Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ανάλυση γκάλοπ – δηλώσεις Τσακίρη

Σχεδόν ταυτόχρονα με την παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανιωνίου κου Φερέρα, έληξε και το γκάλοπ που είχε αναρτηθεί και τον αφορούσε. Ασφαλώς και το γκάλοπ αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιάβλητο και αντικειμενικό αφενός διότι το δείγμα ήταν μικρό και αφετέρου διότι τα διαδικτυακά γκάλοπ έχουν περιθώριο νοθείας. Απλά ευελπιστώ ότι όλοι μας ψηφίσαμε τίμια και με το χέρι στην καρδιά. Σε κάθε περίπτωση ας το δεχθούμε ως ένα απλό δείγμα των πρώτων μας σκέψεων. Το brfunatic θεωρεί επιτυχημένα τα δύο γκάλοπ που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα και γι’ αυτό το λόγο είναι πάρα πολύ πιθανή η ανάρτηση και άλλων στο μέλλον.


Όπως σε κάθε γκάλοπ, έτσι και σ’ αυτό υπάρχει η απόλυτα αρνητική και θετική τοποθέτηση, καθώς και οι διαβαθμίσεις τους. Συνολικά ψήφισαν 37 φίλοι.


Οι 13 από αυτούς (ποσοστό 35%) θεωρούν την επιλογή του κου Φερέρα ως εκ των προτέρων επιτυχημένη και κατάλληλη για την ομάδα. Ειλικρινά, το ποσοστό αυτό με εξέπληξε καθώς θεωρούσα ότι ο κόσμος της ομάδας θα ήταν περισσότερο επιφυλακτικός. Πάντως θεωρώ ότι το ποσοστό αυτό ήταν ένα μικρό δώρο στον κο Φερέρα κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, καθώς αποδεικνύει ότι έχει την απόλυτη στήριξη μιας σημαντικής μερίδας των φίλων μας. Στον αντίποδα μόνο ένας φίλος είχε απόλυτα αρνητική στάση απέναντι στον κο Φερέρα (ποσοστό 2%), θεωρώντας αποτυχημένη την πρόσληψή του. Αν κρίνω με βάση την «Πανιώνια διαφορετικότητα», τους «μεγαλοιδεατισμούς» και τα υπόλοιπα κουσούρια που έχουμε ως φίλαθλοι, θεωρώ εντυπωσιακά χαμηλό και το ποσοστό του 2% της απόλυτα αρνητικής γνώμης για τον κο Φερέρα. Οι περισσότεροι φίλοι (14) – οριακά όμως - και σε ποσοστό 37% κρατούν επιφυλακτική στάση απέναντι στον νέο μας προπονητή. Θεωρώ ότι η στάση αυτή είναι λογική, καθώς ο κάθε προπονητής, όσο καλός κι αν θεωρείται, πρέπει να δέσει με την ομάδα και την φιλοσοφία της. Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς τους φίλους θα περιμένουν για αρχή τις μεταγραφικές εισηγήσεις του νέου προπονητή. Πιθανότατα με το τέλος των μεταγραφών σημαντικά κομμάτια των φίλων αυτών να μετακινηθούν σε άλλες επιλογές. Τέλος, ένα σημαντικότατο ποσοστό φίλων (9 ποσοστό 24%) θεωρεί αδιάφορη την πρόσληψη του κου Φερέρα.


Συνολικά θεωρώ ότι το γκάλοπ εκφράζει την στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου προς τον κο Φερέρα καθώς και την ελπίδα που έχουμε όλοι μας για μια καινούργια και επιτυχημένη αρχή. Καλορίζικος!!!


Για τις χθεσινές εξελίξεις: Σήμερα το πρωί διάβαζε τις χθεσινές δηλώσεις του κου Τσακίρη, όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στην GoalNews. Ο κος Τσακίρης δήλωσε ότι στόχος της διοίκησης είναι κατ’ αρχήν η παραμονή των Ρεκόμπα και Μανιάτη. Προφανώς θεωρεί την παραμονή του Μανιάτη ως την ευκολότερη, ενώ την παραμονή Ρεκόμπα ως σημείο κλειδί τόσο για το πρεστίζ της ομάδας όσο και για την ενδεχόμενη παραμονή Εστογιανώφ. Γενικά ο Πρόεδρος της ομάδας μέσα από τις δηλώσεις του έδειχνε συγκρατημένα αισιόδοξος για την παραμονή των τριών, ενώ δυσκολότερη περίπτωση θεωρεί την ανανέωση του συμβολαίου του Μάκου. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνουν στην ομάδα όλοι αυτοί οι αξιόλογοι παίκτες.

