Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Συνέντευξη Ρεκόμπα - Εστογιανώφ


Παραθέτω την συνέντευξη των Ρεκόμπα και Εστογιανώφ, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Top Scorer και αναδημοσιεύτηκε στο gazzetta.gr.



Πως αποφασίσατε να έρθετε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου;


Ρεκόμπα: "Μετά από έντεκα χρόνια στην Ιταλία ήθελα να πάω σε μια άλλη χώρα για να γνωρίσω νέες εμπειρίες και να δω νέα πράγματα. Ο Πανιώνιος μου φάνηκε ως μια καλή περίπτωση δεδομένου πως στην ομάδα έπαιζε τότε και ο Λάμπρος (σ.σ. ο Χούτος ντε), ο οποίος είναι ένας καλός μου φίλος".
[Live your myth in Greece with Lambros. Πιθανόν από τον Γενάρη και ύστερα να σου φαίνεται ακόμη καλύτερη περίπτωση].

Εστογιανόφ: "Όλα έγιναν ξαφνικά. Κυρίως, μπορώ να πω, ότι ήρθα στον Πανιώνιο λόγω του Αλβάρο. Γνωριζόμασταν από την Εθνική Ουρουγουάης, είχαμε καλές σχέσεις και ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε σε μια ομάδα". [Live your myth in Greece with Alvaro and Lambros].

-Έχετε μετανιώσει για την επιλογή σας;

Ρεκόμπα: "Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν καλές και κακές στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι και στον Πανιώνιο. Γενικά, πάντως, δεν έχω μετανιώσει που επέλεξα μετά το Καμπιονάτο να έρθω στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνιστώ στον Πανιώνιο". [Ναι. Τι Λοζάννη, τι Κοζάνη!Αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Π.Α.Ο ήπιαμε πολύ φαρμάκι φέτος Αλβάρο].

Εστογιανόφ: "Συμφωνώ με τον Αλβάρο. Παντού υπάρχουν καλές και άσχημες στιγμές. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, που χαίρεσαι να παίζεις για εκείνη". [ Συνήθως οι περισσότεροι χαίρονται να παίζουν για ‘μας μέχρι να έρθει η πρώτη πρόταση. Μετά Αλεμάο. Εμείς πάντως Φαμπιάν δεν θέλουμε να σου κοπεί η χαρά!!!].

-Σε ποια ηλικία ξεκινήσατε το ποδόσφαιρο και αποφασίσατε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με αυτό το σπορ;

Ρεκόμπα: "Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία τεσσάρων ετών, όταν πήγα σε μια ομάδα με τον αδερφό μου. Από τα 13 ως τα 16 μου χρόνια ήμουν στην ομάδα νέων ενός συλλόγου. Μετά το νερό μπήκε στο αυλάκι και
ακολούθησα μια καλή καριέρα".

Εστογιανόφ: "Στα πέντε μου χρόνια με πήγε ο παππούς μου σε μια ομάδα. Επαγγελματίας έγινα στα 17 μου". [ Έτσι και το
brfunaτακι. Έβαλε και μια γκολάρα ο μικρός την Κυριακή, άλλο πράγμα. Περήφανος πατέρας!!!].

-Τι ονειρεύεστε για το μέλλον της καριέρας σας;

Εστογιανόφ: "Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι συνεχώς ως άνθρωπος και ως παίκτης. Πρέπει να είμαι ευγνώμων από τα όσα μου έχει προσφέρει ως τώρα το ποδόσφαιρο… Θέλω να έχω την υγειά μου και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει».

Ρεκόμπα: "Ήρθα στην Ελλάδα για να ζήσω μια νέα εμπειρία. Ο Πανιώνιος θα είναι –εκτός απροόπτου- ο τελευταίος μου σταθμός στην Ευρώπη. Μάλλον θα επιστρέψω στην πατρίδα μου ώστε να χαλαρώσω και να παίζω για την πλάκα μου. Έπαιξα 10-15 γεμάτα χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πληρώθηκα καλά για αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έχω κάνει τόσα χρόνια".

