Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Χωρίς Τίτλο

Αγαπητοί φίλοι,

Ο προπονητής που αποθεώνατε έφυγε χωρίς καμία σοβαρή εξήγηση. Ίσως ο μόνος λόγος να ήταν η ιδιοτροπία ενός παίκτη. Την ομάδα που λατρεύουμε την αποδοκιμάσατε χθες. Παραλίγο να προπηλακίσετε και τα δύο πιο αξιόλογα Ελληνόπουλα που έχουμε στην ομάδα, με την δικαιολογία ότι κάποιος κάπου έγραψε ότι θέλουν μεταγραφή. Τα τόσα χρόνια όμως, και πολύ περισσότερο φέτος, που ο Μανιάτης και ο Μάκος ματώνουν τη φανέλα δεν μετρούν για ‘σας; Σε ποιόν Πανιώνιο πιστεύετε τελικά; Ποια ομάδα αγαπάτε; Γιά όλα αυτά που έγιναν αυτή τη χρονιά ευθύνονται ο Λίνεν, ο Μανιάτης και ο Μάκος;

Πρόεδρε όλοι ξέρουμε ότι αγαπάς την ομάδα. Ξέρουμε ότι έχεις κάνει και λάθη. Το ξέρεις κι εσύ. Όμως εξακολουθείς να έχεις την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων μας. Όφειλες όμως να κάνεις κάτι παραπάνω. Από τον Ιανουάριο που ανέλαβες την Προεδρία της ομάδας πιστέψαμε ότι θα έβαζες πλάτη. Ότι θα ήσουν ο μπροστάρης στον αγώνα ανασυγκρότησης της ομάδας. Δεν τα έχεις καταφέρει. Ξεκίνα τουλάχιστον τώρα. Κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτή τη χαμένη χρονιά. Ως αφεντικό της ομάδας έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να κρατήσεις τον κορμό της ομάδας. Έχεις τη δυνατότητα να εκθέσεις όσους μας κοροϊδεύουν. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε και τον Τσακίρη οπαδό και τον Τσακίρη Πρόεδρο.

43 σχόλια:

zamis είπε...

Να συμπληρωσω οτι οχι μονο καποιος εγραψε καπου οτι θελουν μεταγραφη.Παρακολουθουμε μια συστηματικη μετατοπιση ευθυνων στο Μανιατη,στο Μακο,στο Ντελουρα,στο Σταμ(τι κοινο εχουν αραγε ολοι αυτοι?)
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οσο οι υπερπανιωνιοι ολων των κατηγοριων προσφερουν τις υπηρεσιες τους-για το περιφημο καλο της ομαδος-προκοπη δε θα δουμε.

Ανώνυμος είπε...

το μονο καλο που μπορει να βγει απο αυτη την χρονια ειναι να καταλαβουμε οτι υποστιριζουμε μια ομαδα που εν εχει την δυνατοτητα (ακομη) να βγαινει πενταδα καθε χρονο, αλλα που και που.

το μαθημα αυτο επιβεβαιωνεται και απο την πρωτη χρονια τσακ/λινεν οπου οι προσδοκειες ηταν τετοιες και τελικα ολοι μας πιστευω την χαρηκαμε περισσοτερο απ' ολες. ηδη την δευτερη χρονια ειχαμε αρχισει να γκρινιαζουμε που φεραμε χ με τους "ανυπαρκτους πιτσαδορους σοθιδους".

εαν νομιζεις μπι-αρ οτι το μαθημα ειναι να παρουμε σεντερ φορ, να αλλαξουμε τον σταματοπουλο, και να τους μαμησουμε του χρονου, πιστυω οτι εισαι σε λαθος κατευθυνση.

και μονο που η μονη σου ελπιδα ειναι ο Χ τσακιρης να χωσει λεφτα η να κανει κουμαντο (λες και το εχει σπουδασει το αντικειμενο), στην ουσια παραδεχεσαι οτι ο πανιωνιος δεν βρισκεται σε ισορροποια αλλα ακροβατει. δεν εχει βασεις. ειμαστε με 977 διαρκειας και 1312 εισητ με εργο (9,500 ευρω εισπραξη γκροσσο, δηλ δεν πληρωνουμε ουτε τον φροντιστη) αλλα δεν ανεχομαστε να βγουμε 6οι και να αποκλειστουμε στον προημιτελικο του κυπελλου.

δεν βλεπεις οτι μακροπροθεσμα οι υψηλες προσδοκιες με τις χαμηλες βασεις ειναι συνδυασμος που μονο πικρες θα φερνει παρα χαρες?

ακομα και οταν πετυχουμε τους στοχους μας, οπως περσι, ειπαμε ενα απλο ΟΥΦ στο τελος. δεν ειχαμε την χαρα της πρωτης χρονιας.

θα ψαξω να βρω την ομιλια του τσακ οταν ανελαβε να δουμε ολοι ποσο εχουν ξεφυγει ολοι (κοσμος + διοικηση) απο το αρχικο πλανο

κων.νος

zamis είπε...

φιλε Κων/νε

κανενας πραγματικος Πανιωνιος δεν ενδιαφερεται για πενταδες και ουεφα σα να ειναι αυτοσκοπος.
Να παιζουμε ωραια μπαλιτσα θελει και η ομαδα να βγαζει υγεια και συγκροτημενη φιλοσοφια που να δικαιολογει την επιλογη του να ειναι Πανιωνιος.
Τιποτα απ'ολα αυτα δε συμβαινει και οι ευθυνες δεν ειναι μεταφυσικες..

br fun_atic είπε...

Φίλε Κώστα,
απ' όσα έχω γράψει αυτά κατάλαβες; Με αδικείς...

Νικόλας είπε...

Θα ήθελα να καταδικάσω όλα τα χθεσινά επεισόδια που δεν αρμόζουν σε Πανιώνιους.
Εντάξει άλλο γκρίνια (και ας το παρακάνουμε μερικές φορές) και άλλο προπηλακισμοί.
Χθες στον αγώνα κανείς από τους παίκτες μας δεν ήταν αδιάφορος.Απλώς δεν ήξεραν κάποιοι που να πατήσουν μέσα στο γήπεδο (Ντιαβαρά,Μαιστόροβιτς,Κουμορτζί,Σκούφαλης,Αντερσον και μετά Μπάρκογλου,Κούκετς) και όλοι αυτοί ήταν αριθμητικά πολλοί.
Καταλαβαίνω οτι κανείς από εμάς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος αλλά όχι και τέτοιες αντιδράσεις.Που είναι η ανωτερότητα μας? Βαρέθηκα να ακούω στο γήπεδο τους "Πανιωνάρες" να βρίζουν τους παίκτες μας και μετά μαθαίνω και για τα άλλα.
Είναι ντροπή μας και λυπάμαι που αυτοί οι ανεγκέφαλοι λένε ότι είναι Πανιώνιοι όπως και εγώ...........

Νικόλας είπε...

Μετά τον διαγωνισμό που θεσπίστηκε για παιδιά 10-14 ετών που θα ακολουθούν την αποστολή του Πανιωνίου πριν από τους εντός έδρας αγώνες, η ΠΑΕ Πανιώνιος πρωτοπορεί και θεσπίζει νέο διαγωνισμό.

