Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ποίος είστε Γιάν Εκρά;


Η Π.Α.Ε Πανιώνιος έκανε πριν από λίγο την παρακάτω ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Γιάν Εκρά από την Χαλ Σίτι έως τις 30/06/2009. Ο Γιάν Εκρά αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και είναι δεκαοκτώ ετών (ημ. γεν. 10.12.1990). Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Λιόν, είναι γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού και διαθέτει Γαλλική υπηκοότητα" .

Το brfunatic δεν κατόρθωσε να βρει πληροφορίες γιά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ανατρέξαμε και στην επίσημη σελίδα της πρώην ομάδας του αλλά δεν βρήκαμε ούτε το όνομά του. Δεν αποκλείουμε βέβαια, ενόψει της μεταγραφής του στον Ιστορικό, να αφαιρέθηκε από το ρόστερ της ομάδας. Εννοείται ότι θα ψάξουμε καλύτερα και θα προσθέσουμε τις πληροφορίες που θα βρούμε σε επόμενο post.

Όποιος φίλος της σελίδας έχει ή μπορεί να βρει πληροφορίες γιά τον Εκρά ας τις καταθέσει.

Ερωτήσεις κρίσεως.1. Αφού θέλαμε επιθετικό από την Χάλ, γιατί δεν αγοράζαμε τον Stelios που τον ξέρουμε κι όλας;
2. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος παίκτης, αφού αποκτήθηκε από μία ομάδα που διεκδικούσε τους Αμπρέου, Σαμπόριο,Σόσιν και Εθκέρο...

47 σχόλια:

re-la-re είπε...

Αυτό είναι που λέμε έμπειρος πάικτης

br fun_atic είπε...

εγνωσμένης αξίας

zamis είπε...

option αγορας υπαρχει αραγε? μαλλον οχι

re-la-re είπε...

Πωπω, ζω για τη στιγμή όπου ένα ολόκληρο γήπεδο εκστασιασμένο από τον παικταρά αυτόν θα τον μπιζάρει φωνάζοντας

Κρα, Κρα , Κρά

ουπς λάθος

Εκρά, Εκρά ήθελα να πω

zamis είπε...

respect στον Τσακ,το ειπε και το εννοησε.Ομολογω δεν το περιμενα

br fun_atic είπε...

Ο Εκρά μπορεί να είναι πάρα πολύ καλός, συνεπώς ας του κάνουμε κριτική όταν τον δούμε. Αυτό που μου χτυπάει άσχημα είναι ότι είχαν ακουστεί ΤΑ τρελά ονόματα (εγνωσμένης αξίας) και τελικά αποκτήσαμε έναν 18χρονο και επιπλέον διότι δεν είμαι σίγουρος, αν ο συγκεκριμένος 18χρονος είναι καλύτερος από κάποια δικά μας παλικαράκια, τα οποία είτε λιώνουν στις προπονήσεις της μικρής ομάδας, είτε δόθηκαν δανεικοί...

re-la-re είπε...

Διαφωνώ απόλυτα στο θέμα της κριτικής,
η ομάδα έχει ανάγκη έναν έτοιμο σεντερ φορ. Μπορεί ο 18χρονος να είναι ο νέος Ρονάλντο όμως δεν μπορείς να στηρίξεις όλη την ομάδα πάνω του. Συνεπώς δεν κρίνουμε τον Εκρά, κρίνουμε το γεγονός πως η ομάδα θα πάει με μοναδικό σεντερ φορ τον Εκρά που μπορεί να τα καταφέρει αλλά το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρει.

Sot Rods είπε...

ΕΦΥΓΕ!

re-la-re είπε...

Name: Yann Ekra
Position: Striker
I've been with Hull City since I was 17 years old
Previous Clubs: Lyon (France)
Best Football Moment: Playing at the Stade de France.
Aims for the Future: Win the PFA Player of the Year award.

Αυτα είναι ότι λέει η σελίδα για την ομάδα νέων της Ηαλ. Το παλληκάρι στην ομάδα νέων έπαιζε μετα τη μεταγραφή του από τη Λυον σε ηλικία 17 ετών.

Sot Rods είπε...

Ε Φ Υ Γ Ε !!!

br fun_atic είπε...

STEVE δεν μας λες ποιός έφυγε; Είναι αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός, αυτός...???

Sot Rods είπε...

Ε Φ Υ Γ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε !!!

Sot Rods είπε...

http://www.gazzetta.gr/content/view/23968/2/

re-la-re είπε...

Αναρωτιέμαι ο Λαμπρούκος στον ΠΑΟΚ θα ζητήσει να έχει προσωπικό γυμναστή, να προπονείται όποτε θέλει, να είναι υποχρεωτικά στην ενδεκάδα (υποτίθεται γι αυτό τσακώθηκε με τον Σταματόπουλο).

Μέχρι πάντως να κατατεθεί το συμβόλαιο του στην ΕΠΟ ή να ανακοινωθεί από εμάς η λύση του συμβολαίου του εγώ δεν το πιστεύω ότι έχει φύγει.

re-la-re είπε...

Οπα λάθος δικό μου. Η σελίδα της ΠΑΕ έχει την ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Λαμπρούκου.

br fun_atic είπε...