-Πως σας φαίνεται το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος;

Ρεκόμπα: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό, αν και ξεχωρίζουν δύο, το πολύ τρεις ομάδες που το κερδίζει μία η μία και μία η άλλη. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν. Έτσι κι εδώ. Πάντως, το επίπεδο σε γενικές γραμμές είναι υψηλό". [Που τον είδες τον ανταγωνισμό φίλε Αλβάρο; Εδώ μέχρι και ο Π.Α.Ο των εκατομμυρίων έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Ωραίο πρωτάθλημα. Όταν εμείς δίνουμε 6 εκ ευρώ για μεταγραφές, ο Π.Α.Ο δίνει 25, ο Ολυμπιακός ποιος ξέρει τι και οι τελευταίοι δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι των γραφείων τους. Καλά γιά την Α.Ε.Κ δεν το συζητάμε. Κάθε πρωί έχω το δίλημμα. Να αγοράσω αθλητική εφημερίδα ή το Α.Ε.Κάκι].

Εστογιανόφ: "Η άποψή μου είναι ίδια με του Αλβάρο. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υψηλό, αν και ο Ολυμπιακός (κυρίως) και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες και κατακτούν τους τίτλους. Και είναι κάτι λογικό, αφού η διαφορά των μπάτζετ τους σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι μεγάλη". [
Smart boy!!!].

-Με τι ασχολείστε στον ελεύθερό σας χρόνο;

Ρεκόμπα: "Αγαπημένο μου χόμπι είναι το ψάρεμα, όπου πηγαίνω με τον Λόλο στον ελεύθερό μας χρόνο. Πάμε με τα καλάμια μας στην Βάρη και τη Γλυφάδα και περνάμε αρκετές ώρες. Επίσης, όταν είμαι σπίτι μου αρέσει να παίζω
play station και συγκεκριμένα pro".[Έχει θάλασσα η Βάρη; Μάλλον εννοεί προς Λαγονήσι. Καλά, ήθελα να ήξερα τι ψάρια βγάζουν στην Γλυφάδα και κυρίως ποιος τα τρώει. Ας τους εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς πέφτει στον Αργο - Σαρωνικό].

Εστογιανόφ: "Όπως είπε κι ο Αλβάρο πηγαίνουμε συχνά για ψάρεμα. Μια φορά, μάλιστα, είχα πιάσει ένα μεγάλο χταπόδι. Τότε ο “Τσίνο” μου πήρε το καλάμι για να δείξει ότι το έπιασε αυτός [ Έπιασαν χταπόδι με καλάμι; Μιλάμε γιά ΤΗΝαπίστευτη κωλοφαρδία].. Μάλιστα το μαγειρέψαμε και το φάγαμε μετά [ και έζησαν; δεύτερη κωλοφαρδία]. Ήταν καταπληκτικό. Από εκεί και πέρα μου αρέσει να μένω σπίτι παίζοντας
pro ή βλέποντας ταινίες στο dvd". [είναι αυτό που λένε: δεν..... έχουμε προτάσεις που δεν έχουμε, δεν πάμε για ψάρεμα;].

-Η ελληνική κουζίνα πως σας φαίνεται;


Ρεκόμπα: "Αισθάνθηκα μεγάλη έκπληξη μόλις γνώρισα την ελληνική κουζίνα. Είναι εξαιρετική και μοιάζει αρκετά με την κουζίνα της Ουρουγουάης αφού έχει ως βάση της το καλό κρέας. Μου αρέσει πολύ". [Κι εμένα. Γι αυτό διαμαρτύρεται η ζυγαριά μου].

Εστογιάνοφ: "Η ελληνική κουζίνα είναι πολύ καλή. Περισσότερο απ’ όλα τα φαγητά, όμως μου αρέσει το σουβλάκι. Ο γύρος με απ’ όλα. Με τζατζίκι, με κρεμμύδι, με πατάτες... Είναι τρομερό!».[Τι είπες τώρα!!! Πρόκειται για την μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου, καθώς για την παρασκευή του απαιτούνται οι άλλες δύο σπουδαιότερες ανακαλύψεις. Ο τροχός και η φωτιά. Επιπλέον είναι το μοναδικό φαγητό στον κόσμο που συνδυάζει το κυρίως φαγητό, τη σαλάτα και το επιδόρπιο στο ίδιο πακέτο].

-Ποια είναι η αγαπημένη σας ευρωπαϊκή ομάδα;


Ρεκόμπα: "Φυσικά η Ίντερ... Έπαιξα πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα και την έχω αγαπήσει".

