Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Πανιώνιος - Ξάνθη 3-0

Για πρώτη φορά φέτος είδαμε μπαλίτσα από την ομάδα στη Ν. Σμύρνη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια. Ο κος Παράσχος μας εξέπληξε όλους με τις επιλογές του. Ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε θέσεις και παρουσίασε ένα σχήμα, το οποίο ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνονταν εντελώς πειραματικό, εντούτοις στην πράξη δούλευε σωστά. Ο προπονητής της ομάδας έκανε το αυτονόητο. Στα πέντε παιχνίδια που έχει στον πάγκο προσπάθησε, δοκίμασε, πειραματίστηκε. Έκανε δηλαδή ότι δεν είχε προσπαθήσει ο κος Φερέρα σε όλο το διάστημα της παρουσίας του. Γιατί ακόμη και στα φιλικά ο Βέλγος παρουσίαζε σχεδόν την ίδια ομάδα, με σχεδόν το ίδιο σύστημα και τρόπο ανάπτυξης. Άρα μέχρι αυτό το σημείο οφείλουμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την διαχείριση της ομάδας από τον κο Παράσχο.

Χάρη στους πειραματισμούς του ανακαλύψαμε ότι ο Κούκετς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ο Τσότσαλιτς παίκτης ουσίας.

Πέρα από τα γκολ και τη νίκη, μου άρεσε η εμφάνιση της ομάδας, η άνεση που έβγαζε και οι πολλοί και καλοί συνδυασμοί. Όταν έχεις όλα αυτά είναι λογικό να φτάσεις στη νίκη, ιδίως όταν η αντίπαλη ομάδα δεν παίζει ταμπουρωμένη στα μετόπισθεν.

Αν θα μπορούσα να δώσω το βραβείο του καλύτερου παίκτη θα δυσκολευόμουν. Πρώτη επιλογή θα είχα τους Όμο και Τσότσαλιτς και αμέσως μετά θα διάλεγα τον Κούκετς και τον ήδη τιμημένο με το βραβείο της Pepsi Γιώργο Τζαβέλλα.

Χαμόγελα λοιπόν και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Πόσο όμορφη είναι η Κυριακή, όταν η ομάδα πηγαίνει καλά!!!

31 σχόλια:

antunix είπε...

Είχαμε να κερδίσουμε με 3-0 στην Νέα Σμύρνη, από πέρσι στις αρχές Φλεβάρη (Πανθρακικό με το χατ-τρικ του Λόλό)... Αυτό τα λεει όλα...

General Tanz είπε...

Κε και Τε(Κεφαλι και Τερμα) ο Ιστορικος!!!

Ενα ματς που φοβομουνα παρα πολυ, εγινε πολλα με λιγα.
Ουδεις υστερησας, ξεχωριζω Ομο, Κουκετς για την ποιοτητα που δινει, Τσοτσα, Τζαβε και μετα απο καιρο Κουμο.
Η Ξανθη επαιζε ζωη και θανατο και εφαγε τριαρες. Σε τι μπορει να ελπιζει??? Χωρις αρχη και τελος, μαλλον αρχισανε τα τελια για τον γατο τον Πανοπουλο. Καλα ειναι.

Η ομαδα εχει πολυ μεγαλη βελτιωση, ειδαμε ωραια πραγματα σημερα, περισσοτερο στο β ημ που επαιζαν και χωρις αγχος.
Πιστωνω λοιπον Οτσαλαν 100%.

Καλη εβδομαδα σε ολους.

ΥΓ Αφου εκανε γκολ με το κεφαλι ο Μποσκο, πως να γκελαρει ο Πανιωνιος φιλοι μου!!!!

zouri1 είπε...

ειναι εντελως τυχαιο το οτι δεν μπορεσα να παρευρεθω.Μακαρι παντα να κερδιζουμε

br fun_atic είπε...

To καταπληκτικό σε αυτό το παιχνίδι ήταν πως μάλλον ήμουν ο μόνος που δεν έχει δει ακόμη το βίντεο της Τζούλιας. Ας όψεται η μετακόμιση...Όλη η εξέδρα ασχολούνταν με τις σαμπάνιες, τον πόνο στη μήτρα και τα λοιπά ενσταντανέ και δεν έπαιρνα πρέφα...
Οι Ξανθιώτες μου φάνηκαν κάπως κομμένοι. Ο συνδυασμός ξενοδοχείο - βίντεο Τζούλιας, μπορεί να εξηγήσει κάποιες καταστάσεις :)

br fun_atic είπε...

