Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Εξελίξεις και Διαρκείας


Είναι γεγονός ότι χθες πικράθηκα πολύ. Το ότι παίξαμε με τα δεύτερα δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Υποτίθεται ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες αναζητούν μια ευκαιρία σε όλη τη σεζόν. Ε, λοιπόν την είχαν και την πέταξαν.Όταν μια ομάδα του εξωτερικού αγωνίζεται με τα δεύτερα, πολλές φορές είναι ακόμη πιο επικίνδυνη. Ο χθεσινός Πανιώνιος ειλικρινά μας πλήγωσε.

Από εκεί και πέρα: δεν συνδέω την αγορά του διαρκείας με την χθεσινή εμφάνιση ή με την πορεία της συγκεκριμένης χρονιάς. Μπορεί να μου άρεσαν ελάχιστα πράγματα από τον φετινό Πανιώνιο, όμως διαρκείας θα πάρω. Και θα το αγοράσω σήμερα κιόλας.

Θα το κάνω για συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους παραθέτω επιγραμματικά.
Πρώτα απ' όλα δεν θέλω να χάσω την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει. Είναι ωραίο να βλέπεις έναν αγώνα και μέσα από τα μάτια φίλων.

Δεύτερον, η παρουσία του κου Κιντή, ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημά μου. Την οργάνωση του συλλόγου σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν ξέρω πόσο καλά θα τα καταφέρει ο κος Κιντής ή πόσο επαγγελματικά θα οργανώσει την ομάδα. Σε πρώτη φάση όμως με την αγορά του διαρκείας μου θα επιβραβεύσω την στροφή προς τον επαγγελματισμό.

Η παρουσία του κου Κιντή λύνει τα χέρια όλων. Πρώτα απ' όλα ο κος Τσακίρης θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να παρακολουθεί την ομάδα χωρίς να βαρύνεται από το άγχος της καθημερινότητας. Μου φαίνεται απόλυτα λογικό γιατί θεωρώ πως θα επαναφέρει τα πράγματα σε μια πιο ικανοποιητική γι' αυτόν κατάσταση, όπου θα μπορεί να είναι φίλαθλος και παράλληλα χρηματοδότης, όχι όμως και πρόεδρος, άρα υπόλογος στον καθένα. Ήταν λάθος του που δεν έγινε ποτέ το αφεντικό της ομάδας με την πλήρη έννοια του όρου, γιατί επιβαρύνθηκε με πράγματα που δεν του αναλογούσαν. Πλέον θα μπορεί να είναι το αφεντικό και θα μπορεί επίσης να καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η κατάσταση αυτή είναι βολική και για τους φιλάθλους. Ας μιλήσω για εμένα προσωπικά. Δεν μπορώ να αποβάλω το γεγονός ότι ο κος Τσακίρης μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Δεν εκτιμούσα το πορτοφόλι του (ίσως γιατί διαθέτω όσα χρήματα χρειάζομαι για να περνάω καλά) αλλά την τρέλα του και την καλή του διάθεση. Με ένα τέτοιο άνθρωπο είναι κάπως δύσκολο να είσαι σκληρός.

Ο κος Κιντής όμως δεν είναι Πανιώνιος αλλά επαγγελματίας και αναλαμβάνει ως άλλο firewall κάθε ευθύνη και την απόσβεση κάθε αντίδρασης. Μου φάνηκε έξυπνος, ικανός, υπερφιλόδοξος και με ισχυρό κίνητρο επιτυχίας αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δημιούργησε κάποια ιδιαίτερα αισθήματα συμπάθειας (είναι βέβαιο ότι ούτε κι εγώ του δημιούργησα). Χωρίς να είμαι εμπαθής, θα τον κρίνω αυστηρά για όλους τους προηγούμενους λόγους, ενώ δεν θα διστάσω να του προσμετρήσω τις σωστές ενέργειες. Θεωρώ ότι το σχέδιό του, αν πετύχει, θα πάει τον Πανιώνιο ένα σκαλί πιο ψηλά, οι περισσότερες πιθανότητες όμως τείνουν προς την αποτυχία, γιατί εμπεριέχει κατά τη γνώμη μου τεράστιο ρίσκο.

Η χρονιά που έρχεται λοιπόν θα είναι η πιο περίεργη των τελευταίων χρόνων. Σε μια τέτοια χρονιά ο κάτοχος του διαρκείας, που πλέον έχει φωνή και λόγο, μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις. Ας κάνουμε λοιπόν το χρέος μας και ας αγοράσουμε το διαρκείας μας και γι αυτό τον σπουδαίο λόγο.

151 σχόλια:

zamis είπε...

Διαρκειας θα ανανεωσω,δεν τιθεται θεμα.
Κατανοητη και η οπτικη Τσακ και η διαθεση απεμπλοκης του ωστε να λειτουργησει πιο επαγγελματικα και με σαφες οργανογραμμα η παε.
Το θεμα ειναι ομως οτι η ομαδα δεν μπορει να αποτελεσει το οχημα μεγαλοπνοων πειραματισμων/φιλοδοξιων του αεκτζη.
Αυτο που χρειαζομαστε ειναι κοινη λογικη,σοβαροτητα εντος και εκτος αποδυτηριων και σταθεροτητα.
Το να φυγει με γιαουρτια ο Κιντης και μετα να ψαχομαστε παλι θαναι οδυνηρο.
Γι'αυτο και ο ηγετης της ομαδας που φυσικα λεγεται Τσακιρης πρεπει ναναι στην πρωτη γραμμη επι της ουσιας.

br fun_atic είπε...

Είναι λογικό να μη θέλει να ηγείται γιατί με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε εύκολα να παρακάμπτεται ο Κιντής. Καλά κάνει.

Πολύ φοβάμαι ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες. Ο ξενερωμένος Τσακίρης μπορεί να είναι ένας κακός πρόεδρος. Ο φιλόδοξος Α.Ε.Κτζής μπορεί και να είναι χρήσιμος. Η απεμπλοκή του Τσακίρη και η ανάληψη καθηκόντων από τον Κιντή που δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Νοιώθω σας να είμαστε υπό ξένη κατοχή. Από την άλλη βέβαια άντε να βρεις επαγγελματία και Πανιώνιο.

Συνεπώς η λύση είναι το μέτρο, οι διακριτοί ρόλοι και ο απόλυτος επαγγελματισμός. Θα ήθελα, έστω και για τα μάτια του κόσμου, πρόεδρος του Πανιωνίου να είναι μια Πανιώνια μορφή.Κι ας διοικεί ο Κιντής...

zamis είπε...

Σορυ αλλα αυτα τα περι Λυων τα ακουω βερεσε.
Και σιγουρα δε θελω τη θεση του καθε φιλοτιμου και χρησιμου Νικολαου να την παρουν μαυρα και κιτρινα διαμαντια που θα αποθεωνονται απο πολυχρωμους φυλαρχους στην εξεδρα.

IWN1998 είπε...

Η κοινώς αποδεκτή απαίτηση του κόσμου του Πανιωνίου είναι να καλυφθούν από ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ οι θέσεις τερματοφύλακα, κεντρικού μπακ, επιτελικού χαφ και σέντερ φορ. Σχεδόν μια τριετία οι δυο πρώτες χηρεύουν ενώ στις δυο τελευταίες ήταν ολοφάνερα τα προβληματά μας φέτος.

Η minimum απαίτηση στο ρόστερ είναι ότι πρέπει να έχει 11 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και όχι 4 με 5. Όταν λέω έμπειρους δεν εννοώ ηλικιακά αλλά ποδοσφαιρικά. Δεν νοείται να θέλει να σταθεί στο πρωτάθλημα με 20 παίκτες χωρίς εμπειρίες σε ίδιο ή αντίστοιχο επίπεδο. Αν μπορεί να το καταλάβει έχει καλώς ειδάλλως το ρίσκο είναι τέτοιο, που οι πιθανότητες να μην υπάρξουν περιπέτειες είναι ελάχιστες.
Αν τώρα είναι τέτοια "γάτα" που νομίζει ότι είναι εύκολο να βρίσκει κάθε μέρα Άλβεζ που είχε στην ΑΕΚ, τότε μπράβο του.
Μπορεί να βρει παίκτες όπως πχ ο Ριέρα και όχι όπως ο Μπαρόνι. Μακάρι να το κάνει, αλλά τι πιθανότητες έχει;

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα αφήνεται εν λευκω σε έναν άνθρωπο που το μόνο που ξέρουμε γιαυτον είναι ότι είναι ΑΕΚ και έχει καλές ιδέες? Πόσες πιθανότητες έχει να πετύχει αυτό το εγχείρημα? Εγω θυμάμαι ότι ο πρόεδρος τα έβαλε με τον Γαλλή που τόλμησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Εστογιάνοφ χωρίς να τον ρωτήσει...(και καλά έκανε)
Θα πάρω διαρκείας και φέτος για να δικαιούμαι να ασκώ κριτική γιαυτό το θέατρο του παραλόγου που δυστυχώς συνεχίζεται και βέβαια γιατί είμαι οπαδός. Οι άλλοι 1300 για να συμπληρωθούν οι 4000 γιατί να πάρουν? Οι οπαδοί μάλλον τελειώσανε στο 2700.
Το αγωνιστικά πετυχημένο μοντέλο των δύο πρώτων χρόνων αντί να βελτιωθεί ως προς ορισμένες προφανείς δυσλειτουργίες του πετάχτηκε στον κάλαθο.
Για τα χθεσινά ποιά η θέση της ΠΑΕ άραγε?? Εγώ πάντως περιμένω κάτι να μας πουν...

antunix είπε...

