δυο παιδια που ερχονται να παιξουν μπαλα ωστε αυτοι που τους επελεξαν να δικαιωθουν.
Μπραβο παντως για αλλη μια φορα στη διοικηση.

Griniaris είπε...

@Br
Γιατί,δε σου κάνω για τρυφερό τετ-α-τετ;Αφενός σου υπόσχομαι να κάνουμε την Αριζόνα αυτό που είναι...έρημος.Αφετέρου έχουμε να πούμε και τα δικά μας.Ξέρεις,δημιουργία θέσης υπερπροπονητή(πως λέμε υπερυπουργός),την ανάληψή της από μένα,κονδύλι για την αγορά πριονιού(προφανής η χρήση του) κτλ.

Με βάση τα οικονομικά δεδομένα,θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η διοίκηση κινείται στη σωστή κατεύθυνση.Δεν παύει να μας λείπει ένα δημιουργικό χαφ,αλλά τέτοια εποχή και χωρίς λεφτά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό ένας καλός τέτοιος παίκτης.Θα προτιμούσα να μην πάρουμε κανέναν παρά να ψάχνουμε μετά να λύνουμε συμβόλαια...

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6895982

Ανανεωση συμβολαιου Νικολαου.Μπραβο και για αυτη την κινηση,ο Μαριος το αξιζει και περιμενουμε ακομα περισσοτερα.

br fun_atic είπε...

Έχουμε και λέμε: Ανανέωση Νικολάου (προφορική συμφωνία), επαφές με Τζαβέλλα, επικείμενες μεταγραφές Τσότσαλιτς και Μπουβάλ, μεταγραφή Σαμάρη.

Πάρα πολύ ωραία και νοικοκυρεμένα. Μεταγραφές και ανανεώσεις σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση που και θα δυναμώσουν την ομάδα και θα δώσουν ανάσες και στους παίκτες μας. Μας λείπει ακόμη ο τερματοφύλακας (με ερωτηματικό βέβαια ως προς την αναγκαιότητά του, αν βρούμε λύσεις από τους ήδη υπάρχοντες) και κάποιος για τα χαφ.

Από τις συγκεκριμένες μεταγραφές έχω μεγαλύτερη αγωνία για τον Τσότσαλιτς. Κάτι που λέει ότι ο παίκτης αυτός μπορεί και να κάνει τη διαφορά. Θα δούμε.
Πολλά μπράβο στη διοίκηση που θωράκισε την ομάδα και έξυπνες και προσιτές λύσεις!!!

Κανείς δεν ζήτησε μεγάλα ονόματα και υπερβάσεις. Όλοι ζητούσαμε το λογικό και αυτονόητο...

@Griniaris
Θα ξαναμιλήσουμε. Ίσως και να τα καταφέρω. Αν κανονίσουμε οι δυο μας, ίσως τραβήξουμε κι άλλους...

Griniaris είπε...

Για το θέμα του τερματοφύλακα...Πιστεύω ότι και ο Ανδριόλας και ο Μπεθέρα έχουν δώσει δείγματα ότι μπορούν να καλύψουν πολύ καλά τη θέση.Λαμβάνοντας υπόψιν και τη συνέντευξη Ανδριόλα που λέει ότι οι τερματοφύλακες χρειάζονται παιχνίδια,θα προτιμούσα να δοκιμάσουμε αυτούς τους δύο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.Είναι φανερό ότι ο Μπέλιτς δεν κάνει για πρώτος,ενώ διατηρώ και μία επιφύλαξη για τον Μπεθέρα από πλευράς δανεισμού του.Σε κάθε περίπτωση πάντως,καλό είναι να αποφύγουμε φτηνές αναξιόπιστες λύσεις η να δώσουμε τώρα ένα σκασμό λεφτά...

Ron Barceló είπε...