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε με καλύπτει απόλυτα. Να είχαμε και μιά εντυπωσιακή μεταγραφική ανακοίνωση τι καλά που θα ήταν...

br fun_atic είπε...

Το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να μην δημοσιεύσω κείμενο για την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου. Θα κρατήσω τα θετικά του, δηλαδή τα γκολ που έβαλε για την ομάδα και την συνεισφορά του στην μεταγραφή του Ρεκόμπα (κατ’ επέκταση και του Εστογιανόφ). Τα αρνητικά τα ξέρουμε όλοι. Το μόνο σχόλιο που θέλω να κάνω είναι ότι ο Λάμπρος με την συμπεριφορά του αδίκησε κατάφορα τον ίδιο του τον εαυτό και τελικά έβλαψε τον σύλλογο. Όλα όσα προηγήθηκαν της αποχώρησής του δίχασαν παίκτες και φιλάθλους και η διχόνοια σε μια οικογένεια όπως ο Πανιώνιος δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία μεταγραφή. Πολύ φοβάμαι πάντως πως άνοιξε ένα κανάλι μεταγραφών παικτών του Πανιωνίου στον Π.Α.Ο.Κ

Sot Rods είπε...

Άνοιξε ένα κανάλι με τον όμιλο Βγενόπουλου Β.Ελλάδος θέλεις να πεις.

Sot Rods είπε...

Το γλωσσοφάγατε το παληκάρι. Ορίστε τι καταλάβατε τώρα?

Άσε που ήταν μια κάποια λύση για όλα τα δεινά!

;)

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;...

re-la-re είπε...

Δεν δίχασε ο Χούτος. Οι διοικήσεις οδήγησαν στη διχόνοια καλύπτοντας συνεχώς τον Χούτο. Θυμάσαι ότι μετά την αποχώρηση Λίνεν ο Τσακίρης πήγε στη Λέσχη Φίλων του Πανιωνίου ΠΑΡΕΑ με τον Χούτο για να τον καλυψει.

Αν τον είχαν τιμωρήσει σοβαρά τότε πριν το ματς με τις Σέρρες δείχνοντας του ότι δουλειά του είναι να παίζει μπάλα, τώρα και ο Λίνεν αλλά και ο Χούτος θα ήταν σε μας και εμείς θα είμαστε με το ένα πόδι στην πεντάδα.

Εγώ τον περσινό Χούτο τον ήθελα σαν τρελός στην ομάδα. Τον φετινό με την ίδια δύναμη δεν τον ήθελα.

zamis είπε...

pgss

σωστος!

παρ'ολ'αυτα μπραβο στον Τσακ εστω και τωρα.
Ευχομαι τα παθηματα να γινανε μαθηματα

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

O Yan Ekra ήταν μέλος της τρίτης ομάδας της Hull City, της Hull City A.F.C. Juniors (υπάρχει η κανονική ομάδα και οι Reserves). Πάντως σε όσα ματς των juniors βρήκα στο δίκτυο σε όλα είχαν χάσει και το χειρότερο ήσαν με 0 γκολ.
Δεν νομίζω ότι είναι παίκτης αυτός για Α΄ομάδα, ίσως κάποια επένδυση για το μέλλον αλλά τι επένδυση κάνεις με δανεικό παίκτη?

Η όλη κίνηση μου θυμίζει κάτι αστείους μικρούς που είχε φέρει την περίοδο 98-99, ο Γουήλαν, από τους μικρούς της Λίβερπουλ.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται περί σοβαρής ενίσχυσης της επίθεσης και μακάρι να διαψευστώ.

Υπάρχει κάποια περίπτωση να απασχολεί την ομάδα η απόκτηση κάποιου ελεύθερου παίκτη? Νομίζω ότι για ελεύθερους παίκτες συνεχίζεται η μεταγραφική δυνατότητα ή σφάλλω?

Costix είπε...

Παιδες, η δηλωση της διοικησης τα λεει ολα:-

"Ευχόμαστε στον Λάμπρο να αποδώσει τα μέγιστα και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του στο νέο σταθμό της καριέρας του. Ελπίζουμε να ασχοληθεί μόνο με τον ρόλο του ως ποδοσφαιριστής, έχοντας ίσα δικαιώματα με τους συμπαίκτες του, κάτι που τη φετινή αγωνιστική περίοδο (με μεγαλύτερη ευθύνη του Προέδρου και μικρότερη του Λάμπρου) δεν ίσχυσε, με συνέπεια να φτάσουμε σήμερα σε αυτή τη μη αναστρέψιμη κατάσταση."

Ειναι παραπανω απο προφανες οτι ο Τσακιρης (με τον αυτοσαρκασμο που τον διακρινει) παραδεχεται το ΜΕΓΑΛΟ του λαθος στο θεμα Χουτου.

Για μενα, προς το παρον τουλαχιστον, αυτο ειναι αρκετο για να κλεισω μεσα μου σαν φιλαθλος το κεφαλαιο αυτο, γιατι οπως και να το κανουμε, αποτελει ΜΕΓΑΛΕΙΟ χαρακτηρα να παραδεχεται καποιος τις μαλακιες του, και μαλιστα τοσο ΔΗΜΟΣΙΑ.

Μπραβο στον Κωνσταντινο, τα κεφαλια μεσα και δουλεια.

