Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κάτι σαν ομάδα - Πανιωνάρα 1-1

Από τύχη γλίτωσε η Α.Ε.Κ την ήττα από τον πολύ καλό Πανιώνιο. Η καλή μέρα φάνηκε από την αρχή. Το σχήμα που παρέταξε ο κος Παράσχος ήταν πραγματικά φρέσκο και ενδιαφέρον. Προσπάθεια, τρέξιμο, εξαιρετική κυκλοφορία και αλληλοκάλυψη. Είναι γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες μας βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ενώ παράλληλα απουσίασαν παίκτες που κάνουν τον Πανιώνιο στατικό και προβλέψιμο. Η ομάδα μας δεν κλείστηκε και έδινε την εντύπωση ότι θα χτυπήσει το παιχνίδι με κάθε μέσο. Παίξαμε πολύ καλά, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι. Πως χάσαμε τελικά; Οι γνωστοί λόγοι. Άλλος ένας διαιτητής που όχι μόνο ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας αλλά δεν δίστασαι να μας γεμίσει με κάρτες κάθε χρώματος. Αποκορύφωμα η αποβολή του Ριέρα που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν κατάλαβα τους λόγους της. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από το λάθος του Μπέλιτς στην εκτέλεση φάουλ του Σκόκο και έτσι μέσα σε 1,5 λεπτό χάθηκαν άδικα των αδίκων δύο βαθμοί, το κυριότερο όμως μια νίκη γοήτρου.
Θα κρατήσω το ότι ο Πανιώνιος των τελευταίων παιχνιδιών δίνει ελπίδες. Η ομάδα είναι καλή και με κάποιες ουσιαστικές προσθήκες μπορεί να ανέβει κατακόρυφα. Για να φτάσει η ομάδα στη σημερινή βαθμολογική θέση έγιναν πραγματικά εγκλήματα. Ο τεράστιος Τσότσαλιτς θεωρήθηκε λύση για το μέλλον. Ο εξαιρετικός Κούκετς ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο Όμο άργησε χαρακτηριστικά να βρεθεί στη θέση που του ταιριάζει με βαθμολογικές συνέπειες για την ομάδα. Το μεγαλύτερο λάθος απ’ όλα όμως ήταν η μη απόκτηση αξιόπιστου τερματοφύλακα τον Γενάρη.
Όσο λοιπόν βλέπουμε αυτά τα πράγματα, με τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τις κινήσεις του κου Κιντή.
Επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, την οποία θα αντιμετωπίσουμε με πάρα πολλές ελλείψεις. Δύσκολο να περιμένω δεκαπέντε ημέρες, ακόμη δυσκολότερο όμως να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι θα κάνω τόσο καιρό να ξαναδώ από κοντά την ομάδα να αγωνίζεται.

56 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μου φαίνεται ότι το δοντάκι του Τζιμπουρ πονάει για τον Πανιώνιο.Αντικειμενικά μπορούσε να μας σταυρώσει.

br fun_atic είπε...

ένα δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι οι ομάδες της πεντάδας δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Ανώνυμος είπε...

Φέτος απλά έχουμε αυτοκτονήσει...

General Tanz είπε...

Ολικη επαναφορα ο Ιστορικος.

ΟΜΑΔΑ - με κεφαλαια - εφτιαξε ο Οτσαλαν, ο οποιος δυστυχως εχει γκινια τρομερη!!
Αψογα στημενη η ομαδα, βγαζει φοβερη ενεργεια και Ο Παρασχος λαγους απο τα καπελα!!!
Για να τα λεμε ολα βεβαια, νομιζω οτι πρεπει να ειναι το τελευταιο ματς του Μπελιτς στον Πανιωνιο. Γκολ απο φαουλ 25 μετρα και μαλιστα ψιλοκρεμαστο ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!! Επισης κανει φαση απο το πουθενα, με το πεναλτυ του Καφε. Βγες βρεεεε!!!

