Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Δηλώσεις Σταματόπουλου και λίγα σχόλια


Οι δηλώσεις του κου Σταματόπουλου, όπως δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου: Ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολος. Εμείς μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο, προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό, βεβαίως το Κύπελλο δεν το ξεχνάμε και στον επαναληπτικό αγώνα θα παλέψουμε για την πρόκριση.

Αύριο θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, όπως κάναμε κατά διαστήματα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά θα χρειαστούμε και τύχη που στους τελευταίους αγώνες δεν είχαμε.

Σίγουρα δεν μπορώ να υπολογίζω τον Μανιάτη που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του καθώς και τον Κουμορτζί που είναι τιμωρημένος. Για τους Ντελούρα και Κοιλιάρα, θα πρέπει να περιμένω και τη σημερινή προπόνηση για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σχόλια: Δύο ημέρες μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Αστέρα έχουμε διαβάσει δεκάδες σχόλια, αναλύσεις και ανακοινώσεις οι οποίες δεν λένε ουσιαστικά τίποτα. Πέρα από συναισθηματικές κορώνες και αόριστες αναφορές στο καλό της ομάδας, την διαφορετικότητά μας και τα γνωστά προβλήματα, δεν ακούσαμε τίποτα για την ταμπακέρα. Δεν νομίζω ότι θα ασχολούνταν κανείς εάν η ομάδα απλά περνούσε περίοδο ντεφορμαρίσματος και έχανε κάποια παιχνίδια. Δεν έχει επίσης σημασία εάν έχουμε βγει από τους στόχους μας ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι (;) αντιλαμβανόμαστε μια σαθρή κατάσταση με μεγαλύτερο βάθος. Μήπως πρέπει να γίνουμε πιo ειλικρινείς με τον εαυτό μας; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε το θέμα του γηπέδου; Μάλλον αυτό είναι που θα μας οδηγήσει στο ξεκαθάρισμα της κατάστασης.

Υ.Γ

Εντύπωση μου προκαλεί το αποτέλεσμα του γκάλοπ στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου, σύμφωνα με το οποίο το 43,46% των φιλάθλων μας θεωρεί ότι η εικόνα του συλλόγου θα βελτιωθεί από τη δημιουργία νέου γηπέδου, το 24,83% από τις αγωνιστικές επιτυχίες,, το 3,16% από την κατασκευή προπονητικού κέντρου και το 25,75% από τις γεμάτες εξέδρες. Σύμφωνα με αυτό το γκάλοπ λοιπόν οι όντως διαφορετικοί Πανιώνιοι θεωρούν ότι θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας σε ένα νέο γήπεδο, ακόμη και χωρίς φιλάθλους ή αγωνιστικές επιτυχίες. Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Πριν προτρέξουν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα θα δηλώσω ότι κι εγώ επιθυμώ την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου, αλλά όχι με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε τίμημα.


33 σχόλια:

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Καλησπέρα.
Εχω ψηφίσει κ εγώ στο γκάλοπ κ η ψήφος μου είναι στο 25,75% στις γεμάτες κερκίδες δηλαδή.Η αρχή έχει γίνει.Υπάρχει διοικήση πλέον έχει βάλει (με αποδείξεις κιολας)χρήματα που φαίνεται να έχει όραμα κ προοπτική για τον Πανιώνιο.
Η συνέχεια ειμαστε εμεις ή τουλάχιστο θα έπρεπε να είμαστε εμείς.Τα 2000 αρρωστάκια που πάντα είναι εκει δεν αρκούν.
Με γεμάτες κερκίδες ειναι βέβαιο ότι ολα θα γίνουν κ θα ρθουν πολύ γρήγορα.Η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει δυναμική.Αλυσίδα είναι όλα.Τι πιέσεις να ασκήσεις με 2500-3000 εισητήρια Μ.Ο.?Μήπως αυτή είναι τελικά η υπέρβαση κ πρέπει πρώτα να την κάνουμε εμείς οι ιδιοι?