Πράγματι, αυτή την λογική του «θα σας δείξω εγώ, αν πάρω διαρκείας να μου γράψετε…» είναι ενοχλητική.
Κανένας Τσακίρης, κανένας Κιντής ή οποιοδήποτε άλλος ήρθε στο σπίτι μας, και μας επέβαλε με το ζόρι να αγοράσουμε διαρκείας ή να δώσουμε σώνει και καλά τα λεφτά μας για τον Πανιώνιο. Το χόμπι μας είναι, το κέφι μας είναι και δεν τιμωρούμε κανέναν με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δηλαδή όταν βλέπω μια μάπα ταινία στα Village τι πρέπει να πω;
Το θέμα είναι να αποκτηθούν του χρόνου τουλάχιστον 6-7 παίκτες πρώτης γραμμής. Αυτό είναι το ζητούμενο.

br fun_atic είπε...

Είμαι στους 2.700 και σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι οπαδός αλλά φίλαθλος.Φανατικός ίσως, αλλά φίλαθλος.

Αν υπάρξει σοβαρό σχέδιο θα το στηρίξω, αν όχι θα έχω το δικαίωμα ως κάτοχος διαρκείας να έχω άποψη, για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα θεωρούμαι περιστασιακός πελάτης.

Θα ήθελα πολύ να μάθω και τον τρόπο που μπορώ να γίνω μέλος του ερασιτέχνη.Κάποια στιγμή θα ρωτήσω ως ιντερνετικός, αλλά ακόμη καλύτερα θα ήθελα να το μάθω ως μέλος του ερασιτέχνη, τον λόγο που οι προπονητές στα τμήματα υποδομής ΔΕΝ πληρώνονται στην ώρα τους, μολονότι ο ερασιτέχνης εισπράττει από τους γονείς των νεαρών αθλούμενων.

zamis είπε...

Ο Παρασχος αποδεδειγμενα παταει στη γη,ξερει σε ποια ομαδα βρισκεται και εχει και φιλοδοξιες.
Αντιθετα ο Κιντης δεν εχει ιδεα που εχει ερθει και θα παιξει το απολυτο αφεντικο σε θολα νερα?
Ειλικρινα μου ειναι ξεκαθαρο ποιον απο τους δυο εμπιστευομαι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μωρέ, ευτυχώς που είχαμε Παγκόσμιο πρίν, κι έτσι πήγαμε στο γήπεδο αρκούντως πιωμένοι ώστε να αντέξουμε το αποτρόπαιο αυτό θέαμα.
Κρίμα... Εκεί που ελπίζαμε (εγώ τουλάχιστον) για ένα 4-0 άνετα κιόλας...
Τί να πεί κανείς; Τέτοια αδιαφορία, τέτοια αγγαρεία... Καλά ρε παιδιά, δέν μπορούσατε να περιμένετε 2 βδομαδούλες ακόμα να τελειώσει αυτό το μαρτυρικό πρωτάθλημα; Μετά, σάς περιμένουν μακρές διακοπές μήν ανησυχείτε...

General Tanz είπε...

Δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να φυγω πριν τελειωσει.
In fact δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι το εχω κανει ποτε!!!
Περιμενα χ(η κοινη λογικη το λεει) και ηταν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ 2πλο.
Δεν ξερω ποιος φταιει, ξερω ομως οτι αυτα τα ματς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ.


Στεναχωρηθηκα.

antunix είπε...

Βλέπω πάντως, ότι δικαιώθηκε -εκ των υστέρων- αυτός ο «τσογλανάκος» ο Ρεκόμπα, (ναι μωρέ αυτός ο... ανύπαρκτος) που έλεγε ότι «δεν θέλω να παίζω σε μια αδιάφορη ομάδα χωρίς στόχους»;

zamis είπε...

Ναι κι ο Μανιατης το ιδιο..κι αλλοι φανταζομαι.
Αραγε εγω επαιζα antun η εσυ και φτασαμε να μην εχουμε στοχους?
Διοτι θα τρελλαθουμε εντελως πια.

General Tanz είπε...

Ξεχασα.
Το κρασακι ηταν ολοδροσος λευκος κουτελιτης κτηματος Ξυδακι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι Πανιώνιοι είναι και φίλαθλοι αλλά η άποψη μου είναι ότι πλέον στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πάμε με την ιδιότητα του οπαδού. Βλέποντας λίγο τσάμπιονς λιγκ και ευρωπαικά πρωταθλήματα είναι αδύνατο να παρακολουθήσεις αυτό το πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε έναν ταλαντούχο στόπερ τον Τσότσαλιτς που τον βαφτίσαμε αμυντικό χαφ γιατί έχουμε κενά. Χθες του αναθέσαμε τον ρόλο του οργανωτή. Για να το αντέξεις αυτό πρέπει να είσαι φανατικός οπαδός και να ξεχάσεις εντελώς ότι είσαι φίλαθλος. Όποιος κατά την γνώμη μου είναι πρώτα φίλαθλος διαλέγει να δει το καλύτερο από άποψη θεάματος ποδοσφαιρικό παιχνίδι και δεν παρακολουθεί αποκλειστικά μία ομάδα που στους περισσότερους αγώνες κακοποιεί το ποδόσφαιρο. Προσωπικά ως φίλαθλος ουδέποτε θα αγόραζα διαρκείας αυτού του Πανιωνίου. Θα το κάνω με την ιδιότητα του πολύ μα πολύ φανατικού οπαδού....

br fun_atic είπε...

Η μία και μοναδική φορά που έφυγα από το οποιοδήποτε θέαμα πριν τη λήξη του ήταν όταν είδα το 120 ημέρες στα σόδομα του Παζολίνι. Αφού τελείωσε ο κύκλος της κοπρολαγνίας και στην έναρξη του σαδισμού χαιρέτισα και έφυγα. Χθες δεν έφτασα σε αυτό το σημείο σιχαμάρας. Μπορώ να πω ότι από ένα σημείο και ύστερα είχε και την πλάκα του...

zamis είπε...

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον nk99:)

zamis είπε...

http://todekari.blogspot.com/2010/04/h_5878.html

Aπαντηστε κ.Κιντη στο φιλο σας και ομοιδεατη σας κ.Αδαμιδη.
Νομιζω?

Katrinos είπε...

@BR , είχε τη πλάκα του γιατί είχες (είχαμε) κατεβάσει 28 κιλά κρασί. Υπο αυτή την έννοια και εγώ να σου πω την αλήθεια έκανα πλάκα.

@Zamis, τι να απαντήσει σε αυτή τη προεδράρα? Η ΑΕΚ δεν είναι Πανιώνιος για ποιόν ακριβώς λόγο? Στο ότι κάνει πρωταθλητισμό ? (αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα), στη γηπεδάρα που έχει (ξαναμανα), στο τέλειο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί? (εδώ και τα σκυλιά), στην άριστη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται? στο ότι κάνει έρανο για τις καθαρήστριες? στο ότι έχει δώκει μάλλον ως ενέχυρο τις μετοχές της (θα έχει η M/S κωλόχαρτο για τα επόμενα δέκα χρόνια) κλπ,κλπ,κλπ.

Εκτίμηση μου είναι ότι δεν χρειάζεται απάντηση , να είμαστε καλά του χρόνου , να έχει γίνει σωστή δουλειά απο μέρους μας και ας λάβει την απάντηση του ο κος Αδαμίδης (αν είναι ακόμα πρόεδρος) στο γκαζόν...

br fun_atic είπε...

Ο Αδαμίδης τον έδωσε στεγνά.
Άντε να δούμε ποιος θα απαντάει γενικώς...Ωραίους φίλους έχετε πάντως κε Κιντή...Γιατί ο καλός φίλος σέβεται τους φίλους του και τις επιλογές τους και ΔΕΝ τους εκθέτει.

Μπορεί κάποιος να προτείνει τον Ευτύχη για "κυβερνητικό εκπρόσωπο"; Και άσε τον Κιντή να προεδρεύει. Εμείς θα είμαστε σε Νιρβάνα!!!
Ασφαλώς και ο Πανιώνιος δεν είναι Α.Ε.Κ.
Εμείς δεν είμαστε τελειωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πάντως γεγονός ότι έχουμε μπει στο μάτι της ΑΕΚ και μάλλον καλό φαίνεται. Υπάρχει και η περίπτωση να τους έχει στριμώξει ο Τσακίρης με τις οφειλές. Ότι και να λέμε για τον πρόεδρο να αφήσει 2-3 εκατομμύρια στην τύχη τους το βλέπω λίγο δύσκολο.
Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν η ομάδα μου να χρωστάει στους πάντες και η Διοίκηση να συζητάει για μεταγραφικούς στόχους....αλλά εγώ δεν είμαι οπαδός ομάδας του ΠΟΚ.

zamis είπε...

