Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος


Η Π.Α.Ε Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της ημέρας (Αγ. Βαλεντίνου), όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ τόσο στη ΘΥΡΑ 1(μαθητική / αθλητική κερκίδα) όσο και στην ΘΥΡΑ 2 του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Αναμένουμε οι κερκίδες του γηπέδου μας το Σάββατο να είναι ομορφότερες από κάθε άλλη φορά.

Σχόλιο: Ο Εμπνευστής της πρωτοβουλίας αυτής σίγουρα δεν είναι παντρεμένος ή έχει δεσμό και βρίσκεται ακόμη στα "μέλια". Αγαπητέ φίλε, ο κάθε άνδρας δικαιούται δύο ώρες χαλάρωσης την εβδομάδα. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που θα έχει υποχρεωθεί να αγοράσει ένα κάρο σαχλαμάρες, θα πρέπει να πάρει και το έτερο ήμισυ στο γήπεδο; Θα έπρεπε να είχες εισηγηθεί και το Δ.Σ να εγκρίνει σχεδόν ομόφωνα ( - 1 ψήφος, βλέπε Πάολα Τσακίρη) τον διπλασιασμό της τιμής του γυναικείου εισιτηρίου. Έστω και το κάνετε το ψυχικό. Αυτό το ανεξαρτήτου ηλικίας τι το θέλετε; Την ίδια μέρα όμως τα παιδάκια θα πληρώσουν και πάλι εισιτήριο. Γιά όνομα του Θεού!!!

64 σχόλια:

zamis είπε...

Α καλααα...



http://www.youtube.com/watch?v=XVihcsjZKL4

Griniaris είπε...

Αρχίσαμε να θυμίζουμε γνωστά μπαρ που διαφημίζουν "δωρεάν το ποτό των γυναικών".
Μόνη ελπίδα να μην πέσει κι αυτό το κάστρο η ώρα.Απλά υποσχεθείτε βραδυνή έξοδο(έτσι κι αλλιώς δεν τη γλυτώνετε τέτοια μέρα).Το 95% δεν θα προλαβαίνει και να έρθει στο ματς και να ετοιμαστεί για το βράδυ.

br fun_atic είπε...

Όσο σκέφτομαι ότι το Σάββατο δεν θα μπορέσω να δω το παιχνίδι από κοντά ( γιά λόγους ανωτέρας βίας...πάνε και παντρεύονται αυτή την ημέρα...) και ότι θα το δει η κάθε μία Βαλεντίνα μου έρχεται τρέλα!!!!!!

Θέλω το όνομα αυτού που είχε την ιδέα ΤΩΡΑ!!!!!

Και θέλεις κύριε να έχεις κόσμο. Σωστός. Κάνε μιά διαφήμιση του τύπου "Προσεχώς Βουλγάρες"..."Θα έχουμε τα κορίτσια του Baby O". Αυτό είναι το σωστό μάρκετιγκ τη σωστή ημέρα...Θέλετε και υπέρβαση...Τρομάρα σας...

zamis είπε...

(red and)blue valentine..

http://www.youtube.com/watch?v=JUflmC9GnB0&feature=related

re-la-re είπε...

Ξεχάσατε μια σημαντική παράμετρο και θα πέσει ο Λιακόπουλος να σας κάψει.

Η γιορτή αυτή είναι βαρβαρική. Η εκκλησία μας γιορτάζει τους ερωτευμένους στις 13 Φλεβάρη, Ακίλα και Πρισίλης γωνία που λέμε. Αυτοί οι δύο ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που το φάγαν τα λιοντάρια. (Παρομοιάσεις με Λίνεν και Χούτο απαγορεύονται).

Εδώ λοιπόν σας θέλω. Σε κάθε ζευγάρι και ένα λιοντάρι δώρο για να αγιάσει. (Ε ρε τι μ... γράφω βραδιάτικα....)

br fun_atic είπε...

Εγω ήξερα τον άλλο Άγιο. Τον Άγιο Υάκινθο.

Πληροφορίες: Ο Άγιος Υάκινθος,Άγιος της αγάπης,του έρωτα,προστάτης των ζευγαριών,της σχέσης άνδρα και γυναίκα (απαραίτητη διευκρινιση),γιορτάζεται πλέον κάθε χρόνο,στον ίδιο τόπο,12 χιλιόμετρα νότια των Ανωγείων,στους ορεινούς
Φούρνους,στο ομώνυμο πέτρινο εκκλησάκι (σε στυλ ΜΙΤΑΤΟΥ) που χτίστηκε στην χάρη του,και σε υψόμετρο 1200 μέτρα(στον Ψηλορείτη)."στις 3 Ιουλιου.

Ωραία γιορτή. Γιά να τον γιορτάσεις πρέπει να πας στην Κρήτη και επιπλέον τότε η ομάδα βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Κανένα πρόβλημα...

Προς τον εμπαθή και νυν εμπαθέστατο pgss1890. Ένα λιοντάρι στο σπίτι δεν φτάνει γιά να αγιάσει ένας άντρας;

re-la-re είπε...

α) Το Σαββάτο θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα (κατά Αρναούτογλου στην ΕΤ3) τζάμπα τα δωρεάν εισητήρια.

β) Τελικά ο Ρεκόμπας προπονήθηκε κανονικά;

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Τελικά δεν είναι γραφτό, να αγωνιστεί ο Ματίας Λέκι στην χώρα μας. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός, βρέθηκε μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ωστόσο την τελευταία στιγμή μη θέλοντας να δοκιμαστεί, ανάγκασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, να πει όχι στη συγκεκριμένη μετακίνηση. Οι προσπάθειες του 28χρονου για ανεύρεση ομάδας συνεχίστηκαν και ο μάνατζέρ του χτύπησε την πόρτα του Πανιωνίου. Όμως και ενώ όλα έδειχναν πως ο Λέκι θα ντυνόταν στα κυανέρυθρα, η χθεσινή συνάντηση που υπήρξε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Τσακίρη, οδήγησε σε ναυάγιο. Συγκεκριμένα οι απαιτήσεις του Αργεντίνου κρίθηκαν υπερβολικές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην πλευρά των «κυανέρυθρων» υπήρχε έντονος προβληματισμός, αναφορικά με την μεγάλη αγωνιστική απραξία του παίκτη (οχτώ μήνες χωρίς ομάδα). Για τους δύο αυτούς λόγους οι άνθρωποι του Πανιώνιου προτίμησαν να μην ρισκάρουν τίποτα και να μείνουν ως έχουν έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

apo gazetta.gr

br fun_atic είπε...

Και το βραβείο «που θα πάει ο Λέκι» πηγαίνει ………στον εμπαθέστατο pgss1890 (δεν το κρατάς το «εμπαθέστατος»; Είναι πολύ πιασάρικο…) . Η πρωινή του ανάλυση ήταν εκπληκτική και εμπεριστατωμένη… Εύγε!!!