Εχουμε 5η θεση και κυπελο.

Οσο για την μεταγραφη του Εκρα, ασ κανουμε υπομονη να δουμε στο γηπεδο.

Στηριζουμε Τσακιρη, Σταματοπουλο και ολη την ομαδα.

(Υ.Γ. Να μαρκαρε λιγο και ο Ρεκομπα !!!)

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Για το Χούτο ισχύει το εξής δυστυχώς. Πρόκειται περί ενός ατόμου που θεωρεί ότι ο εαυτός του είναι υπεράνω της ομάδας και σε ένα ομαδικό σπορ κάτι τέτοιο είναι τραγικό.
Δεν ξέρω τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά δεν εύχομαι ν' αποτύχει γιατί είναι κρίμα ότι χαραμίζει το ταλέντο του στην υπεροψία του.

Δυστυχώς για μας φαίνεται να χάνεται μια χρονιά λόγω του ότι το καλοκαίρι κανένας δεν ήθελε να σηκώσει το χαλί και να καθαρίσει τη σκόνη.
Δεν χρειάζονται να δίνουμε συγχαρητήρια σε προέδρους και διοικήσεις λοιπόν για το ότι φθάσαμε στο Φεβρουάριο, αλλάξαμε 3 προπονητές, αλλάξαμε δυο διοικητικά συμβούλια και έχουμε ακόμα ψιλοφαγωμάρες (που ίσως δεν σταματούν με τη φυγή Χούτου ... πολλοί δεν καλοβλέπουν το Σταματόπουλο θεωρώ...και δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι με Ρεκόμπα) και δεν έχουμε καταφέρει να καλύψουμε προβλήματα που ξέραμε από το καλοκαίρι.

br fun_atic είπε...

Ήμουν προσεκτικός στην διατύπωση. Είπα "όλα όσα προηγήθηκαν της αποχώρησής του". Και σε αυτά τα "όλα" μπορείς να προσθέσεις πραγματικά τα πάντα...

Δεν κρύβομαι πίσω από το δαχτυλό μου να πιστεύω ότι ο Εκρά θα είναι σούπερ. Άλλωστε στην Αγγλία τον ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη τον εμπιστεύονται γιά την πρώτη ομάδα ανεξαρτήτως ηλικίας. Επίσης δεν νομίζω ότι ένα 18χρονο παιδί μπορεί να αντέξει το βάρος της επίθεσης μιάς ομάδας α' εθνικής, έστω και του Ελληνικού πρωταθλήματος, ιδίως όταν η ομάδα αυτή έχει να αντιμετωπίσει μέχρι τη λύση του συμβολαίου του τις μεγαλύτερες ομάδες της κατηγορίας... Απλά δεν θέλω να τον κρίνω πριν να τον δω. Σίγουρα όμως ήταν μιά αχρείαστη μεταγραφή και με νευριάζει που αποδεσμεύσαμε ή δώσαμε δανεικούς έλληνες παίκτες και αντίστοιχα αποκτήσαμε έναν ξένο που δεν τον ξέρει κανείς, ούτε εγγυάται γιά την αξία του...

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο γιά μεταγραφή ελεύθερου. Πόσο καλός όμως θα είναι ο επιθετικός που τον άφησε ελεύθερο η ομάδα του; Εκτός κι αν μιλάμε γιά ευκαιρία τύπου Εστογιανόφ...

Sot Rods είπε...

Παίκτες βρίσκεις οποτεδήποτε φτάνει να το θέλουν οι ατζέντηδες. Τον μικρό θα τον δούμε και θα κρίνουμε. Όλοι πάντως οι μεγάλοι παίκτες κάποτε ήταν 18 χρονών και κάποιος κάτι είδε και τους ανέδειξε.

Συμφωνώ με τον CostisT για την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Τσακ που παραδέχεται δημόσια τα λάθη του. Μακάρι κι άλλοι να έκαναν το ίδιο εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Costix είπε...

Παρ' ολα αυτα ειμαστε στην 6η θεση του πρωταθληματος, στην 8αδα του κυπελλου, με την επιθεση μας 3η στο πρωταθλημα (παρα την σαφη ελλειψη επιθετικου/ων) και ενα αδειο γηπεδο.

Ουτε χιλια διαρκειας δεν καναμε φετος.

Αρα, δεν μπορουμε να ριχνουμε ευθυνες μονο στην διοικηση, στους εκαστοτε προπονητες και στους παιχτες. Πρεπει να δουμε και τις δικες μας ευθυνες σαν φιλαθλοι.

Σε αλλες ομαδες οι φιλαθλοι αλλαζουν προπονητη και παιχτες δια βοης απο την εξεδρα, αφου πρωτα γεμιζουν και κανουν τα sold out ενα πισω απο το αλλο (δεν μιλαω μονο για ΠΟΚ, δεστε π.χ. Αρη). Δυστυχως εμεις οι Πανιωνιοι ειμαστε και λιγακι βολεψακηδες και κακομαθημενοι.

Οσο για τον Γιωτη, τι τους εκανε ?? Και εγω διαβαζω καποιες κακες κριτικες, χωρις επιχειρηματα ομως (αρα κακοπιστες και κατευθυνομενες ισως ????)