@Jon
Το ξερω οτι οι απαντησεις πρεπει να δοθουν στο γηπεδο,εχεις δικιο.
Ελα ομως που με πιανει το οπαδικο μου και μου τη βαραει που κανει και υποτιμητικο σχολιο ο yale οταν,εκτος αυτων που λες,χρωστανε!
Και επι της ουσιας ξαναβαζω ενα θεμα που εχει θιξει ο Brf.
Δεχομαι(ας ουμε)τον Κιντη στο τεχνοκρατικο κομματι.Δεν τον δεχομαι ομως ως προεδρο διοτι ο Πανιωνιος δεν του λεει τιποτα και για παραδειγμα δε θα βγει ποτε μπροστα να κραξει τους φιλους και ομοιδεατες του που ειρωνευονται τον Ιστορικο.

zamis είπε...

Ευτυχη η ομαδα σε χρειαζεται!!!

br fun_atic είπε...

@ jon
Τσίπουρο έπινα. Με τους εξ ευωνύμων ομοτράπεζους μάλλον το παρακάναμε. Ο διπλανός μου ειδικά (πως τον είπαμε τον Blogger? Είπε το όνομα του αλλά δεν το θυμάμαι) πρέπει να είδε αστράκια. Πάντως και στο τσίπουρο ο Κωστής υπερέχει. Για το κρασί δεν το συζητάω καν.

br fun_atic είπε...

Μεγάλη παράληψη. Μπορεί να μην θυμάμαι πως έλεγαν τον διπλανό μου (ήταν κι ένας τύπος παραδίπλα με ένα μαύρο μπουφάν - τρέχα γύρευε τώρα), θυμάμαι όμως πάρα πολύ καλά τον Βαγγέλη, την Άννα και τον Θωμά. Τους ευχαριστώ που ήρθαν.Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη σύζυγο του Λευτέρη.
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παλαίμαχους που μας τίμησαν καθώς και στον φίλο που πλήρωσε μεγάλο μέρος του λογαριασμού. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχαμε και σπόνσορα!

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον μυρωδάτο με κύμινο και κανέλα Ηλία. Καλώς ήρθες κι εσύ.

Απόντες
Αδικαιολογήτως απόντες: ο Γιώργος και ο Τρελοπανιώνιος, οι οποίοι θα φέρουν πιστοποιητικό από Δημόσιο Νοσοκομείο.Μην δω καμία εμπύρετη λοίμωξη αναπνευστικού ή γαστρεντερίτιδα, γιατί πουτανιές στην πουτάνα ΔΕΝ γίνονται.
Ο Αντώνης (δικαιολογημένα απών).Αν το θυμάται ας πει 10 φορές το πάτερ ημών (στα γαλλικά ή στα ελληνικά)

Katrinos είπε...

@zamis,
Μην αρχίσω για το Yale (δεν έχει τελειώσει το Yale, αλλά έχει μεταπτυχιακό σε άλλο παν/μιο που το έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση κυρίως λόγω της παραδοσιακής τοποθέτησης του σε πολλά ζητήματα- απορώ ποως πήγε σε αυτό ο συγκεκριμένος), διότι θα μας πάνε μέσα. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι μάλλον δεν έχει καταλάβει που έχει μπλέξει (και ούτε θα) , το μόνο που του εύχομαι είναι να ανακαλύψει γρήγορα τη πίσω πόρτα διότι θα τη χρειασθεί , ίσως συντομότερα απο ότι νομίζει.

@BR , τώρα που το είπες ο μπλόγκερ δίπλα σου πολύ καλό παιδί , να μας ξανάρθει. Μόνο που θα χρειασθεί μια τριπλή θεραπεία για να έρθει στα ίσα του. Τώρα όσον αφορά τα ξύδια , ναι συμφωνώ στου Κωστή είναι μια πανδαισία. Μόνο που για να φιλοξενήσει τέτοια μάζωξη , πρέπει να δημιουργήσει Εστιατόριο-γιάφκα. Δεν θα μας αντέξουν ούτε 5 λεπτά.

br fun_atic είπε...

Πάλι είμαι αναγκασμένος να δω τους "τέσσερις". Η Παναγιώτα Βλαντή πήγε νυφούλα στο σπίτι της Μεντή. Ήμαρτον Κύριε. Ποιος εγκρίνει αυτά τα προγράμματα και το κυριότερο ποιος το βάζει να παίζουν τόσο νωρίς. Βάλτο αγόρι μου το γλυκοχάραμα. Οι σύζυγοι θα το λατρέψουν το κανάλι.

Ο χθεσινός Πανιώνιος παρά τα τρία γκολ ήταν υπερθέαμα μπροστά στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Για το όνομα του Θεού. Αυτός ο Παπακαλιάτης, σε κάθε έργο του ξαποστέλνει τον πατέρα του στο πρώτο επεισόδιο και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Συνήθως ο πατέρας αυτός ήταν δικηγόρος, απατεώνας, γκομενιάρης και με εξώγαμα. Μετά αρχίζουν οι ευρηματικοί διάλογοι, η πρωτότυπη πλοκή, τα ερωτικά τρίγωνα και στο τέλος κανείς δεν θυμάται πως τελειώνει η σειρά.

Griniaris είπε...

Κορίτσια της 4 στα κρεββάτια σας.Λυπάμαι αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πια.Έρχομαι...

Μην ασχολείστε με τον κάθε Αδαμίδη,είναι προφανές ότι τους έτσουξε πολύ που μας πήραν μόλις ένα βαθμό κι ας είχαν ετοιμάσει φιέστα στο ΟΑΚΑ...

ΥΓ.Αλήθεια το παληκάρι δίπλα στον br,το είχαμε καλέσει η έρχονται στα παγκόσμια και απλοί φίλαθλοι;

Costix είπε...

Ενα εχω να σας πω:-

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ
ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΚΑΙΠΙΡΙΝΙΑ

Τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση και κουραστηκα να τα ακουω ολα αυτα τα χρονια.

Ολοι ξερουμε οτι χωρις φραγκα, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να προκοψεις στο ποδοσφαιρο.

Με 2700 ψωροδιαρκειας, που τωρα θα λιγοστεψουν κιολας, ας μην εχουμε και πολλες απαιτησεις.

Ας συσπειρωθουμε τουλαχιστον να μην μας φαει η μαρμαγκα, οπως εφαγε καποιες αλλες ιστορικες ομαδες, π.χ. Απολλωνα και Εθνικο.

Λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει.

Γαλατες, ε Γαλατες.

Υ.Γ. στο επομενο παγκοσμιο θα σας μοιρασω το πανιωνιο μαγικο φιλτρο, που ετοιμαζω πυρετωδως. μολις το πιειτε, δεν θα σας νοιαζει τιποτα πια !!!

br fun_atic είπε...

Τώρα που το λες, κάτι έλεγε ότι γιορτάζει του Αγίου Βασιλείου. Βασίλης να υποθέσω. Συγνώμη φίλε. Ήρθες κάπως αργά. Μάλλον σε ακατάλληλη ώρα για συστάσεις.

Ναι. Πέρα από τις βεντέτες: Λευτέρη, Ευτύχη και Κωστή (πριμαντόνες των παγκόσμιων) δεχόμαστε και απλούς φιλάθλους.

Griniaris είπε...

Panoramocostix ole...

br fun_atic είπε...

@griniaris
με γνώση των συνεπειών του νόμου, σου δηλώνω υπεύθυνα ότι είσαι μεγάλη κουφάλα :)

Unknown είπε...

Εχω χαρτι απο δυο γιατρους!

Unknown είπε...

Και αποτελεσματα αιματολογικων!

br fun_atic είπε...

Όλοι έχουμε συγγενείς γιατρούς. Χρειάζεσαι χαρτί από ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο.

br fun_atic είπε...

Μετά το Πάσχα που έκανες οι αιματολογικές σου θα είναι για ρεκόρ γκίνες!!!
Όλοι φάγαμε, αλλά εσύ φίλε μου το παράκανες.

amanAM είπε...

Πολλά θα ξεχάσω, ακόμα και την τριάρα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι πιθανόν να απωθήσω κάπου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά... τον Λευτέρη σε αυτά τα χάλια, να φεύγει 10-15 λεπτά πριν την λήξη, να μην μπορεί να μιλήσει από την στενοχώρια του, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ!

Εντάξει, θα είχε πιει και λίγο παραπάνω (πράγμα που δυσκόλευε κι άλλο τα πράγματα), αλλά ήταν τόσος ο πόνος στην φάτσα του, τόση η στενοχώρια του, τόση η απελπισία του, που η εικόνα του θα με ακολουθεί πάντα.

Είμαι βέβαιος πως κανένας από τους 2700 που πήραμε διαρκείας, δεν πίστευε πως θα δει τον Πανιώνιο πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά το χθεσινό θέαμα δεν είναι κάτι που το ανέχεσαι, ακόμα και εάν σε πληρώνουν να το δεις.