Εστογιανόφ: "Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο".[ Το χρώμα το πέτυχες. Παλιά θα πετύχαινες στο περίπου και το σήμα. Σε καλό δρόμο είσαι πάντως. Έλα μωρή Πανιωνάρα - Μπάρτσα!!!].

-Θα συμβουλεύατε ένα νέο παιδί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο; Αξίζει τον κόπο;

Εστογιανόφ: "Καλό θα είναι πέρα από τη μπάλα να σπουδάσει κάτι ώστε να έχει μια γερή βάση [ Γιατί σε αντίθετη περίπτωση κάνει τριμελείς επιτροπές από τέσσερα άτομα]. Αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το να παίζεις ποδόσφαιρο επαγγελματικά είναι κάτι το απίστευτο που αν κανείς δεν παίξει δεν μπορεί να το καταλάβει. Έχω ζήσει τρομερές εμπειρίες, ειδικά με την Εθνική Ομάδα".

Ρεκόμπα: "Σίγουρα θα το πρότεινα. Στη χώρα μου, την Ουρουγουάη, το ποδόσφαιρο είναι το βασικότερο άθλημα. Το πιο αγαπητό. Αν γίνεις ποδοσφαιριστής και παίξεις στην Εθνική είσαι είδωλο για όλους [ εδώ πάλι δεν έρχονται να σε δουν]. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν θα πρέπει να είναι προορισμός της ζωής ενός ανθρώπου.

Πολλοί αφήνουν πολλά σημαντικά πράγματα για τη μπάλα, αλλά θα πρέπει να έχουν πάντα μια εναλλακτική λύση. Μια βάση. Διότι όσο καλός και να είσαι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου εγγυάται πως θα κάνεις καριέρα. Μπορεί να προκύψει κάποια κακοτοπιά, οπότε επιβάλλεται να έχεις μια βάση".

-Παιδάκια έχετε;

Ρεκόμπα: "Έχω δύο παιδάκια, ένα γιο πέντε ετών και μια κόρη οκτώ ετών".

Εστογιανόφ: "Εγώ λέω να κάνω ένα σε κανά-δυο ώρες (γέλια). Πλάκα κάνω... Είμαι μικρός ακόμη".

-Κύριε Ρεκόμπα θα θέλατε ο γιος σας να γίνει ποδοσφαιριστής;


Ρεκόμπα: "Ναι, γιατί όχι; Επειδή, απ’ ό,τι βλέπω του αρέσει το ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα και πολύ καλός, νομίζω πως είναι αρκετά πιθανό να γίνει ποδοσφαιριστής. Τώρα πηγαίνει σε μια ομάδα εκεί στη Γλυφάδα, όπου μένουμε και ξεχωρίζει".[ Ο δικός μου μέχρι πριν λίγο καιρό ξεχώριζε μόνο γιά τα καραγκιοζιλίκια που έκανε. Τώρα ξεχωρίζει και γιά τα γκολ που βάζει. Ας κάνει λίγη υπομονή ο πρόεδρος και θα του φέρω πακέτο τον φορ περιοχής που ψάχνει].

-Για το τέλος, θα θέλατε να πείτε κάτι στα παιδιά που θέλουν να σας μοιάσουν κάνοντας μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο;

Εστογιανόφ: "Να διασκεδάζουν και να μην σκέφτονται το μέλλον. Το λέω και για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη ζωή γενικότερα... Εγώ, για παράδειγμα, ούτε που κατάλαβα πως ήρθα στην Ελλάδα. Δεν το σκέφτηκα καν. Και δεν έχασα. Να κάνουν λοιπόν αυτό που λέει η καρδιά τους".[
Follow your heart]

Ρεκόμπα: "Το ποδόσφαιρο έχει εμπορευματοποιηθεί στις ημέρες μας και τα παιδιά πιέζονται πολύ κυρίως από τους γονείς τους για το καλύτερο ακόμη κι όταν αυτά δεν θέλουν ή δεν μπορούν. Εξάλλου, κανείς δεν ξέρει από πριν που θα φτάσει. Η τύχη και οι επιλογές ενός παίκτη παίζουν μεγάλο ρόλο στην καριέρα του".[Σωστός!!!].

25 σχόλια:

zamis είπε...

