Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Άρης - Πανιώνιος 1-0


Στην μαγειρική, για να πετύχεις ένα φαγητό πρέπει να έχεις υλικά εξαιρετικής ποιότητας και να τα χρησιμοποιήσεις όταν και όσο χρειάζεται. Αν όμως ξεχάσεις ένα βασικό συστατικό, όσο καλός μάγειρας κι αν είσαι, όσο καλά κι αν είναι τα υλικά σου, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Άνοστο.

Κάτι ανάλογο είδαμε και σήμερα. Έναν άνοστο Πανιώνιο. Χωρίς τα μεγάλα του αστέρια και σε μέτρια βραδιά τους εργάτες του. Χωρίς αρχή και τέλος. Και πώς να έχεις τέλος όταν δεν έχεις επιθετικούς… Πρώτη φορά, στα όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο, βλέπω μια ομάδα με τόσους μέσους. Επιθετικούς μέσου, αμυντικούς μέσους, δημιουργικούς μέσους και δεν συμμαζεύεται, χωρίς όμως έστω έναν επιθετικό.

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις μας είναι γνωστές. Όμως νομίζω ότι ευθύνες για την σημερινή ημιτελή συμφωνία του Πανιωνίου φέρει και ο μαέστρος. Όλοι μας δικαιούμαστε μια κακή στιγμή. Η συγκεκριμένη όμως ήταν αρκετά επώδυνη για την ομάδα. Νομίζω ότι ο Σταματόπουλος, έχοντας καλές προθέσεις, δηλαδή να κρατήσει το 0 στην άμυνα και να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορούσε στην επίθεση, δεν είδε καλά στο βάθος του πάγκου, δεν χρησιμοποίησε τα «κατάλληλα υλικά» και αυτό στοίχισε. Επιπλέον για κάποιο ανεξήγητο λόγο επέμεινε στις επιθέσεις αποκλειστικά από τα δεξιά, ενώ είχε παίκτες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και στην Αριστερή πλευρά του μέτριου Άρη.

Και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Ο Άρης δεν ήταν καλός. Πέρα από το γκολ και την μεγάλη ευκαιρία του Κόκε δεν απείλησε σοβαρά. Οι όποιες του ευκαιρίες είχαν μάλλον στατιστική αξία και σίγουρα δεν απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα έστω και από τον άνοστο Πανιώνιο… Η ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα φαντάζει ακόμη μεγαλύτερη αν σκεφτούμε ότι η διαιτησία ήταν τουλάχιστον δίκαιη.

Είναι γεγονός ότι τα περιθώρια για τα play off έχουν στενέψει πάρα πολύ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα τα παρατήσει ή ότι εμείς θα σταματήσουμε να την στηρίζουμε.

Εξακολουθώ βέβαια να απορώ για τους λόγους που απέτρεψαν τον Αλβάρο Ρεκόμπα να βοηθήσει στη σημερινή προσπάθεια. Δεν ρίσκαραν να υποτροπιάσει το τράβηγμα στο πόδι του ενόψει συνέχειας; Γιατί είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει συνέχεια μετά το σημερινό αποτέλεσμα; Έχουμε βλέψεις για το κύπελλο; Μήπως όμως δεν γνωρίζουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκλείσουμε τον Αστέρα, για να κατακτήσουμε αυτό τον τίτλο; Άλλος παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τράβηγμα; Ο Τζιμπούρ κατ’ επανάληψη έπαιξε με κατάγματα… Δεν ξέρω, η κατάσταση αυτή με απογοητεύει. Μακάρι να δοθούν ευκαιρίες και να βοηθήσει στη συνέχεια. Στο τέλος της ευθείας όμως, όταν γίνει και ο απολογισμός, θα έχει και εκείνος το μερίδιο της κριτικής που του αναλογεί.

Στα θετικά: Επιτέλους έχουμε αμυντικό δίδυμο. Ο Λάτκα απέδειξε ότι είναι ο παίκτης που μας έλειπε, προσαρμόστηκε τάχιστα και συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Λάγκαμπ.

Πάμε μπροστά. Συνεχίζουμε.

72 σχόλια:

re-la-re είπε...

H απόλυτη γύμνια του δήθεν πληρέστερου ρόστερ στην ιστορία του Πανιωνίου.

Ευτυχώς που το καλοκαίρι θα συνεχίσουμε στη ρότα που χαράξαμε το Γενάρη όπως λέει και ο σημερινός κομος της Eternal.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίζουμε ένα ημίχρονο με φορ τον Κιουμουρτζί όταν στο απογυμνωμένο από επιθετικούς ρόστερ υπάρχει ένας τουλάχιστον διαθέσιμος που είχε αγορασθεί σαν επιθετικός, ο Άντερσον για τον οποίο λέγαμε και τις προάλλες.
Πιστεύω ότι παρ' όλα αυτά θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη σήμερα αν είχαμε καλύτερη οργάνωση. Πχ στη φάση του γκολ βρέθηκε ο Κιουμουρτζί αριστερά να μην ακολουθεί τους αμυντικούς που έπαιξαν τεχνικό οφσάϊντ με αποτέλεσμα το ριμπάουντ που πήρε ο Γιάριτς να επιφέρει το μοιραίο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε τελείως ανορθόδοξα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ούτε καν να βγούμε στην επίθεση παρά τις πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες όλων στις προσωπικές μονομαχίες και στις μάχες σώμα με σώμα.
Θεωρώ ότι το σημερινό ματς πέρα από την πασιφανή και έκδηλη σε όλους μας επιθετική μας γύμνια, χρεώνεται και στα μειον του προπονητή μας.

Όσο αφορά το άρθρο του Πανιώνιου Κόσμου για τη λύπη των υπευθύνων που δεν αποκτήσαμε επιθετικό το Γενάρη και για την προτίμηση να μην πάρουν κάποιο οποιονδήποτε βεβιασμένα, δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτές τις δηλώσεις όταν είναι πάνω από σαφές ότι το πρόβλημα του επιθετικού κατ' ουσίαν θα βγάλει off την ομάδα απ' ότι μπορεί να διεκδικήσει αυτή τη χρονιά. Έτσι όπως είμαστε μπροστά, ακόμα και αυτοί που διώξαμε ή δανείσαμε, πχ ο Σιαλμάς και ο Αραβίδης, μοιάζουν καλύτεροι από τη θλιβερή εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου.
Το μόνο που δεν έχουμε κάνει ακόμα είναι να βάλουμε τον Κρέσιτς σέντερ φορ. Άντε είναι και ψηλό παιδί, μπορεί να πιάσει. Καλύτερος είναι ο Λαμπριάκος?

ΥΓ: οι "κουτσοί" Λουρέντσο και Ντακόλ έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην επίθεσηή απλά τους κρατάμε απο συμπόνοια?

zouri1 είπε...

πολυ φλυαρη η εμφανιση μας .Δεν υπηρχε σχεδιασμος των επιθεσεων .Ο Μπαρκογλου επιμενω οτι πρεπει να φυγει .Ειναι κακος .

Sot Rods είπε...

Καλημέρα σύντροφοι,

Μια ήττα είναι πάντα πικρή αλλά αυτά έχει η μπάλα. Συμφωνώ μαζί σας για τα αγωνιστικά. Τόσο ο BRf, όσο και ο IWN τα είπαν όλα. Θα ήθελα μόνο να υπογραμμίσω 2-3 σημεία, απλά ως επισήμανση.

Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τον Άντερσον που δεν το γνωρίζουμε. Από τους 19 της αποστολής ο Σταματόπουλος είχε να αφήσει εκτός έναν μόνο. Ε, αυτός ήταν ο Άντερσον! Λες και ήταν από την ομάδα νέων και τον πήρε μαζί για εμπειρίες.

(Τον δε Φανούρη, που αντέχει και στο ξύλο, δεν τον είχε καν μαζί αλλά αυτό εξηγείται).

Διαφωνώ με τη δίκαιη διαιτησία που λέει ο BRf. Τρώγαμε ξύλο αλλά οι κάρτες έβγαιναν σε εμάς. Το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ δεν υπήρξε. Δείτε ξανά τον τρόπο που πέφτει ο παίκτης του Άρη αλλά και την έκφραση στο πρόσωπο του, ανυποψίαστου ακόμα, Λάτκα. Άλλωστε ακόμα κι αν υπήρξε επαφή δεν ήταν από πρόθεση, ούτε είχε λόγους να κάνει φάουλ με όλη την άμυνα στημένη πίσω. Τέλος, θέλω να δω ξανά την ευκαιρία του Μάκου. Κάποιος του παίρνει το πόδι αλλά ο Μάκος δεν πέφτει. Αποπροσανατολίζεται όμως και έτσι χάνεται η ευκαιρία. Στη ζωντανή μετάδοση των δημοσίων υπαλλήλων, το πλάνο ήταν μακρινό.

Μιλώντας για την ΕΡΤ, αυτά τα καθίκια της ΕΤ3 που τα πληρώνουμε όλοι μας, γιατί πρέπει να έχουν σχολιαστή προερχόμενο μόνο από τη μια ομάδα? Η άλλη ομάδα είναι ξένη? Χθες νόμιζες ότι όλοι είμασταν με τον Άρη και ότι ο "εχθρός" τσάμπα ανέβηκε στου Χαριλάου. Χώρια που δεν κατάλαβαν ότι με την έξοδο του Λάνκαμπ, ο Μαϊστόροβιτς είχε γυρίσει πιο πίσω και μας έλεγαν ότι παίζουμε με 3 στην άμυνα. Ούτε κατάλαβαν –καλά αυτό θέλει και νιονιό- ότι δεν υπάρχουν πια θέσεις στο ποδόσφαιρο αλλά ρόλοι. Τι μας ζάλισαν με τους πολλούς μέσους? Ο Κούκετς έπαιξε στα χαφ ή μήπως μπροστά?

Θέλω να σταθώ και λίγο σον σκουλικιΆρη. Πρέπει να έχει περάσει πια στο DNA τους η Β’ Εθνική! Τι ήταν αυτό με τις μπάλες που έρριχναν? Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Μόνο με Ιωαννίδη ΓΓΑ θα μπορούσαν να πουλάνε τόσο τσαμπουκά και να μένουν ατιμώρητοι. Αμ τα συνεχή πεσίματα για ψήλου πήδημα? Τα ίδια θυμάμαι είχαμε και στη Τούμπα. Δεν φτιάχνονται έτσι οι ομάδες ρε καρντάσια.

Έχουμε τώρα μπροστά μας το κύπελλο και δεν πρέπει το χθεσινό αποτέλεσμα να μας πάρει από κάτω. Ο Αστέρας θα παίξει ελεύθερα μια και δεν έχει τίποτα να χάσει –χθες πάντως το σκορ αδικεί τις Σέρρες. Δεν έχει σημασία με ποιούς παίζουμε μετά, αν περάσουμε. Τζερτζελές να γίνεται, να βλέπουμε την ομάδα να παίζει, να είναι μέσα στους όποιους στόχους της και ό,τι βγει.

Καλή (συννεφιασμένη) Κυριακή.

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και μπορούν να υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία. Απλά θεωρώ ότι δεν καθόρισε το αποτέλεσμα και σε κάθε περίπτωση δεν αντιμετωπίσαμε αυτή ακριβώς την διαιτησία που περιμένουμε λίγο - πολύ στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσε και ο Άρης να είχε εισπράξει περισσότερες κίτρινες, δεν μπορώ όμως να πω ότι τις δικές μας τις δεχτήκαμε άδικα. Δύο από αυτές ήταν μάλιστα και εντελώς ηλίθιες. Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω γιά διαιτησία αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος κι αν η ομάδα μου δεν έχει παίξει καλά.

Costix είπε...

Καλημερα σε ολους του απογοητευμενους Πανιωνιους.

Σας θυμιζω οτι την αλλη Κυριακη, μπορουμε ανετα να ξαναπιασουμε τον Αρη, αφου παιζει με γαυρο στο Καραισκακη (και αφου βεβαια παρουμε το τριποντο στην εδρα μας με τον ''πελατη'' Εργοτελη).

Η δε Λαρισσα παιζει με Πανθρακα στην Κομοτηνη (και πιθανολογω βαθμολογικες απωλειες σημερα με ΑΕΚ).

Ακομη δεν χαθηκε τιποτα.