Βέβαια, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, οι μισοί που παίζανε είναι για νοσοκομείο, οι άλλοι μισοί δεν παίζανε έτσι κι αλλιώς, και με μισή ομάδα έτσι κι αλλιώς, και η μισή εξ αυτής σακατεμένη, δεν έχεις ελπίδες για περισσότερα...

Τα καλοκαιρινά παγκόσμια, θα γίνουν εν πλω ή σε παραθαλάσσια ταβερνάκια. Μεταξύ χταποδιού και καλαμαριού, θα αναλύσουμε την επίδραση του ιωδίου της θάλασσας στο χρώμα της φανέλας!

Costix είπε...

Ρε καλως τον Γιωργακη !!!
Αν εισαι ο George που φανταζομαι, δωσε μια αποδειξη.
Που ετρωγες χθες το βραδυ μετα τον αγωνα ???

Katrinos είπε...

Br δεν είσαι ο μόνος που πρόσεξες..... Όντως γκρινιάρη είσαι μεγάλη κουφάλα. Ελπίζω να σε έχουμε κοντά μας.
Costix άσε τα φίλτρα και πιάσε τα γιαπωνέζικα
μαχαίρια!!
Καιπιρίνια ε; Μμμμμ για καλοκαιρινό παγκόσμιο
ταιριάζει. Με τσίπρο να γίνεται;

Unknown είπε...

Εδω δεν εχω συγγενεις γιατρουσ εδω. Για να καταλαβεις ποσο χαλια ειμαι ειδα αποψε παπακαλιατη.

Costix είπε...

Τωρα και επισημα πια.

Unknown είπε...

Costis. Σπιτι ειμουνα. Κανω θεραπεια!

br fun_atic είπε...

Είναι ο george που φαντάζεσαι. Με τη σειρά μου φαντάζομαι ότι έφαγε στον παράδεισο.
@ΑΜΑΝΑΜ όταν λες εν πλω, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ψάχνεις τους συμμετέχοντες σε όλο το Αιγαίο;Ο Ευτύχης που είναι και γρήγορος βλέπω να πηδάει από το σκάφος στις Φλέβες. Ο Ζάμις θα πηδήξει στη Τζιά και οι υπόλοιποι δεν θα αφήσουμε νησί και βραχονησίδα.Ο μόνος που θα φτάσει Κρήτη και θα γυρίσει θα είναι ο Λευτέρης.Μη σου πω ότι μετά θα πάει και για μπύρες :)

Costix είπε...

George, σασιμι τρως ???
Ετοιμασθειτε για Παγκοσμιο με σασιμια και ολα τα σχετικα.
Jon, φανταζομαι οτι θα γινεται και με τσιπουρο, οπως γινεται και με βοτκα (καιπιροσκα).
Θα την ονομασουμε καιπιροπουλα.
Μου ακουγεται η ιδεα, θα ειναι και παγκοσμια πρωτοτυπια.

Costix είπε...

brfun, οχι ακριβως στο παραδεισο, αλλα οχι και πολυ μακρυα του. ξερεις εσυ !!!

Unknown είπε...

Αν ειναι να φαμε σασιμι θα μας κανει μυνηση η Greenpeace!

Εκτος αν ειναι για μεζε

br fun_atic είπε...

@ george
Αν είδες τον Παπακαλιάτη οικειοθελώς τότε πράγματι είσαι άρρωστος.

Timoros είπε...

1on. sorry gia greenglish

2on. kalos sas vrika

3on. http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17805&catid=5

4on. giati syndeete tsakiri me susi? o typos exei progouli pou tha to zileue ki o fanis (www.pgss.gr)

br fun_atic είπε...

Κάτι μου λέει ότι ΑΝ ο griniaris φάει σασίμι (http://www.lovecooking.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=338:sashimi&catid=58:foods), θα είναι και η τελευταία εμφάνισή του σε παγκόσμιο.
Η μόνη περίπτωση να έρθει είναι να του παραγγείλετε σουβλάκια από τον απέναντι.

Timoros είπε...

sorry ennousa www.panthers.gr (foto tsak)

Costix είπε...

Ρε George, δεν θα τα φιλεταρουμε και ζωντανα τα ψαρια και τους αστακους.
Θα τους κανουμε πρωτα ευθανασια.

Costix είπε...

Timoros οπως λεμε 'Pleased to met you, hope you 've guessed my name' ?
Η σε μπερδευω με αλλον ??

Costix είπε...

meet you...

Timoros είπε...

eimai neoudi, ntempoutaro sta blogs (alla me dynato cv apo forum), so pls be gentle with me!
ego ksero poios eisai... tora ego eimai enas aplos panioniso timoros (timoro ton tsakiri, ton parasxo, ton fanouri me mi-ananeosi diarkeias)

Costix είπε...

η αληθεια ειναι οτι ο Τσακ απο τοτε που εκοψε το τσιγαρο παχυνε, μετα το ξανααρχισε, αλλα του εμειναν τα κιλακια. προσπαθουμε να τον βαλουμε στη διαιτα με σασιμι, μπας και χασει κανενα κιλο.

Costix είπε...

τον εαυτο σου τιμωρεις γιατι δεν θα εχεις με τι να γρινιαζεις του χρονου. παντως η αληθεια ει ναι οτι μας ελειπε ενασ timorix απο τα blogs.

br fun_atic είπε...

@timoros
αν θέλεις πραγματικά να τιμωρήσεις τον Τσακίρη, μπορείς να κάνεις δύο απλά πράγματα. α) Να τον πείσεις να παραμείνει στη θέση του προέδρου και β) να διώξει τον Εστογιανωφ. Στην περίπτωση β) θα πέσουν να τον φάνε όλα τα πιτσιρίκια. Και τρία από αυτά που γνωρίζω δεν αστειεύονται σε τέτοια θέματα.

amanAM είπε...

Εμένα μου αρέσει το σούσι, αλλά έχω και 30-40 κιλά παραπανίσια!!!

Τι σχέση έχει το σούσι με την μη ύπαρξη προγουλιού?

Costix είπε...

Εξαιρετικα αφειρωμενο στον griniaris

http://www.youtube.com/watch?v=DCvO9rInXmo&NR=1

Costix είπε...

και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=2YC7EoPO1wg&feature=related

οντως σηκωνουν μυνηση απο την greenpeace

Costix είπε...

καλα, δεστε κι αυτο. δεν παιζεται ο τυπος, κανονικος χειρουργος.

http://www.youtube.com/watch?v=W__jD48kkzY&feature=related

zamis είπε...

Ωραιος ο Timorix!!
Και για τιμωρια μας εστειλε και τα νεα τα καλα τα Απηλιωτικα.
Πανιωναρα ολε!!

υ.γ. Μπραβο ρε παιδια η αεκ ΔΕΝ ειναι Πανιωνιος!

br fun_atic είπε...

@Μαύρο πρόβατο.
Στην ανακοίνωσή - απάντηση προς τον κο Αδαμίδη Η Α.Ε.Κ ΔΕΝ είναι Πανιώνιος, μήπως μπορείτε να προσθέσετε το "και ούτε θα αξιωθεί να γίνει";

Costix είπε...

παρτε και ενα τελευταιο (με την τελεια μουσικη υποκρουση)

http://www.youtube.com/watch?v=4-d-NNdarFQ&feature=related

Costix είπε...

''ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ''

br fun_atic είπε...

Μόλις άκουσα στο Μέγκα (γαμώ το κανάλι σας - για ποιόν χτυ-πά - ει η κα-μπά-να) από τον Πρετεντέρη ότι ο Επαναστατικός Αγώνας είχε στην γιάφκα του mp3 και καλάσνικοφ. Που υπηρέτησες ρε φίλε; Στο metropolis? Rpg το λένε. Ήμαρτον...

A, καλά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος καλεσμένος σε πάνελ για την τρομοκρατία.Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!!!

Costix είπε...

Εδω ειναι που ρωταει η ξανθια
''Ειναι φρεσκια η γαριδα ??''

http://www.youtube.com/watch?v=qgPE-o4n3dk&feature=related

Timoros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Timoros είπε...

oikodespota: a. sostos!, b. ta 3 paidakia sou ton thymountai akoma ton lolo (giati oi opoioi epidoksoi ypirksan pote agorastes amfivalo) lol?

amanam (+ proin metaniomenos timoros, ap'oti diavasa sto blog). ennousa apla oti to image sushi paei me kana montelo/anorexic fasi kai oxi progoulia!

oikodespota reprise: den tha to katalavoun oi aektzides auto opos emeis. autoi tha katalavoun oti mono vathmologia. ara asto etsi tha'lega, giati me tin diki tous ennoia mporei kai na ginoun panionios lol

br fun_atic είπε...

