Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ποτέ την Κυριακή


Τελικά τα κείμενα της Κυριακής πυροδοτούν καταστάσεις. Κάτι που η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι τα προβλήματα, κάτι ο χρόνος που όλοι έχουμε και καταφέρνουμε κάθε Κυριακή να χαλάμε τις καρδιές μας.


Σήμερα όμως είναι Δευτέρα, ξεκινά μια καινούργια εβδομάδα, στην οποία έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Αστέρα δεν είναι τόσο σημαντικό λόγω κυπέλλου. Το κύπελλο είναι στόχος και όχι αυτοσκοπός. Είναι σημαντικό για να αποκατασταθούν οι σχέσεις ομάδας και φιλάθλων. Χρειάζεται λοιπόν να γίνουν διάφορα πράγματα:


1. Να στηρίξουμε όλοι την ομάδα. Η παρουσία των φιλάθλων είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. 2. Να διορθωθεί η αδικία που έγινε εις βάρος των παικτών της ομάδας, ιδίως δε του Μάκου και του Μανιάτη. Το ζεστό χειροκρότημα όλων μας είναι αρκετό. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε την ομάδα και αποδοκιμάζουμε τους λίγους που μας εξέθεσαν. 3. Να εκφραστεί η στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή και του Προέδρου. Ο Πρόεδρος άκουσε την κριτική του, ελπίζω να την έλαβε υπόψη του, τώρα όμως είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε βαθιές τομές.


Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι χθες εκτίμησα ιδιαίτερα τον Σταματόπουλο για την στάση που κράτησε στην Αθλητική Κυριακή. Ο Σταματόπουλος είναι ο ήρωας της χρονιάς για τους παρακάτω λόγους: 1. Απέδειξε ότι αγαπάει πραγματικά την ομάδα. Διαφορετικά δεν θα αναλάμβανε το τεράστιο ρίσκο να ηγηθεί μιας ομάδας πρώτης εθνικής που βρίσκονταν σε κακό χάλι και να την διατηρήσει όσο ψηλότερα γίνεται. Το επαγγελματικό ρίσκο που ανέλαβε είναι τεράστιο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτεθεί. 2. προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό ένωσε τους παίκτες. Να σκεφτούμε μόνο σε τι θέση θα βρισκόμασταν αν δεν είχε αναλάβει την ομάδα ο Σταματόπουλος. 3. Μπορεί να είναι άπειρος, όμως προσπαθεί να παλέψει με το υλικό που έχει. 4. Το μόνο που ζήτησε ήταν τη στήριξη των φιλάθλων, την οποία του την αρνήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία.


Το brfunatic αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να πέσουν οι τόνοι για το καλό της ομάδας. Ελπίζουμε όμως να σταματήσουν οι προκλήσεις εις βάρος της σελίδας και των ατόμων που θέλοντας απλά να εκδηλώσουν την αγάπη τους για την ομάδα εκφράζουν εδώ την άποψή τους.

23 σχόλια:

zamis είπε...

Ακουγα πριν λιγο το Μακο στο sport-fm.
Συνοπτικα,ειπε οτι εχει φυγει αλλες 2 φορες απο το γηπεδο με συνοδεια security,οτι το οχι και τοσο καλο πρωταθλημα που κανει και τα νευρα του οφειλονται εν πολλοις σε αυτα που ακουει συνεχως και οτι με αυτα και αυτα δε γουσταρει πια και η φλογα του να παιζει και να τη βρισκει για την ομαδα σβηνει σιγα σιγα.Στην ιδια θεση και ψυχολογια βρισκεται και ο Μανιατης.
Οχι μονο ζεστο χειροκροτημα λοιπον αλλα και χωσιμο σε αυτους που κραζουν(και οπως ξερουμε δεν ειναι μονο αυτοι που προπηλακισαν).Ξαναλεω,μου ειναι αδιανοητο να αποδοκιμαζεται ο οποιοσδηποτε παικτης φερει στη φανελλα του το σημα του Ιστορικου.
Συμφωνω φυσικα με ολο το post,επισημαινω ομως μια προταση σου:''τωρα ομως ειναι υποχρεωμενος να προχωρησει σε βαθιες τομες''.