Δυστυχως εχω αρχισει να χανω το χιουμορ μου μ'αυτο το σηριαλ.
Σε μια περιοδο που τα πλανα Τσακιρη+Φερερρα ειναι περισσοτερο θολα κι απ'το Σαρωνικο,το εκκρεμες του Φουκω πρεπει να σταματησει αμεσα.
Θελουν να φτιαξουν ομαδα γυρω απο το Ρεκομπα,ναι η ου?
Απλο δεν ειναι?

br fun_atic είπε...

Για την ώρα τους έχουμε στο ράφι του μαγαζιού μέχρι να βρεθεί πελάτης. Αν βρεθεί θα πουλήσουμε. Αν δεν βρεθεί θα τους κρατήσουμε.

Χωρίς σχεδιασμούς, χωρίς τίποτα.

Μέχρι τότε θα πηγαίνουν γιά καθετή.

Τόσο καιρό έχουμε μάθει και το παραμικρό μεταγραφικό σενάριο. Αληθινό ή πραγματικό. Το μόνο που δεν έχουμε μάθει είναι το αυτονόητο. Ποιούς παίκτες έχει εισηγηθεί στη διοίκηση ο κος Φερέρα ότι χρειάζεται και τη νέα χρονιά

zamis είπε...

Επιμενω στο Ρεκομπα γιατι απο κει ξετυλιγεται το κουβαρι που αφορα και το Λολο και την ομαδα σε μεγαλο βαθμο.
Αλλιως φτιαχνεσαι με η χωρις Κινεζο.
Εξ'ου πιθανον και το αντιφατικο τοπιο στα μεταγραφικα των χαφ.(και στις υπολοιπες γραμμες θα μου πεις).
Διοτι οντως φαινεται οτι το πραγμα παει στο ''οπως κατσει''.
Δε γινεται δουλεια ομως ετσι.
Ας παρουν μια θεση και ας προχωρησουν σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση.

IWN1998 είπε...

Περιμένουν να τελειώσουν τα play-offs. Μάλλον τότε θα υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους,

έχω χάσει συνέχειες λόγω δουλειάς, αλλά να που βλέπω νέα ....

Επιτρέψτε μου δύο σχόλια,κάπως σύντομα, σε όσα γραφτηκαν εδώ αλλά (ιδίως) σε άλλο θέμα

[1] δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί μπορεί να θεωρηθεί επιλήψιμο το ενδιαφέρον Λίνεν γιά Λουρένσο.Πολύ περισσότερο, πως μπορεί να δώσει λαβή σε σχόλια για management σε τραυματισμένους παίκτες, κτλ. Ίσα-ίσα, δείχνει εμμονή του coach στις απόψεις του και τις αρχές του. ΕΚτός αν υποθέσουμε πως είναι τόσο καλός "απατεώνας" γιά να ξεγελάσει τους συμπατριώτες του μετά τον Τσακίρη. Ε, αν το ακούσουμε κι αυτό, τι να πω ...

Νομίζω πως η εμμονή στις επιλογές του, μόνο υπερ του είναι. Ξεκάθαρα ...

[2] αν μετά την εμπειρία με το Χούτο, παει να φέρεις τον Ελευθερόπουλο, μάλλον δεν διδάχτηκε τίποτα ο Πρόεδρος. Τίποτα. Το δις εξαμαρτείν δεν θα συγχωρεθεί, άσε το πολλάκις. Βλέπει κανείς το λόγο να διακινδυνεύσουμε την ηρεμία της ομάδας?? Εγώ όχι. Ο zamis έχει δίκιο (και) σε αυτό. Δεν είμαστε σοβαροί. Είναι σαφές.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport24.gr/html/ent/674/ent.292674.asp

Α ρε γαμώ το ....

zamis είπε...

Α ρε Costa,τοχα δει κι εγω αυτο με τα ρολογια,ασε παλι θα πουν καποιοι οτι ειμαστε κολλημενοι..
Αλλα πραγματικα,οσο νωρις και αδικο θα ηταν να πουμε κατι ουσιαστικα αρνητικο για το Φερρερα,θα περιμενα να δωσει καποιο συγκεκριμενο στιγμα για τη φιλοσοφια της ομαδας που θελει να φτιαξει.Οχι οτι θα παιζουμε 4-4-2 και οτι οι δυο Ουρουγουανοι ειναι σπουδαιοι παικτες.