@timoros
Δεν ξέρω για όλα τα παιδάκια.Θα σου πω για το δικό μου. α) Ο δικός μου θυμάται τον Τζιμπούρ και παρακαλάει να επιστρέψει. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 7 χρονών, οπότε υπολόγισε από πότε έχει να τον δει με τη σωστή φανέλα.
β) Το ίδιο παιδί, όταν έμαθε ότι φεύγει ο Ρεκόμπα, με ρώτησε αν θα μείνει ο Εστογιανώφ!!!
γ) Όταν του είπα ότι πρόεδρος του Πανιωνίου θα γίνει ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ μου είπε κάτι που τον οδήγησε σε αυστηρή τιμωρία...Δεν ενέχομαι την βωμολοχία :)
δ) Προχτές που τον ρώτησα για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές μου είπε πως είναι ο Μέσι, ο Εστογιανώφ, ο Τόνι και ο Σβάινστάιγκερ...

zamis είπε...

@Brf
Αυτα παθαινει κανεις αμα βλεπει 4!
Εγω μενω στα 3 κι ειμαι ενταξει:)

zamis είπε...

Τζιμπουρρρρρρρρρρρρρρ

Αντε και Παρασχος για τον Ευτυχη ρε γαμωτο!

br fun_atic είπε...

@timoros
δηλαδή εκδόθηκε ανακοίνωση που θα μπορούσαν να καταλάβουν οι Α.Ε.Κτζίδες; (!!!) Πολύ αισιόδοξοι είναι οι υπεύθυνοι στο τμήμα επικοινωνίας ( ο εξής ένας δηλαδή).

Διάλογος Τσίπρα - Κωστόπουλου για τα οικονομικά.Τώρα τα είδαμε όλα.By the way, ο Τσίπρας γιατί έχει κάνει τα μαλλιά του σαν τον τύπο στο "παρά πέντε";

Ας τον πάρει ο Κιντής να του κλείσει ένα ραντεβού με την Αφρικανή κομμώτρια που είχε πάρει στο Προέδρικό μέγαρο :)

Costix είπε...

@zamix
ειλικρινα κριμμα για το βαπτισμα του πυρος στον γιο σου χθες. αν και θα μου πεις, αστον να μαθαινει στα δυσκολα.

zamis είπε...

Εκπαιδευση Costix μου,ακριβως!
Αντε καληνυχτες and blue red(wet)dreams.

Timoros είπε...

zamix: kori mou simera 13 ekane proto psilo-ksenyxti me kafe + diacasma, tha akolouthisoun argotera poly xeirotera. typou dejavu me ton mikro extes (an kai itan poly varvaro to xtesino re gmt)

br fun_atic είπε...

Και ο Τζιμπουρ είναι καλός για το σχέδιο Κιντή.
1. Θα μας κάνει κονέ με Αλγερινούς.Έτσι και γεμίσει με Αλγερινούς η 2 τα πράγματα γίνονται ζόρικα. Δεν περνάει ομάδα από την Ν.Σ.Αλήθεια, το πρόστιμο είναι το ίδιο, ανεξάρτητα απλό την ισχύ του εκρηκτικού; Γιατί οι τύποι αυτοί δεν πιστεύω να παίζουν με κροτίδες...
2. Ως πιστός μουσουλμάνος μπορεί να μας κάνει κονέ με ιμάμιδες και μουλάδες στο Ιραν.Δεν το συζητώ. Θα αγοράσουμε την αφρόκρεμα του Ιρανικού ποδοσφαίρου.

Η επιστροφή του θα είναι καλή και για την μπουτικ. Επιτέλους θα αρχίσει να ξαναπουλάει φανέλες αυτή με το νούμερο 9.

Κάτι άλλο που είναι και πολύ πιασάρικο για να φέρουμε και άλλους μετανάστες, θα είναι να κάνουμε ένα μίνι τζαμί στο χώρο του γηπέδου. Θα έρχονται, θα πλένουν τα πόδια τους, θα προσεύχονται και μετά θα φοράνε τα παντοφλάκια και θα κατευθύνονται στην εξέδρα για να δουν Πανιωνάρα. Δεν είναι αστείο. Το τζαμί της Αθήνας προβλέπονταν να γίνει στον Ελαιώνα.

Μια που το θυμήθηκα. Είδα σήμερα έναν στο μετρό με φανέλα του Πανιωνίου στην οποία ήταν γραμμένο το όνομα του Κούρντι (!!!!!!).

Το σχέδιο του κου Κιντή έχει και ένα προβληματάκι. Με τόσους μουσουλμάνους, που λογικά θα είναι πιστοί στο ραμαζάνι, θέλω να δω ποιος θα μπορεί να πάρει τα πόδια του τον Σεπτέμβριο...

br fun_atic είπε...

Καληνυχτίζω κι εγώ. Κρίμα γιατί είχε πλάκα, αλλά πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 06:30.

Timoros είπε...

min xasete avrio sporday-panoutso
parte kleenex dipla
(thema metanastes me ligo sasa)
goodnight!

Griniaris είπε...

Η αλήθεια είναι ότι με πιάσατε στον ύπνο και έχασα τα καλύτερα.
Br,προφανώς έλαβες το mail.Ξανακάνε ψηφοφορία για παγκόσμιο και θα δεις.Αυτό ήταν προειδοποίηση.
Σασίμι δεν θα έτρωγα ούτε αλυσοδεμένος στην καρέκλα και με έκείνο το ωραίο εργαλείο των οδοντιάτρων που κρατάει το στόμα ανοιχτό.

Costix,ευχαριστώ και ανταποδίδω...

http://www.youtube.com/watch?v=Sfd7xUM2iUc

br fun_atic είπε...

@timoros
Με τον πόνο μας παίζεις; Αγόρασα πρωί πρωί τη sporday και τι να δω. Μια μικρή στήλη για τον Πανιώνιο (να ήταν 100 λέξεις κείμενο;;;) 7 (!!!) σελίδες για την Α.Ε.Κ (αφιέρωμα στα 86 της χρόνια - να τα εκατοστήσετε κυριολεκτικά - συνέντευξη Αδαμίδη και άλλα ευτράπελα)και 16 σελίδες (!!!) για τον Π.Α.Ο.

Πάμε τώρα στο κείμενο του Πανούτσου.Ωραίο. Μπορεί να μας πει σε ποια Πανιώνια blog διάβασε ρατσιστικούς υπαινιγμούς για το θέμα των μεταναστών; Όλοι κάναμε την πλάκα μας, ουδέποτε κάναμε βέβαια το οποιοδήποτε ρατσιστικό ή μειωτικό σχόλιο για τον απλούστατο λόγο ότι οι Μικρασιάτες είμαστε δυστυχώς κάτι σαν μετανάστες στον τόπο σας και επιπλέον γιατί η ιδέα του Κιντή είναι απόλυτα σωστή.Όλα κι όλα...

br fun_atic είπε...

Για τη φωτο: ό,τι μπορούμε κάνουμε.

@Costix
για το παγκόσμιο με σασίμι θα συμφωνήσω με τον σύντροφο Griniarix και επί της ουσίας και επί της διαδικασίας.

General Tanz είπε...

Σασιμι?????
Negative!!!
Εφαγα στο Τοκυο περυσι και ημουνα αρρωστος 2 μερες.
Αν ειναι να φαμε κατι Ιαπωνικο, παμε στο κατωθι
http://www.youtube.com/watch?v=xRNgOrS8DOg&feature=related

ΜΑΓΕΙΑ!!!

Ο πιστιρικος μου εκανε ντεμπουτο με ΟΦΗ 1-3, Πλετς, κλπ
Ακουσε παπαδες!!!

Costix είπε...

Οκ, ο επιασα το θεμα. Θα σας ψησω ροφο στη σουβλα. Λεω να κανω και μερικα γαρδουμπακια με τα εντερα και τα σκωτια του. How does this sound ??

zamis είπε...

Αηδια!

Griniaris είπε...

Μπλιαααχχχ....

br fun_atic είπε...

@Costix
Μήπως μπορείς να βάλεις μια βλάχα να κάνει πίτες (διάβαζε σωστά - ΠΙΤΕΣ έγραψα!!!)και ένα τσέλιγκα να σουβλίζει αρνί και κοκορέτσι;;;;

Costix είπε...

Παϊδακια συναγριδας, κοντοσουβλι απο σφυριδα, μπριζολιδια απο φαγκρι, παντσετα απο τσιπουρα, μπιφτεκια απο φρεσκο τονο, ψαρονεφρι πεσκανδριτσας ...

Δεν μπορει, καπου θα σας πιασω !!!

Costix είπε...

Εχω κι αλλα κολπα.
Κεφτεδακια απο χταποδι, λαχανοντολμαδες με ψαρομαγουλα, παστιτσιο με κιμα σουπιας, γαριδες στιφαδο, πρασοπιτα με καπνιστο ξιφια κλπ.

br fun_atic είπε...

Ωραία τα εδέσματα αυτά, αρκεί να προέρχονται από σγουρόμαλλο, άσπρο, αγαθό ζώο, με τέσσερα πόδια, που πριν αποδημήσει έκανε "μπε, μπε" και έτρωγε χορταράκι.

Costix είπε...

Επιτελους, πεστε μου ενα φαγητο που σας αρεσει, να σας το κανω σε θαλασσινη βερσιον, θα ειναι ΜΑΚΡΑΝ πιο ελαφρυ & υγειινο.

br fun_atic είπε...

Μόλις έβγαλα το καφεδάκι που έπινα...