Περιέργως έχω ένα πολύ θετικό vibe για αυριο.Λετε να παω να με δει κανας γιατρός?

zamis είπε...

mike καλησπερα,

η ομαδα εχει δυναμικη,συμφωνω,ομως απο αυτους που γεμισαν το γηπεδο με το βαζελο,ενας ενας νιωθοντας τη σαθρη κατασταση που λεει ο brfun,εφευγαν και εφευγαν και φτασαμε στα 994.
Ο κοσμος μας για να επιστρεψει θελει αληθειες και ξεκαθαρα πραγματα.
Η παε πρεπει να δουλεψει καποια στιγμη τεχνοκρατικα,μακρια απο συμπλεγματικες,συντεχνιακες και επαρχιωτικες νοοτροπιες που την περιτριγυριζουν και κρατανε τη δυναμικη αυτη πισω.
Ειναι στο χερι του Τσακιρη να μας πεισει οτι μπορει να μας παει μπροστα.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Απλα λέω οτι στην κριτική είμαστε πρωταθλητές.Δεν ξέρω.Δεν ακούω κ λύσεις βέβαια.Για τον Λίνεν ξέρουμε κάποια πράγματα τι έγινε κ έφυγε.Απο κει κ πέρα πιθανόν να υπάρχουν κ προσωπικά που δεν χρειάζεται να τα μάθουμε.Δεν μου έδειξε ο Λίνεν οτι ήταν τεχνοκράτης με τα έργα του κ τις μεθόδους του.

br fun_atic είπε...

mike χαίρεσαι να βλέπεις αυτόν τον πανιώνιο;(συνολικά: θεατές, ομάδα κ.λ.π). Έχει καμία σχέση η σημερινή εικόνα με την ομάδα της περιόδου της αγαστής συνεργασίας λινεν - τσακιρη; δεν σε προβληματίζει το γεγονός οτι η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα αμέσως μόλις έδειξε την νέα της δυναμική; δεν σε προβληματίζει που δεν ακούμε τίποτα για το γήπεδο και παράλληλα η ομάδα πέφτει; δεν σε προβληματίζει που όσο ήταν ο λινεν στην ομάδα κανένας από τους νεαρούς παίκτες δεν ήθελε να φύγει; νομίζω ότι έχουμε μείνει σε μια εντελώς ρηχή θεώρηση των πραγμάτων και εθελοτυφλούμε στα μεγάλα προβλήματα...

re-la-re είπε...

Η ομάδα είχε δυναμική τώρα δεν έχει τιποτα. Ο μέσος όρος ξανάπεσε χαμηλά, οι διαιτητές μας καθαρίζουν στεγνά, οι φιλαθλοι προπηλακίζουν παίκτες και εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μεγαλεία.

Σκέφτηκε κανείς πως αισθάνεται σήμερα κάποιος που πήρε διαρκείας το Σεπτέμβρη;

Απλή ερώτηση είναι.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Νομίζω το ν' αρχίσουμε πάλι τα ίδια, ποιός Πανιώνιος ήταν καλύτερος ο επί Λίνεν ή ο μετά Λίνεν, θα οδηγήσει πάλι στα ίδια στείρα συμπεράσματα. BR το έγραψες στην ίδια την κεντρική σου ανάρτηση λίγο πολύ...πολύ κουβέντα χωρίς τελικό ζουμί.
'Ασε που ο μετά Λίνεν Πανιώνιος είναι αυτός που πλάσθηκε, προετοιμάσθηκε και προήλθε από τον επί Λίνεν Πανιώνιο, αρά προς τι η σύγκριση, εδώ που φθάσαμε;
Το θέμα είναι ότι ο Πρόεδρος δεν μπορεί να αφήνει εν λευκώ την ομάδα στον Λίνεν, στους φίλους, στον κ. Γαλλή κλπ αλλά πρέπει ο ίδιος να συμμετέχει πάντα ενεργά αν μη τι άλλο στις καίριες αποφάσεις και κατευθύνσεις. Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή αν επιθυμεί τη διαχείριση της ομάδας έστω και χωρίς το γήπεδο - σούπερ μάρκετ. Ξέρω ότι σε πολλούς δεν αρέσει αυτή η άποψη και θα με κατηγορήσουν για Αντιπανιώνιες διαθέσεις, αλλά το νέο γήπεδο ενέχει και κινδύνους και για την ίδια την ομάδα (πχ μεγάλο διάστημα χωρίς τη φυσική της έδρα), εκτός του ότι σαν εγχείρημα σε μια υπερφορτωμένη και οικιστικά και εμπορικά και συγκοινωνιακά περίοχή φαντάζει προβληματικό. Μήπως τελικά υπάρχει και η εναλλακτική και πιο εφικτή λύση μιας ήπιας ανακαίνισης του υπάρχοντος γηπέδου με προσθήκη κάποιων περαιτέρω εμπορικών θέσεων; Αν βέβαια θέλουμε να φτιαξουμε mall και village center, τότε κινούμαστε σε άλλο επίπεδο και γι' άλλες καταστάσεις.
Από την άλλη δεν είναι το γήπεδο που εμποδίζει το να έχουμε πχ 5-6 χιλιάδες κόσμο αντί για 2 χιλιάδες. Είναι η δυναμική της ομάδας και ειδικά εφέτος τα διοικητικά σκαμπανεβάσματα και οι Χουτισμοί.
Κάποιες σπασμωδικές ενέργειες που έγιναν για να ενδυναμώσουν σε σύντομο χρόνο το ενδιαφέρον του κόσμου (βλέπε απόκτηση Ρεκόμπα), απεδείχθησαν στην πράξη πως από μόνες τους μπορούν να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή την τωρινή θλίψη και απογοήτευση που μας διακατέχει. Ερωτώ αν δεν είχε αγορασθεί ο Ρεκόμπα και ο Λόλο, θα είχαμε τώρα τα ίδια πικρά συναισθήματα, που μας γέννησαν οι υπερβατικές και φρούδες ελπίδες εξ Ουρουγουάης;

