Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μήνυμα Ενότητας


Η αποχώρηση (απομάκρυνση) Χούτου είναι η τελευταία πράξη ενός έργου που αποσυντόνισε την ομάδα, δίχασε τον κόσμο, κατέδειξε τα διοικητικά προβλήματα και την απειρία και παραλίγο να στοιχίσει πολύ ακριβά στον Πανιώνιο των Φθινοπωρινών ονείρων.

Μπορούμε (και το έχουμε κάνει πολλές φορές) να συζητάμε ώρες για το τι έφταιξε, να στήνουμε λαϊκά διαδυκτικά δικαστήρια και τελικά να μην βρίσκουμε άκρη. Το brfunatic δεν έκρυψε ποτέ την γνώμη του και τις προτιμήσεις του ούτε μάσησε τα λόγια του. Πάντα όμως έδινε βήμα και σε διαφορετικές από τις δικές μας απόψεις.

Κάποιοι μας κατέταξαν αδίκως σε κατηγορίες και ομάδες. Θα τους απογοητεύσουμε όμως. Είμαστε Πανιώνιοι φίλαθλοι.

Από εκεί και πέρα. Στην ομάδα δεν υπάρχει ο Λίνεν. Δεν υπάρχει και ο Χούτος. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος διένεξης και αντιπαράθεσης. Η ομάδα έχει πρόεδρο, έχει προπονητή και έχει και παίκτες οι οποίοι δεν πρόκειται να αλλάξουν μέχρι το καλοκαίρι. Όλοι αυτοί θα προσπαθήσουν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας. Αν θα το καταφέρουν ή όχι θα το δούμε το καλοκαίρι. Μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή την προσπάθεια και να στηρίξουμε ολόψυχα την ομάδα με κάθε τρόπο.

Από τη στιγμή που μόλις βγήκαμε από μία δύσκολη κατάσταση δεν δικαιούται κανείς να στραφεί αδίκως κατά του προπονητή και των παικτών (η διοίκηση μπορεί πάντα να δέχεται καλόπιστη κριτική). Όποιος το κάνει θα εξυπηρετεί συμφέροντα αντίθετα από αυτά της ομάδας.

Το brfunatic θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, κάνοντας εποικοδομητική κριτική όπου και όταν χρειάζεται. Θα προσπαθήσουμε να χαμηλώσουμε τους τόνους και ευελπιστούμε να μας ακολουθήσουν όλοι. Μπορεί να κάνουμε και λίγη πλακίτσα. Αρκεί όμως να μην βρεθεί αυτός που θα δυναμιτίσει το κλίμα. Γιατί θα μας βρει μπροστά του.

Ενωμένοι για τον Πανιώνιο. Στηρίζουμε την ομάδα. Διπλό στο Βικελίδης!!!

υ.γ
όποιος συμφωνεί προσυπογράφει

64 σχόλια:

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

MAZI ΣΟΥ!!! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

re-la-re είπε...

Εγω το έχω πει και το έχω γράψει. Οι κλίκες, οι ομάδες, οι νικητές και οι χαμένοι είναι πολυτέλεια για τον Πανιώνιο.

Προπονητής είναι ο Σταματόπουλος και αυτη είναι η ομάδα. Τελεία.

Στηρίζουμε την ομάδα ελπίζοντας ότι η διοίκηση μαθαίνει και δεν επαναλαμβάνει τα λάθη της. Δεν ξεχνάμε αλλα δεν γυρίζουμε πίσω στη διάρκεια της χρονιάς. Στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία για μια ουσιαστική συζήτηση.

Αλλά η πλάκα πλάκα.

br fun_atic είπε...

Μέχρι το καλοκαίρι όμως πρέπει να έχουν απομακρυνθεί τα λαμόγια από την ομάδα. Αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου. Αλλιώς θα λέμε πάλι τα ίδια...

dimitris είπε...

ασχετο.. χθεσ προχθεσ καποιος ειχε γραψει ενα side στο οποιο βλεπεις μπαζετ ομαδων και παιχτες ..ετσι απο περιερργεια μπηκα και κολλησα πολλες ωρες και βρηκα ενα παιχτη braziliano που παιζει λατινικη αμερικη σε ομαδα που ειναι στην τριαδα με τρελα ποσοστα στο να βαζει γκολ (17 γκολ σε 23 παιχνιδια)με λιγα λεφτα τα μισα απο saborio και super ηλικια 24 χρονων οτι πρεπει για εμας... κεντρικος επιθετικος

dimitris είπε...

λεμε για λαυρακι ειδα και ωιδεο του με 15 γκολακια αστα να πανε μπας να κανω συσταση σε τσακιρη ?

Costix είπε...