Υπερβολές τα όσα ακούστηκαν για την φυσική του κατάσταση πάντως.

Τη ζημιά την έκανε ο Μπουρουτζίκας με τους σφυγμούς. Τι έγινε που είχε 140? Θα μπορούσε να παίζει με χόλντερ. Όταν θα του ανέβαινε η πίεση και οι σφυγμοί θα έτρεχαν οι άλλοι.

Έτσι κι αλλιώς δέκα αγωνιστικές έμειναν… Εδώ ο Κοβάσεβιτς έπαιζε με 95% στένωση…

re-la-re είπε...

Ναι θα το κρατήσω, αφού σκετομαι να τυπώσω και μπλουζάκια

br fun_atic είπε...

Καλή ιδέα. Όπως τότε που έπιασαν τους διάσημους στο κότερο με τα ναρκωτικά και τύπωναν οι κοινοί θνητοί μπλουζάκια "ήμουν κι εγώ στο κότερο"...

Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα:

1. Να τυπώσεις το εμπαθέστατος σε φανέλα του Πανιωνίου (πως λέμε Μάκος 14). Μόνο που δεν ξέρω ποιο νούμερο πρέπει να βάλεις…

2. Να σκεφτούμε κάποια πραγματικά εμπαθέστατη προσωπικότητα και να βάλουμε την φωτογραφία της...Εδώ θέλει σκέψη το πράγμα. Αν θέλεις το κάνουμε και διαγωνισμό…

Ξέχασα να σου πω… Μονομαχία στο Ελ πάσο έχω ακούσει… Μονομαχία στο Πεδίο του Άρεως επίσης. Μονομαχία στον Νίκο τον τυροπιττά, λόγω τιμής, ακούω πρώτη φορά. Ο τυροπιττάς ξέρει τι σκηνικό πάει να γίνει στο μαγαζάκι του;

re-la-re είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl5DQ&feature=related

και τα αλογα να βοσκανε στο σαλουν απεναντι

br fun_atic είπε...

Πρώτος!!!
Γράμματα Χασάπη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μηπως πρεπει να φερουμε του Αγιου Βαλεντινου πισω την γιατρινα με το στρινγκ και να ανακοινωσουμε στους παιχτες οτι με καθε γκολ κι ενας χορος δωρεαν προσφορα των οπαδων του Πανιωνιου ?
Βλεπω τον Ρεκομπα να γινεται Αστεριξ και να τρεχει πανω κατω σαν τρελος(λολο).
Και πανε και οι κραμπες και οι γαμπες και τα σκισμενα καλσον.
Ας τα βαλουμε εμεις τα εξοδα.Ας το κανουμε οχι για μας , για τον φουκαριαρη τον Τσινο...

Κωστας Ν.Σμυρνη

br fun_atic είπε...

Είδες που μπαίνεις γρήγορα στο νόημα του σύγχρονου μάρκετινγκ; Να πως γίνονται τα sold out.

Επειδή ο «εμπαθέστατος» αγωνιά, έχω να του πω ότι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα Ρεκόμπα και Μπέλιτς έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπονήσεως - δοκιμής. Μάλλον υπολογίζονται. Ξέρει κανείς αν ήρθε η μπλέ κάρτα του Εκρά (κρα κρα κρα...κι αυτό από Ελληνική ταινία είναι – Το πρόσωπο της ημέρας - Κώστας Βουτσάς);

re-la-re είπε...

Τώρα ησυχασα. Δηλαδή θα τρέχει το παλληκάρι σαββατιάτικα μέσα στη βροχή πίσω από μια μπάλα; Τσ,τσ.
,τσ Ε ρε προβλήματα που δημιουργτεί η παγκόσμια κρίση.

Εμπαθέστατος σπήκινγκ

zamis είπε...

α ρε brfun τι ματσαρα θα χασεις..
Ρεκομπες,Εκραδες,Βαλεντινες,λασπομαχιες..
το παιχνιδι ειναι ιδανικο για Φανουρη,τι γινεται αυτο το παιδι αραγε?

re-la-re είπε...

Δεν ανάβουμε κανένα κερί στον Αγιο Φανούρη μπας και μας τον φανερώσει;

εμπαθέστατος σπήκινγκ

br fun_atic είπε...

ο συνδυασμός βαλεντινας - λασπομαχιας δεν με χαλαει...νομιζω οτι αυτο ειναι παιχνιδι για τον φιλο μου τον zouri...

1.το οτι μας εχουν καλεσει σε γαμο δεν σημαινει οτι θα παω.
2. το οτι δεν θα παω στον γαμο δεν σημαινει οτι θα παω στο γηπεδο...
3.το οτι δεν θα παω στο γηπεδο δεν σημαινει οτι θα χασω το παιχνιδι...

Ανώνυμος είπε...

Τόσο Πανιώνιος είσαι pgss1890 που... χαίρεσαι ότι "Το Σαββάτο θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα (κατά Αρναούτογλου στην ΕΤ3) τζάμπα τα δωρεάν εισητήρια".

Άκόμα και για την δωρεάν είσοδο των γυναικών βρήκατε να γκρινιάξετε; Πολύ μιζέρια ρε παιδιά εδώ μέσα. Απόρώ πως δηλώνετε Πανιώνιοι...

Αχιλλέας Μπέος

br fun_atic είπε...

να ευχαριστησουμε τον φιλο Αχιλλέα για τα καλα του λόγια και για την λεπτη αισθηση του χιουμορ που διαθετει...

Ανώνυμος είπε...

Δλδ εσείς εδώ μέσα έχετε χιούμορ; ΟΚ τότε σας περιμένω στον Βόλο να... διασκεδάσουμε όλοι μαζί

Δικός σας Αχιλλέας

re-la-re είπε...

Φιλε Αχιλλέα,

θα χαρώ ιδιαίτερα να τα πιούμε στα τσιπουράδικα της Νέας Ιωνίας.

Πάντως δεν μπορώ να πω, χαίρομαι που η αφεντομουτσουνάρα μου ένωσε παλιούς αντιπάλους.

re-la-re είπε...

Ενα δεν καταλαβαίνω, πως κάνοντας κλικ στο όνομα Αχιλλεας Μπέος βγαίνω στη σελίδα του ερασιτέχνη Πανιώνιου (www.pgss.gr).

Ρε μπας και ανέλαβε πρόεδρος ο Αχιλλέας και δεν το ξέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Όλα έχουν την εξήγησή τους

Ανώνυμος είπε...

Αν έχεις γνώσεις ελληνικού κινηματογράφου ξέρεις ποιος είμαι...Καληνύχτα

zamis είπε...