Το ζητούμενο λοιπόν θα ήταν πλέον:

(1) Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποιους απο τους πρωτοκλασάτους παίκτες μας ώστε να έχουμε το σκελετό και τη μαγιά για του χρόνου. Κατά τη γνώμη μου, κάποιοι από τους Μάκος, Κιουμουρτζί, Λόλο (τουλάχιστον 2 στους 3) πρέπει να μείνουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να δοθει μιά δεύτερη ευκαιρία στους Κοιλιάρα, Άντερσον (απλά τους αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν λήγουν τα συμβόλαιά τους).

(2) Αυτούς που δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε κατά τον πιο επωφελή τρόπο (αυτονόητο και είναι μανούλα σε αυτά ο Πρόεδρος).

(3) Πιστεύω ότι ήδη πρέπει να έχει αρχίσει το σκάουτινγκ για την επίθεση που είναι πραγματικά πληγή αλλά και για κάποια ταλέντα που να πλαισιώνουν τις άλλες γραμμές. Δυστυχώς και φέτος είχαμε ταλέντα που ματώσαμε για να πάρουμε (Σιόβας) αλλά δεν είδαμε ουτε συμμετοχές ούτε συνεισφορά. Ας αναζητήσουμε τους λογούς...Είναι σημαντικό και αυτό. Στο σκάουτινγκ μήπως πρέπει να κινητοποιήσουμε και ανθρώπους που πέρασαν από Πανιώνιο εκτός των γνωστών μάνατζερς? Σημαντικό είναι να κρατηθεί επαφή με Ρεκόμπα ώστε σαν μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία να μπορούμε να ζητήσουμε την εκτός γηπέδου βοήθειά του ακόμα και αν δεν ανήκει επίσημα στην ομάδα.

(4) Εφόσον όλοι κρίνουν τον τωρινό προπονητή αν μη τι άλλο άπειρο, σημαντικό είναι αν υπάρξει διάδοχη κατάσταση, να μην είναι επιπέδου Λεμονή (χωρίς να θέλω να απαξιώσω το συγκεκριμένο άτομο σαν επαγγελματία) αλλά με κύρος και επίπεδο δασκάλου του ποδοσφαίρου, όπως ήταν στο παρελθόν ο Μπραμς.
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο πάντως στο παρελθόν στην Ελλάδα έχουν δουλέψει τέτοιου είδους προπονητές, πχ Μαρκαριάν. Ίσως και ο Μπρος που είναι στον Πανσερραϊκό είναι κάπως έτσι. Δεν θέλω να ληφθεί αυτό το σημείο σαν μομφή από μέρους μου στον Γιώτη, αλλά ίσως αν θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν τις προηγούμενες 2 χρονιές και να προετοιμάσουμε σταδιακά (μόνο έτσι γίνεται) την υπέρβαση τότε πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση (Γιώτη πιστεύω σε σένα και σε ευχαριστώ για τις όποιες προσπάθειες κάνεις για την όμάδα φέτος. Κράτα και την ψυχραιμία σου γιατί υπάρχει ακόμα ανήφορος...).

