Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Χρειαζόμαστε ακόμη και τη δεκάρα...

Ένα, ίσως το μοναδικό, μειονέκτημα των blog είναι ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πρωτογενή πληροφόρηση, αλλά είναι αναγκασμένα να σχολιάζουν ειδήσεις που έχουν δημοσιευθεί. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της συνείδησης του καθενός να προσπαθεί να προσεγγίσει την είδηση αλλά και να την σχολιάσει κατά το δυνατόν αντικειμενικότερα.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου, όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι το blog μου είχε κάποια απήχηση, ήταν αν ο σχολιασμός μου θα ήταν αντικειμενικός και δίκαιος, επειδή ακριβώς δεν ήξερα πρόσωπα και πράγματα στον Πανιώνιο. Ήμουν και είμαι κατά βάση φίλαθλος, μακριά από κλίκες, τυροπιτάδες και μικροσυμφέροντα.

Ως φίλαθλος, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Σε περιβάλλον βέβαια επαγγελματικού αθλητισμού η αγωνιστικό εικόνα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά της ομάδας. Ιδίως όταν η ομάδα έχει έναν και μοναδικό χρηματοδότη (και όσο μπορώ να καταλάβω ιδιαίτερα τίμιο).

Ο καλύτερος τρόπος να βλέπεις το μέλλον ή το παρόν είναι μέσα από το παρελθόν. Γιατί τότε καταλαβαίνεις πράγματα που ενδεχομένως δεν είχες μετρήσει σωστά ή επειδή θα καταφέρεις με την πείρα που σου χάρισε ο χρόνος να αποκρυπτογραφήσεις το παρόν.

Μια που η χρονιά ήταν περίεργη, ανέτρεξα στην πλέον σημαντική δήλωση αυτής. Πρόκειται για τη δήλωση που είχε κάνει ο Πρόεδρος της ομάδας μετά από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Δεν ήταν μια απλή δήλωση, αλλά μια ιστορική αναδρομή, που μάλλον είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Σας προτρέπω να την ξαναθυμηθείτε (http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17451&catid=5)

Για την ώρα θα κρατήσω ένα κομμάτι της, το οποίο αφορά στον χρόνο όπου ο κος Τσακίρης ανέλαβε την διοίκηση της ομάδας. Αναφέρει: «…Εν πάση περιπτώση, φθάσαμε στο φιάσκο της συνεδρίασης του Δ.Σ. τον Δεκέμβριο του 2008, όπου παραιτήθηκε ο κ. Γαλλής και εξελέγη πρόεδρος ο κ. Μαυρόπουλος. Τα γεγονότα αυτά ήταν ενάντια με τις επιθυμίες μου. Η παρέμβασή μου ήταν μονόδρομος και την είχα και προαναγγείλει άλλωστε σε περίπτωση που θα παραιτείτο είτε ο κ. Γαλλής, είτε οποιοδήποτε άλλο μέλλος του ΔΣ. Πίστευα ότι μόνο γύρω από το πρόσωπό μου θα μπορούσε να επέλθει ενότητα και σεβασμός παικτών και φιλάθλων απέναντι στην διοίκηση. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζω τις αδυναμίες μου, όπως βλέπετε, μέχρι και τώρα θεωρώ σωστή εκείνη την απόφαση.

Αναλαμβάνοντας λοιπόν τη διοίκηση της ΠΑΕ τότε, θεωρούσα τα κακώς κείμενα που παρέλαβα ότι οφείλονταν σε άλλους. Ανακάλυψα πάρα πολλά τραγικά λάθη στην κατάσταση που κληρονόμησα (48 επαγγελματικά μακροετή & οικονομικά «βαριά» συμβόλαια, 37 δανεικοί παίκτες, συμβόλαια μη κατατεθειμένα στην ΕΠΟ, οικονομικές σπατάλες στην διαχείριση, ανύπαρκτο σύστημα σκάουτιγκ, υποδομές κοντά στο μηδέν, απουσία εσωτερικού κανονισμού, κακό κλίμα, απειθαρχία, χαλαρότητα, κλπ, κλπ). Παρά το γεγονός ότι απομάκρυνα σχεδόν όλους όσους είχαν ευθύνες για όλα αυτά, δεν ήθελα να κάνω καμία δήλωση πριν το τέλος της σαιζόν και εργάστηκα αθόρυβα προσπαθώντας να συγυρίσω την ΠΑΕ.».

Όταν είχα διαβάσει την ανακοίνωση δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η φράση «οικονομικές σπατάλες» καθώς θεώρησα ότι είχαν να κάνουν με το μεγάλο ρόστερ ή τέλος πάντων λιγότερο καλή διαχείριση κάποιων οικονομικών θεμάτων.

Το Σάββατο όμως διάβασα στον Π.Κ ένα άρθρο – απάντηση του φόρουμ το οποίο αναφέρονταν σε μια οικονομική τρύπα μεγάλου μεγέθους (το μέγεθος της οποίας απ’ ότι αναφέρονταν δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς). Αν και δεν κατονομάζεται ο υπαίτιος ή έστω ο κυρίως ύποπτος (και ασφαλώς ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του υποθέσεις), εντούτοις καθίσταται σαφές από τα συμφραζόμενα (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι) ότι αναφέρεται σε χρονική περίοδο που ταυτίζεται με την παραπάνω δήλωση του Προέδρου. Η οικονομική σπατάλη είναι έννοια που διαφέρει κατά πολύ από την μαύρη τρύπα, γιατί είναι προφανές ότι στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για οικονομική ζημία της ομάδας ακόμη και από κακούς χειρισμούς που έγιναν καλόπιστα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για οικονομική ζημία της ομάδας προς όφελος κάποιου.