Πάνω που είπαν «δόξασοι ο Θεός» στον Πανιώνιος με την επιστροφή του Αλβάρο Ρεκόμπα (και του Φαμπιάν Εστογιανόφ) στις προπονήσεις, άρχισαν πάλι τα… «βοήθα Παναγιά», αφού ο πρώτος εγκατέλειψε την προπόνηση με νέες ενοχλήσεις. Η συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη θα ξεκαθαρίσει σήμερα Πέμπτη, ωστόσο στην πλατεία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν με μία πιθανή υποτροπή στο ήδη ευαίσθητο μυϊκό του σύστημα. Από εκεί και πέρα «έσκασε» και νέο πρόβλημα με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος πονάει στον δικέφαλο και τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε φουλ πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα στα «όπλα» πλην του Εστογιανόφ είναι και ο Μπέλιτς ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ ατομικό ακολούθησε πάλι ο Ντελούρα. Την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των «κυανέρυθρων» στο Κορωπί παρακολούθησε και το αφεντικό της ομάδας, Κώστας Τσακίρης.

απο gazzetta

Griniaris είπε...

Η αναφορά του zamis στο Μάκο μου θύμισε ένα θέμα που με προβληματίζει.Δεν αμφισβητώ τον τραυματισμό του,εκείνο που με απασχολεί είναι η εν γένει συμπεριφορά του στους αγώνες ειδικά μετά τη φυγή του Λ...(ο big brother παραμονεύει).
Είναι θέμα αγωνιστικού πάθους,θέμα νεύρων,ψυχολογίας,κάτι άλλο;

zamis είπε...

Damn right!
απο τον οφη και μετα ο Ακης ειναι σε εξαλλη κατασταση

re-la-re είπε...

Μετά γίνεσαι εμπαθής. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ γράφει ότι Ο Ρεκόμπα προπονήθηκε κανονικά.

Πως λοιπόν ενώ προπονήθηκε κανονικά σύμφωνα με την gazetta έφυγε με ενοχλήσεις;

Ποιος λέει την αλήθεια;

zamis είπε...

προπονηθηκε κανονικα αλλα εφυγε με ενοχλησεις.Που ειναι η αντιφαση?
εμπαθεστατε

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές ότι ο Ρεκόμπα τραυματίζεται λόγω της μακροχρόνιας αποχής - έλλειψης προετοιμασίας κ.λ.π. Οι Μάκος και Μανιάτης ήταν θέμα χρόνου να τραυματιστούν γιατί έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί όλη τη χρονιά. Αυτά βέβαια είναι τα προφανή.

Μήπως οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με παρατάξεις; "Τραυματίζεστε" εσείς - "Τραυματιζόμαστε" κι εμείς... Ελπίζω πως όχι.

br fun_atic είπε...

Ναι εμπαθέστατε. Δεν έχεις ακούσει που λένε η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε; Προπονήθηκε κανονικά, έτρεχε σαν το ελαφάκι, αλλά μετά έφυγε κούτσαβλος...

br fun_atic είπε...

Μπορεί βέβαια να είναι και αυτά κατασκοπικά γιά να μπερδέψουμε τον Καραγεωργίου...επίπεδο ΜΙ6...My name is Tsak...Kostas Tsak...

zamis είπε...

θαχουμε και μια βαλεντινα για σεντερ που θα βγει με λαχνο πριν το ματς.
Ειναι μυστικο,μην το κυκλοφορησετε μιζεροι Πανιωνιοι..

Griniaris είπε...

Δεν υπάρχει καμμιά αντίφαση.Είναι απλό.Ο Ρεκόμπα προπονήθηκε κανονικά,στο σπίτι όμως διάβασε στο internet οτι ο Μάκος δήλωσε τραυματίας και σκέφτηκε "πάλι εγώ θα μαρκάρω;".Ε,τότε ένιωσε τις ενοχλήσεις.

zamis είπε...

lol!

zamis είπε...

ο Φιλαθλος γραφει οτι ο Ρεκ τραυματιστηκε απο κλωτσια του Μπερτε(κατα λαθος η απο προθεση θα σας γελασω..)

Griniaris είπε...

Είσαι εμπαθής zamis(ως γνωστόν εμπαθέστατος είναι άλλος).Είσαι σίγουρος οτι αν τον σημάδευε θα τον πετύχαινε;

zamis είπε...

http://www.nothingtoxic.com/media/1234314020/Australian_Rules_Footballer_Viciously_Punches_and_Kicks_Teammate

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι οι ήρωες του κάτς...WWF.

Εμπαθή φίλε ZAMIS, αυτές οι κληρώσεις με φοβίζουν...Δες την ανακοίνωση. Αναφέρεται σε Βαλεντίνες κάθε ηλικίας... Η κυρά Θοδώρα θα χαρεί να κληρωθεί μαζί σου. Εσύ όμως; Μωρέ γάμος και πάλι γάμος...

Λες να στεναχωρέθηκαν αρκετοί από τον τραυματισμό του Ρεκ; Εννοώ αυτούς που ζήλεψαν την κλωτσιά του Μπερντέ...

Griniaris είπε...

Δεν έχεις δίκιο φίλε brf.Για φαντάσου να είσαι παντρεμένος με την κυρα Θοδώρα.
Ο Ρεκ επιβεβαιώνει την παροιμία"δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι";Ο νοών νοήτω...

zamis είπε...

καλυτερα οι προπονησεις να γινονται με ποδοβολλευ απο δω και περα..

br fun_atic είπε...

Για να πάω ένα βήμα πιο κάτω την πρόταση του εμπαθούς zamis θα έλεγα οι προπονήσεις να γίνονται σε παιδότοπο. Εκεί και να πέσεις δεν μπορείς να χτυπήσεις...

Forza 0-6 οε οε, οε

Και θα γράφουν οι εφημερίδες μετά από κάποιο άσχημο αποτέλεσμα: Κεραυνοί εκτοξεύθηκαν από τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε κο Τσακίρη στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στα 0-6

ή μετά από καλό αποτέλεσμα: 500 φίλοι του Πανιωνίου περίμεναν την ομάδα στον παιδότοπο 0-6 προκειμένου να την επευφημήσουν.

Πράγματι: αν έχεις παντρευτεί την κυρά Θοδώρα, την κατεβάζεις στο γήπεδο από το μεσημέρι...Δεν το συζητώ αυτό...

Griniaris είπε...

Το μόνο άσχημο με την πρόταση του zamis είναι οτι 30 απο τη μία και ένας απο την άλλη δεν θα γίνεται και τόσο καλή προπόνηση...

re-la-re είπε...

Εσεις δουλεύετε τον Ρεκόμπα, πάλι εγω θα τα ακούσω μου φαίνεται.

Τέλος πάντων, εγώ το είχα πει απο χτές, που να τρέχει το παλληκάρι μέσα στη βροχή!!!!

Πάντως το oscar της σωστής ενημέρωσης πάει στην ΠΑΕ για το "Ρεκόμπα και Εστογιάνωφ" προπονήθηκαν κανονικά.

Εμπαθέστατος σπήκινγκ

br fun_atic είπε...