Πολλά μπορεί να πει κάποιος αλλά δεδομένου ότι αυτά είναι προς το παρόν μελλοντολογία και έχουμε ακόμα τις φετινές υποχρεώσεις, ας συγκεντρωθούμε σε αυτές με όση υποστήριξη μπορούμε να δώσουμε στην ομάδα μας.

ΥΓ: Για την προσέλευση με Αστέρα, όταν ο αγώνας ξεκινάει πριν από τη λήξη των 9:00-5:00 εργασιών σε εργάσιμη μέρα που πχ μαθητές, φοιτητές που έρχονται στο γήπεδο, έχουν υποχρεώσεις, ας μην αναρωτιόμαστε για τους ~1000. Σε κάποιες περιπτώσεις προτιμούνε οι υπεύθυνοι να καθορίζουν την ώρα τέλεσης με βάση τα τηλεοπτικά δικαιώματα παρά με το να έχουν περισσότερο κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα τους, ίσως μάλιστα δεν πέφτει σε κανένα ο λόγος όταν το επιβάλλουν αυτά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Άρα ας μην κρίνουμε την αδιαφορία από το ματς με τον Αστέρα.
Η προσπάθεια με τη παιδική κερκίδα και η διασύνδεση της ομάδας με τις εκδηλώσεις σχολείων και φορέων της περιοχής θα φέρει μακροπρόθεσμα τον κόσμο που τώρα δεν ακολουθεί την ομάδα στους κόλπους της αν συνοδευτέί με μια σταθερά καλή δυναμική σαν και αυτή που είδαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Geia sas
ego eimai mesa sto 43,46% pou psifise yper tou GHPEDOU giati pisteuo oti ena neo gipedo 8a ferei kai gemates eksedres kai agonistikes epityxies...

Ανώνυμος είπε...

Τσικνοπαρασκευή σήμερα(μάλλον χτες-τσικνοσαββατο σήμερα)κ ευτυχώς με καλή παρέα...γουστάρω.
Δεν εθελοτυφλώ σε τιποτα BR FUN_@IC κ αλλοιμονο μου αν πάψω να ονειρευομαι ΠΓΣΣ1890.Ξέρω τι μου γίνεται κ ποια είναι η πραγματικότητα...Το θέμα μου είναι τι κάνω εγω-ΕΜΕΙΣ.Είναι η ομάδα οπως είναι.ΟΚ!
Οπως είναι κατω λοιπον ας την χτυπάμε κ εμεις απο τα blogs,απ'τα forums κ απο τα internetia βυθιζοντάς την πιο πολύ,με την κριτική μας κ με την απολυτοσύνη μας.Ας της γυρίσουμε την πλάτη κ οι 994 ας γίνουν 94 κ να κράζουμε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ?Ολοι οι άλλοι φταίνε,εμεις δεν φταίμε πουθενά.

Την πρώτη χρονια της διοικησης στον 1ο γύρο η ομάδα πάλευε για την παραμονή.Με μεταγραφές κ πίστη βγήκαμε ΟΥΕΦΑ χάνοντας μόνο στο ΟΑΚΑ απο τον βάζελο κ στο καραισκακι(θυμάστε πως?)
Την δεύτερη χρονια ΜΕ τον Λίνεν προπονητή με καλύτερο ρόστερ κ με ώθηση απ την προηγούμενη χρονία, η σεζόν σώθηκε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ(ήμουν μέσα με φίλους στην 15 κ στο 0-3 ήθελα να τον βγάλω έξω κ να τον παίξω)Εδώ 2 αγωνιστικές πριν απο το τέλος με την Βεροια είπαμε game over.E ρε κ να είχε φτίαξει την άμυνα τι θα γινότανε πέρυσι...Για να μην θυμηθώ κ την Μπορντο.Βγήκαμε play-off k intertoto.
Φέτος την χρονιά με τις μεγαλύτερες προσδοκίες(αδικαιολόγητα μήπως?) ο Λίνεν αποχώρησε τη 9η αγων.Με 3νίκες 2ισοπαλίες κ 4 ήττες κ κατα εμέ σε χειρότερη κατάσταση απο οτι είναι τώρα.

