Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αποδόμηση

Το παγκόσμιο ήταν για άλλη μία φορά εξαιρετικό. Ήταν το μόνο άξιο λόγου τη σημερινή ημέρα.
Διάβαζα στον Π.Κ τη δήλωση του κου Παράσχου ότι θα παίξουμε για την τιμή, την ιστορία μας και για να κλείσουν τα στόματα που έλεγαν διάφορα για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Εννοείται ότι όχι μόνο δεν κατορθώσαμε τίποτα απ’ αυτά, αλλά απογοητεύσαμε στο έπακρο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Απορώ μόνο γιατί πριν από δύο χρόνια ρίξαμε κατηγορία τον Ατρόμητο.

Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έπεσε στο κενό και η εξαιρετική σε σύλληψη πρωτοβουλία του 1+1 εισιτηρίου. Ταλαιπωρηθήκαμε άνευ λόγου, επειδή κανείς δεν μπήκε στον κόσμο να γράψει ότι έπρεπε να στηθούμε στην ουρά για να εξασφαλίσουμε την πρόσκληση για τους φίλους μας.

Πριν πάω στο γήπεδο σκεφτόμουν πόσο μεγάλο στερητικό θα περάσω μέχρι να ξαναδώ την ομάδα. Να είστε καλά, φεύγοντας δεν το σκέφτηκα καθόλου.

17 σχόλια:

zouri1 είπε...

Η αποψη μου εδω

http://zouri1.wordpress.com/2010/04/11/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7/

τρελοπανιωνιος είπε...

ντροπη, αισχος ... Δεν εχω να πω τιποτα αλλο !! δεν με νιαζει η ηττα με ενοχλει ομως ο τροπος που ηρθε, δεν θελω να δω στο εκτος εδρας παιχνιδι στην εντεκεδα ουτε τον Σιοβα , ουτε τον Κουμορτζι, ουτε τον Ομο , ουτε τον Γουνδουλακη , ουτε τον Κουκετς, ουτε τον Μπουβαλ, την ωρα που η ομαδα θα ειναι στην Καβαλα για το παιχνιδι να τους παει το πουλμαν σε μια παραλια να συνεχισουν τις διακοπες τους για φετος και θελω προστιμο σε ολους για την πικρα και την ντροπη που δωσανε σε ολους τους οπαδους μας και γενικα σε ολη την 120χρονη ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....

Katrinos είπε...

Δεν ξέρω εαν ο πονοκέφαλος που έχω είναι απο τα κρασιά ή το φοβερό θέαμα που παρακολούθησα μετά (μπορεί και τα δύο...).Ευτυχώς αυτή η χρονιά τελείωσε διότι άλλες τέτοιες ιστορίες δεν νομίζω να αντέχαμε.
Για τους αγαπητούς αστέρες μας , προφανώς οι διακοπες ξεκίνησαν πριν απο το Πάσχα και σήμερα κάτι η βαρυστομαχιά, κάτι η άνοιξη , κάτι και η προσμονή του καλοκαιριού δεν τους βοήθησε να ξεδιπλώσουν το τεράστιο ταλέντο τους στο γκαζόν.......

Υ.Γ Κάτι τέτοια ,καλύτερα να τα περνάμε σε στενό οικογενειακό κύκλο και όχι με φίλους (κατα το ανέκδοτο 'και η δική μας πουτάνα είναι αλλά δεν το γιορτάζουμε...'

Υ.Γ2 Φεύγοντας είδα λεφούσια μεταναστών (μερικοί με φανταχτερές στολές) , προφανώς πείστηκαν ότι ένα διαρκείας στο Πανιώνιο, θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το δράμα της προσφυγιάς, δια της ομοιοπαθητικής μεθόδου , δηλαδή προσφέροντας τους ένα ακόμα μεγαλύτερο δράμα....

Υ.Γ3 , Εαν δεν υπάρχουν συνέπειες , θα προτιμούσα να κατεβάσουμε τη Κ21 στη Καβάλα και να βάλουμε τη σημερινή σύνθεση να παίξει με τους Κ21 της Καβάλας (θα χάσουνε πάλι). Ίσως έτσι σωθεί κάπως η παρτίδα στον αγώνα πρωταθλήματος.

Χαίρεται κύριοι......

Α. Και καλό καλοκαίρι

antunix είπε...

Μια απέραντη θλίψη, η ομάδα...
Δυστυχώς πρέπει να αλλάξουν πολλά...

amanAM είπε...

