Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Σύνοψις


Στον απόηχο της συνέντευξης του προέδρου, την οποία διάβασα αρκετές φορές, και αφού συζητήσαμε αρκετά τα ζητήματα που άνοιξαν, προσπάθησα να κάνω μια σύνοψη στο μυαλό μου, κυρίως για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, την οποία θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας.


Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου το μπάτζετ μας θα είναι μειωμένο. Αυτό μπορώ και να το καταλάβω και να το δεχθώ αναλογιζόμενος τόσο τη διεθνή οικονομική κατάσταση όσο όμως και το ότι αφορά αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε και την τσέπη του.


Οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ο συνειδητοποιημένος πρόεδρος κυρίως για την οικονομική. Βέβαια όταν τα οικονομικά περιορίζουν τις αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας, τότε το θέμα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον και για τους φιλάθλους.


Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις του κου Τσακίρη, μέχρι και σήμερα υποστηρίζει ότι έχει βάλει από την τσέπη του 25 εκ ευρώ από τα οποία τα μισά δεν έπιασαν τόπο. Ακόμη κι αν δεχθούμε ως αληθινό το παραπάνω ποσό τότε είναι ενδιαφέρον τόσο για εμάς όσο και για τον πρόεδρο να μάθουμε τι ακριβώς έγιναν τα 12,5 εκ ευρώ που δεν έπιασαν τόπο. Διότι οι χειρισμοί που οδήγησαν στην απώλεια του ποσού αυτού, σίγουρα έβλαψαν τόσο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας όσο και την μεταγραφική της ικανότητα.


Με το μειωμένο φετινό μπάτζετ και χωρίς να είναι γνωστό αν έχουν περιοριστεί τα περίφημα λειτουργικά έξοδα θα κινηθούμε για τις μεταγραφές. Μέχρι και σήμερα το πιο αξιόλογο όνομα που έχουμε ακούσει είναι ο Φαν Χέρντεν. Είναι μεσοεπιθετικός, λογικά αξιόλογος παίκτης τουλάχιστον σε επίπεδο βιογραφικού, επιρρεπής όμως σε τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται αφορούν ξένους, ελπιδοφόρους και οικονομικά προσιτούς παίκτες.


Αυτό που αναγνώρισα από την πρώτη στιγμή στον κο Φερέρα ήταν η ικανότητα να κάνει καλές και προσιτές μεταγραφές. Στον Πανθρακικό οι μεταγραφικές του κινήσεις ήταν καλές, αφορούσαν όμως μια ομάδα με εντελώς διαφορετική δυναμική και στόχους (ελπίζω). Ο Πανθρακικός αρκέσθηκε σε τέτοιου είδους μεταγραφές, δημιουργώντας όμως επί της ουσίας έναν μικρό ποδοσφαιρικό Ο.Η.Ε. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαστε διατεθειμένοι στον Πανιώνιο να δεχθούμε τον αφελληνισμό της ομάδας. Είναι μέρος της ιστορίας μας και της ποδοσφαιρικής μας κουλτούρας να έχουμε στην ομάδα μας νέους, ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Μέχρι λοιπόν και σήμερα η μοναδική μεταγραφή Έλληνα παίκτη αφορά τον μικρό Λουκίνα, δεν έχει ακουστεί τίποτα για τους δανεικούς νεαρούς μας παίκτες, είναι δεδομένο ότι φεύγει ο Κουτσόπουλος ενώ ακούγονται διάφορα και γιά τον Κοιλιάρα, ενώ έχουμε μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με τα ονόματα των παικτών που θα προωθηθούν από την ομάδα νέων. Είναι γεγονός ότι για το τελευταίο ίσως είναι νωρίς, με δεδομένο ότι ο κος Φερέρα δεν έχει προλάβει να μάθει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα. Από την άλλη όμως το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αποκλειστικά για ξένους παίκτες δημιουργεί σχετική ανησυχία.


Μέχρι και σήμερα ακούγονται πολλά ονόματα για τη μεσαία γραμμή, μολονότι ο κος Φερέρα δήλωνε ότι ο Πανιώνιος έχει από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές στην Ελλάδα. Πιθανόν να γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται να αποχωρήσουν οι Μάκος, Εστογιανώφ και Ρεκόμπα και γι’ αυτό προετοιμάζονται. Σχετικά με την μεσαία μας γραμμή όμως με προβληματίζει ότι μέχρι και σήμερα δείχνουμε παραδομένοι στο θέμα Εστογιανώφ. Δεν έχει ακουστεί σχεδόν τίποτα για συζητήσεις ή για ποσό που τυχόν του έχουμε προτείνει, ιδίως εφόσον όλοι δηλώνουν ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον συγκεκριμένο παίκτη.