Φταίμε όλοι για τα χάλια.Διοικηση για κλίκες,κόσμος για κλίκες,παίκτες για κλίκες κ βέβαια έχει κ ο Λίνεν τις ευθύνες του,χωρίς βέβαια να είμαστε αχάριστοι κ κάφροι απέναντι του.

Γήπεδο δεν μπορεί να φτίαξει ο βάζελος,το αεκ,ο ΠΑΟΚ...


Ας πούμε για καμία συνταγή.
mike

br fun_atic είπε...

Όταν μιλάμε γιά την ομάδα δεν σημαίναι ότι την χτυπάμε. Ο αφορισμός ότι όποιος αναφέρεται δημόσια στα θέματα της ομάδας ή στα γνωστά της προβλήματα την βλάπτει ή δεν είναι Πανιώνιος είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικός.

Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι θα ήθελα τον Λίνεν. Επειδή όμως είμαι συνεπής σε όλα μου τα κείμενα, θέλω να πω γιά άλλη μία φορά ότι ουσιαστικά όταν αναφέρομαι στον Λίνεν εννοώ κυρίως την φιλοσοφία του και πολύ περισσότερο την περίοδο αγαστής συνεργασίας ενός καλού προέδρου με έναν καλό προπονητή. Και τότε είχαμε προβλήματα, όμως η ομάδα γενικά λειτουργούσε καλύτερα και το κυριότερο είχαμε πίστη και ελπίδα γιά το μέλλον.

Νομίζω ότι το πρόβλημα του Πανιωνίου δεν είναι ότι ο Σταματόπουλος είναι άπειρος, ότι ο Ρεκόμπα δεν έχει τραβήξει κ.λ.π, αλλά ίσως ότι ο Πρόεδρος είναι λιγότερο δυναμικός σε σχέση με την χρονιά που ανέλαβε. Μπορεί να είναι ανθρώπινο. Μπορεί να κουράστηκε τι να πω. Όμως τη δυναμική του Πανιωνίου στο μεγαλύτερο ποσοστό την καθόριζε ο Τσακίρης. Καμιά φορά δεν είναι σημαντικότερο τα χρήματα αλλά η ίδια η ενέργεια του προέδρου που δίνει δύναμη σε όλους. Ξέρω ότι θα στεναχωρήσω κάποιους, στεναχωριέμαι κι εγώ που το γράφω αλλά δυστυχώς από τον Πρόεδρο περίμενα περισσότερα, ιδίως από τότε που ανέλαβε μόνος του τις τύχες της ομάδας.

re-la-re είπε...

Δεν χτυπάμε την ομάδα. Εγώ απλά ρώτησα. Πως αισθάνεται κάποιος που το Σεπτέμβρη πήρε διαρκείας. Το σκέφτηκε κανείς;

Τι αγόρασε τότε και τι του πουλήσαμε μετά; Και γιατί να πηγαίνει στο γήπεδο; Και θα ξανααγοράσει μέσα στην κρίση διαρκείας; Κάποτε πρέπει να σκεφτούμε και τον κόσμο μας.

br fun_atic είπε...

@pgss1890
δεν σχολίασα την δική σου απάντηση αλλά του mike

zamis είπε...

εγω παντως μπορω να σας πω ηδη τι σκεφτομαι να κανω το φετινο διαρκειας μου..

zamis είπε...

κλεινει και ενας γυρος φρικης σημερα απο εκεινο το παιχνιδι με το βαζελο στη Ν.Σμυρνη..

br fun_atic είπε...

Για πες μας; Αν το χρησιμοποιήσεις κατά τον τρόπο που φαντάζομαι ότι υπονοείς, τότε μόλις κατάλαβα τι θα πει Πανιώνια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΔΕΛΦΙΑ (Λέμε τώρα) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕIΤΕ :)

zamis είπε...

lol!

zamis είπε...