Υποθέτω πως δεν έμεινε διάθεση σε κανέναν, αλλά... όταν μπορέσετε, πείτε μας τα καθέκαστα του παγκοσμίου, να μάθουμε κι εμείς που το χάσαμε!

Εγώ έμπλεξα λίγο, και άργησα πολύ να γυρίσω στην Αθήνα, έφτασα κατά τις 3:30', και πεινούσαμε όλοι, φάγαμε, και την πουλέψαμε λιγάκι, γιατί είμασταν κουρασμένοι.

zamis είπε...

@Jon

Φοβερες οντως οι στολες των αντιπροσωπων(?)μεταναστων,τους ειδα κι εγω.
Φανταζομαι οτι μεχρι τις 18/12 του χρονου(Παγκοσμια Ημερα Μεταναστων)θα εχουμε οργανωθει καταλληλα για να γιορτασουμε ολοι μαζι.

cdu είπε...

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω παίκτες, προπονητές, διοίκηση για την υπέροχη χρονιά που μας χάρισαν. Ιδιαίτερα να σημειώσω τις όμορφες και αλησμόνητες στιγμές που προσέφεραν στο κόσμο που ήρθε να τους χειροκροτήσει μετά από εκτός έδρας επιτυχίες όπως το έπος με την Καβάλα και βέβαια η σημερινή μεγαλειώδης εμφάνιση με τη Λάρισα καθώς και όλες οι επικές εμφανίσεις στη Ν. Σμύρνη, όπως με Αστέρα, Εργοτέλη, Λειβαδιά, Ηρακλή. Να σημειώσω την ιδιαίτερη προσπάθεια της διοίκησης να διδάξει σε όλους και ιδιαίτερα στους παίκτες την ιστορία του Πανιώνιου.
Βρε αει σιχτιρ όλοι σας.
Σοβαρά, ευτυχώς για αυτό το άθλιο τέλος σε μια άθλια χρονιά. Μια μικροεπιτυχία θα είχε σπρώξει κάτω από το χαλί τα φετινά χάλια και θα έδινε σε όλους άλλοθι. Τώρα τα χάλια του φετινού σχεδιασμού είναι πεντακάθαρα.

Ron Barceló είπε...

Απ'ότι βλέπω από τον γενικότερο απόηχο, πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν τρελάθηκαν κ τόσο με την ήττα-διασυρμό. Και τι θέλω να πω:
H ομάδα κατέβηκε σχεδόν με τους αναπληρωματικούς απέναντι σε μια αελ που ήταν σχεδόν πλήρης κ ήθελε ενα βαθμό για να εξασφαλίσει κ μαθηματικά τη σωτηρία της. Αυτό κύριοι φάνηκε από το 1' όταν κ μας έκλεισαν πίσω. Ήταν θέμα χρόνου να έμπαινε το γκολ. Μια ομάδα κατέβηκε να παλέψει το ματς. Κ ήταν αυτή που το πήρε με εμφατικό τρόπο.
Πόσο μάλλον όταν οι αναπληρωματικοί της δικής μας ομάδας είναι απλά παίκτες επιπέδου β' εθνικής, αρκετοί εκ των οποίων στερούνται κ φιλότιμου...
Απέδειξαν για άλλη μια φορά φέτος ότι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ.
Παίκτες χωρίς ευθιξία, πάικτες χωρίς στοχους, παίχτες χωρίς αρχ...α, που ξεφτιλίστικαν πλήρως από κάποιον εσθονο κ από έναν εκπληκτικό τούρκο. Αυτός που έχει το λιγότερο μερίδιο της ευθύνης είναι ο γερο-Παράσχος. Παρέλαβε ένα 'καφενείο'-συνοθύλευμα κ το σουλούπωσε σε μια ανεκτή κατάσταση. Φοβάμαι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτός θα πληρώσει το μάρμαρο. Το τέλειο εξιλαστήριο θύμα.
Δε θέλω να ξαναδώ το Μπαρόνι. Ούτε το Σιοβα. Ούτε καν τους τραγέλαφους Μπέλιτς κ Μπουβάλ. Κοντοές, Όμο, Φανούρης είναι απλά φιλότιμοι όπως ο Μανόλο. Δεν κάνουν για βασικοί.
Προσωπικά, θα το ανανεώσω κ φέτος το διαρκείας. Γιατί είμαι 'άρρωστος' κ είναι πια αργά..Απλά, απαιτώ κ από διοίκηση-παίκτες να σεβαστούν τη φανέλα κ την ιστορία του Πανιωνίου κ το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που συνεχίζει να τους στηρίζει παρά τις πίκρες που τους κερνάνε κάθε χρόνο.

