Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Πανιώνιος - Εθνικός Αστέρας 4-1

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Αστέρα στο Κορωπί. Η ομάδα μας επικράτησε με 4-1. Τα γκολ σημειώθηκαν από τους Αντερσον, Κουτσόπουλο, Ντελούρα και Λουρένσο, ενώ για τον Εθνικό Αστέρα σκόραρε ο Γκάτσης. Στο παιχνίδι αυτό δοκιμάστηκαν παίκτες με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ο μοναδικός παίκτης που αγωνίσθηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι ήταν ο Κούκετς ενώ για πρώτη φορά έπαιξε με τα κυανέρυθρα ο Γιάν Εκρά.

Οι ενδεκάδες του Πανιωνίου ανά ημίχρονο: Α’ Ημίχρονο Μπέλιτς, Κουτσόπουλος, Μπερτέ, Λάνγκαμπ, Ντιαβαρά, Κουμορτζί, Μπάρκογλου, Λουρένσο, Κούκετς, Γκονζάγκα και Εκρά.

Β’ Ημίχρονο: Ανδριόλας, Γ. Μανιάτης, Χ. Μανιάτης, Ντελούρα, Λαζούρας, Αράπογλου, Λέκκας, Κοροβέσης, Αμοίρης και Αναστασόπουλος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το υπέρ μας σκορ στο παιχνίδι με την συνονόματη ομάδα της Αρκαδίας.

34 σχόλια:

Steve είπε...

Ο Εκρά έχει ξαναφορέσει τα κυανέρυθρα! Όχι μόνο όταν υπέγραψε κι έβγαλε τη γνωστή φωτογραφία αλλά και με τους νέους...

http://www.superleaguegreece.net/season2009/liveU21/gamesU21/jgame177.htm

Steve είπε...

Δεν βρήκα πουθενά τη σύνθεση του Αστέρα. Έπαιξε ο Αραβίδης?

br fun_atic είπε...

Ούτε εγώ τη βρήκα.

Griniaris είπε...

Κάποιο σχόλιο για την ανακοίνωση;Μήπως ήρθε λίγο αργά;

re-la-re είπε...

Γιατην ανακοίνωση: Εξαρτάται τι ψηφίσαμε στη Σουπερ Λίγκα. Δεν ξέρω τι ψηφίσαμε. Αν στηρίξαμε Βίκτωρα όλα αυτά τα σφυρίγματα τις τελευταίες αγωνιστικές είναι αναμενόμενα (και μπορώ να πω και λίγα). Αν στηρίξαμε Πιλάβιο τότε είναι περίεργα.

Γιατί ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένας
όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.Και για να παραφράσω το ρητό του Λίνεκερ: Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που παίζουν δύο ομάδες από 11 πάικτες και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί (εδώ το ΠΟΚ).

br fun_atic είπε...

Πριν από καιρό είχα διαβάσει ότι ο Πανιώνιος ήταν η μόνη ομάδα της SL που είχε ψηφίσει Μητρόπουλο. Υπό αυτές τις συνθήκες και πάλι καλά να λέμε για τους 8 βαθμούς. Και μη χειρότερα...

Όπως εμμέσως πλην σαφώς (και σωστά) αναγνωρίζει η ανακοίνωση της Π.Α.Ε δεν μπορούμε να μεταθέτουμε στην διαιτησία την ευθύνη για την βαθμολογική μας θέση, δεδομένου ότι έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς από δικά μας λάθη και κυρίως από απίθανες ομάδες.

re-la-re είπε...

Φετος πέρα απο διαιτησία έχει γίνει η Νέα Σμύρνη η χαρά του αντιπάλου.

Με τέτοια απόδοση εντός έδρας δεν είναι δυνατόν να πας πουθενά. Πάλι καλά που έχουμε αυτή τη θέση.

Griniaris είπε...