Εσύ το ΄λεγες. Ποιος σε άκουγε όμως. Άφησε το σπιτάκι του (τρόπος του λέγειν σπιτάκι) για να τρέχει στα Μεσόγεια για προπόνηση...

Και όχι μόνο αυτό αλλά βρέθηκε και ο Γέρο νέγρο Τζιμ, ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί, να του κάνει βαβά το ποδαράκι...

Και ξέρεις: Η κλοτσιά στο καλάμι, για να γίνει καλά, θέλει τουλάχιστον 15 ημέρες τρίψιμο στην Ουρουγουάη.

Ερώτηση γνώσεων: Το Καθολικό Πάσχα πότε είναι φέτος;

zamis είπε...

γιατι,θ'αναστηθει?

:)

br fun_atic είπε...

Αυτό είναι το ένα σενάριο...
Το αλλο είναι να πάει να σουβλίσει τον οβελία στο Μοντεβιδέο...

re-la-re είπε...

Μας τα εμπλεξες. Ο γερο νέγρο Τζιμ τι δουλειά έχει με το μαύρο θερμαστή απο το Τζιμπουτι. Η μονη φορά που κάνανε παρέα ήταν στις συναυλίες του 81 που η κεντρική έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

br fun_atic είπε...

Χμμμ, όντως...Έκανα μίξη δύο τραγουδιών από διαφορετικούς συνθέτες. Για την αποκατάσταση της αλήθειας: ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί λέγεται Γουίλι (Καββαδίας Μικρούτσικος). Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον γέρο νέγρο Τζιμ (Λοϊζος). Αν πρέπει σώνει και καλά να έχει σχέση με κάποιον, μάλλον σχετίζεται με τη Σοράγια από τη γνωστή διαφήμιση.
Συμβαίνουν αυτά. Ιδίως όταν δουλεύεις και γράφεις στη ζούλα...
Πάντα εμπαθέστατος, αλλά σωστός ο pgss1890…

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξα τυχαία το μπλογκ και πραγματικά απορώ. Γιατί τόση γκρίνια ρε παιδιάς Ποιοι είστε εσείς; Που πάτε; Σε ποια θύρα έρχεστε άν έρχεστε στο γήπεδο; Πανιώνιοι του πληκτρολογίου;

Σας φταίει ο Τσακίρης, σας φταίει ο Ρεκόμπα, ο Μάκος.Τι θέλετε; Ο Λίνεν έφυγε πήρε το γαμπρό του και πήγε διακοπές. Και εγώ με τον Λίνεν ήμουνα όπως όλοι οι Πάνθηρες, αλλά αφου έφυγε, τέλος δεν μας ενδιαφέρει.

Τι είστε εσείς; Ποιο πολύ Πανιώνιοι από εμάς; Είστε οι σωστοί;

Αλήθεια είστε μέλη του ερασιτέχνη ή λέτε μόνο λόγια και εύκολη κριτική από το κομπιούτερ;

Και όλοι εμείς που ακολουθούμε την ομάδα παντού τι είμαστε; Τσάτσοι του Τσακίρη; Λαμόγια; Τι είμαστε; Δεν είαμστε Πανιώνιοι;

Βασίλης

Μέλος των Πανθήρων

Υ.Γ. Αν θέλετε μπορείτε να έχετε το email μου και το τηλεφωνο μου. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φταίνε όλα στην ομάδα...

br fun_atic είπε...

Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους. Θα μιλήσω για ΄μενα.

Το ποιος είμαι και το τι πιστεύω φαίνεται στα κείμενά μου.

Θεωρώ σημαντική τη συνεισφορά των Πανθήρων στον Πανιώνιο, προσωπικά όμως δεν θα μπορούσα να είμαι οργανωμένος οπαδός. Δεν θα μπορούσα να είμαι οπαδός γενικότερα.

Είμαι φίλαθλος του Πανιωνίου και ασφαλώς η σχέση μου με την ομάδα δεν είναι σχέση πληκτρολογίου.

Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα χώρο φιλάθλων του Πανιωνίου που θα σχολίαζαν με χιούμορ την τρέχουσα επικαιρότητα του συλλόγου. Αυτό είναι όλο.

Αν σε μπερδεύω και έχεις χρόνο, διάβασε περισσότερα κείμενα για να καταλάβεις τι «παίζει».

Προσωπικά θα προτιμούσα, αντί για κριτική από το πρώτο post να κατέθετες απόψεις, τις οποίες και αναμένω. Θα ήθελα επίσης να μου πεις σε ποιο συγκεκριμένο κομμάτι βρήκες «λάθος» το blog.

Κι άλλοι ήταν επιθετικοί στο πρώτο Post, μετά όμως κατάλαβαν τι γίνεται εδώ και χαλάρωσαν…

Αν βέβαια μετά από όλα αυτά πρέπει να σου καταθέσω και κάποιο πιστοποιητικό Πανιώνιας νομιμοφροσύνης για να σου είμαι αρεστός αλλά και για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου για την ομάδα (ότι είμαι οπαδός, ότι πηγαίνω στη θύρα 3, ότι είμαι μέλος του ερασιτέχνη και ότι παρακολουθώ όλα τα τμήματα του συλλόγου όπου και όταν παίζουν), τότε φοβάμαι ότι βρίσκεσαι στον λάθος διαδικτυακό τόπο…Μάλλον γιατί δεν είμαι ή γιατί δεν κάνω τίποτα απ’ όλα αυτά
Φιλικά
brfunatic

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακου λοιπόν.

Δεν θέλω κανένα πιστοποιητικό. Ποιος είμαι εγω; Μάλλον εσείς θέλετε πιστοποιητικά.

Αλλά το να είσαι μέλος του ερασιτέχνη είναι, για μένα, υποχρεώση κάθε Πανιώνιου. Γιατί ο ερασιτέχνης Πανιώνιος είναι ο πατέρας του συλλόγου. Αρα δεν νοείται κάποιος να κάνει κριτική επί παντός επιστητού και να μην είναι μέλος του ερασιτέχνη. Αυτή είναι η άποψή μου.

Για τους Πανθηρες είναι άλλο πράγμα. Δικαιώμά σου να μην θέλεις να είσαι μέλος.

Πάμε τώρα στα περι μπλογκ. Γράφεις ότι "Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα χώρο φιλάθλων του Πανιωνίου που θα σχολίαζαν με χιούμορ την τρέχουσα επικαιρότητα του συλλόγου". Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι στο ποστ που διάβασα (το πρώτο...) δεν είναι χιούμορ. Είδα αγενή και σχεδόν κακεντρεχη σχόλια για πρόσωπα και καταστάσεις της ομάδας μας.

Αν αυτό εσύ το θεωρείς χιούμορ, τι να πω. Εχουμε διαφορετική αντίληψη περι χιούμορ.

Εγω διαβάζω ειρωνικά σχόλια για τον Ρεκόμπα, τον Εκρα, τον Τσακίρη. Υποννοούμενα (που δεν τα κατάλαβα είναι αλήθεια...) για τον Μάκο και τον Μανιάτη. Ολα αυτά είναι χιούμορ; Αυτά είναι σχόλια ανθρώπων που υποτίθεται (όχι απλά υποστηρίζουν) αλλά αγαπάνε τον Πανιώνιο;

Αυτά γιατί μου ζήτησες την άποοψη μου. Το πρώτο ποστ μου θυμίζει τις κουβέντες που γίνονται στο καφέ μπινέ, δίπλα από τον Τυροπιτά, που οι θαμώνες αναζητούν λόγους για να πουνε κάτι κακό για την ομάδα, να κράξουν παίκτες, προπονητή και διοίκηση. Και αμα τους ρωτήσεις λένε. Εμείς ρε ξέρεις πόσα χρόνια Πανιώνιοι είμαστε..."

Είναι δικαιώμά σου να γράφεις και να συμφωνείς (γιατί απ' ότι διάβασα συμφωνείς με όλους σ' αυτό το ποστ και επαυξάνεις μερικές φορές στην ειρωνεία) με τέτοιου είδους... "χιούμορ". Ομως είναι και μένα δικαιώμά μου να σας λεω ότι είστε γκρινιάρηδες και Πανιώνιοι του πληκτρολογίου. Που μάλιστα κάνουν και κακεντρεχή κριτική...

Βασίλης

br fun_atic είπε...

Η άποψή σου είναι σεβαστή. Δεν έχω όμως διάθεση να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν.

Εάν βέβαια είχες μπει στον κόπο να ασχοληθείς λίγο περισσότερο θα έβλεπες θετικότατα σχόλια για τον Τσακίρη, τον Ρεκόμπα, τον Μάκο και τον Μανιάτη και ασφαλώς κριτική όταν αυτό χρειάστηκε.

Μάλλον όμως διάβασες ένα ή ελάχιστα κείμενα στα γρήγορα γι αυτό έχεις αυτή την άποψη (στρεβλή κατά τη γνώμη μου). Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι δικαίωμά σου. Το τι είναι χιούμορ πάλι είναι καθαρά υποκειμενικό.

Εάν ανέχεσαι να καταθέτεις την άποψή σου στο Blog κάποιου που δεν είναι οργανωμένος, δεν είναι θαμώνας κανενός καφενέ, ούτε μέλος του Ερασιτέχνη τότε είσαι καλοδεχούμενος. Διαφορετικά απλά αγνοείς το blog... Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να προβαίνεις σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς...

Όπως κάθε αναγνώστης, έτσι κι εσύ έχεις βήμα να καταθέσεις τις απόψεις σου στο Blog. Θα μπορούσες στείλεις ένα κείμενο για τους Πάνθηρες, για την ανάγκη να αποτελέσουν όλοι οι φίλαθλοι μέλη του Ερασιτέχνη, για το έργο του Τσακίρη, την παρουσία του Ρεκόμπα ή για οτιδήποτε θεωρούσες εποικοδομητικό για την ομάδα και διαφωτιστικό για τους υπόλοιπους. Θα καταθέταμε κι εμείς τις απόψεις μας και θα διαπίστωνες αν είμαστε κακεντρεχείς ή Πανιώνιοι του πληκτρολογίου.. Προτίμησες όμως να προβείς απλά σε χαρακτηρισμούς… Σκέψου το καλύτερα και πάλι εδώ είμαστε…

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Καλά όλα τ' άλλα φίλε Βασίλη, αλλά σε πείραξαν και τα ειρωνικά σχόλια για τον Εκρά, αντί να σε πειράξει η κοροίδια που σου ρίχνουν αυτοί που σου έφεραν τον Εκρά για να εξυπηρετήσουν φίλο μάνατζερ και που παραλίγο να σου φέρουν και το Λέκι?
Εγώ εδώ έχω ασκήσει κατά περιόδους κριτική στο blog αλλά σχόλια του στυλ, "είστε γκρινιάρηδες και κακεντρεχείς" μάλλον κινούνται στην αντιπέρα όχθη όλων όσων με αφορμή αυτή την ανάρτηση για τις "βαλεντίνες" μάλλον παράκαναν το χαβαλέ.
Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει η κριτική στο Ρεκόμπα που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ιδιαίτερα καυστική (ο BR απέδωσε τους συνεχείς "τραυματισμούς" σε ένα ρεαλιστικό αίτιο, την έλλειψη προετοιμασίας).
Ο Ρεκόμπα δημιούργησε και με τις δηλώσεις και συνεντεύξεις του ένα κλίμα το οποίο η όλη του ως τώρα παρουσία έχει διαψεύσει περίτρανα!
Πάντως αν ανατρέξουμε στο παρελθόν του και στην Ίντερ θα δούμε ότι οι τραυματισμοί ή οι αιτιάσεις τραυματισμών ήταν ουκ ολίγες.
Μακάρι όλα να γίνουν καλύτερα στο μέλλον και συ να έρχεσαι εδώ και ν' αναφέρεσαι σε γκρινιάρηδες και κακεντρεχείς. Πάντως εγώ είμαι 33 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα και την αγαπώ αλλά ποτέ δεν διανοήθηκα ότι πρέπει να μην μιλάω μέσα σε πλαίσια που συνεισφέρουν εποικοδομητικά ει δυνατόν, γιατί αυτά που λέω είναι αντίθετα με τη τρέχουσα γραμμή της διοίκησης της ομάδας. Δηλαδή όταν γινόντουσαν σε άλλες εποχές διάφορα έκτροπα εναντίον παικτών και προπονητών της ομάδας που πχ διαμαρτύρονταν γιατί δεν πληρώνονταν θα έπρεπε να τα δικαιολογούμε για να στηρίξουμε τη διοίκηση της ομάδας? Νομίζω αυτά παρεκλίνουν πολύ απο την Πανιώνια ιδέα που αυτός ο σύλλογος γεννήθηκε για να υπηρετεί και να μεταλαμπαδεύει μέσα στο χρόνο. Αυτά τα λίγα από ένα Πανιώνιο και του πληκτρολογίου που πιστεύει ότι ίσως δυο-τρία λογάκια και απόψεις που γράφονται σε τέτοια sites μπορεί να τα βλέπουν και οι διοικούντες και να βελτιώνονται...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω Ιwn πως ξέρεις εσύ ότι θα μας έφερναν τον Λέκι; Εγώ διάβασα ότι έγινε συζήτηση και απορρίφθηκε ο παίκτης. Ποια κοροϊδία; Οσο για τον Εκρά ναι με ενοχλούν τα ειρωνικά σχόλια για έναν παίκτης της ομάδας που μάλιστα δεν τον έχετε δει. Ουτε εγώ, αλλά δεν θα τον ειρωνευθώ. Οποιος φοράει την φανέλα του Πανιωνίου πρέπει να έχει την συμπαράστασή μας. Και όχι την ειρωενία μας.