Χωρίς να πω πολλά θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα. Υπήρξε άνθρωπος που δημιούργησε οικονομική τρύπα στον Πανιώνιο; Αν ναι γιατί δεν βρέθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα; Ασφαλώς και δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που ο κος Τσακίρης διαχειρίζεται το πορτοφόλι του. Ενδιαφέρομαι όμως να μάθω εάν η οικονομική αυτή τρύπα έβλαψε αγωνιστικά την ομάδα, καθώς από τότε ακολούθησαν απανωτές μειώσεις του μπάτζετ και πλήθος από πολυδάπανες πλην όμως αποτυχημένες μεταγραφές. Η οικονομική αυτή τρύπα μπορεί να συνέβαλε στην απομάκρυνση του κου Λίνεν; Μήπως τελικά υπήρξε το εξιλαστήριο θύμα μιας οικονομικής υπόθεσης; Τελικά ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης ενός δημόσιου Πανιώνιου μέσου και ο κομπασμός για την επισκεψιμότητά του, όταν δεν ενημερώνει τους αναγνώστες του όταν έχει την είδηση; Μήπως τελικά ο καθένας έχει το ιντερνετικό μαγαζί του όχι για τον Πανιώνιο (όπως θα έπρεπε), ούτε καν για το μεροκάματο, αλλά για κάτι ακόμη πιο σοβαρό; Μήπως τελικά είχε δίκιο εκείνη η ψυχή που ασχολήθηκε με το αγαπημένο της όργανο;

Πριν λοιπόν από την διοικητική αναδιάρθρωση της ομάδας και τον πολυαναμενόμενο και χρήσιμο επαγγελματισμό, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια επιχείρηση καθαρά χέρια όπου ο κάθε ένας θα λάβει αυτό που του αξίζει. Πρέπει να αποφασίσουμε αν ο καθένας μας είναι Πανιώνιος για τους λόγους του Griniaris ή για άσχετους. Ακριβώς επειδή ο πρόεδρος είναι Πανιώνιος, μάλλον πρέπει να αποφασίσει ότι δεν υπάρχει έλεος και ανοχή για ανθρώπους που τόλμησαν να απλώσουν το χέρι ακόμη και σε ένα ευρώ από το ταμείο της ομάδας. Γιατί πρόεδρε, όσο και να μην το πιστέψεις, ακόμη και τα κέρματα του ενός ευρώ παίζουν μπάλα κάθε Κυριακή μεσημέρι.

43 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Μήπως κάποια στιγμή θα έπρεπε να αναζητήσουμε το κο Λεμονή να μας πει τους λόγους που είχε ζητήσει ξαφνικά όσα είχε ζητήσει και είδε την πύλη εξόδου;

Κατα τ' άλλα πολλοί είχαν πρόβλημα με παράγοντες του Πανιωνίου που φόραγαν ερυθρόλευκες φανέλες και με τις γνώσεις ορθογραφίας ανθρώπων που για δεκαετίες είναι δίπλα στον ιστορικό.

Καμμιά φορά τελικά είναι καλύτερα κάποιος να λέει ότι με συνδέει μόνο επαγγελματική σχέση με την ομάδα αλλά είμαι καθαρός επαγγελματίας που βάζω τη δουλειά μου πάνω απ' όλα.

br fun_atic είπε...

Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω μια ιστορία με έναν αποδέκτη.

Στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κανονίσει με φίλους μου ένα ταξίδι στην Αίγυπτο. Το συνάλλαγμά μου ήταν γύρω στις 150.000 δρχ, ποσό μάλλον αξιοσέβαστο για την ηλικία μου αλλά και για τον σκοπό που το προόριζα. Να το ξοδέψω σε μία χώρα που δεν έχει τίποτα το αξιόλογο για να αγοράσεις.

Μετέτρεψα το συνάλλαγμα σε δολλάρια (στην Ελλάδα) και όταν έφτασα στην Αίγυπτο σε λίρες. Πήρα λοιπόν ένα ολόκληρο τούβλο από κάτι βρωμερά χαρτονομίσματα. Όταν ρώτησα τον ξεναγό για το κόστος ζωής, συνειδητοποίησα ότι το συνάλλαγμα - χαρτζιλίκι μου, αντιστοιχούσε σε μισθούς μηνών για έναν μέσο Αιγύπτιο.

Όταν άρχισα να συναλλάσσομαι με ντόπιους, έβρισκα τρομερά βαρετό και μειωτικό το παζάρι. Δεν μου πήγαινε να αγοράσω κάτι σε εξευτελιστική τιμή από κάποιον που φαίνονταν τόσο φτωχός. Άλλωστε οι 100 και οι 200 δρχ παραπάνω δεν μου στοίχιζαν τίποτα γιατί σε Ελληνικά δεδομένα δεν ήταν ποσό που μπορούσα να υπολογίσω.

Κάποια στιγμή όμως σκέφτηκα ότι ανεξάρτητα από την αγοραστική αξία της δραχμής στην Ελλάδα, οι Αιγύπτιοι προσπαθούσαν σε κάθε συναλλαγή να με κλέψουν.Γιατί γιά τα οικονομικά τους δεδομένα ακόμη και οι 100 δρχ είχαν μεγάλη αξία.

Όσο μικρό κι αν ήταν το ποσό που προσπαθούσαν να μου αφαιρέσουν ή να επωφεληθούν με κάθε τρόπο, διέπρατταν συνεχείς κλοπές και απάτες εις βάρος μου. Όταν το κατάλαβα, τους πήρε ο διάολος.

Υπολόγιζα και την παραμικρή δεκάρα.
Μπορεί λοιπόν κάποιος να μην αντιλαμβάνεται ακριβώς την αγοραστική δύναμη των 500, των 1.000 ή των 300.000 ευρώ για έναν άνθρωπο μέσης ή χαμηλής οικονομικής κατάστασης. Ας προσπαθήσει όμως να συνειδητοποιήσει ότι την αντιλαμβάνονται αυτοί που συναλλάσσεται, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ωφεληθούν από την άγνοιά (ή αδιαφορία) του. Όπως ακριβώς συνέβαινε με εμένα και τους Αιγύπτιους.

Πάλι σολάρα ο μπαγάσας!!!

br fun_atic είπε...

Θες να σου πω μια ιστορία με ερυθρόλευκη φανέλα; Μήπως ο υποτιθέμενα γάβρος ήταν μέλος και επόμενου Δ.Σ (άρα άνθρωπος εμπιστοσύνης και έντιμος); Στο λέω αυτό γιατί η ίδια η ανακοίνωση αναφέρει ότι απομακρύνθηκαν οι υπαίτιοι της οικονομικής σπατάλης αλλά και της γενικότερης κακής κατάστασης της ομάδας.

