Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του κ. Κιντή, ο οποίος θα αναλάβει την Προεδρία της ΠΑΕ μετά τη Γεν. Συνέλευση του Σαββάτου και του προπονητή της ομάδας κ. Παράσχου, αποφασίσθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Τόσο η ΠΑΕ Πανιώνιος, όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Τσακίρης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παράσχο ο οποίος ήρθε σε μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο και πρόλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα, κυρίως σε θέματα νοοτροπίας και όχι μόνο, ενώ παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να αποφύγουμε επικίνδυνες περιπέτειες βαθμολογικά.

Για εμάς θα παραμείνει πάντα ένας φίλος και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Σχόλιο: Είναι δεδομένο ότι η λύθηκε η συνεργασία με τον κο Παράσχο. Αλήθεια, ποιος την έλυσε; Ο κος Κιντής που μέχρι και το Σάββατο δεν εκπροσωπεί ΤΙΠΟΤΑ στον Πανιώνιο ή ο κος Τσακίρης που πρόσφατα δήλωσε ότι εκτιμά τον Μακεδόνα τεχνικό;
Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια στον κο Παράσχο και να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε για την ομάδα μας στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα.
Δεν ξέρω γιατί θεωρούσα ότι ο κος Κιντής θα εκλέγονταν από την Γ.Σ το Σάββατο. Μπορεί το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ψηφοφορίας να είναι προδικασμένο καθώς ο κος Τσακίρης κατέχει περίπου το 99% των μετοχών, θεωρώ όμως λάθος να αναλαμβάνει ο κος Κιντής εξουσίες διοίκησης πριν να ψηφίσει ο κάτοχος ακόμη και μίας μετοχής. Το αν η απομάκρυνση του κου Παράσχου είναι για το καλό του Πανιωνίου φαντάζομαι ότι θα αποδειχθεί σύντομα.

10 σχόλια:

zamis είπε...

Αμπεμπαμπλομ τουκιθεμπλομ κλπ


υ.γ.Σε ευχαριστουμε κ.Παρασχο.

zouri1 είπε...

προσωπικα ειχα πει απο την αρχη,οτι δεν μ αρεσε ο παρασχος.ελπιζω να ερθει καποιο καλο ονομα.Εχω ακουσει 2 απο αυτα και αν ερθει ο ενας απο αυτους θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσαμε να εχουμε.σε αναμονη...

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και η παροιμία που λέει: τα λέω εγώ στο σκύλο μου κι εκείνος στην ουρά του...Σοφός λαός.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την απομάκρυνση Παράσχου. Είναι δικαίωμα της διοίκησης. Το ερώτημά μου βέβαια είναι: ποιας διοίκησης;

br fun_atic είπε...

@Ακραιφνής
Όταν σου είπα για το "η ζωή εν τάφω", μόλις βγήκες από το ασανσέρ, είναι προφανές ότι βρισκόμουν στην Μ.Παρασκευή, ενώ εσείς είχατε αναστήσει. :)

Pav είπε...

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς κ. Παράσχο. Μας σώσατε, καλά ξεκουμπίδια τώρα. Μα είμαστε σοβαροί;
Εγώ πάλι το εκτίμηση πολύ τον κ. Παράσχο και τον ευχαριστώ που με γλύτωσε από τον υποβιβασμό. Τον ευχαριστώ που έκανε την ομάδα μου να παίξει μπάλα και να θυμίζει ότι είναι ομάδα και όχι ένα συνοθυλευμα μισθοφορων. Άκουσα επίσης από έγκυρη πηγή πως μετά το ματς με τη Λαρισα οι ξένοι της ομάδας μας ήταν σκασμενοι και πως κάποια ελληνακια έλεγαν πως αφού δεν μας έκατσε από την αρχή το παιχνίδι και αφού είχαμε σωθεί, ποιός ο λόγος να τρέχουμε μετά; Ωραια νοοτροπία κύριοι πουθεναδες. Άντε να παίξετε τώρα πουθενά αλλού.

Ron Barceló είπε...

Κανονίστε την πορεία σας. Κανονίστε πάλι οι διάφοροι Κιντήδες να φέρετε τυχάρπαστους ευρωπαίους εκσυγχρονιστές, δήθεν μέτρ της τακτικής.
Είμαι πραγματικά περίεργος κ καχύποπτος με τo καινούριο 'πείραμα' στον πάγκο. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΕΡΥΣΙ.

Είναι σαφής η απίτηση πλέον για μεγάλο όνομα στον πάγκο που θα εμπνέει.

υγ: Ευχαριστούμε κυρ Γιώργο, ήσουν Κύριος κ σωστός μέχρι τέλους.

br fun_atic είπε...

ούτε πέρσι είχε περίοδο χάριτος. Και πως να έχει αφού τα τέλια άρχισαν με τα πρώτα φιλικά και με την συμπλήρωση των πρώτων αγωνιστικών είχαμε βγει εκτός στόχων...

General Tanz είπε...

Ο Απο πηγε πολυ καλυτερα απο οτι ολοι περιμεναμε.
Του ευχομαι καλη συνεχεια και οταν ξαναελθει Νεα Σμυρνη θα τον χειροκροτησω ΔΥΝΑΤΑ.
Απο την αλλη μερια, ο Παρασχος θα ηταν,ας πουμε, η "ευκολη λυση".
Εχω ξαναγραψει οτι δεν με απασχολει τοσο ποιος φευγει απο τον Πανιωνιο,οσο το ποιος ερχεται.
Περιμενω λοιπον.

antunix είπε...

Μην μας φάει η μεγαλομανία και η ξενομανία μόνο, τίποτα άλλο…