Griniaris είπε...

Μπορούμε να πετάξουμε δυο-τρία αρνάκια στη θάλασσα,να τα ψαρέψει ο Costix και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...

zamis είπε...

Η φωτογραφια στον Πανουτσο ειναι ολα τα λεφτα παντως!
Καλο ειναι.
Κι ενταξει,εννοειται οτι δεν παιζει ρατσισμος,ετσι κι αλλιως εμεις δεν ειμαστε απλα multi culti αλλα κυριως multi cult!

br fun_atic είπε...

και σε λίμνη να τα ρίξουμε δεν με χαλάει.

Katrinos είπε...

Βρε μπρουτάλ , κρεατοφάγοι, αφήστε τον άνθρωπο να δημιουργήσει, όλο μπλιαχ και μπλιάχ.
Όταν σας βάζει τα γνωστά εδέσματα μπρος στα μούτρα σας , δεν έχω δει κανέναν να εκφράζει την απέχθεια του και να απομακρύνει το πιάτο, μάλλον τρώτε και το πιάτο.....

Costix, προχώρα αγόρι μου και όποιος πεινάει μετά θα τον κεράσω σουβλάκια απο απένταντι. Απλά δεν θα τους ενημερώσεις , τι ακριβώς θα φάνε, θα τους τα πεις μετά.

Υ.Γ Ρε Στρατηγέ , μαγεία το Kobe beef, αλλά που ακριβώς θα το βρούμε δω πανα ?

Υ.Γ Όποιος νομίζει ότι το sushi είναι και καλά για λεπτεπίλεπτες καταστάσεις και λιτές παραγγελίες , ας έρθει να με δει να παραγγέλνω σε σουσάδικο (όπως Βάρη ένα πράγμα) 'και τσάκω ένα κατρούτσο σάκε πρκλ'

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Συμπληρώνω στο μενού τού Κωστή:
α)Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα γεμισμένα με μπακαλιάρο και μυρωδικά,
β) γαυρόπιτα!(αυτό ειδικά θα αρέσει σε όλους).

br fun_atic είπε...

@Jon
Δεν το συζητάμε ότι ο άνθρωπος είναι μάγος. Απλά οι περιγραφές του σοκάρουν λίγο.

zamis είπε...

Προβλεπω το επομενο τσιμπουσι να κραταει 24ωρο μινιμουμ!

br fun_atic είπε...

Μήπως να κάνουμε ένα απλό κοτόπουλο με πατάτες και να φωνάξουμε τον Κιντή;;;Είναι βέβαιο ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ξέρει που έμπλεξε :)

Επειδή θα έχει διαβάσει την συνέντευξη Αδαμίδη, θα του κάνω μια αφιέρωση

http://www.youtube.com/watch?v=ATRNhiX6Fx8

Costix είπε...

Jon & General,
η ακριβης ονομασια ειναι Wagyu beef, γιαπωνεζικη ρατσα που ευδοκιμησε και ευδοκιμει στην Ιαπωνια και ειδικα στο Kobe. Το αυθεντικο Kobe beef απαγορευεται να εξαχθει απο την Ιαπωνια, ομως εδω και μερικα χρονια εκτρεφεται σε μερικες χωρες, οπως η Αμερικη, η Αυστραλια, η Νεα Ζηλανδια, η Χιλη κλπ. Απο εκει, εισαγουμε και περιορισμενες ποσοτητες και στην Ελλαδα. Θεωρειται το κορυφαιο μοσχαρισιο κρεας, αφου οι ινες του ειναι γεματες λιπος (marbling αποκαλουνε τον τροπο που ασπριζει το κρεας απο το πολυ λιπος, εχει ολοκληρες γραμμες).

br fun_atic είπε...

Από χτες που το έχουμε ρίξει στην πλάκα, προσπαθώ να καταλάβω αν η στάση αυτή είναι νορμάλ,ιδίως όταν έχει προηγηθεί η τριάρα από την Α.Ε.Λ.

Τελικά καταλήγω ότι είναι νορμάλ. Ο λόγος απλός. Είχαμε μια σχετικά καλή ομάδα με τρανταχτές αδυναμίες, η οποία συμμετείχε στο πιο περίεργο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όπου ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλο, γιά τον απλούστατο λόγο ότι κανείς (συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού) δεν μπορούσε να κάνει οικονομικά θαύματα.Μέτριες και λίγες μεταγραφές, μέτριο πρωτάθλημα

Στην συγκυρία αυτή πραγματικά θα μπορούσαμε με την ίδια ευκολία να βγούμε στα playoff ή να πέσουμε κατηγορία. Και στις δύο περιπτώσεις χωρίς να το αξίζουμε αντικειμενικά.

Πήραμε λοιπόν μια μάπα θέση σε μια μάπα χρονιά. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρουμε του χρόνου να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα κατά πως φαίνεται λιγότερα χρήματα του μπάτζετ, να εισπράξουμε χρωστούμενα ή να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα έσοδα από τις μεταγραφές.

Είναι γεγονός ότι αυτή η προσδοκία δεν στέλνει τον κόσμο στο ταμείο της ανανέωσης των διαρκείας. Όμως αν γίνουν σωστά και ουσιαστικά βήματα προβλέπω ότι πολλοί θα αρχίσουν να μας λένε ότι πάντα πίστευαν στις ικανότητες του Κιντή και στο ένστικτο του Τσακίρη.

Οι ανακοινώσεις κατά την ανάληψη της προεδρίας από τον Κιντή είναι όλα τα λεφτά για φέτος.

br fun_atic είπε...

Χθες ανανεώθηκαν 9 διαρκείας. Το τραγικό είναι ότι γνωρίζω τους κατόχους των τεσσάρων.

Griniaris είπε...

Φαντάσου πως θα ήμασταν αν δεν υπήρχε η προσδοκία Κιντή.Δεν είναι απαραίτητα ότι θα βγει κάτι καλό αλλά ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό,μια νέα αρχή.Η χρονιά έχει χαθεί από το Γενάρη,κανένας δε θα άλλαζε γνώμη για την ομάδα με άλλη μία καλή ή κακή εμφάνιση...

zamis είπε...

Επισης πρεπει να παραδεχθουμε οτι σουρεαλ-ξεσουρεαλ,ο Κιντης εχει δημιουργησει μιντιακο''θορυβο''με τους λουα-λουα.
Και cult status για αλλη μια φορα!

Ron Barceló είπε...

Photoshop στο προγούλι του Προέδρου?!
Respect.

Griniaris είπε...

Εγώ ξέρω τα άλλα πέντε.Τσακίρης,Πάολα,Κιντής,Μόγκριτς,Παπαδάκος....

br fun_atic είπε...

Αν σκεφτείς ότι κάνω τη δουλειά μου, πετάγομαι σε εξωτερικές εργασίες,μιλάω στα τηλέφωνα ( που με θυμήθηκα όλοι σήμερα) απαντάω στο μπλογκ και φτιάχνω και φωτογραφίες, πάλι καλά τον έκανα.
Προσπάθησα να τον κάνω με σκληρές γωνίες. Στο σαγόνι κάτι κατάφερα, αλλά δεν βοηθούν τα μάγουλα. Υπάρχει τρόπος και γι αυτό, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Μπήκα στον πειρασμό να "πειράξω" και τον Κιντή, αλλά το απέφυγα...Δεν θα ήταν για καλό :)

br fun_atic είπε...

Καλά, αφού τα ξέρεις όλα, πως την πάτησες έτσι;

-"Άκου φίλε, έχω στείλει mail στον Μόγκριτς και μου τα είπε αλλιώς".

-"Μα εγώ είμαι ο Μόγκριτς"

μουχαχαχαχαχαχαχα!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και καλά, τα διαρκείας είναι στην ίδια τιμή με πέρυσι, αλλά πήρατε χαμπάρι μήπως, πως τα εισιτήρια π.χ. στη 2 αυξήθηκαν κατά 50% (στους 10 αγώνες) και κατά 75% (για τους 5 αγώνες); Κόστιζαν 10 ευρώ και 15 και τώρα θα κοστίζουν 15 και 25 αντιστοίχως;

Costix είπε...

Κλασσικη Πνιωνια αντιδραση. Μετα απο μια (ταπεινωτικη) ηττα, το ριχνουμε στην πλακα και επερναμε την στεναχωρια.

Γιατι μην το ξεχνατε

It's only ROCK AND ROLL.

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και το προσέξαμε. Είναι γεγονός ότι φέτος δεν μας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις των διαρκείας αλλά των απλών εισιτηρίων. Απλά τυχαίνει τα διαρκείας να είναι τσάμπα και τα απλά φαρμάκι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Θέλω διαρκείας "μετανάστη" τώρα!
Κάτω ο ρατσισμός!

Griniaris είπε...

Br,εγώ δεν είμαι κολλητός της διοίκησης,σαν κάτι άλλους...

Έβαλε τα εισιτήρια ακριβά γιατί είναι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι υψηλού επιπέδου.Κι αν δεν είναι,ο άλλος θα το σκέφτεται να έρθει για πλάκα.Πάλι τους φιλάθλους προστατεύει...

br fun_atic είπε...