Αυτός ο διαγωνισμός αφορά αποκλειστικά παιδάκια 15-55 ετών. Θα δίνεται η δυνατότητα, έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα που ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει, οι ενδιαφερόμενοι αντί να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, να τους προπηλακίζουν μέσα στη φυσούνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα, μετά το πέρας του προπηλακισμού, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα χορηγεί εντελώς δωρεάν DVD με τις στιγμές του προπηλακισμού για το προσωπικό τους αρχείο. Τέλος, θα μπορούν χρησιμοποιώντας το DVD και τις μοναδικές αυτές στιγμές Πανιώνιας διαφορετικότητας, να εκπαιδεύσουν νέους Πανιώνιους φιλάθλουs.
Πολύ ευρηματική ανακοίνωση!!!!!

zamis είπε...

Ο Σταμ δεν υπολογιζει στον Εκρα και δεν τον ενσωματωνει στην ομαδα για να μην εκθεσει αυτους που τον εφεραν και για να μη γελανε και τα τσιμεντα οτι αυτο το παλλικαρακι ειναι το σεντερ του Πανιωνιου..

Ξεχασα παλι,ο Λινεν φταιει.

Ανώνυμος είπε...

μπι-αρ δεν καλαβαινω γιατι αντιδρας ετσι.

εγω σε σκουντιξα προς μια αλλη κατευθυνση. απο το να κοιτας το δεντρο του πως θα "σωσουμε την χρονια" στο δασος του "τι πρεπει να μαθουμε απο το φετινο (ενδεχομενο) παθημα"

ειναι σαφες οτι σου δειχνω διαφορετικη οπτικη γωνια απο την δικη σου.

μπορεις να προβληματιστεις η να με γραψεις. αλλα δεν υπαρχει λογος να θεωρεις οτι σε μειωνω η κατι τετοιο.

kon/nnos

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε ολους.
Θα συμφωνησω με αυτα που ειπες brfun@ic.
Η χρονια εχει στραβωσει απο λαθη που εγιναν απο ψηλα.Οποιος ψαχνει να βρει ευκολα θυματα αλλου πλαναται κατα την γνωμη μου.
Ακομα σκεφτομαι τον τροπο που εφυγε ο μεγαλος αυτος ανθρωπος και ικανοτατος προπονητης που καποιοι πολεμησαν και πολεμουν με καθε τροπο.Ομως δεν ειναι της παρουσης.
Νοσταλγω τις μερες που η ομαδα ηταν υγιης και ειχε μπολιασει σε ολους ,παιχτες διοικηση οπαδους η Πανιωνια ιδεα .
Και αυτο δεν το βλεπω πια.
Με ποναει αυτη η διχονοια και η ανισορροπια που ταλαντιζει το συλλογο γιατι μεγαλωσα σ'αυτο το σωματειο κοντα και προλαβα να δω Σαραβακο , Μαυρο , Μαυρικη ,Λιμα , Μπαρζοφ , Παντιτς ,Μπραμς και τοσους αλλους.
Ο Τσακιρης ηρθε πριν απο καποια χρονια σαν ελπιδα για κατι καλυτερο, και οντως ειναι .
Μας ειναι απαραιτητος γιατι ειναι πανω απο ολα ενας απο εμας ,ενας αρρωστος Πανιωνιος με τη διαφορα οτι εχει πολλα χρηματα.
Μονο αυτος μπορει να επαναφερει τον συλλογο στο σωστο δρομο που ο ιδιος χαραξε οταν ηρθε , αλλα ο ιδιος ειναι και ο πρωταρχικα υπευθυνος για την αποκλιση της πορειας.

Κωστας Ν.Σμυρνη

zamis είπε...

Ο Λινεν αφησε πισω του καμμενη γη,ε?
Ο καθε Μανιατης θα πρεπει να βλεπει στον Πανιωνιο ποδοσφαιρικη προοπτικη γιατι ετσι γουσταρουμε,ε?
Ο Μακος θα γινει αρχηγος οταν ενδιαφερθει περισσοτερο για το συλλογο και οχι για τη μεταγραφη του,ε?
Η πολιτικη της παε ειναι να παραχωρουμε παικτες μονο οταν εχουμε φροντισει να αναπληρωσουμε το κενο τους,ε?
Ο Σταμ εχασε τον Αρη και τον Εργοτελη γιατι ειναι φοβισμενος και δεν εχει καταλαβει σε τι ομαδαρα με παικτουρες βρισκεται,ε?
Για το Χουτο δε βγαζαμε κιχ τοσο καιρο,ε?

Και μετα αναρωτιομαστε πως φτασανε τα ανεγκεφαλα σε προπηλακισμους..

Α ρε παλαια και νεοκοπα Πανιωνια παρεακια που καταντησατε την ομαδα για το καλο της..

zouri1 είπε...

Δεν πηρα χαμπαρι οτι γιναν καποια επεισοδια χθες.Ο μακος ηταν καλος .Μαζι μου ηταν και 2 παιδια απο το Ηρακλειο και σε αυτους ο μακος και ο Κρεσιτς τους αρεσαν περισσοτερο.Ειδα την παρωτη σελιδα του Πανιωνιου κοσμου να αναφερεται στους 2 παικτες και με πειραξε.
Αμα τους θελουν αλλες ομαδες ειναι ακριβως γιατι τους ειδαν να παιζουν καλα με την ομαδα μας .
Αλλα τα παιδια πρεπει να κοιταξουν και το οικονομικο τους συμφερον .

br fun_atic είπε...

κωστα,
μετα απο τοσα κειμενα,μετα απο τοσες απαντησεις που εχω δωσει σε post δεν περιμενα να ακουσω οτι ουσιαστικα εχω τοσο ρηχη αποψη για τον πανιωνιο.ολα αυτα που λες τα υποστηριζω μηνες.ακομη και σε περιοδους που δεν μπορουσες να πεις πουθενα καλα λογια για τον λινεν η κριτικη στον τσακιρη.σε απλα ελληνικα αυτο που γραφει το σημερινο ποστ ειναι οτι λιγοι μας εξεθεσαν ολους και οτι ο τσακ εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.μπορει ομως εστω και τωρα να βαλει καποια πραγματα σε ταξη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-d6DdUZzOOc

0:15 secs

kon.nos

re-la-re είπε...

Πρέπει να παραδεχθούμε ότισε οικονομικά μεγέθη σαν ομάδα είμαστε σχετικά μικροί και λίγοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε. Αυτό δεν γίνεται από την μια μερα στην άλλη.

Και γι αυτό και διαφώνησα με την αποπομπή Λίνεν. Όσα στραβά και να είχε μας είχε βάλει σε μια ρότα, ο κόσμος γύριζε στο γήπεδο, ουδέτεροι έρχονταν να μας δουν και γενικά το όνομα της ομάδας είχε αρχίσει να αποκτά ξανά απήχηση και η ΠΑΕ ένα ευρύτερο σύνολο πελατών.


Η χρονιά μετά μας πήγε πολύ πίσω. Δεν με ενδιαφέρει το ΟΥΕΦΑ. Με ενδιαφέρει να ξαναμπούμε σε μια τροχιά ανόδου.
Δεν έχω εγώ ούτε το πεπόνο ούτε το μαχαίρι. Η διοίκηση το έχει και αυτή οφείλει να βρεί τον δρόμο που θα μας επαναφέρει σε μια σταθερή τέτοια τροχιά.