Στο κατω-κατω φαινεται οτι εχει φερει μια ισορροπια στην ομαδα και οι παιχτες τον σεβονται. Εχει 5 νικες, 3 ισοπαλιες και 2 ηττες (μαζι με τα παιχνιδια κυπελλου).

Και τι τους πειραξε η χειρονομια με την φανελα ??? Ειναι φανερο οτι ζηταει την συμπαρασταση μας.

Παντως συμφωνω οτι το θεμα Ρεκομπα ειναι καποιο προβλημα, ΟΜΩΣ θεωρω οτι πρεπει να αφησει η διοικηση τον προπονητη εν λευκω να το χειριστει και να προσαρμοστει (ο μεγαλος πραγματι) αυτος παιχτης με το στησιμο της υπολοιπης ομαδας και ΟΧΙ η υπολοιπη ομαδα πανω σ' αυτον.

Ασ δειξουμε λοιπον λιγο εμπιστοσυνη, στο κατω-κατω τι θα χασουμε ???

Sot Rods είπε...

Πολύ σωστά φίλε CostisT. Η παλιά σειρά του Λίνεν τα πάει μια χαρά με τον Γιώτη. Ο Ρεκόμπα είναι όντως ερωτηματικό αλλά νομίζω ότι επενδύει ήδη στην μετέπειτα καριέρα του. Δεν θα θελήσει να χαλάσει την υστεροφημία του για οποιονδήποτε Χουχούτο έστω κι αν είναι φιλαράκι του.

Έχω πάντως την αίσθηση ότι από τη στιγμή που είπαμε "πάει για φέτος η χρονιά", τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα. Είναι και θέμα ψυχολογίας καμιά φορά...

Costix είπε...

Εκει που βλεπω αλλο ενα ψιλο προβληματακι ειναι με Μαιστοροβιτς. Οπως θυμαστε η φυσικη του θεση ηταν ανασταλτικο χαφ, ομως ο Λινεν λογω ελλειψης στο ροστερ του τον ανηγαγε σε πλαγιο μπακ και μετα σεντερ μπακ, οπου και καθιερωθηκε.

Ομως τωρα με τον Λατκα και τον Λανγκαμπ, ο Γιωτης για δευτερη φορα τον αρχιζει σαν ανασταλτικο χαφ, με αποτελεσμα να παιζει με 3 ανασταλτικους στο κεντρο και αρα η εικονα που ολη ειδαμε με τον Πανθρακικο στο πρωτο ημιχρονο, με το κεντρο τελειως αποκομμενο απο την επιθεση. Βεβαια μολις περασε ο Κουκετς στο β' ημιχρονο αλλαξε ολη η εικονα.

Και καλα στα ματς με γαυρο η βαζελο κλπ που σε ενδιαφερει πρωτιστα η αμυνα, αλλα σε ολα το υπολοιπα, ποια η θεση του Μαιστοροβιτς ??? Ερωτω.

Φοβαμαι οτι θα χασει λοιπον τη θεση του βασικου, αφου λογικα θα εναλλασεται στην θεση του σεντερ μπακ με τους αλλουσ δυο, αναλογα με τον αγωνα, το φορμαρισμα και τουσ τραυματισμους (φτου, φτου, φτου) κλπ.

Παντως στην αμυνα εχουμε πλεον ικανοποιητικες εναλλακτικες λυσεις (Κοντοες/Τζαβελλας κλπ), στο κεντρο το ιδιο, αρα ας στρωθει η διοικηση να βρει επιθετικο/ους εστω και το καλοκαιρι.

br fun_atic είπε...

Θα συμφωνήσω με τον steve για τους μάνατζερ. Μπορεί ο Εκρά να είναι ένα παιχνίδι μάνατζερ… «πάρε αυτόν για έξι μήνες και μετά θα σου βρω άλλον».

Σχετικά με τα εισιτήρια: Είναι γεγονός ότι εισιτήρια μας παρουσιάζουν άνοδο (απ’ ότι βλέπω στις εφημερίδες γύρω στα 1.000 κατά μ.ο ανά παιχνίδι). Σαφέστατα και το νούμερο αυτό δεν είναι ικανοποιητικό. Για μένα ευθύνεται το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο και όσα ακολούθησαν… Είμαι πλέον σίγουρος ότι αν είχαμε νικήσει σε εκείνο το παιχνίδι, η ιστορία του Πανιωνίου θα άλλαζε..
Για τα διαρκείας: Αντιλαμβάνομαι ότι τα διαρκείας είναι ένα πολύ σημαντικό έσοδο για την Π.Α.Ε . Έχω γράψει αρκετές φορές παλαιότερα ότι διαφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική των διαρκείας του Πανιωνίου (τουλάχιστον των εισιτηρίων που καλύπτουν τις δικές μου ανάγκες). Μέχρι και σήμερα δεν έχω αγοράσει ποτέ διαρκείας, γιατί δεν μου αρέσει να θεωρούμαι μόνιμος πελάτης, δεν χάνω όμως και παιχνίδι, συνεπώς τελικά πληρώνω περισσότερα χρήματα.

re-la-re είπε...

Εισητήρια:

Ο μέσος όρος είναι μια βλακεία και μισή. Μόνο το μάτς με τον ΠΑΟ που είχαμε sold out μας αυξάνει τον μέσο όρο περίπου κατά 500 εισητήρια σε σχέση με τον περσινό. Βαλε και το ματς με τον Αρη και την προσδοκία για την εμφάνιση Ρεκόμπα και εξανεμίστηκε η διαφορά.