Ασ κρατησουμε στα καλα την αποδοση Κρεσιτς, την εμπιστοσυνη που βγαζει το διδυμο των στοπερς Λατκα-Λανγκαμπ (ειδικα ο Λατκα ειναι μεσα σε ολες τις φασεις, ουσιαστικος και με απολυτη σοβαροτητα), το φιλοτιμο των Μανολο και Κουμ και γενικα το πρωτο καλο ημιχρονο οπου παιξαμε με αντεπιθεσεις.

Η αληθεια ειναι δεν του βγηκαν οι αλλαγες του Γιωτη (πολυ λιγος ρε γαμωτο ο Μπαρκογλου και ο Κοιλιαρας δεν εχει ουσια, ο δε Κουκετς οταν μπηκε ηταν too late).
Αλλα αυτο δεν σημαινει και τιποτα.

Και λιγο πλακιτσα, τελικα χανουμε και οταν δεν παιζει ο Ρεκομπα !!!

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι η μη υπερβατικές ήττες είναι καλύτερες.Τουλάχιστον σ' αυτές έχεις αρκετές δικαιολογίες.

Το καλοκαίρι ο Μπάρκογλου έδειχνε αρκετά καλύτερος...

Δεύτερος αγώνας με τον Λάμπρο εκτός 18αδας... Αυτό το λες θεία δίκη...Γιατί από εκεί που είναι που να βρει ταξί να φύγει; "Γιά Αθήνα...Ελεύθερος";

zamis είπε...

Ο Σταματοπουλος εκανε κακο κοουτσαρισμα,συμφωνω.Απο το σημειο αυτο ομως μεχρι να τον ριχνεις στο αναθεμα και μαλιστα με μια ομαδα χωρις επιθεση υπαρχει τεραστια διαφορα.
Ασε μας ρε Διογο παπαγαλακι

re-la-re είπε...

Δεν είναι δυνατόν να τα προσπερνάμε όλα περιμένοντας το επόμενο παιγνίδι. Ούτε να καλλιεργούμε οράματα Κυπέλλου όταν δεν μπορείς σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ενόες τέτοιου αγώνα να δημιουργησεις μια φάση.

Πρέπει να ξεκαβαλήσουμε από το καλάμι και να δούμε την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά το 50% της ομάδα είναι ο Εστογιάνωφ. Η πραγματικότητα είναι ότι σεντερ φορ δεν έχουμε και προσπαθούμε με μπαλώματα να βγάλουμε τη χρονιά. Δεν θεωρώ τον Μπάρκογλου κακό αλλά δεν είναι η θέση του. Ούτε ο Ντελούρα αγοράστηκε σαν φουνταριστός σεντερ-φορ.

Στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιγνίδια (Ξάνθη-ΟΦΗ-Αρη) δεν πετύχαμε γκόλ. Δεν φάγαμε πολλά, 3 μόνο και τα δύο στον ΟΦΗ με παικτη λιγότερο αλλά μαζέψαμε μόνο έναν πόντο. Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε τα στραβοπατήματα των άλλων όταν εμείς μπροστά σκοράρουμε μόνο με ευχέλαιο.

Sot Rods είπε...

Pgss, ξέχασες και τα 3 στο ΟΑΚΑ.


Zamis, o HMV έχει τόση σχέση με το άθλημα, όσο εμείς με την κβαντική θεωρία. Τόσα ξέρει, τόσα γράφει.

Sot Rods είπε...

"... Ελεύθερος, μόνο να περάσουμε δυο λεπτά από Καλαμαριά να αφήσουμε την κυρία..."

re-la-re είπε...

Οντως και τα 3 στην ΑΕΚ (αυτό το ματς δεν θέλω να το θυμάμαι).

Αυτό κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Πάντως να πω και κάτι καλό.Ο Κρέσιτς με Λάτκα-Λανκαμπ μπροστά, δηλαδή με μια άμυνα που της έχει εμπιστοσύνη ήταν πολύ καλός.

Costix είπε...

Φυσικα και δεν χρεωνetαι ο Γιωτης για την ηττα. Τι να κανει ο ανθρωπος οταν δεν εχει λυσεις ??

Μοναδικο (αναπαντητο) ερωτημα παραμενει ο Αντερσον. Γιατι δεν ξκαθαριζει το θεμα ο Γιωτης και η διοικηση ??? Μηπως ειναι τραυματιας η εχει καμμια ιωση ??

Επι Λινεν ειχαμε συχνη ενημερωση και ιατρικο δελτιο. Επισης ποια ειναι η κατασταση Ντακολ και Λουρεντσο ???

Τους εχει διαφυγει να μας ενημερωσουν η δεν χρειαζεται το ποπολο ενημερωση ??

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ Κωστή Τ. είναι δυνατόν να λες ότι δεν χρεώνεται ο Γιώτης την ήττα; Είναι ο πρώτος και μεγάλος υπεύθυνος. Γιατί αλλάζει την ομάδα από τα εντός στα εκτός έδρας ματς; Με ποιον παίζαμε; Με την Ιντερ του Μουρίνιο; Με τον Αρη παίζαμε που έβαλε γκολ μετά από 5 εβδομάδες και παρατάσει την ομάδα με 4 αμυντικά χαφ; Ημαρτον.

Και το πόσο κακός είναι ο Αρης αυτή την εποχή φάνηκε από το γεγονός ότι μόλις πιέσαμε κάναμε ευκαιρία. ΄

Πολύ φοβάμαι ότι ο Γιώτης στα εκτός έδρας ματς μιμείται τον Λίνεν. Σύστημα όλοι πίσω και αν βάλουμε κανένα γκολ καλώς.

Λυπάμαι αλλά τα λάθη του Γιώτη ανέστησαν ΟΦΗ, ΑΕΚ και Αρη στη σειρά.

Οσο για τους παίκτες. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά οι ίδιοι (με την προσθήκη Λόλο) στη νέα Σμύρνη παίζουν καλά. Τι συμβαίνει και χάνονται στα εκτός; Μήπως το ανακάτεμα του Γιώτη τους βγάζει από τα νερά τους;

Και κάτι τελευταίο. Ο Μάκος αριστερό χαφ δεν γίνεται. Το προσπάθησε ο Λίνεν, το προσπαθεί ο Γιώτης και η ομάδα χάνει.

Μάκης Διόγος

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Και κάτι άλλο με όλο το σεβασμό στο μπλογκ σου αγαπητε BR.

Δυο λόγια για τον εμπαθέστατο (γιατί άραγε;) pgss1890. Η εφημερίδα Πανιώνιος Κόσμος εκδίδεται από την ETERNAL αλλά αυτά που γράφονται έχουν υπογραφή. Αν θέλει κάτι να σχολιάσει μπορεί να το κανει, αφού πρώτα μας πει το ονοματάκι του. Γιατί πίσω από ψευδώνυμα είναι εύκολο να κάνει μαγκιές.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου με την οικονομική στήριξη του Τσακίρη απέκτησαν μια αξιοπρεπέστατη εφημερίδα. Αν ο κύριος pgss1890 είναι ικανότερος ή πιο ανεξάρτητος ας βγάλει μια εφημερίδα που να γράφει τις αλήθειες του.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δέκα επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν κώλώσαν να φτιάξουν μια οπαδική εφημερίδα. Και το κάναμε με το όνομα μας και όχι με ψευδώνυμα κύριε pgss1890.

Η ειρωνεία του τύπου "ο κόσμος της Eternal" (όπως και το "τα κατά Διόγο νέα του Πανιωνίου" που γράφει στο μπλογκ του) δεν αξίζει για μια εθελοντική προσπαθεια να έχουν οι φίλαθλοι του Πανινωίου την εφημερίδα τους. Αν δεν σ' αρέσει μην αγοράζεις την εφημερίδα. Αλλά είναι απαράδεκτο να ειρωνεύεσαι μια προσπάθεια που δεν τολμούν ισχυρότερες ομάδες.

Ειλικρινά βαρέθηκα τις δήθεν "Πανιωνάρες" που έχουν άποψη για όλα, ειρωνεύονται κάθε προσπάθεια και βέβαια κατέχουν την πάσα αλήθεια κρυμμένη πίσω από την ανωνύμια.

Υ.Γ. Για την απόλυτη γύμνια του ρόστερ θα συμφωνήσω. Μόνο που δεν λεει το όνομα του καλοκαιρινού υπέυθυνου για την γύμνια που δεν είναι άλλος από τον κύριο Εβαλντ Λίνεν που αντί να πάρει αξιόλγους παίκτες αγόρασε τον Κοιλιάρα (με 600.000 παρακαλώ), τον Μπάρκογλου και τον Ντρσεκ.

Ενώ έθεσε βέτο να πουληθεί ο Φερνάντεζ, γιατί ενοχλούσε τον γαμπρούλη του

Αλλά κάντε υπομονή. Μόλις τελείωσει το πρωτάθλημα (γιατί τώρα η ομάδα χρειάζεται στήριξη) θα τα γράψω όλα για τον "βιο και την πολιτεία " του κυρίου Λίνεν.
Με ονόματα, στοιχεία, τηλέφωνα και διευθύνσης. και εκεί θα πέσει πολύ γέλιο.

Μάκης Διόγος

zamis είπε...

Προς ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ


Αφου λοιπον ο Λινεν εκανε λαμογιες να μας τα πεις τωρα να μας βγαλεις απο την πλανη μας.Γιατι να περιμενεις να τελειωσει το πρωταθλημα?ετσι κι αλλιως κολος εχουμε γινει και εγω ειλικρινα ως πελατης με το διαρκειας μου απαιτω να μαθω.
Να μας πεις ομως και για τον Τσακιρη και το οραμα που μοιραστηκε με τον ανιδιοτελη Λαμπρουκο στο κοτερο,να μας πεις για τα κωμικωτραγικα διοικητικα που συμβαινουν απο το καλοκαιρι λες και ειμαστε ομαδα τοπικου πρωταθληματος,να μας πεις γιατι δεν πηραμε κανενα στη θεση του Τζιμπουρ,να μας πεις γιατι δεν πηραμε κανενα επιθετικο τωρα.
Βαρεθηκα να ακουω δεξια και αριστερα για το λαμογιο Λινεν και κανεις να μη λεει τιποτα επι της ουσιας.
Για χιλιοστη φορα θα πω οτι κανεις δεν αμφισβητει την αγαπη του Τσακ για την ομαδα.Δε γινεται ομως η οποια κριτικη του να εξαντλειται σε γραφικοτητες τυπου Παρα Πεντε(κι οποιος καταλαβε καταλαβε..).
Φταιει 100% γι'αυτο το χαλι και για ολη την καταπτωση της εικονας της ομαδας και οσο δε μιλαει κανεις γι'αυτο εγω δεν μπορω να δεχομαι οτι για ολα υπευθυνος ειναι ο Λινεν και προσφατως ο Σταματοπουλος.

Κυανερυθρα Νεα,μιλα,πραγματικα δεν μπορει να σερνεται αυτη η κατασταση αλλο ετσι.

br fun_atic είπε...

Κύριε Διόγο,

Θα είμαι επιγραμματικός για να μην παρεξηγηθεί τίποτα απ’ όσα θα γράψω:

Το brfunatic παρέχει στους αναγνώστες του το δικαίωμα να απαντούν σε Post με ψευδώνυμο, απαιτούμε όμως την γνωστοποίηση των στοιχείων στην περίπτωση δημοσίευσης κειμένου.

Οποιαδήποτε δημοσίευση (απάντηση ή κείμενο) υπόκειται στους γενικούς όρους δημοσιεύσεων του brfunatic. Συνεπώς, αν κάποιος κινείται σε φίλαθλο πνεύμα και δεν προσβάλει τότε μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του. Είτε αυτός λέγεται Παπαδόπουλος είτε αγριομολόχα.
Υπό τις ίδιες προϋποθέσεις μπορεί να ασκείται κριτική και παρέχεται πάντα το δικαίωμα απάντησης.

Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει καμία προσβλητική φράση εις βάρος σας ή εις βάρος της εφημερίδας σας, από κανέναν. Αντιθέτως, ο χαρακτηρισμός «εμπαθέστατος» είναι προσβλητικός. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλώ να τον αφαιρέσετε, διαφορετικά θα αναγκαστώ να διαγράψω την απάντησή σας (πράγμα που θα συμβεί για πρώτη και ελπίζω και για τελευταία φορά).

