Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!!!

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος φίλος τους έφαγε όλους, σίγουρα όμως μας έκανε περήφανους. Μπράβο Ανδρέα!!! Είσαι ευπρόσδεκτος στη σελίδα.

14 σχόλια:

zamis είπε...

το καλυτερο ειναι που ρωταει μονος του τι ομαδα ειναι!
Γκρινιαρη βαλε μια στην υγεια του Χανιωτη

br fun_atic είπε...

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω το βαθύ λαρύγγι της σελίδας για το καταπληκτικό βίντεο, όπως επίσης και τον γκρινιάρη γιa την επισήμανση!!!

Steve είπε...

Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό εδώ http://www.funattic.gr

ή τους αδελφοποιείς ή τους κάνεις μήνυση (πλάκα κάνω).

br fun_atic είπε...

δεν θα κανω τιποτα.αλλωστε ειναι γνωστο πως αλλο λουτσα (αρτεμις) και αλλο ...

zamis είπε...

Ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Κροάτη επιθετικό Μπόσκο Μπάλαμπαν, αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης στο Βέλγιο.

Όπως αναφέρεται ο 31χρονος φορ που αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στο παρελθόν έχει πλούσια θητεία στο Βέλγιο με την φανέλα της Μπριζ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του νέου προπονητή των "κυανέρυθρων", Εμίλιο Φερέρα.

Ο Μπάλαμπαν την τελευταία διετία επέστρεψε στην πατρίδα και με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμένει παραγωγικός ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας έχοντας 35 συμμετοχές και δέκα γκολ

sport 24

http://www.youtube.com/watch?v=c7x7eAYVxiA


http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/3285/boško-balaban/profil.html


υγ. κι αυτος απ'οτι καταλαβα απο τις δηλωσεις των προπονητων του θελει τον doctor riga του.

br fun_atic είπε...

Πρέπει να είναι καλός. Για τον χαρακτήρα δεν μας νοιάζει γιατί έχουμε τον Dr Riga. Πάντως είχε και τους τραυματισμούς του. Το περίεργο είναι ότι μας προτείνονται παίκτες που είχαν προταθεί και στον ΠΑΟΚ και το αντίθετο.Αρκεί να βάζει την μπαλίτσα στο πλεκτό κι ας έχει σκοτώσει τη μάνα του. Δεν π΄παμε και γιά γάμο. Άντε, να πάρουμε τον Βολοβάν, να γυρίσει και ο Τζιμπουρ και ποιός μας πιάνει (δεν εννοώ την αστυνομία πάντως)

Steve είπε...

Τελειώνουν οι Γερμανοί κι αρχίζουν οι Βέλγοι. Σιγά-σιγά θα πάμε σε Αυστραλούς, Καναδούς και όπου αλλού στείλαμε γκασταρμπάιτερ μετά τον εμφύλιο :)

br fun_atic είπε...

Νότια Αφρική, Αίγυπτο,Αργεντινή, Αμερική, Σουηδία,Γαλλία (αυτοί θα είναι του πνεύματος),Κονγκό,Ουγκάντα, Νέα Ζηλανδία κ.λ.π.

Το κουλό είναι που διάβαζα ότι ίσως φύγει ο Λάτκα, επειδή δήθεν δεν έπεισε. Δηλαδή ψάχνουμε τουλάχιστον δύο κεντρικούς αμυντικούς, πιθανόν τερματοφύλακα, ίσως αμυντικό χάφ, τους δύο γιά το 4-4-2 και όλα αυτά ενώ ίσως δεν κρατήσουμε τον κεντρικό κορμό της ομάδας. Α ρε Αχιλλέα...Παρεξηγημένο μου παιδί...

Steve είπε...

Με συμβόλαιο έως το 2012 δύσκολο να φύξει ο Λάτκα.

Ξέχασα. Στη φανέλα του Balaban στο video που έστειλε ο Zamis, διαφημίζεται συνέχεια ο τραπεζικός κολοσσός Dexia που τον χειμώνα κόντεψε να πτωχεύσει και να παρασύρει μαζί την γερμανική Depfa και σχεδόν όλη την ευρωπαϊκή οικονομία.
Κάθε συνειρμός είτε με το όνομα της τράπεζας, είτε με το πόσο γούρικος είναι ο παίκτης, τυχαίος :)

br fun_atic είπε...

Είναι σίγουρο ότι έχει κλειστό τριετές; Προσωπικά ο Λάτκα μου αρέσει και θεωρώ ότι έδενε με τον Λάγκαμπ. Σίγουρα χρειάζονταν λίγο χρόνο ακόμα καθώς δεν έπαιξαν μαζί και τόσα πολλά παιχνίδια.

zamis είπε...

Αλλαζω για λιγο θεμα,αν δεν το εχετε διαβασει ηδη

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17233&catid=5

br fun_atic είπε...

Πολύ ενδιαφέρον. Αρκεί να γίνει πράξη και σωστή εφαρμογή. Εννοείται ότι στηρίζουμε κάθε καλή ενέργεια προς όφελος της οικογένειας και των παιδιών.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Το ότι έχουμε κοινές προτάσεις παικτών με ΠΑΟΚ όφειλεται ως γνωστόν στο ότι έχουμε κοινό μάνατζερ απ' όπου ψωνίζουμε...
Για το Λάτκα, νομίζω ότι είναι λάθος να τον αφήσουν να φύγει αλλά δεν ξέρω τις οικονομικές λεπτομέρειες που ίσως υπάρχουν. Πάντως έτσι δημιουργείται και άλλο βασικό κενό που πρέπει ν' αναπληρωθεί και μάλλον θέλουμ 2 και όχι έναν κετντρικους αμυντικούς.
Για το σχόλιο περι συνύπαρξης Μπαλαμπαν και Τζιμπουρ, ναι έχω ακούσει κάτι φήμες που αναφέρονται στη πρόταση μετακόμισης της κλινικής Κασταλία που έχει τη σχετική ειδίκευση γι' αυτά τα περιστατικά, από την παραλιακή στην Πλατεία...

br fun_atic είπε...

Δεν χρειαζόμαστε την Κασταλία. Έχουμε τον δικό μας άνθρωπο. Κι αν δεν τα καταφέρει ο δικός μας Dr Rigas (που δεν το πιστεύω) έχουμε και αναπληρωματικό.