Πάμε τώρα στον Ρεκόμπα. Η ειρωνεία δίνει και παίρνει. Για διάβασε ορισμένα ποστ και θα δεις. Ο Ρεκόμπα είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης που ποτέ δεν θα ερχόταν στον Πανιώνιο αν ήταν 100% καλά. Ετσι δεν είναι; Αρα ή θα τον δεχθούμε με όποια παραιπόμενα δλδ τραυματισμοί, βεντετισμούς κ.λ.π. ή να του δείξουμε το δρόμο της φυγής. Δεν υπάρχει μέση λύση για μένα.

Οταν γράφει ο pgss1890 ότι:"Δηλαδή θα τρέχει το παλληκάρι σαββατιάτικα μέσα στη βροχή πίσω από μια μπάλα; Τσ,τσ.
,τσ Ε ρε προβλήματα που δημιουργτεί η παγκόσμια κρίση" για τον Ρεκόμπα δεν είναι ειρωνεία; Δεν είναι ντροπή; Πλάκα είναι αυτή για έναν τεράστιο παίκτη; Και αν παίξει ο Αλβάρο το Σάββατο και "κολλήσει" δυο μπαλάκια τι θα πει ο pgss1890; Συγγνώμη που τον ειρωνετηκα; ή πλάκα έκανα; Βέβαια η ανωνυμία σου επιτρέπει να λες ότι γουστάρεις χωρίς να έχεις κόστος. αλλά αυτό δεν είναι ρε φίλε Πανιώνιος...

Ναι ήμουν στο αεροδρόμιο για τον Αλβάρο. θέλω να τον βλέπω στην ομάδα, αλλά από την άλλη ξέρω τι πρέπει να περιμένω από αυτόν. Δεν θα τον ειρωνευτώ ποτέ όμως. μας ανέβασε, μας έκανε γνωστούς παγκοσμίους, μας έκανε θέμα στα δελτία. Δεν είναι λίγα αυτά. Αν μάλιστα η διοίκηση τον "εκμεταλλεύοταν" καλύτερα από πλευράς δημοσίων σχέσεων θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερα "κέρδη".

Γράφεις κάπου για εποχές που οι παίκτες δεν πληρωνόνστουσαν. Ξέρεις ότι οι Πάνθηρες τα έβαλαν με τον Μπέο. Στήριξαν τους παίκτες. Εχει καμία σχέση οι τότε εποχές με σήμερα; Αν μη τι άλλο σήμερα ο Πανιώνιος είναι αξιοπρεπής σε όλα τα επίπεδα. Είναι ανταγωνιστικός ή τουλάχιστον προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικόςσ όλα τα επίπεδα.

Λάθη ναι γίνονται και θα γίνονται. Μόνο στα νεκροταφεία δεν γίνονται λάθη. Αλλά η διοίκηση Τσακίρη μόνο λάθη κάνει; Λες για τις μεταγραφές. Ναι αλλά τον Εστογιανόφ, τον Λάτκα, τον Κούκετς, τον Μπέλιτς, τον Κουμορτζί ποιος τους πήρε; Ο φούφουτος; Ο Τσακίρης είναι παράγοντας πέντε χρόνων (με τον ερασιτέχνη μαζί...) και θέλουμε να τα κάνει όλα σωστά. Δεν γίνεται ρε μάγκες, δεν γίνεται! Στήριξη θέλει και όχι πόλεμο. Και εδώ μέσα υπάρχει οσμή πολέμου... Αν δεν το κάταλαβαίνετε για ξαναδιαβάστε κάποια ποστ...

Λυπάμαι φίλε Iwn αλλά θα επαναλάβω ότι το συγκεκριμένο μπλογκ έχει μια ιδιαίτερη άποψη για το... χιούμορ (που για μένα είναι ειρωνεία και κακεντρέχεια...), αλλά και πολύ γκρίνια για την ομάδα μας που δεν την αξίζει. Λυπάμαι..

Βασίλης

re-la-re είπε...

Φιλε Βασίλη

ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει υποχρέωση να τιμά το συμβόλαιο του. Και το συμβόλαιο του είναι ανεξάρτητο του προπονητή που έχει ή των συμπαικτών του στην ομάδα. Ο Ρεκόμπα έχει παίξει 2-3 παιγνίδια της προκοπής και ήδη φτάσαμε στην 22η αγωνιστική.

Θεωρώ λοιπόν ότι έχει υποχρέωση να παίξει για τα απίστευτα λεφτά που παίρνει. Όσο δεν γίνεται αυτό τόσο θα θεωρώ ότι είναι ένα απίστευτα ακριβό παλτό. Και θα έχει την ανάλογη αντιμετώπιση.

Βλεπεις πόλεμο γιατί θέλεις να δείς πόλεμο. Γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι αγαπάω την ομάδα μου δεν σημαίνει ότι στηρίζω άκριτα τον οποιο ιδιοκτήτη. Στηρίζω τα σωστά και κριτικάρω τα λάθη του. Και ο ίδιος ο Τσακίρης παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του στο θέμα Χούτου ήταν λάθος. Τι θες να πούμε εμείς ότι ο Τσακίρης δεν έχει δίκιο; Δυστυχώς έχει δίκιο. Εγώ δεν είμαι από τους κωλοτούμπες που περιμένω να κάνει αυτοκριτική ο πρόεδρος για να τον χειροκροτήσω. Έχω την άποψη μου και αυτή γράφω. Επίσης 5 χρόνια είναι αρκετά για ένα παράγοντα να αποκτήσει πείρα και να μη στηρίζεται στον Χούτο.

Όσο για τον Εκρά, ένα θα πω. Αν τον είχε φέρει ο Μπέος θα έπεφτε η Νέα Σμύρνη από τις διαμαρτυρίες. Αυτά επειδή μίλησες για Μπέο. Και δεν είδα τότε κανένα να περιμένει να δει τους παίκτες στο γήπεδο. Δεν είναι και τόσο μακριά αυτη η περίοδος και τα θυμόμαστε.

Εγω δεν λυπάμαι για το μπλόγκ. Εγώ λυπάμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τα προφανή. Και τα προφανή είναι ότι ενώ η ομάδα έχει το ψηλότερο μπάτζετ της ιστορίας της ταυτόχρονα έμεινε χωρίς σέντερ-φορ, έχει έναν άπειρο προπονητή, ο πρώτος σκόρερ μας είναι αμυντικό χαφ, έναν επιθετικό περιοχής που έχουμε είναι στο ψυγείο (Αντερσον), κυκλοφορούν συνέχεια διαδόσεις για τις κάρτες που παίρνουν οι παίκτες (δες Μάκος -ΟΦΗ, δεν τα κυκλοφορήσαμε εμείς, μέχρι και ο Καρπετόπουλος έγραψε άρθρο και αν δεις το δικό μου μπλόγκ θα δεις πως υπερασπίστηκα τους παίκτες) κλπ.

Συνεπώς βλέπω έναν άνθρωπο που βάζει τα ωραία του λεφτάκια και για κάποιους λόγους αυτά πάνε χαμένα. Αν λοιπόν κάποια στιγμή τον πετύχω στο γήπεδο θέλω να μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο λέγοντας του την αλήθεια όπως τουλάχιστον τη βλέπω εγώ.

Griniaris είπε...

Φίλε Βασίλη

στάθηκες σε ένα post το οποίο μπήκε για πλάκα και πλάκα ακολούθησε.Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις λίγα κείμενα θα έβλεπες οτι όλα όσα γράφεις για το Ρεκόμπα και τη χρησιμότητά του υπάρχουν ήδη όπως και για τους Μάκο,Μανιάτη.
Λες οτι μόνο στα νεκροταφεία δεν γίνονται λάθη.Σίγουρα,αλλά μόνο στα νεκροταφεία υπάρχει και σιωπή.Εσένα οι φίλοι σου η οι δικοί σου ποτέ δε σου επισήμαναν κάποια λάθη σου;Ποτέ δε σου έκαναν πλάκα;Σημαίνει οτι δε σε αγαπάνε η τα θεώρησες κακεντρεχή κριτική;Μήπως έχεις ασκήσει κι εσύ κακεντρεχή κριτική κάποια στιγμή(όταν διώχτηκε ο Φερνάντεζ π.χ.);
Ευτυχώς απο οτι έχω καταλάβει σε αυτό το blog ούτε χειροκροτητές θα βρεις ούτε άτομα με παρωπίδες.Κανείς δεν είναι πιο Πανιώνιος απο τον άλλο κι οτι κι αν λέμε,σε κάθε αγώνα θα είμαστε απο τους πρώτους που θα φωνάζουν ολε στο άκουσμα του ονόματος του κάθε παίκτη,ούτε για πλάκα ούτε για κοροιδία,αλλά γιατί η καρδιά μας είναι Πανιώνιος.
Αυτά εκ μέρους των γκρινιάρηδων των οποίων,όπως μου έχουν πει,αν υπήρχε σύλλογος θα ήμουν πρόεδρος.

br fun_atic είπε...

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ασχολήθηκες ελάχιστα με το blog πριν να κάνεις την κριτική σου.
Θα σου κάνω λοιπόν μια περίληψη των βασικών θέσεών μου για να δούμε αν τελικά διαφωνούμε σε κάτι.

1.Κωνσταντίνος Τσακιρης: Ίσως ο καλύτερος πρόεδρος τουλάχιστον των τελευταίων 20 ετών. Αγαπά την ομάδα, έχει όραμα, δίνει χρήματα. Η εικόνα του ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία καλύτερη λύση για τα διοικητικά της ομάδας. Έκανε όμως και λάθη. Νομίζω ότι δεν είναι έγκλημα που τα αναδείξαμε. Γενικά υπάρχει μια περίεργη νοοτροπία ότι αν είσαι Πανιώνιος μπορείς να κάνεις κριτική στον οποιονδήποτε εκτός από τον Τσακίρη. Αυτό δεν το καταλαβαίνω, από την στιγμή ιδίως που και ο ίδιος ο Πρόεδρος είχε την λεβεντιά να παραδεχθεί έμμεσα ή άμεσα τα περισσότερα από αυτά. Βασικά λάθη: Ο τρόπος χειρισμού του θέματος Χούτου, η τυφλή εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που τελικά τον κρέμασαν και το σημαντικότερο ότι δεν διοικεί με σιδερένια πηγμή... Προσωπικά θα ήθελα να είχε στηρίξει έμπρακτα τον Λίνεν ή να είχε αποκαλύψει τότε τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απομάκρυνση του Γερμανού.

2.Αλβάρο Ρεκόμπα: Τεράστιος ποδοσφαιριστής για τον οποίο τρελαθήκαμε όλοι όταν ήρθε. Μας υποσχέθηκε πολλά, δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Μακάρι να αποδώσει. Το ότι γίναμε πιο γνωστοί εξαιτίας του δεν φτάνει. Τα χρήματα τα οποία παίρνει για κάθε λεπτό συμμετοχής του αντιστοιχούν στον μηνιαίο μισθό ενός καλά αμειβόμενου δημοσίου υπαλλήλου. Επιπλέον τα λαμβάνει από μία ομάδα που κυριολεκτικά μάτωσε οικονομικά για να τον αποκτήσει. Επιβάλλεται λοιπόν να μας ανταποδώσει τα όσα κάναμε για εκείνον. Θα χαρώ για τα «δύο» μπαλάκια εάν και όταν τα βάλει, θα του κάνω όμως κριτική όταν θεωρώ ότι δεν προσφέρει όσα ο ίδιος υποσχέθηκε. Τραγικό του λάθος που συνέδεσε τόσο στενά το όνομά του με τον Λάμπρο Χούτο, γιατί ήταν επόμενο να τον παίρνει κι αυτόν η μπάλα για λάθη του «Ιταλού».

3.Λάμπρος Χούτος: Μεγάλος επιθετικός, ο οποίος πέρσι βοήθησε την ομάδα, βοήθησε επίσης στην μεταγραφή του Ρεκόμπα, φέτος όμως μας δημιούργησε τεράστια προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του και για τον λόγο αυτό καλώς έφυγε. Ουδέποτε έχω γράψει κάτι αρνητικό για την συνολική ποδοσφαιρική του αξία και υπό άλλες συνθήκες θα τον ήθελα στην ομάδα.

4.Μανιάτης – Μάκος: Δεν υπάρχουν παίκτες του Πανιωνίου που να έχουν στηριχθεί περισσότερο από τη σελίδα, ακόμη και σε περιόδους που όλοι τους κατηγορούσαν. Ασφαλώς και έχουν δεχθεί κριτική, όταν χρειάστηκε. Προσωπικά έγραφα καλά λόγια για τον Γιάννη, ακόμη και τότε που του έβριζαν την μάνα...

5.Λίνεν: Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων ετών. Ευτυχής συγκυρία ότι ο καλύτερος προπονητής συνέπεσε με τον καλύτερο Πρόεδρο των τελευταίων ετών. Προσωπικά τον ήθελα στην ομάδα και διαφώνησα με όλους όσους, ενώ τον χειροκροτούσαν, κάποια στιγμή πήραν γραμμή για να τον συκοφαντούν και μάλιστα χωρίς να καταθέτουν την παραμικρή απόδειξη για τα λεγόμενά τους. Στα αρνητικά του καταλογίζω ότι όφειλε κι αυτός μια εξήγηση στον κόσμο του Πανιωνίου και κάποιες λανθασμένες επιλογές προσώπων (παικτών και συνεργάτη).