zamis είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσακίρης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να «κόψει» τα πολλά-πολλά με τους οργανωμένους και να αφήσει το κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο σε ανθρώπους της διοίκησης (που σε τελική ανάλυση ο ίδιος έχει επιλέξει και εμπιστεύεται...), αφού συνειδητοποιεί ότι η «ενασχόλησή» του με αυτό μόνο οφέλη δεν αποφέρει στην ομάδα της Ν. Σμύρνης

goalday

Αυτο ειναι μια καλη αρχη.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω φιλε Zamis ακουσα τις δηλωσεις Μακου και πραγματικα θλιβομαι που καποιοι αχαρακτηριστοι φτασαν τον παιχτη μας σε αυτο το σημειο.
Κι εγω αν ημουν στη θεση του σιγουρα θα ξενερωνα.
Ειναι ενας παιχτης - κοσμημα που με πολλη δουλεια εχει καταφερει να φτασει στα 22 του να προσελκυσει το ενδιαφερον αλλων ομαδων.
Δεν μπορουμε αλλο να παρακολουθουμε αμετοχοι αυτα που συμβαινουν.Η ομαδα χρειαζεται την στηριξη μας στα δυσκολα.
Η υπομονη μου προσωπικα τελειωσε.Απο την Τεταρτη αρχης γενομενης με τον Αστερα και καθε ματς δεν θα ανεχτω τον καθε λακαμα να βριζει τους παιχτες.Οποιος θελει να ερχεται στο γηπεδο για να εκτονωνεται δικαιωμα του αλλα οχι να βριζει χυδαια τους παιχτες της ομαδας μου που αποδεδειγμενα προσπαθουν.Τελος κυριοι.

Κωστας Ν.Σμυρνη

dimosthenis είπε...

