Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αφού η συνάντηση με τους κ. Τσακίρη και Κιντή μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ήταν λογικό να μην ασχοληθούμε ταυτόχρονα με κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Τα νέα εισιτήρια διαρκείας.
Θα αναφερθώ επιγραμματικά.
Αν αυτό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του κου Κιντή, τότε ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο. Πολύ μελετημένος πίνακας, με τιμές για κάθε βαλάντιο, με πρόβλεψη για ασθενείς κοινωνικές ομάδες και με προνομιακή μεταχείριση των παλαιών κατόχων διαρκείας. Το κυριότερο όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος πίνακας δόθηκε στη δημοσιότητα στην πλέον κατάλληλη χρονική στιγμή και ταυτόχρονα η έναρξη των πωλήσεων γίνεται σε διάστημα όπου ο μέσος άνθρωπος δεν έχει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Ως προς όλα αυτά η δουλειά είναι εξαιρετική.
Το οικονομικο - διαφημιστικό κομμάτι όμως δεν φτάνει. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος του Πανιωνίου αγοράζει διαρκείας μόνο όταν επιβραβεύει σοβαρή δουλειά. Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι η φετινή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη αγωνιστικά - διοικητικά χρονιά, τότε θα ήταν λογικό να παρατηρηθεί μείωση της κίνησης των διαρκείας. Το κουμπί της επιτυχίας θα είναι κατά τη γνώμη μου σε πρώτη φάση το διοικητικό σχήμα, στο οποίο θεωρώ επιβεβλημένη την ύπαρξη προέδρου από τα σπλάχνα του συλλόγου που να μπορεί να ενώνει τον κόσμο (όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και η επιλογή προπονητή. Αν ο κόσμος πειστεί ως προς αυτά, θεωρώ ότι θα στηρίξει το εγχείρημα. Οι πιο δύσπιστοι θα χρειαστεί να περιμένουν την ολοκλήρωση των μεταγραφών ή ακόμη και τα πρώτα φιλικά.
Αφού λοιπόν όλα τα υπόλοιπα έγιναν σωστά αυτή τη φορά, ας προσέξουμε περισσότερο την προώθηση των διαρκείας. Καλύτερο διαφημιστικό σποτ σε περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ενδεχομένως και στην τηλεόραση. Καλύτερη προώθηση. Δημιουργία κέντρων πώλησης και σε άλλες περιοχές της Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Δήμο (π.χ Κ.Α.Π.Ι). Προωθητικές ενέργειες στην πλατεία Ν. Σμύρνης και σε όμορους δήμους και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, αυτή τη φορά κάποιος πρέπει να "τρέξει" σοβαρά το θέμα των διαρκείας. Προσωπικά θα ανανεώσω όλα τα δικά μου, χωρίς δεύτερες σκέψεις γιατί αφενός μου αρέσει πολύ η παρέα που έχουμε δημιουργήσει στη θύρα που πηγαίνω και αφετέρου η Πανιωνάρα είναι αρρώστια.

63 σχόλια:

zamis είπε...

Οπως ειχα γραψει και στο μπλογκ του AmanAM,συγχαρητηρια στην π.α.ε.
Στα υπολοιπα που λες δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Περα απο τα διαρκειας,η προσελευση και στηριξη του κοσμου,θα εξαρτηθει απο τη σοβαροτητα και τη σταθεροτητα που θα επιδειχθει.
Αυτο δηλαδη που λειπει τα 2 τελευταια χρονια.

br fun_atic είπε...

Αφιερωμένο στον κ. Κιντη και στο ταξίδι του στη Νιγηρία:

http://www.youtube.com/watch?v=guYJqRomQE8

Τελικά σας έσκισα όλους!!! Έχω το πιο in και επίκαιρο avatar!!!

Griniaris είπε...

Για στριμωχτείτε λιγάκι εκεί στην 4 και βρείτε μου θέση μη γίνει της Τζούλιας...

Ερώτηση:Εγώ που είχα στη 2,δικαιούμαι έκπτωσης αν φέτος πάρω στην 4;

zamis είπε...

αντε και του χρονου εδω η διοργανωση
http://www.youtube.com/watch?v=BHogyy4cgzM&feature=related


griniari αγορι μου εσυ πρεπει ναχεις ελευθερας παντου.

zamis είπε...

