Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει ένα ιντερνετικό πινγκ – πονγκ ανάμεσα σε γνωστά Πανιώνια μέσα. Το μόνο που ακούμε είναι υπαινιγμούς και μισόλογα για μια περίοδο που πλήγωσε την ομάδα και δίχασε τον κόσμο. Το πόσο σημαντική ήταν η περίοδος αυτή, αποδεικνύεται από διάφορους τρόπους, ανάμεσα σε άλλους και από τη δημιουργία των Blog, τα οποία έκτοτε θέτουν ερωτήματα που δυστυχώς δεν έχουν λάβει σαφή και τεκμηριωμένη απάντηση.

Όσοι έχουμε Blog δεν αναλάβαμε ΠΟΤΕ τον ρόλο του Εισαγγελέα ή του Εφέτη ανακριτή. Έχοντας αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα μας θελήσαμε να μάθουμε μερικά απλά πράγματα. 1. Ποιος ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης του Έβαλντ Λίνεν και 2. αν μέρος των χρημάτων που διατέθηκαν από τον κο Τσακίρη για την ομάδα είτε σπαταλήθηκαν από λανθασμένες επιλογές είτε κατέληξαν σε κάποια τσέπη.

Θα μου πει κάποιος: και ποιος είσαι; Ο λογιστής του Τσακίρη; Όχι. Δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη του. Δεν με ενδιαφέρουν τα οικονομικά ή οι κοινωνικές του σχέσεις αλλά μόνο η ομάδα.

Στην πραγματικότητα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι εάν οι πραγματικά τίμιες προθέσεις του κ. Τσακίρη για να ανέβει ο Πανιώνιος σε άλλο επίπεδο ναυάγησαν επειδή κάποιοι δεν υπήρξαν σωστοί. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι τον κ. Τσακίρη τον εκτιμώ. Μου φαίνεται ωραίος και καθαρός άνθρωπος. Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα. Με ενδιαφέρει λοιπόν να μάθω αν κάποιοι από ανικανότητα ή για δικό τους όφελος προσπάθησαν να κάψουν την συγκεκριμένη ευκαιρία και να αφήσουν τον Πανιώνιο στην μιζέρια και στην μετριότητα.

Εδώ, πρέπει να έχουμε πάντα κάτι στο μυαλό μας. Ναι, ο κος Τσακίρης είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Πράγματι το μαγαζί ιδιοκτησιακά είναι δικό του. Όπως και τα χρήματα που διαθέτει. Μέχρι όμως μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Του ανήκουν μέχρι να μπουν στο ταμείο της ομάδας. Από το σημείο που τα χρήματα του κου Τσακίρη ενισχύσουν το ταμείο, ανήκουν στην ομάδα του Πανιωνίου. Είναι χρήματα ιερά γιατί έχουν διατεθεί καλόπιστα για ένα συγκεκριμένο στόχο. Την εκπλήρωση των ονείρων μας. Αν λοιπόν κάποιος διαχειρίζεται λάθος αυτά τα χρήματα ή απλώνει χέρι, δεν είναι υπόλογος στον ιδιοκτήτη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο του Πανιωνίου.

Για τους λόγους αυτούς θα μείνω συνεπής στις αρχές μου. Δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε κρυφτούλι ή ξεκατίνιασμα αλλά μόνο σε γόνιμο διάλογο και τεκμηριωμένη ανταλλαγή απόψεων. Όταν θέλω να θέσω ερωτήματα, το κάνω πάντα δημόσια και περιμένω δημόσιες απαντήσεις και θέσεις.

Όποιος λοιπόν νομίζει ότι μπορεί να ενημερώσει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ τον κόσμο του Πανιωνίου για τη συγκεκριμένη περίοδο, ας μου αποστείλει κείμενο το οποίο θα δημοσιεύσω αμέσως. Όπως οποιοδήποτε άλλο κείμενο, θα τεθεί στον σχολιασμό και στην κριτική των συμμετεχόντων, με μόνη προϋπόθεση την τήρηση της ευπρέπειας από κάθε πλευρά. Εννοείται ότι η δημοσιοποίηση του κειμένου από το blog καθώς και ο σχολιασμός του από τους συμμετέχοντες, δεν θα ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με αποδοχή τους.

Υ.Γ

Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε, ξεκαθαρίστε τους λογαριασμούς σας στις αίθουσες των δικαστηρίων. Καλώς ή κακώς μόνο εκεί θα αποδειχθεί ποιος είναι καθαρός και ποιος όχι, χωρίς υπονοούμενα και λάσπες.