Έχω την αίσθηση ότι μας βγαίνει ένας μαζοχισμός, ένας αυτοκαταστροφισμός και μια καταπίεση χρόνων. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την τόση γκρίνια και μουρμούρα.
Φαίνεται ξεχάσαμε τις εποχές Μοβσεσιάν, Ερμείδη και γιατί όχι Μπέου τότε που ντρεπόσουν να πεις ότι είσαι Πανιώνιος και σε φώναζαν τσάτσο των θρυλοβάζελων.
Ήρθε ένας άνθρωπος εξ ουρανού αποδεδειγμένος Πανιώνιος "μέχρι βλακείας" ισχυρίζεται ο ίδιος, έβαλε τα ωραία του λεφτά, ξόδεψε ατέλειωτο χρόνο και δύνάμεις, για να νοικοκυρέψει την ομάδα μας, έφερε έναν εξαιρετικό προπονητη, έφτιαξε ένα καινούριο προπονητήριο, έβγαλε την ομάδα δυο φορές στην πέμπτη θέση και μας έδωσε όραμα, μας έκανε υπερήφανους.
Όμως είναι κι αυτός ένας από μας έχει κι αυτός το σύμπλεγμα του Πανιώνιου είναι αυτοκαταστροφικός. Πήρε το Χούτο και τον ανήγαγε από παίκτη σε "εξ απορρήτων" κολλητό. Και ακουλούθησαν ατέλειωτες αβελτηρίες (για να μην πω μα...). Ο παίκτης με ιδιωτικό γυμναστή, γιατρό κλπ γίνεται μάνατζερ, ο προπονητής φτιάχνει κλιμα οικογενειοκρατίας, συγκρούεται με τον παίκτη-μάνατζερ και κολλητό και αναγκάζεται να φύγει, ο τέως πρόεδρος βρίσκει ευκαιρία να φέρει το δικό του προπονητή χωρίς να συνεννοηθεί με το υπόλοιπο ΔΣ, αυτός φεύγει σε τρεις αγωνιστικές, αναλαμβάνει ο βοηθός του πρώτου διωγμένου προπονητή, διώχνεται το ΔΣ, πραγματικό μπάχαλο.
Οι φίλαθλοι του συλλόγου μένουν άναυδοι, ενεοί. Δεν ξέρουν με ποιον να πάνε. Κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία και ψαρεύουν σε θολά νερά. Προσωπικές έριδες, μικροσυμφέροντα ή μεγαλοσυμφέροντα, κόμπλεξ, αδυναμίες κάνουν την εμφάνισή τους. Ξεχνούν όλοι τι τους συνδέει και τους ενώνει , η ΟΜΑΔΑ και μόνο αυτή και τάσσονται με τα μικροβιλαέτια του ενός και του άλλου.
Οι παίχτες τα έχουν κι αυτοί παίξει. Οι ξένοι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων κάνουν την παπια, το μηνιάτικο να πέφτει. Και το βάρος πέφτει στους ώμους των Ελλήνων και δη των πιο προικισμένων. Μάκος και Μανιάτης καλούνται να βγάλουν τα καστανα από τη φωτιά και αυτοί με την αφέλεια της ηλικίας τους ανταποκρίνονται. Δίνουν συνεντεύξεις στις οποίες οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι αφελώς ρωτούν τα σχέδιά τους για το μέλλον, για μια μεταγραφή σε ομάδα του τεως ΠΟΚ και οι δικοί μας απαντούν, αλλά ό,τι απάντηση και να δώσουν το τελικό νόημα της είναι πάντα θέλω να φύγω από τον Πανιώνιο και να πάω...εδώ κάθε αναγνώστης ή ακροατής βάζει την ομάδα της αρεσκείας του και έτσι ανεβαίνει η αναγνωσιμότητα ή η ακροαματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να εξοργίζεται ο μέσος Πανιώνιος φίλαθλος και με πρώτη ευκαιρία να του τα χώνει. Μόλις διάβασα από τον zamis για τη σημερινή συνέντευξη Μάκου.
Επιτέλους πρόεδρε, προστάτεψε αυτά τα παιδιά ποικιλότροπα. Μια ανακοίνωση για στήριξή τους, ένας έλεγχος (συμβουλή, καθοδήγηση;) για το τι θα ειπωθεί στις συνεντεύξεις κυρίως σε περιόδους οξύτητας, και το κυριότερο μια ξεκάθαρη επαγγελματική σχέση. τους θέλουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα; η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από "ναι". τότε ας τους προτείνουμε ένα πολυετές συμβόλαιο που τους αξίζει, ανάλογο με την προσφορά τους στην ομάδα. Τότε θα σταματήσουν οι γελοίες αναφορές σε επικείμενη μεταγραφή τους (ακόμη και η υπό πτώχευση ΑΕΚ ονειρεύεται Μανιάτη) και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Και αν τυχόν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση εδώ είμαστε και τη συζητάμε φθάνει να συμφέρει και την ομάδα.
Και τώρα αρκετα με το παρελθόν, ας δούμε το σήμερα και ας αρχίσουμε από την Τετάρτη. Γεμάτο γήπεδο, φανατική υποστήριξη της ομάδας σε παίχτες και προπονητή. δεν υπάρχουν περιθώρια για αποδοκιμασίες. Προέχει η νίκη με τον Αστέρα έστω και με μισό γκολ κρατώντας το μηδέν. οι παίκτες θέλουν στήριξη, αλλά δυνάμεις αντλεί κανείς και από την ψυχή του. ας δείξουν ότι έχουν ψυχή. Η σχέση φιλάθλου-παίχτη είναι αμοιβαία. οι παίχτες οφείλουν να μη φαίνονται υπνωτισμένοι όπως στο μάτς με τον Εργοτέλη και μεις οφείλουμε να ενισχύουμε κάθε τους προσπάθεια για να αποκατασταθεί ένα κλίμα ενωτικό και νικηφόρο.
Στο άμεσο μέλλον ο προπονητής ας δώσει περισσότερες ευκαιρίες στα νέα παιδιά Κοιλιάρας, Τζαβέλλας, Κοντοές κλπ, ώστε να ετοιμάζουμε τη νέα γενια των Ελλήνων παικτών της ομάδας
Οσο αφορά το απώτερο μέλλον είναι δουλειά της διοίκησης να το προδιαγράψει. Σ' αυτό μπορουμε να επανέλθουμε

br fun_atic είπε...