Δεν νομίζω οτι έπαιξε και μεγάλο ρόλο η ψήφος(βλέπε Ξάνθη).Αν εξαιρέσεις την κλοπή στον ΠΑΟΚ που ήταν προ Πιλάβιου και την ηλιθιότητα με τον Εργοτέλη τα άλλα ήταν υπέρ του ΠΟΚ.
ΥΓ.Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που παίζουν δύο ομάδες από έντεκα παίκτες για να βρίσκουν δουλειά οι γιοι και τα ανίψια των παλαιών διαιτητών.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά νομίζω ότι όλα παίζουν τον ρόλο τους.
Η κοινή λογική λέει βέβαια ότι η μόνη ομάδα που στήριξε Μητρόπουλο δεν θα έπρεπε να έχει προβλήματα με την διαιτησία έστω για το ξεκάρφωμα. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ισχύει ούτε αυτό.

Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν μας έχει φταίξει η διαιτησία. Η καλή ομάδα κερδίζει όπως και να ‘χει. Στην σελίδα μπορεί κατά καιρούς να έχω επισημάνει ένα με δύο διαιτητικά λάθη, ουδέποτε όμως χρέωσα ήττα του Πανιωνίου στον διαιτητή. Το διαιτητικό λάθος είναι μέρος του παιχνιδιού, όπως μπορεί να είναι ο ήλιος, ο αέρας κ.λ.π

Αν η διοίκηση θεωρεί ότι η ομάδα αδικείται από την διαιτησία (άρα δεν αναφέρεται σε απλά λάθη) καλά κάνει και το επισημαίνει, προσπαθώντας να προασπίσει την επένδυσή της.

Εμένα όμως, τον απλό φίλαθλο, με ενδιαφέρει κυρίως να παίζει μπάλα η ομάδα μου και όταν το κάνει να κερδίζει ή να παίρνει το καλό αποτέλεσμα.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το ένα και μοναδικό στοιχείο που μπορεί να ζηλέψει ο Τσακίρης από τον Μπέο. Τον δυναμισμό του. Χωρίς να αναφερθώ σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της Προεδρίας του Μπέου, θα ήθελα να πω ότι σίγουρα απέπνεε δυναμισμό (έστω και μέχρι υπερβολής για να το πω κομψά). Ο Πανιώνιος εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να αδικηθεί χωρίς να υπάρξει αντίδραση. Ο Τσακίρης θα έπρεπε να βγάζει περισσότερο δυναμισμό για τον απλούστατο λόγο ότι έχει προσφέρει απείρως περισσότερα στον Πανιώνιο, κυρίως όμως γιατί σε αντιδιαστολή με τον Μπέο, έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου.

re-la-re είπε...

Υπάρχουν παιγνίδια που η διατησία είναι ξεκάθαρα ότι σκοπό έχει να σε σφάξει. Π.χ. το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν σου δίνει καθαρό πέναλτι και δίνει ανύπαρκτο στον άλλο. Ποια ήταν η αντίδραση μας μετά από αυτό το ματς; Αποπομπή Λίνεν.

Συνεπώς κάποια ματς τα καθορίζει η διατησία. Όμως στο ματς με τον Εργοτέλη αν εσύ δεν έχεις σεντερ-φορ δεν μπορείς να φωνάζεις για τη διαιτησία.

Εγω θα ρωτήσω ανοιχτά και τον Διόγο αλλά και οποιον άλλο ξερει (καθώς εγώ δεν έχω ιδέα). Στο ΔΣ προχτές ήταν ο Τσακίρης; Δηλαδή με απλά λόγια. Διοικεί ο Τσακίρης ή απλώς προεδρεύει;

Γιατί η όλη κατάσταση έχει τα σημάδια ακυβερνησίας.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Γεια και χαρά. μερικές πληροφορίες. Δεν ψηφίσαμε ποτέ τον Μητρόπουλο. Στην προηγούμενη ψηφοφορία για τον Γκαγκάτση τον περασμένο Σεπτέμβριο ψηφίσαμε λευκό μαζί μ' άλλες 5 ΠΑΕ (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ηρακλης κ.α..). Στη συνέχεια πάλι στη Σούπερ Λίγκα για Πιλάβιο ψηφίσαμε λευκό!