Ερώτηση δεύτερη. Μήπως εκείνο το διάστημα απομακρύνθηκαν πολλοί, προκειμένου να μην στοχοποιηθεί ο μοναδικός υπεύθυνος;

Γιατί μας ενόχλησε που κάποιος ήταν γνωστός γάβρος και δεν μας απασχολεί που ο μέλλων πρόεδρος είναι εξίσου γνωστός Α.Ε.Κτζής;

Η ανακοίνωση του φόρουμ άναψε μεγάλες φωτιές. Πρώτον γιατί ο ΑΜΑΝΑΜ κι εγώ μετράμε με μανία τα μποζόνιά μας, αλλά κυρίως επειδή άνοιξε ένα θέμα το οποίο παρέμενε κλειστό για τόσο καιρό.

Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ, δεν μας λέτε ποιος είναι υπεύθυνος για την τρύπα και για τι τρύπα μιλάμε; Είναι τρυπούλα, πηγάδι, κουφάλα, μαύρη τρύπα; Τι τέλος πάντων; Αν έχετε στοιχεία να τα βγάλετε γιατί είναι άδικο να δημιουργούνται σκιές σε πρόσωπα που μπορεί και να μην ευθύνονται.

Unknown είπε...

Κάποιοι που εδω και ενάμιση χρόνο έχουν γίνει κακοί περίεργοι,μπεϊκοι, εσχάτως αυλοκόλακες έχουν κάνει κάλεσμα πολλές φορές να έρθουν σκεπτόμενοι Πανιώνιοι να τους βρούν να ακούσουν κάποια πράγματα να συζητήσουν και να μοιραστούν κάποιοι τις σκέψεις τους και τις αγωνίες τους να μιλήσουν απο κοντά για όσα υπάρχουν πίσω απο αυτά που βλέπουν οι πολλοί.
Κανείς ποτέ δεν φάνηκε.Πλην ελαχίστων.
Τα γραφεία τους είναι απέναντι απο την κενρτική θύρα του σταδίου της Νέας Σμύρνης.
Καλώς ήλθατε στην ζώνη του λυκόφωτος.

br fun_atic είπε...

@revelos

Δηλαδή προτείνεις να κάνουμε μία κουβέντα υποθέσεων και φημών; Αν θεωρήσω τον εαυτό μου σκεπτόμενο και πάω στα γραφεία τους, θα μάθω κάτι συγκεκριμένο και μάλιστα με αποδείξεις; Εδώ ολόκληρο φόρουμ και γράφει μισόλογα και μάλιστα ύστερα από 1 1/2 χρόνο.

Τελικά αντί να μιλάω με τον ένα και τον άλλο που δεν ξέρω και ποιό συμφέρον εκπροσωπεί, μου φαίνεται ότι θα ήταν ευκολότερο να ρωτήσω τον ίδιο. Σε δάγκωσαν φίλε; Γιατί δεν τους έστειλες φυλακή; Γιατί πιστεύεις ότι δεν σε θεωρεί πλέον ακόμη και ο περιπτεράς εύκολο στόχο; Κόψε κώλους...

Να σου πω όμως και κάτι άλλο φίλε; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να μάθω το όνομα του κλέφτη. Στην τελική, απ' ότι φαίνεται το θέμα δεν προχώρησε από τον καθ' ύλην αρμόδιο. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι: έχει λάβει τα μέτρα για να μην επαναληφθούν αυτές οι καταστάσεις σε μεγάλο ή μικρό βαθμό;

Γιατί αν κάποιος αποφασίζει να δωρίσει σε κάποιον ένα ποσό και από τη δωρεά κλαπεί ένα μέρος, τότε μάλλον έχει λόγο και ο δωρεοδόχος...

IWN1998 είπε...

@Revelos. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια πρόσκληση από τους IΩΝΕΣ (αν κάνω λάθος πες το. Δεν νομίζω να πειράζει να μιλήσουμε με το πραγματικό όνομα). Ίσως κάποια στιγμή να ήταν καλό να γίνει μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όχι ρε παιδιά στο ποιος και τι και σε φήμες και σπερμολογίες. Ίσως δεν έχει σημασία τόσο η αναμόχλευση του παρελθόντος αλλά το μέλλον όπου υπάρχουν προκλήσεις και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτή τη χρονική συγκυρία γυρίσαμε με τις συγκεκριμένες αναφορές στο παρελθόν. Ίσως υπάρχει αιτία.
BRF πρέπει να το σκεφτείς σε κάποιο Παγκόσμιο να καλέσεις να έλθουν κάποιοι από τους ΙΩΝΕΣ (Θα τους έχεις και εντός έδρας). Πάντα η συζήτηση καλό κάνει και νέες ιδέες βγαίνουν από το συγκερασμό απόψεων. Ίσως μπαίνω σε ξένα χωράφια αφού έχω δείξει αντικοινωνική αποχή από τα Παγκόσμια, αλλά ας μου επιτραπεί αυτή η μικρή παρέμβαση.

br fun_atic είπε...

@Ίωνας

δεν έχεις δείξει αντικοινωνική αποχή. Είναι δικαίωμά σου να συναναστρέφεσαι τους ανθρώπους που νομίζεις και να διαθέτεις τον χρόνο σου κατά το δοκούν.Κανένα πρόβλημα.

Τα παγκόσμια βέβαια δεν είναι εξεταστική επιτροπή.Ποτέ δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων, ούτε τα θέματα συζήτησης. Γενικά δεν ασχολούμαστε με κουτσομπολιά. Θα έλεγα ότι το ζητούμενο των παγκόσμιων δεν είναι η δημιουργία μιας μασονικού τύπου συντροφιάς και η ανάλυση θεμάτων. Πιο πολύ προσπαθούμε να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να ενδιαφερόμαστε για την οικονομική ή κοινωνική θέση του διπλανού μας.