Διαβαζω οτι ο Κιντης τα ειπε με τον Μπαλαμπαν.
Γνωμη μου ειναι οτι η λογικη κραταμε Μπαλαμπαν,παιρνουμε ''Λυμπεροπουλο''κι αλλο ενα βαρυ συμβολαιο δεν οδηγει πουθενα.
Η ομαδα δεν πρεπει να συνεχισει να ειναι νεκροταφειο ελεφαντων.

Griniaris είπε...

Αν πάντως ο Μπάλαμπαν είναι ένα από τα 3-4 "βαριά" ονόματα σκούρα τα πράγματα...
Συμφωνώ με το zamis,είπαμε τρεις-τέσσερις έμπειρους και πρωτοκλασάτους,όχι τελειωμένους...

Costix είπε...

zamix μου, συμφωνω απολυτα. Θελουμε σιγουρα 3-4 παιχτες με προσωπικοτητα που να αποτελουν τον κορμο της ομαδας και να μπορουν να την σηκωσουν στις πλατες, αλλα τωρα οχι και Λυμπε !!!
Οσο για τιν Μπαλαμπαν, ειναι σιγουρο οτι φετος δεν εβγαλε τα λεφτα του, θα μπορεσει αραγε του χρονου ??? ομως το κυριοτερο για μενα ειναι η τελικη επιλογη προπονητη (ειμαι καθετα υπερ του Παρασχου, απο αυτα που ειδα μεχρι τωρα) και μετα το κτισιμο της ομαδας για του χρονου.

Katrinos είπε...

Πολύ καλή προσπάθεια, τώρα αρχίζει όμως.
Br όχι περίπου αλλά ακριβώς αυτά που έγραψες.
Πρέπει να το πάρει πάνω του κάποιος και να
το τρέξει με λύσσα!
Θα απαιτηθεί υπέρδιπλη προσπάθεια λόγω κρίσης αλλά
και συσσωρευμένης ξενέρας
Εννοείται ότι ανανεώνουμε κ έχω ξεκινήσει
ήδη το πρώτο ψήσιμο με νονό Θοδωρή (κάτοικο Βριλλησίων και Πάτμου παρακαλώ)
Griniari αγόρι μου έλα εσύ στη 4 και τι άλλο.....
يبلاههخحيسعهخببعانخيلااا. ليفعله Πανιωνάρα !!

Costix είπε...

κτος και αν μασ φερει ο kintix τον μουρινιο. αλλα απο αλλες επιλογες με το ενεχομενο ρισκο, εγω προτιμω Παρασχο, που εδειξε οτι και το γνωριζει το αθλημα, και στεινει την ομαδα αναλογα με τον αντιπαλο, και παιρνει αποτελεσματα και ειναι τιμιος και με καθαρα χερια.
δωστε του και ενα τερματοφυλακα της προκοπης και εναν σκορερ να βαζει την μπαλα στο πλεχτο, αντε και ενα δεκαρι να κανει παιχνιδι και του χρονου θα δουμε αλλη ομαδα.

br fun_atic είπε...

Λύμπε: Ήθελε να παίξει στο εξωτερικό. Ήταν όνειρο ζωής. Ας τον αφήσουμε να ζήσει το όνειρό του. Αλήθεια, βγάζει ολόκληρο αγώνα;

Μπόσκο: Εδώ το πράγμα είναι σύνθετο.Δεν έβγαλε τα λεφτά του και ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να τα καταφέρει του χρόνου.Δηλαδή πόσο γρηγορότερος μπορεί να γίνει; Αν το συμβόλαιο μπορεί να λυθεί χωρίς τεράστιο οικονομικό κόστος ας τον αφήσουμε και καλή καρδιά.

Σε γενικές γραμμές έχουμε γρήγορη ομάδα, οπότε χρειαζόμαστε και γρήγορους επιθετικούς.Τι να το κάνεις να τρέχουν όλοι, να φτάνουν στην περιοχή και να περιμένουν τον Μπόσκο και τον Λύμπε να τους φέρει το τρένο;

p.s
έτσι και δεν έχει πάει στη Νιγηρία ο Κιντής, αλλά είναι για παράδειγμα στη...Λούτσα, έχετε φανταστεί τι γέλιο θα ρίχνει με τις αθλητικές εφημερίδες;

zamis είπε...