Από όλα τα μεταγραφικά σενάρια με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα το θέμα του τερματοφύλακα. Είναι γεγονός ότι μετά την φυγή του Ντρόμπνι (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται) η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση. Ο Κρέσιτς έχει ικανότητες, φρόντισε όμως να μας τις δείξει αφού ήρθε στην ομάδα ο Μπέλιτς και προκειμένου να προσελκύσει προτάσεις (βλέπε Π.Α.Ο.Κ) μεταγραφής, ενώ μας είχε κάψει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Η ομάδα απέκτησε τον Μπέλιτς. Είναι γεγονός ότι την θέση την κατέχει. Δεν νομίζω ότι είναι ο μεγάλος τερματοφύλακας και στη μέχρι σήμερα θητεία του στην ομάδα απλά επιβεβαίωσε την στατιστική καριέρας του που τον θέλει να δέχεται κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι (το οποίο δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικό). Αφού λοιπόν είναι βέβαιο ότι ο Κρέσιτς θα φύγει και αφού ο Μπέλιτς δεν δείχνει να είναι απόλυτα ικανός για την θέση του βασικού, η ομάδα όφειλε να προσεγγίσει έναν τερματοφύλακα που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Είναι δεδομένο ότι οι ομάδες του επιπέδου μας έχουν όλες εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Οι μόνοι που υστερούμε στη θέση είμαστε εμείς. Το φετινό καλοκαίρι υπάρχουν στην αγορά (γεγονός μάλλον σπάνιο) ιδιαίτερα καλοί τερματοφύλακες όπως ο Μάλαρτζ και ο Μπλάζιτς, παρ’ όλα αυτά το αθλητικό ρεπορτάζ της ομάδας μας πληροφορεί ότι ψάχνουμε για νέους και εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Σλοβακία. Ας το καταλάβουμε κάποια στιγμή. Χωρίς μεγάλο πορτιέρο δεν κάνουμε τίποτα.


Άλλα μεταγραφικά σενάρια αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Εσπανιόλ, ύψους 500.000 ευρώ για τον Ριέρα, ενώ υπάρχουν φήμες ακόμη και για τον Λεονάρντο. Αφού λοιπόν το μπάτζετ μας είναι 6,5 εκ ευρώ, αφού είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν το καλοκαίρι, αφού κάποιοι από τους παίκτες που θα αποκτήσουμε είναι φθηνοί, γιατί δεν υπάρχει μπάτζετ για τον Εστογιανώφ; Γενικά μέχρι και σήμερα (είμαστε στην αρχή, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός) δεν έχουμε ακούσει για μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα ενθουσιάσουν τον κόσμο (και δεν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ακριβές μεταγραφές, αλλά για τους κατάλληλους παίκτες στην κατάλληλη θέση). Τα μέχρι σήμερα σενάρια αφορούν αποκλειστικά και μόνο την απομάκρυνση του μεγαλύτερου μέρους του βασικού κορμού της ομάδας, γεγονός που μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει.


Υ.Γ

Έχει αναρτηθεί ένα καινούργιο γκάλοπ. Η βασική του διαφορά από τα προηγούμενα είναι ότι επιτρέπονται οι πολλαπλές απαντήσεις

32 σχόλια:

zamis είπε...

Ειναι γεγονος οτι ο Φερρερα εδειξε πολυ καλα δειγματα γραφης με τον Πανθρακα.Ειναι επισης προφανες οτι θα ηταν ανοητο να εκφερουμε αποψη απο τωρα,με τοσα θεματα ανοιχτα.
Ο προβληματισμος ομως υπαρχει(λογω της διοικητικης ασοβαροτητας που βιωσαμε τοσο δυσαρεστα την προηγουμενη χρονια)και κατα τη γνωμη μου εστιαζεται στο εξης,που εξ'αλλου αναφερεις.
Ο Πανιωνιος δεν ειναι Πανθρακικος οσον αφορα μεγεθος,στοχους και φιλοσοφια(και κυριως το τελευταιο).
Ο Φερερρα αυτο δεν μπορει να το γνωριζει απο μονος του,ειναι κατι που οι διοικουντες πρεπει να τον κανουν να καταλαβει.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι θαυμάζω σε σένα zamis? Ότι έχεις το ΚΟΥΡΑΓΙΟ να διαβάζεις τα μακρινάρια που ανεβάζω και μάλιστα απαντάς σχεδόν πάντα πρώτος...

zamis είπε...