ΡΕ ΦΙΛΛΛΛΑΡΑΚΙ (ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ) ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BLOG !!! ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ???

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ POST ΣΟΥ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΕΦΙΚΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ).

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.

ΓΑΜΩΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ !!!

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ???

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΚΟΜΠΑ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ IWN1998, ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ MANAGERS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΜΑΛΛΟΝ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΚΟΣΜΟ).

Υ.Γ. STEVE, ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ BIFFEX ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ 640 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1200 (ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΜΑΙΟΥ 2008). ΛΕΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ???

dimitris είπε...

τρελο αριστερο ποδι φοβερος στο ψηλο παιχνιδι και τεχνικη estogianof

re-la-re είπε...

απο οτι βλεπω εδω υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν τον Τσακίρη. Ας του προωθησει κάποιος το όνομα μπας και δούμε άσπρη μέρα, γιατί με τον εκρά μάλλο σε εκρού τη βλέπω.

zamis είπε...

Αντε να δουμε! Παμε ρε Πανιωναρα!!

Sot Rods είπε...

CostiT, είμαι βέβαιος ότι ο Τσακ θα κάνει ό,τι μπορεί! Θεωρώ εαυτούς πολύ τυχερούς που αυτός ο άνθρωπος είναι στον Πανιώνιο.
Άσε που πιστεύω ότι η οικονομική κρίση είναι μούφα. Αφορά μεγαλοτράπεζες που είδαν ελέω ΗΠΑ να μειώνονται τα υπερκέρδη τους και αυτόματα δημιουργήθηκε αρνητική ψυχολογία σε όλες τις αγορές. (800δις ρίχνει ο Ομπάμα, με το βαρέλι στο 40αρι, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα αλλάξει το κλίμα).
Κοίτα να δεις τώρα που οι αμερικανικές εκλογές, θα φέρουν αλλαγές και στο δικό μας ρόστερ :)

Griniaris είπε...

Η συζήτηση περί ενότητας είναι καθαρά φιλοσοφική.Ευτυχώς οι Πανιώνιοι έχουμε αποδείξει οτι πέρα απο γκρίνιες,διαφωνίες,τσακωμούς όταν η ομάδα μας χρειάστηκε είμασταν κοντά.Είτε ήταν τελικός κυπέλλου είτε μπαράζ παραμονής είτε αγώνας β εθνικής.Δε βλέπω το λόγο να αλλάξουμε τώρα.
Ας θυμηθούμε τη ρήση του Κορωναίου που περαστικός απο τον Πανιώνιο είπε φεύγοντας(κι αυτό έχει σημασία) "μια φορά Πανιώνιος,για πάντα Πανιώνιος".Αυτό το πάντα μη το ξεχνάμε ποτέ.

zamis είπε...

για να γελασουμε και λιγο:

Ολα τα λεφτά πάντως ήταν οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με τον Λάμπρο. Στο περιθώριο του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου - Ατρομήτου (όπου πέσανε πολλές μάπες μεταξύ οπαδών) σχολίασε την μεταγραφή του Χούτου στον ΠΑΟΚ και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο Χούτος χρειάζεται θηριοδαμαστή: «Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά τσίρκα. Ας πάνε ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας να πάρουν ένα θηριοδαμαστή, γιατί ο Χούτος μπορεί να είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά ο χαρακτήρας του ίδιου και του πατέρα του, είναι για να τρώνε ξύλο τρεις φορές τη μέρα, πρωί μεσημέρι και βράδυ.

br fun_atic είπε...

Το brfunatic έπιασε τον σφυγμό των κυανέρυθρων φιλάθλων και προσέθεσε το μοναδικό χρήσιμο link για την Πανιώνια Οικογένεια. Έτσι για να μην κουράζεστε να ψάχνετε...Δείτε στην κεντρική σελίδα κάτω από τα αθλητικά link

zamis είπε...

νοκ αουτ ο κομπα,θλαση στη γαμπουλα..

Sot Rods είπε...

Πολύ καλό το νέο link!
(να δω τι θα έβαζες αν ο Τσακ ήταν τυρέμπορας)
:)

br fun_atic είπε...

Μα ασχολείστε εδώ και μέρες με τον Biffex. Είπαν να μην σας δυσκολεύω...
Αν ήταν τυρέμπορος; Μου βάζεις δύσκολα. Θα δω τι κάνει το αντίστοιχο brfunatic Λάρισας και θα σου πω.

Θλάση έπαθε ο Ρεκ; Το πρωί διάβασα ότι είχε ένα τράβηγμα και θα έμενε εκτός για προληπτικούς λόγους...Ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να πάει πάλι Ουρουγουάη για τη θεραπεία....