Brfunatic

79 σχόλια:

zamis είπε...

Σωστος και καθαρος οπως παντα.
Το μονο που εχω να πω περαν αυτου ειναι οτι αυτοι που εχουν τα γενια εχουν και τα χτενια.


υ.γ. γραφει ο Καρπετοπουλος σημερα στη sportday οτι ο Κιντης προσπαθει να πεισει τους ''μεγαλους''(βαζελο κυριως)να πιεσουν τη επο ωστε να δεχτει εξομοιωση Αφρικανων και κοινοτικων.
Αντιλαμβανομαι το κινητρο και σιγουρα σηκωνει συζητηση το θεμα.
Απο την αλλη ομως αντιλαμβανομαι και το ''οραμα'' και σιγουρα δεν το μοιραζομαι.

@Αrgy
Ανεξαρτητα της διαφορετικης μας εκτιμησης για την αξια του Νικολαου,ακριβως αυτο το point ηθελα να κανω..

br fun_atic είπε...

Έχω ένα βίτσιο. Θέλω οι Πανιώνιοι να είναι ενωμένοι. Είμαστε λίγοι για να έχει ο καθένας το μαγαζάκι του. Θέλω να είμαστε όλοι μια γροθιά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Όποιος είναι εντάξει, μαζί μας. Όποιος είναι λαμόγιο να καρφωθεί στο παλούκι της πλατείας.
Ας μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα από τον Πανιώνιο, όσο υπάρχουν οι συντεχνίες και τα μικροσυμφέροντα.

br fun_atic είπε...

Μια απαραίτητη διευκρίνηση.

Στην ανάρτηση ζήτησα την αποστολή κειμένων στο Blog μου. Ο λόγος ήταν απλός. To brfunatic έχει αποδείξει ότι και καθαρό είναι και παρακολουθείται από αξιόλογους ανθρώπους (όπως όλα τα μπλογκ βέβαια).

Επειδή στο Blog μου επιτρέπονται τα σχόλια, θεώρησα σωστό, το όποιο κείμενο περιέλθει στην κατοχή μου, να αναρτηθεί και να τεθεί στον σχολιασμό όλων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αναλαμβάνω του ρόλο του διαμεσολαβητή ή του διαιτητή. Εννοείται ότι όλο αυτό δεν γίνεται για την εξασφάλιση αποκλειστικότητας ειδήσεων.

Συνεπώς, προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να διαβάσω σε οποιοδήποτε Πανιώνιο μέσο (και όχι υποχρεωτικά στο δικό μου) ένα τεκμηριωμένο και επώνυμο κείμενο που θα απαντά συγκεκριμένα ερωτηματικά.

Griniaris είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=7820484

Όπως πάντα...Μπέος.Όλα τα λεφτά η τελευταία παράγραφος...

br fun_atic είπε...

Να άλλος ένας ωραίος τύπος για παγκόσμιο. Άντε να τον καλέσεις όμως...

Griniaris είπε...

Πιστεύεις ότι δεν θα ερχόταν ή σκέφτεσαι αυτά που θα ακολουθήσουν;

br fun_atic είπε...

σε κάλυψα;;;;;

Griniaris είπε...

Απόλυτα....

br fun_atic είπε...

Στάρε (sport24)

"..."Είμαι ένας Σουηδός προπονητής που έχει την ευκαιρία να δουλέψει εκτός Σκανδιναβίας", είπε ο 35χρονος τεχνικός αρχικά και όταν ρωτήθηκε για το αν θα αποχωρούσε από τον σύλλογο της χώρας του αν δεν ήταν στην 13η θέση αλλά στην πρώτη τριάδα, απάντησε:"Δεν έχει να κάνει με κάτι τέτοιο. Μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία που είναι μεγάλη".

Οι ετήσιες απολαβές του σύμφωνα με τους Σουηδούς θα φτάσουν τις 250.000 ευρώ ενώ στην ΑΪΚ ήταν 200.000. "Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα προσωπικό συμβόλαιο, το οικονομικό πάντα παίζει ρόλο σε τέτοιες αποφάσεις", είπε ο νέος προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

"Υπάρχει συμφωνία της ΑΪΚ με τον Πανιώνιο". Όσο για την νέα του ομάδα, είπε:"Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες".

Τέλος για τους στόχους την επόμενη σεζόν, ανέφερε:"Στόχος είναι η ομάδα να παλέψει για να μπει στην πρώτη πεντάδα, ανάμεσα στους μεγάλους συλλόγους".