Μακαρι ναταν ολα τα μακριναρια που διαβαζουμε δεξια κι αριστερα τοσο ευστοχα σαν τα δικα σου φιλε brfun.

br fun_atic είπε...

Δεν ήθελα κομπλιμέντα. Πραγματικά χαράς το κουράγιο σου. Γράφω από καρδιάς και παρασύρομαι. Αφού να φανταστείς πολλές φορές κι εγώ ο ίδιος βαριέμαι να ξαναδιαβάσω το κείμενο (γι ' αυτό και μου ξεφεύγουν πολλές φορές ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ λάθη).

Πόσο ακριβός λες να είναι ο Μπλάζιτς; Διάβαζα ένα πίνακα στατιστικών που είχαν αναρτήσει σε ένα Π.Α.Ο.Κτζίδικο site που αφορούσε τερματοφύλακες (http://www.paokmania.gr/index.php/el/articles/football/1222-xalkias-goalkeeper.html). Έχει πολύ καλά νούμερα. Για να δούμε. Κάποια στιγμή είχα ακούσει κάτι φήμες για μεταγραφή του Χαλκιά. Προς πώληση είναι και ο Γκζμπουρνιγκ (με ένα τέτοιο εργαλείο χτυπούσαμε άνετα Ευρώπη).Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ ακριβός.

re-la-re είπε...

Οικοδεσπότα,

βάλε στο γκαλοπ σου και την δυνατότητα παντού. Αλλιώς με όλους αυτούς που φεύγουν δεν έχει νόημα να προτιμήσω κάποια θέση.

zamis είπε...

Συμφωνω με εμπαθεστατο :)

br fun_atic είπε...

Την ώρα που ψηφίζεις μπορείς να επιλέξεις όσους παίκτες θέλεις. Τσέκαρέ τους όλους. Το ερώτημα δεν είναι που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Το ερώτημα είναι για να το πω λαϊκά, που πρέπει να ρίξει ο Τσακ το μαρούλι.
Χωρίς να θέλω να πω τι ψήφισα, θα ήθελα να έρθει ο Σαμπόριο με 1 εκ ευρώ για το 50%. Το μπάτζετ φτάνει (6,5 εκ ευρώ), ανάγκη επιθετικού έχουμε (!!!) και σαφέστατα πριν από μερικούς μήνες τα πράγματα στην διεθνή οικονομία ήταν χειρότερα.
Ερώτηση κρίσεως 1. Γιατί θέλουμε να αγοράσουμε τον Ριέρα και δεν τον νοικιάζουμε όπως είχε κάνει ο Πανθρακικός; Είναι καλός παίκτης (Αν και ο Κουμο έβαλε πιο πολλά γκολ από τον επιθετικό Ριέρα. Στα υπόψιν αυτό). Όμως τα 500.000 δεν είναι κάπως πολλά; Ας κάνουμε και λίγη οικονομία και ας κρατήσουμε τον Εστογιανώφ. Ας πάρουμε έναν καλό τερματοφύλακα.
Γιατί αν θυμάμαι καλά ο Πανθρακικός τους καλούς του παίκτες (ή μάλλον αρκετούς από αυτούς) τους είχε δανεικούς. Γιατί εμείς να αρχίσουμε τα κουβαρνταλίκια; Άλλο Κομοτηνή και ομάδα έκπληξη στην super league (Διαφωνώ και μ’ αυτό. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο Εργοτέλης) και άλλο η μετα – υπερβατική Νέα Σμύρνη. Ή όχι;
Ερώτηση κρίσεως 2: Είναι γνωστά ότι α) ο Ρεκόμπα είχε συμβόλαιο 1+1 που πρέπει προφανώς να ανανεωθεί το καλοκαίρι σε συγκεκριμένη προθεσμία, β) ότι τον ψάχνει η Νικολούλη. Μήπως θα τον βρούμε αφού παρέλθει αυτή η προθεσμία;
Αν τον βρούμε νωρίτερα μήπως θα οφείλεται στο ότι πέραν της προφορικής συμφωνίας που έχει μαζί μας δεν θα τα ΄χει βρει με τους Αυστραλούς; Γιατί καλά τα καγκουρό, καλό που τον θέλουν για ατραξιόν (κάτι σαν το παιδί λάστιχο, τον μασίστα κ.λ.π), καλά τα αυστραλιανά δολάρια, όμως εκεί παίζουν πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να τα βγάλει πέρα αγωνιστικά χωρίς ξεκούραση και προετοιμασία; Ακόμη και στην Ντανούμπιο να θέλει να γυρίσει φαντάζομαι ότι ισχύουν τα ίδια.
Αγαπητέ Αλβάρο κάτσε εδώ, κάνε τις διακοπές σου, κάνε μια σχετική προετοιμασία κάνε και μια καλή οικονομική συμφωνία με τον Τσακίρη και θα είσαι άρχοντας. Σε θέλουμε και πιστεύω ότι μας θέλεις κι εσύ. Εκτός κι αν δεν σε θέλει ο Φερέρα, όπως ο Λίνεν. Στην περίπτωση αυτή θα πάμε μαζί βόλτα στους υπόλοιπους συνδέσμους να το πούμε.
Ερώτηση κρίσεως 3: Αν φύγει ο Κοιλιάρας, ο Ρεκόμπα, ο Εστογιάνωφ και ο Μάκος, πως ακριβώς θα φτάνει η μπάλα στους επιθετικούς που ΘΑ αγοράσουμε;