Διαρκείας: Αγοράζω διαρκείας όταν βλέπω ότι η ομάδα ενισχύεται και κάποιοι ρίχνουν λεφτά σε αυτήν. Ειναι για μένα ο τρόπος να συνεισφέρω και εγώ στην ομάδα. Και επειδή λόγω δουλειάς χάνω πάνω από τα μισά παιγνίδια η διαφορά είναι σημαντική.

Για την τιμολογιακή πολιτική έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως είναι μια εντελώς άλλη συζήτηση. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να καθοριστεί και ένα προσιτό οικογενειακό εισητήριο σε ΣΚΕΠΑΣΤΗ εξέδρα.

zamis είπε...

Να κανουν εργα στην 1 και να την σκεπασουν.Ειναι πολυ σωστο που μετακινησαν τους αντιπαλους οπαδους απο εκει αλλα η θυρα πρεπει να εκσυγχρονιστει του χρονου.
Τωρα ερχεται η ανοιξη..

ΕΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Κι εγώ δεν ξέρω αν είναι σωστός ο μέσος όρος. Πάντως βλέπω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αφού έτσι κι αλλιώς πληρώνω περισσότερα ενισχύω την ομάδα. Διαρκείας όμως θα αγοράσω όταν η ομάδα σεβαστεί την οικογένεια.

Η γεμάτη παιδική εξέδρα 4 μετατράπηκε σε παιδική εξέδρα 1 με ελάχιστο κόσμο και σήμερα είναι απολύτως άδεια γιατί τα περισσότερα παιδιά είμαι σίγουρος ότι έπαθαν πνευμονία. Ερώτηση κρίσεως: Πληρώνουμε όλοι εισιτήριο;

Το έχω ξαναγράψει: Επειδή δεν βλέπω να προχωράει το θέα του νέου γηπέδου, δεν καλύπτουμε καμιά εξέδρα να μην κρυώνει και ο κόσμος;

Σημερινό δημοσίευμα της goal αναφέρει ότι ο Ρεκόμπα παραπονέθηκε για τράβηγμα και θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άρη. Ωραία...

Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Εκρά «...αγωνίζομαι ως επιθετικός κορυφής αλλά και ως περιφερειακός αυτό όμως είναι κάτι που θα κρίνει ο προπονητής μου». Τι λες τώρα; Ξέρεις που ήρθες; Ξέρεις ποιόν αντικαθιστάς; Πες μας αγόρι μου που παίζεις να σε βάλουμε...Μη μας καλομαθαίνεις με το καλημέρα...Και ότι προσωπικό έχεις το φέρνεις (από γυμναστή μέχρι τον μάγο της φυλής. No problem). Ότι θα σου έδινε τελικές πάσες ο Ρεκόμπα και μάλιστα στην Ελλάδα το είχες φανταστεί ποτέ;

Τελικά ο Χούτος κατέβαλε 150.000 ευρώ και τις 50.000 ο Π.Α.Ο.Κ. Πάντως δεν ακούστηκε τίποτα για συμφωνία να μην αγωνιστεί στα φετινά παιχνίδια...Με 50.000 προφανώς δεν αγοράζεις ούτε υπόγεια γκαρσονιέρα στην Τούμπα...Καλά του ήρθε του Π.Α.Ο.Κ. Το ωραίο είναι ότι σε site που μου είχατε δώσει και αναφέρει την αξία του κάθε παίκτη, τον Χούτο τον κοστολογεί γύρω στα 2.000.000 λίρες Αγγλίας.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο pgss1890 για το μέσο όρο,πάλι εμείς κι εμείς μείναμε.Οσο για τα λίγα διαρκείας μάλλον οφείλονται στο μη προγραμματισμό που έχουμε έτσι κι αλλιώς.Το 80% του κόσμου μας έρχεται στο γήπεδο το τελευταίο τέταρτο.
Δεν θα γκρινιάξω ακόμη για τον Εκρα μήπως ο πρόεδρος κρύβει κάποια έκπληξη όπως το καλοκαίρι.
Εντάξει πάει και ο ΠΑΟΚ Προλαβαίνουμε και τρίτη θέση με λίγη τύχη.
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

re-la-re είπε...

Από την Sportnet (http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=178741)

"Ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν να κοιτούν προς Νέα Σμύρνη, με στόχο τον Αλβάρο Ρεκόμπα.


Το μέλλον του Ουρουγουανού άσου στον Πανιώνιο, μετά τη φυγή του κολλητού φίλου του, φαντάζει αβέβαιο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό της. Οι όποιες κινήσεις σε αυτό το θέμα θα γίνουν το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στις χθεσινές επαφές ΠΑΟΚ-Χούτου, παρών ήταν και ο μάνατζερ του Ρεκόμπα."

Νομίζω ότι είναι η ώρα ο Ρεκομπα να δείξει ότι είναι ένας επαγγελματίας πάικτης και όχι η ουρά του Χούτου. Κρίμα για το όνομα που είχε.

Ανώνυμος είπε...