Το ότι εκφράζετε επώνυμα την άποψή σας σας τιμά, είναι βέβαια και μέρος της δουλειάς σας. Αυτό όμως δεν καθιστά την «επώνυμη» γνώμη υπέρτερη της «ανώνυμης». Ίσως και κάποιοι εδώ να είναι πολύ περισσότερο «επώνυμοι» απ’ όσο τυχόν πιστεύετε.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω ότι θα προτιμούσα τα στοιχεία, τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις για το «θέμα Λίνεν» αρκετούς μήνες νωρίτερα. Τότε που ο Λίνεν αποθεώνονταν από όλους ή έστω λίγο μετά την απομάκρυνσή του, όταν όλοι μας είχαμε εύλογα ερωτηματικά αλλά καμία ενημέρωση και ασφαλώς τότε που ο Λίνεν θα μπορούσε να σας απαντήσει. Τώρα πλέον είναι αργά, πόσω μάλλον το καλοκαίρι.
brfunatic

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ B.R. η ειρωνική έκφραση "Ο κόσμος της Ετερναλ" δεν σ' ενοχλεί. Αξίζει ο Πανιώνιος Κόσμος τέτοια αντιμετώπιση άπό τον κύριο pgss1890;

Ναι ο εν λόγω κύριος είναι εμπαθέστατος. Δεν ξέρω αν είναι φίλος σου ή έστω γνωστός σου, αλλά είναι εμπαθής τόσο με το πρόσωπο μου, όσο και με την εφημερίδα.

Προφανώς η επώνυμη άποψη δεν είναι υπερτερη της ανώνυμης, αλλά όταν κάποιος κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμα και κανει ειρωνικα σχόλια δεν είναι και τόσο δημοκρατικό. Δεν νομίζετε;

Τώρα σε ότι αφορά τα περί Λίνεν. Οποιος παρακολουθεί τα Κυανέρυθρα Νέα θα εχει διαβάσει το προηγούμενο διάστημα πάρα πολλά για τον Γερμανό προπονητή.

Για τις μεταγραφές, για το στήσιμο της ομάδας, για την υπόθεση Χούτου και Ρεκόμπα. Είμαι ο μοναδικός που τόλμησε να χαρακτηρίσει "δημόσιους υπαλλήλους" παίκτες και προπονητή. Ο μοναδικός που ήρθα σε αντιπαράθεση με τον Γερμανό όταν αυτός χάιδευε τον Ενσαλίβα που μας πούλησε υπογράφοντας από τον φεβρουάριο στην ΑΕΚ. Οχι σε μένα ότι τα θυμήθηκα τώρα. Τα έχω γράψει πολύ πριν. Ευτυχώς γιατί τώρα μπορώ να λεω ότι "τα είχα πει τότε για τον Λίνεν".

Απλά στον Πανιώνιο Κόσμο θα τα συγκεντρώσω για να υπάρξει μια σφαιρική αποτίμηση της παρουσίας Λίνεν.

Υ.Γ.

zamis είπε...

ημαρτον πια.Και για τον Ενσαλιβα φταιει ο Λινεν?
Εγω θυμαμαι δημοσιως τον Τσακιρη να αποδεχεται τη βλακεια που καναμε λογω απειριας και το Γερμανο να προσπαθει να παρει οτι καλυτερο μπορουσε απο τον παικτη μεχρι τελος για το καλο της ομαδας.

Κυανερυθρα Νεα,
ποια σφαιρικη αποτιμηση μας λες?
εσυ χρεωνεις ολα τα δεινα της ομαδας στο Λινεν αλλα για την ταμπακιερα δε λες τιποτα συγκεκριμενο.
Ξαναρωταω.Για τον Τσακιρη και την αυλη δε θα πεις κουβεντα?

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ zamis πριν την περίπτωση Ενσαλίβα, αν θυμάσαι είχαμε την περίπτωση Μαγκντί. Τον Δεκέμβριο ο Αιγύπτιος είχε αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του και τότε η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη του Λίνεν τον έβαλε στο ψυγείο και τελικά τον έδωσε στον Ατρόμητο αντάλλαγμα.

Κατά την άποψη μου ο Ενσαλίβα πρόδωσε τον Πανιώνιο, τον τσακίρη και τον Λίνεν. Πήγε από τον φεβρουάριο και υπέγραψε στο Αεκάκι. Εμένα με ενοχλεί να πουλάνε έτσι τον Πανιώνιο. Εσένα δεν ξέρω. Η άποψή μου λοιπόν ήταν ότι έπρεπε και ο Ενσαλίβα να παέι ψυγείο. Ο Πανιώνιος δεν είναι ομαδούλα που κάποιοι τυχαίοι παίκτες, που έκαναν ονοματάκι με την κυανέρυρθη φανέλα, μπορούν ανα πάσα στιγμή να υπογράφουν όπου γουστάρουν. Τότε ο κύριος Λίνεν επειδή ο Ενσαλίβα ήταν δικός του (ενώ ο Μαγκντί του κακού Μπέου) τον κράτησε στην ομάδα. Εντελώς λανθασμένα για μένα. Γιατί έδινες το σήμα ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ο καθένας έρχεται και φεύγει όποτε γουστάρει.

Ποια είναι η ταμπακιέρα; Χρεώνω στον Λίνεν τα δεινά της ομάδα γιατί την είχε εν λευκώ. Λάθος κάνω; Ποιος έκανε τις μεταγραφές; Ο Λίνεν μαζί με τον Τσέλιο. Ποιος έκανε την ομάδα; Ποιος κατέβασε την ομάδα στους αγώνες; Ο Τσακίρης; Η αυλή του;

Ξέρει που φταίει ο Τσακίρης; Οτι άφησε τον Γερμανό να κάνει ότι θέλει. Να μας φορτώνει με παλτά τύπου Ντρσεκ, να φέρνει το γαμπρο του, να διώχνει τον Φερνάντεζ. Να έχει κάνειτ ην ομάδα δημόσια υπηρεσία στην οποία για να βγει κάποιος έπρεπε να... πεθάνει!!!

Οσο για πειθαρχία; τα αποδυτήρια διαλύθηκαν, έχουμε μια απείθαρχη ομάδα και φυσικά μέχρι πρόσφατα ένα ρόστερ 40 παικτών.

Και μου λες ότι δεν φταίει ο Λίνεν;

Τώρα για την αυλή του Τσακίρη τι να πω; Εστω και αργά ο ίδιος κατάλαβε πόσο κακό έκανε στην ομάδα και την ξήλωσε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Υ.Γ. Προφανώς ο Εβαλντ Λίνεν έδωσε και πολλά θετικά στην ομάδα. ιδιαίτερα τον πρώτο χρόνο. Ομως από τη δεύτερη σεζόν και μετά (που έφερε και τον γαμπρό του) τα φόρτωσε στον κόκκορα και η ομάδα πήγαινε με αυτόματο πιλότο.

Μήπως χρειάζεται να θυμηθούμε τι συνέβη στο ματς με τα δεύτερα της Μπορντώ και ποιος είναι ο υπεύθυνος του αποκλεισμού της ομάδας;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Και μερικά μεταγραφικά. Ποιος απέρριψε τον Γιάχιτς; Ο Λίνεν.

Γνωρίζετε ότι ο Τσέλιος είχε προτείνει από πέρυσι τον Λάτκα στον Λίνεν (με τα μισά λεφτά....), αλλά αυτός τον απέρριψε;

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Νομίζω ότι δυστυχώς και απόντως του "τρισκατάρατου" Xούτου ξαναφτάνουμε στα ίδια σημεία εσωστρέφειας και ενδογενούς σύγκρουσης που θα έπρεπε ειλικρινά ν' αποφύγουμε.
Προσωπικά ασπάζομαι τα περί ευθυνών Λίνεν και τα έχω εκφράσει με τον τρόπο μου και εδώ αρκετές φορές.
Δεν μπορώ όμως να συμμερισθώ την άποψη της παλινδρόμησης στη Λινενολογία, μήνες μετά την παραίτηση του, όταν προκύπτουν σαφείς ευθύνες σε όσους άφησαν την ομάδα τον Γενάρη χωρίς πραγματικό φορ.
Να πω ότι κάποιοι έκαναν τόση "υπομονή" για το Χούτο που φθάνοντας στο αμήν έμειναν χωρίς δυνατότητες κάλυψης της θέσης;
Να πώ ότι ο νυν προπονητής αβαντάρει για τους όποιους λόγους τον Ντελούρα και για να παίζει αυτός δεν προώθησε όσο έπρεπε την αναγκαιότητα απόκτησης "πραγματικού" φόρ;
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιά τα αίτια και ποιές οι πραγματικές δικαιολογίες, πάντως είναι σαφές ότι για τη χθεσινή εμφάνιση, που ήταν χαοτική στο Β' μέρος κυρίως, που έλειψε έστω και αυτός ο Ντελούρα, μεγάλο μερίδιο των ευθυνών οφείλεται όχι στο αμυντικογενές σχήμα αλλά στην έλλειψη επιθετικών λύσεων του ρόστερ.

Όσοι γνωρίζουν λοιπόν εκ των ένδον τα πράγματα θα πρέπει να διαφωτίσουν τον κόσμο:

(1) Γιατί ο μόνος υποτιθέμενος επιθετικός πλην Ντελούρα, ο Άντερσον, βρίσκεται σχεδόν μόνιμα εκτός δεκαοκτάδος δεδομένης και της ευπάθειας Ντελούρα στην όποια κόντρα και τον όποιο μικροτραυματισμο;

(2) Γιατί εφόσον δεν εμπιστευόμαστε και τον Άντερσον καθόλου, δεν δόθηκε κάποια μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόκτηση επιθετικού το Γενάρη και μάλιστα διώξαμε τον έστω πιθανόν μικρής αξίας Σιαλμά, που όμως είχε κάποια εμπειρία με την ομάδα και κάπως μπορούσε να βοηθήσει σε σχέση με τη σημερινή ανυπαρξία (ΟΚ τον Μπάρκογλου δεν τον θεωρώ φορ, επειδή προσπάθησε να παίξει αυτό τον ρόλο για πρώτη φορά πέρισυ στην υποβιβασθείσα Καλαμαρια...);

(3) Όταν μέχρι πριν 2 αγωνιστικές μιλάγαμε για βαθύ χάος αμυντικό στην ομάδα, πως μπορεί να ζητάμε από τον προπονητή να κατεβάσει αυτήν την ομάδα σε εκτός έδρα παιχνίδι με επιθετικογενές σχήμα; Και πως μπορούμε να του ζητάμε κάτι τέτοιο όταν ακόμα και παίρνοντας ισοπαλία θα λέγαμε ότι ήταν ένα απόλυτα επιτυχές αποτέλεσμα για τον Πανιώνιο δεδομένης της βαθμολογικής συσχέτισης που υπήρχε;

(4) Τί γίνεται με τους Ντακόλ και Λουρέντσο; Μπορούν να βοηθήσουν ή τους κρατάμε για τους όποιους άλλους λόγους (πχ στοιχίζει να σπάσουμε το συμβόλαιό τους);

Τέλος δεν νομίζω ότι βλάπτει η κριτική και κανένας δεν πιστεύω ότι εναντιώνεται στον Πανιώνιο Κόσμο σαν ιδέα και σαν υλοποίηση, αλλά θεωρώ τουλάχιστον προσωπικά πως θα πρέπει να συμβάλλει στη μεγαλύτερη διαφώτιση σε κάποια θέματα, ιδίως σε αυτή τη φάση διχόνοιας στους κόλπους των φίλων του συλλόγου, που μόνο μέσω της διαφάνειας μπορεί να επιτευχθεί ξανά η απωλεσθείσα διαφάνεια και συνοχή.

Αν ενδιαφέρουν τα στοιχεία μου και θίγω οτιδήποτε, ευχαρίστως να τα παράσχω σε όποιον τα θέλει...Και μπορεί ο οποιοσδήποτε εδώ να θεωρεί τον εαυτό του "Πανιωνάρα" εφόσον τα όσα γράφει το μόνο που εξυπηρετούν είναι την τρέλλα του για την ομάδα...Αν σφάλλουμε, σφάλλουμε καλόπροαίρετα...αν είμαστε σωστοί ας μας ακούσουν αυτοί που διοικούν.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ Ιων1998 συμφωνώ σε αρκετά που γράφεις. Ομως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί καλός φορ. Σαμπόριο, Λιντς, Σόσιν. Κατατέθηκαν προτάσεις, αλλά στο τέλος κάτι γινόταν και δεν υπέγραψε κάποιος από τους τρεις.