Τα 50.000 ευρώ που είναι η διαφορά πάντως δεν λέγεται και μεγάλη ευκαιρία.
Να τον έπεισε η ποιότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος;;; Μυστήριο.
Είσοδος στην πρώτη πεντάδα σημαίνει υποχρεωτικά πέμπτη θέση ή οποιαδήποτε από τις πρώτες πέντε;;;
Έρχεται...φουντωμένος πάντως. Καλό αυτό.
Ερώτηση: μόνο οι παίκτες θα μένουν από εδώ και στο εξής στην Ν.Σ ή και το προπονητικό τιμ;;;

br fun_atic είπε...

Το ότι χρησιμοποιεί ακόμη πρώτο πληθυντικό αυτός ο άνθρωπος με συγκινεί απίστευτα :(

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/80325-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%87%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1

br fun_atic είπε...

και ένα mini cv

http://en.wikipedia.org/wiki/Mikael_Stahre

zamis είπε...

Αυτος ειναι ο προπονητης της καρδιας μας ΠΑΝΤΑ.
Kριμα που δεν το καταλαβαινει ο κ.Τσακιρης.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάθεται στον πάγκο της ομάδας Σουηδός προπονητής. Αυτός που θυμάμαι είναι ο Μπο Γιόχανσον.
Ακολουθεί ένας κατάλογος προπονητών του Πανιωνίου από τον Γιόχανσον και μετά :
Bo Johansson (1988-1989)
Emerich Jenei (1995-1996)
Jacek Gmoch (1999)
Martti Kuusela (2000-2002)
Giorgos Vazakas (2004-2005)
Dimitrios Barbalias (2005)
Nikos Pantelis (2005)
Josef Csaplár (2005)
Jozef Bubenko (2005-2006)
Vangelis Vlaxos (2006)
Ewald Lienen (2006-2008)
Takis Lemonis (2008)
Joti Stamatopoulos (2008-2009)
Emilio Ferrera (2009-2010)

Thanos Topouzis είπε...

A re Lienen...

Ron Barceló είπε...

Josef Csaplár (2005) = Γιόζεφ Ξαπλάρ?!

Μετά σου λέει γιατί η ομάδα είχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης..

Πάμε ρε Mad Μίκε

br fun_atic είπε...

Ωραίο αυτό το Mad Mike. Κατοχυρώθηκε!!!

Ron Barceló είπε...

Κυκλοφορεί ενα video στο youtube στο οποίο χαρίζει τη..γραβάτα του σε μια καλτ μεθυσμένη φιγούρα - οπαδό της ΑΙΚ.
Φημίζεται-λέει-γενικότερα για την επικοινωνία του με τους φιλάθλους.Φανταστείτε μνημειώδη σκηνικά που έχουν να γίνουν με Μητσάρα κ Ζονκ..

Costix είπε...

Και με Ευτυχη (μεθυσμενο απο τσιπουρο) να του απαγγελει Τραμουντανα και να προσπαθει να του εξηγησει οτι το συστημα 4-4-2 ειναι καλυτερο απο το 4-3-3.
Α, ρε γλεντια !!!

antunix είπε...

Μεγάλες αλήθειες λεει ο Κύριος Γιώργος...

http://www.sport24.gr/html/ent/099/ent.358099.asp

antunix είπε...

Στο ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης, αναφέρει ότι οι Αρκάδες έκλεισαν φιλικό για τις 14 Μαίου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αυτό είναι κατά του στερητικού συνδρόμου...

br fun_atic είπε...

ευκαιρία να τους κερδίσουμε μία φορά φέτος.

Max player of the year

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17826&catid=5

αν και έχουμε ειδικό γι αυτά τα θέματα, πιστεύω ότι δεν θα πέσω πολύ έξω. Αμφιβάλω αν η pepsi ενδιαφέρεται γιά τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς γιά τον Πανιώνιο. Μάλλον την ενδιαφέρει η συμμετοχή στον διαγωνισμό γιά να μετρήσει την διείσδυση του προϊόντος της. Επειδή όλοι μας θέλουμε να έχει ο Πανιώνιος ισχυρούς σπόνσορες, πρέπει να ψηφίσουμε σε αυτό τον διαγωνισμό. Ευκαιρία βέβαια να τιμήσουμε και τον παίκτη της επιλογής μας.

Griniaris είπε...

Ποιά ακριβώς στέρηση έχετε από την ομάδα που παρακολουθήσαμε από τον Γενάρη και μετά;

ΥΓ.Η ψηφοφορία δεν συμπεριλαμβάνει τον Ρεκόμπα.Αναγκάστηκα να ψηφίσω τον αμέσως καλύτερο...Μπαρόνι.

br fun_atic είπε...