Αν το συγκεκριμένο διαρκείας το δικαιούνται μόνο οι νόμιμοι μετανάστες, την πάτησες.Που να βρεις άδειες παραμονής, εργασίας, διαβατήρια κ.λ.π.

Αν το δικαιούνται και οι λαθρομετανάστες τα πράγματα είναι απλά.

Τρόποι για να αυξηθούν τα διαρκείας στη συγκεκριμένη κατηγορία: α) Να βάλουμε εκδοτήριο έξω από το αλλοδαπών στην Πειραιώς. Θα θερίσουμε.Β) προσπαθώ να ψήσω έναν φίλο μου δικηγόρο που ασχολείται αποκλειστικά με αλλοδαπούς (ειδικός αλεπουδολόγος) να τους τα προωθεί. γ) να βρούμε δικούς μας Λιμενικούς που θα τους τα πουλάνε αφού τους συλλάβουν (διαρκείας ή πίσω στη θάλασσα.
δ) Να βάλουμε γκισέ πώλησης στην Γερανίου, στην Πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Βάθη και στο Ζεφείρι. Καλό είναι βέβαια οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της Π.Α.Ε να έχουν μια πολύ καλή ασφάλεια ζωής.

Έχω πολλές ιδέες για το θέμα.

br fun_atic είπε...

Καλά, που εξαφανίστηκαν τόσα μηνύματα;

Griniaris είπε...

Μου το έκανε κι εμένα.Το έκλεισα και το ξανάνοιξα.Εγώ πάλι δε βλέπω τη φωτογραφία...

br fun_atic είπε...

Θα στην περιγράψω. Είναι ο πρόεδρος χωρίς προγούλι, ο Κιντής και δίπλα τους μια ενδιαφέρουσα παρουσία. Δυστυχώς δεν είναι ανοιχτό το πλάνο για να βγάλουμε πλήρη συμπεράσματα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άν μιλάτε για τη φωτογραφία στην ανάρτηση, ούτε εγώ βλέπω διαφορά στον πρόεδρο, πού είναι τα μαγουλάκια και το προγουλάκι;
Όσο για τον Κιντή δίπλα, μπορείς να τού προσθέσεις απλώς δυό μυτερά αυτάκια!

zamis είπε...

@BRF

Ο Χριστοφορος πρεπει να κανει μια επαναληψη στον επομενο μηνα.
Ποτε σε βολευει μιας και δε χανεις επεισοδιο?

Unknown είπε...

Εγω θα φερω χαλλουμι, πουργουρι και αμπελοπουλια.

Griniaris είπε...

zamis,μόνο μέρα που θα έχει παγκόσμιο μη το βάλετε γιατί θα έρθει σε μεγάλο δίλημμα...

br fun_atic είπε...

Δεν έχω πρόβλημα. Ας το βάλουν όποια ώρα θέλουν. Οι οικογενειακές στιγμές όπου στην τηλεόραση βλέπουμε (sic) Παπακαλιάτη, μου θυμίζουν έντονα τριγωνομετρία β' Λυκείου. Πρέπει να δίνεις την εντύπωση πως παρακολουθείς και πως συμμετέχεις, μολονότι το θέμα δεν σε ενδιαφέρει καθόλου και στην τελική δεν έχεις καταλάβει ποιoς τα έχει με ποιόν.

Αν βέβαια γράφεις στο blog εκείνη την ώρα κινδυνεύεις να ακούσεις το γνωστό παραμύθι περί έλλειψης επικοινωνίας κ.λ.π

Costix είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17806&catid=5

Γαμω την ατυχια μου, ανακοινωσε Γ.Σ. για Σαββατο 24/4 στις 1100, ιδανικη ημερα και ωρα για ολους να παρακολουθησουν.

Εγω ομως εχω κλεισει ΠΣΚ στο Σημαντρο στον Ελαιωνα και δεν μπορω να το ματαιωσω, γιατι ειδαλλως απειλουμαι απο τη γυναικα μου με ευνουχισμο. Και δεν μου παει η λεπτη φωνη με τιποτα.

Ελπιζω οτι αρκετοι απο μας να πανε.

Ron Barceló είπε...

Έπρεπε να ενδώσεις στον πειρασμό, κ να 'επικολλήσεις' το αφαιρεθέν προγούλι στο μούτρο του Κιντή.
Έτσι, θα έπρεπε μια μικρή ιδέα τι τον περιμένει αν αρχίσει τις μαλαγανιές με Πανιώνιους..

Μου έδωσε τρελό έναυσμα να ξαναρχίσω να ασχολούμαι με το φωτο-εργαλείο του σατανά χαχχαχα

br fun_atic είπε...

@costix
και που λέει η ανακοίνωση ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε; Και ποιοι να πάμε δηλαδή; Κάτοχοι των νέων διαρκείας είναι εννέα άτομα.Οι δύο από αυτούς είναι ανήλικοι.Η μικρότερη από τους δύο ΔΕΝ μιλάει (η τέλεια γυναίκα).

Χιουμοριστική πάντως η ανακοίνωση. Καλούνται οι μέτοχοι να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, καταθέτοντας τις μετοχές στους στα γραφεία της Π.Α.Ε ή σε τράπεζα, ενώ ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε διαθέτει το 99% των μετοχών.

General Tanz είπε...

@ Costis
Θα σου πω μονο οτι πριν απο το Τοκυο ημουνα Κομπε για 4 μερες.
Εφαγα πανω απο 6 φορες. Παραλιγο να το παραγγειλω και για πρωινο!!!
Στο Τοκυο το μασανιαζα πλεον αντι γλυκου!!!! Επινα και κανα κουβα σακε και μετα ηθελα να κλεισω και δουλειες ο καραγκιοζης!!XAXAXA
Εχεις δικιο οτι δεν εξαγεται, αλλα εισαγουμε μονο KOBE STYLE BEEF.
Τα γιαπωνεζικα μοσχαρια πινουν μπυριτσα απαξ ημερησιως και τα πλακωνουν στα μασαζ με ζεστο σακε και μαλακωσει το μπουτακι, να ελθει να γινει λουκουμακι συριανο!!!

@Jon
Ειχα ακουσει οτι σερβιρουν στους οριζοντες Λυκαβηττου, αλλα δεν το εχω τσεκαρει.

Κατα τα λοιπα, τι κασε εχει ο Ντομπρα του Μακη????

br fun_atic είπε...

Η Καβάλα είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπουτίκ. Προσωπικά θα κοιτούσα και Ντομπρασίνοβιτς και τον άλλο τον ράστα τύπο. Να μην πούμε για Ιτανζ και Ντουγκλάο.

Ρε παιδιά ξέρατε ότι ο Ντε Μος θεωρείται ο Αλέφαντος της Ολλανδίας;;; Νόμιζα ότι ήταν καλός προπονητής. Και το βιογραφικό του είναι καλό. Δεν ξέρω αν τα έκανε μπάχαλο στα αποδυτήρια, πάντως καλά στημένη την έβλεπα την ομάδα.

General Tanz είπε...

@br
Για Ντουγκλαο και Ιτανζ ο μακης παιζει να ζηταει Απηλιον, τυροπιταδικο και Αγιο Αντρεα ΕΚΤΟΣ απο κασερι.
Μια ερωτηση θα μας πεισει παντως.

Ο Ουρουμα διαβαζω οτι κλεινει Καταρ σε κατι φτωχους!!

τρελοπανιωνιος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ εχω ετοιμο το χαρτι απο τον γιατρο για την Αδικαιολογητη απουσια μου , θα επανορθωσω..!

τρελοπανιωνιος είπε...

ειχα μπλεξει με την δουλεια τις τελευταιες μερες και εχασα πολλα...!!!

Katrinos είπε...

Νομίζω ότι ο Ντόμπρα είναι ελέυθερος, δεν ξέρω τι κασε έχει (και σιγά μη καταλάβουμε απο τα συμβόλαια του Μάκαρου).Ωραία περίπτωση (αλλά βλέπω προτεραιότητα οι γριές , λόγω σχέσεων με Παντελή)

Για μένα οι δύο παίκτες που θα άλλαζαν επίπεδο το Πανιώνιο θα ήταν ο Ιτανζ και ο Ντουγκλάο. Δυστυχώς απο αυτά που διαβάζω΄μόνο το κόστος μετακίνησης είναι 2,0 +.
Ένα μιλλιόνι ζητά η Λιβερπουλ για Ιτανζ και άλλο ένα ο Μάκαρος για το Βραζιλιάνο

τρελοπανιωνιος είπε...

α και τωρα που λετε για μεταναστες περιμενα σε ενα φαναρι σε ενα στενο καθετο στην Βουλιαγμενης και ηρθε ενας πιτσιρικας με καπελακι του Πανιωνιου και ηθελε να καθαρισει τα τζαμια μου... επαθα πλακα..!! παει καλα η καμπανεια με τους μεταναστες :-)

br fun_atic είπε...

Για να μην τρελαθούμε. Διάβαζα σήμερα ότι ο Π.α.ο θα καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκ ευρώ γιά τον Σκόκο.Με αυτή τη λογική ο Ντουγκλάο πιάνει 250-300 χιλ ευρώ.