Δεν υπάρχει καμία Λινενολογία. Απλά τα πράγματα στην ομάδα έχουν μια πορεία, η αρχή της οποίας βρίσκεται στον Λίνεν. Πολλά από τα σημερινά προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν το καλοκαίρι, καθώς είναι γνωστό ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη. Ομως το καολκαίρ ο κύριος Λίνεν είχε μοανδική έννοια πως θα διώξει τον Φερνάντεζ. Ούτε σέντερ μπακ πήρε (έφερε τον Ντρσεκ), ούτε επιθετικό που τόσο ανάγκη είχαμε καθώς ο Τζεμπούρ είχε πάρει πορεία αποχώρησης.

Μάκης

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι δεν έγινα αρκετά σαφής. Απαιτώ να κατέβουν άμεσα οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. Το ίδιο θα ζητούσα από οποιοδήποτε χρήστη της σελίδας προέβαινε σε τέτοιους. Οι απόψεις σας κε Διόγο είναι πάντα σεβαστές και θα φιλοξενούνται από το brfunatic , υπό τους όρους ότι θα ακολουθούν τους κανόνες λειτουργίας του blog και εφόσον δεν « διανθίζονται» από χαρακτηρισμούς. Εξακολουθώ να μην διαπιστώνω την οποιαδήποτε φράση, έστω και ειρωνική, που να έχει προσβάλει την τιμή σας ή την εφημερίδα σας. Είναι δικαίωμα όμως του καθενός να έχει διαφορετική άποψη από την δική σας ή να μην του αρέσει η εφημερίδα σας και να εκφράζει τη γνώμη του με ευπρέπεια.
Το brfunatic παρέχει το δικαίωμα ανταλλαγής απόψεων και απάντησης σε οποιοδήποτε κείμενο, πράγμα που δεν επιτρέπετε εσείς στο blog σας. Η μη τήρηση των κανόνων μας ισοδυναμεί με κατάχρηση της φιλοξενία.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ το BR κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Η έκφραση "και ο σημερινός κοσμος της Eternal" Δεν είναι ειρωνική (για μένα είναι προσβλητικό και εξήγησα γιατί) γφια τον Πανιώνιο Κόσμο;

br fun_atic είπε...

Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο pgss1890 δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο. Ίσως δεν έχει παρακολουθήσει το θέμα. Τον παρακαλώ να παρέμβει . Θα λάβω τις αποφάσεις μου μετά την δική του παρέμβαση.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μα αν ρίξεις μια ματιά στο μπλογκ του θα καταλάβεις. Επαναλαμβάνω στα λινκ του έχει "τα κατά Διόγο νέα του Πανιωνίου" εννοώντας τα Κυανέρυθρα Νέα.

zamis είπε...

Κυανερυθρα Νεα

ευχαριστω για τις απαντησεις σου,δεχομαι καλοπιστα τα οσα λες για το Λινεν.
Για τον Τσακιρη ομως λες οτι στο μονο που φταιει ειναι οτι αφησε το Γερμανο να κανει οτι θελει.Με συγχωρεις αλλα θα διαφωνησω.
Δυστυχως,οι κινησεις Τσακιρη απο το καλοκαιρι και μετα μας πηγαν πισω πολυ και τσαλακωσαν την εικονα του συλλογου..
Αναγορευση ενος παικτη σε ημιθεο,αποπομπη ενος τετοιου προπονητη με τετοιο τροπο(ο brfun εχει περιγραψει πολυ καλα τη σημειολογια Λινεν-Πανιωνιου),κανενα σχεδιο δρασης μετα απο αυτο,προσληψη και απολυση Λεμονη,δ.σ. να πηγαινοερχονται και να εχουν οργανωμενους μεσα ,αδερφια,ξαδερφια,φιλοι, προσωπικοι γιατροι και υπηρετες(ο Ραμνταν ηταν τουλαχιστον ενας),αποτυχια στις μεταγραφες Ιανουαριου(και καλα ο Λινεν δε ζητησε αντικαταστατη Τζιμπουρ,απο τοτε που τον διωξανε τι κανουνε,μηπως περιμεναν την επιστροφη του ''ηθικου''?).
Αν λοιπον ο Λινεν φταιει μια, ο Τσακιρης φταιει δεκαμια.
Απλα εχουμε φτασει στο σημειο να ελπιζουμε οτι τα παθηματα θα του γινουν μαθηματα
Μονο καλο δεν κανει στο μεγαλομετοχο να τον αποθεωνουν οσοι εχουν συμφερον η κολλημα.
Τωρα λοιπον που εφυγε ο κακος Λινεν και αφου ο Τσακιρης εχει δει τα λαθη του καλειται να στελεχωσει την ομαδα ουσιαστικα και σε ολα τα επιπεδα. Θα δειξει..

υ.γ.αν εσενα σε ενοχλησε ο Ενσαλιβα,να δεις εμενα ο Χουτος.Εσενα δεν ξερω.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ομως απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει νόημα η συζήτηση. Αν θέλεις "κατέβασε" τα σχόλια μου. Δεν θα με πειράξει.

Εγώ δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσω.

Γεια χαρά

Μάκης

Sot Rods είπε...

Αδέλφια Πανιώνιοι καλησπέρα,

Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήθελα να γράψω για τον Επώνυμο της αθλητικογραφίας αλλά τελικά δεν κρατήθηκα.

Προσωπικά, ο Επώνυμος μού είναι πολύ συμπαθής! Είναι ο δεύτερος πιο αναγνωρίσιμος τύπος στο χώρο, μετά τον Μητσάρα. Υποστηρίζει μεν τον Πανιώνιο αλλά κατά δήλωσή του, αγαπάει τον Λεβαδειακό! Στο site έχει ως υπότιτλο "Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ". Άρα έχει πάρει (μόνος του?) όλα τα δικαιώματα της Πανιωσύνης. Τις σημαίες της Ουρουγουάης τις έβαλε προφανώς γιατί έχει πάρει και τα δικαιώματα του τοπικού προξενείου. Βγάζει λοιπόν το ψωμάκι του ποικιλοτρόπως από τον Πανιώνιο και πουλάει τον τσαμπουκά της Επωνυμίας σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του. Προφανώς έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης κι όπως είναι φυσικό ακολουθεί τη γραμμή της. Ιδιαίτερα στο θέμα Λίνεν δεν σηκώνει fly στο σπαθί του. Μάταια βέβαια περιμένουμε κάποια ουσιαστική είδηση, είτε στο site, είτε στο περιοδικάκι του Σαββάτου. Η κριτική του για τους αγώνες εξαντλείται στο «ο Πανιώνιος παρατάχτηκε φοβισμένα» ή στο «έπαιξε με 4 αμυντικά χαφ». Τόσο του κόβει, τόσο γράφει. Δεν περιμένει κανείς βέβαια από έναν έλληνα ρεπόρτερ και μάλιστα του αθλητικού ρεπορτάζ, να έχει σοβαρές γνώσεις δημοσιογραφίας ή έστω ποδοσφαίρου, αλλά διάολε, είσαι κοντά στην ομάδα, πες μας ποιες εναλλακτικές υπήρχαν και δεν τις έλαβε υπόψη του ο Σταμ. Και στο κάτω-κάτω, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, θα πρέπει πια να έχεις μάθει να βλέπεις ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ξέρεις ότι από τα 4 αμυντικά χαφ που λες, μόνο το ένα (Μαϊστόροβιτς) έπαιζε όντως ως αμυντικό χαφ. Δεν ήταν λοιπόν «πίσω» χθες ο Πανιώνιος. Δεν έπαιζε αμυντικά. Οι παίκτες έλειπαν. Όχι η λογική του παιχνιδιού. Πες μας λοιπόν το «γιατί». Το «τι» το βλέπουμε και μόνοι μας.

Το πρόβλημα με τον Επώνυμο είναι ότι είναι ένα από τα πολλά άτομα πέριξ του Τσακ που πουλάνε Πανιωνίτικη εκδούλευση (με το αζημίωτο βέβαια) και τα οποία ο Τσακ για κάποιο λόγο ανέχεται. Μέ άλλα λόγια, φαίνεται ότι Χούτοι υπάρχουν σε πολλά επίπεδα. Μάλιστα αυτού του είδους, δεν είναι καθόλου εύκολο να πάνε στον οποιοδήποτε «σμΠάοκ». Προς θεού, δεν λέω ότι ο Επώνυμος πρέπει να χάσει τη δουλειά του (έχει και οικογένεια απ΄ ό,τι ξέρω) αλλά απλά να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Να ενημερώνεται από ξένα σοβαρά site για το πως πρέπει να είναι η αθλητική ενημέρωση και να ρωτά καλού-κακού και κανέναν παλιό παίκτη/προπονητή πριν κάνει την οποιαδήποτε κριτική.

Τέλος, θα πρέπει να ξέρει ο Επώνυμος ότι οι δημοκρατικές πεποιθήσεις και η αριστεροσύνη αποδεικνύονται στην πράξη, πρώτα απ’ όλα με το σεβασμό της γνώμης του άλλου και όχι με την ανάρτηση και μόνο της φωτογραφίας του Τσε. Να δέχεται λοιπόν την αντίθετη άποψη και να μην βαφτίζει υβριστή αυτόν που την εκφράζει. (Kαι για να μην παρεξηγούμαι δηλώνω ότι δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε τον pgss, ούτε και κανέναν άλλον που γράφει στο blog).

Διαφορετικά δεν είναι ο ρεπόρτερ ενός συλλόγου σαν τον Πανιώνιο. Ο γραφικός είναι. Δεν εκδίδει τον «Κυανέρυθρο Κόσμο». Τον «Ελεύθερο Κόσμο» εκδίδει. Και απαντήσεις του τύπου «μην ξαναπάρετε την εφημερίδα» ή «βγάλτε δική σας», δεν είναι απαντήσεις. «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» είναι.


(BRf, έχεις κάθε δικαίωμα να μου ζητήσεις Email, τηλέφωνο ή ό,τι άλλο θέλεις ή/και να σταματήσεις την ανάρτηση του παρόντος:)
Φιλικά, Steve).

re-la-re είπε...

Όταν στο κόσμο της Eternal κυριε Διόγο (Αρ. Φύλλου) 3 δημοσιεύεται η άποψη από τον ΑΝΩΝΥΜΟ "Κυανέρυθρο Προσβολέα" προς τους φιλάθλους των άλλων ομάδων

"Η αλήθεια είναι ότι είστε μεγάλοι ξεφτύλες που δεν είστε Πανιώνιοι", μια άποψη η οποία περιέχει στοιχεία ρατσισμού δεν είδα καμία αντίδραση.

Εγω δεν θεωρώ ότι όσοι δεν είναι Πανιώνιοι είναι ξεφτύλες κύριε Διόγο και γι αυτό και δεν θεωρώ ότι η εφημερίδα σας εκφράζει τον κόσμο του Πανιωνίου. Αν εσείς δέχεστε ότι ανήκετε στην Άρεια Φυλή των φιλάθλων πρόβλημα σας. Εγώ δεν το δέχομαι. Μπορείτε να βάζετε ότι τίτλο θέλετε. Εγώ όμως δεν μπορω να δεχτώ ότι αυτές οι απόψεις εκφράζουν εμένα. Εκτός αν μοιράζετε μαζί με την εφημερίδα σας και πιστοποιητικά Πανιωνιοφροσύνης και από μένα το κόψατε. Ότι και να κάνατε δεν με απασχολεί. Μην μιλάτε λοιπόν για επώνυμα σχόλια όταν η εφημερίδα σας είναι γεμάτη ανώνυμα και πολλές φορές παράλογα και προσβλητικά όπως το προηγούμενο που ανάφερα, σχόλια. Και στη συνέχεια στο ίδιο άρθρο γράφει "Αντε στο καλό να χαθείτε ελεεινά γλοιώδη σιχάματα". αναφερόμενους σε φιλάθλους άλλων ομάδων. Και συνεχίζει στο ίδιο στύλ.

Ο καθένας λοιπόν κρίνει από αυτά που διαβάζει. Έχετε μια εφημερίδα όργανο της ΠΑΕ.