Το φαγητό, το κρασί και η παρέα ενώνουν τους ανθρώπους και μειώνουν τις αποστάσεις. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορείς να καταλάβεις εύκολα ποιόν έχεις απέναντί σου, χωρίς να χρειάζεται να τον ανακρύνεις ή να τον φέρεις σε δύσκολη θέση.Τα τελευταία παγκόσμια βέβαια ουσιαστικά ήταν δημόσια και ασφαλώς μπορούσε να έρθει ο οποιοσδήποτε.

zamis είπε...

Θελω να πιστευω οτι η πειρα πλεον του Τσακ και η συνθεση του Δ.Σ. θα διασφαλισει καποια πραγματα.
Μπας και επιτελους βρεθει αυτη η πολυποθητη ισορροπια.

amanAM είπε...

Ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο, οέο?

zamis είπε...

Αφου λοιπον μιλαμε για μαυρη τρυπα και συγκεκριμενους που την δημιουργησαν,τα πραγματα ειναι σαφη.
Αφ'ενος πρεπει οι κυριοι αυτοι να εξαφανιστουν απο τον Πανιωνιο χαρτη και αφ'ετερου η μειωση του budget ειναι και αναποφευκτη και δικαιολογημενη.
Ταυτοχρονα ομως,πρεπει και οι φιλαθλοι να παρουν ενα ξεκαθαρο μηνυμα.
Εγω,για παραδειγμα,δεν εχω κανενα προβλημα να δεχθω οτι η επομενη χρονια θα ειναι χρονια χωρις πολλες απαιτησεις καθως προτεραιοτητα θα εχει το κλεισιμο της τρυπας και η δημιουργια συνθηκων ωστε αυτη να μην ξανανοιξει ποτε.
Αρκει ταυτοχρονα να δουμε στις αγωνιστικες επιλογες Πανιωνια λογικη κι ευαισθησια.
Ο κοσμος πιστευω θα στηριξει απολυτα τον Τσακ,ομως θα ηθελα κι αυτος να καταλαβει οτι χρειαζομαστε οραμα ξανα,διοτι αυτο εχει λειψει απο την αποπομπη Λινεν και επειτα.

Katrinos είπε...

To αιώνιο ερώτημα: 'Απατεώνας ή βλαξ?' , στη συγκεκριμένη περίπτωση η τρύπα (η όποια) δημιουργήθηκε απο λάθος επιλογές ή απο δόλο? Διότι στη μια περίπτωση διώχνεις την ομάδα που έκανε τις λάθος επιλογές , στη δεύτερη τη στέλνεις στον εισαγγελέα.

Το δεύτερο ερώτημα είναι πότε δημιουργήθηκε και κυρίως πότε πληρώθηκε. Διότι εαν υπόθεση έχει να κάνει με το ρόστερ των 789 παικτών, τότε εαν θυμάμαι καλά την έχουμε ήδη πληρώσει εαν όχι ολόκληρη , σε μεγάλο βαθμό. Θα σας θυμίσω ότι λόγω αποδεσμέυσεων και του κόστους αυτών , λέγαμε πέρσι και φέτος ότι το budget θα επιβαρυνθεί σημαντικά. Εαν είναι νέα τρύπα μιλάμε ότι το έγγλημα έχει επαναληφθεί και είναι γνωστή η ρήση περι του δις εξαμαρτείν.

Να σας πω την αλήθεια , δεν με ενδιαφέρει τόσο , να βγούν όλα αυτά πιό πολύ με ενδιαφέρει να έχει γίνει lesson learned στην ομάδα και κυρίως στο Τσακ.ώστε να εξαφανιστούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή και να γίνει κατανοητό ότι τα μεγέθη μας επιβάλλουν τέτοια διαχείρηση που να μετρά όχι το ευρώ αλλά και το cent. Αυτός υποθέτω (ελπίζω) , ότι είναι ένας απο τους λόγους που έχει προσληφθεί ένας έμμισθος manager που θα επιβάλλει αυστηρή διαχείρηση (πάλι ελπίζω).

Απο την άλλη δεν είναι καλό να μένουν σκιές , γύρω απο την ομάδα, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική να γίνουν αυτές οι δουλειές.

Griniaris είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τη σκοπιμότητα της αναφοράς αυτής της μαύρης τρύπας τώρα μετά από ενάμισι χρόνο.Έστω ότι κάποιος ή κάποιοι τη δημιούργησαν.
Πόσο μεγάλη είναι πια αυτή η τρύπα για να δημιουργεί τέτοια προβλήματα;

Κι αν πράγματι είναι,πως κατάφεραν να τη δημιουργήσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Τι χρήματα είναι αυτά;Μεταγραφών,προμηθειών μεταγραφών,εικονικών συμβολαίων ή χαρτιού τουαλέτας;

Ή μηπως τελικά...http://www.youtube.com/watch?v=z0L2Au79KeU

zamis είπε...

Τους ντετεκτιβ δεν μπορουμε να κανουμε κι ουτε εχει και νοημα.
Επισης,κανενας απο τους χαλαρους φιλαθλους που ειναι και η πλειοψηφια,δεν ενδιαφερεται να διαβαζει μεσα απο τις γραμμες και καλα κανει.
Το θεμα για μενα ειναι,και επιμενω,οτι απο Λινεν και μετα,τα μηνυματα που στελνονται στον κοσμο,ειτε μεσω επιλογων ειτε μεσω συνεντευξεων ειτε μεσω δημοσιευματων,ειναι η λανθασμενα η θολα και αντιφατικα.
Παρ'ολ'αυτα ο κοσμος ηταν τη φετινη χρονια διπλα στην ομαδα.
Κανεις δε ζηταει μεγαλεια,εκτος ισως βεβαια απο τους εχοντες συμφερον η απο τους βλακες.
Ολοι ομως ζηταμε αληθειες(κι ας μην μας αρεσουν),εμπνευση και οραμα.

Katrinos είπε...

Σσσστός Zamis!

br fun_atic είπε...

Όταν λένε μαύρη τρύπα, καταλαβαίνω χοντρό φέσι...Πόσο χοντρό; Μα είναι προφανές ότι έχει επηρεάσει τα οικονομικά (και τα διοικητικά) της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό προφανώς και δεν μετριέται σε χιλιάδες.