υγ.Με μπασκετ τι γινεται?διαβαζω οτι ο Λιανος με το πουρο ψαχνει για επενδυτη(και προπονητη).Πες μας κανα νεο εσυ που κατεχεις το σπορ.Αν και ταχεις πει..

zamis είπε...

Ο Φιλαθλος γραφει σημερα οτι ο Φανουρης ανανεωσε για αλλο ενα χρονο.
ΦΑΝΟΥΡΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Τι να σου κάνει το συμβόλαιο ενός έτους. Καλύτερα να τον χτίσουμε στο γήπεδο!

zamis είπε...

lol!!!

και Μανολο λεει επισης για πολααα χρονια!

br fun_atic είπε...

Ο Μανόλο πριν να 50ρισει δεν φεύγει από την ομάδα. Μετά θα αναλάβει πόστο.

br fun_atic είπε...

Διαβάζω ότι ο Π.Α.Ο.Κ θέλει Κουτσιανικούλη. Κατ' αρχήν ακούγεται αστείο. Όταν όμως διαβάζεις παρακάτω βλέπεις ότι ο Π.Α.Ο.Κ δεν προσφέρει πολλά χρήματα, αλλά παίκτες και ο Εργοτέλης το σκέφτεται.

Βρε μπας και;

Παίκτες έχουμε, το ρόστερ μειώνεται, καλό μπάτζετ, καλές σχέσεις με την ομάδα του Ηρακλείου, μήπως και να το παλεύαμε; Η τιμή του Κουτσια είναι αλμυρή, όμως αν συνεχίσει το ίδιο καλά θα αποκτήσει μεγάλη αξία τα επόμενα χρόνια.

br fun_atic είπε...

Μιά και αναφέρθηκα στον Εργοτέλη, να σας δώσω και τις τιμές των διαρκείας του.

VIP (Θύρα 1) 550 € (Για κατόχους κάρτας VIP περιόδου 2007-2008, τιμή: 500€)
Παιδικό VIP (Θύρα 1) 300 €
Θύρες 2, 20 120 €
Θύρες 11, 12, 13, 19 100 €
Θύρα 10 (Μαθητικό, Φοιτητικό, Στρατιωτικό) 50 €

Αν δείτε την σελίδα του μιλάμε γιά θύρες στο κέντρο του γηπέδου.

br fun_atic είπε...

Σας δίνω και μιά σελίδα με τις τιμές διρκείας του Π.Α.Ο.Κ

http://www.paokfc.gr/tickets.jsp

Με αυτά που βλέπω, εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα δικά μας διαρκείας είναι ακριβά, δεδομένου ότι απευθυνόμαστε σε περισσότερους φιλάθλους από τον Εργοτέλη, αλλά σε πολύ λιγότερους από τον Π.Α.Ο.Κ.

Πέρα από τα έσοδα, είναι κρίμα το γήπεδό μας να είναι σχεδόν άδειο. Πρώτα πρέπει να φέρουμε τον κόσμο, να τους κάνουμε με τον τρόπο μας μόνιμους πελάτες και μετά να σκεφθούμε τα ακριβά διαρκείας.

zamis είπε...

Δεν μας παρατανε με την καραμελα των λιγων διαρκειας?
Ας δειξουν σοβαροτητα πρωτα αυτοι και μετα να μιλησουνε για τον κοσμο.
Αντε,γιατι εχει χαθει η μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

Zamis, γιά μία ακόμα φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Μάλλον δεν χρειάζεται πλεόν να το διευκρινίζω.

Γιά το μπάσκετ, δεν έχω ακούσει και πολλά γιατί είμαι λίγο πνιγμένος αυτή την περίοδο. Από λίγα που άκουσα δεξιά-αριστερά, έχω μία ελπίδα πως ίσως κατάλαβαν ότι δεν μπορεί μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο να ξεκόψει από την υποδομή της και να μεταβληθεί σε εμποροπανήγυρι. Μάλιστα, θα δώσουν (λέει) ευκαιρία στο μικρό Γιάνκοβιτς. Έχω κάποιες ελπίδες, αλλά νομίζω πως θα έπρεπε στο τεχνικό διευθυντήριο να υπάρξουν Πανιώνιοι και όχι επαγγελματίες του είδους Ιωάννου και Ανδρίτσου (γιά διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους).

br fun_atic είπε...