Που ήταν ο Costix?Οέο???

Σήμερα άλλαξαν πολλά γούρια.Έχουμε και λέμε.
1. Αλλάξαμε θέσεις.
2. Τα παιδιά έκατσα όλα μαζί.
3. Ο Ηλίας άλλαξε παντελόνι και μπότες.
4. Ο πρόεδρος έκατσε σε δημοσιογραφικό μπουθ της 5.
5. Ο costisT μάλλον το παράκανε με τις σκορπίνες και έχασε το παιχνίδι.
6. Η ομάδα εμφανίστηκε με τον πιο περίεργο συνδυασμό. Η μπλε καινούργια μπλουζα, με το λευκό παλιό σορτσάκι και μπλέ κάλτσες.
7. Ο Ζούρι έμεινε στο γραφείο. Κάτι μου λέει ότι έκανε πρακτική εφαρμογή του βίντεο της Τζούλιας :)

Δηλαδή πρέπει να επαναλάβουμε όλα αυτά τα γούρια για να πετύχουμε εντός έδρας νίκη με τρία γκολ;;;

zouri1 είπε...

ειμαι ετοιμος να θυσιαστω

br fun_atic είπε...

ήρωά μου εσύ!!!

cdu είπε...

Άντε επιτέλους, ήπια ένα πρωινό Κυριακάτικο καφέ της προκοπής. Τα κεφάλια μέσα τώρα για το διπλό στη Κομοτηνή. Όλα παίζονται ακόμη γιατί Λειβαδιά και Γιάννενα έχουν τουλάχιστον από δυό νίκες ακόμη. Εξ´ άλλου, όπως απέδειξε η σημερινή αγωνιστική, όλα είναι πεντακάθαρα!!! Να την χαίρονται τη λεβεντιά στη Τρίπολη και οι άλλοι οι «ευαίσθητοι» του Περιστερίου.

ΥΓ. Να τα πούμε και για την συνέντευξη του προέδρου στο Βήμα, έτσι;

Costix είπε...

Οντως, το χθεσινοβραδυνο μπουργετο περιελαμβανε

Σκορπινα
Πεσκανδριτσα
Καπονι
Καραβιδες

Μαγικο (θυμειστε μου να σας το ταισω την επομενη φορα, γιατι δεν ξερετε τι χανετε).

Επεστρεψα σπιτι 14.15 αποφασισμενος να το δω απο το NOVA (κατι και η βροχη, ειμαστε και γεροι ανθρωποι, ο Τακ ειχε δουλεια, ο Ευτυχης ηταν αδιαθετος, η υπολοιπη παρεα δεν μπορουσε).

Φυσικα, οταν καταλαβα οτι δεν το δειχνει καν, απογοητευτηκα και τελικα απηλαυσα τον Μακη τον Διωγο στην ραδιοφωνικη αναμεταδοση του.

Ολα καλα, μπραβο στον Παρασχο, μπραβο στα παιδια.

Αντε τωρα χωρις αγχο να ανεβουμε μερικες θεσεις ακομα, για την τιμη των οπλων.

ΥΓ Πολυ ξενερα η Τζουλια, βρε παιδια. Εχασα πασα ιδεα, οχι δλδ οτι την ειχα και πολυ ψηλα.

br fun_atic είπε...

δεν ήξερα ότι ο πρόεδρος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο βήμα. Ευχαριστώ τον cdu γιά την υπόδειξη. Την συνέντευξη θα την βρείτε στο :
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=5&artId=293634&dt=07/03/2010

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με μερικές βόμβες που θα μας απασχολήσουν πολύ. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι ο πρόεδρος τα χρειάζεται τα παγκόσμιά του, απλά δεν έχω καταλήξει στην ποσότητα...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Επιτέλους η ομάδα πήρε ένα ματς παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Κατά την ταπεινή μου άποψη ατό οφείλεται:
1) Στην εξαιρετική απόδοση του Κουμο, ο οποίος επιτέλους ήταν ο χαφ που χρειάζεται η ομάδα. Εχοντας δίπλα του έναν (για μια ακόμη φορά...) εξαιρετικό τσότσαλιτς που έτρωγε "ζωντανούς" όποιους πλησίαζαν προς την άμυνα μας, ο Κουμο μπόρεσε να κρατήσει μπάλα, να μοιράσει γενικώς να κάνει πολύ καλή δουλειά.