Δεν ξέρω τον υπεύθυνο, δεν ξέρω το μέγεθος και ασφαλώς δεν θέλω να κάνω τον εισαγγελέα. Όμως, αν μιλάμε για αναδιάρθρωση της ομάδας, αυτή πρέπει να είναι ουσιαστική και να κλείνει όλα τα κεφάλαια του παρελθόντος. Όποιος έβαλε χέρι στα λεφτά της ομάδας (ΔΕΝ είναι λεφτά του χρηματοδότη, αλλά από τη στιγμή που δόθηκαν για την ομάδα είναι ιερά)έβλαψε τους πάντες και πρέπει να τιμωρηθεί.

Από τη στιγμή που συνδέθηκε η ανακοίνωση με το άρθρο του φόρουμ αρκετά πράγματα έγιναν ξεκάθαρα μέσα μου για επιλογές σε πρόσωπα, πράγματα, για οικονομικά μεγέθη, για καυγάδες, για απομακρύνσεις.

Ποια η σκοπιμότητα ανακοίνισης του θέματος; Μπορεί να είναι ένα απλό ιντερνετικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με διαδικτυακούς κανονιοβολισμούς (εκφοβισμού) ή μπορεί να είναι η αρχή για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Προσωπικά θέλω το δεύτερο.

Για να σας δούμε φίλοι του φόρουμ; Θα δικαιολογήσετε τη θέση σας στο παγκόσμιο και Ελληνικό ίντερνετ;

@Μάκης
Μετά από το συγκεκριμένο άρθρο, μπορώ να σου δηλώσω απερίφραστα ότι πράγματι αξίζει κάποιος να αγοράζει τον Π.Κ.

Costix είπε...

Ρε Γκρινιαρη, πρωι-πρωι Βασιλη Καρρα ??? Ελεος, δηλαδη.
Οι θεσεις μου για το θεμα ειναι γνωστες σε σας και μαλιστα καποιοι με ειχαν ψεξει γιατι μιλουσα για φημες και χωρις αποδειξεις. Φαινεται ομως οτι και αλλοι γνωριζουν. Σιγουρα δεν υπαρχει καπνος χωρισ φωτια. Απο την αλλη παλι, ΜΟΝΟΝ ο Τσακ μπορει να ριξει λιγο φως στην υποθεση.

br fun_atic είπε...

Κι εγώ χαλαρός φίλαθλος είμαι αλλά πως να το κάνουμε;Έχω ερωτηματικά.

Πάμε: Πόσο μεγάλη είναι η μαύρη τρύπα. Ποιος ευθύνεται.Γιατί δεν βρέθηκε στην φυλακή; Χάσαμε εξαιτίας του την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον Τσακίρη; Έχασε ο ίδιος την ευκαιρία να πετύχει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα; Χάσαμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε προς όφελος της ομάδας ανθρώπους όπως ο Λίνεν και να κάνουμε πραγματικότητα την υπέρβαση; Απομακρύνθηκαν εξαιτίας του από την ομάδα άνθρωποι με Πανιώνια αισθήματα και αδιαμφισβήτητη τιμιότητα και ποιότητα;
Την οικονομική ζημία και το ξενέρωμα για πόσο καιρό θα το πληρώνουμε;
Κι αφού οι φίλοι του φόρουμ ήξεραν το θέμα, δεν μας ενημερώνουν και γι αυτά, για να μην σπάμε το κεφάλι μας;

br fun_atic είπε...

Εννοείται ότι μόνο ο Τσακ μπορεί να ρίξει φως. Το αν θέλει ή δεν θέλει είναι δικό του ζήτημα.
Όμως, λεφτά που προορίστηκαν για τον Πανιώνιο, δεν είναι λεφτά του Τσακ, αλλά όλης της ομάδας και ασφαλώς ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να ρωτάει.

Costix είπε...

@brfun,
συμφωνω απολυτα οτι εχουμε δικαιωμα να ρωταμε, αλλα δεν βλεπω να παιρνουμε απαντηση. Το γιατι, ΜΟΝΟ ο Τσακ το ξερει.

Costix είπε...

Συνεντευξη Τσακ στον 94.6

http://panionios.yooblog.gr/

Griniaris είπε...

Πως μπορούμε zamis να ζητάμε έμπνευση και όραμα όταν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί έχουν γίνει βουνό;
Η ομάδα Λίνεν δεν είχε όραμα;Η ομάδα Ρεκόμπα-Εστογιανόφ δεν είχε όραμα;Ο Φερέρα δεν είχε όραμα;Ο Κιντής δεν έχει όραμα;
Βαρέθηκα να βλέπω τα οράματα το ένα μετά το άλλο να καταλήγουν ουτοπίες.Βαρέθηκα να μου φέρονται σαν φίλαθλο του ΠΟΚ.Βαρέθηκα να περιμένω κάποιος να μου εξηγήσει.Βαρέθηκα να ψάχνω τι εννοεί ο ένας κι ο άλλος...

Γαμώ την Πανιώνια διαφορετικότητά μου...

antunix είπε...

Σηκώνουν τα μανίκια στην ΠΑΕ σιγά-σιγά…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7758351

br fun_atic είπε...

Δεν περιμένω απάντηση. Ουσιαστικά με το να ρωτάμε δηλώνουμε ότι κατανοούμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις (άσχετα αν θα θέλαμε κάποια πράγματα να γίνουν διαφορετικά) και του λέμε: τράβα μπροστά και μην ξενερώνεις.

Ο καθένας μπορεί να εξαπατηθεί, όσο έξυπνος κι αν είναι. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν απατεώνες. Το ζήτημα είναι άλλο. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν ένας έντιμος άνθρωπος προσπαθήσει να υπάρξει σε ένα σαθρό περιβάλλον.
Αξίζει να υποθηκεύει το ξενέρωμά σου το όνειρο που έχεις ή πρέπει μετά το στραπάτσο να γίνεις πιο δυνατός και να κόβεις κώλους;

Και όλα αυτά οδηγούν σε κάτι άλλο. Κιντής. Προσωπικά δεν έχω ακούσει το παραμικρό μεμπτό για την τιμιότητά του. Πιθανόν να είναι άξιος και σίγουρα έχει ισχυρό κίνητρο. Μήπως όμως, μια θεωρητικά σωστή επαγγελματική επιλογή την φορτώνουμε με μεγαλύτερες ευθύνες απ' όσες της αναλογούν; Μήπως του έχουμε αναθέσει τον ρόλο του μάγου;
Μήπως είναι αναγκασμένος να πάρει αποφάσεις που απλά θα καλύψουν την τρύπα;

zamis είπε...