@τρελοπανιώνιος
το μόνο πιστοποιητικό που δέχομαι από εσένα είναι ληξιαρχική πράξη γάμου.

br fun_atic είπε...

σήμερα δεν πουλήσαμε ούτε ένα διαρκείας ή δεν ανανεώθηκε το σύστημα;

τρελοπανιωνιος είπε...

αστα φιλε με βλεπω σε λιγο να στο δειχνω και αυτο... με βλεπω αρχες του 2011 να ακολουθω τον δρομο που χαραξε ο zouri

br fun_atic είπε...

ο zouri είχε χαράξει διάφορους δρόμους.
Στην αρχή νόμιζα ότι είχα χαράξει τον δρόμο της απώλειας.
Μετά έβγαλε ένα διάγγελμα ότι προτιμά τις 40αρες. Σε ερώτηση αν αναφέρεται σε τηλεοράσεις (που θα ήταν και το πιθανότερο) δεν έλαβα συγκεκριμένη απάντηση.
Τώρα μου μπερδεύεις τον zouri με γάμους;;;

τρελοπανιωνιος είπε...

α δεν ειδες τις φωτο στο blog του?

τρελοπανιωνιος είπε...

http://zouri1.wordpress.com/2010/04/01/just-married/

τρελοπανιωνιος είπε...

μαλον ειναι προταπλιατικο φιλε την πατησα

General Tanz είπε...

@ br
Το Αεκ πιεζεται με Σκοκο, διοτι το συμβολαιο τελειωνει το καλοκαιρι του 2011 οποτε και φευγει χωρις να παρει μια. Γι'αυτο και θα ειναι χαμηλη η προσφορα βαζελου η του γαβρου.

Ο Ιτανζ ειναι δανεικος με option αγορας μακη και σε περιπτωση μετεγγραφης εχει να παιρνει και ο πουρατος(εκτος απο την Λιβερπουλαρα) νομιζω το 50%.

Για Ντουγκλαο δεν ξερω,αλλα επειδη φανταζομαι οτι τον εχει δεσει καλα ο Μακης, νομιζω οτι ειναι εντελως εκτος των χρηματικων δυνατοτητων μας.
Ειναι αλλωστε οτι πιο hot κυκλοφορει αυτην την στιγμη στο πρωταθλημα απο κεντρικους αμυντικους.

Για να μην μιλησουμε για Ρινκον!

george είπε...

o ntoprasinovic εχει κασε 130.000 το χρονο

george είπε...

o itange ειναι δανεικος απο livrpool.

zouri1 είπε...

χαχαχα,εδω την πατησε ο αδελφος μου.Ασε μια φιλη που προσπαθουσε να με ρωτησει με τροπο.Σε καποιες δε εχω βαλει και αλλους να επιβεβαιωσουν την τελετη.Στο θεμα μας παντως,θα παρω κανονικα το διαρκειας μου χωρις να μου περασει ποτε απο το μυαλο να μην το κανω.
Εγω στεναχωρεθηκα περισσοτερο που δεν τοχα παιξει στο στοιχημα,οσο υπερβολικο και αν ειναι αυτο που λεω.
Επιμενω να φυγει ο Παρασχος οχι για το προχθεσινο αποτελσμα αλλα γιατι δεν ειναι για μας.Τα Γιαννενα ηταν η χριροτερη ομαδα κατα την αποψη μου που περασε φετος απο την Ν.Σμυρνη.Θυμοσαστε ποιον ειχαν προπονητη?
Τα διαρκειας στην 2 ειναι παμφθηνο.
οσο για τους μετανασετς ,ειμαι φανατικα υπερ και μακαρι να πετυχει.Στεναχωριεμαι εστω και τις πολυ ελαχιστες φορες που βριζουν μαυρο,αλλα Αλβανους βριζουν τακτικα,πραγμα που δεν μ αρεσει.
Για εναν τετοιο λογο θα εφευγα απο το γηπεδο.Προχθες πρωτη φορα εφυγα απο το γηπεδο λιγο πριν την ληξη.
Αν και ηθελα να χειροκροτησω τον Τζαβελα και τον μανιατη(αν ηταν εκει)γιατι δεν θα τους ξαναδουμε με την ομαδα μας,και ηθελα να τους ευχαριστησω για την προσφορα τους.

br fun_atic είπε...

Αν ο Ντομπρασίνοβιτς κάνει 130.000 τον χρόνο σε ποια κατηγορία Κιντή ανήκει; Είναι έμπειρος αλλά δεν είναι του 500αρικου.Από την άλλη δεν είναι μικρός, δεν είναι Αφρικανός και απ' ότι ξέρω δεν είναι Μουσουλμάνος.

Αν ο Ιτανζ είναι δανεικός τότε τα πράγματα μπορεί και να είναι και απλούστερα. Εκτός κι αν αγοράσει τα δικαιώματά του ο Μακ.

Το θέμα είναι ο τρελαμένος μάνατζερ που είχε. Είχα ακούσει ότι ο Τσακ είχε νευριάσει με εκείνον και γι' αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή.Βέβαια είδαμε και τις συνέπειες.Την επόμενη φορά, πριν συναντηθεί με μάνατζερ, δώστε του ένα τίλιο. Μπορεί να βοηθήσει :)

lefterix είπε...

Μετά από την ήττα-διασυρμό,
από το λαρισάκι,
Παράσχο έτσι μούρχεται,
να κόψω το μουστάκι...

Ότι αρχίζω να ψιλοσυνέρχομαι από τον αγώνα-παρωδία με τα τυριά και σας καλησπερίζω...
Αν στο Παγκό(ζ)μιο είπα και καμμιά μ@λ@κία συγχωρέστε με...

Μπουρουφίξ, πές μου αν πήρες τις φωτό Ν0 & Νο 6... Τις ξανάστειλα...

Βαγγέλης είπε...

Γεια σου βρε Λεφτέρη με τα στιχάκια σου! Σε είδα πολύ νευριασμένο έξω από το γήπεδο αλλά έχεις τα δίκια σου. Ευτυχώς που σε συνάντησα και δεν την πάτησα και εγώ.
Πρώτη φορά χάσαμε τόσο εύκολα και δεν στεναχωρήθηκα. Να 'ναι καλά το τσίπουρο. Θα το καθιερώσω!
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και πέρασα ωραία!

Βαγγέλης είπε...

Λευτέρη sorry για το Φι
είχα στο μυαλό μου τον Κιντή!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κι εγώ Βαγγέλη την έβγαλα καθαρή, χάρη στα τσίπουρα! Τον Λευτέρη όμως φαίνεται δέν τον πιάνουνε πιά...(ως αναισθητικό εννοώ).

Καλά, θυμάμαι και γελάω μόνη μου, τη φάση που μάς αφηγήθηκε ο Ηλίας (στην πλατεία στα Ανώγεια)...

br fun_atic είπε...

Σήμερα έμαθα κάτι και χάρηκα πάρα πολύ.Οι επόμενες προπονήσεις των ακαδημιών της ομάδας θα γίνουν στον Ναό!!!

Ά ρε τυχερό brfunatακι...Θα πατήσεις χορτάρι. Καλά, το χορτάρι μας είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!

Ήδη φαντάζομαι διάφορα...
Τον εκφωνητή να λέει: "νούμερο 10 Άλβαρο Ρεκόμπα" και στην κορυφή της επίθεσης με το νούμερο... (δεν σας το λέω - πάντως έχει το ίδιο νούμερο με πολύ αγαπημένο παιδί της εξέδρας και υπερανεπτυγμένη λίμπιντο - συμπτωματικά) ο τιμωρός κάθε άμυνας brfunjr (εννοείται ότι έχει όνομα το παιδί)...
Όλε!!!

@Jon
Προλαβαίνεις μέχρι την Παρασκευή να πείσεις τον δικό σου. Ξέρω ότι σ' έφτιαξα :)

br fun_atic είπε...

@lefteris
έλαβα τις φώτο και σε ευχαριστώ πολύ.

br fun_atic είπε...

Αν δεν πειστεί και μ΄ αυτό, η μόνη λύση θα είναι να μεταγράψω ολόκληρο τον Μίλωνα στον Πανιώνιο.

Να πεις στον jnr ότι στο τέλος του μήνα πάμε Σύρο για σειρά φιλικών ( είπαμε να ηττηθούμε και σε νησί :) ), ενώ αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το φετινό τουρνουά στον Ναό. Επειδή σε αυτό αγωνίζονται και μεγάλοι, μπορούμε να πείσουμε τον Ζούρι να συμμετάσχει με την ομάδα του και να του κάνουμε εξέδρα.

Αν το κείμενο βγαίνει ασύντακτο να με συγχωρέσετε. Σε γυμναστήριο στο οποίο έχω οπτική επαφή κάνει διάδρομο μία νόστιμη κοπελίτσα (κάτι ανάμεσα σε c και d) και έχω στείλει τα μάτια μου να φάνε ψάρια :)
Αυτά είναι ψάρια κύριε Κωστή μας!!!Κάτσε εσύ και ασχολήσου με το σασίμι.