2) Στην αλάνθαστη άμυνα μας. ναι και όμως ο Ομο δεν έκανε ούτε μια γκέλα (φτου, φτου), ενώ ο Λάτκα ήταν όπως συνήθως καλός. Κοντοές; Σούπερ. Τζαβ για φίλημα!!! Μπέλιτς σταθερός....

3) Πολύ καλό στήσιμο από Παράσχο. πετυχημένο το τρυκ με τον Κούκετς στα δεξιά έτσι ώστε να έχει το καλό του πόδι από... μέσα. Το κάνει και σερ Αλεξ βάζοντας τον Γκιγκς δεξιά. χα χα χα!!!

4) Η ομάδα από το πρώτο σφύριγμα έπιασε τη Ξάνθη από το λαιμό και την κτύπησε κάτω...

Αυτά τα ολίγα. Πιστεύω ότι τώρα η ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος, άρα θα παίξει ακόμα καλύτερα. Μεγάλη η συμβολή του Γιώργου Παράσχου στη μεταμόρφωση της ομάδας...

Μάκης Διο.

Υ.Γ. Κωστή σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πως σου φάνηκε η μετάδοση;

Υ.Γ. 2 Τσακίρη στο Βήμα διαβάσατε; Θα την ανεβάσω στα Κ.Ν.

br fun_atic είπε...

"Επεστρεψα σπιτι 14.15 αποφασισμενος να το δω απο το NOVA (κατι και η βροχη, ειμαστε και γεροι ανθρωποι, ο Τακ ειχε δουλεια, ο Ευτυχης ηταν αδιαθετος, η υπολοιπη παρεα δεν μπορουσε)".

Μόλις έφαγες ποινή μίας αγωνιστικής. Να προβείς άμεσα σε δήλωση συγνώμης, ως νέος Μανιάτης...

Τι θα πει "δεν μπορούσε η υπόλοιπη παρέα;;; ". Αίσχος...

Katrinos είπε...

Μη τον κατακρίνετε τον άνθρωπο, μετά απο τέτοια εκδρομή , προφανώς οι διάφοροι 'δείκτες' θα ήταν κοντά στο Χ2 , σου λέει ο άνθρωπος , εαν πάω, γίνουν τίποτα περίεργα και ανέβουν ακόμα περισσότερο? Καλά έκανες Costix μου, αναμένω περισσότερες λεπτομέρειες περί μπουργέτου....

Παίδες , έχω την εντύπωση ότι το στοιχείο που έχει αλλάξει τελείως την ομάδα είναι ο Τσότσαλιτς. Έχω πάθει πλάκα με το άτομο. Είναι πολύ σταθερός, ξέρει μπάλλα, αν και κτήνος είναι ταχύς και κυρίως παντού! Όταν έχεις αυτόν (και το Κούμο στα καλά του) η άμυνα μπορεί να λειτουργήσει πολύ πιό ψύχραιμα.

Υ.Γ Costix, τι θα πεί δεν μπορούσε η παρέα, υπάρχει λαός στη 4

br fun_atic είπε...

Μα γι αυτό εγκαλείται jon.Δεν μπορούσε ο Τάκης, δεν μπορούσε ο Ευτύχης και το παλικαράκι ΔΕΝ ήρθε στο γήπεδο. Αίσχος. Μετά από το αποτυχημένο απολογητικό του υπόμνημα περιμένω δήλωση μετάνοιας.

Να σου πω ρε φίλε... Σε εσένα και τον πρόεδρο το ίδιο άτομο σας γράφει τα απολογητικά υπομνήματα; Ο ένας κάπνιζε στη ζαρντινιέρα έχοντας έγνοια κανονισμών και ο άλλος έτρωγε μπουργκέτο...

Costix είπε...

Μικρε, σεβασου την ηλικια μου.

Δεν εχω χασει αλλο παιχνιδι φετος, αλλα εχω γ@μηθει στη δουλεια τον τελευταιο καιρο και ειχα αναγκη το τριημερο.

Τι να κανω, ειδα και τον καιρο και βαρεθηκα την ταλαιπωρια. Δοξα τον μεγαλο, νενικηκαμεν.

Και που να κατσω στην 4 ?? Σε ποιανου τη θεση ??? Και πως να μπω ??? Με το διαρκειας μου στην 6 ???