Η επιλογή των video στο blog γίνεται τυχαία και αυτόματα. Απλά έχω δώσει κάποιες λέξεις κλειδιά... Σήμερα παρατήρησα ότι υπάρχει ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βίντεο (worst football injury - youtube) το οποίο σας προτρέπω να δείτε όλοι. Είναι ο περίφημος τραυματισμός του Λίνεν, ο οποίος του στέρησε το ποδόσφαιρο. Για τον τραυματισμό αυτό μου είχαν μιλήσει το καλοκαίρι κάτι γερμανοί φίλοι μου, αλλά δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε βίντεο. Δείτε την έκταση του τραύματος. Είναι σοκαριστική. Το άτομο στο οποίο επιτίθεται ο Λίνεν δεν είναι άλλος από τον Ότο Ρεχάγκελ, τον οποίο ο Λίνεν κατηγόρησε ότι έδωσε την εντολή στον παίκτη του για να τον ξεκάνει. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και γι αυτό δύσκολα θα βλέπαμε παίκτη του Πανιωνίου στην Εθνική.

br fun_atic είπε...

Δίνω και την διεύθυνση του youtube http://www.youtube.com/watch?v=KIWWYOqG_9s

zamis είπε...

Γνωστες οι πολιτικες-κοινωνικες αποψεις και των δυο επισης..

br fun_atic είπε...

Ναι. Αλλά αν ο Λίνεν έχει δίκιο ( σύμφωνα με τους φίλους μου, κι ελπίζω να το αποδιδω καλά γιατί μιλούσαμε στα Αγγλικά,υποστηρίζει ότι άκουσε τον Ρεχάγκελ να λέει στον παίκτη του ότι ήταν ώρα να ξεκάνει τον Λίνεν) τότε μιλάμε γιά έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

μοι-αρ και λοιποι μπλιγκιστες
συγχαρητιρια για την θετικη ενεργεια αυτου του νηματος.

απο προβληματα και κριτικη στα προβληματα χωρτασαμε. επισης παρα-χωρτασαμε απο ψθιθυρους, φημες και σεναρια.

εχουμε ιστορικη υποχρεωση να ΕΝΩΣΟΥΜΕ δυναμεις εν οψην του ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΟΥ.

καιρος ειναι νομιζω


κων/νος

re-la-re είπε...

Δεν έχει τόση σημασία τι έγινε πριν 25 χρόνια ανάμεσα σε Λίνεν και Ρεχάγκελ.

Πιθανώτατα να είχε δίκιο ο Λίνεν αλλά ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε τόσο πολύ με το θέμα Λίνεν.

Αρκεί. Στόχος η Τετάρτη και μετά βλέπουμε.

br fun_atic είπε...

Το βίντεο αυτό έχει καθαρά εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα.

Για αύριο τώρα: Δεν ξέρω αν ο Αστέρας το θέλει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχει την πολλούς λόγους να επικεντρώσει στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζει προβλήματα. Από την άλλη κανείς δεν λέει όχι στο κύπελλο, ο Αστέρας έχει καλή ομάδα και επιπλέον έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του. Θα δούμε αύριο.

Costix είπε...

Θα ειμαστε την Τεταρτη ολοι μεσα στο γηπεδο.

Costix είπε...

Ενωτικη η δηλωση Τσακιρη στο επισημο site του συλλογου.

Προσωπικα ομως πιστευω οτι αν ειχε αποφυγει να μιλησει για τα μεταγραφικα με τους Πανθηρες την Παρασκευη, μαλλον θα ειχαν αποφευχθει τα εκτροπα του Σαββατου μετα το γηπεδο με Μακο και Μανιατη
(που την πληρωσαν τελειως αδικα).

Δυσκολο πραγμα να διοικεις !!!

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ πρέπει να διαβαστεί λέξη προς λέξη κ κατα επανάληψη για να γίνει κατανοητή απο όλους.Δέν θα υπάρχει ανοχή πλεον{αυτό είναι κλεμένο απο νέο σύνδεσμο(?)}για όποιον πείραξει την ομάδα.
Για όσους αγαπούν,σέβονται κ τρώνε...

br fun_atic είπε...