Χαίρεστε..

Ron Barceló είπε...

Καλώ ανοιχτά πλέον τον πρόεδρο να παραμερίσει τυχόν εμπάθειες κ κολλήματα κ να φέρει πίσω τον Γερμανό προπονητή-ορόσημο για τον Πανιώνιο. Εκείνο που έχει αναγκη ο πικραμένος κόσμος είναι μια τέτοια κίνηση που θα τον συσπειρώσει κ πάλι.
Αν πάλι θεωρήσει πισωγύρισμα τέτοια κίνηση, ας πλαισιώσει το φιλότιμο Παράσχο με τον Σέρβο παίκτη-ορόσημο του Πανιωνίου πυ μας έχει λείψει τόσα χρόνια στην Ισπανία.

zamis είπε...

Ο νεος προπονητης θα ειναι μαυρος και μεταναστης.Ολοι οι σκαουτερ βρισκονται αυτη τη στιγμη που μιλαμε στην Ομονοια.

Griniaris είπε...

Μετανάστης ας είναι.Κανένας άνθρωπος του Θεού να μην είναι...

IWN1998 είπε...

Griniari υπάρχουν και χειρότερα από τον αξιοπρεπή "ιερομόναχο" (βλέπε Ισπανό που το έπαιζε και μάνατζερ παικτών παράλληλα με προπονητής ...).
Ίσως είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε αυτό. http://www.aek365.gr/article.php?id=40081.

Ron Barceló είπε...

Αχ κουνελάκι - κουνελάκι, ξύλο που θα το φας...

Griniaris είπε...

Ίωνα ακριβώς αυτά είπε και σε μας.Άρα σε 18 μήνες πάμε για πρωτάθλημα...

br fun_atic είπε...

Του χρόνου λοιπόν σας ετοιμάζω παγκόσμιο με όλη τη σημασία της λέξης. Ξεσκονίστε το καλοκαίρι τα Αγγλικά σας γιατί προβλέπονται μεγάλες στιγμές με τα Πανθήρια από την Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική.

br fun_atic είπε...

Όχι σε 18 μήνες. Σε τρία χρόνια μας είπε ότι θα γίνει κάτι, αλλά δεν ήθελε να μας το πει. Και πολύ καλά έκανε...

IWN1998 είπε...

Ενδιαφέρον έχουν και κάποια σχόλια των μη θερμόαιμων ΑΕΚτζήδων.
Το ξέρω ότι ακριβώς τα ίδια είπε και σε μας. Και κάποιες ερωτήσεις που του κάναμε για τα πρότυπά του, υπάρχουν και στα σχόλια των ΑΕΚτζήδων.
Νομίζω ότι το σημαντικότερο σχόλιο είναι πως τέτοια σχέδια δεν γίνονται υλοποιήσιμα με μια διοίκηση ενός προσώπου αλλά με οργάνωση, υποδομές, διαδικασίες και επαγγελματική ενασχόληση των στελεχών. Νομίζω ότι και συ BRF του το τόνισες αυτό.

Στην ΑΕΚ ανέφερε ~10 εκατ. ευρώ και σε μας έκανε εκπτώσεις στα ~5 εκατ, άντε 6. Και αυτό το θεωρώ ένα στοιχείο τάσης προσαρμογής στα μεγέθη του Πανιωνίου μεν αλλά ανησυχητικό για την καθαρότητα σχεδίων και στόχων δε.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει αναχθεί σε πεδίο πειραμάτων επίδοξων μάνατζερ και μεγαλοδημοσιογράφων ξερόλων του αθλητικού χώρου (πέρυσι Καρπετόπουλος, φέτος Πανούτσος).

Γράφεται σήμερα ότι είπε ο Τσακίρης ότι ο Κιντής θα τους ...τιμωρήσει... όσους νόμισαν ότι είναι ήδη διακοπές ... βάζοντας τους να προπονούνται όλο το Μάιο. Μήπως καλύτερα να στείλει μερικούς στα σπίτια τους μονίμως ... και να καλύψουμε επιτέλους ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ κενά της τελευταίας τριετίας (κεντρικός μπακ, τερματοφύλακας, σέντερ φορ, επιτελικός χαφ); ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΕ ΚΙΝΤΗ. Αν θέλετε κόσμο του χρόνου, καλύψτε με ΠΑΙΚΤΕΣ και όχι υποτιθέμενα ταλέντα τύπου Όμο και Σιόβα, αυτές τις θέσεις.