Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Δηλώσεις Φερέρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο. Είμαι εδώ από την περασμένη Δευτέρα και βλέπω μέρα με τη μέρα ότι ο Πανιώνιος είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και με οργάνωση, πράγματα πολύ σημαντικά για εμένα ενόψει των στόχων που έχουμε θέσει».

«Ο Πανιώνιος την περασμένη σεζόν είχε πάνω από 30 ποδοσφαιριστές. Φέτος πρέπει να δουλέψουμε με λιγότερους και ταυτόχρονα να ξαναοργανώσουμε την ομάδα. Αυτό δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά έχω έρθει με σκοπό να πετύχω αποτελέσματα».

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βλέποντας τη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν, μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Ένα από αυτά, που εγώ τουλάχιστο θα προσπαθήσω να διορθώσω, είναι ότι η ομάδα δέχθηκε πολλά γκολ. Μιλώντας για στόχους, αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος. Να μη δεχόμαστε πολλά γκολ».

«Προτεραιότητα στο χτίσιμο της νέας ομάδας, είναι να δούμε τι θα γίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές, ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή οργάνωση και είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε το μέλλον ακόμα και εάν κάποιοι παίκτες φύγουν. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε, αν δε δούμε πρώτα ποιοί θα μείνουν και ποιοί όχι».

«Σχετικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, υπάρχουν 4 ή 5 που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, μετά από συνεργασία με τον κ. Παυλόπουλο και το τεχνικούς. Έχω δει το προπονητικό κέντρο και αυτό που μπορώ πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις προοπτικές να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι νέοι ποδοσφαιριστές».

«Πιστεύω ότι το κέντρο του Πανιωνίου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Όταν ήμουν αντίπαλος του Πανιωνίου έδινα ιδιαίτερη έμφαση στο πως θα μπορούσα να ελέγξω αυτό το κέντρο, γιατί το θεωρούσα πάρα πολύ ισχυρό».

«Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα, ή θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Πρώτα απ’ όλα το σύστημα. Το σύστημα με το οποίο επιθυμώ να αγωνισθεί ο Πανιώνιος την επόμενη σεζόν είναι 4-4-2. Θα αλλάξουμε επίσης τη μεθοδολογία της προπόνησης, το σκάουτιγκ για παίκτες και για ομάδες, τη συνεργασία με την ομάδα Νέων Κ-21».

«Το τριετές συμβόλαιο ήταν επιθυμία και τον 2 πλευρών. Και της διοίκησης και δικιάς μου. Είναι σημαντικό όταν ξεκινάς να δουλέψεις επάνω σε ένα πλάνο, να έχεις ένα συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια. Ήταν λοιπόν πολύ ευχάριστο που η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να κάνουμε ένα τέτοιο συμβόλαιο».

7 σχόλια:

zamis είπε...

Νομιζω οτι το γκαλοπ σου,εστω και αν δεν εχει στατιστικη αξιοπιστια,δειχνει κατι που κι εγω εισπραττω γενικοτερα.Το μεγαλυτερο μερος των φιλαθλων μας ειναι περισσοτερο η λιγοτερο επιφυλακτικοι και απαιτει πραξεις.
Παντως απο τις δηλωσεις του κραταω τα εξης:
1.Βαζει σε προτεραιοτητα την αμυνα.Επιτελους!
2.Θελει να ψησει νεους.Μακαρι.
3.Θελει να κρατησει το κεντρο μας,δηλ Ρεκομπα,Μακο.Δεν ξερω αν αυτο το τελευταιο επιδεχεται και αλλης ερμηνειας,οτι δηλ το κεντρο μας ειναι πολυ καλο και χωρις το Ρεκομπα.
4.Θα αλλαξει το σκαουτινγκ.Θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα το τι ακριβως εννοει.
5.Επιθυμουσαν ολοι 3ετες.Καλο αυτο κατ'αρχην.

br fun_atic είπε...

θα αναλυσω αυριο το γκαλοπ.

Griniaris είπε...

Μέχρι τώρα ο Φιτσαντωνάκης δεν μας έχει δώσει λόγους να τον αμφισβητήσουμε.Θεωρώ λοιπόν οτι ο Τσακίρης κινείται στη σωστή κατεύθυνση.Το σημαντικό είναι ότι η επιθυμία του να τους κρατήσει όλους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον κάθε παίκτη ξεχωριστά ότι η ομάδα θα έχει υψηλούς στόχους και για τη νέα σεζόν.Κρατάω βέβαια πάντα κάποιες επιφυλάξεις.
Όσον αφορά στις δηλώσεις του Φερέρα αυτό που κρατάω είναι οι 23-25 παίκτες.Με την προώθηση και 4-5 νέων και τις απαραίτητες μεταγραφές σημαίνει ότι θα φύγουν γύρω στους 15 παίκτες.Φοβάμαι πως η μπάλα θα πάρει και κάποιους χρήσιμους.Ευτυχώς ο Μανόλο είναι μέσα στις συμπάθειές του.
ΥΓ.Ο Τζεμπούρ είναι με τα δύο πόδια έξω από την ΑΕΚ.Μήπως να χαρίζαμε τις δόσεις και να τον παίρναμε πίσω;

zamis είπε...

Οντως ο Μανολο φαινεται να μενει.Μακαρι να ισχυσει το ιδιο και για το τοτεμ μου Φανουρη.
Οσο για τον Ραφικ,ζω να ξανακουσω το γηπεδο να φωναζει Τζιμπουρρρρ!
Βλεπεις,οι psycho πρεπει να παιζουν μονο στους psycho :)

br fun_atic είπε...

Και ποιός δεν θα το ήθελε αυτό. Μάλλον όμως μιλάμε γιά σενάριο επιστημονκής φαντασίας. Δεν νομίζω να ήθελε να επιστρέψει ο Τζιμπουρ. Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει το πόσα χρήματα μας οφείλει η Α.Ε.Κ μέχρι αυτή τη στιγμή καθώς και το αν υπάρχει κάποιος σχετικός όρος στο συμβόλαιό του. Μακάρι να επιστρέψει ο τρομοκράτης. Βέβαια ένας μόνο είχε βρει το κουμπί του.

Griniaris είπε...

Τιμή σ'αυτόν που έπαιζε χτες στο fatous olous του Μητσικώστα.Έπεσα πάνω του σε zapping τη στιγμή που σε ερώτηση τι ομάδα είναι απάντησε,τη μεγαλύτερη της Ελλάδας Πανιώνιος.
Δεν κρύβω ότι το μυαλό μου πήγε σ'εσένα zamis όταν ανέφερε κάτι για τσικουδιές.

zamis είπε...

Griniari δεν ημουν εγω!
Θα ψαξω να βρω το φιλο ομως.Τιμη και δοξα!!