Μεγαλο ματς απο Σιοβα και Μανια, θωρηκτο ο Τσοτσα, ολοι διακριθεντες εκτος Μπελιτς.
Ο Νικολαου, ενω μπορει να την δωσει πιατο τον Μανολο, σουταρει στην κουζινα!!!

Του Κυρκου πρεπει να του παρουν την σφυριχτρα ΤΩΡΑ.

br fun_atic είπε...

Τελικά είναι απίστευτο το πόσα πολλά πράγματα μπορεί να βγάλει άλλος προπονητής από τους ίδιους παίκτες και πόσο μπορεί να αξιοποιήσει τους παραγκωνισμένους.

Costix είπε...

Απιστευτη η ανοδος του Σιοβα. Κανω λαθος η εχει γινει και πιο ταχυς ??
Η δε φουκαριαρα η αεκ για πολλοστη φορα αδικηθηκε απο την διαιτησια !!
Με ενα σοβαρο τερματοφυλακα και τον Τζεμπουρ σε αυτο το ροστερ, θα βγαζαμε ματια.

br fun_atic είπε...

Ξύνεις μεγάλες πληγές τώρα...

τρελοπανιωνιος είπε...

τρελες πληγες..

τρελοπανιωνιος είπε...

μου αρεσει ο τροπος που παιζει τα τελευταια παιχνιδια ο Πανιωνιος.. Τελικα ενα ειναι το καραμπαμ μας εκαψε ο Φερερα, για εναν λογο που δεν μπορω να καταλαβω ο ανθρωπος ηθελε να την κανει απο την ομαδα..... Και βρηκε εναν και μοναδικο τροπο, την αγωνιστικη καταστροφη της ομαδας !!! Δεν μπορει να μην εβλεπε ποιος ειναι Τσοτσα, δεν μπορει να μην εβλεπε ποιος ειναι ο Κουκετς δεν μπορει να μην εβλεπε οτι η θεση του Ομο ειναι στα αμυντικα χαφ... ας του στειλει καποιος ενα βιντεο του ανθρωπου να ξεστραβωθει....

τρελοπανιωνιος είπε...

Αξεχασα και τον Κουμο γαμω την τρελα μου , τον εβαζε προωθημενο... Γαμω ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ....

Costix είπε...

αν ειναι μαγκας ο kindix, ας μας φερει πισω τον djebourix !!!

τρελοπανιωνιος είπε...

Για την πλακα μας θα περναμε την 4 θεση του πρωταθληματος. ποια Αεκ ποιος Αρης ποια Καβαλα ολοι μας ειδαμε τι ομαδες ειναι..!!

Ron Barceló είπε...

Εγώ ξέρω το εξής:
Θες με μουστάκι , θες χωρίς, η ομάδα με ΜΟΝΙΜΕΣ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ έκανε χαζούς τους πρωταθλητές στις βουτιές στο οακα με 10 παίκτες, ταπείνωσε με καθολικό ποδόσφαιρο τα κίτρινα κοτόπουλα της ψευτιάς μέσα - έξω ενω τον αρη, που υποτίθεται πάιζει την καλύτερη μπάλα, τον εκανε να μοιάζει ομάδούλα της πλάκας κ να κάνει καθυστέρηση από το 60'.
Και όλα αυτά, με ένα Βόσνιο σκύλο που δεν τον ήξερε κανείς, ένα Κροάτη πιτσιρκά που ηταν μεταξύ παγκου κ εξέδρας κ με το Σούλι το μάυρο θερμαστή που είχε ακούσει τα χίλια μύρια.
Στα παραπάνω, βάλτε 100 κιλά κυανέρυθρα καρύδια, που δεν μάσησαν ούτε στα καραγκιοζιλίκια 'σπανών' ψευτοπαραγόντων, ούτε σε προκλητικά κοράκια που ΜΟΝΙΜΩΣ τον έσφαζαν μαρς, ούτε σε σατανικές κάμερες από το υπερπέραν, ούτε σε τσάτσους δημοσιογράφους.
Αυτό είναι το τίμημα κ συνάμα η ομορφιά του να είσαι Πανιώνιος.
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς, θα είμαστε εκεί να σας χαλάμε αιώνια τις 'στημένες' σας γιορτές.
Από τη..'γειτονιά'.