Δεν θα δει και τον Θεσσαλονικιό φίλο του. Να φάνε μια μπουγάτσα, ένα τρίγωνο πανοράματος, να κάνουν γούστα, να ξανασμίξουν τ’ αηδόνια τέλος πάντων...Πόσο θα ήθελα να έβλεπα τον Χούτο να παρακολουθεί στο Βικελίδης τον Ρεκόμπα...

zamis είπε...

http://www.mychino.eu/

μπουγατσα με καφε

br fun_atic είπε...

"H φωλιά του Τσίνο"...Για όσους δεν ξέρους είναι pet shop στην Βρυούλων...

re-la-re είπε...

Μην φοβάστε. Το ιατρικό τημ της ομάδας κάνει θαύματα όπως είχε δηλώσει πριν το ματς του α γύρου ο Λίνεν.

Ελπίζω να παίξει γιατί το επόμενο γκάλοπ θα είναι για παλτά!!!!

br fun_atic είπε...

Ο Εκρά παίζει στο Βικελίδης; Δεν νομίζω να μην έχει έρθει η μπλέ κάρτα του. Στα δόντια θα την είχε ερχόμενος γιά να μη τη χάσει...

Όταν λες παλτά, εννοείς κασμίρ,κασμιροφανέλα και τέτοια ή αναφέρεσαι στην ποδοσφαιρική έννοια του όρου;

Καλά όλα τα κατασκοπικά κόλπα τα κάνουμε στον Άρη. Όπως στο πρώτο παιχνίδι με τον Εστογιανόφ...Θα τους εμφανίσουμε τελευταία στιγμή τον Ρεκόμπα...Θα τρέχει σαν ελαφάκι και θα μαρκάρει σε όλους τους χώρους... Ά ρε Νικολάου Μάστορα...

br fun_atic είπε...

Υστερόγραφο: Δεν έχουμε τον ιδιο προπονητή, ούτε το ίδιο ιατρικό team, ούτε την ίδια επίθεση, ούτε την ίδια άμυνα. Γενικά, απο τις φανέλες θα μας καταλάβει ο Άρης και από ένα δύο παίκτες στο κέντρο...

Sot Rods είπε...

Μετά το βάζελο, τον οφη, την αεκ, ίσως να είναι σειρά του σκουλικιΆρη να αναστηθεί με εμάς. Φέτος κάνουμε δημόσιες σχέσεις γενικώς. Άλλωστε ο Σκόρδας είναι στον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών μας. Έτσι δεν είναι?

zamis είπε...

Φαιη Σκορδα οε οε οε

br fun_atic είπε...

Ας μην κάνω προγνωστικά γιατί στο παιχνίδι με τον ο.φ.η που έκανα έπεσα πάρα πολύ έξω. Πάντως ο Άρης μου είναι τρομερά αντιπαθής. Με διπλό στο Βικελίδης θα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.Όπως βέβαια και με ήττα.

Έχουν τρελαθεί να γράφουν όλοι γιά τον Εθκέρο...Απ'αυτά που δήλωσε καταλαβαίνω ότι ούτε που το σκέφτηκε. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις την Πριμέρα ντιβιζιόν γιά να έρθεις στην Ελλάδα έστω κι αν μιλάμε γιά τον Πανιώνιο...

zamis είπε...

Τα σκουληκια ειναι απο τις πλεον σιχαμενες ομαδες με ανεγκεφαλους οπαδους και φαιδρο ''προεδρο''.
Ας μας δωσουνε οι μη υπερβατικοι μας μια μεγαλη χαρα φετος ρε γαμοτο

br fun_atic είπε...

Εμένα με εκνευρίζει που είναι αμιγώς ισπανική ομάδα. Προσωπικά αν ήμουν φίλαθλος του Άρη, δεν θα πατούσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι μιά ομάδα που θα μπορούσε να παίζει στην δεύτερη Ισπανική κατηγορία πα' όλα αυτά παίζει στην Ελλάδα. Αυτό ειναι όλο...

br fun_atic είπε...

Συνεχίζοντας ένα πολύ καλό αστείο του zamis θα κάνω μιά ερώτηση κρίσεως.

Το όνομα "Χούτος" στην φανέλα του ΠΑΟΚ αναφέρεται σε παίκτη ή σε χορηγό;

Costix είπε...

Παιδες, πολυ ΑΣΧΗΜΑ NEA.

Μολις εμαθα οτι στην αποψινη προπονηση τραυματιστηκε ο Λολο και δεν παιζει με τον Αρη (παντα μιλαω σοβαρα και απο απολυτα αξιοπιστη πηγη).

Ο θεος μαζι μας !!!

Griniaris είπε...