Costix μου presidentix μου κοιτα τι γινεται.
Αν κρινω απο τη σταση Κιντη απεναντι στο βατραχο αλλα και απο το ολο positioning του,προπονητη τυπου Λινεν δε θα θελει.
Οποτε,ναι,προκειμενου να δουμε κανα μεταμοντερνο στον παγκο,χιλιες φορες η σοβαροτητα του Παρασχου,με ολα τα μειον του.
Εγω βεβαια ''Λινεν''θελω(και χωρις τα εισαγωγικα)..

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Σας χαιρετώ. Πρώτα απ' όλα ο Κιντής δεν πήγε Νιγηρία. Αλλά σε άλλη χώρα, της Ασίας.

Στον ΠΚ του Σαββάτου έχουμε συνέντευξη του Κιντή. Λεει μερικά καλά πράγματα.

Χαιρετισμούς πολλούς...

Μάκης Δ.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ποιόν Λυμπερόπουλο ρε παιδιά; Άν είναι να φέρουμε σιτεμένον Έλληνα τού εξωτερικού, γιατί δέν παίρνουμε τον Γκέκα; είναι εξ' ίσου άσχημος, αλλά τουλάχιστον βάζει γκόλ!

Ron Barceló είπε...

1]Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Κιντής κατευθύνεται προς Τσετσενία. Αφού δεν έρχεται ο αγλερινός, πάμε για νέου τύπου αυτονομιστές. Πιο σκληροτράχηλους ακόμη.

2]Πολύ σωστό το γενικότερο πλάνο για τα διαρκείας κ καλοδεχούμενη η όποια έκπτωση για τους ήδη έχοντες.
Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι εφικτό πιθανή συνεργασια ΠΑΕ - ΚΑΕ ωστε να υπάρχει ξεχωριστό πακέτο διαρκείας κ για τα δυο αθλήματα σε προνομιακή τιμή.

ΤΑΛΙΜΠΑΝ - ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΘΑ ΠΑΣ - Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΑΣ

Ron Barceló είπε...

Αφήστε τα αστεία με τους Λυμπερόπουλους. Εχουμε ήδη παλτά κάθε τύπου, δεν χρειαζόμαστε άλλο.
Αναφορικά με το Μπόσκο, φοβάμαι πως για να ξετιλύξει την επιθετική του δεινότητα θα πρέπει να φτάσει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου. Εγω προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω τόσο. Μπορούμε να τον δώσουμε δανεικό σε καμία μικρή ομάδα του Βελγίου (πόντος).
Στον τομέα των μεταγραφών πρέπει να κινηθουν πολύ προσεκτικά.
Με φοβίζει η προοπτική να γίνουμε ενας νέος-Άρης. Απόλυτη κατάντια μιας ομάδας με μισθοφόρους, χωρίς κανεναν έλληνα. Τι να το κάνω να παίζουν την υπερμπάλα αν δεν υπάρχει ούτε ενα ελληνόπουλο στην εντεκάδα. Δυστυχώς, το μοντέλο που τέθηκε σε εφαρμογή εκεί οδηγεί μακροπρόθεσμα. Από την άλλη, αν πας να ζητησεις οποιονδήποτε ελπιδοφόρο νέο από ελληνική ομάδα θα σου ζητήσουν λαγούς με πετραχείλια.

zamis είπε...

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=3530
προσεχε Γιαννη,προσεχε

br fun_atic είπε...

@ Μάκης

Είναι δεδομένο ότι ο κος Κιντής έχει την πρόθεση να παίξει κρυφτούλι με τα μέσα.Δικαίωμά του. Με τα μπλογκ όμως δεν μπορεί να το κάνει. 1ον είμαστε από τα έξυπνα παιδιά και 2ον δεν μας καίγεται καρφί για τα ταξίδια του
σε πρώτη φάση λοιπόν του αφιερώνω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=AbFxD-xMiYU

@Σασα
Που το ξέρεις κούκλα μου ότι στο χάραξε ο ταχτσίδης; Θα κάνεις γραφολογική στο αμάξι;Και μια που τ' αναφέραμε: σμαρτ έγινε το χάμερ;

@ταχτσίδης: όταν λέμε ότι της το χάραξες με μπανάνα, τι ακριβώς εννοούμε; Γιατί το μυαλό του καθενός πάει αλλού.