Η όποια κριτική δική μου γίνεται είναι μόνο από αυτή τη σκοπιά.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Για χθές.Ο Εργοτέλης έπαιξε ψυχωμένα,δυνατά,έκανε τις ευκαιρίες του κ μπράβο του.Ευκαιρίες κάναμε κ εμείς.Οπως κύλησε το μάτς κ δεν μπήκε γκολ απο κανένα για μένα κρίθηκε στο πέναλτι που έπνηξε το κοράκι,κ έβγαλε κ κάρτα κιολας!!!!
Αρα όσοι χτές είχαν κάψες(δεν είναι κακό)ΛΑΘΟΣ ανθρώπους περίμεναν στα σκοτάδια.
Κάπου πήρε το μάτι μου οτι ήταν οι Ιωνες(Ποιοι είναι οι ίωνες?νέο φρούτο?διαφορετικότερο?)κ διαβασα στον κόσμο στο κομμάτι τους:Η ΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.......
Αυτή είναι μάγκες η βαζελόγαυρη κουλτούρα.Στον πόντο.
Ο κάθε οπαδός για την ομάδα του νιώθει μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί αρχίζουν επιτέλους να λένε αυτό που πραγματικά πιστεύουν εδώ μέσα. Δεν άντεξε ο... Πανιώνιος zamis και έγραψε: "Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οσο οι υπερπανιωνιοι ολων των κατηγοριων προσφερουν τις υπηρεσιες τους-για το περιφημο καλο της ομαδος-προκοπη δε θα δουμε".

Μπράβο ρε zamis βρήκες τη λύση. Να φύγει ο Τσακίρης (γιατί το κεφάλι στο ψάρι που λέγεται πανιώνιος είναι ο Τσακίρης...) και να έρθει ποιος; Μήπως εσύ zamis; Αντε βρε καλός πρόεδρος...

Λέτε εδώ μέσα ότι ο Λίνεν δεν φταίει. Και επειδή τα λέτε μεταξύ σας και συμφωνείτε για απαντήστε ρε μαγκίτες.

Ποιος προγραμμάτισε την φετινή ομάδα το καλοκαίρι;

Ποιος έκανε τις μεταγραφές;

Ποιος τις αποδεσμεύσεις;

Ποιος γέμισε το ρόστερ με 40 παίκτες αμφιβόλου αξίας;

Ποιος "χάιδευε" πέρυσι τον Χούτο και φέτος "ξαφνικά" (με την άφιξη του Ρεκόμπα...) θυμήθηκε ότι δεν είναι καλό παιδί;

Ποιος είχε κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο με παιδιά και αποπαίδια;

Ποιος έφερε το γαμπρο του και τον κάλυψε όταν έπαιξε μπουνιες με τον Φερνάντεζ και κλωτσιές με τον Τζεμπούρ;

Ποιος ήθελε να προσληφθεί η γυναίκά του ως ψυχολόγος της ομάδας;

Ποιος ανάμεσα στον γαμπρο του και την ομάδα (που δήθεν αγαπούσε...) επέλεξε τον γαμπρό του;

Η απάντηση αε όλα τα ερωτήματα, είτε σας αρέσει, είτε όχι είναι μια "Ο κύριος Εβαλντ Λίνεν".

Το λάθος του Τσακίρη ήταν που ενώ είχε δείγματα από την περσινή χρονιά δεν έλυσε τη συνεργασία με τον Λίνεν. Ας πρόσεχε. Τώρα τρέχει και τα ακούει από πάνω...

Οσο για τον Σταματόπουλο, ο οποίος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αντιγράφει τις αποτυχημένες συνταγές του Λίνεν. π.χ. ο Μάκος αριστερό χαφ στο χαριλάου, αμυντικά συστήματα (τρια αμυντικά χαφ με τον Εργοτέλη), ένας προωθημένος κ.λ.π. Αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρώτου προπονητή.

Δυστυχώς η χρονιά χάνεται και μόνο το κύπελλο μπορει να δώσει καμιά χαρά. Ελπίζω ότι ο Τσακίρης είναι σε αναζήτηση προπονητή με ικανότητα να κτίσει μια αξιόμαχη & ανταγωνιστική ομάδα από το καλοκαίρι. Υλικό υπάρχει και με την προσθήκη 2-3 καλών μεταγραφών, κυρίως στην επίθεση μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα... Αλλά μάλλον δεν σας ενδιαφέρει εσάς εδώ μέσα κάτι τέτοιο. εσείς θέλετ η ομάδα να μην πηγαίνει καλά για να έχετε να λέτε...

Βασίλης

Y.Γ. Διαφωνώ με τους προπηλακισμούς παικτών. Μάλιστα το είπα κα στα υπόλοιπα παιδιά. Δεν λύνονται τα προβλήματα με τραμπουκισμούς...

Costix είπε...

Σε λιγο καποιοι θα μοιραζουν και πιστοποιητικα "Πανιωνοφροσυνης".

Μηπως τρελαθηκαμε τελειως ????

Βασιλη, δημοκρατια εχουμε και ο καθενας εχει την αποψη του και πρεπει να ειναι και σεβαστη.

Αλλα σε ρωταω δηλαδη ο Λινεν εκανε ολα αυτα το φοβερα και τρομερα που περιεγραψες, χωρις να παρει χαμπαρι ο Τσακιρης ????

Και με την ιδια ευκολια που εσυ πετας λασπη σε ολους οσους παρακολουθουν αυτο το blog, και εγω σε ρωταω ??? Μηπως εισαι ενας απο τους διακοσιους που προπηλακισαν εχτες τους παιχτες ???

Η μηπως σε εβαλε κανενας επωνυμος δημοσιογραφος να μας αναστατωσεις το blog ????

Ειμαι σιγουρος πως ΟΧΙ και σε δεχομαι καλοπιστα σε οτι γραφεις, ασχετ αν συμφωνα η διαφωνω.

Αλλα και εσυ να σεβεσαι τις καλες προθεσεις των αλλων.

Υ.Γ. BRFUN, νομιζω πως εχεις απολυτο δικιο, αρχιζει το σηριαλ
''Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ''.

Υ.Γ.1 Το τελευταιο post του Μακη του Διογου αξιοπρεπες και με καλυπτει απολυτα !!! Εμπαθεστατε, το διαβασες ???

Υ.Γ.2 Τι παθαμε ρε παιδια ??? Μια ισοπαλια φεραμε και θα πλακωθουμε μεταξυ μας ??? Let's have fun also !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω Κωστη Τ. τον πανικό σου. Εγώ έθεσα κάποια ερωτήματα για τον Λίνεν. Μπορεί κάποιος να απαντήσει στα ερωτηματά μου κάτι άλλο εκτός από το όνομα "Λίνεν";

Αυτά που που γράφεις είναι αστεία για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα.

Απαντάω λοιπόν (κάτι που κανένας μέχρι τώρα δεν έκανε στα δικά μου ερωτήματα...)