Ο Νικολάου λέει συνέστησε στο Ρεκόμπα να αποφύγει το ματς του Σαββάτου...(goalday)
Ο Ρεκόμπα συνέστησε στον Εστογιανόφ να αποφύγει το ματς του Σαββάτου...(διαστρεμμα;;;)
Κι εμένα ο γιατρός μου συνέστησε να αποφύγω το ματς του Σαββάτου...(θα κάνω οτι με το ποτό και το τσιγάρο)
Ε ας το κάνουμε Κυριακή ρε παιδιά.

Sot Rods είπε...

Πρέπει να κοιτάμε το πρόγραμμα και τη σύνθεση του σμΠαοκ. Αν ο Χουτούμπας έχει off, οι πιθανότητες να είναι "τραυματίες" οι δικοί μας αυξάνονται. Διαφορετικά πότε θα βλέπονται τα παιδιά? Πότε θα σμίγουν τ' αηδόνια, που λέει και ο BRfun. Πρέπει να δείξουμε κατανόηση. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που τους συνέβει. Εδώ προβλέπεται το Θεσ/κη-Αθήνα, να γίνει σαν το Παγκράτι-Κολιάτσου. Θα πετάγονται (κυριολεκτικά) συνέχεια για καφέ και ο λογαριασμός θα πηγαίνει στον Ζαγόρ. (Α ρε με τι μπλέξανε εκεί πάνω. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα).

br fun_atic είπε...

Να τα θέσουμε σε σωστή βάση. Η πληροφορία που έδωσε ο CostisT είναι όντως αξιόπιστη. Κωστή, μήπως να σε κάνουμε τον επίσημο ρεπόρτερ του brfunatic; Γιατί εδώ παίζουν δύο σενάρια: ή έδωσες την είδηση πριν από τον οποιονδήποτε, οπότε έχεις ταλέντο στο αθλητικό ρεπορτάζ και πολύ καλές πηγές ή το CostisT είναι ψευδώνυμο του Κωνσταντίνος Τσακίρης...Όπως και να έχει , μια θέση θα στην βρούμε...Μάθε τέχνη που λένε...

Απ' ότι έμαθα κι εγώ, ο Εστογιανόφ όντως έπαθε διάστρεμμα. Έμαθα μάλιστα ότι το πόδι του πρήστηκε πολύ και δεν το πατούσε καλά. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να θεραπεύσουν βαρύ διάστρεμμα μέχρι το Σάββατο (και να το θεραπεύσουν είναι επικίνδυνο να παίξει). Αν και η απώλεια είναι πολύ μεγάλη, να θυμίσω ότι έχουμε τον Κούκετς...Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακός, δείχνει όμως ουσία στο παιχνίδι του. Το θέμα είναι ποιος θα παίξει επιθετικός στο 4-2-3-1 που ετοιμάζει ο Σταματόπουλος...Όποιος κι αν παίξει όμως, μάλλον ο Κουμορτζί μπορεί να μας ξελασπώσει...

Για τον Ρεκόμπα: Είναι γεγονός ότι η ιστορία με το τράβηγμα αμέσως μετά την απομάκρυνση του Χούτου δεν μου αρέσει για τους λόγους που αντιλαμβανόμαστε όλοι... Όμως, για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, πρέπει να συνυπολογίσουμε το ότι ο Ρεκόμπα δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία και επιπλέον ότι πέρσι δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια (γι' αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, όποιος έχει αντίθετη πληροφορία με διορθώνει), άρα είναι φυσικό να μην βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και να έχει προβλήματα τραυματισμών.

Προσωπικά δεν πρόκειται να ενθουσιαστώ από ένα απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Ρεκόμπα ή από μία καλή του εμφάνιση, αλλά θα τον «κρίνω» από την συνολική του εμφάνιση στα επόμενα καθοριστικά για τους στόχους μας παιχνίδια. Κυρίως όμως από την διάθεσή του...

Πάντως, το δικό μας συμφέρον επιβάλει να μη βγει ο ΠΑΟΚ στο ChL.Αυτό το τελευταίο χωρίς σχόλια και όποιος κατάλαβε – κατάλαβε...

Griniaris είπε...

Αν συμβεί το τελευταίο που αναφέρεις φοβάμαι πως φίλε br fun_atic θα έχουμε πολλά προβλήματα ειδικά αν μείνουμε εκτός ευρώπης.Τότε θα δούμε για επαγγελματισμούς κλπ.

br fun_atic είπε...