Η διαιτησία μας κυνηγάει:

1) Λόγω Πηλαδάκη. Δείτε τη σφυρίγματα παίρνει η Λάρισα σ' όλη τη σεζόν.

2) Λόγω ότι ο Τσακίρης πίστεψε (λανθασμένα) ότι και οι υπόλοιποι δεν θα ασχοληθούν (με ανακοινώσεις κ.λ.π.) με τη διαιτησία.

3)Γιατί είμαστε κόντρασ την ΕΠΟ... και φιλικά προσκείμενη στον Θωμά ουχί στον Βίκτωρα.

Αυτά για ενημερωση.

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι η ανακοίνωση και τα βίντεο άργησαν να βγουν...

Μάκης

Griniaris είπε...

Επειδή κι εγώ συμφωνώ οτι φέτος τα λάθη μας είναι πολύ περισσότερα απο αυτά της διαιτησίας κι επειδή ως γνωστόν δουλειά μου είναι η γκρίνια θα το πάω λίγο πιο μακριά.
Πού ακριβώς αποσκοπεί αυτή η ανακοίνωση την παρούσα περίοδο;
Στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;
Λίγο πεζό.
Κίνηση εντυπώσεων τύπου DVD ΠΑΟ;
Λίγο απίθανο.
Κίνηση αποπροσανατολισμού;
Λίγο περίεργο.
Απλά πιστεύω οτι τώρα πια έπρεπε να κρατήσουμε την αρχική μας θέση και να αφήσουμε τις ανακοινώσεις για το τέλος.Έτσι κι αλλιώς το σπουδαιότερο παιχνίδι που ίσως έρθει είναι ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό και τέτοιες ανακοινώσεις εκεί δεν πιάνουν.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

H ανακοίνωση βασικά αποσκοπεί στον κόσμο μπας κ σταματήσει η γρίνια φίλε griniari μιας που πριν ο κόσμος γκρίνιαζε γιατί δεν έβγαινε.
Αφετέρου πιστεύουν οτι δεν έχει τελιώσει η υπόθεση πεντάδα κ προστατεύουν την ομάδα.
Απο ότι φαίνεται στον κάμπο τον Αρη δεν τον υπολογίζουν,άλλους τρέμουν...
Οταν λέμε κ εμείς οτι η διαιτησία είναι μέρος του παιχνιδιού σαν τον ήλιο,την βροχή,τον αέρα κ τον σεισμό τότε...
Καλύτερα να βοηθήσουμε να κάνουμε ομάδα που να νικά κ την διαιτησία.

Καλα είχαμε ηρεμήσει 3-4 μέρες

Griniaris είπε...

Γκρίνια για τη διαιτησία υπήρχε ελάχιστη άλλωστε ειχαμε τόσα άλλα...Κι όπως είδες φίλε mike μετά τον ΠΑΟ ψάχναμε τι θετικό μπορούμε να κρατήσουμε για του χρόνου.
Η υπόθεση πεντάδα με έξι βαθμούς απόσταση και τη Λάρισα έξω μου μοιάζει όνειρο απατηλό.
Και στο τέλος προστασία για την ομάδα ήταν η απόκτηση επιθετικού.
ΥΓ.Καλή επιτυχία στο πόλο που ξεκινά σε λίγο το όνειρο.

zamis είπε...

Εμενα ολα αυτα με τη διαιτησια μου ακουγονται κινησεις εσωτερικης καταναλωσης.Πιστευει κανενας σοβαρα οτι εκτος απο παοκ,αντε και ξανθη χασαμε βαθμους απο τα κορακια ενω τους δικαιουμασταν?
Επισης,δειχνει ανακολουθια.Η κρατας μια σκληρη γραμμη αμεσως μετα τον παοκ η αφου το παιζεις ετσι το φυλλο,το κρατας ως το τελος,οπως λεει κι ο griniaris.
Και η ιδια η ανακοινωση εχει αντιφασεις.Τωρα εγινε κρισιμη η καμπη του πρωταθληματος?Πως μπορεις ταυτοχρονα και να εξακολουθεις να πιστευεις τους διαιτητες και να χαρακτηριζεις ειρωνικα ''ανθρωπινα'' τα λαθη τους?Αυτο με τους μετριοπαθως 8 βαθμους γραφεται σε επισημη ανακοινωση?
Ενταξει,δε θελω να μεγαλοποιησω το θεμα αλλα δε μου μοιαζουν και πολυ σοβαρα ολ'αυτα.