Για να δγιούμε; Εσύ θα έρθεις για όχι;

Αυτά τα Πολίτικα πρέπει να αρχίσουμε να τα συνηθίζουμε :)

br fun_atic είπε...

Ψήφισα κι εγώ. Δεν είχα προσέξει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι ενήλικοι (χαζομάρα αυτή). Έτσι ο γιος μου (που είναι γνωστό τι ψήφισε) δεν θα έχει πιθανότητες για τη φανέλα του Φαμπιάν). Δεν πειράζει.

Griniaris είπε...

Γιατί είπα εγώ ότι δεν θα έρθω,γιαβρί μου;Άλλο αυτό...

amanAM είπε...

Εμείς με τα μπλογκς, δεν έχουμε μεταξύ μας αντιπαλότητες. Γι αυτό, όσοι θέλετε να τοποθετηθείτε επί του θέματος που θέτει ο αδελφός Μπρφάνιος, μπορείτε να τα στείλετε σε μένα, να ανεβάσω κι εγώ λίγο τράφικ!!!!!!!!!!

:-)

br fun_atic είπε...

Ναι πασσάακα μου. Ναι γιαβρί μου. Ναι τζιγέρι μου.
Αν με τις στείλουν τις γραφές, θα σε τις στείλλω ούλες, το τράφικ σου να ανεβάσεις.
Άμα απόκριση δεν βλλλλέπω. Μασ Αλλαχ.

br fun_atic είπε...

Κάνω που κάνω όλη την εβδομάδα τον Καραγκούνη, να τον βλέπω κι από πάνω στην super μπάλα live πάει ΠΑΡΑ πολύ.

Θα σβήσω το MEGA από τα κανάλια της τηλεόρασης. Δεν πάει άλλο...Ποιος ακούει βέβαια την κόρη μου που βλέπει ΜΟΝΟ MEGA.

zamis είπε...

mega moun
για σενα βγηκε:)

Griniaris είπε...

Tώρα συνειδητοποίησα ότι 14 Μαϊου είναι Παρασκευή και ο αγώνας θα γίνει μάλλον στο Απήλιο,απ'ότι άκουσα στο ράδιο.Αίσχος...

Φταίω μετά που γκρινιάζω;

br fun_atic είπε...

Μα εσύ δεν αντιμετωπίζεις στερητικό. Και πως άλλωστε, αφού ότι χαπάκι σου γυαλίσει το παίρνεις. Ιδίως τα ληγμένα. Φύρα μηδέν το κατάστημα :)

br fun_atic είπε...

θα έλεγα να γίνει στη Ν. Σμύρνη και να επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους των νέων διαρκείας. Θα θυμηθούμε μου φαίνεται παλιές αξέχαστες εποχές!!!

Griniaris είπε...

Έχεις ακούσει ποτέ τρελό να παραδέχεται ότι δεν είναι καλά;Όσο για τα ληγμένα,χρησιμοποιούνται πάντα μετά τους αγώνες,ποτέ πριν...

Θέλεις να μείνουμε μόνοι μας,ε;

Katrinos είπε...

Kαλά είπαμε, έχουμε τρομερό προπονητικό κέντρο, αλλά ρε παιδιά ας χρησιμοποιήσουμε και το γκαζόν της Νέας Σμύρνης, άλλωστε πάει για αλλαγή.

Έλεος παρακαλούμε να γίνει ο αγών στη Νέα Σμύρνη , που να τρέχουμε στο Κορωπί....

amanAM είπε...

Θα γίνει αλλαγή στο γκαζόν?
Το παλιό τι θα το κάνουμε?

Εγώ θα έπαιρνα ευχαρίστως ένα κομμάτι από το παλιό... Να το βάλω στην αυλή, να έχω ένα κομμάτι από εκεί που πάτησε ο Ρεκόμπα!

Πρόταση: Το καινούργιο γκαζόν να μην έχει λωρίδες με διαφορετικό χρωματισμό. Αυτές οι γραμμές, μας διευκολύνουν να αντιλαμβανόμαστε πόσο μας αδικούν. Εάν είναι μονόχρωμο, θα έχουμε μια αμφιβολία. Καλύτερα να αμφιβάλλουμε, παρά να είμαστε βέβαιοι ότι μας πήδηξαν!

br fun_atic είπε...