Ναι...τα γνωστά: Ο Πανιώνιος δεν στέκεται εμπόδιο στην καριέρα κανενός, πουλάμε αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά, συμφωνήσαμε να μην παίξει στα μεταξύ μας παιχνίδια κ.λ.π

Ο Ρεκόμπα δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να επιστρέψει σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Πιθανόν όμως να τον ενδιαφέρει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα (μεταξύ μας, μπορεί να ξενερώνει με το άδειο γήπεδο και σ' αυτό έχει δίκιο) ιδίως αν αυτή αγωνίζεται στο ChL. Εννοείται βέβαια ότι πρώτος υποψήφιος θα ήταν ο Π.Α.Ο.Κ, εάν και εφόσον τα καταφέρει να παίξει στο ChL και αυτό όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά περισσότερο για μάρκετιγκ...

Ο Εστογιανόφ είναι μια διαφορετική περίπτωση. Έχει καλή παρουσία, είναι σε καλή κατάσταση και η ηλικία του επιτρέπει την μεγάλη επιστροφή. Βέβαια τα στοιχεία ατομισμού και υπερθεάματος που έχει το παιχνίδι του δεν ξέρω αν μπορούν να "εκτιμηθούν" από ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Αφού μετέτρεψε το συμβόλαιό του σε κλειστό διετές σημαίνει ότι υπήρχαν προτάσεις. Το μετέτρεψε και για δική του σιγουριά και για να πάρει χρήματα ο Πανιώνιος.

Το ότι όμως οι δύο αυτοί παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ λιγάκι με φοβίζει σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο μάνατζερ αυτός δεν προώθησε άλλον πελάτη του στην ομάδα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Λογικά οι πόρτες του συλλόγου ήταν ανοιχτές γι' αυτόν...Κάτι δεν μου αρέσει...

Sot Rods είπε...

Χωρίς να θέλω να βλάψω τη νέα καριέρα του αγαπητού φίλου costiT, για τον Λόλο είχε βγει "στον αέρα" από χθες το βράδυ στις 8.15 ενώ το δικό του post ήταν σήμερα τα ξημερώματα. Sorry Costi, συνεχίζεις με τα ναυτιλιακά :)

http://www.sport-fm.gr/article/163778

re-la-re είπε...

Θεωρώ ότι ο Ρεκόμπα μανατζάρει τον ευατό του και ετοιμάζεται για να γίνει και επίσημος μάνατζερ μόλις σταματήσει να ... τραυματίζεται. Με αυτό το σκεφτικό την προηγούμενη περίοδο μας έφερε 2 παίκτες τους οποίους και απορρίψαμε.

Τώρα, το καλοκαίρι είναι μια άλλη ιστορία. Πέρα από την πλάκα αν όντως ο αδελφός του Λολο προπονείται με την ομάδα αυτή είναι μια καλή κίνηση και μπορεί να βοηθήσει στο να μείνει ο Λόλο. Γιατί κακά τα ψέματα, το μόνο μέχρι στιγμής αγωνιστικό κέρδος από την ιστορία με το Ρεκόμπα είναι ο Εστογιάννωφ.

Τωρα για τον "πρόεδρο" CostiT ένα παλιό τσιπριακό τραγούδι που μας το έμαθεν ο Βιολάρης "Αν είσαι τσι αν δεν είσαι του δήμαρχου παιδίν ...." δεν αλλάζει τίποτα και η πλακίτσα θα συνεχιστεί.

zamis είπε...

Ας φυγουν ολοι ρε παιδια,κανεις δε μπορει να προσφερει με το ζορι.
Ο Τσακ να βαλει μυαλο ειναι το θεμα..CostisΤ ακους????

:)

br fun_atic είπε...

Και επειδη οι ταινίες βγαίνουν από τη ζωή μπορούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ταινίας η Ρένα βγήκε οφσάιντ... Να παίρνουμε στην ομάδα τα αδέλφια, τη μάνα και τη γκόμενα του Χούλιο Μπάλμας...Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί αυτό το κρύο αστειάκι. Πέρα από πλάκα δεν έχω πρόβλημα με τον αδελφό του Φαμπιάν...Ξέρει κανείς σε τι θέση παίζει?

Griniaris είπε...

Ομολογώ οτι δεν κατάλαβα το σκεπτικό της δήλωσης Σταματόπουλου.Ίσως γινόμαστε πολύ καχύποπτοι αλλά θέλει να πεί κάτι που δεν το λέει;
Αν όχι μοιάζει με δήλωση προπονητή ομάδας β εθνικής που παιζει με το μεγαθήριο...
Ίσως παλι γίνομαι υπερβολικός,δεν ξέρω.Απλά κάτι δε μου άρεσε.

br fun_atic είπε...

Μάλλον εννοεί ότι: παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα, στην πολύ δύσκολη έδρα της, έχουμε ελλείψεις, όμως έχουμε την ποιότητα (λέμε τώρα) να το παλέψουμε...Λογικό μου φαίνεται

Costix είπε...

Καλησπερα παλουκαρια,

και φυσικα δεν ειμαι ο Τσακιρης (καλο το joke), μολονοτι και εγω ειμαι Κωνσταντινος και το επιθετο μου αρχιζει με Τσα.

Οσο για την πληροφορια, απλα επειδη βγαινω συνηθως τα βραδυα στα νοτια για κανενα ψαρακι/κρασακι κλπ ετυχε να δω χτες το βραδυ καποιον φιλο παραγοντα και μελος του Δ.Σ. που μου εδωσε την πληροφορια για τον Λολο.

Φιλε Steve, μονο ναυτιλια ξερω (δυστυχως) και πληροφοριακα η αγορα στο dry ανεβαινει παλι σαν τρελλη 200 ποντους την ημερα. Σημερα το biffex εκλεισε στους 1498 ποντους (απο 630 στο low τον Δεκεμβριο).

Ομως μαλλον ανοιξιατικη φουσκα μοιαζει παρα ουσια γιατι μιλαμε για παγκοσμια αυξηση του διεθνους εμποριου στο επιπεδο του 0,5 % για το 2009 και αντιστοιχα εχουμε φορτηγα βαπορια σε παραγγελια περιπου 300 εκατομυρια DWT (70 % του στολου) - θα χυθει πολυ αιμα απο τους μη νοικοκυραιους !!!

Σας διαβεβαιωνω οτι ο Τσακιρης δεν κινδυνευει, εχει κανει πολυ συγκρατημενες κινησεις.

Πανιωναρα και τα μυαλα στα καγκελα !!!!

Sot Rods είπε...

Ποια γκάκελα, Costi? Στο μπλέντερ είναι εδώ και χρόνια!!!

(Το 0,5% είναι εκτίμηση ψωρο-αναλυτών. Τα επιτόκια πέφτουν και αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις μέσα στο Σ/Κ. Στο μεταξύ γίνεται χαμός με τις αποκαλύψεις ενός παληκαριού ελληνικής καταγωγής, οικονομικού αναλυτή, για το σκάνδαλο Madoff που συνέβαλε σημαντικά στην παγκόσμια κρίση.
http://www.youtube.com/watch?v=uw_Tgu0txS0)


ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΕ!!!

br fun_atic είπε...

Φίλε CostisT κρίμα που δεν είσαι ο Πρόεδρος γιατί θα ξέραμε που να κάνουμε τα παράπονά μας (θα άκουγες όμως και καλά λόγια).

Πρέπει να σε αναγορεύσω στον υπ' αριθμ. 1 πιστό της σελίδας. Διότι έκανες την βόλτα σου, έφαγες το ψάρι σου, ήπιες το κρασί σου και αφού έμαθες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν τις κατέθεσες στις 3:05 το πρωί.

Εύγε!!!

Όποτε μπορείς κάνε μας μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του Τσακίρη, μήπως και καταλάβουμε πότε θα αγοράσουμε επιθετικό. Η ανάλυση του Biffex επιβάλλεται. Στον έκανα και link για ευκολία...

Οι καλές ιδέες μου έρχονται πάντα όταν περπατάω και όταν είμαι... στο μπάνιο. Περπατώντας λοιπόν σήμερα σκέφτηκα: Βρε μπας και αγοράσαμε τον Κούκετς γιατί κάτι ξέρουμε για τον Εστογιανώφ ( αφιερωμένο στον pgss1890); Συγνώμη αν σας φρικάρω, όμως ήθελα να μοιραστώ την σκέψη αυτή.

Όχι άσσος στο «Βικελίδης» !!!

Υ.Γ
Να δω τι θα γράψω αν πάρουμε αποτέλεσμα στο «Βικελίδης» με γκολ του Εκρά!!!

Sot Rods είπε...

Μωρέ ας πάρουμε αποτέλεσμα κι ας είναι αυτογκόλ του Σκόρδα από την εξέδρα!

:)


Άσχετο: φίλος σμΠαοκτζής (ξέρω έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, θα τον κόψω σύντομα) λέει ότι ο Ηθικός θα είναι στην αποστολή στο ΟΑΚΑ χωρίς να απαιτήσει ακόμα την μετονομασία της Τούμπας σε Στάδιο Χουτούμπας. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει σε κανένα 2μηνο...

br fun_atic είπε...

Ο Π.Α.Ο.Κ έχει κάτι παιδιά μάλαμα. Να μην αναφερθώ ονομαστικά, αλλά πραγματικά δεν τον παίρνει γιά μαγκιές.

Για τον Εκρά δεν θα γράψω τίποτα γιατί είναι εκτός αποστολής.Πάει ένα σίγουρο γκολ. Τώρα το βάρος πεφτει στους Μπάρκογλου, Ντελούρα, Γκονζάγκα.Μήπως να τους βάζαμε όλους μέσα; Ένα 4-3-3 θα χαλάσει κόσμο!!!

Η αποστολή του Πανιωνίου είναι: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μάκος, Νικολάου, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Κοντοές, Κοιλιάρας, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ, Κουμορτζί, Λάτκα, Κούκετς, Ντελούρα, Λάνγκαμπ, Τζαβέλλας, Μπάρκογλου και Γκονζάγκα.

Sot Rods είπε...

Πότε πρόλαβες? Ούτε ο ίδιος ο Σταματόπουλος δεν την έμαθε ακόμα. (που λέει ο λόγος, ε? μην παρεξηγηθώ)

:)

br fun_atic είπε...

Ο Σταματόπουλος την ξέρει γιατί έφαγαν όλοι μαζί μετά την προπόνηση και τώρα είναι στο αεροδρόμιο. Πετάνε γιά Σαλλλλονίκη στις 3:30. Την αποστολή την έμαθα από την επίσημη σελίδα...

Δεσποινίς, θα μας συνδέσετε με Σαλλλλλλονίκη ή δεν θα μας συνδέσετε με Σαλλλλονίκη;
Χαλλλαρά, Σάντουιτς με σουβλάκι, μπουγάτσα με χαλλλλβα, λλλλλλαδάδικα, λλλλλλαμπρος πόρσε (λλλλλέμε τώρα) Χούτος, φιλλλλαράκι, σκουλλλλλίκια, Χαριλλλλάου.

Και δε με λες; Πως τον λλλλένε αυτόν που μας έβαλλλλε τα γκολ; Μίκαελλλλλ Ντελλλλούρα

Sot Rods είπε...

Κάπως έτσι βλέπω την αρχική 11αδα

Κρέσιτς, (ΟΛΕ)
Μανιάτης, (ΟΛΕ)
Κουτσόπουλος, (ΟΛΕ)
Κοντοές, (ΟΛΕ)
Λάτκα, (ΟΛΕ)
Νικολάου, (ΟΛΕ)
Κουμορτζί, (ΟΛΕ)
Μάκος, (ΟΛΕ)
Κούκετς -άγνοια κινδύνου-, (ΟΛΕ)
Σκούφαλης, (ΟΛΕ)
Ντελούρα, (ΟΛΕ)

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

br fun_atic είπε...

Απ' ότι άκουσα η αλλαγή στην ενδεκάδα θα είναι μία: Κούκετς στη θέση του Εστογιανώφ. Άρα ίσως να ξεκινάει ο Μαϊστόροβιτς και στην άμυνα να είναι πάλι ο Λάγκαμπ.

Προσωπικά η ενδεκάδα σου μου αρέσει, αν και θα προσπαθούσα να χωρέσω και τον Κοιλιάρα (κάποια στιγμή πρέπει να παίξει...εντάξει όταν είναι μέσα ο Ρεκόμπα, αλλά και τώρα πάλι πάγκο θα κάτσει;)

Sot Rods είπε...

Ή Κούκετς ή Κοιλιάρα, διαλ(ι)έχτε. Εμένα ο συμπαθής Κοιλιάρας με έχει απαγοητεύσει. Έχω την αίσθηση -από ένστικτο το λέω, δεν ξέρω κάτι- ότι μάλλον θα δοθεί το καλοκαίρι ή θα είναι ένα καλό "αντάλλαγμα" ίσως πάλι σε Εργοτέλη.
;)

Sot Rods είπε...

Το ίδιο θα έλεγα για ...Φανούρη!

(ωχ, μόλις άκουσα ένα κεραυνό να πέφτει, sorry δεν θα ξαναμιλήσω)

br fun_atic είπε...

Πες για όποιον θέλεις. Μην ακούσω μόνο κουβέντα για τον Μανόλο...

Στον δικτυακό τόπο balla.gr και συγκεκριμένα στη στήλη "Κουτσομπάλα" δημοσιεύθηκε η παρακάτω είδηση: ΚΡΕΣΙΤΣ- ΠΑΟΚ: O 25χρονος τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με τον "δικέφαλο" και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Τούμπα (Γάτα). (4.2.2008)

Είναι συγκινητικό που η ομάδα της Θεσ/νίκης προτιμά για τις αγορές της την ομάδα μας. Δεν μας το λέγατε λίγο νωρίτερα που είχαμε να σας πουλήσουμε του κόσμου τους παίκτες; Όχι τον Ρεκόμπα και τον Εστογιανώφ βέβαια. Είχαμε όμως Ντρεσκ, Πλασκόνι Χετεμάϊ, Μέϊλι κ.λ.π.