Αν θες να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος, σε μία χρονιά όπου η 5η με την 9η θέση απέχουν μια..ζάρια, δεν μπορείς να στηριχτείς στους υπάρχοντες τερματοφύλακες. Τόσο ο Ανδριόλας, όσο κ ο Σαγόνιας είναι ταλαντούχοι μεν αλλά άπειροι κ δεν είναι εποχή για πειραματισμούς. Ο Μπέλιτς είναι σαφώς υποδιέστερος τους, οπότε ανευ σχολιασμού. Πιστεύω ότι ο Κοβαλέφσκι θα μπορούσε να δώσει άμεσα λύσεις. Έχω ακούσει κ γω ότι πίσω από την προσφυγη κρύβεται ο Πανιωνιος, αν κ δυσκολεύομαι να το πιστεψω. Διακαής πόθος κ δικός μου - όπως των περισσοτέρων άλλωστε - είναι ο Μπλάζιτς. Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω ο κυρ Κομπότης ζητάει παπάδες για παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος κ από το Σεπτέμβρη ειναι παροπλισμένος. Η γνωστή κατάντια των παραγόντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πέρα από τέρμα, το ιδανικό σενάριο είναι η απόκτηση κ ένος αριστεροπόδαρο μέσου με την ιδανικότερη των περιπτώσεων τον Ρομπέρ του Πανθρακα. Μιλάμε για μεγάλη παιχτάρα. Όσοι θυμούνται το γκολ κ τις σακούλες που μοιραζε στα χαφ μας στον μεταξυ μας αγώνα, μπορούν να καταλάβουν τι λέω. Είναι ευκαιρία να κλείσεις ένα τέτοιο μπαλαδώρο - δημιουργικό χάφ που σαφέστατα μας λέιπει.
Τέλος, καλές οι μεταγραφές κ η ενίσχυση αλλά με τις αποδεσμεύσεις τι γίνεται? Θα ήταν λάθος να μαζέψουμε πάλι 30 παίκτες. Ορισμένοι δεν προσφέρουν καθόλου κ καλό θα είναι να πάρουν δρόμο. Οι μόνοι που την πλήρωσαν ως τώρα είναι 2 ελληνόπουλα που δεν τους δόθηκε ευκαιρία ενώ οι διάφοροι Σμόγιε αλωνίζουν ακάθεκτοι. Είναι τουλάχιστον προκλητικό.

zamis είπε...

Ενταξει,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Συμφωνω με τον griniari,για φετος ας τη βγαλουμε στο 1 οπως ειμαστε και ας κοιταξουμε του χρονου για σιγουρη λυση.
Η ενισχυση της ομαδας ηταν απαραιτητη,με ισορροπια ροστερ ειναι πολυ πιθανοτερο να ''βγουν''οι πιτσιρικαδες που αξιζουν απ'οτι να ''βγουν''με το στανιο.

Griniaris είπε...

Πως να βγάλουμε πιτσιρικάδες zamis όταν δεν τους δίνονται παιχνίδια ούτε σαν αλλαγές;Ίσως είμαι κουραστικός,ίσως είμαι και λάθος αλλά πιστεύω ότι αν είχαν δοθεί στον Κοντοχρήστο ίδιες ευκαιρίες με τον Μπαρόνι,δεν θα ψάχναμε τώρα για αριστερό χαφ.Και μιλάω γι αυτόν που ο Φερέρα έσταζε μέλι το καλοκαίρι κι όμως δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής ενώ έχουμε δει ακόμη και το Σιόβα επιθετικό χαφ...

Miltos@Chios είπε...

Επειδη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ειμαι ανενημερωτος ερωτω το εξης>>αυτος ο Μπουβαλ ειναι καλος παικτης?φορ περιοχης?ηλικια και εθνικοτητα?

zamis είπε...

Griniari,να σου πω τι εννοω ισορροπια.Αναστασοπουλος,για παραδειγμα.Ειναι,και πρεπει να ειναι μπακ απ των δυο βασικων αμυντικων χαφ και να παιρνει χρονο συμμετοχης οταν χρειαζεται.
Μπαρονι.Ηρθε αλλα δεν εχει προσφερει.Φυσικα αντιο,εδω δεν υπαρχει λογος να εξαφανιζεται ο Κοντοχρηστος.
Μπουβαλ.Τον παιρνεις για να βοηθησει αμεσα,τι να κανουμε,με το ζορι να παιξει ο Σιμωσης η ο Λουκινας?
Υπαρχει προπονητης που περα απο τα λαθη και τα αψυχολογητα που εχει κανει,βλεπει πραγματα μεσα στην προπονηση.Αν θεωρει οτι οι δυο μικροι δεν ειναι ετοιμοι,καλως κανει και δεν τους βαζει.
Διορθωτικες κινησεις θα πρεπει να γινονται ωστε η ομαδα και στοχους να εχει και Ελληνες μικρους να βγαζει,αν φυσικα αυτοι ανταποκρινονται στο βαρος της φανελας.
Και ας μη γελιομαστε.Οπως δανεικος απο δανεικος διαφερει,ετσι και ''μικρος''απο ''μικρος''διαφερει.

br fun_atic είπε...

Για τον Μπουβάλ (που ελπίζω να μας βγει Ταύρος και όχι Βουβάλ) κάνω μια απλή σκέψη. Έχει βάλει τρία γκολ φέτος με τον Πανθρακικό που έχει τα χάλια του, ενώ ο Ριέρα (ξέρω ότι η θέση τους δεν είναι ίδια) ολόκληρη τη χρονιά είχε βάλει πέντε ( σε πολύ καλύτερη ομάδα πάντως και σίγουρα πιο επιθετική).
Δεν μπορεί, χρήσιμος θα είναι...

Griniaris είπε...

Αν και είχα καταλάβει τι εννοούσες και απλά πιάστηκα από το "πιτσιρικάδες",θεωρώ ότι με τσιγκλάς να αρχίσω πάλι τη γκρίνια...
Εξήγησέ μου λοιπόν,τι ακριβώς είχε δει στην προπόνηση και έβαλε το Σιόβα επιθετικό χαφ;Τι είχε δει στην προπόνηση και θεώρησε ότι Φανούρης,Κοντοές,Τζαβέλας,Λάτκα ήταν άχρηστοι;Λυπάμαι αλλά την κρίση του ως προς τους παίκτες δεν την εμπιστεύομαι και έχω πολλές αποδείξεις γι αυτό.Εν πάσει περιπτώσει,αυτό που ζήτησα είναι ίσες ευκαιρίες για όλους και ας αποδείξουν στο γήπεδο αν αξίζουν η όχι...

zamis είπε...

Ξερεις οτι δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτα που γραφεις..αν θελω να συνωμοσιολογησω ομως,θα μπορουσα να πω οτι το Σιοβα τον εβαλε επιθετικο χαφ επιτηδες..
Τον Μπαρονι τον στηριξε οσο τον επαιρνε επειδη ηταν δικη του επιλογη(γι'αυτο τον εφερε και αριστερο χαφ αφου θεση Τζαβελα δεν μπορουσε να παρει),τον Κοντοε δεν τον πιστευει για κεντρικο αμυντικο(συμφωνω μαζι του)και ο Λατκα ηταν παροπλισμενος ισως οχι με μοναδικη ευθυνη του προπονητη..
Ο Φανουρης ειναι ιδεα που δεν μπορει να καταλαβει ο Φεραρι ετσι κι αλλιως :)

Griniaris είπε...

Ετοιμάστε εισιτήρια στην 4 για την Κυριακή...

br fun_atic είπε...

Θα έρθεις στην 4 Grιniaris; Άντε ρε...πλάκα θα έχει. Θα κάτσεις δίπλα μου (γενικά όλοι κοντά καθόμαστε) και θα σπάσουμε πλάκα...

zamis είπε...

ρε καλως τα παιδια τα δικα μας..μπορεις να κατσεις και στον παγκο της Λεβαδειας για προβα τζενεραλε!

Costix είπε...

Ρε γκρινιαρη, δεν ερχεσαι λεω εγω στην 6, να σε παω ακριβως διπλα στον παγκο μας, να του σφυριξεις καμμια αλλαγη και κανενα πονηρο συστηματακι, να παρουμε το ματσακι και τα ποντακια ??
Μην ξεχνατε οτι με αντιστοιχα ''καλα'' αποτελεσματα των αλλων ομαδων, μειες ξαναπλασαριζομαστε στη 5η θεση.

Griniaris είπε...

CostisT λέω να ξεκινήσω απο την 4 και να έρχομαι σιγά σιγά προς τα εκεί.Άσε που άμα γίνει καμμιά στραβή(φτου στο στόμα μου) την Κυριακή και είμαι κοντά θα έχουμε ιστορίες...
Πάντως σοβαρά το είπα,αν θα είστε όλοι την Κυριακή να χαλάσω κι ένα εισιτήριο,θα ρίξουμε πολύ γέλιο...

zamis είπε...

Costi,παρε τον Ευτυχη κι ελατε διπλα!

zamis είπε...

σκεψου να κανει κανα μπαμ ο Σουλης-θεος-Παπαδοπουλος στο βαζελο.Υστεριαααα

Costix είπε...

Ο Ευτυχης εριξε ιδεα για Παγκοσμιο το επομενο ΣΚ (παιζουμε Σαββατο με τον αστερα στις 1645). Εχει καλο κουτουκι με βαρελια, χυμα κρασι & τσιπουρο, φαβες, μαγειρευτα και τα τοιαυτα. Το ξεκιναμε 1 και μιση το μεσημερι και μετα βλεπουμε το ματσακι εκει, γιατι το μαγαζι εχει και τηλεοραση.Πληροφοριακα το δειχνει στο ΣΚΑΙ.
brfun, αν επικροτεις, το διοργανωνεις, με μια επιφυλαξη ομως να τσεκαρουμε και με το μαγαζι, κατι που θα κανει ο Ευτυχης αυτη την Κυριακη το βραδυ, που θα παει εκει για φαι.

br fun_atic είπε...

υπέγραψε ο Μπουβάλ.Είναι ωραίο να κάνεις μεταγραφές.

Ρε παιδιά, χωρίς διαφήμιση και έχουμε πουλήσει 24 διαρκείας. Πόσο κρίμα που δεν στηρίχθηκε η ιδέα. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν διατίθενται προς πώληση εισιτήρια ειδικών κατηγοριών. Μπορεί και να είχαμε υπερδιπλάσιες πωλήσεις ακόμη και χωρίς διαφήμιση...

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Griniaris είπε...

Καλορίζικος...Την Κυριακή προλαβαίνει να παίξει;
Τι ωραία που θα περάσουμε...

Katrinos είπε...

Δηλαδη έχουμε
Μπόσκο - Μπουβαλ μπροστά
Λόλο Σίτο, Νικολάου , Κούμο

Πλάκα -πλάκα πολύ πιό ορθολογικό σχήμα , αυτή η προσθήκη μπορεί να κάνει το 442 να δουλέψει πολύ πιο σωστά. Σύν του ότι ο Μπόσκο θα έχει παρέα και δεν θα τρώει όλο το ξύλο μόνος του , θα απελευθερωθεί το ντουέτο Σίτο - Λόλο και ίσως ο Κούμο περάσει σε πιό φυσική θέση για τα προσόντα του.

Γιά να δούμε ....

Costix είπε...

Η φυσικη θεση του Κουμο ειοναι ανασταλτικος χαφ (προικισμενος ομως με ταχυτητα και ενστικτο σκορερ).

Το προβλημσ ειναι τι θα κανει με τον Καστελιονε.

Φανταστειτε συνθεση

Ανδριολας (αντε και Μπεθερα)
Μανιατης-Λατκα-Τσοτσαλιτς-Τζαβελας
Λολο-Κουμο-Νικολαου-Ριερα
Μπουβαλ-Μπαλαμπαν

Σκετη κ@@@βλα. Μεχρι και πρωταθλημα παιρναμε !!!

zamis είπε...

Πουλιεται κι ο Κουμο ετσι..:(

Griniaris είπε...

Φαγώθηκες zamis να τον πουλήσεις...

CostisT καλή η σύνθεση αλλά ισχύει μόνο για τις περιόδους που ο Όμο θα έχει κόκκινη...

Το θέμα του επομένου παγκόσμιου:
ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.

ΥΓ.Δεν είναι σωστό να αφήνουμε μεγάλα κενά ανάμεσα στα παγκόσμια.Ως γνωστόν η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως...

zamis είπε...

Ο Κουμο θα μεινει attacking midfielder και ο Μπουβαλ θαναι αλλαγη,παμε στοιχηματακι?

br fun_atic είπε...

Πουλιέται ο Κούμο; Που το είδες;;;

Για να οργανωθούμε λίγο. Αν υπάρχει διαθέσιμη ταβέρνα μπορώ να ανεβάσω ανακοίνωση για το παγκόσμιο.

br fun_atic είπε...

θα ήθελα να εντοπίσω και κάτι που το θεωρώ σημαντικό. Ο Πανθρακικός έχει πετύχει συνολικά 9 γκολ (και έχει δεχθεί 38 - δύο ισοπαλίες και τα υπόλοιπα ήττες).

Από τα 9 τα 3 τα είχε πετύχει ο Μπουβάλ. Θεωρώ ότι είναι καλή μεταγραφή και θα βοηθήσει...Δεν τον είχα προσέξει στο μεταξύ μας παιχνίδι, πάντως το βίντεο που παρακολούθησα δείχνει έναν καλό και αρκετά γρήγορο παίκτη, που σουτάρει και με τα δύο πόδια, με αρκετά καλή μεταβίβαση και δυνατό σουτ. Μακάρι να αποδειχθεί όσο λαχείο δείχνει!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σας ρέ παίδες!
Γύρισα χθές το βράδυ από τη χιονισμένη Φραγκφούρτη και με μεγάλη χαρά μαθαίνω ότι πήραμε και επιθετικό! Πραγματικά θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον πρόεδρο διότι ενισχυθήκαμε στις θέσεις που πονάγαμε και μακάρι να μάς βγούνε λαβράκια!
Για το παγκόσμιο τού επομένου Σαββατοκύριακου (με Αστέρα) είμαι μέσα. Βέβαια ήλπιζα να το κανονίζατε γι αυτό, που παίζουμε με Λεβαδειακό εδώ, αλλά δέν πειράζει. Τώρα, για την Τετάρτη με Θρασύβουλο μόνο την τελευταία ώρα θα ξέρω, αλλά μέχρι τότε τα ξαναλέμε.
Διάβασα σήμερα όλα τα σχόλιά σας από την Κυριακή το βράδυ μέχρι τα τελευταία, και διασκέδασα πολύ.
Είσαστε φοβεροί τύποι τελικά!
Είδα πως ο Κοιλιάρας φεύγει από τον Εργοτέλη ως δανεικός... Και γαμώ τις καλές σχέσεις που έχουμε με τον Εργοτέλη τελικά... Δώσανε και τον Ογκουνσότο δανεικό στον ΟΦΗ... Δέν μπορούσαμε να τον παίρναμε εμείς;