@brf
Το πιθανοτερο ειναι αυτο..

υ.γ.Το soccernomics εξηγει πολλα..

''The domestic dominance of Lyon, a club that previously had limited success playing in a provincial French city, found stability and success not with short-term coaches, but with a long-term sporting director, Bernard Lacombe''

br fun_atic είπε...

Παρένθεση από στην σέντρα:
"...Οσον αφορά το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει, οι Μπεθέρα και Ουέλινγκτον λογικά θα γυρίσουν στην Εσπανιόλ, ο Καστελιόνε στην Αρσεναλ Σαραντί, ο Μπέλιτς θα φύγει, όπως πιθανότατα και ο Νικολάου, ενώ αν έρθει πρόταση για τους Κουμορτζί, Μανιάτη, Μπάλαμπαν θα συζητηθεί σοβαρά, με τον Τζαβέλλα πολύ δύσκολα να παραμένει.

Θα αποκτηθούν τουλάχιστον 4-5 παίκτες στις θέσεις του πορτιέρο, του στόπερ, του αμυντικού μέσου και του φορ περιοχής."

Το να περιμένεις πρόταση για τον Μπόσκο είναι σαν το τηλεφώνημα που περίμενε ο βασιλιάς για να επιστρέψει...

Αφιερωμένο για την περίσταση :

http://www.youtube.com/watch?v=H3t3YlPrFTQ

ακούστε το όλο. Είναι προφανές ότι ο στίχος γράφτηκε κατά παραγγελία :)

είναι σίγουρο ότι φεύγει ο Μπέλιτς;

Γιατί οι κατάσκοποί μου στην Π.Α.Ε μου είπαν ότι χθες το απόγευμα πήγε στη Ν. Σμύρνη ( με τη γυναίκα του και το παιδί του) και φεύγοντας κρατούσε ένα πάκο από αυτόγραφα που είχαν τυπωθεί για λογαριασμό του.Τα θέλει για του χρόνου ή για ενθύμιο;

Τι δίκτυο κατασκοπίας έχω όμως ο μπιπμπιπ!!!

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω τι έκανε ο Bernard Lacombe. Ξέρω ότι στα Βαλκάνια, αυτόν που δεν τα πάει καλά στα ποδόσφαιρικά - διοικητικά τον δένουν κόμπο...
Πάλι καλά γιατί στην Κολομβία τους στέλνουν άκλαφτους :)

zamis είπε...

@Griniari
Ο Λινεν ενεπνεε οραμα.Ρεκομπα-Εστογιανωφ τι οραμα να προσφερουν μεσα στη διαλυση που βρεθηκαν?
Για τον Πραλινα αστο καλυτερα.
Οσο για τον Κιντη την τρυπα θα καλυψει.
Στον Τσακιρη απευθυνομαι.Διοτι τα κριτηρια δεν μπορει να ειναι τεχνοκρατικα-οικονομιστικα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
Ναι,να κλεισει τα αυτια του στις δηθεν υπερβασεις αλλα να δημιουργησει και μια ομαδα με Πανιωνιο προφιλ.
Και χεστηκα για πενταδες και τα τοιαυτα αν δεν τον παιρνει οικονομικα.Αυτο ειναι απολυτως σεβαστο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο πρόεδρος (ο Τσακίρης) έχει μεγάλο πρόβλημα με τον κόσμο του Πανιωνίου. Έφτασε να μας πει ότι άκουγε τον κόσμο γιαυτό η ομάδα δύο χρόνια πάει να μας τρελάνει. Εγώ ξέρω ότι αν άκουγε τον κόσμο η ομάδα θα είχε έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα, έναν έμπειρο στόπερ ΄και έναν φορ περιοχής έστω και από το καλάθι. Επίσης θα είχε τελειώσει με τον Φερέρα νωρίς και τώρα περιμέναμε τα πλει οφς ίσως και τον τελικό.
Η μόνη υπόδειξη που του έγινε ήταν να κρατήσει τον Ρεκόμπα αλλά και αυτή ήταν μεμονωμενη κίνηση φιλάθλων της ομάδας.
Νομίζω ότι χωρίς αυτοκριτική δεν πρόκειται να πάμε πουθενά.
Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Τσακίρης είναι με διαφορά ότι καλύτερο είχε ο Πανιώνιος ποτέ σε πρόεδρο και ιδιοκτήτη. Σε εξωαγωνιστικά θέματα του βγάζω το καπέλο αλλά σε επιλογές που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι νιώθω ότι έχουμε μπει σε τούνελ. Πήρε τον Φερέρα που του έδειξε κάτι βίντεο...τώρα διαβάζει βιβλία για το ποδόσφαιρο και θα αφήσει τον τεχνοκράτη (όχι του ποδοσφαίρου σίγουρα)να πάρει τις αποφάσεις. Νομίζω ότι αν δεν πάρουμε έναν έμπειρο αξιόπιστο δουλευταρά και φιλόδοξο προπονητή που θέλει και ο ίδιος να πετύχει δεν θα πάμε πουθενά...γιατί στην πραγματικότητα μόνο από τον προπονητή μπορούμε να περιμένουμε σοβαρές ποδοσφαιρικές επιλογές.
Από την επιλογή προπονητή λοιπόν θα φανεί που πάει το πράγμα....
Αν δεν θέλουμε τον Παράσχο θα ήταν ενδιαφερον να μάθουμε ποιά είναι τα κριτήρια επιλογής.

zamis είπε...

