Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ. Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας!!!


Είναι γεγονός ότι τα όσα μαθαίναμε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας είχαν ανησυχήσει. Σήμερα όμως βγήκαν στην επιφάνεια τα πραγματικά μεταγραφικά σχέδια, τα οποία αν μη τι άλλο είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.


Υπ’ αριθμ. 1 στόχος ο Ρεφίκ Τζιμπουρ: Η επιστροφή του δείχνει πιο εφικτή από ποτέ, καθώς η Α.Ε.Κ οφείλει μεγάλο ποσό της μεταγραφής του ενώ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο «βαρύ» συμβόλαιό του. Η πρώτη επαφή έγινε πριν από μερικές ημέρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Μετά από την περιπέτειά του στη Α.Ε.Κ ο Ρεφίκ δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε.


Υπ’ αριθμ. 2 στόχος Γκσπούρνιγκ: Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στην Ξάνθη για την απόκτησή του. Αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό , ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα τρία χρόνια.


Υπ’ αριθμ. 3 στόχος: Βασίλης Κουτσιανικούλης: Η μεταγραφική κίνηση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που ο Αλβάρο Ρεκόμπα λύσει το συμβόλαιο με την ομάδα μας. Η Εργοτέλης, πέραν ενός σεβαστού ποσού, έχει ζητήσει και έμψυχα ανταλλάγματα στα οποία περιλαμβάνονται οι Ντελούρα και Κοιλιάρας.


Υπ’ αριθμ. 4 στόχος: Λιονέλ Μέσι. Ο στόχος αυτός είναι και ο πιο δύσκολος. Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσακίρης θα χρειαστεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να ντύσει τον Αργεντινό στα κυανέρυθρα του Πανιωνίου. Είναι δεδομένο ότι με τη μεταγραφή αυτή θα λυθεί το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, όμως θα πρέπει να παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα στους Καταλανούς μια περιοχή που θα ξεκινάει από τον Ασύρματο μέχρι και το Δέλτα Φαλήρου.


Οι λόγοι που μπήκα στον κόπο να ανεβάσω ένα τέτοιο κείμενο είναι διάφοροι. Α) αν θεωρούμε τον Πανιώνιο μεγάλη ομάδα, τότε κατά την μεταγραφική περίοδο πρέπει να διαβάζουμε τέτοια δημοσιεύματα. Άσχετα βέβαια από το ότι τέτοιου είδους μεταγραφές δεν γίνονται τελικά ούτε στις μεγάλες ομάδες. Το θέλει ο φίλαθλος το παραμύθι του... Β) Με καλή διαχείριση δύο ή τρεις από τις τέσσερις μεταγραφές θα ήταν εφικτές για την ομάδα, εφόσον το μπάτζετ μας είναι αυτό που αναφέρεται. Γ) Πολλοί δημοσιογράφοι όταν δεν έχουν ειδήσεις κατεβάζουν διάφορα σενάρια από το μυαλό τους. Βλέπεις, πρέπει να βγει και το μεροκάματο. Αφού μπορούν εκείνοι, μπορώ κι εγώ...Δ) ως wanna be ομάδα πρέπει και να κάνουμε δυνατές μεταγραφές και να δαπανούμε χρήματα. Δυστυχώς πολλές φορές έχουμε δαπανήσει άσκοπα χρήματα σε πειράματα και δεν δείνουμε χρήματα σε αναγνωρισμένες αξίες. Έτσι όμως έρχεται ο κόσμος, τα εισιτήρια και τα διαρκείας. Ε) Δεν ακούμε που δεν ακούμε τίποτα, ας το διασκεδάσουμε και λίγο...

26 σχόλια:

antunix είπε...

Ο Kamenár, πάντως, στο Football Manager αποδεικνύεται καλός τερματοφύλακας και μεταγράφεται στα μεγάλα πρωταθλήματα... Στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι κάνει.... !

br fun_atic είπε...

Κι εγώ έχω διαβάσει καλά λόγια. Όμως έχω καταλήξει ότι το μεγαλύτερο προσόν του τερματοφύλακα είναι η εμπειρία.Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να κατέχει τη θέση και ασφαλώς να έχει τα φυσικά προσόντα

Griniaris είπε...

Το άρθρο όντως δεν διαφέρει από πρωτοσέλιδα εφημερίδων του ΠΟΚ σε μεταγραφική περίοδο.Έτσι κι αλλιώς κι αυτοί σε ...Εκρά καταλήγουν.
Εκείνο όμως που πραγματικά με προβληματίζει είναι αν μπορεί να καλύψει το κενό σε περίπτωση αποχώρησης του Φανούρη,τώρα που είναι στα κάτω του ο Ροναλντίνιο όπως άκουσα από πολύ έγκυρη πηγή.

br fun_atic είπε...