re-la-re είπε...

Έχουμε σαφές επιθετικό σχέδιο. Θα βάλουμε πάνω στην 9 πολλούς δυνατούς ανεμιστήρες που θα σπρώχνουν την μπαλα στην αντίπαλη περιοχή. Θα πάρουμε και 5-6 ψηλούς και άχαρους και θα τους πεθάνουμε όλους.

zamis είπε...

και οταν αλλαξουμε εστια στο ημιχρονο,τι θα κανουμε?

Griniaris είπε...

Έχετε φαγωθεί με τους επιθετικούς.Αφού έχουμε.Λουκίνας-Εκρά είναι το δίδυμο.Μέσοι δεν χρειάζονται,φτάνει ένας καλός τερματοφύλακας με πολύ δυνατό πόδι.Ε,από άμυνα κάτι θα πάρουμε.
Πέρα από πλάκα συμφωνώ κι εγώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και προσυπογράφω όσα λέει ο br.Εγώ άλλωστε τσέκαρα όλα τα κουτάκια στο γκάλοπ.
Πάντως φοβάμαι ότι η καινούργια χρονιά μόνο με τσικουδιά θα περάσει.zamis ακούς;Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση,κανένας παικτης δεν είναι κακός απλώς δεν έχεις πιεί αρκετά.

zamis είπε...

lol!!

re-la-re είπε...

Οταν αλλάζουμε εστια θα φυσάνε οι φίλαθλοι από την 3. (Δεν βάσουμε ανεμιστήρες στην 3 γιατί θα πλευριτώσουν οι Πάνθηρες και δεν κάνει).

zamis είπε...

Αμα φυσανε απο την 3 βλεπω να ειμαστε συνεχεια στο αραουτ.Ειναι μια τακτικη κι αυτη θα μου πεις.

Griniaris είπε...

Δε ντρέπεστε;Θέλετε να πουντιάσει ο πρόεδρος;

re-la-re είπε...

Μην στεναχωριέσαι, θα βάλει τα φουτερακια της Eternal και θα είναι μια χαρά. ΕΤσι θα πουλάμε και φουτερακια.

τρελοπανιωνιος είπε...

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8215&subid=2&tag=6371&pubid=2081300
δεστε και αυτο

τρελοπανιωνιος είπε...

γιατι εμεις 500000 εωρο ?

zamis είπε...

Σωστη η απορια σου τρελοπανιωνιε,προφανως ειμαστε γκουβαρνταδες...
Και βεβαια η Λαρσα που ειναι βασικος μας ανταγωνιστης και εχει ηδη στρωμενη ομαδα,συνεχιζει να ενισχυεται και παει και για γηπεδο.
Αλλα αυτοι ειναι τυρια βλεπεις,δεν ειναι διαφορετικοι.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Μήπως λέω είναι καλύτερα να πάρουμε τον original Ριέρα, που μένει ελεύθερος από Liverpool, αν δεν κάνω λάθος?
Αν είναι καλός ο άλλος Ριέρα γιατί τον πουλάει η Εσπανιόλ, σ' αυτή την ηλικία; Τώρα βέβαια άλλο Ισπανικό πρωτάθλημα άλλο η ψωροκώσταινα, αλλά κάτι λέει και αυτό. Και είναι σημαντικό ότι στην ψωροκώσταινα, ο Ριέρα σχεδόν παρών σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, μόλις πέρασε σε απόλυτο αριθμό τερμάτων κάτι Ντελούρες και Μπάρκογλου, που παίξανε σε κάτι λίγα ο καθένας, αν δεν κάνω λάθος.
Αν είναι να δοθούν τόσα λεφτά για επιθετικό ας έχει κάποια αξιοπρεπή στατιστικά αν μη τι άλλο. Και εν τέλει προτείνω για οικονομία, ν' απολυθούν οι σκάουτερς γιατί μόνο γνωστοί του προπονητή φαίνεται να μας ενδιαφέρουν και τα ταξίδια σε Νότιο Αμερική στοιχίζουν ακριβά.