ΥΓ: Για μένα δε νοείται να αφήσουν τον Παράσχο να φύγει. Του αξίζει να πάρει την ομάδα το καλοκαίρι κ μαζί με τον Κιντή να κάνει από την αρχή τον σχεδιασμό.

Katrinos είπε...

Αχου μωλέ , παραπονιούνται τα αεκάκια ότι πάλι τα αδίκησε η διαιτησία και η πριγκήπισα θα μείνει για άλλη μαι φορά στο σκατά... και αυτός ο παλιοπανιώνιος τους χάλασε όλο το γλέντι εκδίκησης-πανό-play offs-champion league! Ευτυχώς που βρέθηκε ο ΑΝΤΙΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΚΑΙ και της έδωσε όλα τα δίκια όλα τα πέναλτυ όλες τις κίτρινες του κόσμου.

Αλλά που να καταλάβει αυτός ο παλιοβλάχος ο Οτσαλάν απο πριγκιποπούλες και τα σαλόνια. Πήγε ο αθεόφοβος , και έδειξε πως κάνουν σεξ οι ομάδες της γειτονιάς όταν υπάρχει λογική,γνώση και θέληση. Και επειδή πολύ ασχολήθηκα έχω απλά να πω ότι θα πρέπει να σκεφτούν πάρα πολύ την πιθανότητα αντικατάστασης του Οτσαλάν. Ο άνθρωπος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Αφήστε τον να κάνει δουλειά απο μηδενική βάση να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες και πιστεύω ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Μοναδική περίπτωση που θα δεχόμουν αλλαγή προπονητή είναι εαν πούν οι γιατροί στον σερ Άλεξ ότι πρέπει να ζήσει σε θερμότερο κλίμα , χωρίς το στρες της Premier League.

Για το Μπ(Γκ)έλιτς τι να πω , ο στρατηγός τα είπε όλα.

amanAM είπε...

Για εμένα, η αποκάλυψη του αγώνα, ήταν ο Μπαρόνι, σαν αριτερό εξτρέμ.

Μπήκε, και έκανε σε 2 φάσεις, όλην την ΑΕΚ άνω κάτω, και εάν δεν σημάδευε τα περιστέρια ο Νικολάου, θα είχαμε κλειδώσει το ματσάκι.

Μπράβο στον Παράσχο. Πήρε παίκτες με ψυχολογία στο μηδέν, τους αξιοποίησε σε σωστές θέσεις, δεν σταμάτησε σε όλο το παιχνίδι να τους μιλάει, να δίνει οδηγίες, να τους ενθαρρύνει, κλπ, και να παίρνει το 110% από τον καθένα τους.

Πολλά μπράβο στον Παράσχο. Τέτοιον προπονητή θέλουμε. Να το ζει το παιχνίδι, να αξιοποιεί τους παίκτες, να ανδεικνύει τις ικανότητες τους, και όχι να τους θάβει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Εάν φύγει ο Παράχος, θα είναι έγκλημα, εκτός κι αν έχουμε εγγυήσεις για καλύτερον. Εγώ έχω γίνει Παρασχικός.

τρελοπανιωνιος είπε...

Ποιος το ελεγε... Παρασχος και παλι Παρασχος , μετα τον Γερμανο μας βρηκαμε και τον Οτσαλαν μας, αχ δεν εχει καταλαβει κανενας το μυστικο να βγαλει λεφτα για την πλακα του.... ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΟΛΛΑ ΟΤΣΑΛΑΝ εξω απο το γηπεδο πριν τα εντος εδρας παιχνιδια, θα γινουν μαστ...... :-)

br fun_atic είπε...

κοίτα τώρα κοντράστ. Ο Φερέρα είχε ένα βασιλικό τριετές συμβόλαιο και μας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.
Ο Παράσχος έχει λογικά συμβόλαιο 6 μήνες + 1 έτος και δούλεψε με μεγάλο πείσμα, αν και ήξερε ότι θα μπορούσε και να βρεθεί στα σκατά και να απολυθεί στην πρώτη στραβή.Η στάση αυτή πρέπει να εκτιμηθεί από τη διοίκηση. Οι παίκτες από την άλλη πρέπει να εκτιμήσουν ότι ο Παράσχος δεν είχε στεγανά και ότι προσπάθησε δοκιμάζοντας να πάρει το καλύτερο από τον καθένα.

zamis είπε...

Δηλωση Τζιμπουρ στη νοβα:''Για μενα ηταν πολυ δυσκολο να παιξω απεναντι στην ομαδα που εχω ζησει τοσο ομορφες στιγμες''.

Φερτε πισω τον Τζιμπουρρρριξ!!

br fun_atic είπε...

Με την τρέλα μας παίζεις zamix???
Αφού δεν πρόκειται να εισπράξουμε από την Α.Ε.Κ, δεν τους χαρίζουμε τα υπόλοιπα και να πάρουμε πίσω τον τρομοκράτη;

τρελοπανιωνιος είπε...

ΘΕΛΩ ΤΖΙΜΠΟΥΡ....
ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΑΝΘΗΡΑ....

Costix είπε...

Ναι ρε zamix !!!
Θελουμε πισω τον Djebourix !!!
Aκους Kindix ???
Και να παραμεινει ο Paraschix !!!

zamis είπε...

lolix!

amanAM είπε...

αχ βαχ!
Φαντάζεστε να είχαμε ξανά, Ντάριο και Τζιμπούρ?

Costix είπε...

Ναι ρε παιδες, ας τους γαμησουμε ολους μια χρονια, και μετα τα ξανακανουμε μανταρα !!!

Katrinos είπε...

Και καλά ο Αλγερινός είναι περίεργη περίπτωση, τα 200Κ του Ντάριο, ΠΟΣΟ περίεργα είναι?

br fun_atic είπε...

Το μυστήριο με τον Παράσχο είναι ότι η ομάδα παίζει πολύ επιθετικά, αν και αγωνίζεται με 8 αμυντικούς.

Αν ανακοίνωνε Τζιμπουρ και Ντάριο ο Πανιώνιος, θα είχαμε μέσα στο νερό 4.000 διαρκείας.Και επειδή μιλάμε για κάτι κοντά σε 2 εκ ευρώ θα ήμασταν και στο πλάνο Κιντή. Πάρε και τέρμα με 1εκ και είσαι σούπερ.

br fun_atic είπε...

κοίτα χορηγό που έχουμε:
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=205822

ρε φιλαράκο τη χερούκλα του Μαϊστόροβιτς και τις κάρτες που γλίτωσαν τουλάχιστον τρεις παίκτες τις Α.Ε.Κ με πρώτο τον Μανωλά δεν τις είδες;

Πόσο σιχαμένοι γίνονται ορισμένοι, όταν αντί να ενημερώσουν τον κόσμο προτιμούν να χρησιμοποιούν το βήμα που τους δίνεται για να απελευθερώνουν την κομπλεξάρα τους...

Katrinos είπε...

ΒR οι τύποι δεν είναι δημοσιογράφοι , είναι οπαδοί που τυχαίνει να ξέρουν να γράφουν (όχι πάντα) και βγάζουν τα οπαδικά απωθημένα τους.

Το παιδάκι που γράφει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι οπαδός της και έχει να ικανοποιήσει τους χαχόλους αλλά και να καλύψει πιθανές ανάγκες της ΠΑΕ.

Εμένα με κάλυψε ο ίδιος ο προπονητής τους , τώρα τι γράφει ο κάθε τσόγλανος, χέστηκα.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Πάντως δεν θα έβλαπτε μια σειρά από email διαμαρτυρίας για τον τρόπο που ο κος Σταμάτης Βούλγαρης με τα κίτρινα γυαλιά προέταξε με έμφαση ΜΟΝΟ τις φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ.

Katrinos είπε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=128171


Χαρακτηριστικό παράδειγμα, διαβάστε τους τίτλους και αν συνδυάσετε αυτο ρεπορταζ με τον αγώνα .....


Περίληψη άρθρου
ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Η ΑΕΚ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. «ΦΩΝΕΣ» ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.-

Τίτλος #1
Ανώτερη η ΑΕΚ, ευκαιρίες και δοκάρια…

Τίτλος #2
Γκολ και διαμαρτυρίες!

Τίτλος #3
Νέες «φωνές» από ΑΕΚ, τις ευκαιρίες ο Πανιώνιος…

Τίτλος #4
Πίεσε και τα κατάφερε η Ένωση!


Η Αεκάρα (μας) τα έκανε όλα , by the way έπαιζε με μια ομάδα που τη λέγαν Πανιώνιος (αλλά ποιός νόιάζεται για αυτές τις λεπτομέρειες...)

....και για να καταλάβετε ΠΟΣΟ πορωμένοι οπαδοί είναι όλοι αυτοί συγκρίνετε αυτό το άρθρο , όπως και τα περισσότερα που διαβάσατε σήμερα με το παρακάτω του περιβόητου αεκτζή Blogger Στήβεν Αβραμίδη που είναι γνωστός για το πάθος του με την ΑΕΚ , αλλά και το πως μας αντιμετώπισε μετά το παιχνίδι του α΄γύρου.

http://steven-avramidis.blogspot.com/

Προσωπικά βρήκα περισσότερα αντικειμενικά στοιχεία σε αυτό το μπλόγκ παρά στα περισσότερα ρεπορτάζ των αθλητικών sites.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

info@novasports.gr

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Ναι ο Στήβεν μας δίνει νέο χαρακτηρισμό ως πάλαι ποτέ ωδείο. Τι να γίνει, υπήρξαν εποχές που αθλητισμός και πολιτισμός ήταν ένα. Η ιστορία του κου Αβραμίδη όμως δεν φθάνει σε κείνες τις εποχές και του είναι δύσκολο να την κατανοήσει. Ελπίζω να μπορεί ο κος Κιντής να κινηθεί πέραν του επιπέδου των παλαιών οικέιων του.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Παιδιά δεν γνωρίζω αν έκανε αλλαγές στο άρθρο της Nova ή εγώ παρασυρμένος απ' όσα γράφαμε το διάβασα αποσπασματικά, αλλά ξαναβλέποντας προ ολίγου, είδα ότι τώρα έχει τη φάση Γιάχιτς και φάινεται να αναφέρεται σε εκατέρωθεν σφάλματα Κύρκου. Ίσως παρασύρθηκα πριν και διάβασα πολωμένα ότι ήθελα για να διαμαρτυρηθώ...δεν ξέρω.

cdu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cdu είπε...

Τις τελευταίες δύο Κυριακές μου έχουν κάνει απίστευτη εντύπωση η ενέργεια του Φερνάντεζ και η δήλωση του Τζιμπούρ (όπως και η δήλωση του σε πρόσφατη συνέντευξη). Είμαι από αυτούς που προτιμώ μιά ομάδα γεμάτη Ελληνικά ονόματα. Αλλά ρε παιδιά δεν θυμάμαι πολλές τέτοιες δηλώσεις από Έλληνες πρώην παίκτες της ομάδας. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

br fun_atic είπε...

Όταν μιλάμε για ελληνόπουλα, έχουμε στο μυαλό μας Πανιωνάκια. Δυστυχώς τα απλά Ελληνόπουλα μας βλέπουν μόνο ως σκαλί.Για να βρεις τέτοιες δηλώσεις (αν τα καταφέρεις) πρέπει μάλλον να φτάσεις στην εποχή του Θανάση Σαραβάκου.

Griniaris είπε...

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν πρέπει να βλέπω τα εκτός έδρας για γούρι.Διαβάζοντας την κριτική και τα σχόλιά σας αλλά και από τις λίγες φάσεις που είδα το βράδυ,καταλήγω αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Παράσχος αξίζει μια ευκαιρία το καλοκαίρι.Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι για έναν ακόμη αγώνα είχαμε αρκετές φάσεις που προήλθαν από συνδυασμούς και όχι από στημένα.Μέχρι και τον Μπαρόνι κοντεύει να αναστήσει.Ήμουν από αυτούς που γέλασαν ειρωνικά στην πρόσληψη Παράσχου αλλά εμπαθής δεν ήμουν ποτέ.Δεν μπορώ λοιπόν να μην αναγνωρίσω αυτό που βλέπω στο γήπεδο.Επειδή φαντάζομαι δεν προτίθεται ο Τσακ να δώσει για προπονητή τίποτα τρελά λέφτά,χίλιες φορές ο Παράσχος από κάποιον νεαρό ταλαντούχο και εξελίξιμο ξένο ή κάποιον έμπειρο βαριεστημένο που ψάχνει κανένα ένσημο...

zamis είπε...

Καλως τον Griniarix μας!
Κοιτα,coach,βασικα ελειπε ο Τζαβελας και δεν επαιζε ο Μπαλαμπαν..

υ.γ.http://www.aek365.gr/article.php?id=52985

Διαβαστε τα σχολια των κοτοπουλων.
Τρελλανε τους ρε Ραφικ Πανιωαρα!

Griniaris είπε...

Καλημέρα zamix...
Μη γράφεις ονόματα,προδινόμαστε...

"ενώ παράλληλα απουσίασαν παίκτες που κάνουν τον Πανιώνιο στατικό και προβλέψιμο...".Είδες τι ωραία το έθεσε ο φίλος μας;Μόνο φωτογραφίες δεν έβαλε κι όμως δεν μπορεί να του πει κανείς το παραμικρό...

ΥΓ.Χαίρομαι γιατί η δήλωση Τζιμπούρ πρέπει να τους πόνεσε πάρα πολύ...

zamis είπε...

Επισης,η γνωμη μου ειναι οτι ο Μανιατης πρεπει να παιζει μπακ και οχι χαφ.

Griniaris είπε...

Ίσως και να γίνεται για να συνηθίζουμε στην ιδέα χωρίς Μανιάτη στα μπακ...

br fun_atic είπε...

@zamis
το εντυπωσιακό είναι ότι τα κοτόπουλα αναφέρονται στον Τζιμπουρ λες και μας τον έχουν ξοφλήσει.

Ron Barceló είπε...

Χθες ο Τζαβέλας ήταν στην Ολυμπιακή αθλητική Κυριακή. Από τα λεγόμενα του, κατάλαβα πως πολλές από τις υποτιθεμενες δηλώσεις κ συνεντεύξεις που κατά καιρούς εμφανίζονταιείναι αμφίβολης εγκυρότητας. Κοινώς, ο κάθε τσάτσος δημοσιογράφος, για να εξυπηρετήσει τους πρασινοκόκκινους εργοδότες του, κάνει την τρίχα τριχιά.
Ο άνθρωπος δήλωσε για πολλοστή φορά πως το μέλλον του είναι στον Πανιωνιο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα συζητήσει την ανανέωση του κ πως κανείς δεν τον έχει προσεγγίσει. Το ίδιο ακριβώς παραμυθάκι με το Λόλο πέρσι. Το αποτέλεσμα ήταν να αγοραστούν τα διακιώματα του, να γίνει νέο συμβόλαιο κ να μπει ρήτρα. Οπότε τα κοτοπουλάκια μείναμε με το ..Λολο στο χέρι.

Ας φέρει πίσω τρομοκράτη Πάνθηρα κ Ντάριο ψυχάρα κ τότε τα 4000 διαρκείας θα είναι λίγα.
Καλημέρα.

zamis είπε...

@brf
Αν ο Κιντης τακτοποιησει το θεμα οφειλων του αεκ θα παρει πολλους ποντους.
Αν φερει δε και τον Τζιμπουρ..

br fun_atic είπε...

Λες να μην τον ρώτησα για το τι θα κάνει με τις οφειλές της Α.Ε.Κ?Η απάντηση βέβαια ήταν για τα ψιψιψίνια...

Αν ο Τζιμπουρ έρθει στον Πανιώνιο αυτό θα γίνει λόγω Τσακίρη. Πρόεδρε φέρε πίσω τον τρομοκράτη!!!Συμφωνώ με argy. Με Τζιμπουρ και Ντάριο δεν θα προλαβαίνετε να πουλάτε διαρκείας. Πάρε κι ένα καλό τέρμα και φύγαμε για την κορυφή!!!

zamis είπε...

Για μενα ο Νταριο παντως δεν ειναι ο παικτης που λειπει απο το κεντρο μας.
Μην πεσετε να με φατε:)

br fun_atic είπε...

Ο Τζιμπουρ είναι ο παίκτης που λείπει από την κορυφή μας;;; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί στη συγκεκριμένη ερώτηση ΔΕΝ σηκώνω αστεία :)

Griniaris είπε...

Ως επιτελικός μέσος που έπαιζε σε μας,πιστεύω ότι μας λείπει.Ως ανασταλτικό χαφ που παίζει στον Άρη,όχι.

zamis είπε...

@Griniari
Θα ηθελα ενα πολυ καλυτερο επιτελικο χαφ απο τον Νταριο.
@Brf
Ο Τζιμπουρ λειπει απο την κορυφη,απο πιο πισω,απο αριστερα και απο δεξια.Λειπει απο παντου!

Φερτε πισω τον Ραφιιιικ!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

"Ο Τζιμπουρ λειπει απο την κορυφη,απο πιο πισω,απο αριστερα και απο δεξια.Λειπει απο παντου!"

Αυτό θα μπορούσε να το είχε γράψει και ο Γιάννης Γαλάτης. Καλημέρα ασπρονήσι :)

zamis είπε...

Να λειπουν τα homophobic παρακαλω πολυ.
Και ο Γιαννης εχει δικαιωμα στον Τζιμπουρ!

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν το είχε σκεφτεί ο Κιντής. Άνοιγμα όχι μόνο στους μετανάστες αλλά και σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Πρόσεξε τώρα πόσους μαζεύεις:
Ομοφυλόφιλους, τραβεστί, τρανσέξουαλ, λεσβίες, σαδομαζοχιστές (αφέντρες και σκλάβους), κοπρολάγνους, κτηνοβάτες, ματάκιδες, πόρνες, τσάτσους και τσατσάδες. Όπως και να το κάνεις, υπό τις κατάλληλες προυποθέσεις και με δεδομένο ότι η Συγγρού είναι δύο βήματα από το γήπεδο, δεν μπορείς να μαζέψεις 4-5.000 διαρκείας μόνο από αυτούς και τους πελάτες τους;
Θα είμαστε το μοναδικό γήπεδο όπου τα σεξουαλικά συνθήματα θα γίνονται παραχρήμα πράξη!!!

Griniaris είπε...

Ρε μπας και τον μουτζώνετε τον μαντρότοιχο;

br fun_atic είπε...

ρε μπας και γυαλίζετε την πετούγια;

br fun_atic είπε...

Ξέχασα τις κονσοματρίς, τις στριπτιτζούδες και τις φραπεδιάρες!!!

br fun_atic είπε...

Αυτό που μου αρέσει στους Α.Ε.Κτζίδες του Α.Ε.Κ365 είναι ότι γράφουν την "κερκίδα" κατά την "καρύδα".