το brfunatic προσυπογραφει το κειμενο του κου Τσακιρη

re-la-re είπε...

Εγώ αν και συμφωνώ με το πνέυμα της δήλωσης Τσακίρη δεν συμφωνώ με τις διατυπώσεις του.

"Τα περιθώρια να τρωγόμαστε με θέματα που δεν υπάρχουν ή να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά με ανελέητη και απόλυτη κριτική σε προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ."

Περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στήριξη στους παίκτες. Οι προπηλακισμοί δεν είναι θέματα που δεν υπάρχουν. Το κείμενο το θεωρώ ήπιο, αλλά συμφωνώ γενικά μαζί του. Όμως τονίζω ότι το δικαίωμα της κριτικής δεν μπορεί να μου το αφαιρέσει κανένας.

br fun_atic είπε...

Ειναι ενα ηπιο και συναινετικο κειμενο. Θα ελεγα οτι ειναι και καπως συναισθηματικό, όπως ολα τα κειμενα του Τσακίρη.

zamis είπε...

Προσωπικα περιμενω συγκεκριμενες κινησεις απο τον Τσακ.
Να κοψει τα πολλα με τους οργανωμενους.
Να ξεκαθαρισει τα θεματα των φερομενων υπο μεταγραφη η προς αποχωρηση παικτων,με οποιο αποτελεσμα και τροπο αυτος κρινει.
Να δημιουργησει ενα αποτελεσματικο διοικητικο σχημα που θα δωσει ασφαλεια στην ομαδα και θα δουλεψει με συνεπεια για τη νεα σεζον.
Να λειτουργησει ως επιχειρηματιας που θα κανει το ''brand''του ελκυστικο ξανα,με αλλα λογια.
Αν αυτα που ζηταω ειναι ανεφικτα,δεν πειραζει,εμεις παλι μαζι του θαμαστε,ειναι κριμα ομως γιατι πραγματικα νιωθαμε οτι ειμασταν σε τροχια ανοδου και το γηπεδο ηταν γε(α)ματο.

υ.γ. μακαρι να παρουμε και το κυπελλο και το σουπερ καπ(υπαρχει αυτο?)και να τρελλαθουμε.Λιγο ομως με ενδιαφερει μπροστα στο να ξαναχαρουμε με διαρκεια.

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά που αναφέρεις zamis είναι το ζητούμενο όλων μας. Δυστυχώς όμως γιά όλα αυτά πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε συμβάλουμε στην σύμπνοια και εξετάζουμε τις επιλογές της διοίκησης.

Steve είπε...

Μένω άναυδος με αυτά που διαβάζω. Τον Μάκο και τον Μανιάτη ρε παιδιά?
Το ματς του Σαββάτου δεν το είδα. (Θα το δω σε DVD που μου στέλνει φίλος). Και πάλι όμως μου φαίνονται απίστευτα όλα αυτά που γίνονται. Τον Μάκο και τον Μανιάτη?

Αναγκάστηκε ο Τσακ να βγάλει ανακοίνωση για να πει τι? Τα αυτονόητα? Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι ανεγκέφαλοι? Ή μήπως πάνε να διαλύσουν τον Πανιώνιο για να πάρουν φτηνά τους παίκτες οι άλλοι? (Θυμίζω στους παλαιότερους με ποιο τρόπο έφυγε κάποτε ο Μαραγκός). Δεν ντρεπόμαστε λίγο?

Και κάτι τελευταίο. Προσέχτε πολύ και συμπαρασταθείτε στον Τσακ. Η καταστροφή δεν θα έρθει αν φύγει ο Μάκος ή ο Μανιάτης. Η πραγματική καταστροφή θα έρθει αν φύγει ο Τσακ! Αυτός είναι το μόνο πραγματικό σέντερ-φορ που έχουμε αυτή τη στιγμή. Τον Τσακ και τα μάτια σας (κύριε δήμαρχε, ισχύει και για σένα με το θέμα του γηπέδου).

br fun_atic είπε...

steve η παρουσία σου στο blog είναι συγκινητική. Διάβασα τι έγινε την Κυριακή και θα καταλάβεις...Όποτε θέλεις στείλε μου mail γιά να σου εξηγήσω.

br fun_atic είπε...

Εννοούσα διάβασε...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Όλα ξεκίνησαν από την αμετροεπή συνέντευξη του ίδιου του Προέδρου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα πριν από κρίσιμο ματς.
Είναι δυστυχώς η πολλοστή φορά που ο ίδιος ο Πρόεδρος όπως έγραψε ένας φίλος κινείται αυτοκαταστροφικά.
Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή έχει γύρω του κάποιους ανθρώπους που έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν ν' αποφεύγονται κάποια τέτοια λάθη.
Όσο δε αφορά τις κινήσεις παικτών προς διαπραγματεύσεις συμβολαίων τους και τα συναφή, όσο αυτοί οι ποδοσφαιριστές κάνουν τη δουλειά τους (και μάλιστα με περισσή συνέπεια όπως πχ ο Μάκος) για τ' άλλα δεν μας πέφτει λόγος εμάς. Μιλάμε για επαγγελματικό σπορ. Βέβαια θα ήθελα να πιστεύσω έστω και αν τους έχουμε πικράνει ότι τα "δικά" μας παιδιά θα δείξουν και την αγάπη προς το σύλλογο που τους άνδρωσε εφόσον δεχθούν αξιόλογη προσφορά συναφή μέ άλλες που έχουν. Μπορεί να φαντάζει ρομαντικό αυτό...και σίγουρα υπάρχουν και άλλες αρνητικές παράμετροι (πχ τα καραγκιοζιλίκια του εκλέκτορα της εθνικής, που ακόμα και όταν παίρνει παίκτες από τις μη "μεγάλες" ομάδες, τους χρησιμοποιεί εν τέλει μόνο αφού μεταγραφούν...) αλλά ας διατηρήσουμε έστω μιά ρανίδα ρομαντισμού μέσα στο στιγνό επαγγελματισμό.

Για το Μάκο θα 'θελα να πω ότι από την θύρα 4 όταν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος του αγώνα, έχοντας πραγματικά εκτιμήση την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλε, του φώναζα "Μπράβο Γρηγόρη, δεν πειράζει", βλέποντας την απογοήτευση στο προσωπό του.
Φανταστείτε την έκλπληξή όταν γυρνόντας σπίτι διάβασε στο blog από τον Zami για το συμβάν του προπηλακισμού του...

Τέλος για τον τραυματισμό Λίνεν που έστειλε το Link o BR, νομίζω είτε εδώ είτε σε άλλο blog το είχα δώσει και 'γω το Νοέμβριο και σε λίγο καιρό (και με έγκριση του Λίνεν) θα κυκλοφορήσει σχετικό βιβλίο από τον Γερμανό Αμυντικό που τον κτύπησε, με λεπτμέρειες και όλα τα σχετικά. Σημειώνω πάντως ότι ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν ήταν εσκεμμένο. Όσο για το Ρεχάγκελ, ήταν πάντα ιδόρυθμος και νευρικός στους πάγκους -ένα κράμμα Κλαφ και Αλέφαντου- αλλά μάλλον ακόμνα και αν είπε κάτι για το μαρκάρισμα του Λίνεν στον παίκτη του, φαντάζει υπερβολικό να ζήτησε να γίνει αυτό που δείχνει το video. Βέβαια οι δυο τους είχαν κολοσσιαίες διαφορές σε ότι υποστήριζαν και πολύ εκρηκτικούς χαρακτήρες. Τέλος ο Λίνεν ήταν παίκτης που μπορούσε να σε εκθέσει σαν αμυντικό στο γήπεδο οπότε διάφορα "δρεπανηφόρα" της εποχής τον περίμεναν με όχι καλές διαθέσεις (κάτι ανάλογο που ζούμε με τον Φαμπιάν σε κάθε ματς φέτος...και με τους διατητές να "προστατεύουν" περιέργως τα δρεπανηφόρα...!!!)