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/176395

οριστε Ιωνα,για να μη φωναζεις :)

οσο για τερματοφυλακα..η φτηνια τρωει τον παρα..

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Καλά είμαι σίγουρος μετά και το παράλληλο δημοσίευμα για τη Λάρισα ότι παίζονται παιχνίδια μάνατζερς στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ένα ερώτημα που έχω είναι γιατί διώχνουμε τον Λουρέντζο όπως αναγράφεται, αφού τον περιμέναμε σχεδόν 2 χρόνια να αποθεραπευτεί και μετά τις καθομολογούμενα καλές εμφανίσεις του στο τέλος του πρωταθλήματος.

Αν τον διώχνουμε λόγω οικονομικών απαιτήσεων δεν έχω να πω κάτι. Αν τον διώχνουμε γιατί δεν κάνει στο νέο προπονητή, τότε ο κ. Φερέρα ευελπιστώ να βρεί καλύτερο από τον Λουρέντζο και αναμένυμε σχετικά. Αν τον διώχνουμε λόγω του τραυματισμού του, ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί ενδιαφερόμαστε για τον Βαν Χέερντεν, που απ' ότι διάβαζα και στην Εθνική Ν. Αφρικής τον άφησαν έξω λόγω του τραυματισμού του και τον αφήνει ελεύθερο και η Μπρύζ παρ' ότι είναι 26 ετών μόνο.

Αν βλέπει κάποιος το blog από τους υπεύθυνους για το σχεδιασμό της ομάδας, ας πει στον κ. Τσακίρη, ότι με τέτοιες λογικές χάνει εν τέλει τα χρήματά του. Και είναι ειλικρινά κρίμα.

br fun_atic είπε...

1. Ο Τσακ είναι υπεράνω χρημάτων. Έχασε 12,5 και σου λέει ότι δεν έπιασαν τόπο. Φαντάσου πως αντιμετωπίζει τα ψιλοποσά. Ρε μπας και δανείζει τον Αμπράμοβιτς;
2. Ο Πανιώνιος είναι κλινική. Αποθεραπεύει τους τραυματίες και μετά τους στέλνει στο καλό.
3.Όσο έχουμε τον Κούμο δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά των επιθετικών.
4. Προσφέραμε περισσότερα απ' όσα ζητούσε η Εσπανιόλ γιατί βαριόμασταν να στείλουμε εκπρόσωπο για διαπραγματεύσεις. Τώρα γύρισαν οι άνθρωποι από τη Λατινική Αμερική. Τι είναι 50.000 ευρώ;
5. Για τερματοφύλακα θέλουμε ελπιδοφόρο. Να τρώει 30 γκολ στην σεζόν και όταν βελτιωθεί τον κάνουμε πακέτο στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πλέον το know how.
6. Επειδή όλα αυτά που ακούμε είναι λίγο κουλά, δεν κυκλοφορούμε από τώρα τα διαρκείας, μπας και στραβωθεί κανένας χριστιανός και αγοράσει;
6. Το terra vibe είναι αηδία. 4 ώρες ταξίδι (πήγαινε έλα) για μια συναυλία που απλά αναβλήθηκε.
7. Να συνεφέρει κάποιος τον Gahan.

br fun_atic είπε...

