Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ


Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του Πανιωνίου η παρακάτω ανακοίνωση της Π.Α.Ε: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώτη Σταματόπουλο. Μετά από 3 χρόνια που πορευθήκαμε μαζί, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία".

Η διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώτη Σταματόπουλο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικαταστάτης του στον πάγκο θα είναι ο Βέλγος Εμίλιο Φερέρα.

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα τεχνικό και βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση νέου προπονητή.

34 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Στοιχειώδης ευγένεια επέβαλε να μην δημοσιοποιηθεί η συμφωνία με τον Φερέρα πριν από τη λήξη της περιόδου και τουλάχιστον ένα θερμότερο μήνυμα. Με όλα αυτά δύο ομάδες εμφανίστηκαν την Κυριακή με προπονητές που ήταν ήδη φευγάτοι. Η στήριξη του Τσακίρη στον άνθρωπο που έπαιξε κορώνα – γράμματα την καριέρα του για ‘μας εμάς συμπυκνώθηκε σε δύο αράδες τυπικότατης ανακοίνωσης.

zamis είπε...

καλο!!!

br fun_atic είπε...

deja vu

re-la-re είπε...

Καλά αυτή η ανακοίνωση, το σχόλιο στη σελίδα του Παπαδάκου με τίσλο "Τέλος Εποχής" την είδατε; Και όποιος την είδε ας εξηγήσει και σε μένα τον άσχετο σε τι αναφέρεται

br fun_atic είπε...

Εννοεί, αν τον ερμηνεύω σωστά. ότι τελείωσε ο χειμώνας, βάζουμε τα παλτά στο ντουλάπι και κυκλοφορούμε λόγω ζέστης με πιο ελαφρύ ντύσιμο. Οι άνδρες με το λευκό σλιπ και οι γυναίκες με ρόμπες ξεκούμπωτες.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

OK. Παλτά κατά την επικρατούσα τάση στην ΠΑΕ ήσαν οι ποδοσφαιριστές που επρόσκειντο στο Γερμανικό μπλοκ, δηλαδή Ντελούρα, Μαιστόροβιτς κλπ. Πιθανόν και τον Μάκο στα παλτά να τον εντάσσουν!!! Αντιθέτως ο Εκρά είναι "ταλέντο" και επιτυχημένη μεταγραφή πιθανόν. Να θυμήσω ότι και ο Λουρέντσο παίκτης του Λίνεν ήταν και ο Κιουμουρτζί επί Λίνεν μετεγράφη. Δεν βγαίνει άκρη έτσι. Στο κάτω-κάτω της γραφής ας σεβαστούμε εμείς οι ίδιοι όσους φόρεσαν την κυανέρυθρη φανέλα. Παίκτες μας ήσαν έστω και αν φύγουν. Καλοί ή κακοί υπήρξαν ένα κομμάτι πλέον της ιστορίας μας.
Εν πάσει περιπτώσει κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία αντιπαράθεσης, που τρώει τις σάρκες του συλλόγου και δεν κλείνει με τέτοιες ειρωνίες. Νομίζω ότι δεν αρμόζουν και στο πνεύμα σύμπνοιας που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε για τη νέα περίοδο.

br fun_atic είπε...

Γιά πήγαινε από το φόρουμ να δεις τι παίζει και ύστερα θα καταλάβεις γιατί δεν κλείνει αυτός ο κύκλος. Γιατί πως αλλιώς μπορούν να φύγουν τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας αν δεν γίνουν παλτά;Θα κλείσει όμως που θα πάει. Απ' ότι φαίνεται θα μείνουν ο Κούμο και ο Μανιάτης στο ράφι και ξεπουλήσαμε...

re-la-re είπε...

Καλά εξακολουθείς και διαβάζεις το φόρουμ; Πολύ ανθεκτικο σε βρίσκω. Ισως είναι αυτές οι σάρκες που σου περισσεύουν. LOL.

br fun_atic είπε...

έχω σάρκες να φάει όλη η 3. Βέβαια αν αρχίζω να τρώω κι εγώ βλέπω τα διαρκείας να πέφτουν σε μονοφήφιο νούμερο...

re-la-re είπε...

Και επίσημα ο Λίνεν στην Ανόρθωση. Για να δω όλους αυτούς τους δήθεν που ρωτάγανε που πήγε αυτός ο προπονητής.

