Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Επιστροφή του τρομοκράτη στην πλατεία!!!


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε αθλητικούς διαδικτυακούς τόπους ο Ρεφίκ Τζιμπουρ επιστρέφει στην πλατεία. Η είδηση αυτή κυριολεκτικά ξάφνιασε ακόμη και τους πιο φανατικούς φίλους του Πανιωνίου καθώς όλοι μας γνωρίζουμε καλά την επιμονή που είχε δείξει ο Ρεφίκ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να συγκατατεθεί ο Πανιώνιος στην μεταγραφή του.


Η επάνοδος του Ρεφίκ είναι ένα κόλπο γκρόσο του νομικού τιμ της ομάδας μας, το οποίο είχε προνοήσει να τεθεί όρος στο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον οποίο σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής έστω και μίας από τις συμφωνημένες δόσεις, η ομάδα μας μπορούσε να απαιτήσει άμεσα την καταβολή του συνόλου των οφειλομένων ή να αξιώσει την επιστροφή του παίκτη.


Με εξώδικο λοιπόν που επιδόθηκε χθες στην Α.Ε.Κ, ο Πανιώνιος ενεργοποίησε τον παραπάνω όρο του συμβολαίου και αξίωσε την επιστροφή του παίκτη με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Α.Ε.Κ. Ο δικέφαλος έχει την υποχρέωση, σε περίπτωση τραυματισμού του παίκτη να καταβάλει στην ομάδα μας το πλήρες ποσό που προβλέπει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του Ρεφίκ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος είναι εξασφαλισμένος σε κάθε περίπτωση.


Ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην πλατεία, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι το κλίμα στην Α.Ε.Κ δεν ήταν το ιδανικό γι’ αυτόν.


Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, καθώς είναι γνωστό ότι η φυγή του ΓαλλοΑλγερινού παίκτη συντέλεσε κι αυτή στην μέτρια φετεινή αγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

13 σχόλια:

zamis είπε...

καλη πρωταπριλια!

με τον πονο μας παιζεις κακε ανθρωπε..

br fun_atic είπε...

Υπάρχει ένα θεματάκι με τον αριθμό της φανέλας του Ρεφίκ. Τόσο το 9 όσο και το 10 τα έχουν άλλοι.

re-la-re είπε...

Μπορεί να πάρει το 5. Νομίζω ότι τόσους έχει δείρει από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

br fun_atic είπε...

Μπορεί να πάρει και το 16. Γιατί τόσα γκολ είχε σημειώσει.

zamis είπε...

Τελικα η επισκεψη Τσακ στο Κορωπι και τα οσα συνεβησαν με Σταμ μοιαζουν αληθινα.
Αν ο σκοπος ειναι η ''αφυπνιση'' της ομαδας η/και η ωθηση σε παραιτηση του Σταμ εν οψει Νιοπλια,λυπαμαι αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα και δεν εμπνεουν καμια εμπιστοσυνη για το μελλον.
Για αλλη μια φορα.

zamis είπε...

Ασχετο,ο ΑΚ γραφει οτι ο Λινεν αρνηθηκε προταση του Ρεμου για 700.000 το χρονο..και αυτο δεν ειναι σιγουρα πρωταπριλιατικο!..

br fun_atic είπε...

να αλλάξω το πρωταπριλιάτικο και να το μετατρέψω σε "Οι Γερμανοόι Ξανάρχονται στην πλατεία";

Slippy είπε...

Kala pantws to pio gamato einai afto me to Mhno kai ta diarkeias VIP pou agorase gia na vlepei ton Istoriko.....lol

zamis είπε...

Σταματοπουλος στο σημερινο Φιλαθλο ερωτηθεις εαν ισχυουν αυτα που ακουστηκαν περι ''μηνυματος'' Τσακιρη:

''ναι,ο κ.Τσακιρης μου ειπε να παραιτηθω αν χασουμε στη Λαρισσα''

και επισης,το αρθρο με υπογραφη Β.Κολλαρου αναφερει:

''η κατασταση παντως παραμενει τεταμενη στα αποδυτηρια του Ιστορικου..ενδεικτικο του κλιματος που επικρατει στα κυανερυθρα αποδυτηρια,ειναι οτι και χτες παραλιγο να υπαρξει επεισοδιο,οταν Γουνδουλακης και Μπαρκογλου ''στραβωσαν'' ακουγοντας το Μανιατη να βριζει σε μια ασκηση και του απαντησαν,χωρις ωστοσο να δοθει συνεχεια.''

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά έχουμε γίνει μιά ωραία ατμόσφαιρα. Πως θα τα καταφέρει τώρα ο Νιόπλιας σ' αυτά τα οικογενειακά αποδυτήρια, ο Θεός και η ψυχή του...

Griniaris είπε...

Αποδυτήρια,ποια αποδυτήρια;
Οι παίκτες θα αλλάζουν σε ανοικτό χώρο ώστε να αποφευχθούν "τυχαία" περιστατικά όπως αυτό της cosmote προ ημερών...
ΥΓ.Τουλάχιστον για μια μέρα(χθες) είχαμε καλή ομάδα.Που να γύρναγαν και οι άλλοι.

zamis είπε...

Ο Λινεν φταιει ρε,ξεκολληστε

zouri1 είπε...

γελατε αλλα μη σας ερθει ξαφνικο αμα ερθει ξανα πισω.Αμα βρει λεφτα το Αεκακι θα τον αφησει να φυγει,γιατι θα θελουν κατι καλυτερο και πιο ηρεμο