Γράφετε συνέχεια στην τελευταία σελίδα για το αθλητικό κέντρο. Ενημέρωση για το τι γίνεται όμως για το αθλητικό κέντρο καμία. Που βρισκόμαστε; Γιατί ούτε και σεις ούτε και η σελίδα της ΠΑΕ δεν γράφει; Δηλαδή τι θέλετε; Να μας βάλετε να τσακωνόμαστε με τους φίλους μας που μένουν Νεα Σμύρνη χωρίς καν να ξέρουμε τι γίνετε; Γιατί η τελευταία σοβαρή ενημέρωση είναι πια 1.5 χρόνων παλιά όταν κουβαλούσε ο Τσακίρης άρον-αρον τον Λίνεν από τη Γερμανία για να τον βάλει μπροστά στη συνέντευξη τύπου; Τότε δεν ήταν που είχε δηλώσει στην πλάκα ο Τσακίρης ότι μπορεί να κατεβάσει το Λίνεν για δήμαρχο Νέας Σμύρνης; Τότε ο Λίνεν ήταν καλός ακόμα, δεν είχε πουλήθει στην dark side of the force.

Εσεις το λέτε εφημερίδα. Εγώ το λέω όργανο της ΠΑΕ. Δεν προσβάλω ούτε και εσάς ούτε και κανένα απλά δεν σας παίρνω στα σοβαρά.

Οσο για το blog μου δεν καταλαβαίνω τις σας πείραξε. Ούτε ζήτησα από εσας να με κάνετε link ούτε τίποτα. Απλά έκανα link τη σελίδα σας με το όνομα τα "Κατά Διόγο Νέα του Πανιωνίου". Δεν προσβάλλει κανένα απλά λέει την αλήθεια, τα νέα του Πανιωνίου όπως τα γράφει ο Διόγος. Αν δεν σας αρέσει η αλήθεια πρόβλημα σας.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Λοιπόν αγαπητέ BR βλέπεις πως τα πράγματα γίνονται απλά. Ο Στιβ γράφει ένα υβρεολόγιο. Δεν πειράζει. Από γραφικούς και μάλιστα ανώνυμους ο Πανιώνιος είναι γεμάτος.

Ομως αν έχει το θάρρος μπορεί να τα πει επώνυμα έτσι ώστε να ξέρω και εγώ που θα απευθυνθώ αν νιώσω ότι θίγομαι. Είπαμε μαγκιά ανώνυμη είναι κλανιά.

Απλά ο Στιβ δεν ξέρει ότι το μπλογκ του δεν εχει διαφημίσεις για έναν και μοναδικό λόγο, για να μην μπορεί κανένας γραφικός Στιβ να λεει ότι βγάζω χρήματα από τον πανιώνιο.

Οσο για την εφημερίδα το μόνο κέρδος μου είναι η δίαφήμση του βιβλίου μου στη τελευταία σελίδα. Οποιος θέλει το πιστεύει. 10 Πανιώνιοι δημοσθιογραφοι δεν θα αποδείξουμε σε κανέναν ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Ομως τη φράση: "Το πρόβλημα με τον Επώνυμο είναι ότι είναι ένα από τα πολλά άτομα πέριξ του Τσακ που πουλάνε Πανιωνίτικη εκδούλευση (με το αζημίωτο βέβαια) και τα οποία ο Τσακ για κάποιο λόγο ανέχεται", θα πρέπει να μου την πει κατά πρόσωπο. Το Σάββατο ας πούμε να έρθει στον Τυροπιτά να μου πει ότι πουλάω Πανιωνίτικη εκδούλευση με το αζημίωτο. Εκεί θα είμαι από νωρίς. Γιατί είπαμε μαγκιά και προσβολές ανώνυμες δεν είναι μαγκιά είναι κλανιά...

Εγώ ούτε προσέβαλα κανένα, ούτε άδγησα υποννοούμενα. Οποιος έχει κάτι για μένα να έρθει σαν άντρας να μου το πει μπροστά μου.

Οσο για τον κύριο pgss1890 αφού πρώτα του ζητήσω να βγάλει από τα λινκ του τη σελίδα μου, εγώ δεν τον έχω λινκ. Αυτό θα έλειπε. Του απαντώ ένα πράγμα. Ναι είναι εφημερίδα της ΠΑΕ, τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν είναι εφημερίδα;

Οσο για το αθλητικό κέντρο, κύριε pgss1890 μην τσακώνεστε με τους φίλους σας δεν είναι ανάγκη. Ενημερωση θα υπάρξει όταν θα υπάρχει κάτι ανακινώσιμο. Λέτε να υπαρχουν εξελίξεις (αρνητικες ή θετικές) και να μην της δημοσιευουμε.

Οσο για τον κυανέρυθρο προσβολέα αν είστε Πανιώνιος κύριε pgss1890 θα τον ξέρeτε ποιος είναι. Είναι γνωστό από το πρώτο φύλλο. Οπως και ο Μέιτζορμπολ και ο Π. Ορόσιος. Λυπάμαι αλλά χάσατε...

Αυτά και σας παρακαλώ βγάλτε το λινκ της σελίδας μου και επίσης μην χαλάτε 1 ευρώ για τον Πανιώνιο Κόσμο. Μπορείτε να την διαβάζετε τσάμπα στον Τυροπιτά. Ετσι κι αλλιώς τον διαβάσετε δεν το διαβάσετε αρνητικάσ χόλια θα κάνετε... Αντίο και καληνυχτα σας...

Μάκης

re-la-re είπε...

Φαινεται ότι μου πουλήσανε λάθος εφημερίδα. Κρατάω στα χέρια μου το πρώτο φύλο όπου ο προσβολέας γράφει "ότι ο Πανιώνιος είναι ήθος".

Πουθενά δεν βλέπω να γράφει ποιος είναι ο προσβολέας. Οποτε κυριε Διόγο τα παραμυθάκια αφήστε τα γι αυτους που σας πιστεύουν. Τωρα το όλοι το ξέρουν. Συγνώμη αλλά δεν το ξέρουν όλοι. Μπορεί η παρέα σας στον τυροπιτά να το ξέρει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ξέρουν όλοι. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω, ποιος είναι, αλλά να μη κάνετε μαθήματα περι ανωνυμίας.

Και βέβαια για την άποψη κουβεντα, μοκο, τουμπεκι ψιλοκομένο.

Είναι ξεφτύλες κύριε Διόγο όσοι δεν είναι Πανιώνιοι; Εσεις το δέχεστε; Η εφημερίδα σας το έγραψε ανώνυμα γιατί που θενα δεν γράφει όνομα συγγραφέα.

Οσο για το αν θα σας βγαλω απο τη σελίδα μου δεν νομίζω. Απλά γιατί εγω πιστεύω στις αντίθετες απόψεις, σε αντίθεση με εσας.

Για το αθλητικό κέντρο: Ενημέρωση θα υπάρξει φαντάζομαι όπως και όταν έστειλε ο Πανιώνιος πρόταση στον Δήμο. Τότε θυμίζω κανείς δεν ενημέρωσε τον κόσμο του Πανιωνίου. Ξαφνικά μάθαμε για τον κακό δήμαρχο κλπ. Την πρόταση όμως δεν μας την είχε πει κανείς. Κάνω λάθος; Γιατί τότε στη σελίδα σου εσύ έβγαζες κείμενα υποστήριξης για τον δήμαρχο καθώς ανήκεις στον ίδιο πολιτικό χώρο μαζί του. Και εσύ διαμαρτυρόσουν για τον τρόπο ενημέρωσης. Μηπως θέλεις να σου θυμίσω πόσες φορές έχεις γράψει κείμενα για τον περίεργο τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ ενημερωνε τους δημοσιογράφους; Για περιπτώσεις δημοσιογράφων οι οποίοι εξαιρούνταν από τις πληροφορίες της ΠΑΕ κλπ. Τα θυμάσαι αυτά κύριε Διόγο; Τώρα πως μας ζητάς να εμπειστευτούμε εμείς αυτούς τους μηχανισμούς; Επειδή εσύ τους εμπιστεύτηκες; Δεν πάει ετσι.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Τι ενημέρωση να υπάρξει και απο που; Αν κάνει κάποια κίνηση η ΠΑΕ θα ενημερωθούμε όλοι. Δεν ξέρω άλλον τρόπο. Αν εσύ ξέρεις κάποιον άλλο τρόπο είμαι έτοιμος να τον ακούσω...

Οσο για τον περίεργο τρόπο που ενημερωνόντοσαν ορισμένοι δημοσιογράφοι από την ΠΑΕ αποδεικνύει ότι εγώ δεν είμαι από τους εκλεκτούς ορισμένων. Τα έχω γράψει και θα τα ξαναγράψω και στο μπλογκ και στην εφημερίδα. Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Πολύ απλά...

Και για τον προσβολέα. Είναι γνωστό στους Πανιώνιους ποιος είναι. Ρώτα να μαθεις. Για το κείμνεο. Οτι γράφεται στην εφημερίδα έχει και τη δική μου αποδοχή και ας μην συμφωνω.

Γιατί εγώ δέχομαι επώνυμα την αντίθετη άποψη κύριε pgss1890 και αν χρειαστεί απολογούμε όπως τώρα, κατάλαβες;

re-la-re είπε...

Δεν ήσουν στους εκλεκτους. Aυτο το ξερω. Τωρα που είσαι αυτό θα το δείξει ο καιρός.

Εσυ δέχεσαι την επώνυμη άποψη εμάς όμως μας βομβαρδίζεις με ανώνυμες. Και όχι
δεν είναι δική μου υποχρέωση να πω σε επαγγελματίες δημοσιογράφους αν ρεπορτάζ γίνεται και έξω από την ΠΑΕ. Γίνεται και στο Δημο και στο υπουργείο και παντού. Τρέξτε ψάξτε.

Ούτε είναι δική μου δουλειά να κάνω τον Κλουζώ για να βρω ποιοι είναι οι συντάκτες τέτοιων απαράδεκτων κατά τη γνώμη μου απόψεων.
Εφόσον την δέχεσαι λοιπόν δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμάς μην ζητήσεις να την δεχτούμε.

Καληνυχτα σε σενα λοιπόν.

Sot Rods είπε...

Προς Επώνυμο "δημοσιογράφο",

Πρώτον δεν μου αρέσουν οι τυρόπιτες. Δεύτερον μου είναι λίγο δύσκολο για το Σάββατο γιατί θα είμαι εκτός Ελλάδος. Αν θέλεις έλα αύριο στο Βενιζέλος να σε κεράσω ένα ποτάκι και να σου διαβάσω καμιά ξένη αθλητική να ανοίξει λίγο το ματάκι σου. Τρίτον, επειδή θα λείπω, περιμένω να με ενημερώσεις δημοσιογραφικά (τρομάρα σου) για το ματς της Τετάρτης, από όποιο όργανο πληρώνεσαι τέλος πάντων για να γράφεις για την ομάδα μου. Τέταρτον, τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του BRf, αν μου τα ζητήσει. Πέμπτον, το blog όντως δεν έχει διαφήμιση. Με άλλα λόγια τα "άρδην", "ρήξη", "ενώτιον (κόσμημα)", "the lab (tshirts)" είναι απλές αναφορές προϊόντων και δεν εμπίπτουν στο νόμο περί διαφήμισης οπότε δεν είναι υποχρεωμένα πληρώσουν διαφημισόσημο κλπ.

Καληνύχτα (όντως)

Ο Ανωνυμος υβριστής που φοβάται (κατ'εσέ) να στα χώσει κατά πρόσωπο.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Στιβ είσαι τόσο Πανιώνιος που δεν ξέρεις πότε παίζει η ομάδα σου. Βέβαια αν ενημερώνεσαι από ξένο Τύπο (χι, χι, χι) είναι πιθανό να μην ξέρεις πότε παίζει ο πανιώνιος. Την Τεταρτη λοιπόν δεν παίζουμε τίποτα. Ισως καμιά πρέφα... Την άλλη Τετάρτη,. 18/2 ναι παίζουμε κύπελλο.

Αυτά που αναφέρεις σαν διαφημίσεις άσχετε είναι περιοδικά καιε φημείδες που γράφω, τον ενώτιον ειναι Πανιώνιου και το Lab φτιάχνει μπλούζες για τους Πάνθηρες.

Οταν θα έχει το θάρρος (γιατί δεν το έχεςι και κρύβεσαι πίσω απ' το πληκτρολόγιο) να μου τα πεις κατά πρόσωπο σε περιμένω.

Εξάλου τόσο πανιωνάρα είσαι κάποια στιγμή θα έρυθεις στρο γήπεδο ή μήπως δεν ξέρεις που παίζει ο Πανιώνιος;

@ pgss1890

Ρεποράζ για το γήπεδο στο Δήμο ή στο ΥΠΕΧΩΔΕ δεν γίνεται. Πρώτα θα κάνει κίνηση η ΠΑΕ και μετά οι υπόλοιποι.

Αυτά

Υ.Γ. Aγαπητέ BR δεν είναι να έχεις την ίδια ευαισθησία για το υβρεολόγιο του Στιβ που είχες με εμένα που είπα εμπαθέστατο τον pgss1890. Γιατί άραγε;

Sot Rods είπε...

BRf,
Zητάω συγνώμη για την αποψινή κατάχρηση της φιλοξενίας σου. Επίσης από όλους τους καλοπροαίρετους φίλους που διαβάζουν το blog. Για τους άλλους -κομπλεξικούς και μη- δεν πειράζει. Καλή καρδιά.

Θα λείψω για μεγάλο διάστημα αλλά θα σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ. (Αν πάμε τελικό, μέχρι και τσάρτερ θα νοικιάσω για να είμαι παρών :))

Καλή τύχη στην ομάδα μας (και μυαλό σε όλους).

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ Steve. Ωραίος. Βρίζεις και ξαφνικά εξαφανίζεσαι...Ελπίζω μέσα στην επόμενη δεκαετία να επιστρέψεις στην Ελλάδα... καλό ταξίδι. και όπως το είπες μυαλό...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Νομίζω ότι έχουμε εκτραχύνει το κλίμα που τείνει να λάβει τη μορφή προσωπικής αντιπαράθεσης.

Η αλήθεια είναι ότι επί προσωπικού, ο θιγμένος μπορεί να εγείρει θέμα και ο Μ. Διόγος αυτό θέλησε να κάνει δικαίως η αδίκως χρησιμοποιώντας και έναν κάπως οξύ χαρακτηρισμό που εν πάσει περιπτώσει θα έλεγα ότι μπορεί και καλό είναι να αποσύρει μια που κάτι τέτοιο δεν αλλοιώνει τα όσα θέλησε να εκφράσει επί προσωπικού.

Από την άλλη όποιος θέλει παίρνει τον Πανιώνιο Κόσμο και όποιος δεν τον εγκρίνει δεν τον παίρνει. Δεν βλέπω το λόγο να τον κατακρίνουμε σαν φερέφωνο της ΠΑΕ. Και δεν είναι η ΠΑΕ κάποιος εχθρός μας, είναι η διοίκηση και η ιδιοκτησία που η κριτική μας αποσκοπεί στη βελτίωση και τον ορθολογισμό της.

Τώρα καλό είναι η κριτική να είναι στα πλαίσια που δεν θίγει ατομικά τον άλλο και στο κάτω-κάτω το να εκπροσωπεί κάποιος τις απόψεις της ΠΑΕ δεν είναι κάποιο έγκλημα. Γράφτηκαν βέβαια και άλλα περί ιδεολογίας, δεοντολογίας, ρατσισμού κλπ...που πάνε μακριά τη βαλίτσα και που όπως είπα και πιο πάνω σε όποιον δεν αρέσει το έντυπο, το απορρίπτει και δεν το παίρνει...Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε του το δίνουν με το ζόρι.

Είναι σαφές σε όλους μας ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από πολλές εμπλεκόμενες πλευρές και τέλος είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο ιδιοκτήτης δεν είναι κανένας άβουλος και άπειρος άνθρωπος που σύρεται και φέρεται και πιστεύω ότι έχει ώτα και οφθαλμούς και ακούει και βλέπει... και έχει δείξει έστω και με καθυστέρηση να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.

Το σημαντικό είναι να μάθουν όσοι εμπλέκονται από τις αστοχίες και τα σφάλματά τους και να μην ωραιοποιούν τα πράγματα αλλά μέσα από κάποια διαφάνεια προς τον κόσμο της ομάδας που τη στηρίζει και την αγαπά, να προχωρήσουν εποικοδομητικά και διορθωτικά. Τότε θα είμαστε μαζί τους δίχως διχόνοιες και έριδες.
Δεν τελείωνει ο Πανιώνιος με τη φετινή του πορεία όποια και αν είναι εν τέλει αυτή. Πρέπει όμως να υπάρξει μια συγκεκριμένη στρατηγική επιτέλους, που κρατώντας την ομάδα σε κάποια ψηλά επίπεδα να κτίσει και τη μελλοντική βάση της. Αυτόματες υπερβάσεις με γερασμένους υπεράσσους γίνονται δύσκολα και οι μάνατζερς παικτών κοιτάνε την τσέπη τους και το συμφέρον τους αποκλειστικά.

ΥΓ. Νομίζω πως καλό θα ήταν τα υπόλοιπα επι μέρους ερωτήματα που έθεσα σε προηγούμενη ανάρτηση, αν είναι δύσκολο για διάφορους λόγους να απαντηθούν προς τον κόσμο, αν μη τι άλλο να απασχολήσουν σοβαρά τους υπεύθυνους της ΠΑΕ και μερικά και τον προπονητή που ολοκληρωτικά τον έχουμε στηρίξει αλλά οφείλει και αυτός κάποιες εξηγήσεις για κάποιες επιλογές του στις συνεντεύξεις που δίνει.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ιων έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εγώ θα επαναλάβω. Ο αγαπητός BR που ήταν τόσο ευαίσθητος στο "εμπαθέστατος" πυο έγραψα γιατί δεν λεει κάτι για τα όσα υβριστικά και υποτιμιτικά έγραψε ο Στιβ για μένα; Μήπως συμφωνεί; Ακόμα και αυτό θα το δεκτό, αλλά ας το γράψει βρε αδερφέ...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Γιατί αγαπητέ Μάκη είχα το δικαίωμα να πάω το παιδί μου στο θέατρο, όση ώρα περνούσατε ένα εποικοδομητικό απόγευμα.

Δεν θα σβήσω την απάντηση κανενός για να έχουν την δυνατότητα όλοι οι αναγνώστες να αξιολογήσουν την συμπεριφορά όλων σας και κυρίως εσείς οι ίδιοι.

Είναι η τελευταία φορά που θα ανεχθώ τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν το έχετε καταλάβει εδώ είναι BR κυρίως όμως είναι FUN.

Την επόμενη φορά που ο οποιοσδήποτε θα γράψει οτιδήποτε εδώ θα έχει προηγουμένως διαβάσει τους γενικούς όρους δημοσίευσης.

Κανείς δεν δικαιούται να διαταράσσει το κλίμα του blog, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του και πολύ περισσότερο να υβρίζει.

Το θέμα τελειώνει εδώ

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να κανω μια επισημανση για τους παιχτες μας .
Ο μονος καθαροαιμος φορ περιοχης ειναι ο Γκονσαγκα και ενω η ομαδα συνεχιζει να παιζει 4-2-3-1 εδω και καιρο στην επιθεση παιζει ειτε ο Ντελουρα ειτε ο Μπαρκογλου ως αλλαγη , ο μεν πρωτος που η φυσικη του θεση ειναι μεσοεπιθετικος περισσοτερο δεξια ,και ο δευτερος μεσοεπιθετικος και κατα συνθηκη φορ.Αυτο που γινεται με τον Βραζιλιανο δεν το καταλαβαινω απο τη στιγμη που εχει ερθει σωνει και καλα να τον κανουμε μεσοεπιθετικο η κρυφο κυνηγο .Ζητημα να εχει παιξει μια φορα στην φυσικη του θεση.Με τον Αρη επρεπε να ηταν βασικος στην κορυφη της επιθεσης και δεν τον εβαλε ουτε αλλαγη.
Εχω εκνευριστει τρομερα με τον τροπο που παιξαμε με αυτον τον Αρη.

Και ελεος πια οχι αλλο Μαιστοροβιτς στο κεντρο.Το παληκαρι δεν μπορει να δημιουργησει παιρνει την μπαλα εχει μπροστα του 10 μετρα χωρο και ψαχνει να σπασει την μπαλα πισω στα στοπερ.Και να κερδιζα το καταλαβαινω αλλα να χανω και να βιαζομαι και ο αλλος να προωθει το παιχνιδι στην αμυνα μου τι να τον κανω.Τα ιδια και ο σβουρας ο Νικολαου πανω κατω λες και παιζει με τον κωλο.Που ειναι ο παιχτης που θα παιξει κατα μετωπο για να γινω επικινδυνος επιθετικα ?Ο φουκαρας ο Κουμορτζι μονος του παλευε εκοβε εκανε φασεις και ηταν ο πιο επικινδυνος παιχτης για τον αντιπαλο.Ο Ντελουρα λιγος , ο Μπαρκογλου παλι δεν ακουμπησε μπαλα.
Ο Κουκετς επρεπε να μπει απο την αρχη για μενα και να παιξει στα αριστερα οπου δεν εχω καταλαβει ακομα ποιος επαιζε στο συστημα.Και ειχαμε και τον Τραπεζανιδη με τον Μιχαλιτσιο σχολιαστη να πετανε τα μαργαριταρια το ενα μετα το αλλο.
Αναστησαμε τον πεθαμενο τον Αρη ελπιζω να μην αναστησουμε και τον Εργοτελη τωρα.

Κωστας Ν.Σμυρνη

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια καλησπέρα,

Ακόμα και με την μορφή που πήρε η αντιπαράθεση σε αυτό το ζήτημα, χρήσιμη ήταν η ανάρτηση όλου του διαλόγου. Έτσι νομίζω. Θα έλεγα αγαπητε br-fun να μην κατεβάσεις τίποτα. Εκτός και αν παρεκτραπούμε οι συμμετέχοντες στη συνέχεια.

Δεν θα ήθελα να παρέμβω επί της ουσίας. Δεν κρύβω πως είναι σαφής η προτίμηση μου προς μία εκ των δύο απόψεων που εκφράστηκαν, αλλά νομίζω πως ο καθένας κάτι έχει να δώσει τον Πανιώνιο.

Ωστόσο δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό να πω κάτι, καλόπιστα, έστω και ανώνυμα στον Μ. Διόγο. Σε παρακολουθώ ανελλιπως ακόμα και τώρα που διαφωνώ κάθετα σε όσα λες γιά τον Λίνεν. Αποφάσισα να σταματήσω να παρακολουθώ το blog σου, όταν διάβασα την ανάρτηση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μου ήταν σαφές πως ναι μεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις την τακτική του Σταματόπουλου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαιωμα να εξαφανίζεις το επεισόδιο Χούτου. Εκεί, δίκαια ή άδικα, διέγραψα και τη Ρήξη και τον (αγαπητο μου) Γ. Καραμπελιά, και τη συμπάθεια μου γιά την ιδεολογική αυτονομία, και όλα τα συναφή. Μου φάνηκες ένας εντεταλμένος δημοσιογράφος που περίμενες μπας και ξανακαλύψει τον Χούτο ο Τσακίρης, οπότε το επεισόδιο θα έπρεπε να εξαφανιστεί με Οργουελιανές μεθόδους ... Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει! Βοούσαν γιά το επεισόδιο όλα τα μέσα και η ιστοσελίδα σου αναλωνόταν στην τακτική του Σταματόπουλου, αγνοώντας την επίδραση ενός τέτοιου επεισοδίου στην ομάδα (έχω παίξει 10 χρόνια μπάσκετ σε σχετικά ψηλό επίπεδο και γνωρίζω καλά τι σημαίνει κλίμα και ηθικό σε μία ομάδα). Εκεί λοιπον, σε "διέγραψα" από τα bookmarks. Από εκεί και πέρα, επειδή είμαι και "κολληματίας" σε βλέπω σαν να εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία ...

Μπορεί να σε αδικώ. Είναι σαφές. Αλλά κρίνω όσο δίκαια μπορώ, με τα δεδομένα που έχω. Και - γιά παράδειγμα - τα δεδομένα που έχω γιά τη διετία Λίνεν είναι πως ξαναπήρα τα δύο μου πιτσιρίκια και πήγα στο γήπεδο. Και ήμουν περήφανος γιά τον Πανιώνιο, μαζί μου κι αυτά. Γι' αυτό, όταν θα θυμηθείς το καλοκαίρι να μας "ενημερώσεις" γιά την εποχή Λίνεν, πάλι σε διατεταγμένη υπηρεσία θα σε βλέπω. Θα ήθελα να μας τα έλεγες ότα έφυγε ο Λίνεν και είχε ακόμα τη διάθεση - ενδεχομένως - να απαντήσει. Αλλά, έχω μία εντύπωση πως το καλοκαίρι θα δούμε μία κρίση αυτοκριτικής Τσακίρη γιά το θέμα, παρόμοια με αυτή που είδαμε τώρα που έφυγε ο Χούτος. Κάποιοι όμως θυμόμαστε την εικόνα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να πηγαίνει σε δημόσια εκδήλωση με τον ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ Χούτο και να κάνει δηλώσεις (!!) γιά τον πρώην προπονητή και το αντιδιαστελλουμε με την πικρόχολη ανακοίνωση του τώρα που (επιτέλους) τον έδιωξε !! Ε, κάποια στιγμή αυτή η αυτοκριτική (που μου θυμίζει την αυτοκριτική των πάλαι ποτε σοσιαλιστικών καθεστώτων) θα επαναληφθεί και γιά τον Λίνεν!!