Για να μην θυμηθω και τις δικες σου τις πομπες, δλδ ποσα ματσακια δεν παρακολουθησες !!! Καμηλα στη μνημη, παροτι γερος.

Costix είπε...

Μακη, απολαυστικη η μεταδοση, ειδικα απο ενα συμΠανιωνιο και ειδικα οταν κερδιζουμε ανετα και με τριαρα.

Jon, μπουργετο ειναι συνταγη απο το Αιγιο (λαδι, λεμονι, κρεμμυδι, αλατι & πιπερι, that's all αλλα και παμφρεσκα βραστοψαρα και ειδικα μεγαλες σκορπινες. Αντε και καμμια καραβιδα για την γευση). Ελπιζω να σας το ταισω συντομως. Ολο το μυστικο ειναι η αναμιξη του ζελε των βραστοψαρων με το κρεμμυδι, το λαδι και το λεμονι, ωστε να γινει emulsion.

ΥΓ Τι κ@βλ@ με τον γαυρο !!!! Λετε να γινει κανενα κουλο φετος και να το παρουν το μπαογκια, να καει ολη η Ελλαδα ???

dimosthenis είπε...

Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα ήταν τόσο αποτελεσματική, έστω και από στημένα του Τζαβέλα. Στα δυο πρωτα μεγάλη η συμβολή Λάτκα (ασιστ σε Κούμο και Γκολ). Και στα τρια ο εξαιρετικός γκολκήπερ της Ξάνθης ήταν αλλού. Η Ξάνθη μακράν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, χωρίς ηθικό και ποιότητα, δε δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία.
Μετά από πολύ καιρό ο τερματοφύλακάς μας ενέπνεε εμπιστοσύνη. Αν εξαιρέσεις μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που δε βγήκε να καθαρίσει μια ψιλοκρεμαστή μπαλιά και οι Ξανθιώτες έκαναν κεφαλιά που μπλόκαρε ήταν αλάνθαστος χωρίς να πιεστεί βέβαια. Να τον δουμε και υπό πίεση για να τον κρίνουμε καλύτερα. Η άμυνα ήταν αλάνθαστη και το κυριότερο η δημιουργός των γκολ. Κοντοές σκυλί μονάχο, λίγο να βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του και να βλέπει γήπεδο. Λάτκα και Ομο το αμυντικό δίδυμο της αγωνιστικής, αλάνθαστοι και ο Σούλης (από το Σουλεϊμάν) διόρθωνε και τα λάθη των υπολοίπων. Τζαβέλας ο MVP του αγώνα λόγω και των ασιστ. (Προσοχή αγόρι μου εκεί ψηλά που ανέβηκες φυσάει και τα μυαλά παίρνουν εύκολα αέρα, κρατήσου προσγειωμένος, διακρίνω τάσεις εγωκεντρισμού στο παιχνίδι σου, η ομάδα πάνω από όλους).

dimosthenis είπε...

Μετά από πολύ καιρό ο Κούμο έκανε ένα μεστό παιχνίδι και διόρθωνε και τα λάθη των άλλων μέσων κυρίως στο χειρισμό της μπάλας ανάμεσα σε πολλούς αντιπάλους. Σπουδαίος ο ατέλειωτος Τσότσαλιτς κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα με τα αυτοκρατορικά τάκλιν. Η έξοχη παρουσία του πιστώνεται στον Παράσχο. Να μάθει να δίνει την μπάλα με τη μία για να ξεμαρκάρεται ευκολότερα. Το ίδιο ισχύει σε μεγαλύτερο ποσοστό για τον Κούκετς ο οποίος είναι εξαιρετικός με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα όταν η μπαλα του έρχεται από την άμυνά μας μετρησα δύο πουλήματα και δυο μεταβιβάσεις σε αντιπάλους που παραλίγο να είναι μοιραίες. Σημαντική η προσφορά Φανούρη ανοίγει τις άμυνες με τις μπαλιές του. Πολύ αγωνιστικοί Σίτο και Μπόσκο κινητικότατοι, αλλά χασογκόληδες αυτή τη φορά κυρίως ο Ριέρα. Χαιρετίζω την παρουσία Σάμαρη. Να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στην Κομοτηνή και να δούμε τα νέα παιδιά περισσότερο. Ήταν μια έξοχη βροχερή Κυριακή. Να μη βγάλω κακίες για τον Πανόπουλο.

cdu είπε...

Br σε έπιασα αδιάβαστο με τη συνέντευξη. Αύριο με τον κηδεμόνα σου ή καλύτερα - αφού ειναι της μόδας-με απολογητικό σημείωμα.
Να πώ εγώ για τη συνέντευξη λοιπόν. Κάθε φορά που διαβάζω μια συνέντευξη, κάτι με ενοχλεί και, μερικές φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι. Έντιμος και ντόμπρος είναι, με σκέψη "out of the box" και αντισυμβατική, λέει πράγματα γνήσια, κόντρα στο κοινό και τετριμένο, αγαπάει την ομάδα και έχει αποδεδειγμένα προσφέρει, μοιάζει να μην έχει καμιά σχέση με τα λαμόγια, είναι ανεξάρτητος, οπότε τι με πειράζει;
Τελικά, μου φαίνεται το βρήκα: είναι αυτή η συνεχής κολοβή αυτοκριτικη. Ξέρει ότι κάτι δεν πάει καλά, διαισθάνεται ότι φταίει αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι και καταλήγει με αυτά τα γενικόλογα «Δεν είμαι καλός πρόεδρος» και άλλα αντίστοιχα του παρελθόντος. Δεν μας έχει πεί τι ΑΚΡΙΒΩΣ έχει κάνει λάθος και πως μπορεί να το διορθώσει. Ας πούμε, η γνώμη μου είναι πως έχει κακό track record στην επιλογή συνεργατών και αυτό είναι που με φοβίζει για τα νέα σχέδια. Γιατί, για παράδειγμα, ο Απεγητός δεν ήταν Πανιώνιος. Και φοβάμαι ότι ο Κιντής δεν μοιάζει για επαγγελματίας - στέλεχος. Ας πούμε, δεν μας είπε πού εντοπίζει τις ευθύνες του για ότι η φετινή ομάδα δεν μπόρεσε να συνέλθει από ένα αστείο πέναλτυ; Με το μοντέλο ανάπτυξης μέσω U21 ή U17, πως μπορούνε να περιμένουμε τίποτα παραπάνω από τα φετινά;
Θα ήθελα, λοιπόν, να δώ ή να ακούσω τονΠρόεδρο να μας μιλά συγκεκριμένα για το τι έκανε ή πήγε λάθος και τι σκοπεύει να κάνει για αυτό. Και εκεί είναι που προβληματίζομαι με αυτά που λέει.
Βρε Μάκη, μήπως ήρθε η ώρα για μια σκληρή συνέντευξη στην εφημερίδα;

Πάντως κρατάω πως μοιάζει να κατάλαβε πόσο μόνοι είμαστε κόντρα στο ΠΟΚ, με όλα τα άλλα λαμόγια. Μόνο που δεν κατάλαβα, πως καταφέρεται ενάντια στη παράγκα αλλά τα πάει καλά με τον Μητρόπουλο.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι το μοντέλο ανάπτυξης μέσω ισχυρών U21, U17 κλπ διαφέρει ριζικά από το φετινό, που προσπαθούσαμε να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές μέσα από την πρώτη ομάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού, είτε αλλάζοντας θέσεις σε σχετικά σιτεμένους ποδοσφαιριστές είτε προωθώντας άκαιρα και επιπόλαια στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι ακόμα να δώσουν σε αυτό το επίπεδο -περισσότερα θα έλεγα όμως στα πλάισια του συνδυασμού του μοντέλου ανάπτυξης και ανάδειξης ταλέντων με μια κακώς εννοούμενη λιτότητα, που στέρησε το βάθος και τις εναλλακτικές λύσεις από την ομάδα.

Αν το καταλαβαίνω καλά, πιστεύω ότι ο Τσακίρης είδε ότι δεν μπορεί να "υπονομεύει" την πρώτη του ομάδα για να την έχει σαν βάση για ν' αναδεικνύει ταλέντα. Είναι χαζοί οι Ισπανοί που έχουν τις Β' ομάδες τους σε κατηγορίες και από κει προσπαθούν να βγάλουν νέους παίκτες;

Επιπροσθέτως η ενδυνάμωση της προσοχής μας στις U21 κλπ είναι απαράιτητη και λόγω της ποσόστωσης παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου που θ' απαιτεί η ΟΥΕΦΑ.

vyruss είπε...

Ξεφτιλισμένοι γαύροι...

Αυτοί και η αεκ τίναξαν πάλι το στοίχημα και το πρωτάθλημα στον αέρα... Βλέπουμε να κερδίζουν τα μπουρδέλα λάρισα, ηρακλής από κει που ήταν για υποβιβασμό και να κερδίζουν αυτούς που πάνε για "1η τετράδα"...

IWN1998 είπε...

Για την ΑΕΚ μάλλον ισχύει όπως τα λες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε. Άλλωστε εν τέλει ο Μπουμπένκο αποδιεκνύεται ο προπονητής που κατάφερε καλύτερα απ' όλους ν' αλλάξει το ρου της ομάδας του. Δες πόσους βαθμούς πήρε από τότε που ήρθε.

cdu είπε...

Ίωνα ίσως το μοντέλο διαφέρει αλλά γιατί άραγε δεν έχουμε καλή U21 σήμερα; Δεν δούλευε ο Ιταλός στις ακαδημίες; Για μένα αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα κολοβής αυτοκριτικής.
Πάμε ένα βήμα παραπάνω: γουστάρω αφάνταστα μια πρώτη ομάδα με παίκτες δικούς μας, βγαλμένους από τις ακαδημίες, ή φερμένους μικρούς στη Νέα Σμύρνη. Αλλά μου φαίνεται ως μη ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι θα βγαίνει ένας Μανιάτης (και δε μιλάω για Σαραβάκο ή Μαύρο) το χρόνο για να πουληθεί για να βγούν τα έξοδα. Δεν είναι πιά μόνο ο Πανιώνιος που πάνε οι πιτσιρικάδες με ταλέντο.
Αλλά και έτσι να είναι, εγώ θυμάμαι την ομάδα που έβγαλε τους 3 καλύτερους επιθετικούς το 75-85 και πάλευε για τη σωτηρία κάθε χρόνο. Και δεν νομίζω ότι ο κόσμος μας αντέχει κάτι τέτοιο ξανά.
Αλλά ας σωθούμε μαθηματκά πρώτα και μετά έχουμε όλο το καλοκαίρι να συζητήσουμε τι Πανιώνιο θέλουμε.

br fun_atic είπε...

@ CostisT

1. Δεν μου λες κι εμένα ποια παιχνίδια έχασα, εκτός από τα φιλικά το καλοκαίρι;;;
2. Ας μας έλεγες ότι μας ήθελες παρεούλα σου κι εμείς θα σε βολεύαμε στην καλύτερη θέση. Στα πούπουλα θα σε είχαμε...Τα περί εισιτηρίου βέβαια είναι...

@cdu Mea Culpa. Mea Maxima Culpa :)

Στις συνεντεύξεις του προέδρου, αυτό που βασικά με ενοχλεί είναι ότι δίνει συνεντεύξεις. Και εξηγούμαι. Εννοείται πως έχει επίπεδο, χειρίζεται καλά τον λόγο και εξαιρετικά επιχειρήματα. Όμως νομίζω ότι οι συχνές συνεντεύξεις δεν κάνουνκαλό στο προφίλ του επειδή είναι γνωστό ότι θα πει τα ίδια ακριβώς πράγματα. Ότι ο Πανιώνιος είναι μιά φτωχή πλην τίμια ομάδα που παλεύει κόντρα στο κατεστημένο, ότι το πρωτάθλημα είναι σικέ, ότι έχει κουραστεί από την ενασχόλησή του με τα διοικητικά, ότι χάνει χρόνο και χρήμα κ.λ.π. Όλα αυτά είναι γνωστά και ασφαλώς αληθινά. Τι προσφέρουν όμως; Ασφαλώς και με τις συνεντεύξεις δεν πρόκειται να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε να μάθουν οι υπόλοιποι φίλαθλοι κάτι που δεν ξέρουν. Επειδή όμως η συνέντευξη τελειώνει πάντα στα χρήματα και τον χρόνο που έχει χάσει, ο κόσμος του Πανιωνίου στεναχωριέται και πανικοβάλλεται.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Σε δύο πράγματα θα σταθώ στο παιχνίδι.Πρώτα,μετά από πολύ καιρό είδαμε επιτέλους κάποιους συνδυασμούς,είδαμε φάσεις από οργανωμένες επιθέσεις,είδαμε λίγη μπάλα.
Και δεύτερον,φαίνεται ότι πιάσαμε τον πρώτο αριθμό του λαχείου με τον Τσότσαλιτς.Κάθε παιχνίδι και καλύτερος ενώ άρχισε να δείχνει και καλά οργανωτικά στοιχεία.Μου έμεινε η φάση με το τάκλιν στην περιοχή της Ξάνθης,που δεν πρόλαβε για λίγο ο Μπόσκο,και στη συνέχεια έχει ήδη φτάσει πίσω και παίρνει την κεφαλιά στο βολέ του τερματοφύλακα.Μακάρι να μην τον κάψουμε...

Griniaris είπε...

Εκείνο που μένει από τη συνέντευξη Τσακίρη είναι ότι του χρόνου δεν θα είναι πρόεδρος.Θα είναι ο Κιντής,θα είναι κάποιος άλλος;Ίσως και να μην έχει σημασία.Αυτό που μετράει είναι το σκεπτικό και δεν νομίζω ότι θα μας αρέσει καθόλου...

br fun_atic είπε...

@ Mάκης
Καλά έκανες και ανέβασε τη συνέντευξη του προέδρου. Αργότερα θα την ανεβάσω κι εγώ για να συζητήσουμε σχετικά. Βρε Μάκη όμως, χειρότερη φωτογραφία δεν βρήκες να βάλεις του ανθρώπου;

zamis είπε...

Καλημερες
Τη συνεντευξη δεν τη διαβασα ακομα,μολις διαβασα εσας ομως και θελω να σας πω Ντροπη σας,εκτος του dimosthenis δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα στον κορυφαιο ολης της αγωνιστικης.
ΦΑΝΟΥΡΑΡΟΣ κυριοι!

IWN1998 είπε...

Απλά σημειώνω σε προηγούμενο σχόλιο μου, πως εγώ καταλαβαίνω από τη συνέντευξη πως ο Τσακίρης θέλει να μετατοπίσει την όποια ανάδειξη ταλέντων από την πρώτη ομάδα στις μικρές και να μη συνεχίσει το φετινό ρίσκο που άφησε την ομάδα χωρίς ουσιαστικό πάγκο. Αν θέλει ο Τσακίρης ας ζητήσει σχετική βοήθεια και τεχνικές γνώσεις επί του θέματος των μικρών ομάδων από την Εσπανιόλ, με την οποία έχει και συμφωνία συνεργασίας. Και λίγο καλύτερο σκάουτιγκ δεν θα έβλαπτε και καμμιά επαφή με τη Μαύρη Αφρική για ταλαντούχους πιτσιρικάδες από κει καλή θα ήταν. Γιατί να φέρνει Εκράδες από δεύτερο χέρι? Ίσως δεν είναι δύσκολο και άμεσα να το κάνει και με πιθανότατα κέρδη.

Συμφωνώ με το Γκρινιάρη ότι ο Τσακίρης δεν θέλει την προεδρική καρέκλα και αν δούμε και τους άλλους επενδυτές στις ομάδες γύρω μας, σχεδόν πολύ λίγοι μεγαλομέτοχοι έχουν μείνει και Πρόεδροι στις ομάδες τους. Δεν είναι κακό εφόσον συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και έχουν θεσπίσει διαδικασίες στην ΠΑΕ μέσω των οποίων θα αποφευχθούν τα περυσινά φαινόμενα στην περίοδο που ο Τσακίρης δεν ήταν Πρόεδρος ή είχε αφήσει σε άλλους την αποκλειστική διαχείριση.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να καταθέσω κι εγώ το απολογητικό μου υπόμνημα φίλοι μου:
Δέν με τιμά καθόλου το γεγονός πως κι εγώ απουσίαζα χθές απ' το γήπεδο, και θα προσπαθήσω να μήν το ξανακάνω...
Ένας Πανιώνιος φοβερός λοιπόν!
Άντε, να πάρει μπρός να δούμε μπαλίτσα τις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να καταθέσω κι εγώ το απολογητικό μου υπόμνημα φίλοι μου:
Δέν με τιμά καθόλου το γεγονός πως κι εγώ απουσίαζα χθές απ' το γήπεδο, και θα προσπαθήσω να μήν το ξανακάνω...
Ένας Πανιώνιος φοβερός λοιπόν!
Άντε, να πάρει μπρός να δούμε μπαλίτσα τις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές!