Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Σε αυτό το παιχνίδι μπορούν να γίνουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις. Θα προσπαθήσω να συνθέσω όλες αυτές.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μας είχε εγκλωβίσει στην αμυντική τακτική του, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναπτυχθούμε σωστά και να απειλήσουμε με αξιώσεις. Ήταν επίσης ένα διάστημα κατά το οποίο δεν έβγαιναν με τίποτα οι εμπνεύσεις του Φαμπιάν Εστογιανώφ με αποτέλεσμα να είναι εμφανώς εκνευρισμένος.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ συνολικά είχε δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο). Παρ’ όλα αυτά όχι μόνο δεν κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δέχθηκε και ένα γκολ στην κόντρα από τον Καούνο (κρίμα που δεν είχαμε προσέξει αυτόν τον παίκτη).


Ήμασταν άτυχοι; Σίγουρα. Ήταν μαγική εικόνα το αποτέλεσμα; Ασφαλώς. Αξίζαμε να κερδίσουμε; Μάλλον όχι. Γιατί; Η έλλειψη επιθετικών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η ομάδα αναπτύσσεται σχετικά καλά μέχρι το κέντρο και από εκεί και ύστερα το χάος. Το γκολ σε εμάς πλέον είναι θέμα ατομικής έμπνευσης και τύχης και όχι συλλογική ενέργεια. Ίσως δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ίσως όχι και αυτό γιατί στο ποδόσφαιρο κερδίζει η ομάδα που σκοράρει έστω και μία φορά και όχι αυτή που χάνει ευκαιρίες.


Πιθανόν να μην έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για πρόκριση. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να βρεθούν σε καλή ημέρα τα αστέρια μας. Δεν είναι όμως δυνατόν να περιμένουμε σπουδαία πράγματα στην συνέχεια στηριζόμενοι αποκλειστικά σε ατομικές εμπνεύσεις και ενέργειες. Ο Πανιώνιος έχασε το σπουδαιότερο προσόν του. Δεν είναι πλέον ομάδα ή έστω δεν είναι η ομάδα που ήταν.

Αρνητικά: το ντεφορμάρισμα του Κουμορτζί (προσωπική μου άποψη)

Θετικά: Η μεγάλη άνοδος του Κρέσιτς.

37 σχόλια:

zamis είπε...

Ακριβως οπως τα λες.
Η ομαδα(που δεν ειναι πλεον ομαδα)εχει τεραστιες αποστασεις μεταξυ των γραμμων της,αλληλοκαλυψεις ανυπαρκτες,ειναι πιο αργη κι απο μενα και η ψυχολογια βρισκεται στο ναδιρ.
Ψυχραιμια.

υγ1. Αυτοι που βριζουν καιρο τωρα το Μανιατη,μηπως καταλαβαν ποσο ελειπε και σημερα?

υγ2.Νομιζω ο Κουμο ταχει φτυσει κανονικα.

υγ3.Κοιτα να δεις που ο Κρεσιτς ειναι τρια ματς σερι ο κορυφαιος της ομαδας.Μεχρι και στις απομακρυνσεις του ειναι σωστος..τι να πεις..

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε προβλημα στην επιθετικη αναπτυξη. οχι μονο στην απουσια σεντερ φορ. αλλα και στις κινησεις χωρις μπαλα. eεπισης, δεν υπαρχει επιθετικο πλανο. Βασιζομαστε τοσο σε ατομικες ενεργεις οπως ειπατε, οσο και στα στημενα που γενικα ειμαστε πολυ επικυνδυνοι.

Ζαμη, με τα υ.γ. διαφωνω εν μερη. Ο μανιατης σιγουρα λειπει απο τον πανιωνιο, οπως λειπει και απο οποιαδηποτε ομαδα της ελαλδος αφου ειναι (κατ εμε) ο καλυτερος στην θεση του στην χωρα μας. Αλλα απο την αλλη ο κοντοες εδωσε πολυ ενθαρρυντικα μυνηματα για το εαν μπορει να παιξει (και) αυτη την θεση. σιγουρα παντως αυτοι που βριζουν τον μανιατη εκτος απο καφροι ειναι καρα-αμπαλοι. αλλα αυτο δεν φανηκε σημερα, ειναι απλα δεδομενο.

ο κουμο συμφωνω οτι δευτερο σερι ματς ειναι πεσμενος, παραμενει ομως ο καλυτερος μας παικτης φετος, σαν γενικη εικονα.

ο κρεσιτς σημερα ητανε απαρεδεκτος για εμενα. εκανε δυο εξοδους μεσσολογγιου σε 2 στημενα στο α'. δικαιολογισε το γιατι ποτε δεν βγαινει και ολοι λεγαμε "βγες ρε, βγες". επισης εκανε τρελη εξοδο στα ποδια του καουνου στο β' ο οποιος κινουμενος προς τα εξω ηταν εντελως ακινδυνος καλυπτομενος απο πισω απο τον μαιστοροβιτς απο κοντα.

Η ομαδα εκανε μεγαλη προσπαθεια σημερα. και δεν θα πω μονο στο Β, γιατι αυτο ειναι φυσιολιγικο (45 καλα λεπτα). αυτο γιατι πρωτον καμια ομαδα δεν παιζειπανω απο 60-65 λεπτα με πληρη υπεροχη και δευτερον μην ξεχναμε οτι ειμαστε ομαδα με κουσουρια "ιντερτοτο" (fitness wise), αρα πρεπει σε διαστηματα να παιζουμε λιγο εξυπνα για να εξοικονομουμε δυναμεις.

η μπαλα θελει και τυχη. και σημερα ηταν προκλητικα εναντιον μας. παρα την ελληψη επιθετικοθυ πλανου, αναπτυξης, σεντερ-φορ, καναμε πολλες και καλης ποιοτητας ευκαιρειες για να κερδισουμε με καθαρο σκορ. αλλοι κανουν πολυ λιγοτερες και νικανε. διαφωνω με μπι-αρ ως προς το συμπερασμα, αξιζαμε την νικη, αλλα συμφωνω με τις αδυναμιες που ανελυσε.

υγ. ο αντερσον και ας μην ειναι καθαρο 9αρι, ειναι κανονικοτατος παικτης και μπορει να μας βοηθισει πολυ. ητανε δε ο μονος με διαρκει κινηση μπροστα χωρις την μπαλα.

κων/νος

zamis είπε...

Τα μαθατε? φταιει ο Σταμ(και ο Γκοζανγκα)..
Ψυχραιμια

br fun_atic είπε...

Σέβομαι το μήνυμα του Προέδρου και δεν θέλω να καταλογίσω ευθύνες σε κανέναν. Εννοείται βέβαια ότι θα αξιολογήσω και την στάση των υπολοίπων.

br fun_atic είπε...

Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που επιθυμώ ή χαίρομαι με τις αποτυχίες του Πανιωνίου. Όμως οι αποτυχίες έχουν και κάτι καλό. Προκαλούν αποκαλύψεις και βοηθούν τις μάσκες να πέσουν... Υπομονή και θα μάθουμε πολλά και ωραία πράγματα...

Υ.Γ

είμαι περήφανος να λέω ότι ο γιός μου είναι ο καλύτερος Πανιώνιος φίλαθλος. Έκλαιγε με λυγμούς επειδή δεν θα μπορούσε να δει το παιχνίδι από κοντά λόγω ίωσης, δεν έκλαψε όμως για την ήττα. Αν όλοι ήταν έτσι η ομάδα μας θα ήταν σπουδαία.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η br fun_atic είπε...

Σέβομαι το μήνυμα του Προέδρου και δεν θέλω να καταλογίσω ευθύνες σε κανέναν. Εννοείται βέβαια ότι θα αξιολογήσω και την στάση των υπολοίπων.

http://kostaspapadakos.blogspot.com/2009/02/0-1.html

enjoy

κων.νος

zamis είπε...

Α..δεν ειχα διαβασει τα υπολοιπα..εγω αναφερομουν σε δημοσιογραφικες κριτικες..οντως..we ain't see nothing yet

re-la-re είπε...

Ψυχραιμία παιδιά.

Έχουμε περάσει και χειρότερα. Nομίζω ότι αυτές τις μέρες θα δούμε μπόλικα ποντίκια που θα εγκαταλείπουν το καράβι στη μέση της θύελλας.

br fun_atic είπε...