Άλλωστε, φοιτητής ήμουν τότε που άκουγα την εξέδρα να βρίζει τον έξοχο Μπράμς. Κουτσό τον ανεβάζανε άσχετο τον κατεβάζανε. Αλλά κάποτε όλα αποκτούν τις πραγματικές τους διαστάσεις και τώρα η εφημερίδα σου τον τιμά ΟΠΩΣ του πρέπει (και μπράβο γι' αυτό). Εύχομαι από την καρδιά μου να μακροημερεύσει η εφημερίδα σου γιατί κάποτε θα αποκαταστησει τον Ewald Lienen εκεί που του αξίζει. Και τις αποκαλύψεις με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις μάλλον θα τις περιμένουμε ακόμα (όπως τις περιμένουμε εδώ και καιρό ...)

Προσπάθησα να είμαι ευπρεπής και ουσιαστικός. Ελπίζω να τα κατάφερα. Αλλιώς, συγχωρήστε με και πρώτος ο οικοδεσπότης ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κώστα, με αδικείς κατάφωρα σε ότι αφορά το επεισόδιο Χούτου πριν το ματς με την ΑΕΚ, καθώς είμαι ο πρώτος δημοσιογράφος που το έμαθα και ΑΜΕΣΩΣ το μετέδωσα στον Σπορ ΦΜ. Κα οταν βρήκα κομπιούτερ το ανέβασα κα στο μπλογκ μου. Τώρα γιατί δεν το συμπεριέλαβα στη κριτική μου στο ματς εμ την ΑΕΚ; Μα γιατί είναι η άποψη μου, ότι δεν επηρέασε γιατί τα λάθη ήταν τεχνικά, δλδ λάθος στήσιμο. Σε τι φταίει αυτό το επεισόδιο Χούτου; Επηρεάστηλε ο Γιώτης; Μα αυτός επέλεξε (σωστά κατ' εμέ) να μην τον χρησιμοιήσει. Και αν θέλεις και κάτι παραπάνω, οι περισσότεροι παίκτες ανακουφίστηκαν που έφυγε. Επαναλαμβάνω αν ανατρέξεις στο μπλογκ μου και το επεισόδιο θα βρεις και όλα τα άλλα. Μάλλον έχεις κάνει λάθος. θα βρω το λινκ και θα το βάλω αμέσως για του λόγου το αληθές.

Οσο για το διατεταγμένη υπηρεσία. Κάνεις μεγάλο λάθος. Είμαι 46 χρόνων και ποτέ δεν μου έχουν υποδείξει τι να πω και τι να γράψω. ΠΟΤΕ και είμαι περήφανος γι' αυτό. Πάντα γράφω την άποψη μου. Είμαι σε διατεταγμένη υπηρεσία (προφανώς από τον Τσακίρη θα εννοείς...) και "κράζω" τον προπονητή που στηρίζει; ή μήπως με έχει βάλει να το κάνω; Μην τρελλαθούμε.

Εχω καταφέρει σε ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα να κρατώ την αξιοπρέπεια μου πολύ ψηλά. Εχω δυο παιδιά είναι περήφανα για τον πατέρά τους.

Παρακολουθώ τον πανιώνιο από το 1978. Ως δημοσιογράφος από το 1982. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την ακεραιότητά μου. Μπορεί να διαφωνεί κάποιος με τις απόψεις μου, αλλά την ακεραιότητα και την τιμιότητα μου, ούτε ο Μπέος δεν τόλμησε να την αμφισβητήσει.

Τώρα δυο λόγια για τον Λίνεν. Εχω γράψει και παραπάνω ορισμένα πράγματα. Στο μπλογκ μου έχω αρχείο, μπορείτε να διαβάσετε ότι έχω γράψει κατά καιρούς για τον Λίνεν. Είναι ιεροσυλία πάντως να συγκρίνεται ο Ούρμπεν Μπραμς με τον Εβαλντ Λίνεν.

Μάκης

Ανώνυμος είπε...

@ Κώστας


http://bluerednews.blogspot.com/2009/01/blog-post_9057.html

Εδω αγαπητέ Κώστα έγραψα για τον Χούτο, αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ. Βλέπεις λοιπόν ότι μάλλον είσαι άδικος γράφοντας: "Μου ήταν σαφές πως ναι μεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις την τακτική του Σταματόπουλου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαιωμα να εξαφανίζεις το επεισόδιο Χούτου". Κανένα επεισόδιο Χούτου δεν εξαφάνισα, αντιθέτω ςαπό το βράδυ της Κυριακής έγραφα ότι ο Χούτος θα φύγει από την ομάδα.

@ BR

Πολύ καλά έκανες και πήγε το παιδί σου θέατρο. Ομως επιμένω να μην καταλαβαίνω. Το υβρεολόγιο του Στιβ προς το πρόσωπο μου είναι το ίδο με το "εμπαθέστατος" που έγραψα για τον pgss1890 είναι το ίδιο;

Μάκης

re-la-re είπε...

Από τον εμπαθέστατο της παρέας (σήμερα πήρα προαγωγή, τέρμα το απλά εμπαθής, αλήθεια Διόγε αυτή η προαγωγή έχει και μισθολογική διαφορά η με τα ίδια θα την βγάλω;)

Πέρα από την πλάκα.

Ιεροσυλία είναι και να συγκρίνει κάποιος την ομάδα που απέκλεισε την Αθλέτικο Μαδρίτης με τη σημερινή και να μιλαει για το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του Πανιωνίου. Και δεν το λέω για το Διόγο, αλλά για όποιον είχε πεί αυτή την βλακεία. Δεν είδα πολλές διαμαρτυρίες γι αυτό όμως.

Γιατί αυτές οι κουβεντούλες χαϊδευαν τα αυτιά αυτού που έχει την ισχύ.

Ας αφήσουμε τις ιεροσυλίες στους παπάδες και ας κοιτάξουμε την πραγματικότητα. Σήμερα και όχι το καλοκαίρι. Βλέπω ότι ο νέος επιθετικός της Ξάνθης βγάζει 3 γκολ, ο επιθετικός του ΟΦΗ σκοράρει κλπ και εμείς περιμένουμε τον Εκρά. Ευτυχώς όμως που είναι καλό παιδί.

Πάντως το εμπαθόμετρο που έβαλα με βρήκε φυσιολογικό, μήπως πρέπει να κάνεις στο δικό σου ένα σέρβις Διόγε;

br fun_atic είπε...

@ Μάκης

Δεν θα κάνω συγκρίσεις υβρεολόγιων. Πήρα τις αποφάσεις μου και τις ανέβασα. Κανονικά θα έπρεπε να σβήσω τα πάντα. Τα αφήνω για να τα σκεφτείτε και να ζητήσει συγνώμη ο ένας για τον άλλο για τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι η αντίδρασή σου ήταν υπερβολική, προκλητική αν θέλεις για αρκετούς από τους αναγνώστες του Blog, που στους λίγους μήνες της λειτουργίας του, έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Θα μπορούσα να καταλάβω την ένταση των απαντήσεών σου, αν έδινες στο blog σου το δικαίωμα απάντησης στα όσα γράφεις. Από τη στιγμή όμως που ανεβάζεις τους τόνους στο δικό μου Blog το θεωρώ κατάχρηση φιλοξενίας, η οποία ελπίζω να μην επαναληφθεί ούτε από εσένα ούτε από τον οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα το ξαναπώ. Το θέμα έχει κλείσει.

zamis είπε...

Εγω εχω καταλαβει ενα πραγμα.
Καποιοι θεωρουν οτι απομειναρια Λινεν υπαρχουν ακομα στην ομαδα(και ''παραδιοικητικα'').
Σταματοπουλος και μερικοι παικτες πρεπει λοιπον μεχρι το καλοκαιρι να εξαφανιστουν οχι γιατι μας κανουν η δε μας κανουν αλλα γιατι τιποτα δεν πρεπει να θυμιζει την καταραμενη περιοδο Λινεν..

υ.γ
ακου ιεροσυλια..αυτο κι αν ειναι εμπαθες

br fun_atic είπε...

Zamıs, σε παρακαλώ. Το θέμα έχει κλείσει. Αν θέλεις κάποια διευκρίνηση στείλε μου mail...

zamis είπε...

brfun

ok+sorry

απλα σε λιγο θα μας δερνουν και μονο που θα λεμε Λι...

br fun_atic είπε...

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Απλά θέλω να σου πω κάτι in private. Στείλε μου mail.

zamis είπε...

Κωστα Ν.Σμυρνη

δυστυχως ουτε ο Γκοζανγκα ειναι καθαροαιμο φορ περιοχης,επιθετικο χαφ ειναι ο ανθρωπος.
Το πληρεστερο ροστερ ειναι το καλυτερο ανεκδοτο της σεζον,αλλα ξεχασα φταιει ο Λ..σσσ..φαλιαρα!

Costas
εγραψες!

Griniaris είπε...

Μήπως πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Σταμ για τον Κουμορτζί;΄Εχει παίξει κάποιος καλύτερα φέτος σαν σέντερ φορ;
Έτσι κι αλλιώς με Λατκα Λανγκαμπ απελευθερώνεται ο Μαιστόροβιτς και το κέντρο δείχνει(;;;) πλήρες.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε zamis
Με βαση στοιχεια που εχω συλλεξει απο διαφορα site o Γκονσαγκα , ο Λουρενσο κι ο Ντακολ ειναι καθαροαιμοι φορ περιοχης , αλλο αν οι δυο τελευταιοι δεν υπαρχουν καν.. και ο πρωτος προκλητικα αγνοειται απο τον προπονητη.
Δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου απλα το αναφερω ως πραγματικο στοιχειο.
Το σιγουρο ειναι πως ο Σταματοπουλος πρεπει να καταλαβει πως δεν μπορει αλλο να πειραματιζεται αλλαζοντας θεσεις στους παιχτες .Το ειπε και καποιος αλλος για τον Μακο που τον εβαλε με τον Αρη να παιξει αριστερος μεσοεπιθετικος(!),και φυσικα τον Ντελουρα που επιμενει να τον βαζει στην κορυφη της επιθεσης.Η μονη λυση για μενα που ειναι εφικτη με το συστημα που παιζει η ομαδα (4-2-3-1) ειναι Γκονσαγκα φορ και απο πισω κορυφη στην τριαδα Κουμορτζι , αριστερα Κουκετς και δεξια Εστογιανοφ.Και να κανουμε τον σταυρο μας μην τραυματιστει ο μοναδικος φορ που εχουμε.Τα πραγματα ειναι τραγικα.Ας μας πει καποιος επιτελους γιατι αποκτηθηκε ο Ντακολ το καλοκαιρι και γιατι ο Λουρενσο σε καθε παιχνιδι του Πανιωνιου εμφανιζεται στα επισημα να βλεπει το παιχνιδι ?

Κωστας Ν.Σμυρνη

Ανώνυμος είπε...

Να διορθωσω ενα λαθος μου :
Ο Ντακολ δεν ειναι καθαροαιμο φορ περιοχης.

Κωστας Ν.Σμυρνη

br fun_atic είπε...

Παιδιά, όσες αναλύσεις κι αν κάνετε όσο και να διαφωνήσετε, το θέμα είναι ένα. Δεν έχουμε επιθετικούς.

Για να το πω και διαφορετικά, η όποια σχέση του Πανιωνίου με τους κυνηγούς περιορίζεται αποκλειστικά σε αυτούς που κυνηγούν μπεκάτσες και τσίχλες.

Ευτυχώς που έχουν βάλει γκολ ένα σωρό παίκτες και το πρόβλημα κάπως καλύπτεται.

Αν ο Ντελούρα, ο Μπάρκογλου, ο Ντακόλ, ο Λουρέντζο και ο Γκονζάγκα σκόραραν σίγουρα δεν θα αναλύαμε την φυσική θέση του καθενός.

Έλα όμως που οι μισοί είναι τραυματίες, κάποιοι δεν σκοράρουν με τίποτα και ο ένας έχει κάνει στον πάγκο αστραφτερό.