@nk99
Εχω να πω οτι ειναι τετοιος ο φοβος μας για το τι μοσχολουλουδο θελει να φερει ο Κιντης που ψηφιζουμε Παρασχο δαγκωτο.
Ο οποιος,παρ'ολα του τα θετικα,σιγουρα δεν εχει τα χαρακτηριστικα που ζηταμε.
Αλλα σε συνδυασμο με την εμπειρια του παρελθοντος εχουμε φτασει στο μη χειρον βελτιστον.Ειδικα απο τη στιγμη που απ'οτι βλεπω ψαχνουμε προπονητη που κυριως θα κανει διαχειριση υλικου δεδομενων δυννατοτητων..

br fun_atic είπε...

Δεν είναι τόσο απλό.
Χρειαζόμαστε τον 1. καλύτερο προπονητή που μπορούμε να αγοράσουμε.
2. τον καλύτερο σκάουτερ που μπορούμε να αγοράσουμε.
3. τον καλύτερο μάνατζερ που μπορούμε να συνεργαστούμε και 4. τον Κιντή να κάνει τον γενικό κουμανταδόρο.
Ακόμη κι αν οι μεταγραφές δεν είναι εντυπωσιακές, τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι πάει να γίνει σοβαρή δουλειά. Θα έχουμε και πάλι ελπίδα και όραμα.
Αν ο Κιντής γίνει all around παίκτης, πάει και πάμε για φούντο.

zamis είπε...

Ewald Lienen oe oe oe

υ.γ.ναι το ξερω ειμαι γραφικος

Griniaris είπε...

@zamis
όλοι αυτοί με ένα όραμα ξεκίνησαν.Ακόμη κι ο σινιορμεσιέ.Πού κατέληξαν όμως;Κι ο Κιντής για ένα όραμα μας μίλησε.Ανταγωνιστική ομάδα που θα προσφέρει θέαμα.Εκεί θα έπρεπε να επικεντρωθεί.Κι εμφανίζεται ξαφνικά μια τρύπα χωρίς πάτο (ούτε η τρυπα της ... να ήταν) να υφίσταται ακόμη και να απειλεί.Επειδή αυτή δεν είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε από αυτόν που κρατάει το κυλικείο του γηπέδου αλλά από ισχυρούς ανθρώπους του Πανιωνίου,ποιός μου εγγυάται ότι δεν δρουν ακόμη πίσω απο την ανωνυμία και την ατιμωρησία;
Εγώ δεν μίλησα ούτε για πεντάδες ούτε για πρωταθλήματα,άλλοι τάζουν.Εγώ δεν θέλω να κατασκευάζεται από τώρα το άλλοθι(εξ ου και ο Καρράς) της επόμενης πιθανής αποτυχίας...

BR,μήπως να κάναμε μια εισαγωγή σε κολομβιανές γραβάτες;

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να έχει χρειαζόμαστε ανθρώπους που να ξέρουν έστω τα βασικά για το ποδόσφαιρο. Μας έλειψε τόσο πολύ φέτος η ποδοσφαιρική λογική που έγω προσωπικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα επιθυμούσα διακαώς την παραμονή του Παράσχου, αλλά αυτός ο άνθρωπος τουλάχιστον σκέφτεται καθαρά ποδοσφαιρικά....Μακάρι να πάρουμε και άλλα στελέχη που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Αν δεν μου έχει διαφύγει κάποια εξαγγελία δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό άρα το να είναι απόλυτα συγκεντρωτικός ο Κιντής είναι πιθανό...το να ψάχνει σε έξι μήνες τον επόμενο προορισμό εφαρμογής των ιδεών του ακόμα περισσότερο πιθανόν....

zamis είπε...

Θεωρω απιθανο να μεινει ο Παρασχος παρ'ολο που ο Τσακ τον εκτιμα..μιλωντας για αλλοθι Griniari..

br fun_atic είπε...

Κάνω μια υπόθεση εργασίας

Ο Λίνεν προσπάθησε και κατάφερε να οργανώσει την ομάδα (όσο μπορούσε βέβαια.

Εκεί αρχίζει να δημιουργείται η μαύρη τρύπα (για συντομία το Μ... της Τζ... ή αλλιώς Μ.τ.τζ). Εκεί λοιπόν έχεις δύο βασικές επιλογές. Φεύγεις με χασούρα ή προσπαθείς να ρεφάρεις.

Πως ρεφάρεις γρήγορα; Μα με παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Χούτος, Εστιανώφ, Ρεκόμπα. Πάγιο αίτημα των οπαδών της ομάδας επί εποχής Λίνεν οι μεγάλες μεταγραφές.

Αποκαλύπτεται η τρύπα και ξεσπάς κατά δικαίων και αδίκων. Τότε αναλαμβάνεις μόνος τα πάντα και δίνεις εξουσίες σε κάθε έναν που θεωρείς πως μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Όταν περνάς την πρώτη φουρτούνα προσπαθείς να ξαναγυρίσεις στο μοντέλο Λίνεν. Σου κάθεται ο πραλίνας και χορεύεις καρσιλαμά. Τα αποτελέσματα είναι άθλια, όμως παίκτες και λοιποί εμπλεκόμενοι (ακόμη κι αυτοί που δεν τον πάνε) σου μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Τον στηρίζεις. Κάνεις ντεμαράζ, η ομάδα πετάει και πιστεύεις τα όσα σου έλεγαν. Από την αρχή της χρονιάς όμως έχεις πρόβλημα με τα εργομετρικά, γι αυτό και προσλαμβάνεις ειδικό. Η κόπωση έρχεται στο χειρότερο σημείο και σου μπιπ τα πρέκια. Πας για φούντο.

Φέρνεις Παράσχο και την γλιτώνεις. Συνειδητοποιείς ότι όσα περισσότερα χρήματα βάζεις τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχεις. Άρα θέλεις να περιορίσεις την οικονομική σου συμμετοχή. Από πάνω, επειδή σου έχουν πρήξει τα μπιπ στις διαμαρτυρίες θέλεις κάποιον να αναλάβει τα πάντα και να σφίξει τα ζωνάρια. Φέρνεις λοιπόν αυτόν που έχει το ίσιο σκεπτικό, αλλά δεν μπόρεσε να το εφαρμόσει.