Δεν κρύβω ότι μου αρέσουν πολύ οι Ελληνικές ταινίες. Η σημερινή ημέρα μοιάζει με την ταινία Τζένη - Τζένη. Όποιος την θυμάται καλά, καταλαβαίνει τι εννοώ.

br fun_atic είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε
αποφεύγω να διαβάζω οτιδήποτε πριν να γράψω. Κατόπιν την υπόδειξής σου διάβασα τα πάντα (μετά την ανάρτηση του κειμένου μου βέβαια το κάνω έτσι κι αλλιώς πάντα). Εξακολουθώ να μην θέλω να σχολιάσω τίποτα γιά την ώρα και βέβαια εξακολουθώ να θαυμάζω τον γιό μου.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ρεκόμπα τι λέτε? Η ομάδα ρολάρισε με το που πήρε τη θέση του ο Σκούφαλης. Δεν ξέρω αν ήταν τραυματίας ή απροπόνητος, πάντως Ρεκόμπα δεν ήταν.

Γιώργος Σ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπηρε μπι-αρ

πρεπει να εισαι υπερηφανος με τον γιο σου. γιατι για ενα παιδακι θελει πολυ κουραγιο να ειναι πανιωνιος στο ποκ-ικο σχολειο.

εδω οι κορες μου τρωνε τετοι δουλεμα που πηγαν να το παιξουνε οτι εχουν και δευτερη ομαδα (φυσικα τους το εκοψα).

τελικα ομως το περισσοτερο κουραγιο να παραμεινουμε λογικοι και να μην τρελαθουμε το χρειαζομαστε εμεις που ακουμε τους αλλους πανιωνιους. οι ποκ-ιτες εχουνε γενικα πολυ καλυτερη αποψη για τον συλλογο μας απο εμας τους ιδιους.

οσο πιο μακρια εισαι απο αλλους πανιωνιους τελικα τοσο πιο πολυ χαιρεσαι. τα καλυτερα μου χρονια (panionios-wise) ηταν οταν σπυδαζα αγγλια.

εδω με εχεις καλυψει με την συνταγη για σπιτι τυροπιτα αλλωστε. ειναι πολυ αρρωστημενη η κατασταση.

http://www.iones1890.blogspot.com/

κ

DrRigas είπε...

Με τον Ρεκόμπα στα χαφ η ομάδα παίζει σαν να έχει μπροστά κάποιο κλασσικό σέντερ-φορ και φυσικά τρώει τα μούτρα της γιατί αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει. Χωρίς τον Ρεκόμπα, το κενό του σέντερ-φορ το καλύπτουν 3-4 εναλλάξ (μέχρι και ο Κούμο) και έτσι γίνεται πιο "ομάδα". Υπήρχε σαφώς σε όλους αλλαγή νοοτροπίας με την έξοδό του (ιδίως στο Μάκο) καθώς και ταχύτητας λόγω και της εισόδου Σκούφαλη. Αν ο Σταμ ελευθερωθεί και δεν αισθάνεται σώνει και καλά την ανάγκη να τον βάζει, νομίζω θα είναι καλύτερα για όλους και ιδίως για τον ίδιο τον Τσίνο.

Τα πράγματα έχουν όντως γίνει πολύ δύσκολα αλλά παρόλα αυτά, είμαστε ακόμα ζωντανοί και μέσα σε όλους τους στόχους. Είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο, υπάρχει ακόμα καρασί στο ποτήρι.

br fun_atic είπε...

Κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Πριν ένα χρόνο ο Πανιώνιος με τα καλά και τα κακά του ήταν ΟΜΑΔΑ.

Μετά γίναμε η ομάδα του Ρεκόμπα.
Μετά γίναμε η ομάδα των Ουρουγουανών αστεριών(αλλιώς υπερβατική ομάδα).
Μετά γίναμε η ομάδα του Εστογιανώφ και των υπόλοιπων του υδρώνουν τη φανέλλα.

Τρομακτικά λάθη.
Θα έπρεπε να εξακολουθήσουμε να είμαστε η ομάδα του Πανιωνίου, όπου ο κάθε ένας, όπως κι αν λέγονταν, απ' όπου κι αν προέρχονταν θα είχε τη θέση του και θα πρόσφερε το 100%, όταν το το ζητούσε ο προπονητής.

Στον φετεινό Πανιώνιο υπάρχει ένα περίεργο χαρμάνι μάρκετιγκ, μάνατζερ και συμφερόντων το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει. Θέλω τον άλλο Πανιώνιο. Αυτόν που μου επέτρεπε να κάνω όνειρα ακόμη κι όταν έχανα.

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας για ΠΟΚίτες αυτή τη στιγμή στο ματς Ξάνθη-Αεκ γίνεται ένα πρώτης τάξεως χειρουργείο υπερ της ΠΟΚαεκ. Ανύπαρκτο (κυριολεκτικά) πέναλτυ υπερ της, ακυρωθέν κανονικό γκολ εις βάρος της. Με αυτά και με αυτά ένα 3-0 υπερ της Ξάνθης, έγινε μόνο 2-1 και άρα αφήνει ελπίδες για τη ρεβάνς. Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Τους βαρέθηκα.

Γιώργος Σ.

Ανώνυμος είπε...

μπι-αρ

ωραια τα λες τα επρι ομαδας.

ετσι ειμασταν ομως τα πρωτα 2 χρονια και η γκρινια πηγαινε συννεφο.

για να ξανα-γινουμε ομαδα θα πρεπει να πονεσουμε το καλοκαιρι αφου θα χρειαστει να παμε σχεδον απο το μηδεν. εχουμε το στομαχι?

κ

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Πάντως είναι απορίας άξιον αυτοί που "προσπάθησαν" τον Γενάρη να φέρουν φορ στην ομάδα πως κάποιους που έφεραν άλλες ομάδες όπως ο Ντόσεκ της Ξάνθης ή ακόμα και αυτός ο καταφρονεμένος Καούνος που ήταν στην Καλαμάτα και τον πήρε ο Αστέρας, δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν? Ξέρουμε ότι κάποιοι δεν θέλαν φορ για να μην ενοχλήσουν τον φίλο μας το Χούτο. Κάποιοι άλλοι επίσης ξέρουμε ότι θέλουν να παίζει ο Ντελούρα για να ανεβάσουν τη τιμή πώλησής του. Ας πούμε όμως ότι όλα αυτά είναι ψέμματα. Είναι δυνατόν να έψαχναν τις super λύσεις Γενάρη μήνα και να καταλήξουν ν' αφήσουν την ομάδα ξεβράκωτη μπροστά; Εκτός και αν πίστευαν ότι δεν θα φευγε ο Χούτος και δεν θα έλειπε ποτέ από το σχήμα ο μη μου άπτου Ντελούρα...Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει τέλεια έλλειψη διορατικότητας και σχεδιασμού. Αλλά μήπως έχουμε μείνει πίσω και στο τομέα του σκάουτινγκ; Μήπως επίσης ν' αλλάξουμε μάνατζερ απ' όπου ψωνίζουμε;
Κατά τ' άλλα λυπάμαι τον "διερμηνέα" που μάλλον τον σέρνουν σαν πρόβατο επί σφαγή...

br fun_atic είπε...

Στις 800.000 ευρώ που υποτίθεται ότι διαθέταμε υπήρχε ο Ν' Ντόϊ. Αν θυμάμαι καλά υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο στην Δανία. Δεν μας έκανε; Δεν μας έκανε ο Καούνος; Δεν μας έκανε ο "γέρος" Γιαννακόπουλος; Αφήστε με ρε παιδιά...Να παρακαλάμε να μαζέψουμε στο Πρωτάθλημα 5 βαθμούς ακόμα. Αυτό γιά παν ενδεχόμενο με την εικόνα που έχουμε...

Γιά το θέμα του καλοκαιριού.΄Ναι έχω στομάχι να περιμένω. Αρκεί να γίνει σωστή δουλειά. Αρκεί να υπάρξει στενή συνεργασία προπονητή - προέδρου και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αρκεί να πέσουν χρήματα εκεί που η ομάδα έχει ανάγκη. Αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Αρκεί το γήπεδο να μην είναι ο λόγος που θα διαλύσουμε τα πάντα...

br fun_atic είπε...