"Αλλα σε ρωταω δηλαδη ο Λινεν εκανε ολα αυτα το φοβερα και τρομερα που περιεγραψες, χωρις να παρει χαμπαρι ο Τσακιρης ????". Δυστυχώς όπως μας έχει πει πολλές φορ΄ςς στο Κλαμπ ο Τσακ, είχε δώσει εν λευκώ την ομάδα στον Λίνεν και τον Τσέλιο. Δυστυχώς. Οταν ο Τσακίρης κατάλαβε (έστω και αργοπορημένα..)απέλυσε τον Λίνεν και έδιωξε τον Τσέλιο..

"Και με την ιδια ευκολια που εσυ πετας λασπη σε ολους οσους παρακολουθουν αυτο το blog, και εγω σε ρωταω ??? Μηπως εισαι ενας απο τους διακοσιους που προπηλακισαν εχτες τους παιχτες ???". Δεν ήμουν ανάμεσα σ' αυτούς που προπηλάκισαν τους παίκτες. Διαφωνώ με τέτοιες πρακτικές. Αναρωτηθήκατε όμως μήπως με όσα γράφονται (και) εδώ μέσα κάποιοι βλέπουν εχθρούς τους παίκτες; Αλήθεια εσύ ήσουν από αυτούς που αποθέωναν τον Λίνεν όταν "κοιμόταν" το ματς με τη Μπορντώ;

"Η μηπως σε εβαλε κανενας επωνυμος δημοσιογραφος να μας αναστατωσεις το blog ????". Εχεις πολύ πλάκα. Λέτε ότι κάποιοι βλέπουν φαντάσματα, αλλά και εσύ φαντάσματα "επώνυμων δημοσιογράφων" βλεπεις!!! Αλλά πρέπει να αποκαλυφθώ. Με κατάλαβες. Ναι λοιπόν με έβαλε ο Λάζαρος Πατσουράκος να σας κάνω ανω κάτω. Μπράβο με κατάλαβες, εκτός και αν θέλεις να σου γράψω κανένα άλλο όνομα. Πες μου εσύ ποιος είναι ο "εχθρός" σας...

Εγω σέβομαι την άλλη άποψη. Γι' αυτό και έθεσα ερωτήματα. Δεν μπορεί να φταίνε όλη για τη φετινή χρονιά και να μην φταίει ο προπονητής που σχεδιάσε τη χρονιά. Ετσι;

Βασίλης

Υ.Γ. Θα απαντήσει κανένας στα ερωτήματα για τον Λίνεν;

Υ.Γ.2 Τελικά το κεφάλι στο ψάρι που λέγεται Πανιωνιος "βρωμάει" απ΄το κεφάλι (λέγε με Τσακίρη;)

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Βασίλη κατ' αρχάς σ' αυτό το blog αναρτούν σχόλια και κάποιοι σαν και μένα που έχουν αναπτύξει εκτενώς κατά καιρούς όλα αυτά που ανέφερες για Λίνεν, συνεπώς δεν μπορείς να κατηγορήσεις το blog εφόσον αφήνει όλες τις απόψεις ν' αναπτύσσονται συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου.

Όσο αφορά το Σταματόπουλο δεν μπορεί σοβαρά να τον κατηγορείς για αμυντικογενή τακτική όταν δεν έχουμε πραγματικό φορ στην ομάδα? Και ιδίως στο ματς με Εργοτέλη...Να θυμίσω ότι και στον Α γύρο που κερδίσαμε με 5-2, το αποτέλεσμα ήταν κάπως μαγική εικόνα, αφού οι αντίπαλοι είχαν μείνει πολύ νωρίς με 10, είχαν λόγω αναγκαστικών αλλαγών μισή άμυνα και είχαν χάσει 10 κραυγαλέες ευκαιρίες, με ήρωα και πάλι τον Κρέσιτς. Συνεπώς με μια ομάδα με ιδιαίτερη επιθετικότητα εκτός έδρας, και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα έναντι καλών ομάδων, ποιός σώφρων τεχνικός θα έπαιζε επιθετικότερα και μάλιστα όταν δεν έχει "πραγματικούς" ή αξιόλογους επιθετικούς?
Το ξέρουμε ότι ο Σταματόπουλος είναι άπειρος και πιθανόν λύση μόνον για φέτος. Επιλογή του Τσακίρη ήταν να τον κρατήσει. Αν θέλεις πρόσθεσέ τον στα λάθη του ιδιοκτήτη. Αν όχι δες τον ΄κάπως καλόπιστα και με τη λογική που μάλλον πρέπει να ενστερνιστούμε όλοι πως η χρονιά φέτος είναι αυτή που βλέπουμε και χρειάζεται υπομονή και ομόνοια για να μπορέσουμε πιθανόν να ορθοποδίσουμε γρήγορα όσο το δυνατόν.

re-la-re είπε...

α) Το μπάτζετ δεν το καθόριζε ο Λίνεν. Σε άλλο πανιωνιο μπλογκ παλιού και ιδρυτικού στελέχους των πανθήρων είχε γραφτεί ότι από τα 8 εκ. του μπάτζετ σχεδον τα 3 πήγαιναν στην διοίκηση της ΠΑΕ, 800000 πήγαιναν για διαφημίσεις ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μόνο 300000 κλπ. Το ίδιο είπε και ο Γαλής όταν ανέλαβε. Για αυτά δεν νομίζω ότι έφταιγε ο Λίνεν. Άλλοι είχαν την οικονομική διαχείρηση.

β) Δεν ήταν στο κότερο του Λίνεν ο Χούτος όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Αυτό το έγραψε η goalnews. Δεν έδωσε λοιπόν αέρα ο Λίνεν στον Χούτο.

γ) Επειδή ακούω ιστορίες για το μάτς με την Μπορντώ. Ακόμα και τα δεύτερα της Μπορντώ σήμερα παραδεχόμαστε ότι είναι καλύτεροι από μας. Διαφωνεί κανείς; Αυτή την εποχή μάλιστα που η ΠΑΕ ανακοίνωσε με καμάρι μεταγραφή από τα τρίτα της Χαλ. Αν λοιπόν ένας πάικτης από την ομάδα νέων της Χαλ μπορεί να καλύψει τη θέση του επιθετικού στον Πανιώνιο που διεκδικεί Ευρώπη, πως είχαμε την απαίτηση να αποκλείσουμε τα δεύτερα της Μπορντώ;

δ) Δεν έφερε πρώτα ο Λίνεν το γαμπρό του στην ομάδα. Πόσοι κολητοί και φίλοι έπιασαν δουλεια; Αν ήταν μόνο ο Λίνεν να τον ρίξουμε στην πυρά. Δεν έφεραν άλλοι πατέρες αδελφους, αδελφές, φίλους κλπ. Πως ανέβηκαν τα έξοδα της ΠΑΕ σε αυτό το νούμερο; Ο Λίνεν βρήκε μια κατάσταση και δέχομαι ότι την εκμεταλλεύτηκε.

Συνεπώς τα πράγματα δεν είναι έτσι απλά. Και προφανώς δεν είναι ο Λίνεν μόνο υπεύθυνος. Αν ο Λίνεν ήταν αψεγάδιαστος θα προπονούσε την Μπαρτσελόνα, οχι τον Πανιώνιο. Συνεπώς αν κρίναμε ότι η δουλειά του στην ομάδα ήταν καλή θα έπρεπε να συμβιβαστούμε με τα κουσούρια του. Υπάρχει κανείς που να τον θεωρεί αντικειμενικά αποτυχημένο; Δεν νομίζω. Δύο συνεχείς χρονιές πέμπτους μας έβγαλε. Ποιος άλλος το έχει πετύχει αυτό;

re-la-re είπε...

Το ποστ που ανέφερα είναι το εξης:

http://kostaspapadakos.blogspot.com/search?updated-min=2008-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=50

Διορθώνω γιατι πριν τα έγραφα απο μνήμης:
Ποδοσφαιρικό τμήμα: 5.6 εκ, ευρώ
Διοίκηση ΠΑΕ : 1.2 εκ. ευρώ
Διαφημίσεις: 808000 ευρώ ενώ στον ΠΑΟΚ : 350000 ευρώ.

br fun_atic είπε...

Αγαπητέ φίλε. Όταν λέμε ότι ο Τσακίρης έχει ευθύνες δεν λέμε ότι πρέπει να φύγει. Τα λάθη του όμως τα ξέρει και τα έχει παραδεχθεί ο ίδιος.
Θα σου απαντήσω σε όσα γράφεις:


Ποιος προγραμμάτισε την φετινή ομάδα το καλοκαίρι; Όποιος καθόρισε το μπάτζετ.

Ποιος έκανε τις μεταγραφές; Ουσιαστικά όποιος καθόρισε το μπάτζετ.

Ποιος τις αποδεσμεύσεις; Το ίδιο

Ποιος γέμισε το ρόστερ με 40 παίκτες αμφιβόλου αξίας; Αυτοί οι παίκτες όμως μας έβγαλαν δυο φορές στην πεντάδα με αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Τα 40 αυτά παλικάρια από τη Λειβαδιά αγοράστηκαν γιατί κάποιος προσπάθησε να φτιάξει φυτώριο, όπου θα αγοράζαμε φθηνούς παίκτες, θα τους αξιοποιούσαμε και θα τους δίναμε ακριβά

Ποιος "χάιδευε" πέρυσι τον Χούτο και φέτος "ξαφνικά" (με την άφιξη του Ρεκόμπα...) θυμήθηκε ότι δεν είναι καλό παιδί; Αυτός που τον πήγαινε κρουαζιέρες, αυτός που του επέτρεψε να μην κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία, αυτός που για να καλύψει τις βλακείες του ξεβράκωσε δυο φορές τον προπονητή της ομάδας, αυτός που τον θεωρούσε φίλο και αυτός που τον αναγόρευσε μελλοντικό πρόεδρο του Πανιωνίου.

Ποιος είχε κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο με παιδιά και αποπαίδια; Αν μου πεις ποια είναι τα παιδιά και ποια τα αποπαίδια θα μπορέσω να απαντήσω στην ερώτησή σου

Ποιος έφερε το γαμπρο του και τον κάλυψε όταν έπαιξε μπουνιες με τον Φερνάντεζ και κλωτσιές με τον Τζεμπούρ; Λίνεν

Ποιος ήθελε να προσληφθεί η γυναίκά του ως ψυχολόγος της ομάδας; Λίνεν

Ποιος ανάμεσα στον γαμπρο του και την ομάδα (που δήθεν αγαπούσε...) επέλεξε τον γαμπρό του; Λίνεν

Μια όμως που παίζουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων, θα μου απαντήσεις κι εσύ σε μερικές;

Πότε αποδοκίμασαν οι Πάνθηρες τον Λίνεν; Μήπως τον χειροκρότησαν ακόμη και στο παιχνίδι με την Μπορντώ; Και μεταξύ μας καλά έκαναν.

Ποιος νοικοκύρεψε την ομάδα;

Ποιος ανέδειξε τόσους παίκτες, με τα λεφτά των μεταγραφών τους ακόμη πορευόμαστε;

Ποιος μας έφτασε δυο φορές στην πέμπτη θέση;

Ποιος αναγνωρίζονταν απ όλους ως ο καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προπονητής του Πανιωνίου έγινε μεταγραφικός στόχος «μεγάλων» ομάδων;

Γιατί ενώ από τότε που έφυγε αυτός ο άθλιος προπονητής, το λαμόγιο, ο οικογενειοκράτης, αυτός που χειρίζονταν εν λευκώ τα πάντα, η ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο; Γιατί δεν βρέθηκαν πέντε άξιοι να αντικαταστήσουν έναν χάλια;

Πότε διαχειρίστηκε ο Λίνεν μπάτζετ της τάξης Ρεκόμπα για μεταγραφή τριών και όχι ενός παίκτη;

Φταίει ο Λίνεν που σε κάθε μεταγραφική περίοδο έπρεπε με ένα πολύ συγκεκριμένο μπάτζετ να καλύπτει η ομάδα νευραλγικές θέσεις αγοράζοντας νέους και ελεύθερους παίκτες;

Γιατί σταμάτησαν τα ιατρικά ανακοινωθέντα της ομάδας;

br fun_atic είπε...

Και ένα προσωπικό σχόλιο προς τον Ίωνα.
Φίλε ξέρεις ότι στο παρελθόν έχουμε διαφωνήσει και ίσως παρεξηγηθεί (χωρίς λόγο). Θέλω να ξέρεις ότι εκτιμώ ιδιαίτερα την άποψή σου και ιδιαίτερα τη στάση που έχεις κρατήσει τις τελευταίες μέρες...

Νικόλας είπε...

Br, θα περίμενα από σένα να μην το συνεχίζεις και ανοίγεις ακόμα περισσότερο το θέμα.Τι θα γίνει τώρα δηλαδή θα φαγωνόμαστε συνέχεια? Η ομάδα είναι αυτή που είναι με αυτό τον προπονητή και την Τετάρτη έχουμε αγώνα κυπέλου.Ψυχραιμία.......και με τη νίκη!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται πως φέτος η μοναδική όαση για όσους πονάνε τον Πανιώνιο είναι μερικά blogs. Όχι γιατί συμφωνώ με μερικούς από τους ενεργούς σχολιαστες αυτού του blog και τον οικοδεσπότη, αλλά γιατί νιώθω πως στην προσπάθεια να αποφύγω τον βιασμό της νοημοσύνης μου και της αισθητικής μου, δεν είμαι μόνος.

Zamis, br-fun-atic, αλλά και οι άλλοι, εύγε! Νομίζω πως οι τοποθετήσεις σας βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Απορώ όμως με το σκεπτικό κάποιων, που όλα τα ανάγουν στον έρμο το Λίνεν.

Γιά το ματς με τη Μπορντώ, ας πάνε στο Youtube να δουν ξανά το τρίτο γκολ της Μπορντώ (διώχνει ο αμυντικός μας, χτυπάει στο πόδι του επιθετικού και ... κρεμάει τον Κρέσιτς με μία τροχιά που δεν θα πετύχαινε ούτε ο Πελε! Ποιός φταίει? Μα ο Λίνεν βέβαια!