6-4 to polo!

zamis είπε...

11-8,bravo!

br fun_atic είπε...

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Συνεπώς το αποτέλεσμα μπορεί να διαμορφωθεί από λάθη παικτών, προπονητών ή διαιτητών. Στην Ελλάδα δεν εννοούμε τον όρο ανθρώπινο διαιτητικό λάθος. Κι όμως μπορεί να υπάρχει.
Νομίζω όμως ότι είναι αντιληπτό στον οποιονδήποτε ότι διαφορετικό πράγμα είναι το λάθος και διαφορετική η σκοπιμότητα.
Η ομάδα μας κατήγγειλε λάθη ή πρόθεση;

zamis είπε...

Κατηγγειλε και τα δυο,αυτο καταλαβαινω απο το
''φέτος έχουμε γίνει μάρτυρες αλλεπάλληλων διαιτητικών ή «ανθρωπίνων» λαθών εις βάρος του Πανιωνίου,''

re-la-re είπε...

Ωραία δεν είμαστε με τον Βίκτωρα είμαστε με τον Θωμά. Ο Σύλλογος που εκπροσωπεί το ήθος (τρομάρα μας) είναι με αυτόν που έστησε την παράγκα.

Τι να πω!!!!!!!!!!!! Απλά ότι ντρέπομαι.

re-la-re είπε...

Αν λοιπόν είμαστε φίλα προσκείμενοι με τον Θωμά που για κάποια χρόνια ...μπιπ το ελληνικό ποδόσφαιρο (και μας μαζί του) δεν δικαιούμαστε να βγάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Σε ότι αφορά τη διαιτησία και το αν έχουμε αδικηθεί ή όχι ή αν έχουμε χάσει βαθμούς ή όχι, θα φέρω ένα απλό επιχείρημα. Έχουμε στη ομάδα ένα φανταιζί παίκτη τον Εστογιαννόφ που συνήθως παίζει με υψηλή τεχνική και γι' αυτό υφίσταται το λιγότερο 10 φάουλ σε κάθε αγώνα, τα περισσότερα αρκετά σκληρά. Σε όσους αγώνες παρακολούθησα, ή δεν βγήκε καθόλου κάρτα στον αντίπαλό του ή βγήκε μετά το πέμπτο φάουλ εις βάρος του Φάμπιαν. Επίσης σε πολλούς αγώνες έχουμε κοπεί σε κόντρες με λανθασμένα σφυρίγματα οφσάιντ. Θα ήταν χρήσιμο (αν και υπερβολικό)για να βγάλουμε συμπεράσματα αν μπορούσε αυτό το στοιχείο να μετρηθεί.
Δεν μπορώ να ισχυρισθώ ότι υπάρχει αντιπανιώνια διαιτητική κλίκα λόγω του γενικότερα χαμηλού επιπέδου της διατησίας φέτος που έχει κάνει κραυγαλέα πράγματα και όχι μόνο σε βάρος δικό μας (πχ δείτε πως ένα 3-0 μεταξύ Ξάνθης - ΑΕΚ το μετέτρεψε σε 2-1, σκορ πρόκρισης για την ΑΕΚ).
Για το τι έγινε μετά το ματς με ΠΑΟΚ και την κατάφορη σε βάρος μας διαιτησία, να θυμίσω στον pgss1890 ότι σε όλα τα προηγούμενα ματς έβγαινε ο Λίνεν και έλεγε στις συνεντεύξεις του ότι δεν είναι του χαρακτήρα του να διαμαρτύρεται σχετικά με τη διαιτησία και τον είχαμε καυτηριάσει και αυτόν και την ΠΑΕ πως με τέτοια συμπεριφορά ανεξικακίας και βολικότητας στα επόμενα ματς αντί για σφάξιμο με το βαμβάκι θα γινόταν χειρουργείο πλέον εναντίον μας.

re-la-re είπε...

Και για τη διαιτησία ο Λίνεν φταίει. Ας μας βρει προπονητή ο κοκκαλιάρης με τον οποίο είμαστε φίλα προσκείμενοι.

Ο Λίνεν έχει φύγει ένα μήνα. Στην Ξάνθη που πάλι μας έσφαξαν δεν ήταν.

re-la-re είπε...

Και επειδή μιλάμε για εκείνο το παιγνίδι απλά να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ πρόσέλαβε το γιό του Γκαγκάτση. Δεν αμφιβάλλω ότι ανάμεσα στους τόσους υποψήφιους είχε τα περισσότερα προσόντα. Και εμείς φορτώνουμε και τη διαιτησία στον Λίνεν.

re-la-re είπε...

Λαθος,ενα γυρο ήθελα να πω.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ pgss1890

Η φιλική σχέση δεν σημαίνει ότι ασπάζεσαι τις απόψεις του ανθρώπου.

Θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα. Η πολιτεία του Τσακίρη αυτά τα τρια χρόνια μόνο ανήθικη δεν είναι. Αυτό νομίζω ότι το καταλαβαίνουν όλοι στον πανιώνιο.

Μην μπερδεύουμε τις προωσπικές σχέσεις με τον τρόπο που διοικείς μια ομάδα.

Συνέχεια ανακατέβεις τον Λίνεν στις παρεμβάσεις σου. Σόρρυ αλλά έλεος. Ο Λίνεν έχει ευθύνες (και μεγάλες...) για τη φετινή χρονιά, αλλά είναι παρελθόν. Τι νόημα έχει να τον επικαλείσαι;

Mάκης

re-la-re είπε...

Εγω τον ανακατεψα; Αλλος μου ειπε τι έκανε ο Λίνεν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Διαβασε και κανενα ποστ απο τα πιο πανω.

Οσο για τις φιλικες σχέσεις ξέρουμε ότι δεν έχουν μείνει μόνο φιλικές. Για ένα φεγγάρι αγοράζαμε παίκτες μόνο από το Αιγάλεω (Κουμ, Γιάννου, και ενα μικρό σεντερ μπακ που δεν έπαιξε ποτε ...)

Απο κει και πέρα εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να είμαι φίλος με τον κοκκαλιάρη. Και με αυτή τη λογική κρίνω.

Steve είπε...

Συμφωνώ με τη λογική του pgss1890 αλλά βλέποντας τα πράγματα από απόσταση (κυρίως χρονική), όταν δεν ξέρεις από Ποδόσφαιρο και σου συστήσει κάποιος τον κοκαλιάρη, ε ναι, γίνεσαι φίλος του.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Sorry αν με την αναφορά στον Λίνεν δημιούργησα πάλι ένταση. Δεν ήθελα με το σχόλιο μου προφανώς να πω ότι ο Λίνεν έφταιγε και για τον σχετικό με τη διαιτησια χειρσμό αλλά ότι και αυτός φαινόταν ν' ακολουθεί στις συνεντεύξεις του την ίδια πολιτική επι του θέματος με την ΠΑΕ. Πάντως δεν χρειάζεται αυτή η ένταση όταν ανταλλάσουμε απόψεις και pgss1890, το σχόλιο το έκανα γιατί υπήρχε σχετική αναφορά για την αποπομπή Λίνεν μετά ο ματς με ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τα θέματα διατησ΄΄ιας που συζητιόνταν. Εύχομαι καλή μέρα σε όλους ... χωρίς εντάσεις.

re-la-re είπε...

Δεν τρέχει τίποτα Ιωνα.

Για να καταλάβεις μόνο το τι δούλεμα γενικά πέφτει σήμερα η Γατα στο εξώφυλλο της αναφερει ότι ο Τσακίρης ΤΩΡΑ έκανε κρούση στον Λίνεν αλλά αυτός πάει για Μόναχο 1860 και ο Τσακίρης στρέφεται προς έναν άλλο.

br fun_atic είπε...