Υ.Γ

Ίωνα άδικα κουράζεσαι να τα γράφεις παντού. Απάντηση δεν θα πάρεις από κανέναν. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι περίφημοι εχθροί. Όλοι τους περιγράφουν, κανείς δεν τους ξέρει, κανείς δεν τους αναφέρει.
Όσο για τον Σταματόπουλο, που σε καμία περίπτωση δεν αποκαλώ διερμηνέα, εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι ο ΗΡΩΑΣ της χρονιάς. Ελπίζω όμως η αγάπη του για την ομάδα να μην τον οδηγήσει να γίνει το ΚΟΡΟΪΔΟ της χρονιάς. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί η τόση επιμονή μου με τον Λίνεν; Στο ξαναλέω δεν είναι προσωπολατρία. Απλά η ομάδα δεν ήταν έτσι όσο είχε της τύχες της ο Γερμανός. Μακάρι να βρεθεί αύριο κι όλας κάποιος καλύτερος. Αρκεί όμως και ο Τσακίρης να είναι ο ίδιος που ήταν πριν από δύο χρόνια ή καλύτερος.

re-la-re είπε...

Τις περισσότερες φορές εκτιμάς κάτι όταν το χάνεις.

Τα μυαλά μας τα τελευταία 2 χρόνια πήραν πολύ αέρα και ξεχάσαμε που είχαμε φτάσει. Σήμερα σε ένα ματς της χρονιάς είχαμε 994 εισητήρια, ούτε 1000. Και ενώ δεν μαζευόμαστε κατηγορούσαμε μια κατάσταση που μας έβγαζε πέμπτους.

Πολλές φορές μετατρέπουμε την επιθυμία μας σε πραγματικότητα και με αυτή κρίνουμε. Δεν βλέπαμε ότι με τα ψέματα πηγαίναμε καλά, θέλαμε λούσα. Νομίζαμε ότι όποιος και να έρθει στον πάγκο η ομάδα θα πετάει. Εμ δεν είναι έτσι.

Η ώρα της προσγείωσης στην πραγματικότητα έφτασε. Και δυστυχώς η προσγείωση δείχνει ιδιαίτερα ανώμαλη.

br fun_atic είπε...

pgss1890 δεν είμαι σίγουρος αν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Προσωπικά θεωρώ ότι πληρώνουμε ακριβά το θέμα του γηπέδου. Ειλικρινά δεν θέλω να το αναλύσω το θέμα, πιστεύω όμως ότι αρκετοί καταλαβαίνουν το εννοώ.

υ.γ
εννοείται, και το έχω γράψει, ότι θεωρώ πρέπει κάποια στιγμή να γίνει το γήπεδο, όμως με τους σωστούς όρους και με ενέργειες που θα οφελούν την ομάδα...

br fun_atic είπε...

Μάλλον στεναχωρεθήκαμε πολύ γιά μιά χρονιά που είναι γνωστό ότι είναι χαμένη.Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη (ναι γιατί έχει και Γιουροβίζιον)...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Λυπάμαι αν η αγάπη κάποιων ηθινόντων για την ομάδα εξαντλείται στο θέμα της εκμετάλλευσης του γηπέδου. Υποτίθεται ότι υπάρχει άλλο προφίλ. Θα ήταν πιο τίμιο να βγουν και να πουν "ρε παιδιά δεν μας παίρνει χωρίς το γήπεδο να κάνουμε κάτι και θέλουμε σιγά-σιγά να τα μαζέψουμε". Τώρα αν από την άλλη θέλουμε να δείξουμε σαν μοχλό πίεσης πως χωρίς την επένδυση του γηπέδου η ομάδα θα φυτοζωεί και να πιέσουμε καταστάσεις και αυτό πάλι δεν φαίνεται καλή σκέψη αφού αυτοί που αντιδρούν για το γήπεδο οι περισσότεροι δεκάρα δεν δίνουν τσακιστή για τον Πανιώνιο.
Τέλος πάντων, συγγνώμη που επανήλθα με αναφορά στο γήπεδο, παρ' ότι BR δεν ήθελες τέτοιες αναλύσεις τώρα.
Για το "διερμηνέας" δεν αναφέρεται σε δική σου αναφορά προφανώς. Σχόλιο ειρωνικό επί της σημερινής επικαιρότητας ήταν.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι ότι δεν θέλω αναλύσεις γιά το γήπεδο. Ίσως όμως αρκετοί από εμάς δεν είμαστε έτοιμοι γιά μιά τέτοια κουβέντα. Γιά πολλούς το θέμα του γηπέδου θα είναι η μετάβαση από την παιδική ηλικία στην άνδρωση. Και αυτό δεν γίνεται σε μία ημέρα.Απλά να ξέρουμε ότι ο καλύτερος και πιό πιστός Πανιώνιος είναι κατ' αρχήν ο εαυτός μας. Μόνο σε αυτόν μπορούμε να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Γιά το "διερμηνέας": Δεν χρειάζονταν η επεξήγηση. Έχεις αποδείξει το ήθος σου. Δεν έχω βρει ακόμη ποιός τον είπε έτσι...Δεν έχει και σημασία όμως...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