Τι μας είπε ο κος Πλεύρης (δικηγόρος - καθηγητής νομικής - ετών 33); Ότι αν κάποια από τις Π.Α.Ε στραφεί νομικά εναντίον του, θα έχει κάθε δικαίωμα να ελέγξει τα βιβλία τους με ορκωτούς λογιστές; Ποια σχολή έχετε τελειώσει; Ποιο πανεπιστήμιο σας έκανε διδάκτορα; Τι τον κοιτάτε μωρέ; Ξαμολήστε τον Οικονομάκη !!!
Αλλά ο γάβρος Πλεύρης, που εκλέγεται στην Α' Αθηνών (δεν μπορεί όλο και κάποιος Πανιώνιος ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ θα ψηφίζει εκεί) ξέχασε κάτι μυστήρια φετινά παιχνίδια του γάβρου στο Καραϊσκάκη με όλα του τα παραρτήματα

@Φιτσαντωνάκης
Καλό το ρεπορτάζ για τον Στάρε. Γιατί επαναλάμβανες συνέχεια ότι έρχεται με την σύντροφό του; Τόσο εντύπωση σου κάνει που δεν είναι παντρεμένος;Ρέπεις προς Λαμπίρη μου φαίνεται...Ήθελα να ήξερα που τις μαθαίνει αυτές τις λεπτομέρειες :) Είναι ικανός να ψάχνει στα Σουηδικά ληξιαρχεία για να βρει και να αποκαλύψει το στεφανοχάρτι :)

@Μπέος
Γιατί βρε Αχιλλέα κάνεις ψηστήρι στον Ντρόμπνι; Επειδή είσαι κουμπάρος του; Άσε να πάρουμε κι εμείς έναν τερματοφύλακα της προκοπής.Από τον Γιάρο και μετά έχουμε πήξει στους τροχονόμους.

Τα dvd που ζήτησε και πήρε ο Στάρε είναι από τα καλά ή από τα ληγμένα; Μην του δώσετε τίποτα παλιά με τον Λίνεν (Τζιμπουρ, Χούτο, Ντάριο,) ή κανένα υπερβατικό (Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-5) γιατί θα τον πιάσει άγχος. Θα σκεφτεί και με το δίκιο του ο άνθρωπος ότι αν με τέτοια ομαδάρα κινδυνεύσαμε να πέσουμε, το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι εφάμιλλο του Ισπανικού. Και άντε να κάνεις καριέρα στην Ισπανία, όντας Σουηδός
Κάτι με Όμο δώστε του :)

@ΣΤΑΡΕ 2
Δεν ξέρω αν είναι τεράστιο άλμα για την καριέρα σου το Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα κρατήσεις μερικά χρονικά σημεία. 1. Τις δύο παρελάσεις, 2. τα εκτός έδρας παιχνίδια με γάβρο, σκουλίκι, μπάοκ. Αν τα περάσεις αυτά, τότε θα μπορείς να έχεις άποψη :)

br fun_atic είπε...

Αποκλειστικό!

Σταρε - Τσακίρης
Βίοι παράλληλοι.
Αποκαλύπτουμε το κριτήριο επιλογής του Σουηδού προπονητή.

Στάρε:
http://www.youtube.com/watch?v=UZlsmfADh1s

Τσακ:
http://www.youtube.com/watch?v=eSi0RHIq430

Μπορεί αν ψάξω να βρω και κανένα παρόμοιο βιντεάκι του Κιντή. Δεν μπαίνω καν στον κόπο γιατί φοβάμαι ότι θα χαλάσουμε τις καρδιές μας (ιδίως αν τραγουδάει το εμπρός της Α.Ε.Κ παλληκάρια) :)

br fun_atic είπε...

@Κιντής
ελπίζω να μην βρήκατε την ευκαιρία να εμφανίζεστε στο γήπεδο με κασκόλ της Α.Ι.Κ :)

br fun_atic είπε...

κι άλλο βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=vAGvzdOzrP0

Πάει και τελείωσε. Είναι τύπος για παγκόσμιο. Μου κάνει. Καλώς να έρθει.

Εύλογη απορία: Αυτό το Svenska Mastare που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο στον φωτεινό πίνακα τι να σημαίνει; Ότι πήρε το Σουηδικό Πρωτάθλημα ή ότι τον περιμένουν στα αποδυτήρια τίποτα βυζαρούδες Σουηδέζες. Αγόρι μου, αν είχες τέτοιες υπηρεσίες στην Α.Ι.Κ έκανες κάκιστα που έφυγες...

Τώρα δε που θα γεμίσουμε αραπάκια, έχεις να δεις κάτι φίδια στα αποδυτήρια...Ένα σου λέω. Ήσουν στον παράδεισο!!!

zamis είπε...

Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=rtZ_-cMqmCc&feature=related

br fun_atic είπε...

Κι ένα βίντεο από Α.Ι.Κ

http://www.youtube.com/watch?v=iZPRVeRVO4I&feature=related

Δεν την λες και μπαλάρα πάντως. Χαλαρές άμυνες. Έτσι που τους βλέπω πιστεύω ότι αν έβλεπαν τον Όμο ως κεντρικό αμυντικό θα του φιλούσαν τα πόδια!!!

Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος πήρε το νταμπλ και αυτό μετράει.

Παρατήρηση δεύτερη. Αν αυτός είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γκέντεμποργκ, μάλλον πρέπει να κάνουμε εικόνισμα τους δικούς μας. Ο Μπεθέρα μπροστά του είναι φάντομ :)

br fun_atic είπε...

LOL μέσα στο μυαλό μου ήσουν. Είπα να μην το βάλω και το χοντρύνω :)

IWN1998 είπε...

Είναι σίγουρο ότι τη νέα περίοδο θα γίνουν παρελάσεις ή θα πειρκοπούν λόγω εξόδων και κρίσης;
Ρωτώ γιατί θα χαθούν τα ποδοσφαιρικά milestones...

Griniaris είπε...

zamis είσαι πολύ κακός...

ΥΓ.Δε φέρνει κι αυτόν τον Φλάβιο μαζί του...

zamis είπε...

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Συνεχιζω με αποκλειστικη μεταδοση ενος βιντεο απο το μελλον.
Δειγμα του υπερποδοσφαιρου που θα παιζουμε συνδυαζοντας δυο μεγαλες ποδοσφαιρικες σχολες.

http://www.youtube.com/watch?v=cwEv5YSH-uk

IWN1998 είπε...

Svenska Mastare - πρωταθλητής Σουηδίας...καμμιά σχέση με άλλα πλούσια του Θεού ελέη

zamis είπε...

Περαν ενος αρθρου το οποιο υπερασπιζεται τα δικαιωματα των μπουκ και ταυτοχρονα αγνοει σημαντικες παραμετρους στο θεμα των στημενων,ο φιλος μας κ.Πανουτσος μας χαρακτηριζει''ομαδα που βρισκεται στον αφρο του καταλογου με τα υποπτα ματς''.
Χωρις να μας κατονομαζει..

zamis είπε...

Αλλα κι ενα πολυ καλο απο Στεφανο Χαρη.
Μ.Π.Ε.Ο.Σ.(Μηχανισμος Παταξης Εγκληματων Οργανωμενου Στοιχηματος)!!!!

zamis είπε...

Ειμαι κοντα σε εγκεφαλικο.
Συνεχιζοντας την αναγνωση της sportday,διαβαζω οτι ο Μπεος σκεφτεται Λινεν για Βολο.

Griniaris είπε...

Με γαμπρό ή χωρίς;

Ένας μικρός Πανιώνιος φτιάχνεται στο Βόλο.Και μετά σκεφτόσασταν μη γίνει γήπεδο στο Κορωπί.Για να σας δω να τρέχετε στο Βόλο...

zamis είπε...

lol griniari θα παθουμε πληρη συγχυση και με τη Νικη Βολου!
Και Γκαλινοβιτς λεει ο Μπεος..

br fun_atic είπε...

Συγνώμη κιόλας, αλλά αν ο Μπέος πάρει Ντρόμπνι και Λίνεν, στο μεταξύ μας παιχνίδι θα πάω να καθίσω στην θύρα 8.Και με το νόμο μάλιστα καθώς δεν είμαι καν μετακινούμενος οπαδός :)
Δηλαδή δεν μπορώ να μετακινηθώ τέσσερις θύρες στο ίδιο γήπεδο;

Αχιλλέα, πας να μας κάνεις όλους Αυστριακούς μου φαίνεται.
Θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ (Βόλου) μου :)

Ο.Κ
του έμεινε να πάρει Ρεφίκ και Ντάριο για να μας στείλει αδιάβαστους :)

Ο Αχιλλέας πάντως πρέπει να νοιώθει κάτι ανάλογο με τον Κιντή. Εδώ κολλάνε οι Σουηδοί. Μπέργκμαν κύριοι!!! Ό,τι πρέπει γι' αυτές τις καταστάσεις :)

Κύριε Πανούτσο, τις καταγγελίες σας στον Πλεύρη...Ή αλλιώς αλλάξτε πλευρό :)

br fun_atic είπε...