Αλλα τι ξερουνε από τακτική οι κουμπάροι; Ας ρωτήσουν τους δικούς μας φωστήρες δημοσιογράφους να μάθουν.

Μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι λένε οι παπάδες και μάλλον έχουν δίκιο.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

To περί ειρωνειών που ανέφερα πήγαινε προφανώς στις γούνες του ΠΑΝΘΕΟΝ και στις ζακέτες του ΦΑΝΤΑΖΙΟ των 70s και όχι στα σχόλια του blog. Νομίζω ότι βγαίνει ένας ρεβανσισμός που καταντάει ανεξήγητος, ιδίως τώρα πια, αλλά ίσως να είμαι πλεον τελείως εκτός κλίματος...και ανενημέρωτος. Απλά πιστεύω πως όλοι πρέπει να κοιτάξουν πραγματικά μπροστά πλέον και να κάνουν και λίγο αυτοκριτική, γιατί είναι φανερό πως τα περυσινά χάλια είχαν πολλούς υπαίτιους και όχι έναν αποδιοπομπαίο τράγο.

Steve είπε...

Δεν έχει νόημα να ασχολείστε με τους Παπαδιόγους. Τόσο ξέρουν, τόσο τους κόβει, τόσο γράφουν. Υπάρχει και μεγάλη ανεργία. Το μεροκάματο να βγαίνει.

Θα χαρούν μπαλίτσα στο νησί και σκέπτομαι μήπως θα άξιζε από τον Σεπτέμβρη και μετά, καμιά βόλτα προς τα εκεί για να δούμε κανένα ματσάκι. Προς το παρόν βάζω στα αγαπημένα μου το http://www.anorthosisfc.com/index.php

br fun_atic είπε...

Διάβαζα σήμερα ότι ο Π.Α.Ο.Κ καραδοκεί γιά τον Ρεκόμπα. Ας κοιτάξουν να πληρώσουν κάτι καφέδες, κάτι ποικιλίες και κάτι μπύρες που χρωστάνε από πέρσι στον μπουφετζή του μεγάρου κι ας αφήσουν τον Ρεκόμπα...

dimosthenis είπε...