6.Σταματόπουλος: Είναι αδύνατον να είσαι θαυμαστής του έργου του Λίνεν και να μην στηρίζεις τον Σταματόπουλο στην δεδομένη χρονική στιγμή (διάβασε τουλάχιστον το κείμενο «μήνυμα ενότητας»). Να σου πω μόνο, μια που δηλώνεις Πάνθηρας, ότι η κριτική που του κάνατε εσείς ήταν πολύ πιο σκληρή από τη δική μου και για τον λόγο αυτό σε παρακαλώ να διαβάσεις το post για το παιχνίδι με τον Άρη. Επιπλέον ουδέποτε ασχολήθηκα με φτερά της αγάπης και πούπουλα...

7.Εκρά: Το πρώτο πράγμα που είπα είναι ότι δεν θα τον σχολιάσω επί της ουσίας πριν τον δω. Διάβασε το σχετικό post. Όμως, και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις, η μεταγραφή ενός παντελώς άγνωστου 18χρονου ξένου παίκτη στη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει περίεργη, ιδίως όταν έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα ταλαντούχα Ελληνόπουλα, όταν δεν τον συνοδεύουν περγαμηνές, όταν δεν έχει αγωνιστεί σε πρώτη ομάδα, όταν δεν αποκτήθηκαν τα μεγάλα ονόματα που μας παρουσίαζαν και όταν η ομάδα έμεινε ουσιαστικά χωρίς επιθετικό. Μακάρι να είναι ο νέος Ντρογμπά. Είναι όμως;

Δεν έχω να σου γράψω κάτι άλλο. Αν δεν σε πείθουν όλα αυτά, τα οποία αποδεικνύονται από δημοσιευμένα κείμενα, τότε ασφαλώς και δεν μπορώ να σε μεταπείσω και μπορείς να έχεις όποια γνώμη θέλεις για το blog.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

teleΦίλε Βασίλη, για τον Εκρά τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι έφυγε από την ομάδα ένας έμπειρος έστω και προβληματικού χαρακτήρα παίκτης και αντικαταστάθηκε από τον φορ της τρίτης ομάδας (Juniors team) της Hull city...Αλλά να δεχθώ ότι τον φέραμε γιατί είναι ταλέντο και μπορεί να βγει στο μέλλον. Αν ψάξεις λίγο στο δίκτυο θα δεις ότι ούτε και σαν ταλέντο είναι κάτι το εξαιρετικό (εξάλλου αν ήταν, δεν θα τον κράταγε η Λυών...που ήταν αρχικά ή δεν θα έπαιζε έστω στη δεύτερη (Reserves) ομάδα της Hull?) και σε κάποια sites με ενδεικτικές αξιολογήσεις ταλέντων μετα βίας παίρνει γύρω στα 3 στα 5. Το συμπέρασμα μάλλον είναι ότι αν μη τι άλλο δεν πρόκειται για κάποια ουσιαστική κίνηση προς όφελος του συλλόγου. Μακάρι να κάνω λάθος και να διαψευσθώ, αλλά απ' ότι βλέπεις δεν μιλάω στον αέρα. Είναι σαφές όπως λες βέβαια να τον δούμε πρώτα αλλά σαν διαχειριστική κίνηση δεν φαίνεται να βασίζεται σε ορθές βάσεις η μεταγραφή αυτή αν δεν θέλουμε να ωραιοποιούμε τα πράγματα.
Για τον Λέκι, είναι δυνατόν έστω και να συζητάμε με ένα παίκτη που η ΑΕΚ και ο Μπάγεβιτς απέρριψε μετά βαίων και κλάδων?
Δέχομαι απόλυτα ότι ο σύλλογος επι Τσακίρη έχει αποκτήσει την αξιοπρέπεια του και πως έχουν γίνει και πάρα πολλά θετικά πράγματα πράγματα και πιστεύω ότι το τωρινό σχήμα στη διοίκηση θ' αποδώσει πιθανόν σε βάθος χρόνου. Καλό είναι όμως να υπάρχει κριτική γιατί ακόμα και στις περιπτώσεις που φαντάζει πως γίνεται άγαρμπα ή κακόβουλα κάτι θα μας δώσει προς βελτίωση και εν πάσει περιπτώσει καλύτερη η όποια κριτική από την κολακεία και το γλύψιμο (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα).
Για Ρεκόμπα με κάλυψε ο pgss1890.
Να 'σαι καλά.

br fun_atic είπε...

Θέλω να κάνω και μια προσθήκη για τον Ρεκόμπα.

Όταν ήρθε στην ομάδα είχε δηλώσει ότι: προτίμησε τον Πανιώνιο λόγω της φιλίας με τον Χούτο και επειδή ήθελε να εξακολουθήσει να παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο, πράγμα που δεν τον εξασφάλιζαν οι Σαουδάραβες που του έδιναν περισσότερα χρήματα...

Μας υποσχέθηκε επίσης κάτι μεγάλο, το οποίο δεν προσδιόρισε επακριβώς, αφήνοντας να εννοηθεί το κύπελλο ή το Champions League.

Για όλα αυτά εισπράττει περίπου 1.700 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής (το συνολικό ποσό του θα πάρει μετριέται σε εκατομμύρια), του παραχωρήθηκε ένα απίστευτο σπίτι, με τιμή ενοικίου 5.000 ευρώ τον μήνα (!!!) και πολλές άλλες ανέσεις.

Η ίδια ομάδα που του προσέφερε αυτά και προφανώς για να εξακολουθεί να του τα προσφέρει, πρότεινε στον Γιάννη Μανιάτη ανανέωση του συμβολαίου του με ετήσιες απολαβές 200.000 ευρώ (κάτι περισσότερο δηλαδή απ' όσα παίρνει αυτή τη στιγμή).

Ανταποκρίνονται τα οικονομικά μεγέθη στην μέχρι τώρα παρουσία του; Και για να στο ξεκαθαρίσω. Δεν θέλω να φύγει ο Ρεκόμπα. Θέλω να παίξει μπάλα. Θέλω να παίξει τουλάχιστον το 50% των δυνατοτήτων του. Έχει την υποχρέωση να το κάνει... Θέλω επίσης να ανταμείψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Μανιάτη και τον Μάκο και να παραμείνουν στην ομάδα. Το αξίζουν τουλάχιστον για το τρέξιμο που έχουν ρίξει όλη αυτή τη χρονιά...

zamis είπε...

Επισης ο Ρεκομπα ειχε δηλωσει οτι ο Λινεν δεν αντιμετωπιζε ως ισος προς ισο τις ''μεγαλες'' ομαδες..κρατα λοιπον μικρο καλαθι γιατι τουλαχιστον τοτε χειροκροταγαμε στις τριαρες και τεσσαρες ενω το δειγμα που εδειξε και αυτος και ο υπερπροπονηταρας Πορτοκαλης με το γαυρο ηταν για κλαμματα..