Όντως πρέπει να δείξει ο Ρεκόμπα τον επαγγελματισμό του αλλά και η διοίκηση τη θέλησή της για το κάτι παραπάνω.Αν τον αφήσει το καλοκαίρι να παίζει με τον Εκρά(μακάρι να βγει Ρονάλντο το παληκάρι)μη λέμε μετά για τον έτσι και τον αλλιώς το Ρεκόμπα που έφυγε.
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

br fun_atic είπε...

Οι ειδήσεις του άρθρου αυτού είναι εξοργιστικές, τουλάχιστον στην πρώτη ανάγνωση. Με πιο ψύχραιμη ανάγνωση διαπιστώνεις ότι δεν τρέχει και τίποτα... Εμείς αυτοί είμαστε και αυτά προσφέρουμε. Δεν παρακαλούμε και κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ο Ρεκόμπα φαίνεται να ακολουθεί τον Χούτο σε τέτοιο βαθμό... Ίσως οι δηλώσεις του Ρεκόμπα μετά το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ να μην ήταν τυχαίες. Πάντως να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Π.Α.Ο.Κ πήρε τον Χούτο, καλοβλέπει τον Ρεκόμπα και εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύεται ότι είχε κάνει κρούση και σε Εστογιανόφ. Σημαντικό ότι ο Ρεκόμπα και ο Εστογιανόφ έχουν τον ίδιο μάνατζερ...

zamis είπε...

οποιος δε θελει να παιξει στον Ιστορικο να παει στο καλο

br fun_atic είπε...

Και κάτι που έμαθα: Μέχρι τις 10/2/2009 μπορούμε να αποκτήσουμε Έλληνα ή ξένο παίκτη που έμεινε ελεύθερος μέχρι τις 30.6.2008 (Κοινώς ψώνια από σβέρκο)

re-la-re είπε...

Σέντερ φορ που έχει μείνει 9 μήνες χωρίς ομάδα!!!!!!!

Ο καλύτερος αυτής της κατηγορίας είναι ο Μήτσος ο Μαυρίκης.

br fun_atic είπε...

Στον Ρεκόμπα πήρε περίπου 40 ημέρες γιά να φτάσει σε ικανοποιητικό επιπεδο φυσικής κατάστασης (λέμε τώρα). Αν λοιπόν αποκτήσουμε έναν τέτοιο παίκτη, θα μπορεί να μας βοηθήσει προς τα τέλη Μαρτίου.Super...

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτο που θελω να πω στους φιλους που γκρινιαζουν για την μεταγραφη επιθετικου οτι γενικα η περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη για μεταγραφες για διαφορους λογους.Εμεις πιστευω οτι καναμε καλες κινησεις με Κουκετς Λατκα και ηδη εχουν δειξει καλα στοιχεια και οι δυο.Βεβαια θα κριθουν και σε βαθος χρονου αλλα σκεφτειτε κατι : Για αυτους τους δυο πληρωσαμε γυρω στα 900.000 ευρω για να τους αποκτησουμε την ωρα που ομαδες που εχουμε αντιπαλους για 5η θεση πχ Αρης Λαρισα παιρνουν η ελευθερους η δανεικους για 6 μηνες κατι που σημαινει οτι κανουμε κινησεις για να φτιαξουμε ομαδα κι οχι να μπαλωσουμε τρυπες προσωρινα.
Ακομα για τον επιθετικο κι εγω θα προτιμουσα Σαμποριο η Σοσιν αλλα ηρθαν τα πανω κατω και χαλασαν.Για τον Κοσταρικανο θα εδινε ο Τσακ 800.000 ευρα και η Σιον στο τελος πουλαγε τρελα και ζηταγε 1.200.000 ενω ειχαν συμφωνηθει ολα.Πειτε μου τωρα ποια αλλη ομαδα τα εχωσε φετος για μεταγραφες Ιανουαριο ?Ο μπαοκ που πηρε Σορλεν δανεικο Λινο ελευθερο και περιμενε τον Χουτο να μεινει ελευθερος ? Ο αρης που πηρε Καμπορα Λαμπριακο ελευθερους ?Η λαρισα που πηρε Στελιος 35 χρονων ελευθερο Μετιν Ιλιτς δανεικους ?
Ειχα χρονια να δω τον Πανιωνιο να κανει μεταγραφες συμβολαιων αξιολογων παιχτων.Κι αυτη ειναι μεγαλη μαγκια του Τσακιρη.Οσο για τον πιτσιρικα απο την Χαλ ηταν κινηση τελευταιας στιγμης αλλα you never know..Κι αν μας κατσει ?
Η ομαδα ανεβαινει επιπεδο αδερφια γι ' αυτο να ειστε σιγουροι.
Ας ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με ενα κοινο οραμα : να δουμε την Πανιωναρα εκει που ονειρευομαστε.

Κωστας Ν.Σμυρνη

br fun_atic είπε...

Φίλε Κώστα,

Ο Π.Α.Ο.Κ έκανε μια πανέξυπνη μεταγραφή. Αγόρασε έναν επιθετικό αξιώσεων (γιατί ταλέντο ο Λάμπρος έχει...και δεν θα βαρεθώ να το γράφω) πληρώνοντας μόλις 50.000 ευρώ(!!!) με την ελπίδα ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα βοηθήσει την ομάδα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

Η Λάρισα απέκτησε ως ελεύθερο τον Stelios. Η αξία του είναι γνωστή.