Και ένα δείγμα Μπέργκμαν.

http://www.youtube.com/watch?v=cwEv5YSH-uk

Οι διάλογοι στα Σουηδικά και οι υπότιτλοι στα Τούρκικα.

Έτσι είναι η κουλτούρα. Θέλει θυσίες.

Θέλετε πολύ "Αλκυονίδα" κάφροι για να συνέλθετε!!!

br fun_atic είπε...

Άντε να ανεβάσουμε κι από 'δω το Traffic

http://www.youtube.com/watch?v=MxG131u0DTM&NR=1

Ότι ξαδερφούλες, ανηψούλες κ.λ.π έχει ο κος Στάρε (αυτού του επιπέδου όμως - όχι τα μπάζα του Βορρά) θα τα φιλοξενήσουμε με χαρά στο γήπεδό μας.

Μου 'χει μείνει απωθημένο κι αυτό με τις ξανθιές...Αλήθεια, δεν μπορούμε να το οργανώσουμε από μόνοι μας;

br fun_atic είπε...

Και για να πάει το traffic ακόμη πιο ψηλά:

Απαραίτητη η γονική συναίνεση.
Αν αντιμετωπίζετε καρδιακά προβλήματα ή προβλήματα παντόφλας, λάβετε τα μέτρα σας

http://www.youtube.com/watch?v=G9PszimFt8A

amanAM είπε...

re remalia, ehete trelathei?
Ti einai ola afta ta video me Soyhdezes?

br fun_atic είπε...

Ανεβάζω το...traffic μου

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7834461

Παει δλδ Γιονσον κεντρο αμυνας και Μανιατης αντε γεια

br fun_atic είπε...

Και όλους αυτούς τους Αφρικανούς τι θα τους κάνουμε;

Καλά αυτός ο χριστιανός ακόμη δεν ήρθε, καλά - καλά δεν είδε μία προπόνηση, ακόμη δεν κατάλαβε ποιες εσοδείας είναι τα dvd και κάνει μεταγραφές; Και για να έχουμε καλό ρώτημα παίζει στην Ντέρμπι αυτός ο Στουρ;

Katrinos είπε...

Σου λέει, βάλε στην άμυνα δικά μου παιδιά ξυλοκόπους να είμαστε σίγουροι και άσε τα πειράματα του προέδρου (νομιστεράκια) για το κέντρο.

Πάρτε και μια κολακευτική φωτό του Μιχαλάκη (ρε μπας και το τσούζει και αυτός, πολύ πρήξιμο...)
http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.932859!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg


@BR , πάρε και για το Fredrik Stoor
(αν και θυμίζω ότι ο πρόεδρας είπε ότι όποιο όνομα διαβάζουμε να το ξεγράφουμε)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fredrik_Stoor

zamis είπε...

Στρουτ ξεστρουτ εγω καταλαβαινω οτι χωρις Μανιατη,Τζαβελα,Νικολαου δεν θα υπαρχει ουτε ενας Ελληνας στη βασικη ομαδα.

Katrinos είπε...

Μάλλον έτσι θα είναι Zamis. Δυστυχώς, βαδίζουμε στο δρόμο που χάραξε η πλειοψηφία των ομάδων της S/L. Ελπίζω να προωθηθούν τα πιτσιρίκια που έχουμε.

Βέβαια για να γίνω και λίγο κακός πλάνο με διπλές προπονήσεις, πειθαρχία, επαγγελματισμό κλπ , δεν μου πολυβγαίνει με Έλληνες , ίσως με τίποτα πιτσιρίκια και αυτό με μεγάλο ?

zamis είπε...

Μεταξυ των ακρων υπαρχουν και τα μεσα.
Ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο θα με αφορα ενας αρης μαυρου χρωματος με ξανθιες μπουκλες.

Katrinos είπε...

Zamis εσένα δεν σε αφορά , αφορά όμως τη λαοθάλασσα των μαύρων που θα είναι στη 2 κάθε Κυριακή.

Τρελλό σενάριο, απο τη μία πλευρά του γηπέδου(4-5-6-7), εκατοντάδες ξανθιές Σουηδο-Νορβηγο-Φινλανδεζο-Δανές και απο την άλλη μιλλιούνια ξαναμένων μαύρων,όλο αυτό το μιξ σε περίπτωση νίκης θα καταλήγει σε απίθανο όργιο στη σέντρα. Σε περίπτωση ήττας , θα υπάρχει ειδικό τούνελ που απο τη 2 θα οδηγεί απευθείας στα αποδυτήρια. και ξέρετε τι λεν, Once you go black you never go back!

zamis είπε...