Αν και έχω χάσει κάπως την επαφή μου με το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, έχω κάνει διάφορες διαπιστώσεις.

Κατά την δεκαετία του 90 (και λίγο νωρίτερα) ο Πανιώνιος είχε ελάχιστα χρήματα διαθέσιμα, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος τους πήγαινε στον Φάνη.

Όμως η ομάδα είχε βρει τον τρόπο να αγοράζει σπουδαίους Αμερικανούς (και γενικότερα ξένους) παίκτες που πάντα έκαναν την διαφορά και μάλιστα με λίγα χρήματα.

Πόσα χρόνια έχουμε να αγοράσουμε Μπράουν, Τέρνερ, Χάτσον κ.λ.π; Από την ομάδα πέρασαν σπουδαίοι Σέρβοι προπονητές. Έχουμε ρωτήσει τη γνώμη τους γιά παίκτες από την αγορά της πατρίδας τους;

Επιπλέον πάντα στην ομάδα άπαιζαν και κάποιοι παίκτες από τις υποδομές. Και γιά λόγους οικονομικού και γιά λόγους ταλέντου. Είναι γνωστό ότι έχουμε πολύ καλές ακαδημίες.
Αυτή τη στιγμή ποιό είναι το παράδειγμα που δίνουμε στα νέα παιδιά που αθλούνται στην ομάδα; Γιά ποιό λόγο να κάνουν θυσίες γιά χρόνια;

Στο θέμα του γηπέδου: Καλώς ή κακώς δεν έχουμε έδρα. Και χωρίς έδρα δεν μπορούμε να κάνουμε αξιόλογη πορεία. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύουμε το γιατί δεν ακολουθεί ο κόσμος την ομάδα στο Ελληνικό. Γιατί έτσι του αρέσει. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ας το δεχθούμε ως γεγονός και ας λάβουμε τα μέτρα μας.

IWN1998 είπε...

Costa κάποια περίοδο υπήρξαν και Πανιώνιοι (πχ, ο Λινάρδος). Νομίζω ότι ήταν και από τις καλύτερες. Δεν έχω την επαφή που έχεις πιθανόν εσύ με τα πράγματα του μπάσκετ αλλά έχω την εντύπωση ότι η επιλογή Τριφούνοβιτς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Για τον Ανδρίτσο, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, είχα καλή εντύπωση...Πιστεύω ότι όπως και την προηγούμενη φορά, η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα έκανε κακό και μεταξύ άλλων και στη δομή της ομάδας. Ως προς το γήπεδο, είναι πραγματικά κρίμα, που δεν υπάρχει η συμμετοχή που πρέπει, ακόμα και από τους Πάνθηρες. Έστω τελικά και λίγο μακρύτερα να είναι από τη Νέα Σμύρνη, φαίνεται να χάνουμε ένα μεγάλο πυρήνα οπαδών που είναι παιδιά 14-17 ετών.
Τι θα 'λεγε ο κ. Λιανός, να βάζει 2 λεωφορειάκια σε συνεργασία με το Δήμο (??) πριν από τα ματς της ομάδας να παίρνουν τους μικρούς μας από την Πλατεία για το Ελληνικό...?? Μπορεί να είναι χαζή η πρότασή μου αλλά ίσως και όχι...

τρελοπανιωνιος είπε...

το τολμησε να το κανει μια φορα αλλα δεν πηγε κανενας γιατι απλα....το ελληνικο δεν το νιωθεις για εδρα σου , δεν εχει σχεση η αποσταση....πρεπει να το καταλαβουν ο Πανιωνιος πρεπει να εχει και στο μπασκετ μια καινουργεια δικια του εδρα... ετσι απλα ειναι τα πραγματα

zamis είπε...

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=178338

Συνεντευξη Δεδε,λεει σημαντικα πραγματα,διαβαστε τη και τα λεμε

Costix είπε...

Δηλαδη φιλε Zamis, in other words

γαμησε τα και αφησε τα .....

Φοβερη συνέντευξη και αφηνει εκθετη την διοικηση και ειδικα τον Τσακ...

Τι να πω, λυπαμαι πολυ, αλλα οσο ζω ελπιζω.