Ο κος Τσακίρης αναφέρθηκε επίσης στους νέους οικονομικούς στόχους της ομάδας, θεωρώντας ως εφικτό στόχο το οικονομικό νοικοκύρεμα, την οικονομική αυτάρκεια του συλλόγου από τα δικά του έσοδα καθώς και τον πιο ενεργό ρόλο των ακαδημιών, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μπάτζετ της ομάδας για τη φετινή χρονιά θα είναι μειωμένο στο ποσό των 7 εκ ευρώ έναντι των 10 εκ πέρσι.

Το σημείο που δεν ξεκαθαρίζεται στο συγκεκριμένο άρθρο είναι το αν η ομάδα έχει ως σκοπό να περιορίσει τα υψηλότατα λειτουργικά της έξοδα. Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει απίστευτα ποσά λειτουργικών εξόδων. Σε περίπτωση που επιτευχθεί η δραστική μείωση των περιττών εξόδων είναι βέβαιο ότι το μπάτζετ των 7 εκ ευρώ επαρκεί για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετη βέβαια περίπτωση δεν επαρκεί ούτε για τα βασικά. Αν κάνουμε μία πονηρή σκέψη πάντως θα δούμε ότι ο κος Τσακίρης έχει στο μυαλό του την πώληση τουλάχιστον ενός βασικού μας παίκτη. Δήλωσε ότι τα χρήματα τα οποία βάζει κάθε χρόνο ανέρχονται στα 3-4 εκ ευρώ. Επειδή λοιπόν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις διαφημίσεις είναι φύση αδύνατον να ανέρχονται σε ένα αντίστοιχο ποσό είναι προφανές ότι το μπάτζετ της φετινής χρονιάς θα ανέλθει στα 7 εκ ευρώ κατόπιν πώλησης τουλάχιστον ενός παίκτη.

Κάτι που θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα και φαντάζομαι και πολλούς φίλους, θα ήταν να πληροφορηθώ αν η ομάδα είναι ζημιογόνα ή κλείνει τη χρονιά έστω και με κάποιο μικρό κέρδος. Αυτό σε σχέση με τα παλιά χρέη και την ένταξη μας στο άρθρο 44.

15 σχόλια:

re-la-re είπε...

αρθρο 44; Ποτε μπήκαμε σε αυτο; Μήπωσ εννοείς το νόμο Βενιζέλου;

Τηλεοπτικα. Φέτος μόνο τα τηλεοπτικά θα πλησιάσουν τα 3 εκ. Αν βάλεις διαφημίσεις - χορηγούς, εισητήρια και δόσεις από προηγούμενες μεταγραφές νομίζω ότι βγαίνουν τα 7 εκ χωρίς να βάλει ο Τσακίρης το χέρι στην τσέπη και χωρίς τώρα να πουληθεί κανένας παίκτης.

rgegeo είπε...

ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ. ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΑ ΠΛΕΟΝ…

«ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»

br fun_atic είπε...

Εννοώ το νομικό καθεστώς στο οποίο είχε εντάξει ο Μπέος την ομάδα (νέος Πανιώνιος κ.λ.π). Φαντάζομαι ότι κάποιες οικονομικές - υποχρεώσεις - εκκρεμότητες θα υπάρχουν από τότε. Σίγουρα θα είχε γίνει κάποιος οικονομικός διακανονισμός. Είμαστε συνεπείς ή μπαίνουμε υπερβατικά μέσα; Δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω. Απλά.
Θυμάμαι βέβαια δήλωση του κου Τσακίρη, σύμφωνα με την οποία η ομάδα έμπαινε μέσα περίπου 1 εκ τον χρόνο. Και αυτό είναι πρόβλημα ιδίως αν κουβαλάμε χρέη από το παρελθόν.
Δεν νομίζω ότι βγαίνουν τόσα πολλά χρήματα. Μακάρι, αλλά δεν το πιστεύω.

Giorgio.loco με ενδιαφέρει πολύ αυτό που γράφεις. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες. Τι εννοείς ότι παίζει για άλλους λόγους και όχι για την αξία του; Αν έχεις αποδείξεις για όσα γράφεις θα σου διαθέσω ακόμη και χώρο για να κάνεις ανάρτηση κειμένου.

DrRigas είπε...

Βρήκα σήμερα λίγο χρόνο να σας γράψω. Δεν θέλω να μπω στην ουσία της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή, τις μεταγραφές κλπ. αλλά αυτές τις μέρες έχω την αίσθηση ότι διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Εντάξει το καταλάβαμε. Θα παίζουμε 4-4-2 ο κόσμος να χαλάσει. Ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι η Ρεάλ στο Μπερναμπέου, εμείς εκεί. 4-4-2! Ακόμα κι αν μείνουμε με παίκτη λιγότερο σε κάποιον αγώνα, θα προσποιούμεθα ότι είμαστε 11 για να μην αλλάξουμε το πολυαγαπημένο μας σύστημα. Άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος να ικανοποιηθεί γρηγορότερα η ανάγκη συμμετοχής της πληθώρας των καλών επιθετικών που διαθέτουμε. Στην ανάγκη θα το αλλάζουμε σε 2-4-4 που είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα από την ανάποδη :)
Τα ίδια λοιπόν διαβάζω για το μεγάλο ρόστερ, τα ίδια για τους στόχους, τα ίδια για την ιστορία του Ιστορικού, τα ίδια για το καταπληκτικό προπονητικό κέντρο (με την ευκαιρία, πότε θα μπει καμιά μικρή εξεδρούλα να μπορεί να κάθεται ο κόσμος?), τα ίδια για την έξοδο στην Ευρώπη. Μάλιστα έχουν ήδη σχολιαστεί όλα αυτά στο blog του Pgss1890 την 1/5/2009!

Συνεπώς τι μένει να κάνουμε? Μα φυσικά να ευχηθούμε στον άνθρωπο να είναι σιδηροκέφαλος και να περιμένουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Μέχρι τότε, για να ευθυμήσουμε λίγο, ας δούμε σημειολογικά τη φωτογραφία της παρουσίασής του που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site. Βλέπουμε λοιπόν δυο χαρούμενους ανθρώπους, φρεσκοξυρισμένους, με χαμόγελο διαφημιστικού, να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε θερμή χειραψία και να κοιτάζει ο ένας αριστερά και ο άλλος δεξιά. Κανείς δηλαδή τον φακό. Αυτό μας δημιουργεί την εντύπωση ότι η αίθουσα Τύπου είναι μεγάλη και ότι μάλιστα εκείνη τη στιγμή έχει πολύ κόσμο. Βλέπουμε τον αριστερό όπως κοιτάζουμε τη φωτογραφία να είναι πιο στητός από τον δεξιό. Το χαμογελό του είναι ελαφρά αμήχανο αλλά τα ρούχα του σίγουρα πιο σινιέ από αυτά του άλλου προσώπου. Ο συνδυασμός πουκάμισο-γραβάτα είναι κυανέρυθρος όπως αρμόζει στην περίπτωση. Στις ατέλειες, η δεξιά τσέπη η οποία φαίνεται να περιέχει κάτι κάπως μεγάλο γιατί κάνει το καπάκι της να ανασηκώνεται. Υπάρχει επίσης μια μικρή αμφιβολία αν το σακάκι κουμπώνει, χωρίς να τσιτωθεί, λόγω των παραπανίσιων κιλών. Η όλη εμφάνιση πάντως εμπνέει σιγουριά έως ίσως και κάποιου είδους λεβεντιά. Δείχνει άνθρωπο του management αλλά όχι απαραίτητα businessman. Ίσως διευθυντικό στέλεχος Τραπέζης ή κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι επαγγέλλεται αλλά κάπου εκεί συγκλίνω. Ακόμα και το κολλημένο στο σώμα χέρι δεν δείχνει ανασφάλεια όπως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς αλλά απλά συντηρητισμό που πιθανότατα να προέρχεται από το επάγγελμα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον της φωτογραφίας όμως επικεντρώνεται στο άλλο πρόσωπο της φωτογραφίας το οποίο είναι και το τιμώμενο. Κουστούμι ατσαλάκωτο σε χρώμα κάπως φωτεινό γκρι μόλις βγαλμένο από τη βιτρίνα του Γκλου ειδικά για την περίσταση :) Μπορεί να φορεθεί άνετα και το βράδυ στα μπουζούκια. Πουκάμισο λευκό με το πάνω-πάνω κουμπί ξεκούμπωτο, είτε γιατί θέλουμε να πέρνουμε αέρα είτε γιατί είναι ένα size πιο μικρό και σφίγγει τον λαιμό. Γραβάτα σκούρα –μα πάρα πολύ σκούρα για την περίσταση- με χοντροκομμένο κάπως δέσιμο που είναι μεν μοδάτο αλλά δεν ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Φάουλ το μήκος της. Δεν καλύπτει τη ζώνη του παντελονιού όπως θα έπρεπε αλλά εδώ ακόμα και η γραβάτα του Bill Gates στο Μέγαρο ήταν αρκετούς πόντους πιο κοντή. Το κλου είναι το ευθύγραμμο λευκό μαντηλάκι στο τσεπάκι (ή μήπως είναι κομμάτι χαρτιού?) που δείχνει προσπάθεια αρχοντικής αίσθησης. Στα αξιοσημείωτα η παντελής απουσία χρώματος. Δηλώνει και έλλειψη αισιοδοξίας? Δεν θα το μάθουμε εύκολα. Το χαμόγελο πάντως είναι διάπλατο, αισιόδοξο, όχι απαραίτητα ειλικρινές αλλά πάντως άκρως επαγγελματικό. Το έχουμε δηλαδή εύκολο. Εκείνο όμως που μας χαρακτηρίζει στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η στάση του σώματος. Γερμένο προς την εξουσία, σε συνδυασμό με την χειραψία, δεν μας κάνει να νιώθουμε απόλυτη σιγουριά αλλά αναμονή κάποιας απόδειξης. Ούτε κι εμείς απλώνουμε πολύ το χέρι αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στο ό,τι κάποιος μας φώναξε να πάμε πιο κοντά γιατί δεν βγαίνει σωστά το καρέ της φωτογράφησης :)

Η όλη εικόνα δείχνει κάτι σαν «ιδού λοιπόν αυτός για τον οποίον πρόκειται».

Σταματώ γιατί σας ζάλισα. Αν σας ενδιαφέρουν πάντως τέτοιου είδους έστω και βιαστικές αναλύσεις θα συνεχίσω μια άλλη φορά.

Dr


ΥΓ. Μην κάνετε copy-paste των κειμένων του επίσημου site (ή του γνωστού “mirror site”) γιατί είναι γεμάτα ορθογραφικά που δεν τα πιάνουν τα φίλτρα του office. Σωστά γραμμένα κείμενα βλέπω μόνο στο Goal αλλά πάλι, "ποδόσφαιρο είναι" κι όλα αυτά δεν έχουν πολλή σημασία.

zamis είπε...

Να συνεχισεις doctor,lol!!

br fun_atic είπε...

1. στο κρεβάτι του Dr Riga!!!
2. η γραβάτα μάλλον ήταν μαύρη. Αν πρόεδρος του Πανιωνίου ήταν ο Ιωαννίδης, θα τον είχε απολύσει άμεσα.
3. φοβερή ανάλυση!!!
4. σιγά μην κάτσω να τους διορθώσω και τα ορθογραφικά λάθη. Γι' αυτό γράφω ότι το κείμενο προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα και καθάρισα.
5. Μήπως να ξαναφέρουμε τους Τζιμπούρ και Χούτο και να σου προτείνει η Π.Α.Ε κάποια θέση στο ιατρικό τιμ γιά να τους καλμάρεις; Είμαστε χωρίς επιθετικούς, θα παίζουμε και 4-4-2 συνεπώς ένας ψυχολόγος θα μας σώσει...Αν είσαι τόσο καλός μπορούμε να πάρουμε επίσης τον Μπαρκαουάν από τον Ο.Φ.Η και εκείνον τον Ουρουγουανό από τον Π.Α.Ο.Κ (όλο ξεχνάω το όνομά του) που είχε ρίξει τη μπουνιά στον Ντιόγκο.

vassilis είπε...

Ο νόμος Βενιζέλου δεν έχει σχέση με το άρθρο 44. Ο νόμος Βενιζέλου διάλυσε την παλιά ΠΑΕ και δημιούργησε νέα ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΗ απο χρέη. Σε αντίθεση με αυτόν το άρθρο 44 σβήνει ένα μεγάλο μέρος των χρεών και βάζει κάποια άλλα σε διακανονισμό.

Επομένως αν υπάρχουν χρέη σήμερα αυτά προέρχονται από τη διαχείριση του Μπέου και του Τσακίρη μετά το 2001 και δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά του Δήμου.

Επομένως η ΠΑΕ που δημιουργήθηκε ήταν απόλυτα καθαρή από χρέη.

br fun_atic είπε...

Έχω βρει ένα πολύ καλό άρθρο σχετικά με τις οικονομικές διευκολύνσεις προς τις Π.Α.Ε, το οποίο σας προτρέπω να διαβάσετε: http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7821

απ' ότι κατάλαβα όντως γράφτηκαν στο χιόνι οι περισσότερες οφειλές μας. Συγκεκριμένα από 13 εκ ευρώ μείναμε με οφειλές 400.000. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσουν και πάλι τα χρέη αν ο ετήσιος ισολογισμός είναι αρνητικός. Μολονότι κατάλαβα τη διαφορά του νόμου Βενιζέλου από το άρθρο 44, εντούτοις εξακολουθώ να μην γνωρίζω αν ο Πανιώνιος είναι μιά υγειής η μιά ελλειμματική επιχείρηση.

Steve είπε...

Τι εννοείς Υγειής Επιχείρηση? Εδώ ο Dr αναμένει φέτος χρυσές δουλειές!

br fun_atic είπε...

Αν πληρώνεται ο dr είμαστε εντάξει. Μιά άλλη πολύ καλή ιδέα είναι να διώξουμε τον Φερέρα και να προσλάβουμε στη θέση του τον γιατρό. Θα κάνει το ψυχολογικό προφίλ των αντιπάλων και επιπλέον θα τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο στη φυσούνα. Προβλέπω να κλαίει ο Μπαρκαουάν σαν κοριτσάκι γιά 90'. Παράλληλα θα ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες μας. Άντε μετά να χάσουμε παιχνίδι plus οικονομία...

re-la-re είπε...

Στο αρθρο δεν λεει για οφειλες 400000. Τόσα μάλλον πλήρωσε ο Πανταζής !!!!

Οσο για το αν η ομαδα ειναι υγειής αυτό το απαντά ο Τσακίρης.Υγειής επιχείρηση που ο μέτοχος βάζει 3 εκ. το χρόνο μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί.

br fun_atic είπε...

Γιατί δεν είναι ανέκδοτο να βάζει 3 εκ ευρώ χωρίς να μειώνει τα λειτουργικά έξοδα; Βιτσιόζος είναι;
Το περίεργο είναι ότι ορισμένες φορές κάποιοι παρουσιάζουν τόσο αφελή τον Τσακίρη που απορώ πως δεν έχει βγάλει δίσκο στην Αγία Ειρήνη.
Τον δουλεύουν οι συνεργάτες, τον δουλεύουν οι παίκτες, τον δουλεύει ο προπονητής και αυτός πληρώνει όλο τον κόσμο.
Βέβαια πέρυσι τέτοιο καιρό είχε πει ότι η ομάδα έχει αρκετά χρήματα γιά να προχωρήσει μόνη της (στον αυτόματο δηλαδή) γιά δύο χρόνια. Δεν είχε πει ότι θα έβαζε 3 εκ ευρώ τον χρόνο... Και έτσι πρέπει να είναι. Αν προσθέσουμε τα χρήματα των μεταγραφών Σπυρόπουλου, Τζιμπουρ, Φερνάντεζ βγάζουμε ένα πολύ ικανό ποσό.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσακίρης βάζει ή δεν βάζει χρήματα, εφόσον βέβαια είμαστε στους στόχους μας και δεν δημιουργούμε οφειλές.

re-la-re είπε...

H ουσία είναι ότι η ομάδα έχει άνοιγμα. Για να το καλύψει πρέπει ή να τα βάζει κάποιος ή να πουλάει παίκτες. Και μάλιστα όχι έναν ανα δυο χρόνια αλλά 2 το χρόνο.

Αυτό δεν είναι υγειής επιχείρηση. Όσο για τα λειτουργικά έξοδα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μειωθούν.

br fun_atic είπε...

Αυτά τα τεράστια έξοδα όμως ποιος τα δημιούργησε; Γιατί πρέπει σώνει και καλά να φεύγουν παίκτες πριν γίνουν προσπάθειες για τον περιορισμό των εξόδων; Για παράδειγμα, αυτά τα καινούργια γραφεία που ακούω στο Ψυχικό, είναι δυνατόν να στοιχίζουν λιγότερο από τα παλιά στη Νέα Σμύρνη; Τι ακριβώς ήταν τα έξοδα διαφήμισης; Σε τελική ανάλυση τι είδους διαφήμιση έγινε και πόσο επιτυχημένη ήταν; Και αφού συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να πληρώνει τζερεμέδες που μπορούν εύκολα να περικοπούν;

re-la-re είπε...

οπα, τα παλια στη Νέα Σμύρνη ηταν μεσα στο γήπεδο. Αρα ενοικιο -κόστος αγοράς μηδέν.

Οσο για τα άλλα τα ρώταγε και ο παπαδακος. Ελπίζω τωρα που ειναι στην ΠΑΕ και θα έχει από τα μέσα ενημέρωση να μας απαντήσει.