Ο Άρης πήρε τον Λαμπριάκο, που μπορεί προσωπικά να μην σου γεμίζει το μάτι, όμως εμείς τέτοιο παίκτη δεν έχουμε...

Σημασία λοιπόν έχει να τα χώνεις ή να κάνεις καλές μεταγραφές; Θα συμφωνήσω ότι οι Κούκετς και Λάτκα δείχνουν καλοί. Η ομάδα όμως εξακολουθεί να έχει πολλούς μέσους και ελάχιστους (και το λέω ευγενικά) επιθετικούς.

Μπορεί να υπήρξαν ατυχίες κατά την μεταγραφική περίοδο ή παράλογες αξιώσεις. Δεκτό. Όμως τόσο καιρό η διοίκηση, μέσω των δημοσιογράφων, μας φούσκωνε τα μυαλά για παικταράδες και τελικά αποκτήσαμε κάποιον που δεν τον ξέρει η μάνα του, ελπίζοντας όλοι μας ότι θα είναι ο νέος Ροναλντίνιο.

Αυτός λοιπόν ο άγνωστος προφανώς και πήρε την θέση κάποιου από τους Έλληνες συνομήλικους του που παραχωρήσαμε. Αν δεν μιλάμε για το τρελό ταλέντο ή για χατίρι σε μάνατζερ με μελλοντικά οφέλη, τότε η κίνηση αυτή με νευριάζει...

Έχω δεσμευθεί ότι δεν θα τον κρίνω πριν να τον δω καλά. Αφού αποτελεί παίκτη της ομάδας μας προφανώς και πρέπει να έχει την ευκαιρία του.

Επίσης δεν θέλω να πω πάρα πολλά για τις μεταγραφές πριν από τις 10.2.2009 διότι τότε λήγει ουσιαστικά η μεταγραφική περίοδος...

Το αν οι Κούκετς και Λάτκα στοίχισαν 900.000 € να μου επιτρέψεις να μην το πιστέψω, όπως και το ότι δίναμε επιπλέον 800.000€ για επιθετικό. Το σύνολο 1.700.000.

Νομίζω ότι είμαστε δικαιολογημένοι να έχουμε κάποια παράπονα. Για να μην γράφω όμως μόνο αρνητικά, θα χαιρετίσω κι εγώ για άλλη μία φορά την ανακοίνωση της διοίκησης για τον Χούτο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε br fun_@tic

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι η ομαδα εχει πολλους μεσοεπιθετικους και ποναει στον καθαροαιμο επιθετικο καθοτι Μπαρκογλου Γκονσαγκα Ντελουρα και φετινος Χουτος μεχρι προτεινος εχουν πετυχει ολοι μαζι 7 γκολ ενω ο μεσος Κουμορτζι που ειναι πρωτος σκορερ 6.Πιστευω οτι αυτο που χαρακτηριζει εναν επιθετικο πρωτιστως ειναι το γκολ κι αυτο δεν το εχουμε απο τους παραπανω παιχτες.Σιγουρα μας λειπει ενας γκολτζης περιοχης γιατι απο περιφερειακους και μπουκαδορους εχουμε πηξει.

Απο την αλλη δεν με χαλασε που εφυγε ο Ζινεντιν Χουτος των 2 φετινων γκολ και των απειρων προβληματων.Ηταν επιβεβλημενη η κινηση αυτη για να αποδωθει δικαιοσυνη και ηρεμια στην ομαδα και η ανακοινωση Πανιωνιου με βρισκει απολυτως συμφωνο.

Τωρα εφοσον δεν ευοδωθηκαν οι προσπαθειες για αξιολογο επιθετικο περιοχης ας συμβιβαστουμε με το υπαρχον ροστερ συν τον Εκρα.
Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι οι ανταγωνιστες μας εχουν καλυτερο υλικο απο εμας , κι εδω θα διαφωνησω μαζι σου για Λαμπριακο και Στελιο θεωρωντας οτι ειναι τελειωμενοι - ασχετα αν ο δευτερος εβαλε δυο γκολ στην αμυνα παιδικη χαρα του οφη.
Τον Λαμπριακο τον ηθελα οταν επαιζε ακομα στον Απολλωνα , τωρα μονο ο Αρης θα μπορουσε να τον παρει τιμης ενεκεν επειδη ειναι Αρειανος.Οσο για τον Στελιο που ειναι 35 , ναι , ΗΤΑΝ μεγαλος παιχτης αλλα τον τελευταιο χρονο σκουπιζε παγκους στην Αγγλια.

Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει ο Τσακιρης στο τιμονι και ο Πανιωνιος εχει ανεβει σκαλια δινοντας γροθια στην ανυποληψια και την μιζερεια του παρελθοντος (βλεπε Ερμιδηδες Μοβσεσιαν Μπεους )και η ομαδα εχει πετυχει μεγαλα πραγματα (ιδιοκτητο προπονητικο κεντρο , σχεδια για καινουριο γηπεδο , οικονομικη ευρωστια και ανεξαρτησια , δυο σερι χρονιες 5ος στο πρωταθλημα , μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του-Ρεκομπα ,νοικοκυρεμα συλλογου , κλπ).Μην γινομαστε μιζεροι και μην αφηνουμε τις προσδοκιες μας να μας παρασυρουν.Ειμαι σιγουρος οτι κι αυτος αφουγκραζεται την γνωμη του κοσμου και μαθαινει απο τα λαθη του.Αλλωστε λαθη δεν κανει μονο αυτος που δεν κανει τιποτα.
Χρειαζεται υπομονη ,δεν γινεται τιποτα απο μια στιγμη στην αλλη.
Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος οτι θα ανεβουμε ακομα πιο ψηλα στο μελλον αρκει να ειμαστε ολοι μια γροθια ,και φυσικα καθε κριτικη κανει καλο οταν γινεται απο καλο.(επειδη διαβαζω το site σου και τα αρθρα σου καταλαβαινω οτι την πονας την ομαδα και οτι λεγεται εδω λεγεται καλοπροαιρετα).


Φιλικα
Κωστας Ν.Σμυρνη

br fun_atic είπε...

Πολλές φορές εδώ γίνεται καλόπιστη κριτική (όχι όμως μόνο κριτική) , την οποία θα χαιρόμουν να διαβάζω κι αλλού και σαφέστατα όλες οι θέσεις διατυπώνονται καλόπιστα. Να σε διαβεβαιώσω τουλάχιστον για τον εαυτό μου.

Βλέπεις φίλε Κώστα, θα μπορούσα να ήμουν εμπαθής και να αφιερώνω χρόνο και κόπο, αν αμειβόμουν, αν ζούσα από αυτό ή από κάτι που έχει σχέση με τον Πανιώνιο.

Αυτό όμως το blog δεν αποτελεί διατεταγμένη υπηρεσία αλλά hobby που ελπίζω να προσφέρει στην ομάδα που αγαπώ...Τουλάχιστον για όσο χρόνο θα έχω την διάθεση και τον χρόνο να το κάνω και ασφαλώς όσο θα υπάρχουν φίλοι που θα είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τις απόψεις τους

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τα των μεταγραφών, ήθελα ν' αναφέρω 2-3 πράγματα. Ας μην θεωρηθώ ότι πυροδοτώ το κλίμα, απλά γράφω κάποια γεγονότα που δεν τα θεωρώ συμπτώσεις:

1. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Εστογιανόφ κάποιες μέρες πριν καταλήξει σε μας το φθινόπωρο.

2. Κατά δήλωση του ίδιου του Σαμπόριο, ο πρόεδρος της Σιόν αύξησε τις απαιτήσεις του από τη στιγμή που άλλη Ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκε για το άτομό του.

3. Ο Χούτος καταλήγει στον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ να αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον Πανιώνιο για την αγορά του.

4. Επακολουθούν σενάρια για την φυγή Ρεκόμπα προσ ΠΑΟΚ.

Μήπως εν τέλει τις ομάδες τις διοικούν οι μάνατζερς των παικτών που τους πηγαινοφέρνουν κατά το δοκούν και αναλόγως των απαιτήσεων τους, αυτοί οι παίκτες παίζουν ή φεύγουν για τα ξενοδοχεία ή "τραυματίζονται";

Επίσης μπορεί να μας πει κάποιος, ποιός είναι ο επενδυτής του ΠΑΟΚ που βάζει τα λεφτά του και διατηρεί αυτό το ρόστερ και αυτόν τον προπονητή και κάνει και μεταγραφές παράλληλα με τα "λιγοστά" χρέη που έχει η ΠΑΕ.

Δεν επιτίθεμαι στην ομάδα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που τον σέβομαι σαν ιστορική και μεγάλη ομάδα, αλλά βάζω κάποια θέματα για τον τρόπο που διοικείται το "Ελληνικό' ποδόσφαιρο που φαντάζει να στηρίζεται σε περίεργα αλλησιβερίσια και σκοτεινές συναλλαγές.

Όσο για τον Εκρά, μπορεί και λόγω καταγωγής να αποδειχθεί Ντρογκμπά, αλλά αν ήταν έτσι δεν θα τον είχε η Ηull έστω στις ρεζέρβες της? Επίσης δεν είναι περίεργο ότι έφυγε και από την Ολυμπίκ Λυών για να πάει στα τρίτα της Hull?
Τέλος πάντων δεν μπορείς να στηριχτείς σε ένα 18χρονο παρά μόνον σαν αλλαγή.
Μάλλον και αυτή η κίνηση φαντάζει παιχνίδι μανατζερ...
Για να μην γκρινιάζω συνέχεια όμως, πιστεύω ότι οι άλλες 3 κινήσεις ήταν καλές για την εποχή που έγιναν.

Τέλος για τη συζήτηση περί εισιτηρίων διαρκείας και μη, η άποψη μου είναι ότι ο μέσος όρος είναι όντως αυξημένος άσχετα με το ματς με ΑΡΗ και το sold out με ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αίσθηση που μου δημιουργεί η εικόνα του γηπέδου τουλάχιστον. Επίσης όπως ανέφερα, η ομάδα είχε ένα αρκετά θετικό έσοδο από μεταγραφές Τσιμπούρ, Φερναντέζ σε σχέση με το τί έδωσε καλοκαίρι αλλά ακόμα και με τα επιπρόσθετα που δόθηκαν σε αυτή την περίοδο για νέους παίκτες.