@Τσακ
Καλά, εμάς δεν μας ενδιαφέρει που είναι. Εσείς το τσεκάρατε; Υπάρχει περίπτωση να πίνει pina colada στον Μαυρίκιο;;;

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/222795
α ρε γκαντεμιά πάλι...

antunix είπε...

Η τιμή του διαρκείας είναι εξαιρετική για τους περσινούς κατόχους, δεν συζητάμε ότι θα το ανανεώσουμε, αλλά θα γινόταν να πληρώσουμε κάτι παραπάνω σαν... Νταριόσημο για την επιστροφή Φερνάντεζ, εγώ προσωπικά θα το έκανα με μεγάλη ικανοποίηση!!! Φέρτε τον Ντάριο τώρα πίσω!!
Όταν ο αυτός ο «σούπερ Μπόσκο» αμείβεται με ένα πεντακοσάρικο (!) είναι πρόκληση με 200,000 – 220,000 χιλιάρικα που είναι η ρήτρα εξαγοράς του Αργεντινού στο Ισραήλ, να μην κάνουμε κίνηση!! Είναι έγκλημα!
Κιντή ακούς;;;

antunix είπε...

Υ.Γ. Griniari, εσένα η θέση σου είναι στον πάγκο!! ποια 4;

br fun_atic είπε...

ερώτηση κρίσεως. Πως γίνεται να πουλάς ένα παίκτη 800.000 ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του από την ομάδα του (το οποίο προφανώς υπογράφηκε την ημέρα απόκτησής του)να είναι μόλις 200.000 ευρώ??????

br fun_atic είπε...

Και ερωτώ. Αφού η ρήτρα του ήταν 200.000 γιατί δεν εισπράτταμε 800.000 και την επόμενη ημέρα να τον αγοράζαμε ξανά με 200.000???

antunix είπε...

Μεταφέρω ότι διάβασα στις εφημερίδες στο ρεπορτάζ του Άρη, και μάλιστα αναφέρει συνέχεια, ότι σκέφτονται να την ενεργοποιήσουν, αφού ο παίκτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Οι Ισραηλινοί τον αγόρασαν και μάλλον έκριναν ότι δεν τους κάνει τελικά, και από το να μην χάσουν όλο το ποσό, γλιτώνουν κάτι ψιλά...

cdu είπε...

Aloha Πανιωνάρες. Εδώ ανταποκριτής στη Χαβάη. Καλά, να μη σας πώ ποιόν είδα να κάνει scouting σε surfing. Και άσε να λένε για Νιγηρίες. Αν είναι να αρχίσουμε φήμες....

antunix είπε...

Μμμ... Μήπως αυτά τα λεφτά είναι για δάνειο...; Br για δες εδώ...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/31340/dario-fernandez/profil.html

antunix είπε...

Δείτε επίσης και αυτό έχει ενδιαφέρον...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/verein/169/panionios-athens/uebersicht/startseite_sort_mw.html

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πρώτα απ' όλα, θέλω να πώ χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα και
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821!

Br fun, εγώ δέν συμφωνώ με το ότι δέν μάς νοιάζει για τα ταξίδια τού Κιντή τη δεδομένη στιγμή. ΆΝ και ξαναλέω ΑΝ έχει φύγει ταξίδι τώρα, εγώ δέν βρίσκω καμμία λογική και καμμία σοβαρότητα σ' αυτό. Δηλαδή πώς φεύγει για σκάουτινγκ και καλά, ακόμα δέν ανέλαβε, χωρίς να γνωρίσει την ομάδα ουσιαστικά... Επίσης, θα μπορούσε να πεί και κάποιος κακός, ότι έφυγε για να μή βρεθεί στη δύσκολη θέση να πάει μεθαύριο στο γήπεδο στην ΑΕΚ, ως φιλοξενούμενος!
Επίσης, μετά την επόμενη αγωνιστική, υπάρχει νομίζω αρκετό κενό μέχρι τη μεθεπόμενη. Δέν θα μπορούσε να περιμένει λίγες μέρες πρίν φύγει;
Νομίζω πως δέν έχει πάει πουθενά, αλλιώς... μάλλον πολύ στραβά ξεκινήσαμε...

zamis είπε...

Zητω η Πανιωναρα!

Ακραιφνη,για επαφες και στησιμο δομων πηγαινει,οχι για σκαουτινγκ.
Ενταξει,εχουμε πολλες επιφυλαξεις γενικοτερα αλλα ας του αποδωσουμε το τεκμηριο της αθωωοτητας κατ'αρχας:)

Costix είπε...

Akrefnix, εχει δικιο ο Ζamix !!!
O Κindix δεν παει για σκαουτινγκ, παει να δει ανθρωπους του χωρου face-to-face. Μαλλον σωστα το πηγαινει το πραγμα. Στο κατω-κατω, οι χωρες που επισκεπτεται, μαλλον δεν πολυκανουνε για τουρισμο, θα ελεγα...

br fun_atic είπε...

@Ακραιφνής

Δεν μου είπες; Το πήρατε το κύπελλο;

Εμείς αυτές τις ημέρες θα έχουμε πολλά φιλικά. Έχουμε και λέμε: Αύριο στις 17:00 φιλικό με τον Άρη Βούλας (Ρεβάνς το 4-3).Την προηγούμενη φορά τους κερδίζαμε με 3-0, το θέμα ήταν όμως ότι εμείς είχαμε μόλις 9 παίκτες και ο Άρης Βούλας πάνω από 21. Σε κάθε αλλαγή άλλαζε ολόκληρη ομάδα. Οι δικοί μας τα είδαν όλα από την κούραση.

Και συνεχίζουμε: Σάββατο 13:00 φιλικό με την Κοψαχείλα. Κι εκεί είχαμε χάσει με ένα γκολ διαφορά αν και είχαμε προηγηθεί. Παρόμοιο σενάριο. Καλά, η Κοψαχείλα έχει ένα προπονητή που θα μπορούσε να είναι Γυμναστής σε Αμερικάνικο Χάι Σκούλ :)
Και τέλος, την μεγάλη Τετάρτη φιλικό με τον Νέο Κόσμο.

Εννοείται ότι πάμε για τα 3 στα 3.

Ακραιφνίτσα, ο άνθρωπος στήνει δίκτυο σε Ασία και Αφρική. Το θέμα βέβαια δεν είναι αν πιστεύουμε όλα όσα ακούμε, αλλά ότι ουσιαστικά είμαστε υποχρεωμένοι να τον κάνουμε να πετύχει...

br fun_atic είπε...

και οι Γερμανοί στο κόλπο

http://www.sport-fm.gr/article/222877

br fun_atic είπε...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Στις 11/4/2010 και ώρα 19:00, θα αντιμετωπίσουμε τη Λάρισα. Ώρα ημέρα και ώρα για να προηγηθεί παγκόσμιο.
Από την άλλη, υπάρχει η εκπεφρασμένη σκέψη του General Tanz για κάτι διαφορετικό. Δηλαδή, για μετάβαση στο Κορωπί, παρακολούθηση του αντίστοιχου παιχνιδιού u21 και παγκόσμιο σε ταβέρνα της περιοχής. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια ημέρα και ώρα θα αγωνιστεί η u21 ομάδα, εναντίον της Λάρισας.

Το θέμα λοιπόν τίθεται σε δημοκρατικές διαδικασίες από σήμερα, για να μπορέσουμε να το οργανώσουμε. Θα τοποθετήσω γκάλοπ στην κεντρική σελίδα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ok!
Ούτως ή άλλως, στηρίζουμε Τσακίρη που στηρίζει Κιντή.

@br fun
Χάσαμε 1-0 από τη ΡΕΑΛ(!) Το ΑΛ είναι από το ΄Αλιμος... μή φανταστείτε. Πάντως, δέν έγινε καμμιά απονομή.
Παγκόσμιο: Επιτέλους, πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ!

br fun_atic είπε...

Κι όμως...βρέθηκε άνθρωπος να ψηφίσει την επιλογή "όχι άλλο Παγκόσμιο"...Εντυπωσιακό!!!

Ron Barceló είπε...

Απίστευτη γκαντεμιά στο μπάσκετ..
Ενα μήνα εκτός ο Καλαμπόκης τη χειρότερη δυνατή στιγμή.
Ενα ευχέλαιο και γρήγορα σε αυτή την ομάδα. Δεν υπάρχουν αυτά.-

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10603&subid=2&pubid=7520326

Griniaris είπε...

Απαράδεκτο το γκάλοπ,δεν έχει πολλαπλή επιλογή.

Όσο για την ψήφο στο "όχι άλλο παγκόσμιο" δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις.Ή είναι προβοκάτσια ή το ψήφισε ο Κιντής από φόβο...

br fun_atic είπε...

ο.κ να βάλω πολλαπλή επιλογή. Αν όλοι ψηφίζαμε τα πάντα που θα το κάναμε;

Αγνό μου παιδί griniaris. Δεν ξέρεις ότι αν χρησιμοποιείς διαφορετικούς browsers ή περισσότερους υπολογιστές ή κινητά, μπορείς να ψηφίσεις περισσότερες φορές;

Costix είπε...

Παντως τον τιτλο για το επομενο Παγκοσμιο τον βλεπω.
Η ΧΟΛHΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ TΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-3-3.
Η κατι παρομοιο. Αφηνω τον Γκρινιαρη να το διανθησει αναλογα, ως συνηθως.

Costix είπε...

brfunatix, δεν σου το ειπα και στο φιλουσα εκπληξη. Σε μια ωρα σαλπαρω για Ελαιωνα και Σημαντρον. Σκορπινες Μπουργετο, καραβιδουλες, παιδακια κλπ κλπ. Φιλακια.

br fun_atic είπε...

Eίσαι μεγάλη poutanix!!!

Griniaris είπε...

"Κατ'αρχάς" το όλο θέμα έχει τεθεί σε λάθος βάσεις.
1)Από που κι ως που μπαίνουν δημοκρατικές διαδικασίες στα παγκόσμια.
2)Που ακούστηκε επιλογή "οχι άλλο παγκόσμιο";Απλά δίνεις βήμα σε προβοκάτορες(πιθανόν γνωστούς αεκτζηδες).

Ζήτησα πολλαπλή επιλογή γιατί θεώρησα ότι το γκάλοπ δεν ήταν παρά ένα νομικίστικο κόλπο που απλά θα επιβεβαίωνε την ήδη ειλημμένη απόφαση για το που και πότε θα γίνει το παγκόσμιο.Θεωρώ την απάντησή σου τουλάχιστον προσβλητική προς την έννοια "παγκόσμιο".Άντε γιατί παραγίναμε φλώροι εδώ μέσα...

br fun_atic είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο Στρατηγός είχε την ιδέα γιά παγκόσμιο στο Κορωπί και είχα αναλάβει να το κανονίσω. Σκέφτηκα λοιπόν, προκειμένου να ρωτάω έναν έναν και γιά να μη φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση να κάνω γκάλοπ.

Το αν θα κάνουμε παγκόσμιο ΔΕΝ τίθεται σε δημοκρατικές διαδικασίες. Δημοκρατικές διαδικασίες τέθηκαν για τον άμαχο πληθυσμό, για το μέρος άρα και για το ΜΕΝΟΥ.

amanAM είπε...

τα 2 επικρατέστερα είναι: Μικρό παγκόσμιο πριν τον αγώνα με την Λάρισα, ή Μεγάλο Παγκόσμιο στο Κορωπί σε αγώνα της U21.

Να αφαιρεθούν οι υπόλοιπες επιλογές, και να μείνουν αυτές οι 2, ως επικρατέστερες, και να ξαναψηφίσουμε.

Οι 2 επιλογές, θα πρέπει να αξιολογηθούν σαν τέτοιες, και όχι με βάση το τι τρώει ο καθένας. Για παράδειγμα, ο Κωστίξ δεν τρώει κρέας, από το στόμα τουλάχιστον, οπότε είναι άδικο να ψηφίσει εναντίον του Κορωπέους, διότι εκεί ντεφάκτο δεν σερβίρουν ψάρια!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε, καλά ας πάρει ψαρονέφρι!

τρελοπανιωνιος είπε...

ρε θα μας τρελανουν θελουν τον Τζαβελλα, θελουν τον Μανιατη, θελουν τον Κουμο, θελουν τον Εστογιανοφ θελουν τον Κουκετς,θελουν θελουν θελουν, αστα λες να μπουμε εμεις για μπαλα του χρονου ?

br fun_atic είπε...

ενώ εμείς για παράδειγμα θα θέλαμε να θέλουν: τον Ανδριόλα, τον Μπέλιτς, τον Όμο, τον Μπαρόνι, τον Μπεθέρα, τον Μανόλο, τον Φανούρη, τον Κοιλιάρα και τον Μπάλαμπαν;

Η ιδέα του ΑΜΑΝΑΜιξ ήταν σωστή και απ' ότι είδα αλλάξατε τις ψήφους σύμφωνα με την πρόταση. Τέλεια.

antunix είπε...

Θα κάνω καταγγελία, αυτά που κάνετε είναι αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος!!!

br fun_atic είπε...

Άρης Βούλας - Πανιώνιος 3-2. Ήττα ξανά με το ίδιο σκορ.Επόμενο φιλικό με τον Κοψαχείλα τη Μεγάλη Δευτέρα. Εξακολουθούμε να ψάχνουμε το τρίποντο.

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20100327/12/1?tmpl=component

Τα συμπεράσματα δικά σας

br fun_atic είπε...

προσωπικά βγάζω δύο συμπεράσματα:
1. ότι όποιος βλέπει πως η άνοδος του Πανιωνίου περνάει πάνω από την Α.Ε.Κ βλέπει το σήμερα και όχι 80 χρόνια πίσω και
2. ότι αν οι παίκτες της Α.Ε.Κ πήραν μόλις το πριμ για το Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείεται να έχουμε πάρει ευρώ για Τζιμπουρ και Μάκο.

H A.E.K εξακολουθεί να ενισχύεται από δύο παίκτες που επί της ουσίας δεν την ανήκουν γιατί τους χρωστάει και προφανώς θα τους χρωστάει γιά καιρό, ενώ εμείς κάνουμε διάφορα τρικ γιά να μπορέσουμε να κινηθούμε με μπάτζετ από το οποίο λείπουν τα συγκεκριμένα έσοδα.

zamis είπε...

Σε μεγαλο βαθμο θα κριθει ο Κιντης απο το πως θα σταθει απεναντι στο αεκ και το πως βλεπει εμας στο(αμεσο)μελλον.
Ειναι πολυ γκριζα ζωνη αυτη-και δεν το λεω μονο οπαδικα.

amanAM είπε...

Όλη η φετεινή χρονιά, παίζεται αύριο στο ΟΑΚΑ. Με μια νίκη εκεί μέσα, θα περάσουμε ένα ευχάριτο καλοκαίρι με ψηλά το κεφάλι. Το γκολ της νίκης θέλω να το βάλει ο Σκούφαλης.

Χρειάζονται μια Τραμουντάνα, να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα, οι ρεζίληδες...

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι όλη η χρονιά είναι η παρουσίαση του νέου Δ.Σ, ο ρόλος του προέδρου και ο προπονητής. Αυτά έχουν άμεση σχέση με τις μεταγραφές, την κίνηση των διαρκείας και την ψυχολογία όλων μας για τους επόμενους έξι μήνες.

Όλοι θέλαμε επαγγελματίες στελέχη. Το too much της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Κιντής δεν ήταν απλά στέλεχος, αλλά πρόεδρος ομάδας. Και όχι μιάς οποιασδήποτε ομάδας, αλλά της πιο "μπλιαχ" για ένα Πανιώνιο που σέβεται τον εαυτό του (μαζί με τον Π.Α.Ο βέβαια).

Σαφέστατα και δεν αγαπάει την ομάδα μας αλλά το project, όπως κι εμείς βέβαια δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τον αγαπήσουμε, αλλά αποκλειστικά και μόνο να τον στηρίξουμε, γιατί προτίστως επιθυμούμε καλύτερες ημέρες για την ομάδα.

Μπορεί να μας τις προσφέρει; Κι εμείς μαζί του. Δεν μπορεί; Υπάρχει πρόβλημα.

br fun_atic είπε...

για όποιον ενδιαφέρεται να προβληματιστεί για οικονομικά μεγέθη:

http://www.panioniosnet.gr/index.php/pgsspae/3177.html

zamis είπε...

Ειχες τον Λινεν τοτε.Οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους,ετσι ειναι.

br fun_atic είπε...

Ουσιαστικά αυτό υπαινίσσεται το άρθρο. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά και αναφέρεται έμμεσα σε στελέχη που απομακρύνθηκαν από την ομάδα υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

zamis είπε...

Μαλλον το δευτερο που λες καταλαβαινω εγω.
Ανεξαρτητα απο τις προθεσεις παντως του συντακτη,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

br fun_atic είπε...

Είναι λίγο το αυγό και η κότα. Πάντως, αν υπήρχε ένας και μόνο υπεύθυνος για την πρόσληψη Λίνεν, τις ακριβές πωλήσεις παικτών και την απόκτηση Τζιμπουρ, Φερνάντεζ κ.λ.π, άρα και δημιουργός της διετούς επιτυχημένης πορείας, είναι άξιο απορίας γιατί απομακρύνθηκε.

antunix είπε...

Είναι ένα μεγάλο ερώτημα πως θα κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί αύριο με τους... Δραγουμάνους του ΠΟΚ. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες, και βλέποντας την αποστολή προσπαθώ να φανταστώ το σχήμα που θα επιλέξει ο Παράσχος.
Η 19μελής αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ είναι:
Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Γουέλινγκτον, Λάτκα, Γιόνσον, Σιόβας, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Κοντοχρήστος, Νικολάου, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Σκούφαλής, Ριέρα.
Μπάλαμπαν, Τζαβέλλας (να δούμε πως θα σκοράρουμε χωρίς στημένα...), Κοντοές είναι τιμωρημένοι, Εστογιανόφ, Καστελιόνε και Μπουβάλ είναι τραυματίες και εκτός πάλι οι νεαροί Σίμωσης, Κούρντι (θα τους δούμε ποτέ;) και ο τρίτος τερματοφύλακας Μπεθέρα. Άντε να δούμε...

antunix είπε...

Στα θετικά είναι βέβαια ότι πήρε πρώτη φορά φέτος τον Κοντοχρήστο, ίσως δούμε τον Λουκίνα (;) λέμε τώρα, αλλά και τον Σάμαρη. Βέβαια το πιο πιθανό είναι ένας από αυτούς να κοπεί την τελευταία στιγμή, από την 18αδα... Οπότε τσάμπα η προσμονή για τους πιτσιρικάδες...

br fun_atic είπε...

Μόνο σ' εμένα φαίνεται περίεργη η επίσκεψη Ραούλ Μπράβο στο σπίτι που διαμένει ο Ντάτολο με τη φίλη του;;;

lefterix είπε...

Σήμερα στις 9.00 μμ, αναχωρώ γιά τα πάτρια εδάφη...
Δυό βδομάδες μπέκρα και Παγκρήτια γλέντια...
Γιά αυτό λοιπόν παληκάρια μου (και παληκαρούδες μου..) σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε καλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...

Υ.Γ. Παρ'ότι υπήρχε δυνατότητα να μείνω κι άλλο, την Κυριακή του Θωμά θα είμαι πίσω, γιά να είμαι στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα, αλλά το σημαντικότερο, επειδή ενδέχεται να διοργανωθεί Παγκόσμιο, σιγά μην το χάσω...

Υ.Γ.2) Μπουρουφου, ήμουν έτοιμος να έρθω την προηγούμενη Κυριακή, είχα και ένα λίτρο ρακή μαζί μου, αλλά βρήκα ένα παλιόφιλο που είχα να τονε δώ 20 χρόνια, και τη ρουφήξαμε μέχρι τελευταίας σταγόνας... Ίσα που πρόλλαβα τον αγώνα... Σόρρυ..

lefterix είπε...

Και, επειδή δε διαβάζετε όλοι τον Πανιώνιο Κόσμο και χάνετε τις μαντινάδες, σας χαρίζω λόγω εορτών δύο δεκαπεντασύλλαβα...

Πανιωνάρα σ'αγαπώ,
και σ'έκανα θρησκεία,
και ξέχασα τι'ναι Θεός,
και τι'ναι αμαρτία...

Τ'αυγά τα Πασχαλιάτικα,
κόκκινα μπλέ θα βάψω,
και το κερί τσ'Ανάστασης,
γιά πάρτη σου θα'νάψω...