Ήξερα το 4-4-2 στην κλασική του μορφή, 4-4-2 σε ρόμβο, πρώτη φορά όμως ακούω το 4-4-2 με ανεμιστήρες. Μετά από αυτό ο Αλέφαντος θα σκίσει τα πτυχία του. Ούτε ο Χάπελ δεν το ήξερε. Έλα μωρή Πανιωνάρα!!! Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Ένα άλλο ενδιαφέρον που διάβασα είναι ότι ο Φερέρα έχει σε εκτίμηση τον Άντερσον - καλός αλλά δεν μας κάνει - Γκονσάγκα. Κι εμείς τώρα πως θα τον φωνάζουμε; Βρε μπας και έκανε την ανάγκη φιλότιμο;

Στον Άρη έχουν αρχίσει και συζητούν το όνομα του Αμπρέου. Να θυμίσω ότι όπως είχε γραφτεί τον χειμώνα, η μεταγραφή του στον Πανιώνιο κολλούσε μόνο στο οικονομικό (φαίνεται του δίναμε περισσότερα και δεν τα έπαιρνε γιατί ως φίλος του Ρεκόμπα δεν ήθελα να μας ρίξει). Ενημερωτικά αναφέρω ότι στα 15 παιχνίδια που έπαιξε δανεικός στην Ισπανία έβαλε 10 γκολ. Κατά τα άλλα, εμείς δίναμε 1 εκ για το 50% του Σαμπόριο...Ο παίκτης αυτός πωλείται. Αν τον πάρει ο Άρης κλάψτε μανούλες...

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω σε αρκετά έντυπα, ακόμη και σε Πανιώνια, ότι στόχος της ομάδας τα επόμενα χρόνια θα είναι η εξάδα. Αλλάξαμε στόχους; Δεν είναι πλέον η πεντάδα; Γιατί η διαφορά αυτής της μίας θέσης απέχει όσο η Ευρώπη από το Νευροκόπι αγαπητοί φίλοι. Και πάλι δεν μιλάει κανένας!!!

br fun_atic είπε...

Το παρακάτω δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις συνομιλίες του Ρεκόμπα με τους Αυστραλούς:

http://www.sport-fm.gr/article/176421

Καλά πως τα κατάφεραν; Αφού δεν βγαίνει στο τηλέφωνο, αλλά και όταν το κάνει δεν μπορεί να μιλήσει λόγω εξαγωγής δοντιού. Τουλάχιστον σε εμάς έτσι λέει, τρόπος του λέγειν δηλαδή, αφού δεν μπορεί να μιλήσει...Καλά τι δόντι του έβγαλαν; Μήπως είχε καμιά συνάντηση με τον Γκαρσία και έβγαλε όλα τα δόντια;

zamis είπε...

Ο Αρης παιρνει τον Αμπρεου,η Λαρισσα πηρε Σιμιτς-Τριποτσερη κι εμεις δεν αισθανομαστε πολυ καλα..

υγ.γαστρεντεριτιδα το λενε τωρα?

zamis είπε...

Φιλαθλος σημερα(Β.Ζαφειροπουλος)θεωρει δεδομενο τον Σμογε κι απο κει και περα προθεση για φορ απο Αργεντινη,αριστερο χαφ και τερματοφυλακα.

br fun_atic είπε...

Άρα σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο πρόεδρος και όσα έχουμε διαβάσει τις τελευταίες ημέρες: τερματοφύλακας μικρός και ταλαντούχος, 2 αριστερό χαφ και κεντρικός αμυντικός σε προσιτή τιμή, ακριβός επιθετικός από Αργεντινή.

Αν ψάχνουμε γιά δεύτερο ή τρίτο τερματοφύλακα ας μην αγοράσουμε τώρα. Ας κρατήσουμε και τα χρήματα του αριστερού χαφ και ας παραμείνει ο Εστογιάνωφ. Γιά αμυντικό χαφ δεν ακούω τίποτα.

Από όσα ακούγονται μάλλον θεωρώ ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Άντερσον.

zamis είπε...

Συμφωνια με Ρεκομπα?


http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=1&clubid=635

br fun_atic είπε...

Ενδιαφέρον. Βέβαια με όσα είχα ακούσει δεν περίμενα να έφταναν το 1 εκ ευρώ...Γιά να δούμε τι θα γίνει τώρα με Εστογιάνωφ και επιθετικό. (Γιατί γιά όσους διαβάζουν πίσω από τις λέξεις, η ανανέωση Ρεκόμπα μπορεί να οδηγήσει σε ανανέωση Εστογιάνωφ).

Griniaris είπε...

Μακάρι να είναι αλήθεια γιατί η ανανέωση Ρεκόμπα καλώς η κακώς οδηγεί,φαινομενικά τουλάχιστον,σε καλή χρονιά.Για πολλούς λόγους.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/176500

Καλή επιτυχία!!!

Steve είπε...

Link για το blog σου
http://www.tsv1860.de/de/index.php