Η διαφορά είναι ότι εκείνοι τα πιστεύουν. Βέβαια μη νομίζεις, έχουμε κι εμείς τέτοια φρούτα... Απλά οι δικοί μας είναι πρόθυμοι να πιστέψουν ότι ο Χ άγνωστος - φθηνός παίκτης θα αποδειχθεί οπωσδήποτε λίρα 100.

Ο Φανούρης είναι ιδέα και υπεράνω κριτικής!!!
Για τον Μανόλο δεν το συζητώ καν!!!
Κάτω τα χέρια από τα εικονίσματα!!!

Ξέρεις γιατί δεν είμαστε μεγάλη ομάδα; Διότι δεν έχουμε καταφέρει να αγοράζουμε όποιον παίκτη θέλουμε από ομάδες κατώτερου επιπέδου (ίδιας όμως κατηγορίας) με εμάς. Και αυτό όχι μόνο όταν χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά και όταν απλά δεν θέλουμε να δυναμώσουν οι άμεσοι αντίπαλοί μας. Με στεναχωρεί διότι ομάδες όπως η Λάρισα και πολύ περισσότερο ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να το καταφέρνουν...
Κακά τα ψέματα. Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να είναι το βασικό σκαλοπάτι για την καριέρα κάθε νέου ποδοσφαιριστή. Αρέσκεται να δίνει ευκαιρίες σε νέους, οι οποίοι δεν προέρχονται από τα φυτώριά μας, δεν είναι καν οπαδοί μας και ασφαλώς κοιτάζουν να φύγουν στην πρώτη καλή ευκαιρία. Όποιος θέλει να κάνει υπέρβαση πρέπει να αλλάξει αυτά τα δύο στοιχεία. Να μπορούμε να αγοράζουμε οποιονδήποτε παίκτη μας γυαλίσει από κατώτερες ομάδες της κατηγορίας και οι νέοι παίκτες μας να είναι φίλαθλοι μας προερχόμενοι αποκλειστικά από τα τμήματα υποδομών...

re-la-re είπε...

Η να γίνονται φίλαθλοι μας. Παλιά ο Πανιώνιος κέρδιζε τους παίκτες που έφερνε. Μετά δικοί μας παίκτες , οπαδοί μας μεταγράφονταν σε άλλη ομάδα και μας ξεχνούσαν. Δες, Μαύρο Σαραβάκο.

Είναι απαραίτητο καποιοι πάικτες να μένουν στην ομάδα και να γίνονται σημαίες της. Ακόμα και με οικονομικό κόστος ή και με αγωνιστικό κόστος. Δηλαδή αντι να φέρνουμε τον σωτήρα από το Ελντοράντο να δίνουμε ευκαιρίεςκαι στα δικά μας παιδιά και να υπομένουμε τα λάθη τους και να τα κρατάμε όταν πια γίνονται ονόματα.

Ρωτάω λοιπόν, γιατί να πάρουμε 2 τερματοφύλακες και να μην φέρουμε πισω τον Ταμπάση;

Griniaris είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο.Άλλωστε μέχρι πρόσφατα οι νέοι παίκτες είχαν ινδάλματά τους τον Μαύρο της ΑΕΚ,το Σαραβάκο του ΠΑΟ,τον Αναστόπουλο του Ολυμπιακού κλπ.Δε σε πονάει αυτό πραγματικά;
ΥΓ.Προς Θεού,δεν έκανα καμμιά κριτική.Μακριά από μένα τέτοιες ιεροσυλίες.Είπα μήπως κι αυτός θελήσει το παραπάνω βήμα(Ρεάλ, Μάντσεστερ κλπ.)

Griniaris είπε...

ΥΓ2.Δεν είχα διαβάσει το σχόλιο του pgss γιατί έγραφα αλλά φαίνεται πως κάποια πράγματα μας έχουν σημαδέψει.

br fun_atic είπε...

Από αυτούς, ο μοναδικός που εκφράζεται θετικά και με το παραπάνω υπερ του Πανιωνίου είναι ο Μαύρος.

Επιτρέπεται να μην μπορούμε να αγοράσουμε τον Μπλάζιτς από τον Λεβαδειακό γιατί είναι λέει ακριβός;

Ο.Κ. Αυτόν τον έχουμε δει πως παίζει και γνωρίζουμε επίσης και την άμυνα που είχε μπροστά του. Τον Καμενάρ τον ξέρουμε;

Έχει καλές συστάσεις. Χαίρω πολύ. Στην πράξη όμως και στο Ελληνικό πρωτάθλημα πως είναι; Είναι τόσο καλός ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός με τους άλλους δύο; Δεν είναι λίγο γουρούνι στο σακί; Αν σου κάτσει όλα καλά. Αν δεν σου κάτσει όμως ο άγνωστος, μήπως έχεις πετάξει τα λεφτά σου; Μετά όμως μην λες ότι δεν έπιασαν τόπο...

Μπορεί κάποιος να μου πει έναν παίκτη από το ρόστερ μας που να προέρχεται από τις υποδομές μας και να είναι και φίλαθλος μας; Γιατί μόνο αυτός θεωρητικά είναι διατεθειμένος να γίνει η σημαία της ομάδας.

Ευκαιρίες δώσαμε σε πολλούς. Ποιοί είναι τελικά οι πιο Πανιώνιοι στην ομάδα; Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία. Ο Μανόλο και ο Φανούρης. Γιά όλους τους άλλους είμαστε το σκαλοπάτι.

re-la-re είπε...

O μόνος Πανιώνιος νομίζω μέσα στην ομάδα είναι ο Κοντοές, που νομίζω ότι προέρχεται απο τις ακαδημίες μας.

zamis είπε...

Ειμαι μαζι σας 100% σε οσα ειπατε.Ας καταλαβουν επιτελους οι διοικουντες οτι ειμαστε Πανιωνιοι γι'αυτους τους συγκεκριμενους λογους που γραψατε και που σε επιπεδο λογου και πνευματος εκφραζονταν απο το Λινεν.Δε χρειαζεται ουτε να τα αλλαξουμε ολα ουτε να ανακαλυψουμε τον τροχο.2-3 βασικα πραγματα χρειαζονται,τοσο δυσκολο ειναι πια?

br fun_atic είπε...

Εξετάζουμε λέει τις περιπτώσεις Ονουάτσι, Μπελά, Σόσιν, Φαν Χέρνεν,Χρόσο, Καμενάρ και Σμόγιε (ας του βρει κάποιος διαβατήριο ή ας τον φέρουν από το βουνά).

Νομίζω ότι θα προτιμήσω τα δική μου μεταγραφικά σενάρια. Είναι πιό...αεράτα!

Γιατί από το να δίνω ένα ευρώ γιά να διαβάζω γιά τον Χρόσο (τυχαίο παράδειγμα) προτιμώ να φαντασιώνω τον Μέσι.

zamis είπε...

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24785&catID=39

εκει εκει στη βητα εθνικη

τρελοπανιωνιος είπε...

ενα ξερω σιγουρα η αεκ πρεπει να μαθει να εχει λιγο σεβασμο..... μια φορα με ensaliva μια με τσιμπουρ που οπωτε θελει πληρωνει και τωρα για αλλη μια φορα με recoba που προσπαθει να μας σπασει την συμφωνια... ολα ειναι μια ροδα ας προσεχει λιγο....

τρελοπανιωνιος είπε...

τελικα ξερει κανεις αν εχουμε παρει ΓΙΑΝΝΟΥ απο καλαμαρια και ομο απο υλισιακο ?

zamis είπε...

για tide μας βλεπω..αντε ariel στην καλυτερη

br fun_atic είπε...

Όνομα που θα προκαλέσει ενθουσιασμό; Γιά τον γνωστό μας μιλάμε;
Συνήθως προκαλείται ενθουσιασμός όταν φεύγει. Εαν και εφόσον έχει αφήσει ομάδα πίσω του...

IWN1998 είπε...

Πάντως το ρεπορτάζ για το Χούτο είναι καλό για να μάθουμε Γεωγραφία. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι ο Βόλος είναι πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για ΑΕΚ. Είναι γνωστή βέβαια ύαινα αλλά το κορυφαίο του ρεπορτάζ είναι πως τον Ρεκόμπα τον θέλει ο Μπάγεβιτς που είναι γνωστό το πόσο καλά τα πάει με βεντέτες και μεγαλοσχήμονες.
Πάνω στην αναμπουμπούλα να 'σου και ο ΠΑΟΚ να έχει βλέψεις.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ χρωστάνε και στους μπακάληδες και όμως μιλάνε για μεταγραφή Ρεκόμπα.
Να θυμίσω ότι ο Ρεκόμπα ζήτησε από τους Αυστραλούς 1.5 εκ. για 1 χρόνο και η ανταπόκριση αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ομάδας έπεσε από την καρέκλα του.

Μήπως τελικά η απόφαση του προέδρου να κάνει μια σαφή πρόταση στον Ρεκόμπα ήταν σωστή αλλά κάπου πρέπει να μπει τέλος στο σήριαλ γιατι πιστεύω ότι τα 700-800 χιλιάρικα μπορεί να πάνε αλλού και να πιάσουν τόπο. Κάποιοι συγκινήθηκαν από τη δήλωση Ρεκόμπα ότι θέλει να μείνει στην ομάδα άλλα ξέχασαν να διαβάσουν και το συμπλήρωμά της, "αν μπορεί να βαστάξει το βάρος μου". Από την πρόταση που έκανε στους Αυστραλούς είναι σαφείς οι προθέσεις του. Θέλει να κρατήσει τις αμοιβές του στο επίπεδο που είχε όταν έπαιζε στην Ιντερ και θα μείνει σε μας μόνο αν δεν εξασφαλίσει κάτι καλύτερο και είναι αυτό φυσιολογικό. Αλλά δεν πρέπει να καθυστερήσουμε τις όποιες κινήσεις μπορούμε να κάνουμε αφήνοντας το σήριαλ Ρεκόμπα σε μια ατέρμονη ροή. Είναι νωρίς ακόμα αλλά πιστεύω ο πρόεδρος να έχει βάλει dead line.

br fun_atic είπε...

Σίγουρα θα υπάρχει και ποσό και προθεσμία απάντησης. Πιστεύω ότι έχουν συμφωνήσει να κάνει τις επαφές του και αν δεν βρει τίποτα καλύτερο να μείνει.
Επειδή ακούμε πολλά ονόματα σε διάφορες θέσεις, μήπως θα έπρεπε να αγοράσουμε έναν επιθετικό ένα αμυντικό χαφ και έναν κεντρικό αμυντικό και να κρατούσαμε χρήματα γιά τον Εστογιάνωφ;

zamis είπε...

Πιστευω οτι η επομενη χρονια ειναι αποφασιστικης σημασιας.Η θα ξανασυσπειρωσει η θα απομακρυνει.
Σε επιπεδο συνειδησης.
Σε επιπεδο καθημερινοτητας,βρισκω εκκωφαντικη τη σιωπη γυρω απο τον Λολο,οπως ειπε και ο εμπαθεστατος.
Ο Μακος,αν κρινω και απο τα λογια ''πεφωτισμενων'' ειναι ηδη παρελθον.Τι να κανει διπλα στον Ρεκομπα τοσο λιγος που ειναι εξ'αλλου(και ο Νικολαου επισης..).
Δεν ντρεπονται καθολου τα φερεφωνα.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Υποθέτω ότι η εκκωφαντική σιωπή για Λόλο οφείλεται στο ότι αναμένεται πρόταση από ΠΑΟ, ο οποίος όμως είναι σε "σιγή ασυρμάτου" κατά Τζίγγερ λόγω playoffs και σε αναταραχή μέσω μετόχων και μέχρι το τέλος των playoffs δεν ξέρουν ούτε ποιος θα συνεχεί προπονητής ούτε για το ποιός θα είναι τεχνικός διευθυντής.
Επίσης ίσως κρατάμε μια πισινή στην περίπτωση που θα φύγει ο Ρεκόμπα.

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=188014 ΠΑΕΙ Ο RECOBA ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ LOLO ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ALVARO ΣΕ 3 ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=635&artid=80547
http://www.novasports.gr/default.asp?aid=177869

br fun_atic είπε...

Δεν λέει πουθενά ότι θα φύγει. Απλά δείχνει να ψάχνεται. Ίσως να εννοεί ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κανονική προετοιμασία.

br fun_atic είπε...

Αυτή η ανακοίνωση αφορά μόνο τους πρωινούς τύπους.

Αύριο το πρωί ο Πανιώνιος διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 γιά μικρούς και μεγάλους.

Στο τουρνουά θα μετέχουν ανεξάρτητες ομάδες, στην πραγματικότητα όμως πολλές από αυτές θα προέρχονται από τις ομάδες της Νέας Σμύρνης.

Μπορείτε να λάβετε μέρος ή απλά να το παρακολουθήσετε. Δεδομένου ότι παρήλθαν τα έτη, δεν με ενδιαφέρει το τουρνουά των ενηλίκων (σέρνονται και εμφράγματα) αλλά των μικρών καθώς θα παίξει και ο brfunatic jr.

Όπως καταλαβαίνετε, δεδομένου ότι ο jr δεν θέλει να χάνει πουθενά με περιμένει ένα μαρτυρικό απόγευμα με διπλές προπονήσεις στην ταράτσα.
Τι άλλο να κάνω ο δόλιος πατέρας!!!

zouri1 είπε...

φοβερος.τα διαβαζα και πεθαινα απο χαρα.Κριμα

br fun_atic είπε...

Καλή επιτυχία. Αν θέλεις μιά συμβουλή. Προσπάθησε να μην αναπαράγεις ειδήσεις. Αυτό το κάνουν πολλοί άλλοι. Σχολίασε. Δώσε το δικό σου στίγμα. Αυτό έχει ανάγκη η ομάδα.

Υ.Γ
Ελπίζω να μην βαρεθείς την ενασχόληση με το blog. Είναι πιό δύσκολο απ' ότι φαίνεται στην αρχή.

br fun_atic είπε...

Χαίρομαι πολύ που σε "βλέπω" εδώ zouri