Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Σπεύσατε!!!


Αύριο 15.1.2010 ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Ο μέχρι σήμερα απολογισμός των πωλήσεων δείχνει φτωχός. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι, δεδομένου ότι η εξαιρετική αυτή ιδέα καθυστέρησε να υλοποιηθεί (θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει η διάθεση τους ΑΜΕΣΩΣ μετά το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ) και επιπλέον δεν επικοινωνήθηκε καθόλου, με εξαίρεση την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα του συλλόγου.

Προσωπικά θεωρώ λάθος το ότι δεν διατέθηκαν προς πώληση εισιτήρια ειδικών κατηγοριών, καθώς ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων (και αυτό είναι που πρέπει να μας ενδιαφέρει τελικά) θα ήταν μεγαλύτερος.

Προσωπικά θα επιθυμούσα να παραταθεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β' γύρου. Μπορεί η οικονομική συγκυρία να μην είναι καλή, όμως αρκετοί φίλοι της ομάδας αναθάρρησαν από την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Επιπλέον να μην ξεχνάμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνέπεσε με μια σειρά από άτυχα και εκτός έδρας αποτελέσματα. Ίσως η ολική επαναφορά που θα επιδιωχθεί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (η οποία μπορεί να ανεβάσει την ομάδα ακόμη και στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα) να επηρεάσει θετικά και τις πωλήσεις των διαρκείας. Στην τελική ανάλυση όμως, η επιστροφή του Πανιωνίου στην έδρα του θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να υπάρξει από τα μεγάφωνα του γηπέδου μια ανακοίνωση – διαφήμιση για τα εισιτήρια β’ γύρου.Να μην ξεχνάμε ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας είναι μιας κάποιας ηλικίας και προφανώς δεν είναι καθόλου εξοικειωμένοι με τη χρήση του ίντερνετ...

Επειδή στο επόμενο διάστημα ο Πανιώνιος πρόκειται να αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη ομάδες της κορυφής αλλά και επειδή βρίσκεται ακόμη εντός όλων του των στόχων, θα ζητούσα από όλους τους φίλους της ομάδας που δεν κατέχουν εισιτήριο διαρκείας να σπεύσουν έστω και την τελευταία στιγμή. Με την αγορά του ιδιαίτερα προσιτού εισιτηρίου διαρκείας, θα εξασφαλίσουν τουλάχιστον την άνετη παρακολούθηση των ντέρμπυ και ποιος ξέρει στο τέλος της χρονιάς μπορεί να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πραγματικά ελάχιστα και το όποιο ποσό εξοφλείται με την χρήση πιστωτικής κάρτας σε τρεις άτοκες δόσεις. Πραγματική ευκαιρία!!!

12 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ο Εντίνιο στον Π.Α.Ο.Κ

Ήθελα να ήξερα που βρίσκουν τα χρήματα για μεταγραφές...
Είναι κοροϊδια, ομάδες οι οποίες οφείλουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ να κάνουν πανάκριβες μεταγραφές, χωρίς να αντιδρά κανείς.

IWN1998 είπε...

Στο Βέλγιο, μια ιστορική ομάδα, τη Μπουσκόν την "κλείσανε" για 800.000 Ευρώ. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και γι' αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.
Δεν πετάω τη σκούφια μας έξω γιατί και μεις στο παρελθόν επωφεληθήκαμε για να σβηστούν χρέη μας, αλλά στην τρέχουσα περίοδο φαίνεται να είμαστε από τους ελάχιστους σοβαρούς. Ίσως αυτό δίνει μια κάποια αισιοδοξία, ότι ο νοικοκύρης μπορεί μακροπρόθεσμα να είναι ο κερδισμένος της υπόθεσης.

br fun_atic είπε...

Εμείς ευνοηθήκαμε από συγκεκριμένο νόμο και όχι στη ζούλα και κάθε χρόνο. Όσο είχαμε οικονομικά προβλήματα δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές εκατομμυρίων. Και τότε και τώρα πρέπει να αποδεικνύουμε την προέλευση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για μεταγραφές. Ποιός βάζει χρήματα στον Π.Α.Ο.Κ; Και μη μου πείτε ότι είναι από τα εισιτήρια και τις φανέλες γιατί θα τρελαθούμε εντελώς... Ακόμη κι αν έχει μεγάλα έσοδα από αυτές τις πηγές, έχει και απίστευτα μεγάλα έξοδα...

Ο Π.Α.Ο.Κ και ο κάθε Π.Α.Ο.Κ θα έχει οφειλές έναντι του Δημοσίου και οφειλές έναντι ιδιωτών. Με ποιά λογική επιτρέπεται σε μία ομάδα που έχει δεκάδες εκατομμύρια οφειλές να δαπανά ασύλληπτα ποσά σε μεταγραφές παικτών και όχι στην αποπληρωμή των χρεών;

Αυτά είναι ζητήματα που δεν ενδιαφέρουν τον Σ.Δ.Ο.Ε; Γιατί τα χρήματα των μεταγραφών κάπως πρέπει να δικαιολογούνται.

Ενδιαφέρει την διοργανώτρια αρχή να ελεγχθούν οι φήμες που ακούγονται ότι κατά καιρούς ο Π.Α.Ο.Κ έχει χρηματοδοτηθεί από δύο μεγαλο - παράγοντες ανταγωνιστικών ( και με αυτόν και μεταξύ τους) μεγάλων ομάδων; Γιατί αν αυτό δεν αποτελεί νόθευση του πρωταθλήματος τι αποτελεί;;;

amanAM είπε...

Εάν κάποιος σκαλίξει οποιονδήποτε κλάδο, είναι θέμα χρόνου να πέσει σε τόση βρωμιά, που είτε θα κάνει πίσω, είτε θα πρέπει να βάλει την μισή Ελλάδα στην φυλακή. Θεωρώ ντεφάκτο, ότι η υπόλοιπη μισή θα είναι ήδη στην φυλακή, από προγενέστερη αιτία.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά έχει προχωρήσει τόσο πολύ η σήψη, που έχει φτάσει μέχρι και στα νύχια του ποδιού του "ψαριού"!!!

Όταν μπαίνεις στον χορό, χορεύεις. Όταν όλοι χορεύουν χιπχοπ, εσύ δεν μπορείς να χορεύεις από δίπλα βάλς. Δικαιωμα σου, και μαγκιά σου εάν το κάνεις, αλλά... είναι θέμα χρόνου να φάς κάποια κλωτσιά.

amanAM είπε...

Μια ανακοίνωση του τύπου ότι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟ, τα εισητήρια θα κάνουν 20 ευρώ στην 2 ας πούμε, και με τον Άρη 15, 55 σύνολο μόνο γι αυτά τα 3 παιχνίδια, με άλλα 20 ευρουλάκια αγοράζεις το διαρκείας και βλέπεις και τα υπόλοιπα...

Συμφέρει!!!

Ένα από τα 3 διαρκείας β γύρου που πήρα, ήταν για τον φοιτητή γιό μου, του το έκανα σαν εξτρα δώρο για τα χριστούγεννα. Κανονικά έπρεπε να δικαιούται της φοιτητικής έκπτωσης, αλλά... δεν αξίζει να το συζητάμε, αντί για 60 δώσαμε 75, κάτι τρέχει στα γύφτικα!!!

Griniaris είπε...

Μ'αρέσεις br όταν βάζεις ρητορικά ερωτήματα...
Η λογική είναι ίδια με αυτή των μεγαλοκαρχαριών που αγοράζουν τις θαλαμηγούς και τις βίλες στη Μύκονο την ίδια ώρα που το κράτος τους ρυθμίζει σε χαριστικές δόσεις τα χρέη σε ΦΠΑ,φόρους και ΙΚΑ...
Δυστυχώς κι ο γαύρος της Μακεδονίας είναι ένας απ'αυτούς...

br fun_atic είπε...

Το ωραίο είναι ότι σε εμάς κάποια πράγματα είναι πεντακάθαρα. Πρόεδρος και χρηματοδότης είναι ο Τσακίρης. Αν έχει χρήματα αγοράζουμε, αν δεν έχει δεν αγοράζουμε. Στον Π.Α.Ο.Κ πάλι κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο χρηματοδότης, ποιος βάζει τα χρήματα και πως γίνεται ενώ αποδεδειγμένα δεν έχουν χρήματα να αγοράζουν παίκτες.
Στην ίδια πόλη, ο Ηρακλής κοντεύει να χάσει ένα σωρό παίκτες γιά αστείες οφειλές...

zamis είπε...

Ναναι καλα ο περηφανος λαος τους εναντια στο κρατος των Αθηνων..αλλα που να βρουν μυαλο τα ορκ.

br fun_atic είπε...

Για τα διαρκείας: Μας απομένουν επτά παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα έχουμε να παίξουμε με Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Π.Α.Ο, Ξάνθη,Άρη και Λάρισα.Όλα σπουδαία.

Στην πραγματικότητα, αν κάποιος αγοράσει ένα διαρκείας στην 4 ή στην 7 όπου έχει και το κεφάλι του στεγνό και είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσει αγώνα ελέω καιρού, έχει ένα μικρό όφελος 25 ευρώ (25 Χ7 = 175) και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ταλαιπωρηθεί ή να ανησυχήσει ότι θα χάσει σημαντικά παιχνίδια.

Να μην ξεχνάμε ότι πολλοί φίλοι που ΔΕΝ ήταν εφοδιασμένοι με την κάρτα φιλάθλου ΔΕΝ κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ ακριβώς επειδή επιλέχθηκε για λόγους ασφαλείας η διακοπή έκδοσης της κάρτας.

Δεν υπολογίζουμε τα παιχνίδια κυπέλλου αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στα playoff τα οποία θα αποτελέσουν ένα έξτρα κέρδος για όποιον αγοράσει διαρκείας β' γύρου!!!

Αντίστοιχο κέρδος υπάρχει για όσους επιθυμούν να αγοράσουν διαρκείας σε άλλες θύρες, με μειονέκτημα βέβαια ότι μιλάμε για ανοικτές θύρες...

Ευχής έργο θα ήταν να σταματήσει στον Πανιώνιο η ιστορία με τους τζαμπατζήδες (μεγάλη ντροπή) και από τη στιγμή που παρασχέθηκε η δυνατότητα αγοράς διαρκείας με προνομιακούς όρους και μάλιστα δύο φορές να καταργηθούν και οι προσκλήσεις. Αυτό θα αποτελέσει μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για όλους εμάς που πληρώνουμε κανονικά το εισιτήριό μας και συμβάλλουμε με τον οβολό μας στα οικονομικά της ομάδας.

br fun_atic είπε...

Ναι...Ο περήφανος λαός και ο υπέροχος κόσμος που αν δεν τους βάλεις πεντακόσια τουρνικέ, οδοφράγματα, ηλεκτροφόρα καλώδια, αστυνομικούς σκύλους και τάφρους με κροκόδειλους και πιράνχας δεν πρόκειται να πληρώσει άνθρωπος εισιτήριο στην Τούμπα...

Για τα εκτός έδρας δεν συζητάμε καν...

br fun_atic είπε...

όχι ότι κάποιοι από τους δικούς μας είναι καλύτεροι βέβαια...

Είναι ντροπή να είσαι Πανιώνιος και να μπαίνεις τζάμπα. Μιλάμε για μεγάλη καταντια...

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι πως θα είναι αρκετοί αυτοί που θα επιθυμούσαν να αγοράσουν διαρκείας την Κυριακή διότι ο κόσμος έχει δουλειές και επίσης φιλάθλους δεν έχει ο Πανιώνιος μόνο στην Ν. Σμύρνη. 'Η θα μπορούσαν να δώσουν προκαταβολή την Κυριακή, να δούν τον αγώνα και να πάρουν το διαρκείας μία άλλη ημέρα μιας και απαιτείται και κάποια διαδικασία για την έκδοση του.
Νομίζω το καλοκαίρι τις ημέρες των φιλικών αύξανε ο ρυθμός πώλησης των διαρκείας