Το σχέδιο έχει σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με τα προηγούμενα γιατί είναι απίστευτα προσωποκεντρικό.Άρα και πάλι μεγάλο ρίσκο.

Όλο αυτό εξηγεί σχεδόν τα πάντα...
Μιλάμε όμως για υποθέσεις...

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές ότι δεν θέλει να κάνει προσωπικές επιλογές. Και σε κάποιο βαθμό κάνει καλά.

Griniaris είπε...

Άμα γίνεις εσύ γραφικός ποτέ zamis είναι να φεύγουμε...

Griniaris είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17814&catid=5

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο...

zamis είπε...

Oντως τα λογια ειναι φτωχα.
Καλο ταξιδι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

nk99 προσυπογράφω.
Παράσχο δαγκωτό!
@brfun... ο καλύτερος προπονητής που μπορούμε να πάρουμε αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι ο Παράσχος.
Είναι πολύ καλός προπονητής, άριστος γνώστης τής κατάστασης στο ελλην. πρωτάθλημα (γνωρίζει πρόσωπα,πράγματα κ.λ.π.), είναι τίμιος και σοβαρός άνθρωπος και σέβεται την ομάδα. Γουστάρει επιθετικό ποδόσφαιρο και να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα. (Αυτό δέν θέλουμε όλοι εμείς;) Ξέρει ποιοί πρέπει να φύγουν και τί ακριβώς χρειαζόμαστε. Θα τα πεί στον Κιντή και αυτός άν είναι μάγκας ας τού βρεί τους καλύτερους με τον προϋπολογισμό που διαθέτει η ομάδα.
Δηλαδή... μήν τρελλαθούμε τελείως, θα διαλέξει ο Κιντής προπονητή;;;
Ο Πρόεδρος πάντως θα είναι τρελλός να αφήσει αυτή την απόφαση αποκλειστικά στον Κιντή (και δυστυχώς αυτό δήλωσε...). Γιατί κύριε πρόεδρε αφού είσαι πολύ ευχαριστημένος από τον Παράσχο όπως δηλώνεις, θα αφήσεις να αποφασίσει ο Κιντής που είναι και άσχετος; Μήπως θα φέρει κανέναν καλύτερο και φθηνότερο; Άν είναι έτσι...πάσο.
Αφού δέν είμαστε για υπερβολές και εξτραβαγκάντσες τώρα, τί καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσεις μιά όσο γίνεται πληρέστερη ομάδα κρατώντας τον προπονητή που σίγουρα θα σε νοικοκυρέψει χωρίς να σού πάρει το σκάλπ;

br fun_atic είπε...

«Έχοντας πλέον συμπληρώσει τον τρίτο μου χρόνο στην Ελλάδα και θεωρώντας, από αυτά που ξέρω, ότι η Ελληνική δημοσιογραφία είναι αρκετά καλή, σοκαρίσθηκα από το 60% των αθλητικών μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων αθλητικού Τύπου που μετέφεραν μια υποτιθέμενη είδηση από το Ghanaweb.com, οτι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έχει απορρίψει μια προσφορά του Παναθηναϊκού αξίας 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για τις υπηρεσίες μου.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά, ότι αυτή η είδηση πηγάζει από ένα άρθρο που εμφανίστηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 στη κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://discussions.ghanaweb.com/viewtopic.php?t=120122

Για όσους γνωρίζουν το διαδίκτυο, αυτό είναι απλώς ένα φόρουμ φιλάθλων, στο οποίο κάποιος φίλαθλος δημοσιοποίησε μια άποψή του. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέση κάποιου δημοσιογράφου ή μέλους του εν λόγω διαδικτυακού τόπου.
Επιπροσθέτως, ο φίλαθλος ανέφερε την πηγή της είδησης του, που δεν ήταν άλλη από την Ελληνική ιστοσελίδα www.rednews.gr και συγκεκριμένα στη κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.rednews.gr/football.aspx?nid=3755&cid=n

Η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 και ανέφερε ότι η προσφορά του Παναθηναϊκού για την απόκτησή μου απορρίφθηκε από τον Πανιώνιο.
Ξεκίνησα λοιπόν να αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν Έλληνες δημοσιογράφοι να αρχίζουν ξαφνικά να μεταφέρουν υποτιθέμενα μια δημοσίευση από το Ghanaweb, ενώ στην πραγματικότητα ο εν λόγω φίλαθλος αλίευσε την είδηση από μια Ελληνική πηγή, νωρίτερα το Σάββατο;
Αυτοί που θα πρέπει να ερωτηθούν είναι οι συντάκτες του κειμένου από το rednews.gr για διευκρινήσεις αντί να χρησιμοποιείται το Ghanaweb και ένας απλός φίλαθλος ως η πηγή αυτής της είδησης.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω, ότι η δημοσίευση από το sport24.gr δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να αγνοηθεί.
(Παρατίθεται το δημοσίευμα από το http://www.sport24.gr/html/ent/376/ent.356376.asp)

Ανήκω ακόμα στο δυναμικό του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ και είμαι συγκεντρωμένος στο να παίζω ποδόσφαιρο όσο καλύτερα μπορώ. Θα μετακινηθώ σε άλλο Σύλλογο μόνο στη περίπτωση που οι συμφωνίες επιτευχθούν ανάμεσα σε εμένα, τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και το νέο Σύλλογο όποιος και εάν είναι, είτε λέγεται Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρσεναλ ή οτιδήποτε άλλο.
Έως τότε είμαι ακόμα ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Μπέναρντ Γιάο Κουμόρτζι
Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης»

Δηλαδή τι μας είπε τώρα;;;Ότι μένει μέχρι να φύγει...

zamis είπε...

Ciao Γιαο

amanAM είπε...

Τελικά, ο Κιντής είναι κάτι σαν το Δ.Ν.Τ.

Θα κάνει εξυγίανση, πουλώντας ή επιστρέφοντας 10-12 παίκτες, και αγοράζοντας 4-5. Του χρόνου δεν θα συμπληρώνουμε ούτε 18άδα. Προ τραυματισμών και καρτών.