Πέρυσι ο "καταραμένος" Λίνεν, έπαιρνε και ανάσταινε τον ξεχασμένο Χούτο (μπρρρ ....) δημιουργώντας μία επίθεση που έβγαζε φωτιές στο 2ο γύρο (άσχετα αν μετά, τα κότερα και τα προεδριλίκια οδήγησαν εδώ που ξέρουμε ..). Φέτος, η Λάρισα παίρνει τον Γιαννακόπουλο (που τους σκόραρε σε ΟΦΗ και Πανθρακικό όπου εμείς χάσαμε ..) και εμέις τον Εκρά! Ποιός φταίει? Μα ο Λίνεν?

Το ότι ο καλοπληρωμένος Ρεκόμπα βλέπει τα παιχνίδια από τον καναπέ του όταν οι "δημόσιοι υπάλληλοι" Μάκος, Μανιάτης, Κουμορτζί, Μαιστόροβιτς τρέχουν και παλεύουν (όπως μπορούν!) μας ενοχλεί καθόλου? Γιά το ότι (φίλε Βασίλη Πάνθηρα) και γι' αυτό φταίει ο Λινεν, δεν υπάρχει αμφιβολία! ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????? ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ(!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

ΑΛήθεια, με αυτούς τους Ίωνες και τους Πάνθηρες που βρίζουν και προπηλακίζουν τους παίκτες, είναι βέβαιο ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα?

br fun_atic είπε...

Δεν συνεχίζω κανένα θέμα. Διάβασε το σημερινό και το χθεσινό μου κείμενο. Θα δεις ότι είναι εξαιρετικά ήπια. Ξέρεις όμως τι έχω βαρεθεί; Συχνά πυκνά μπαίνει κάποιος που δεν έχει διαβάσει γραμμή απ όσα έχουν αναρτηθεί στο μπλογκ από τον Οκτώβριο, πετάει δυo κουβέντες που ξέρει θα ανάψουν τα αίματα και φεύγει...Και μετά μένω με την απορία. Καλά υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον Πανιώνιο και δεν ξέρουν ποια είναι τα πραγματικά του προβλήματα; Είναι δυνατόν να κατηγορούν τον Λίνεν για τα πάντα; Με έχει δει ποτέ κανείς να χαίρομαι με αποτυχίες της ομάδας; Έχω γράψει οτιδήποτε που μπορούσε να προκαλέσει;
Από την ημέρα που ανέβασα το κείμενο για τη συναίνεση έχω βαρεθεί να αμύνομαι. Ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα ούτε με το Χ ούτε με τη θέση που θα καταλάβουμε στο τέλος (όποια κι αν είναι). Απλά νοιώθω ότι έφτασα κοντά στο να δω να πραγματοποιούνται τα όνειρά μου για τον Πανιώνιο και όλα αυτά χάθηκαν μέσα σε μία ημέρα.

Costix είπε...

Φιλε Βασιλη, επαναλαμβανω οτι σαν δημοκρατικος ανθρωπος σεβομαι τις αποψεις των αλλων.

Κανενα πανικο δεν εχω, απλα με ενοχλησε αφανταστα στο post σου το ευκολο και αβασανιστο συμπερασμα σου οτι

''Αλλα μαλλον δεν σας ενδιαφερει εδω μεσα κατι τετοιο. Εσεις θελετε η ομαδα να μην πηγαινει καλα για να εχετε να λετε''.

Οσο για τον φιλτατο Τσακιρη, εχει πανω απο ολους τις ευθυνες του, κατι που και ο ιδιος εχει παραδεχθει κατ' επαναληψη με τις γεματες αυτοσαρκασμο δηλωσεις του.

Γιατι φιλε μου, αν καταλαβε αργα οτι το εκμεταλευθηκαν ο Τσελιος, ο Μαυροπουλος, ο Λινεν, ο Χουτος, ο Ρεκομπα και τοοοοοοσοι αλλοι, δεν του φταιει κανεις αλλος εκτος απο τον εαυτο του.

Πως δηλαδη ειναι τοσο επιτυχημενος επιχειρηματιας και κανει τοσα λαθη με την ομαδα ??

Εκεινο που τον τρωει ειναι οτι σκεφτεται σαν Πανθηρας και οχι σαν Προεδρος μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ !!! Εχεις ξαναδει Προεδρο να κλαιει στις κερκιδες ???

Δεν διοικειται ομαδα με συναισθηματισμο, αλλα με πυγμη. Και να που καταντησαμε, να φαγωνομαστε μεταξυ μας !!!!

Φταιει δηλαδη ΜΟΝΟ ο Λινεν για τα αποδυτηρια ??? Οταν ο Προεδρος εχει συμφωνησει με τον Χουτο να κανει μονος του προπονηση (και τοσα αλλα κανακευματα), κατι που δημιουργησε τρομερη διχονοια στην ομαδα ??

Η μηπως φταει ο Λινεν (που ειχε εναντιωθει στην μεταγραφη του και ηθελε μονο τον Λολο), που ο Ρεκομπα εχει παιξει δυο παιχνιδια και ειναι συνεχεια τραυματιας ??? Εσυ χαιρεσαι με αυτη την κατασταση ??? Μας στοιχισε 1+ μυριο. Δεν ηταν παντως επιλογη του Λινεν !!

Ο Πανιωνιος, σας θυμιζω, ειναι πανω απο προσωπα και καταστασεις, και αυτο ισχυει βεβαια και για τον Τσακιρη.

Τελος παντων, Ειρηνη Υμην, αλλα πραγματικα φοβαμαι οτι συντομα θα δρομολογηθουν αλλες διαδικασιες, που δεν τις φανταζομαστε.

Υ.Γ. το ψαρι (κυρολεκτικα) βρωμαει απο την κοιλια και οχι απο το κεφαλι, γιατι πρωτα σαπιζει το πεπτικο του συστημα.

br fun_atic είπε...

Το θέμα Λίνεν είχα προσπαθήσει να το κλείσω από τις 3/2/2009 με το κείμενο "μήνυμα ενότητας".

Από τότε κάποιοι έχουν κυριολεκτικά αφιονιστεί. Ίσως επειδή συμφέρει να στοχοποιηθεί το blog και να θεωρηθεί ως "η άλλη πλευρά".

Την προηγούμενη Κυριακή προσπάθησα και πάλι να κρατήσω χαμηλούς τόνους με κίνδυνο να παρεξηθώ από ανθρώπους που δεν γνωρίζω αλλά εκτιμώ ιδιαίτερα την άποψή τους.

Αυτό το Blog δεν δημιουργήθηκε από συμφέρον. Δεν δημιουργήθηκε για να προκαλέσει. Δημιουργήθηκε γιατί απλά ήθελα να πω τη γνώμη μου η οποία απλά ξέφευγε από τις γραμμές που κάποιοι επιβάλουν. Και χαίρομαι που όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί φίλοι εκφράζουν από εδώ τις ίδιες αγωνίες, με μεγάλη ευπρέπεια και με επιχειρήματα.

Ξέρω ότι πολλοί διαβάζουν το μπλογκ χωρίς να γράφουν. Ας μας βοηθήσουν κι εκείνοι με τα κείμενά τους. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε πολλοί που έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς.

re-la-re είπε...

Ψυχραιμία οικοδεσπότα,

το πρόβλημα είναι ότι τελικά η ζωή δυστυχώς δικαιώνει τις αιρετικές αυτές απόψεις. Και όσο τις δικαιώνει τόσο κάποιοι θα εξαγριώνονται.

Νομίζετε κύριοι ότι δεν θα θέλαμε να έχετε δίκιο;

Να φύγει δηλαδή το μίασμα Λίνεν και η ομάδα να πετάει από επιτυχία σε επιτυχία;
Νομίζετε ότι θέλουμε να στεναχωριόμαστε εμείς και να κλαίνε τα παιδιά μας στην κερκίδα;
Νομίζετε ότι άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να γράφουμε για τον Πανιώνιο και να στεναχωριόμαστε και να διαπληκτιζόμαστε διαδικτιακά με αγνώστους;

Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Mακάρι.

br fun_atic είπε...

Η κλητική σου ήταν όλα τα λεφτά

re-la-re είπε...

ειπα να κάνουμε και λίγο χαβαλέ γιατι πολύ βάρυνε το κλιμα

br fun_atic είπε...

Τι να πεις κι εσύ. Εδώ από το πουθενά παραλίγο να φας...τυρόπιττα

Costix είπε...

Κατι που αγνοησαμε.

Σε χθεσινο ρεπορταζ του sport24.gr απο την συναντηση Τσακιρη/Πανθηρων την Παρασκευη με τιτλο ''Φευγουν Ρεκομπα/Εστογιανωφ'' φαινεται οτι ο Προεδρος δηλωσε σε συναντηση του με μελη του club οτι το καλοκαιρι φευγουν Ρεκομπα, Εστογιανοφ, Μαιστοροβιτς και Μανιατης.

Αντιθετα σε αλλο ρεπορταζ στο sport-fm.gr, φαινεται το αντιθετο.

Τι συμβαινει εδω, ρε παλουκαρια ??

Ποιος θα τρελανει ποιον ???

Μηπως ο Βασιλης ο Πανθηρας παρακολουθησε την συναντηση και γνωριζει επι του θεματος ???

Οποιος γνωριζει, ας μας πει.

zamis είπε...

Βασιλη Πανθηρα

Εχεις δικιο,αποκαλυφθηκα.Ο φθονος μου για τον Τσακιρη(γνωστος εξ'αλλου στους παλαιοτερους εδω) και η χαιρεκακια μου για την αποτυχια μας,εβγαλαν τον πραγματικο εαυτο μου στη φορα.
Αφου δεν μπορω να γινω εμπαθεστατος στη θεση του εμπαθεστατου,θα γινω προεδρος στη θεση του προεδρου.
Σαν πρωτο μετρο ανακοινωνω την καταργηση του υπαρχοντος δ.σ.
Του δ.σ. γενικα.Οι αποφασεις μου θα λαμβανονται στα κλαμπς οπαδων μετα απο τεκμηριωμενη και εμβριθη αναλυση.Παραλληλα θα διοργανωνω κυκλους Πανιωνιας λογοτεχνιας.Τα καλυτερα κειμενα θα βρααβευονται με ενα ταξιδι στη Λατινικη Αμερικη.
Ελπιζω στη στηριξη σου.

Zamis(θελω να γινω)Προεδρος

br fun_atic είπε...

Πρόεδρος; Δεν είναι σπουδαίος τίτλος. Όλοι στην Ελλάδα πρόεδροι είναι. Δεν θέλεις κάτι πιο γκλάμορους; Καγκελάριος, Αυτοκράτορας, κάτι τέτοιο.

Κάντε μου μιά χάρη πρίγκηψ (δεν έχεις γίνει ακόμη αυτοκράτορας) μπορείτε στο Δ.Σ να πάρετε και τον Μητσάρα; Γιατί και τα έχει 400σια και αλήθειες λέει.

zamis είπε...

Μητσαρας μεσα προταση δεκτη.

Περιμενω και αλλες εισηγησεις.

br fun_atic είπε...

Δεύτερη πρόταση: Πρέπει να πάρεις τον άθρωπο που δεν έχει χάσει παιχνίδι της ομάδας...Οι οργανωμένοι όλο και κάποιο έχουν χάσει...αυτός όμως κανένας.....και το όνομά του.................................................Τσάκας!!!!!!!

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Το ζητούμενο δεν είναι το πρόσωπο Λίνεν αλλά ίσως η "φιλοσοφία" Λίνεν (τα εισαγωγικά είναι σημαντικά. Παρακαλώ σημειώστε τα).

Αποδείχθηκε, όπως κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε αν δεν τον τύφλωνε η αίγλη του ονόματος, ότι παίκτες τύπου Ρεκόμπα δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη, έστω και συνοδευόμενοι απο ένα ακόμα κούκο τύπου Φαμπιαν.
Ο Ρεκόμπα νομίζω ήταν περισσότερο ένα θέλγητρο μάρκετινγκ για να αυξήσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου τα έσοδα των μπουτίκ, τα διαρκείας κλπ. Και λόγω εμπειρίας και μόνο βέβαια αναμενόταν κάπως και η ουσιαστική βοήθεια εντός γηπέδου.
Το ζητούμενο όμως για ομάδες σαν τη δική μας, που έχουν ένα οπωσδήποτε περιορισμένο άριθμό "ενεργών" οπαδών και αρκετούς άλλους συμπαθούντες και που κατα συνέπεια η δυνατότητα εσόδων δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική, είναι να μπορούν να είναι ισχυρές σε άλλους τομείς, όπως το σκάουτιγκ και τα νεανικά τμήματα. Επίσης σημαντικό είναι να μπορούν να κερδίζουν σημαντικά από τις όποιες μετακινήσεις παικτών τους (νομίζω τομέας επιτυχίας Τσακίρη ομολογουμένως, μετά την περίπτωση Ενσαλίβα). Τέλος ειδικά για τον Πανιώνιο είναι βασικότατο να μπορέσει να κερδίσει τον κόσμο που η ιστορία του και η ιδέα που κουβαλάει τον συνδέει μαζί του και που για διάφορους λόγους προτιμάει άλλες ομάδες με παρεμφερή προέλευση. Στον τελευταίο αυτό τομέα θεωρώ οτι ο Κ. Τσακίρης έκανε σημαντικότατα βήματα ως προς την ανάδειξη της ιστορίας του συλλόγου και τη σύνδεση τις ομάδας με τις ρίζες της και είναι αξιέπαινος γι' αυτό το θέμα, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.
Όταν αναφέρθηκα στη 'φιλοσοφία' Λίνεν, αναφέρθηκα λόγω του ότι είχε ειπωθεί πως ο Γερμανός τεχνικός ήθελε να δουλέψει στην υποδομή της ομάδας σε αντιπαράθεση με αγορές τύπου Ρεκόμπα. Δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος για το αν είχε στο μυαλό του όσα ανέφερα παραπάνω ή θα συνέχιζε με τους Πλασκόνιδες, τους Ντρσεκ κλπ.
Δεν ενδιαφέρει εξ άλλου πια σε προσωπικό επίπεδο να τον κρίνουμε περαιτέρω, ούτε και ενδιαφέρει να αναλύουμε ξανά και ξανά τι έγινε με Μπορντώ κλπ. Όποιος θέλει να τον υμνεί σε προσωπικό επίπεδο ας το κάνει. Ίσως αναλάβει και τη Μόναχο και ξαναπάρει και τον φίλο του τον Μαϊστόροβιτς εκεί, οπότε όσοι τον αγαπούν πολύ θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθούν εκεί τον Έβαλντ.
Όποιος πάλι θέλει να τον δαιμονοποιεί 3 μήνες μετά την εξοδό του, ας το κάνει αλλά να ξέρει πως πια δεν θα πείθει κανέναν πως όλα τα δεινά από δω και μπρος βρίσκουν αφετηρία στο πρόσωπο Λίνεν.
Πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσουμε απο αυτό το σημείο.

Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει λεφτά από την τσέπη του σε αυτή την ομάδα. Ίσως είχε στο μυαλό του ότι θα μπορέσει να έχει κέρδος στην επένδυση του αν μπορούσε να εκμεταλλευτεί το θέμα του γηπέδου. Βλέπουμε πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Δεν πρέπει σε αυτή την φάση να επικρατήσουν διαλυτικές τάσεις λόγω της στραβής διαχείρισης αυτής της χρονιάς. Είναι νομίζω σημαντικό να δείξουμε ενότητα και υπομονή και να ζητήσουμε απο τον πρόεδρο να μείνει σταθερός σε μια συγκεκριμένη πιο μακροπρόθεσμη και ίσως πιο οικονομική τακτική, χρυσή τομή μεταξύ της λεγόμενης "υπέρβασης" και της λεγόμενης "υποδομής", με ένταση στα στοιχεία που ανέφερα πιο πάνω.

Για τους υπέρμαχους της υπέρβασης και για το βασικό τους επιχείρημα, πως αυτά τα περί ταλέντων και υποδομής τα έχουμε ζήσει τόσα χρόνια και τα βαρεθήκαμε...τώρα θέλουμε το κάτι παραπάνω, θα τους θυμήσω πως και ο μεγιστάνας Άμπράμοβιτς με τις απέραντες δυνατότητες ήθελε την υπέρβαση της Τσέλσι με την κατάκτηση του Τσάμπιονς λίγκ και δεν την είδε και μάλλον δεν θα την δει ποτέ...Οι ομάδες θέλουν χρήμα και παικταράδες αλλά θέλουν και οργάνωση, σύστημα και ομοιογένεια. Γι' αυτό ο όχι και τόσο πλούσιος Άγιαξ ξεπετιέται κάθε 10-15 χρόνια και κάνει τα μπαμ...Ας δούμε ρεαλιστικά τι μπορούμε να κάνουμε που δεν θα είναι φωτοβολίδα αλλά θα δώσει μακροπρόθεσμα καρπούς.

[Για την ευχαριστία του BR στο πρόσωπο μου, θέλω να πω πως δεν έκανα τίποτε άλλο από το να γράψω αυτά που πιστεύω με τρόπο που θεωρεί όλους εδώ αλλά και στ' άλλα συμπανιώνια blogs, ως άτομα που αγαπούν το σύλλογο και θέλουν με ότι γράφουν να εκφράσουν απόψεις προς όφελος της ομάδας. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις και τα κίνητρα των άλλων, ειδάλλως αντί μέσα απο τη διαφωνία μας, ο συγκερασμός των απόψεων να φέρει κάτι εποικοδομητικό, θα καταλήξουμε στη στείρα διχόνοια και σε γεγονότα σαν αυτά του Σαββάτου, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για συμφεροντολογική υποστήριξη του Πανιωνίου. Σε κανένα μας δεν αρέσει αυτή η εικόνα. Ας την αποτινάξουμε. Εμπρός για το καλύτερο την Τετάρτη με σεβασμό στους παίκτες μας και στον προπονητή μας, με σεβασμό στη κυανέρυθρη φανέλλα και στην πετυχημένη ή αποτυχημένη προσπάθεια αυτών που τη φοράνε, εφόσον δείχνουν πάθος και προσπάθεια για τη νίκη. Και κοιτάμε πια μπροστά για την ανασύνταξη του Πανιωνίου.]

br fun_atic είπε...

Το ζήτημα Ιωνα είναι ότι επί της ουσίας δεν έχουμε διαφωνήσει. Μάλλον λέμε τα ίδια σχεδόν πράγματα με άλλα λόγια. Γιατί κι εγώ τόσο καιρό λέω ή έστω προσπαθώ να πω γιά την "φιλοσοφία" Λίνεν.
Βλέπεις κι εσύ ότι προσπαθώ εδώ και μέρες να κλείσω το θέμα Λίνεν και δεν μπορώ...

Ανώνυμος είπε...

Agapiti fili

ti diaolo exete pati mazi mu kai exv petanei sto ftarnisma;

Ipa na giriso spiti na fao snitzel na pio Bier ke den mporo apo to fternisma. Aman

zamis είπε...

kalo!

Griniaris είπε...

Έχουμε φτάσει σε καταστάσεις πολλών ετών πίσω.Η ομάδα παίζει χάλια,διαρρέουν πληροφορίες για παίκτες που φεύγουν,τα αποδυτήρια φαίνονται να είναι άνω-κάτω,οι φίλαθλοι τσακώνονται για το ποιός φταίει,διαρρέουν φήμες οτι ο πρόεδρος φεύγει,ανεγκέφαλοι προπηλακίζουν τους παίκτες.Θυμιζουν όλα αυτά προεδρία Τσακίρη;
Αντί λοιπόν για ειρωνικές ανακοινώσεις(όχι αδικαιολόγητες)ας δώσει τη λύση ο πρόεδρος.Αυτό που έχω καταλάβει οτι μας τρελαίνει είναι τελικά η αβεβαιότητα.Δεν ζητάω απολογίες,οτι έγινε έγινε.Χάσαμε μια χρονιά με τα όποια λάθη και τους όποιους κακούς χειρισμούς από όλους.Από δω και μπρος;Λύση είναι μια ξεκάθαρη εξήγηση.Δικά σου τα λεφτά δική σου κι η απόφαση αρκεί να ξέρουμε.
Μπορούμε λοιπόν πρόεδρε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε αυτό που μας έδωσες το δικαίωμα να ονειρευόμαστε στην αρχή της χρονιάς η ως εδώ ήταν;

Griniaris είπε...

Φίλε IWN
δεν διαφωνώ με τη "φιλοσοφία" Λίνεν ούτε σε όλα αυτά τα πραγματικά ουσιαστικά που αναφέρεις.Υπέρβαση όμως για μένα στον Πανιώνιο δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ούτε το Τσαμπιονς Λιγκ.Δε μίλησα για θαύματα αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω ουτοπικό,μακροπρόθεσμα ναι,να φτάσει η ομάδα μου να αγωνίζεται αν όχι για τη δεύτερη τουλάχιστον για την τρίτη θέση.Η υπέρβαση δεν ακυρώνει την υποδομή.Ασφαλώς και το πρωταρχικό είναι η οργάνωση και το σύστημα,απλά ίσως από λάθος,δεν ξέρω,τα θεώρησα δεδομένα στο πρόσωπο του Τσακίρη.
Και μην ξεχνάς οτι η Τσελσι ουσιαστικά έκανε την υπέρβασή της παίζοντας σε τελικούς τσαμπιονς Λιγκ ο δε Άγιαξ κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά του.