Πρόεδρε: Αν δώσεις τον Κρέσιτς, μην κάνεις καμιά πλάκα να βάλεις ρήτρα ότι δεν παίζει στα μεταξύ μας παιγνίδια...Το αντίθετο. Υποχρέωσέ τους να παίξει βασικός...

Πάντως έχουν γούστο...Το θέμα είναι με τι λεφτά κάνουν μεταγραφές αυτοί οι τύποι. Εκτός κι αν βρίσκουν φλουριά στις μπουγάτσες...

zamis είπε...

κατω τα χερια απ'το Φανουρη,steve προσεχε τι λες,θα συντονισει τον εγκεφαλο του με τον κεραυνο και δε σε γλιτωνει ουτε αλεξικεραυνο!

br fun_atic είπε...

zamis πως σου φαίνεται η συμφωνία ΠΑΟΚ Κρεσιτς?

zamis είπε...

brfun ενθουσιαζομαι που παμε να κανουμε τον μπαοκ μαγαζακι του τρομου..
Μου αρεσει πολυ παντως αυτο το παλλικαρακι ο Αθανασιαδης που εχουνε μπροστα,τι λες?

υ.γ και για κρεσιτς θα τσονταρει ο ηθικος?

Sot Rods είπε...

Ο Μανώλο είναι τοτέμ! Θα πέσουν τα τσιμέντα άμα γίνει καμιά στραβή.

Mixed feelings για Κρέσιτς. Δεν είναι ακριβώς για πέταμα αλλά δεν είναι κι αυτό που θα ήθελα. Επειδή όσοι παίζουν τέρμα είναι βαρεμένοι στο δοκάρι, δύσκολο να βρεθεί ξανά Κάκαρης ή Φίλης ή έστω Αντωνάκης Μανίκας ή Δημήτρης Μπαρμπαλιάς ή Ντρόμπνυ. Εδώ ακόμα και η Παιανία που είχε ανέκαθεν «σχολή», πάλι ψάχνεται. Άσχετο, ο Κουρκουβέλας είναι στις ακαδημίες?

br fun_atic είπε...

Είναι πολλοί οι παίκτες του ΠΑΟΚ που με αρέσουν. Κι ο Αθανασιάδης με αρέσει.

Ασφαλώς. Αφού είναι χορηγός της ομάδας. Γιατί νομίζεις ότι έβαλε το όνομά του στη φανέλλα; Ρεκλλλλλάμα είναι γιά!!!

br fun_atic είπε...

Σκέφτομαι να κάνω μιά πρωτοτυπία. Να ανοίξω ένα καινούργιο post με θέμα τον αυριανό αγώνα και να κάνουμε live σχόλια γιά το παιχνίδι. Όποιος συμφωνεί μου το λέει...

zamis είπε...

ΜΕΣΑ!!!
ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ

re-la-re είπε...

Δηλαδή να καταλάβω. Ο ΜΠΑΟΚ απο Χαλκιά προτιμά Κρεσιτς;

Τώρα εξηγείται που πηραν τον Λαμπρούκο!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

νομιζω οτι το δημοσιευμα ειναι μεταγενεστερο των δηλωσεων του κρεσιτς.δεν ομως καταλαβαινω τι τους εχει πιασει μαζι μας.

Griniaris είπε...

Κατάλαβα...Θέλεις άμα γίνει καμμιά στραβή εκτός απο την τηλεόραση να σπάσουμε και το pc...Δε βαριέσαι, μέσα πάντως...

Griniaris είπε...

Ίσως φοβούνται οτι εμείς θα είμαστε οι βασικοί τους αντίπαλοι μελλοντικά και προσπαθούν να μας αποδυναμώσουν πριν σηκώσουμε κεφάλι.

br fun_atic είπε...

Ανάρτηση του sportdog αναφέρει: "Στα σχέδια του Έλληνα τεχνικού (Σταματόπουλος) είναι να παρατάξει την ομάδα με σύστημα «4-4-3» (!!!!!), με τους Κρέσιτς, Κοντοές, Μπερτέ, Κουτσόπουλος, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Κουμορτζί, Σκούφαλης, Νικολάου, Μπάρκογλου και Ντελούρα να προβάρουν τη φανέλα του βασικού.

Κουφό και το σύστημα και η ενδεκάδα (που είναι ο Μάκος, που είναι ο Κούκετς και επιπλέον οι δύο συγκεκριμένοι επιθετικοί μαζί)...

Sot Rods είπε...

Τι 4-4-3 ρε παιδιά? Θα παίξουμε με παίκτη παραπάνω ή ο Κρέσιτς θα είναι μπακότερμα?