Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος - Μαθητική εξέδρα

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Μαϊου, στις 15.00, συνάντηση με θέμα την μαθητική/αθλητική κερκίδα και τις προεκτάσεις του θέματος (αθλητική/μαθητική κερκίδα 2009 - 2010, νεολαία και αθλητισμός, τοπική κοινωνία και πανιώνιος, παιδικό εισιτήριο διαρκείας, κάρτες ελευθέρας εισόδου για όλα τα σπόρ στον Πανιώνιο, ιδέες προς ανάπτυξη κ.α.).

Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων της Νέας Σμύρνης, γονείς μαθητών και αθλητών του Πανιωνίου, γονείς που έρχονται στο γήπεδο με τα παιδιά τους, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές ακαδημιών του συλλόγου και άλλοι εμπλεκόμενοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος.

Υ.Γ
Είμαι πολύ στεναχωρημένος, διότι δεν είχα διαβάσει εγκαίρως την ανακοίνωση αυτή και κατά συνέπεια μου είναι αδύνατον να πάω στη συγκέντρωση. Προτρέπω όμως όλους τους φίλους της σελίδας που θα έχουν τον χρόνο να το κάνουν. Το θέμα της μαθητικής εξέδρας έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη τη σελίδα και οι θέσεις μας είναι γνωστές. Σίγουρα η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Π.Α.Ε ήταν εξαιρετική (αρκεί βέβαια να υπάρχει πραγματική διάθεση να φέρουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο) και ελπίζω οι όποιες αποφάσεις ληφθούν να είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Επιγραμματικά θα ήθελα να αναφέρω ότι η θέση της σελίδας αλλά και των περισσότερων φίλων είναι να δημιουργηθεί μαθητική εξέδρα στην 4 με όλες τις σχετικές ανέσεις και να μειωθεί στο επίπεδο των 300 ευρώ το οικογενειακό διαρκείας γιά τη θύρα αυτή.

2 σχόλια:

re-la-re είπε...

Μην στενοχωριέσαι. Εγω την ειχα δει πριν 15 μέρες και μετά την έχασα. Την έψαχνα την προηγούμενη βδομάδα και δεν την έβρισκα. Και ξαφνικά τη βλέπω σήμερα που το πουλάκι έχει πετάξει γιατί έσω κανονίσει αλλίώς το πρόγραμμα μου.

zamis είπε...

Μπαγιεβιτς ζητησε διακοπη συμβολαιου Τζιμπουρ.
Μηπως...?