και μιας και το γυρναω στην..απελευθερωση,οριστε τι εφτιαξα χτες βραδυ:

Υλικα:

½ κουτί περίπου λαζάνια μεγάλα ορθογώνια
250-300gr κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 πιπεριές Φλώρινας ψιλοκομμένες
Μανιτάρια σε φέτες (μία κονσέρβα μικρή)
Ελαιόλαδο
1 κούπα του τσαγιού κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 κούπα του τσαγιού συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού corn flour
1 κουτί κρέμα γάλακτος
Παρμεζάνα τριμμένη
Κεφαλοτύρι τριμμένο
6 φέτες τυρί gouda
Εκτέλεση:

Για να κάνω τη γέμιση σοτάρω τον κιμά στο ελαιόλαδο, προσθέτω το κρεμμύδι, τη πιπεριά, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Σβήνω με το κρασί και αφήνω για λίγο να βράσει η γέμιση. Στη συνέχεια προσθέτω τον χυμό και τον πελτέ ντομάτας και δένω τη σάλτσα αν χρειαστεί με το corn flour το οποίο το έχω διαλύσει σε λίγο νεράκι.

Έπειτα βουτυρώνω ένα πυρέξ. Στρώνω τρία λαζάνια και από πάνω τρεις κουταλιές της σούπας γέμιση την οποία απλώνω. Ξαναστρώνω άλλα τρία λαζάνια και τρεις κουταλιές της σούπας γέμιση. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει η γέμιση. Στρώνω μία τελευταία στρώση λαζάνια (περίπου 6 στρώσεις λαζάνια έκανα εγώ) και προσθέτω το κουτί της κρέμας γάλακτος. Τέλος προσθέτω τα τυριά (παρμεζάνα, κεφαλοτύρι και gouda) και ψήνω στους 200οC για 30 λεπτά

enjoy

υγ.κατα τις 8 αποψε με βλεπω να κανω κοκτεηλ τσιπουρου με ουισκυ

Νικόλας είπε...

Φίλοι,
Σαφώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση μου να έχω διαρκείας.Ξέρεται όμως ότι (και ίσως εντελώς παράλογα) δεν μου έχει περάσει καν η σκέψη του να μην το ανανεώσω την επόμενη χρονιά.
Γιατί ισως υπάρχουν μια σειρά από λόγοι:
1)Το να είσαι Πανιώνιος είναι η διαφορά (....με πιστοποιητικό ή χωρίς)
2)Δεν μπορώ να χάσω τις γέφυρες με τη μάνα Σμύρνη (..........εμείς από τα Β.Π.)
3)Γιατί θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη αφού όλοι έχουμε περισσότερες εμπειρίες (Τσακ....Παίκτες....Φίλαθλοι ακόμα και στο να πλακωνόμαστε)
4)Γιατί είμαι γκρινιάρης (οπως όλοι μας.......)

zouri1 είπε...

εγω που εχω διαρκειας μια χαρα αισθανομαι.Στο ποδοσφαιρο πας για να δεις εναν αγωνα.ΔΕν ειναι προγραμμενο πουθενα οτι θα κερδιζεις μονο ή οτι θα παιζεις καλη μπαλλα.
Συνεχιζω ομως να πηγαινω στο γηπεδο για να βλεπω την ομαδα μου/Καποιες φορες που δεν χω παει αυτο το εκανα γιαι θεωρησα οτι η αντιπαλη ομαδα δεν εχει τιποτα να μου προσφερει .

br fun_atic είπε...

Απ οτι καταλαβα ο μονος χωρις διαρκειας εδω ειμαι εγω. Είμαι δηλαδη το κοροιδο, γιατι εχω χασει μονο τεσσερα παιχνιδια, αρα εχω πληρωσει περισσοτερα...

br fun_atic είπε...

υ.γ

εννοειται οτι εξακολουθω να πηγαινω στο γηπεδο, ανεξαρτητα από τα αποτελεσματα...

zamis είπε...

ε ρε ποιος να τολεγε οτι σημερα που παιζουμε με βαζελο θα ασχολουμασταν με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το ματς..

υγ. εχω βεβαια μια απορια:πως θα κατεβασει ο Σταμ την ομαδα,αμυντικογενως η επιθετικογενως..αλλα αφηνω σε αυτους που ξερουν μπαλα,τετοιες αναλυσεις..