"διερμηνέας": ΙΩΝΕΣ 1890 χωρίς ΓΣ και με διαφωνούντες που παραιτούνται από μέλη.

br fun_atic είπε...

Κριμα

re-la-re είπε...

Δεν νομίζω οτι για τα χάλια μας φταίει το γήπεδο. Ο Λίνεν ήταν σύμμαχος του Τσακίρη, να μην ξεχνάμε ότι ήρθε άρον-αρον απο τη Γερμανία πρόπερσι τι καλοκαίρι για να λάβει μέρος στη συνέντευξη τύπου και να στηρίξει την ΠΑΕ στην κόντρα με το δήμο.

Πάντως το γήπεδο θα πάιξει σε πολλά επεισόδια μέχρι το καλοκαίρι.

dimosthenis είπε...

Πράγματι η ομάδα φέτος δεν είναι καλή. Μπορεί να αναζητήσει κανείς πολλούς παράγοντες που συντέλεσαν σ' αυτή την αρνητική πορεία. Όμως εγώ θέλω να είμαι πραγματιστής. Η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού με μια ομάδα να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και που έκανε πέντε-έξι ευκαιρίες για γκολ και με μια που να καταστρέφει και να παίζει με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα τι δέιχνει; όλα τα στραβά που της καταλογίζουμε;
Γιατί να θεωρήσω ότι είμαστε χαμένοι από χέρι στην Τρίπολη; είναι ο Αστέρας καλύτερος από μας; τι έδειξε σήμερα; έβαλε ένα γκολ στο 87 από μια τυχερή κόντρα. Γιατί έμείς δεν μπορούμε να το ανταποδώσουμε αντίστοιχα και να παλέψουμε το παιχνίδι στα ίσια; γιατί τέτοια έλλειψη αυτοπεποίθησης; γιατί τόση γκρίνια και μια ζήλεια κοντόφθαλμη. Προτιμώ να μου βγει ο Κοντοές, ο Τζαβέλας, ο Κούκετς ή ο Εκρά από τους τριαντακάτι Καούνους, ή τον παρασαράντα Γιαννακόπουλο. Και ας μείνει και μια φορά ο Ρεκόμπα στον πάγκο για να εισχύσει την ομάδα προς το τέλος αν χρειάζεται, εκτός αν στο συμβόλαιό του προβλέπεται ότι απαγορεύεται ο πάγκος.
Πιστεύω ότι η περαιτέρω απαξίωση της ομάδας μόνο κακό κάνει. Ας δούμε ποια είναι τα θετικά της ομάδας μας και αυτά να αναπτύξουμε, να τα καλλιεργήσουμε και να τα προβάλλουμε. εμπρός όλοι μαζί για να ανατρέψουμε το δυσμενές κλίμα με μια καλή εμφάνιση με το βάζελο για να ανακτήσουμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση. ειλικρινά βαρέθηκα την αρνητική κριτική

br fun_atic είπε...

εγώ φιλε δημοσθένη εχω βαρεθει την κριτικη γενικως.Θα ηθελα να γραφω τα καλυτερα. μπορεις να μου πεις πως μπορω να το κανω με οσα βλεπω μεσα, έξω απο το γηπεδο και στο ιντερνετ; κοιταξες παραεξω να δεις τι ξεκατινιασμα εχει πεσει σημερα;το θεμα μας ειναι αν θα περασουμε τον αστερα; αν δεν θελουμε τον γιαννακοπουλο και τον καουνο; δεν βλεπεις την κριση της ομαδας; δεν νοιωθεις τον κινδυνο;

re-la-re είπε...

Εγω φιλε Δημοσθένη, έχω βαρεθεί τις χαμένες ευκαιρίες.

Δεν θέλω να κάνω κριτική αλλα δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι η αρχή όλης αυτής της κατρακύλας ήταν το sold-out με τον ΠΑΟ πριν απο ένα γύρο. Σαν κάποιος να ξαφνιάστηκε από τη δυναμική της ομάδας και να έκανε τα πάντα για να τη διαλύσει. Μια λοιπόν ακόμα χαμένη ευκαιρία, ένας κρίκος στις ακόμα στις τόσες αναξιοποίητες.

Βαρέθηκα να περιμένω μουγγός την άλλη ευκαιρία. Νοιώθω ότι αυτή η ομάδα δεν θα πάει ψηλά όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί κάποιοι φοβούνται ότι αν μεγαλώσει θα χάσουν την ικανότητα τους να την ελέγχουν. Είναι νομίζω ώρα όλοι αυτοί να πάνε σπίτια τους. Να μείνουν όσοι έχουν ένα όραμα για την ομάδα.

Costix είπε...

Φιλε BRFUN, ως συνηθως, εχεις πιασει το θεμα.

Μιλαω για γηπεδο κλπ.

Την κανουμε σιγα-σιγα με ελαφρα .....

Πολυ το φοβαμαι αλλα δεν ειναι σωστο να μιλαμε αυτη την ωρα.

Ας ελπισουμε πως ολα θα πανε σωστα.

Υ.Γ. Μηπως πρεπει να γινεις ποδοσφαιρικος αναλυτης ????

br fun_atic είπε...

Μου κάνεις συγκεκριμένη πρόταση; Λες να αλλάξω επάγγελμα στα "γεράματα";

Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω ότι με ενδιαφέρει να αλλάξω επάγγελμα. Γενικά δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον Πανιώνιο ή με το ποδόσφαιρο γενικά. Άλλωστε δεν νομίζω ότι ξέρω το ποδόσφαιρο σε βάθος. Ομολογώ ότι δεν μπορώ για παράδειγμα να κάνω σοβαρή ανάλυση τακτικής. Μπορώ όμως να γράψω τίμια τη γνώμη μου και την αίσθηση που είχα βλέποντας ένα παιχνίδι ή να αναλύσω κάποια δεδομένα με το φτωχό μου μυαλό. Συνεπώς μπορώ να προσφέρω μόνο μια ιδιαίτερα υποκειμενική άποψη όχι όμως την γνώση ενός «ειδικού».

Παρ’ όλα αυτά, με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με το blog για όσο θα έχω χρόνο και κέφι (βοηθείστε ρε παιδιά - στείλτε κανένα κείμενο...δεν προλαβαίνω) προκειμένου να βοηθώ με τον τρόπο μου την ομάδα (εάν βέβαια το καταφέρνω) και να επικοινωνώ με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζομαι τουλάχιστον μια κοινή αγάπη.

Όσο για το θέμα του γηπέδου: Υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν το έχει σκεφτεί; Αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη κουβέντα δεν μπορεί να γίνει δημόσια αλλά μόνο ιδιωτικά...

br fun_atic είπε...

Μουγκαμάρα σήμερα

Griniaris είπε...

Μουγκαμάρα γιατί δεν νομίζω οτι έχει κανείς υγιής "άρρωστος" κέφι πια΄ούτε για τσακωμούς ούτε για γκρίνια ούτε για φταιξίματα.
Ίσως γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι κανείς δεν ενδιαφέρεται πια τι θα γίνει φέτος.Όλοι φοβούνται για του χρόνου και μόνο ένας μπορεί να δώσει τη λύση,αν θέλει βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, ακριβώς είναι ... Από το sold out στον πρώτο γύρο με ΠΑΟ, φτάσαμε στο ίδιο παιχνίδι να μην έχουμε κέφι να το δούμε ούτε στην tv. Όχι γιά κανένα άλλο λόγο. Απλά, υπάρχει παγωμάρα ...

zamis είπε...

δε ξαναρχιζουμε τις συνταγες λεω γω?

br fun_atic είπε...

show me what you've got zamis