Αυτός ο Πάγκελστορφ νομίζω ότι μας είχε απασχολήσει και πάλι.

Ελπίζω να έχουμε κρατήσει ζεστό και τον Κούμαν που είχε ακουστεί παλαιότερα.

Και αφού τα κάνουμε όλα αυτά ας φέρουμε πίσω τον Λίνεν να τελειώνουμε... Γιατί όσα παράπονα κι αν έχει κάποιος από τον συγκεκριμένο προπονητή οφείλει να του αναγνωρίσει ότι τουλάχιστον ξέρει πολύ καλά και την ομάδα και το Πρωτάθλημα.

Θα πρότεινα στον φίλο pgss1890 που έχει κάνει και άλλα γκάλοπ στη σελίδα του, να κάνει και ένα γιά το ενδεχόμενο επιστροφής του Λίνεν.

Νομίζω ότι έστω και ανεπίσημα θα ήταν καλό να ακούσουμε τη γνώμη του μέσου φίλαθλου.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο αλήθειας στα ρεπορτάζ για επιστροφή Λίνεν στον Πανιώνιο. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή, πολύ περισσότερο δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση. Αυτά για να μην παραπλανάτε ο Πανιώνιος Φίλαθλος κόσμος.

Ο Τσακίρης κοιτάει διακριτικά για προπονητή, καθώς δεν θέλει να αδειασει τον Γιώτη και πολύ καλά κάνει. Εχουμε μπροστά μας αγώνες που μπορεί να αλλάξουν άρδην την εικόνα στην ομάδα. Μέχρι το καλοκαίρι πάμε με Γιώτη και μετά όπως έχω ξαναγράψει όλα θα τρεθούν επι τάπητος, όλοι θα κριθούν από μηδενική βάση και θα παρθούν (ελπίζω...) οι σωστές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Πάντως μια αισθηση που εχω (προσοσχή όχι πληροφορία...) είναι οτι ο Τσακίρης εξετάζει και την εγχώρια αγορά προπονητών... Χωρίς να κάνειτην παραμικρή κίνηση είπαμε λόγω σεβασμού προς τον Γιώτη. Και γιατί πρέπει προπονητής μας να κάνει τη δουλειά του και να κριθεί από αυτή...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Ο Γιώτης ξέρει πολύ καλά ότι θα είναι προπονητής μέχρι το καλοκαίρι. Εξάλλου και μόνη η ευκαιρία που του δόθηκε από τον Τσακίρη ήταν εξαιρετική. Ακόμη και αύριο το πρωί να προσλαμβάναμε νέο προπονητή ο Γιώτης θα έπρεπε να νοιώθει ευγνώμων. Κατά την ταπεινή μου άποψη βέβαια πρέπει να μείνει ως δεύτερος, αν και αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Για να το πάω και ένα βήμα παρακάτω θα ήθελα πολύ να εκφέρει γνώμη για τον νέο προπονητή και ο Γιώτης (ιδίως αν πρόκειται για Γερμανό). Από την Ελληνική αγορά προσωπικά θα με ικανοποιούσε μόνο ο Μπάγεβιτς.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Keep your friends close but your enemies keep'em closer...

Κύριοι της ΕΠΟ,της Superleague κ της ΚΕΔ.

Φίλοι καταλάβετε ότι γίνεται πόλεμος, προσπαθούμε να επιβιώσουμε κ συμπαρασταθείτε(με ή χωρίς φουνταριστό.Το χουν πει κ το χουν παραδεκτεί για τον Γενάρη)Θα κρίθούν όλοι στο τέλος(μήπως κ οι φίλαθλοι?)απο μηδενική βάση.Είναι στο χέρι μας η βάση να μην είναι στο 0.

Λάμπρο αγόρι μου δεν τραυματίστηκες ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα προπονητής που να αξίζει μια σελίδα από το μπλοκάκι του Λίνεν. Μόνο στο εξωτερικό και κατά προτίμηση από Γερμανία (λόγω οργάνωσης).

Γιώργος Σ.