Jon,cheers mate,τωρα γινεται υπερθεαμα και στα ματια μου!

υ.γ1 κρατα μωρε κι εσυ μερικες διπλα μας,ολες στη μαυρη βουλα θα τις βαλεις?

υ.γ2 στειλε playlist στο dj για ατμοσφαιρα,swedish pop and african rhymes,you know.

υ.γ3 πεστα ολα αυτα εγκαιρα στο Φανουρη γιατι αν μεινει τον βλεπω με εμφραγμα.

Katrinos είπε...

Μωρέ εγώ να κρατήσω κάβα, αλλά και αλυσοδεμένες να τις έχουμε μόλις δουν τα δρώμενα (και άλλα...) στη σέντρα θα φύγουν τρέχοντας

Έμφραγμα θα πάθει ή εμβολή απο μαύρη 60άποντο Νιγηριανό εργαλείο?
(σαν τον άλλο στη Κρήτη που τον σουβλίσαν με σκουπόξυλο)

br fun_atic είπε...

1. Μην είστε πεσιμιστές. Οι Σουηδέζες εκτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα!!!
2. Δεν έχει σημασία το μέγεθος του εργαλείου αλλά ο μάστορας. Εξ΄ου και το γνωστό τραγούδι "Αποστόλη, βάλ' την όλη, την παλιά την μαστοριά σου".
3. Για να δούμε Σουηδέζες, πρέπει πρώτα να στεριώσει ο Σουηδός. Γιατί αν του κουνήσουμε μαντίλι, βλέπω να γεμίζουμε βλαχάρες...

br fun_atic είπε...

Έχω ξεκινήσει προπόνηση στα Σουηδικά. Οι εξελίξεις τρέχουν, οι Σουηδέζες έρχονται κι εμείς κοιμόμαστε

Έχουμε και λέμε

Stahre, Stahre, Grekiska Mastare!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

να πως θα ειναι η εξεδρα μας με τις Σουηδέζες

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TeH0iO35uBs&feature=player_embedded

br fun_atic είπε...

Αυτή είναι Ουρουγουανή.

Πάμε σε ένα σοβαρό θέμα.

Άντε και ήρθαν οι Σουηδέζες. Ο Ζούρι και η τρελοπαρέα του θα χαρούν απίστευτα.

Εμείς οι υπόλοιποι θα την γλυτώσουμε την παντόφλα;;; Πολύ φοβάμαι ότι το γήπεδο θα καταντήσει ανθυγιεινή συνήθεια, καθώς θα γεμίσει από συζύγους...

Griniaris είπε...

Δυστυχώς,
ΟΥΕΦΑ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 3-2....
Κι αυτοί οι άνθρωποι ψάχνουν το Πανθρακικός-Πανιώνιος.Λίγο ντροπή ρε αληταράδες δεν βλάπτει....

antunix είπε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 29/4/1998
ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΑΛΙΤΖΗ!

br fun_atic είπε...

Και φυσικά το θυμόμαστε, γιατί δεν ζήσαμε κάτι ανάλογο από τότε...

antunix είπε...

Έρχεται ο Σουηδός και τσεκάρει, παίκτες που γνωρίζει από την Σουηδία. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αποδειχτούν λαβράκια… Στο μεταξύ, θυμάμαι κάποτε ότι οι ομάδες της Σκανδιναβίας, στηρίζοντας αποκλειστικά σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, με 1-2 εξαιρέσεις. Βλέπουμε και εκεί… Παγκοσμιοποίηση. Αργεντινός, Βραζιλιάνος, Άγγλος, Σλοβένος, Ουγουγουανός και Αμερικάνος (!) αλλά και ένας ελληνο-καναδός που κάποτε έπαιξε στην Καλαμάτα!!

http://www.sport24.gr/html/ent/436/ent.358436.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/AIK_Fotboll#Current_squad

br fun_atic είπε...

antun
Γεωγραφία: Μετεξεταστέος. Πας για Σεπτέμβριο.
Λιβεριανός είναι ο άνθρωπος.
Απαράδεκτο για πράκτορα :)

antunix είπε...

@ Br
Ναι σωστός, την είδα βιαστικά τη σημαία… !

antunix είπε...

Άσε που με δύο εμφυλίους τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν μας ζητά ταξίδι εκεί…

antunix είπε...

Βέβαια σκέφτομαι να στείλω κάποιον να ζήσει… περιπέτεια και να βρει παίκτες…
Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι… :0-)
Moυχχαχα!!