Αν τα "κυανέρυθρα νέα" εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους, λέγε με Διόγο, ελάχιστα μ' ενδιαφέρει. Αν εκφράζουν την επίσημη γραμμή του Πανιωνίου, λέγε με Τσακίρη, με ενοχλεί ένα κλίμα εμπάθειας προς το Λίνεν που έπιασε ξώφαλτσα και το Σταματόπουλο. Όμως ας το κλείσουμε εδώ. Υπάρχει πια νέος προπονητής και διαμορφώνονται νέες καταστάσεις.
Μας απασχολεί το θέμα των μετεγγραφών βασικών μας παιχτών. Μάκος, Μανιάτης, Ρεκόμπα, Εστογιαννόφ.
Ο πρώτος δήλωσε πως ο κύκλος του στον Πανιώνιο έκλεισε και δε του φθάνει το ΟΥΕΦΑ. Τι να τον κάνω έναν τέτοιας νοοτροπίας ποδοσφαιριστή; Να είναι μονίμως εκνευρισμένος και να αποβάλλεται σε κρίσιμα ματς, τα οποία στη συνέχεια χάνω; βλέπε ΟΦΗ, ΠΑΟΚ. Η να τον έχω μονίμως πρωτοσέλιδο στις φυλλάδες για το ποιος θα τον πρωτοπάρει και να μου χαλάει το κλίμα στην ομάδα; Να μείνουν μόνο όσοι θέλουν να μείνουν. Πωλείται λοιπόν ανάλογα με την αξία του και την ηλικία του και κρατώ και δικαιώματα για περαιτέρω πώλησή του. Με τα χρήματα αγοράζω ώριμο αμυντικό χαφ του τύπου Καρντόσο, Ενσαλίβα να μην πω δύο
Αν πωληθεί ο Μάκος δεν πωλείται ταυτόχρονα και ο Μανιάτης, εκτός αν έρθει πρώτα γι αυτόν μια καλή προσφορά. Διαβάζω για το ενδιαφέρον Γαλλικών ομάδων. Ελπίζω να μην είναι φιλολογικό. Ένας από τους δύο λοιπόν κατά τη γνώμη μου προσφορότερος ο πρώτος.
Περίπτωση Εστογιαννόφ Διαβάζω σήμερα στο ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ ότι έχει έρθει ο μάνατζερ του και του γίνεται προσφορά να μείνει δυο χρόνια. Φαίνεται ότι υπάρχει επιθυμία του νέου προπονητή να κρατηθεί ο Παίκτης. Ας μη ξεχνάμε ότι έγαλε τρία γκολ στον Πανθρακα, την προηγούμεν ομάδα του Φερέρα και έβγαλε μάτια. Αν θέλει να μείνει καλοδεχούμενος. Αν πάλι θέλει να φύγει ας φέρει τα 2 εκατομμύρια στην ομάδα και να πάει στο καλό, ειδικά αν μείνει ο Ρεκόμπα.
Άφησα τελευταίο το Ρεκόμπα. Οι τελευταίες εμφανίσεις που τον είδα με Λεβαδειακό, Θρασύβουλο και Αστέρα, αν δεν είχαν σκοπιμότητα, για να αφήσω την καλύτερη εντύπωση στο τέλος, αλλά ήταν προϊόν της καλύτερης φυσικής κατάστασης και της προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο. Θέλω να πιστεύω πως ένας τόσο μεγάλος παίχτης σέβεται την υστεροφημία του και τιμά τον εργοδότη του, αλλά και τους φιλάθλους που τον υπερ-εκτιμούν. Οι δηλώσεις Ρεκόμπα "θέλω να μείνω στον Πανιώνιο" ακούγονται ως βάλσαμο στις ψυχές όλων των φιλάθλων του ιστορικού και δείχνουν την ποιότητα του ανδρός. Ένας τέτοιος Ρεκόμπα ναι είναι λόγος να πάρω διαρκείας, για να απολαμβάνω τις ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις που σε αντίθεση μ' αυτές του Εστογιαννόφ συνήθως καταλήγουν σε γκολ. Είναι μεγάλη διαφήμιση για μια ομάδα να συμπεριλαμβάνει στη σύνθεσή της ένα τέτοιο θρύλο του παγκοσρμίου ποδοσφαίρου, γιατί μπορεί να προσελκύσει και άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές π.χ. Εστογιαννόφ αλλά και να κανει τους νεαρούς δικούς μας π.χ. Μάκο να αποστομώνουν τα τσιράκια-δημοσιογράφους των μεγαλοπαραγόντων του ΠΟΚ, όταν τους ρωτάνε "πώς σου φαίνεται που θα παίξεις δίπλα στον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας Ζιλμέρτο Σίλβα". Να θυμίσω ότι ο Μάκος απάντησε "εγώ έπαιξα δίπλα στο Ρεκόμπα". Πληρωμένη απάντηση για αδιάβαστους δημοσιογραφίσκους που έχουν έτοιμες τις ερωτήσεις από το παρελθόν. Φαίνεται λοιπόν πως η παρουσία Ρεκόμπα κάτι έχει αλλάξει δημιουργώντας προβλήματα στο κατεστημένο, που είχε μάθει στο παρελθόν μόνο να μας υποτιμά και να μας θεωρεί παραμάγαζο.Διαβάζω σε διάφορα σάιτς ότι ο Ρεκόμπα δε μένει με μείωση 50% των αποδοχών ή ότι καραδοκεί ο ΠΑΟΚ για το Ρεκόμπα, πριν ακόμα γίνει η συνάντηση Τσακίρη - Ρεκόμπα. Μια πρόταση που θα τολμούσα να κάνω στον Πρόεδρο είναι να υπάρξει η μείωση στις βασικές αποδοχές με παράλληλα πριμ κατάκτησης θέσης στο ΟΥΕΦΑ, ή κατάκτησης του κυπέλου που να ισοδυναμούν περίπου στις φετινές του αποδοχές και ακόμα μεγαλύτερο πριμ που να ξεπερνάει και τις φετεινές του αποδοχές, αν η ομάδα βγει στο τσάμπιον Λιγκ. Στον ίδιο το Ρεκόμπα προτείνω να δεσμεύσει τον πρόεδρο για να πετύχει τους παραπάνω στόχους με το να βγει η ομάδα ενισχυμένη από τις μετεγγραφές και όχι αποδυναμωμένη.

zamis είπε...

Διαβαζω για Μενδρινο που μενει ελευθερος.Επιθετικο χαφ με καλη τεχνικη και μεταβιβαση αλλα για μενα μονο ως μπακ απ Ρεκομπα.Αν προοριζεται για βασικος ειναι λιγος και με τη διαφαινομενη αποχωρηση Μακου αλλος ενα επιθετικογενης παικτης?

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Η πρόταση του Δημοσθένη για Ρεκόμπα νομίζω είναι πολύ καλή και μακάρι αν δεν έχει πέσει στο τραπέζι, να πέσει εν τέλει.
Και εγώ συμφωνώ ότι το πλέον λογικό σενάριο για την ομάδα ειναι να φύγουν με καλές και για το σύλλογο μεταγραφές οι Μάκος και Εστογιαννόφ, να κρατηθούν Ρεκόμπα και Μανιάτης και να καλυφθούν κενά σε επίθεση κυρίως και άμυνα. Ο Ρεκόμπα με δεδομένες τις τελευταίες εμφανίσεις του, πιστεύω ότι θ' αποτελέσει πόλο έλξης και του χρόνου, οπότε βγάζει και μέσω eternal κάποια χρήματα για την ΠΑΕ. Ας το λάβουν και αυτό υπ' όψη. Το να τον κρατήσεις δείχνει και κάποια δυναμική και διάθεση ανάπτυξης. ΟΚ κρίση έχουμε, για φθηνές λύσεισ μιλάμε αλλά και η φθήνεια τρώει τον παρά. Αλλα και αυτός ας μην κάνει δηλώσεις ότι θέλει να μείνει αλλά ας το δείξει και κάπως έμπρακτα. Με τα όσα πήρε φέτος (τα πήρε θεωρώ...) και με τα όσα πρόσφερε κάτι μας οφείλει σαν μεγάλος ποδοσφαιριστής και για την υστεροφημία του, ώστε να μην μείνει στο ιστορικό του μια αποτυχημένη χρονιά και μάλιστα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Δυο λόγια για Λόλο. Εγώ είμαι ο πρώτος που τον θέλω στην ομάδα (εδώ κάποια στιγμή μαλλώσαμε για το Λόλο σε αυτό το blog μετά το ματς με Ολυμπιακό) αλλά θεωρώ ότι θα είναι και για τον ίδιο και για το σύλλογο καλύτερο αν μπορέσουμε να τον δώσουμε είτε στον ΠΑΟ (όχι σε ομάδα που πληρώνει όποτε νομίζει - βλέπε ΑΕΚ - ΟΣΦΠ δεν ενδιαφέρεται - όχι σε ΠΑΟΚ που επίσης δεν πληρώνει) είτε στο εξωτερικό. Για τους περισσότερους από μας θα είναι πάντα στην καρδιά μας για τα όσα καλά πρόσφερε, έστω και με το όποιο πρόβλημα του στην τελική προσπάθεια. Όπως είπαμε - οι παίκτες που φόρεσαν την κυανέρυθρη φανέλλα πρέπει να μένουν πάντα στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου. Ελιναι ιστορία μας.

Steve είπε...

Επιστρέφοντας στον απολογισμό της χρονιάς θα πρέπει να δούμε λίγο τα εισιτήρια που κόψαμε. Με 2681 εισιτήρια κατά ΜΟ, είμαστε μολις 5οι από το τέλος! Μας πέρασαν σχεδόν όλες οι ομάδες (ακόμα και οι δυο από τους τρεις που έπεσαν στη Β' Εθνική). Το ανησυχητικό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το ανησυχητικό είναι ότι όταν παίζαμε εκτός έδρας τα εισιτήρια που έκοβαν μαζί μας οι αντίπαλοι, ήταν πολύ κάτω από τον δικό τους μέσο όρο!!! Με άλλα λόγια είμασταν τελείως αντιεμπορικοί. Παρά την ατραξιόν (Ουρουγουανούς κλπ) ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο να δει την ομάδα του όταν αυτή έπαιζε μαζί μας. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να το δουν στην ΠΑΕ (έχει αντίκτυπο στο brand name "Πανιώνιος", στις διαφημίσεις κλπ).
Για περισσότερη μελέτη δείτε την παρακάτω σελίδα...
http://www.superleaguegreece.net/season2009/tickets.htm

re-la-re είπε...

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Παράδειγμα η nova (www.novasports.gr) μας δίνει με 3480 μεσο όρο στα εισητήρια.

α)Με τον θρασύβουλο κόψαμε 1157 εισητήρια. Αν είχαμε κόψει ένα λογικό νούμερο (πάνω από 2000) θα είχαμε περάσει την Τρίπολη.

β) Ο μέσος όρος βγαίνει με τα ματς των μεγάλων μέσα. Είναι λοιπόν φυσικό όταν πάιζουν μαζί μας να είναι χαηλότερος ο μέσος όρος τους. Π.χ.
Μεσος όρος Αρη: 11402 εισητήρια.
Αρης-Πανιώνιος: 9534 αλλά
Αρης ΟΣΦΠ: 16370

ή

Μέσοςόρος Εργοτέλη: 2466
Εργοτέλης-ΠΓΣΣ: 2145
Εργοτέλης-Λαρισα: 2119
Εργοτέλης- Ξάνθη 2120
Εργοτέλης ΟΦΗ : 3517

Δεν πρέπει να ξεχναμε ότι φέτος στη Νέα Σμύρνη δεν ήρθαν οπαδοί ούτε του Ολυμπιακού ούτε νομίζω της ΑΕΚ. Αρα αυτά τα εισητήρια σε σχέση με άλλες χρονιές είναι καθαρά δικάμας.Επίσης είχαμε και μια αύξηση στα διαρκείας. Ίσως εκεί οφείλεται και η διαφορά με τη NOVA.

Steve είπε...

Μπορεί και να έχεις δίκιο, φίλε Pgss1890, αλλά πάντως θέλει πολλή μελέτη. Η Νόβα δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη για αυτονόητους λόγους συνεπώς πρέπει να βλέπουμε μόνο το επίσημο site της Διοργανώτριας. Αν πάρουμε λοιπόν μια ομάδα με πολύ κόσμο όπως ο Άρης, βλέπουμε πχ 11 χιλ εισιτήρια με Αστέρα και 12,7 με Σέρρες. Κοντά ή πάνω από τον μέσο όρο τους δηλαδή ενώ στο δικό μας ματς, τα 9,5 χιλ δείχνουν λίγα για τα δεδομένα του Άρη. Αυτό θέλω να πω. Από την άλλη βέβαια, αν θυμάμαι καλά, το δικό μας ματς ήταν Σάββατο βράδυ και live στην (δωρεάν) τηλεόραση πράγμα που σίγουρα έχει αντίκτυπο και για αυτό λέω ότι θέλει μελέτη.

Steve είπε...

Να προσθέσω επίσης ότι η μη παρουσία οργανωμένων δεν σημαίνει ότι δεν ήρθε αντίπαλος κόσμος στα ματς με το ΠΟΚ. Όλοι αυτοί που δεν πανηγύριζαν ανάμεσά μας όταν έμπαινε γκολ, δεν ήταν Πανιώνιοι και ήταν πάρα πολλοί. Ακόμα και στο ματς με τον παοκ, η 2 και η 7ήταν γεμάτες με άγνωστες φάτσες.

Griniaris είπε...

Αυτό που με ενοχλεί στα δημοσιεύματα αν ισχύουν βέβαια είναι η συμπεριφορά της διοίκησης.Ενώ εδώ και αρκετό καιρό άφησε να διαρρεύσει ότι θα ζητηθεί μείωση αποδοχών από το Ρεκόμπα γύρω στις 700 με 800 χιλιάδες από 1,2 και εκείνος ουσιαστικά το αποδεχόταν έστω και μέσω του τύπου,τώρα ξαφνικά φτάσαμε στις 600 χιλιάδες.Αν το δεχθεί άραγε τι θα πουν,τώρα δίνουμε 400;Μήπως άδικα ονειρευόμαστε και κάνουμε προτάσεις και το σχέδιο είναι τελείως διαφορετικό;

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Υποθέτω ότι οι 600000 είναι τιμή εκκίνησης για να τους δίνει ένα περιθώριο αύξησης της προσφοράς τους πιθανότατα ως τις 800000. Ελπίζω δηλαδή να είναι έτσι.

br fun_atic είπε...

Επειδή το 90% της ευθύνης για την πολύ άσχημη φετινή πορεία βαρύνει τη διοίκηση, νομίζω ότι πρέπει να δοθούν ικανά χρήματα για να κρατηθούν όλοι οι παίκτες (ακόμη και ο Εστογιάνωφ) για ένα έτος. Χωρίς τσιγκουνιές και χωρίς προφάσεις οικονομικής κρίσεως. Οι παίκτες από την πλευρά τους οφείλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή και να αποδεχθούν τις σχετικές προτάσεις ακόμη και με μείωση των αποδοχών.
Όλοι τους μας οφείλουν μια καλή χρονιά. Ας κοιτάξουν την καριέρα τους από του χρόνου, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Το τελευταίο ισχύει περισσότερο για τον Μάκο. Ας πάρει τη μεταγραφή του χρόνου. Δεν θα έχει γεράσει.23 ετών θα είναι. Πριν θεωρήσει τον εαυτό του κορεσμένο από τον Πανιώνιο να αναλογιστεί αν η φετινή του απόδοση ήταν αυτή που όφειλε στην ομάδα που τόσο πολύ τον στήριξε...
O Εστογιανώφ από την άλλη ας παραμείνει άλλο ένα χρόνο. Η ομάδα μας τον έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και τον έκανε περιζήτητο. Ας ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρσι. Έτσι κι αλλιώς η μεγάλη πρόταση δεν ήρθε...
Όσο για τον Ρεκόμπα: Πιστεύω ότι θα μείνει. Βέβαια για άλλη μια φορά η διοίκηση δεν παρουσίασε το θέμα σωστά στον τύπο. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ρεκόμπα και να δηλώνει ότι θέλει να μείνει, η διοίκηση να διαρρέει ότι θα του κάνει μείωση 50% και να έχουμε και την απαίτηση από τον Ρεκόμπα να το δεχθεί (δημόσια). Ακόμη κι αν παίξει για λίγα χρήματα και για τον χαβαλέ του έχει μια αξιοπρέπεια και μια πορεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ας την σεβαστούν...Δεν χάλασε ο κόσμος να διέρρεαν ότι δεν επρόκειτο να του γίνει καμία μείωση (κι ας συμφωνούσαν το αντίθετο). Κανείς μας δεν θα έψαχνε το συμβόλαιό του...

zamis είπε...

Ενα ειναι βεβαιο.Τα συγχωροχαρτια στη διοικηση τελειωσαν οριστικα.
Αν δεν δειξουν σοβαροτητα θα μεινουν με τους γκαου-διαφορετικους.

br fun_atic είπε...

Δεν έχουν πρόβλημα. Αν ακούσεις δηλώσεις του προέδρου (όπως μεταφέρονται βέβαια από τις εφημερίδες) θα καταλάβεις ότι διαβάζει φόρουμ και δεν το χορταίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία τα τρία τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος έπασχε από τακτική. Ξεχνάει βέβαια ότι τα δύο από τα τρία βγήκαμε Ευρώπη με μπάτζετ την φτήνιας, κάναμε και καλή πορεία και αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες. Από αυτά τα παικτάκια, από αυτή την τακτική ακόμη κονομάμε και λέμε ότι κάνουμε οικονομικές υπερβάσεις. Και όπως λέει και ο Λιακόπουλος ο καιρός γαρ εγγύς. Γιατί μέχρι πότε θα μπορούμε να πουλάμε τον κόπο του Λίνεν; Κάποια στιγμή θα στερέψει η δεξαμενή και τότε να δούμε τι θα γίνει.
Αλήθεια; Μια που κάνουμε οικονομίες και πλέον θα έχουμε ακόμη περισσότερα χρήματα γιατί δεν φέρνουμε εκείνο το παλικάρι, τον Κοσταρικάνό, που δίναμε τον χειμώνα 1 εκ ευρώ για το 50%; Επίσης μια που αδειάζει το κέντρο, γιατί δεν φέρνουμε όλους εκείνους τους Ισπανούς παικταράδες που ακούγαμε τον χειμώνα (στην θέση των οποίων προτιμήθηκε ο Κούκετς και ο Εκρά); Γιατί δεν φέρνουμε τον Αμπρέου; Αλλά ας φροντίσουμε όλους αυτούς να τους φέρουμε πριν την πώληση δικού μας παίκτη. Όπως θα τους φέρναμε και τον χειμώνα. Γιατί και τότε κρίση είχε...Βέβαια όποιος τα πίστευε όλα αυτά ήταν όντως διαφορετικός. Ένα είδος rain man.

re-la-re είπε...

Για τα εισητήρια ρόλοπάιζει και η φόρμα της ομάδας. Οταν μια ομάδα δεν κερδίζει πέφτουν και τα εισητηρια της. το ίδιο συνέβει και με μας αλλά και με τον Αρη μια περίοδο (πριν το δικό μας ματς ο Αης έιχε 6 σερί ανεπιτθχή αποτελέσματα, μέχρι και ήττα στη Λιβαδειά και μόνο νίκη με τον Ηρακλή, δηλαδή ο κόσμος του ήταν μουδιασμένος).

Π.χ. ΠΓΣΣ--ΟΣΦΠ 2905 εισητήρια. Αν αυτό το παιγνίδι γινόταν στην αρχή της χρονιάς με υπέρβαση ή όχι τα εισητήρια θα ήταν τα διπλά.

Τώρα για τις μεταγραφές το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά. Δεν είναι δυνατόν να αξίζουν μόνο 13 παίκτες να μείνουν στον Πανιώνιο από το φετινό ρόστερ (όπως γράφει η SportDay).

Κυριε Φερέρα, δεν ξεκινάτε καλά.

zamis είπε...

Ξερεις κατι? Απο τη μια λεω δε βαριεσαι αφου ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ολα οσα μας εκαναν να αναθαρρησουμε ηταν εργο Λινεν και μονο.Οποτε τι να περιμενεις και γιατι να χαλιεσαι περιμενοντας απο τον Τσακιρη πραγματα που ειτε δε θελει ειτε δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος στην τελικη.(let the children play)
Απο την αλλη μενεις με αυτη την πικρα της διαψευσμενης προσδοκιας.Και διαβαζοντας για τη δραματικη μειωση budget αεκ(απο τα 11εκατομ. στα 6-εαν ισχυει)και με πωλητηριο σε πρωτοκλασσατους της(και σε Τζιμπουρ γραφει ο Φιλαθλος)σε πιανουν τα νευρα σου για την χαμενη ευκαιρια.

υγ. αυτο το τελευταιο να το ακουει και ο Μακος.

br fun_atic είπε...

Στην Ελλάδα ζούμε: Άλλο πόσα εισιτήρια κόβουμε και άλλο για πόσα εισιτήρια φορολογούμαστε. Αλλά ακόμη κι αν έχουμε να κάνουμε με την απόλυτη φορολογική τιμιότητα, έχω να καταθέσω το εξής. Πολλές φορές είχα ακούσει στην 4 ένα σορό κόσμο να λέει ότι δεν πλήρωσε εισιτήριο, αλλά έρχεται με προσκλήσεις κ.λ.π. Επίσης πολλά από τα παλικαράκια που μας κάνουν τους καουμπόηδες ότι δήθεν είναι μέλη του ερασιτέχνη και έχουν διαρκείας, ας φροντίσουν να μην μπαίνουν τζαμπατζίδικα στο ημίχρονο...
Είμαστε αντιεμπορικοί; Ασφαλώς και είμαστε; Πότε ακριβώς παίξαμε μπαλίτσα τη χρονιά που μας πέρασε; Η παρουσία του Λόλο και του Ρεκόμπα (όταν τέλος πάντων έπαιζε) ήταν αρκετή; Η ανυπαρξία επιθετικών και όλο το φετινό μπάχαλο είχε δημιουργήσει στους φιλάθλους (δικούς μας και ξένους) την εντύπωση ότι έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο;
Όταν ο κόσμος πίστεψε (σωστά ή λάθος) ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια το γέμισε το γήπεδο. Θα ήθελα επίσης να ξέρω ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων σε όλα αυτά τα γήπεδα που έχουν περισσότερο κόσμο. Επιπλέον, μια που αναφέρουμε τα εισιτήρια (πιθανόν για να δικαιολογήσουμε low budget μεταγραφές λόγω και της κρίσης) θα ήθελα να μάθω ποια ήταν τα έσοδα της μπουτικ, πόσες φανέλες πουλήθηκαν και ποια ονόματα ζητήθηκαν περισσότερο (απαράδεκτο να μην υπάρχουν έτοιμες φανέλες με ονόματα και να χρειάζεται να περιμένεις πότε θα βρει χρόνο ο τύπος που κάνει τις εκτυπώσεις). Αυτοί οι παίκτες πρέπει να μείνουν...

Griniaris είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΚΡΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΚ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ(ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

zamis είπε...

ΧΑΙΡEΤΙΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ!!

br fun_atic είπε...

Πάγωσε η τζιμινιέρα. Σήμερα είναι το ραντεβού Τσακίρη - Ρεκόμπα; Ωραία μέρα βρήκαν να μιλήσουν για εκατομμύρια!!!

re-la-re είπε...

Γιατί; Καλή είναι η πρωτομαγιά. Μήπως θα προτιμούσε πρωταπριλιά;

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9BTRODxzZf4&feature=related

zamis είπε...

Η Mπόκα έχει στην ιστορία της την Ελλάδα»
Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Χόρχε Αμόρ Αμεάλ αναλύει τις σχέσεις της ομάδας της Αργεντινής με την Ελλάδα και τον δίαυλο επικοινωνίας που υπάρχει με τον Πανιώνιο.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews ο ισχυρός άντρας του συλλόγου Χόρχε Αμόρ Αμεάλ τόνισε:

«Γεννήθηκα στην πόλη Μπεραζατεκούι του Μπουένος Άιρες. Είχα πολύ ευτυχισμένα παιδικά χρόνια ζωώντας σε μια οικογένεια Ισπανικής καταγωγής με βαθύτερες ρίζες στην Ιωνία. Η παγκόσμια ιστορία μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις καθώς από τον 15ο-18ο αιώνα οι οικογένειες έκαναν μεσογειακή μετεγκατάσταση, μέχρι που άνοιξαν οι δρόμοι για τη Λατινική Αμερική. Από μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Είναι η πιο όμορφη αίσθηση στην Αργεντινή. Οι αλάνες με τα παιδιά τρέχουν πίσω από την μπάλα».




Για την σχέση με τον Πανιώνιο

«Όλα τα χρόνια την υπηρέτησα με πίστη και ταπεινά νιώθω πως πρόσφερα με την ίδρυση 250 σωματείων φιλάθλων της ομάδας με στόχο το επόμενο που σχεδιάζεται με τον Πανιώνιο»




Για την Ελλάδα

«Για τη μεγάλη μητέρα πατρίδα Ελλάδα γνωρίζω πολλά που μου έμαθαν ο συνεργάτης και φίλος Μάριος (Παναγόπουλος) αλλά και η Κυριακή, η φίλη-συγγραφέας που έχει γράψει και την ιστορία ίδρυσης της ομάδας. Είναι μεγάλη μας τιμή για μας στην Μπόκα να γνωρίζουμε την ιστορία των Ελλήνων ιδρυτών της ομάδας από μια χώρα που δίδαξε σε όλο τον κόσμο τη δημοκρατία και διαχρονικά μας έχει δώσει μαθήματα λευτεριάς και αξιοπρέπειας. Σχεδιάζω ένα ταξίδι στην Ελλάδα για να παρουσιάσουμε το βιβλίο για την ίδρυση μας αλλά και να ξεκινήσουμε σχέσεις συνεργασίας με τον Πανιώνιο. Καθώς αυτό που μας ενώνουν είναι περισσότερα από την όποια ποδοσφαιρική σκοπιμότητα. Σε αυτό το ταξίδι θα έχω την τύχη να συναντήσω ανθρώπους που νοιάζονται για όλη αυτή την ιστορία που μας ενώνει όπως ο νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο νομάρχης Σάμου Μανώλης Κάρλας και νο αντινομάρχης Αθήνας Γιώργος Φουντάς. Η φανέλα της ομάδας έχει στην ιστορία της την Ελλάδα. Εμείς οι ίδιοι έχουμε στο DNA μας την Ελλάδα.

gazzetta