Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μεταγραφικό πάρε - δώσε. Και τώρα τι;

Άλλη μια μεταγραφική περίοδος τελείωσε. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όλες οι ομάδες κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Ο Πανιώνιος σε αυτή την μεταγραφική περίοδο απέκτησε τους Εκρά, Κούκετς, Μπέλιτς και Λάτκα. Αντίστοιχα αποδέσμευσε ή παραχώρησε ως δανεικούς τους: Χούτο, Ντρσεκ, Πλασκόνι, Φακίνο, Σιαλμά, Χετεμάϊ, Παλάσκα, Καπετάνο, Κόντι, Σιόβα, Σανταμούρη και Φουντουκίδη. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Πανιώνιος παραχώρησε κυρίως νεαρούς μέσους, προσπάθησε να ενισχυθεί στην άμυνα ενώ αποδυναμώθηκε στην επιθετική γραμμή.


Σημαντικό είναι να δούμε τις μεταγραφικές κινήσεις των άμεσων ανταγωνιστών μας. Νομίζω ότι από τους πλέον κερδισμένους είναι η Λάρισα. Απέκτησε τους Μετίν, Γιαννακόπουλο, Ίλιτς και Γκουέλα. Η ομάδα του κάμπου δείχνει αρκετά ενισχυμένη επιθετικά. Εξίσου ενισχυμένος είναι και ο Π.Α.Ο.Κ, ο οποίος απέκτησε τους: Χούτο, Λίνο και Σορλέν. Ο Άρης απέκτησε τους Κάμπορα και Λαμπριάκο.


Κατά τη γνώμη μου τα παιχνίδια της χρονιάς είναι δύο και δυστυχώς αμφότερα εκτός έδρας. Πρόκειται για τα παιχνίδια με τον Άρη και κυρίως το παιχνίδι με την Λάρισα. Με δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια και αντίστοιχα με καλή συγκομιδή βαθμών στα ενός έδρας παιχνίδια, ο δρόμος για τα πλέϊ όφ είναι ανοιχτός. Είναι πιθανό το διπλό στο Χαριλάου; Μοιάζει δύσκολο (όχι απίθανο) και η προϊστορία δεν μας βολεύει. Εφικτός στόχος όμως είναι η ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη και το διπλό στη Λάρισα. Για το παιχνίδι με τον Άρη θα ασχοληθούμε εκτενώς σε επόμενο post.

3 σχόλια:

zamis είπε...

ηρθε η ωρα του Ρεκομπα

br fun_atic είπε...

γιατι;τι ωρα ειναι;

zamis είπε...

ωρα να μπουνε τα σκουληκια κατω απο τη γη