Αυτός δεν είναι παίκτης. Είναι ο Άντερσον Overlay Γκονζάγκα.

zamis είπε...

ετσι ειναι..

Κωστα,καμια αντιπαραθεση,προς Θεου.
Απλα εχω την εντυπωση οτι ο Γκοζαγκα ειναι δεξι επιθετικο χαφ που παιζει μεχρι και ασβεστη και συγκλινει.Αλλα μικρη σημασια εχει που λεει κι ο brfun.

Θα μας εξηγησουν ποτε γιατι ειναι παροπλισμενος?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα BRFun και σε όλους

Χαίρομαι που βρήκα ένα υγιή χώρο να αντλώ πληροφορίες σχετικά με την αγαπημένη μου ομάδα καθώς επίσης και να εκφράζω την άποψη μου ελευθέρα.

Παρακολουθώ σήμερα όλη την ροή του post και θέλω να πω κάποια πράγματα.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Ξέρουμε ότι το τόπι είναι business και ο Πανιώνιος είναι business και δύστυχος βρώμικες business όπως άλλωστε όλες οι business που παίζονται πολλά χρήματα.

Οι φίλαθλοι-οπαδοί είναι οι πιο loyal πελάτες μια εταιρίας η οποία μπορεί να σου πουλήσει ληγμένο, χαλασμένο ή σκαρτο προϊόν και εσύ να το ξαναπάρεις!

Μην φοράμε παροπηδες και μην ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα! Και σε αλλά πρωταθλήματα γίνονται τα αίσχη αλλά έστω βλέπουνε μπάλα. Εδώ και τα αίσχη γίνονται και μπάλα δεν βλέπουμε.

Για τον Πανιώνιο:

για να γίνει και λίγο παιχνίδι(μια που παιχνίδι δεν βλέπουμε φέτος) θα αφήσω υπονοούμενα και περιμένω απαντήσεις.

Αφού διώξανε το γιο του φροντιστή και δεν παίζει βασικός έγινε μεγάλο άλμα φέτος!
Ποιος είναι?

Πάλι καλά που δεν φθάσαμε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο (πολλά τα έξοδα) για τον Σιόβα γιατί τελικά τον δώσαμε δανεικό.

Πόσα ζητάνε από τους γονείς για «ανεβάσουν» το παιδιά τους στην πρώτη ομάδα?

Γιατί μονό ο τερματοφύλακας δεν έπεσε θύμα του rotation και παίζει στην σωστή θέση?

Ποσά € είναι η συμμετοχή στην 18αδα? Αφού δεν φθάνει ο μισθός…

Σε πολύ γενικές γραμμές και με τον ρολό του ποδοσφαιρόφιλου φιλάθλου το συμπέρασμα είναι ένα, η ομάδα δεν παίζει μπάλα γιατί απλά δεν έχει παίκτες που ξερόυν μπάλα και δύστυχος αυτοί που ξερόυν μπάλα δεν παίζουν μπάλα για τον έναν ή τον άλλο λόγω ή έχουν πουληθεί ή δοθεί δανεικοί.


Κρίμα!

ΥΓ. έχω να δω μπάλα από τον Β’ γύρο της περιόδου 2006-2007!

Ανώνυμος είπε...

σε συνέχεια και μια που το έφερε η κουβέντα ιδού κύριοι...

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=18726&catID=42

ο Δημήτρης Σιόβας του ΙΩΝΙΚΟΥ παρακαλώ!!!

br fun_atic είπε...

Να καλωσορίσω τον giorgio loco και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια.

Θα σου απαντήσω μόνο για το θέμα του Σιόβα. Μάλλον κι αυτός είναι καλός αλλά δεν μας κάνει. Η κλήση στην Εθνική δεν είναι και σπουδαία. Αν ήταν η μεικτή κόσμου θα το συζητούσαμε...

zamis είπε...

Ο Σιοβας ειναι αλλος ενας κρικος στην αλυσιδα των αποριων μας.
Λες και ειμαστε φουλ στα αμυντικα χαφ τη στιγμη μαλιστα που ο Νικολαου σερνεται ολη τη σεζον,ο Μακος απο τα νευρα του σε λιγο θα κλωτσαει τους τεταρτους,ο Μαιστο δεν ξερει που παιζει και ο Κουμο πλενει,σφουγγαριζει,μαγειρευει

zamis είπε...

Ξεχασα παλι.
Ο Λινεν φταιει.

br fun_atic είπε...

ξέχασες το χαστουκάκι...you said the L word

br fun_atic είπε...

έχω ενα καταπληκτικό σχέδιο γιά την επιθετική ενδυνάμωση της ομάδας:

1. αγοράζουμε την Α.Ε.Κ έναντι 1€ (τόσο δεν την πουλάνε;).

2. Παίρνουμε πίσω τους Τζιμπουρ και Ενσαλίβα.

3. Κρατάμε όποιον άλλο μας κάνει.

4. Πουλάμε τους υπόλοιπους και το οικόπεδο της Φιλαδέλφειας, κι έτσι δεν μας μένουν και τα χρέη...

br fun_atic είπε...

Ανώνυμε, σε παρακαλώ πολύ να διαλέξεις όνομα. Αυτό είναι κάτι που ζητώ απ' όλους

zamis είπε...

Με Κρεσιτς τι γινεται?

re-la-re είπε...

οπα,

έχει γίνει μια παρανόηση. Εγώ δεν θέλω να μείνουν 500 άτομα στο γήπεδο. Προς Θεού

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Μια καλύτερη ομάδα θέλω. Μια ομάδα που θα χαίρομαι να τη βλέπω. Δεν θα είχα πρόβλημα να μου πουν, φίλε προσπαθήσαμε αλλά φάγαμε πόρτα και δεν προλάβαμε να πάρουμε επιθετικό. Θα το εκτιμούσα. Αλλά όχι τη φάρσα με τον Εκρά.

Ομως εκρά η σκέτο κρά η όποιος και να παίξει θέλω γεμάτο γήπεδο.

re-la-re είπε...

και σε ευχαριτώ Ανώνυμε για τα καλά σου λόγια αλλά είπαμε όλοι παρέα σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

παιδια καλησπερα
σε ολους συνιστω ηρεμια γιατι ολους μας χρειαζεται ο ιστορικος,
δεν υπαρχει εδω χωρος για εκφρασεις οπως φερεφωνα κτλ.
ολοι μαζι πρεπει ναειμαστε ενωμενοι
συγγνωμη για αυτη την παρεμβαση αλλα βλεπω οτι δεν ασχολουμαστε καθολου με την τεραστια επιτυχια των παιδιων μας στο πολο.
ο πανιωνιος ειναι ενας και αδιαιρετος και νομιζω οι πολιστες μας αξιζουν ενα μεγαλο ευχαριστω για την υπερηφανεια που μας εδωσαν ,αξιζουν επισης τηνστηριξη μας γιατι νομιζω οτι μπορουν να μας δωσουν ακομα μεγαλυτερες χαρες.
παιδια να δωσουμε προτεραιοτητα σε οτι μας ενωνει .
με πανιωνιους χαιρετισμους
θοδωρος
ν.ηρακλειο

br fun_atic είπε...

Πριν από λίγο αναγκάστηκα να διαγράψω ένα σχόλιο για τους παρακάτω λόγους:

1. ήταν εντελώς ανώνυμο, 2. περιείχε προσβλητική φράση.

Έστω κι αν η φράση αυτή δεν απευθύνονταν κατά συγκεκριμένου προσώπου εντούτοις δεν είναι ανεκτή.

Να υπενθυμίσω για τελευταία φορά ότι δεν επιθυμώ προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι όποιες προσωπικές επιθέσεις έληξαν χθες.

Θα καλέσω τον ανώνυμο φίλο να κάνει κανονικό login, να λάβει ψευδώνυμο (εκτός κι αν επιθυμεί να δημοσιεύσει κείμενό του επωνύμως) και να σεβαστεί τους όρους δημοσίευσης του brfunatic, όπως αυτοί περιγράφονται στην αρχική σελίδα και εξειδικεύτηκαν χθες.

Φίλε λυπάμαι αν σε στεναχωρώ, αναμένω τις απόψεις σου, καταλαβαίνεις όμως ότι πρέπει να τηρούνται και κάποιοι κανόνες. Ιδίως όταν ένα blog επιθυμεί να είναι όντως όαση.
brfunatic

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Από χθες που εγκατέλειψα την προσπάθεια κατευνασμού στις 42 αναρτήσεις, υπήρξε πολύ συνέχεια σε ηπιότερα επίπεδα κατόπιν της ορθής επέμβασης του BR.

Δεν θα επανέλθω στο σχολιασμό των ίδιων εμμονών με συγκεκριμένα πρόσωπα που ταλανίζουν εδώ και καιρό το σύλλογο.
Απλά θα προσθέσω μερικές πληροφορίες και σχόλια σε διάφορα θέματα που εθίγησαν.

Σχετικά με Anderson Gonzaga, στην wikipedia η καταχώρηση τον αναφέρει striker, στην Blooming από όπου τον πήραμε αναφέρεται σαν forward και σε Γερμανικά sport sites αναφέρεται σαν Mittelstürmer (=center forward).
Όντως φαίνεται να υστερεί σε ορμή, ταχύτητα και δύναμη για φορ περιοχής, αλλά αν δείτε και τα γκολς του στα links που υπέδειξε ο BR, θα καταλάβετε ότι στηρίζεται κυρίως στην τεχνική. Εν πάσει περιπτώσει με τον Εστογιαννόφ απο πίσω να κάνει παιχνίδι πιστεύω ότι θα αποτελούσε κάποια εναλλακτική λύση, αν δεν μας ενδιέφερε να φανεί ο Ντελούρα για να τον δώσουμε το καλοκαίρι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, μέσα σε αυτό τον κυκεώνα διαπλοκής που έχει μπλέξει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.
Και στο κάτω-κάτω τον Μπάρκογλου τον έχουμε δει, ξέρουμε πως και αυτός δεν είναι κανονικό φορ, δεν έχει δώσει τις λύσεις οπότε δεν καταλαβαίνω την εμμονή. ΟΚ ο προπονητής ξέρει καλύτερα αλλά έχει και τις ευθύνες των όποιων πράξεων και παραλήψεων...Παρακαλώ να μην χρεωθώ ότι συνομωτώ κατά Γιώτη γιατί ξέρετε ότι τον έχω στηρίξει ένθερμα και προσπαθώ πάντα να κάνω κριτική και όχι να ζητήσω κεφαλές επί πίνακι.

Για τις προσωπικές επιθέσεις δεν θ' αναφερθώ περαιτέρω, σεβόμενος την εντολή του blog owner απλά επισημαίνω ότι παρουσιάσαμε λυπηρό θέαμα και κατανείμαμε υπέρογκες ευθύνες στις "ΒΙΤΡΙΝΕΣ" του μαγαζιού, ξεχνώντας ότι υπάρχει μαγαζάτορας, διευθυντής της επιχείρησης, προσωπάρχες παλιοί και νέοι και υπάλληλοι.

Για την ιδέα να μονιμοποιήσουμε τον Κιουμουρτζί σαν φορ, μου θύμισε κάτι που έλεγε ένας σχετικά μεγάλος σε ηλικία φίλος στο ματς με Πανθρακικό, φωνάζοντας με μένος προς τον Σταματόπουλο να βάλει τον Εστογιανόφ φορ.
Εντάξει παιδιά, μην τους "χαλάσουμε" όλους στο βωμό της "λύπης" των κυρίων υπευθύνων που δεν πήραν φορ το Γενάρη.

Και κάτι ακόμα. Μήπως άξιζε λέω τον κόπο να προσπαθήσουμε λίγο πιο πολύ για τον Σαμπόριο, που και ταλεντάρα είναι και καλός γκολτζής αλλά και αν παίρναμε και το 50% των δικαιωμάτων του πιθανότατα θα βγάζαμε σύντομα τα χρήματα που δαπανήθηκαν (ήδη φαίνεται να έχει προσφορές από premier league).
Τέλος αν πιστεύσουμε τα διάφορα computer games (FIFA, PRO, Football manαger κλπ) o Εκρά θα είναι στο τέλος του 2010, ο νέος Ντρογκμπά. Άρα έχουμε ελπίδες...Ελπίζω να μην κάνουμε βέβαια τις μεταγραφές με σύμβουλο τη βάση δεδομένων τέτοιων παιχνιδιών.