Costix είπε...

Και εγω δεν εχω προβλημα με το διαρκειας μου, αφου ως γνησιος Πανιωνιος, δεν αυτοκτονω οταν χανουμε. Ισα-ισα που το θεωρω σαν την μοναδικη μου προσφορα στον Ιστορικο (μαζι με την αγριοφωναρα μου στο γηπεδο).

Ομως ειναι αληθεια οτι φετος βγαλαμε τα ματια μας με τα ιδια μας τα χερια. Να μην τα ξαναλεμε.

Ας ελπισουμε οτι οποιοι ΠΡΕΠΕΙ, εχουν παρει το μαθημα τους για του χρονου.

Και κατι αλλο, ελπιζω να μην βαρεθει ο Τσακ με αυτη την κατασταση και τα βροντηξει κατω. Γιατι δεν βλεπω κιολας να γινεται κατι με το γηπεδο (τουλαχιστο στο κοντινο μελλον).

Εμεις οφειλουμε να στηριζουμε την ομαδα μας και τουλαχιστον να πηγαινουμε στο γηπεδο, οσο μας επιτρεπει του καθενος ο χρονος, οι υποχρεωσεις κλπ

Λετε να γινει καμμια πλακα σημερα με τον Βαζελο ??? Ειδικα τωρα που δεν εχουμε και αγχος ??? Καθε χρονο κλεινουμε το ''σπιτακι'' σε κανα-δυο ομαδες του ΠΟΚ, φετος οχι ακομα. Μηπως γινει αποψε ?? Who knows ??

Υ.Γ. και λιγη ναυτιλιακη ενημερωση.
Το Biffex εκλεισε στις 2099 μοναδες χτες Παρασκευη 20/2/2009
(απο 663 μοναδες σχεδον all times low στις 5/12/2008 και 11,793 μοναδες all times high στις 20/5/2008).

Αντε μπας και παρουμε κανενα σεντερ-φορ το καλοκαιρι !!

Costix είπε...

Θα διακινδυνευσω προβλεψη εντεκαδας (for the fun of it !!)

Κρεσιτς

Κοντοες Λατκα Μαιστοροβιτς Κουτσοπουλος

Σκουφαλης Μακος Νικολαου Εστογιανοφ

Ρεκομπα Αντερσον

Για να δουμε ποσα θα πιασω !!!

br fun_atic είπε...

Λογικη ενδεκαδα. Δεν ξερω γιατι εχω μια διαισθηση για λουρεντζο που εχει και δυνατο σουτ.

dimitris είπε...

η ομαδα θελει στηριξη...ΤΩΡΑ.... η ομαδα μας χρειαζετε.... τι να κανουμε δεν μας βγηκε η χρονια (θα ηθελα πραγματικα να εβλεπα τι θα γινοταν αν μας πηγαινε η τυχη στα πρωτα παιχνιδια και δεν μας γυρναγε την πλατη οπως ολοι ειδαμε )πρεπει να στυριξουμε του παιχτες μας.. θυμαμε τον ΜΑΝΙΑΤΗ να κανει τον αριθμο των γκολ που φαγανε στον καρντοζο στο πρωτο παιχνιδι με τον αστερα και με κανει να λεω οτι ειναι ενας απο εμας...... πως μπορει καποιος να τον βρισει αυτον ??? θυμαμε τον ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ με κατω το κεφαλι να φευγει απο το γυπεδο για τα αποδυτιρια και επιδει τον βριζανε πηγε προς τους.... οπαδους μας.... να καταλαβει τι γινεται και του επιτεθικαν ολοι.... ακουω να τα χωνουν στον ΜΑΚΟ ενα παιδι που ιδρωνει την φανελα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ απο τα 16 του !!!!!!!!!! ειναι καλα μερικοι ανθρωποι ?? ειναι μεγαλη απορια μου....... πρεπει να μπει μια τελια σε ολα αυτα...δεν ειναι δυνατον να παιξουν ακομα και να θελουν ετσι μπαλα τα παιδια....

zamis είπε...

dimitris
kafristan,u know?

οι υπερπανιωνιοι που διωξαν τον κοσμο απ'το γηπεδο και μειναν να πλακωνονται μεταξυ τους.

dimitris είπε...

ειμαι 32 χρονων εχω κλαψει για αυτην την ομαδα εχω χαρει για αυτην την ομαδα εχω κανει βολτες (ΒΙΕΝΗ....ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ) και σε πολλα αλλα μερη της Ελλαδας για αυτην την ομαδα.... ειναι ενα κομματι της ζωης μου και οταν καποιος χτυπαει κατι δικο μου τρελαινομαι... αστην αφησουν πλεον ηρεμη την ομαδα... δεν μπορει να εισαι οπαδος φιλαθλος αυτης της ΟΜΑΔΑΣ και να ενεργεις ετσι δεν μπορει... ολοι μαζι πρεπει να ειναι για το οφελος μας... και ο ΤΣΑΚ πιστευω θα διορθωσει οτι μπορει... πως θα περασουν οι μερες να ερθει η τεταρτη... ολοι εκει... αυτο ειναι η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΤΡΕΛΑ....

br fun_atic είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει Πανιώνιος που να μην στηρίζει τον Τσακίρη. Η κριτική όταν είναι καλόπιστη βοηθά και εκείνον να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Όμως πρέπει να καταλάβει και ο κος Τσακίρης ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν απαιτήσεις και ότι η αμέριστη στήριξή που του προσφέρουν δεν σημαίνει ότι του έχουν δώσει και λευκή επιταγή.
Θα τον χειροκροτούμε στις επιτυχίες αλλά θα του επισημαίνουμε και τα λάθη. Προσωπικά θα ήθελα από τον πρόεδρο μια αντρίκια εξήγηση, όπως έχει κάνει σε αρκετές περιπτώσεις, με την οποία θα μας εξηγούσε αν η παραμονή του στον Πανιώνιο συνδέεται άμεσα με το θέμα κατασκευής του γηπέδου.

re-la-re είπε...

Μπορεί σήμερα να δούμε Ρεκόμπα σεντερ -φορ. Ετσι είπε ο ρεπόρτερ του Πανιωνίου στον Σπορτ-Φμ χτες (που μου απαγόρευσε να λέω το όνομα του).

Από εκεί και πέρα, την ερώτηση για τα διαρκείας της έκανα γιατί άλλο αγοράσαμε άλλο φάγαμε στη μάπα.

Κάποια στιγμή πρέπει να σεβαστούμε και το φίλαθλο. Και σεβασμός δεν σημαίνει μόνο νέο γήπεδο η πιο άνετα καρεκλάκια. Σημαίνει πολλά πράγματα. Εμάς κάποιοι μας θέλουν μόνο για να υποστηρίζουμε όπως οι ίδιοι θέλουν και τον Τσακίρη μόνο για να πληρώνει.

br fun_atic είπε...

Ίσως να είναι καλή ιδέα, απλά δεν ξέρω πόσα λεπτά μπορεί να παίξει σέντερ φορ.
Τελικά την θέλεις την τυροπιττίτσα σου.
Να παρακαλέσω τον υπεύθυνο του γνωστού τυροπιττάδικου να επικοινωνήσει μαζί μου. Νομίζω ότι τόση διαφήμιση κάτι αξίζει.

Αν ο ΠΑΟ χάσει τρεις βαθμούς σήμερα και εμείς κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη, πάλι στα ίδια έρχεται.Λέω τώρα...

Griniaris είπε...

Ανιψιός φίλου μου αρνήθηκε πρόσκληση σε παιδικό πάρτι με τη δικαιολογία οτι σήμερα έχει Πανιώνιο η τηλεόραση.Ελπίζω το διαρκείας που θα πληρώνει κάποτε αυτό το παιδί να αξίζει πολύ περισσότερο και δεν εννοώ μόνο οικονομικά.
Ας δείξουμε όλοι σεβασμό ακριβώς όπως τον αναφέρει ο pgss1890 τουλάχιστον σε αυτούς τους φιλάθλους αν δεν θέλουμε τα διαρκείας τους να είναι στο Καραισκακης.

re-la-re είπε...

25 λεπτό

ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

re-la-re είπε...

Μόλις φάγαμε το γκόλ.

Ερώτηση: Πόσες κεφαλιές πήραμε μέσα στην περιοχή μας και πόσες χάσαμε μέχρι στιγμής;