Ακουω απο πολυ αξιοπιστες πηγες οτι δυστυχως ο Λολο μας εχει κλεισει στον γαυρο.

Μακαρι να κανουν λαθος αλλα αυτοι που μου τα λενε ειναι Καραγαυροι και των ενδων.

Καληνυχτα σε ολους & κουραγιο...

Steve είπε...

ΓΙΩΡΓΑΡΑ, ΔΕΔΑΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ! (εκτός από την εποχή που κι εσύ πήγες στην αεκ βέβαια)

Είμαστε μαζί του 100%. Επιτέλους κάποιος να πει μερικά πράγματα σταράτα, έστω κι αυτά τα λίγα που είπε ο Αρχηγός. Η μόνη ένσταση είναι ότι έπρεπε να μιλήσει πιο νωρίς και όχι τώρα που ξέρει ότι δεν τον χρειάζονται άλλο. Από την άλλη βέβαια, ίσως να ήθελε να προφυλάξει την ομάδα και το όποιο κύρος της απέμεινε φέτος.

Αυτούς τους ανθρώπους (τον Δέδε, τον Χάϊτα, τον Εμβολιάδη κ.α.) πρέπει να τους έχουμε κοντά μας. Δίπλα μας. Να είναι σύμβουλοι του Τσακ. Να δίνουν το τελικό ΟΚ στη στρατηγική μας, στο σκάουτινγκ, στην ομάδα νέων κ.ο.κ. Έχουμε ένα θυσαυροφυλάκιο ποδοσφαιρικής ευφυίας αναμεσά μας και θα στηριζόμαστε πχ για την ομάδα των νέων στον κάθε Ιταλό ή Βέλγο που έρχεται και παρέρχεται?

Για τον Λόλο και τις μεταγραφές γενικότερα θα ακούσουμε πολλά. Είναι η εποχή των ατζέντηδων και των δημοσιογραφίσκων. Υπομονή. Απολαύστε το θέαμα, γελάστε και μην δίνετε σημασία παρά μόνο όταν βγαίνουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις.

Πρόεδρε, Costas, CostisT, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

zamis είπε...

Χρονια πολλα παιδια κι απο μενα,με υγεια.
Φυσικα ειναι ετσι οπως τα λεει ο Steve αλλα φαινεται οτι ζουμε την εποχη του΄''αλλαξε τα ολα'' η αλλιως ''γκρεμισε τα ολα''.
Και βεβαια δεν ειναι μονο ηθικο το θεμα.
Θα σταθω ιδιαιτερα στο σημειο που ο Δεδες μιλαει για τον Φερρερα:
''Ο κύριος Φερέρα πρώτα να έρθει στην ομάδα και να καταφέρει να μπει στο πνεύμα του Πανιωνίου και στη συνέχεια να κάνει τις επιλογές του''.
Δυστυχως,ενας ζωντανος θρυλος επιβεβαιωνει οτι αυτο που πανε να φτιαξουνε δεν εχει Πανιωνια ταυτοτητα.
Και ξαναρωτω:ποιοι θα του εμφυσησουν αυτο το πνευμα,αυτοι που δεν το εχουν η αυτοι που το εχουν απωλεσει?

Griniaris είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Costa,στον CostiT και στον πρόεδρο και σε όσους πίσω από το ψευδώνυμό τους κρύβεται το όνομα Κώστας.
Διάβασα κι εγώ τη συνέντευξη Δέδε.Ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτά που φανταζόμασταν κι εμείς όλη την περίοδο.Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ακόμη και τώρα αντί να υπάρχει συσπείρωση γύρω από τα τόσα προβλήματα και την αβεβαιότητα,φαίνεται να οδηγούμαστε σε πόλωση.
Το μπάσκετ είναι ένας άλλος μεγάλος πόνος.Φαίνεται να είναι το αποπαίδι των φιλάθλων.Οι ίδιοι 1500 που πήγαιναν στο Αρτάκης δεν μπορούν να κάνουν έδρα το Ελληνικό.Ο κόσμος δεν πιστεύει την ομάδα.Παίζαμε δεύτερο παιχνίδι με τον Άρη,μετά από ομολογουμένως πολύ καλή εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο,και ήταν στο γήπεδο όχι πάνω απο 400 άτομα.Αυτό τα λέει όλα.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ.