Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Τελικά το μουστάκι είναι MUST!!!

Όταν έμαθα την είδηση της πρόσληψης του κ. Παράσχου κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα. Είναι γεγονός ότι δεν ήξερα πολλά πράγματα για 'κείνον. Αυτό που κυρίως με επηρέαζε είναι ότι δεν είχε επιδείξει συγκεκριμένες επιτυχίες, πέρα από την καλή πορεία της Χαλκηδόνας και ότι συνήθως αναλάμβανε ομάδες που βρίσκονταν λίγο πριν από την πτώση τους στη δεύτερη κατηγορία. Ουσιαστικά αυτό που δεν μπορούσα να δεχτώ ήταν το ενδεχόμενο ενός τρίτου υποβιβασμού. Δεν με χάλαγε ο Παράσχος, αλλά οι λόγοι που χρειαζόμασταν έναν προπονητή ειδικών αποστολών σε μια χρονιά που είχαμε προετοιμαστεί για μεγάλα πράγματα.

Όσο περνούσε ο καιρός ο «Οτσαλάν» άρχισε να μου προκαλεί το ενδιαφέρον. Είχα φροντίσει να πληροφορηθώ πράγματα γι αυτόν, κυρίως από οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, που κυριολεκτικά έσταζαν μέλι όταν αναφέρονταν στο πρόσωπό του.

Σταδιακά είδα έναν προπονητή που ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας, που δοκίμασε σχήματα, που έδωσε ευκαιρίες και που τελικά πήρε από τον καθένα κυριολεκτικά το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει.

Και πάλι όμως δεν είχα πειστεί πλήρως. Καταλάβαινα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπρεπε να μείνει με κάποια ιδιότητα στον Πανιώνιο, θεωρούσα όμως παρακινδυνευμένη την παραμονή του στον πάγκο επειδή πίστευα ότι θα μπορούσε εύκολα να γίνει ο "αδύναμος κρίκος" και η ομάδα να ψάχνει και του χρόνου για προπονητή μεσούσης της περιόδου.

Οι τελευταίοι όμως ενδοιασμοί μου εξαφανίστηκαν χθες. Πρώτα απ’ όλα μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα του αγωνιζόμενου με υποτιθέμενες ελλείψεις (ναι ο καλός Φαμπιάν και τα στημένα του Τζαβέλα είναι έλλειψη) Πανιωνίου. Μου άρεσε πολύ και η ενδεκάδα που παρέταξε και το σύστημα. Περισσότερο όμως μου άρεσε η φρεσκάδα της ομάδας.

Αυτό που μέτρησε περισσότερο όμως στη συνείδησή μου ήταν κάτι που σκέφτηκα και μάλιστα έγραψα και 'χθές.

Ο Φερέρα εξασφάλισε ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο. Θεωρώ ότι ένα τέτοιο συμβόλαιο είναι το όνειρο του κάθε προπονητή, ιδίως αυτού που εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς ισοδυναμεί με αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Και τα θαύματα συνεχίστηκαν όταν ο κος Φερέρα στηρίχθηκε ανοιχτά από τον κ. Τσακίρη, όταν όλοι επιθυμούσαμε να μας αδειάσει τη γωνιά. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά, πόσω μάλλον στην Ελλάδα. Κι όμως ο συγκεκριμένος προπονητής δεν εκτίμησε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Το ότι δεν διεκδίκησε αποζημίωση ήταν το ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας απέναντι σε ανθρώπους που του έδωσαν τα πάντα.

Ο Παράσχος από την άλλη, έχοντας προφανώς υπογράψει συμβόλαιο για 6μήνες + 1 έτος δεν μας είδε αδιάφορα. Έκανε τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να απολυθεί ακόμη κι αν απέδιδε καλά επειδή η εμφάνιση ή το βιογραφικό του δεν προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Ακριβώς γι αυτό θεωρώ πλέον ότι ο Παράσχος ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην ομάδα. Ναι, σε αυτόν τον τίμιο και φιλότιμο άνθρωπο ο Πανιώνιος πρέπει να δώσει την ευκαιρία που ψάχνει σε ολόκληρη την καριέρα του. Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να μείνουν στα λόγια, αλλά να στηριχθεί έμπρακτα ο Παράσχος κατά τρόπο συγκεκριμένο και να μην αποτελεί τον αδύναμο κρίκο. Αυτό ο κος Τσακίρης ξέρει να το κάνει καλά.

Στο βαθμό λοιπόν που μπορεί να ενδιαφέρει η άποψή μου, θα ήθελα να ενώσω τη φωνή μου με τις φωνές όλων των φίλων που επιθυμούν την παραμονή του κου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας, ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες για την ομαδάρα μας.

51 σχόλια:

zamis είπε...

Ολο το ζουμι του κειμενου σου βρισκεται εδω:

''Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να μείνουν στα λόγια, αλλά να στηριχθεί έμπρακτα ο Παράσχος κατά τρόπο συγκεκριμένο και να μην αποτελεί τον αδύναμο κρίκο''.

υ.γ.Εκτιμησα ιδιαιτερα οτι χτες κατεβασε την ομαδα επιθετικογενως στα χαφ.

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα στο σχήμα του κου Κιντή να υπάρχουν και άνθρωποι που προυπήρχαν στον Πανιώνιο, γιατί τα τόσο προσωποκεντρικά συστήματα εγώ προσωπικά τα φοβάμαι.Ιδίως στην περίπτωση που ο επικεφαλής παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

Και υπό αυτό το πρίσμα ο Παράσχος δείχνει να είναι καλή επιλογή. Από κάτι μεταμοντέρνες λύσεις που διαβάσαμε τον Γενάρη, Παράσχος και πάλι Παράσχος. Αλήθεια, εκείνος ο Γάλλος βρήκε δουλειά η βολοδέρνει ακόμη με την ομάδα του χωριού του;

br fun_atic είπε...

μήπως και να βάζαμε στη θέση του προωθημένου Κούμο τον Τσότσα; Από τον Κούμο, μπορεί και να το 'χει περισσότερο πάντως.

Costix είπε...

Επιτελους σουταρουμε εξω απο τη μεγαλη περιοχη !!! Ειχαμε πολυ καιρο να το δουμε αυτο.

dimosthenis είπε...

Τώρα βλέποντας τον Αρη στην 5η θέση και στον τελικό του κυπέλου, στόχους που και εμείς επιδιώκαμε, συλλογίζομαι πόσο πολύ αργήσαμε να διώξουμε αυτόν τον απαράδεκτο όπως τελικά αποδείχθηκε Βέλγο. Αν ένα μήνα νωρίτερα ξεκουμπιζόταν και είχε αυτός ο εξαιρετικός όπως αποδεικνύεται καθημερινά Παράσχος την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα, τώρα ενδεχομένως θα πανηγυρίζαμε εμείς. Κάναμε τον Αρη να αποδεικνύεται μπροστά μας ομαδούλα και με λίγη τύχη ίσως και ένα 4-1 να φαινόταν μικρό. Αν μάλιστα την 30η αγωνιστική διασύρουμε και την Καβάλα αυτή η σκέψη θα ενισχυθεί παραπάνω. Ο Άρης πήρε ένα σοβαρό προπονητή πολύ νωρίτερα από μας και πρόλαβε να δείξει πράγματα με αποτέλεσμα να πιάσει τους στόχους του, εμείς αντίθετα κρεμαστήκαμε από τα ανύπαρκτα αρ...δια του Φερέρα και σκεφτόμασταν τα χειρότερα σενάρια.
Συμπέρασμα: Η ομάδα ξεκινάει από τον Παράσχο και το μουστάκι του και καταλήγει στα παρασχικά φρύδια. Όλος ο σχεδιασμός περιστρέφεται εκεί. Έχω την αίσθηση ότι και ξέρει πού πατάει και ξέρει τι του λείπει από την ομάδα. Πήρε παίχτες πεθαμένους και χωρίς ψυχολογία και τους έκανε αστέρια. Μαζί σου Οτσαλάν.

zamis είπε...

Πολυ καλα και εξυπνα και τα δυο σουτ του Τσοτσα.

Litsa είπε...

Γεια σας κι από μένα,
Για τη θέση του προπονητή υπάρχει πάντα και η λύση Griniaris.Eίναι σοβαρός,αξιόπιστος,με απίστευτες γνώσεις,ηγετικές ικανότητες και μάτι στο γήπεδο.
Και δεν είναι και φλώρος...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Προσυπογράφω και επαυξάνω.
Άν δέν κρατήσουμε τον Παράσχο θα είναι αυτοκτονία και μεγίστη αχαριστία. Πραγματικά, δέν μπορώ να φανταστώ τί καλύτερο θα μπορούσαμε να δούμε, με δεδομένα τα χάλια τής ομάδας που παρέλαβε.
Γαμώ την ατυχία μου πάλι... να μή φύγουμε με το διπλό χθές μ' αυτή την κωλόφαρδη ομάδα...

Όσο για την "παρεξήγηση" με τον φίλο Μάκη Διόγο, νομίζω πως τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν ήδη καθώς οι φίλοι που έγραψαν με κάλυψαν απολύτως και δέν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.
Σημασία έχει πως όλοι μας αγαπάμε τον Πανιώνιο καί είναι κρίμα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

br fun_atic είπε...

@Litsa: Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...Στο συγκεκριμένο θέμα βέβαια έχεις δίκιο. Μου φαίνεται όμως κάπως πιτσιρικάς. Μήπως πρέπει να ψηθεί σε μικρότερη κατηγορία;;;

@Ακραιφνή
Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις με τον Μάκη.Χρειάστηκαν καμιά 20αριά λίτρα τσίπουρου (λίγα λέω;;;) αλλά κάποια πράγματα μπήκαν στη θέση τους.Το βασικότερο ότι μπορεί να διαφωνούμε αλλά στο τέλος όλοι την ίδια τρέλα έχουμε.
Το καλό στον Μάκη είναι ότι υποστηρίζει με πάθος τη δουλειά του. Ίσως στην αρχή ο τρόπος του είναι κάπως απότομος, είναι βέβαιο όμως ότι σε δεύτερο χρόνο τις ξανασκέφτεται τις παρατηρήσεις που του κάνουμε, ιδίως από τότε που κατάλαβε ότι δεν έχουμε προσωπικά θέματα.

br fun_atic είπε...

Το ωραίο είναι ότι η Κ21 ομάδα μας κέρδισε τα χανουμάκια με 1-0.Μπράβο στους μικρούς :)

Σκόρερ ο Σταυρο - θανασό-πουλος!!!

vyruss είπε...

Σχετικά με διάφορες απόψεις που ακούστηκαν από χτες και με τις οποίες συμφωνώ: Ναι, φέρτε Ντάριο, Ραφίκ και ένα τέρμα και κρατήστε τον Παράσχο. Ικανοποιήστε πρώτα τους υπάρχοντες φιλάθλους της ομάδας: τα 3500 διαρκείας, και δώστε τους λόγο να έρχονται στο γήπεδο σε κάθε ματς (και ίσως να αυξηθούν). Μετά κοιτάτε και τους 1200000 μετανάστες (!)

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχάσουμε σήμερα το μεγάλο ραντεβού με τη ζωντανή ιστορία του μπασκετικού Πανιώνιου. Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα που ανέδειξε ο σύλλογος. Δεν είναι λίγο να ξέρεις ότι μπορείς να αγωνιστείς στο ΝΒΑ, όταν στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγωνίζονταν οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου και όχι ατραξιόν.
Λυπάμαι πολύ που δεν θα καταφέρω να πάω στο φιλικό προς τιμήν του, θα το ήθελα όμως πάρα πάρα πολύ.

Ron Barceló είπε...

Και κλάαααμα ο μπουλούλος...
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kazantzoglou/item/76098-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%B9-%CE%BF%CF%86

Γελασα μεσημεριάτικα.. Κουτόχορτο από τον πρώτο δημοσιογράφο μέχρι τον τελευταίο σεκιουριτά.
Ρε τι σας έχει κάνει η Πανιωνάρα ρεεε

Ron Barceló είπε...

Κ μην ξεχνιόμαστε..
Σήμερα τιμάμε τον τελευταίο μεγάλο Έλληνα 'τριάρι'.

br fun_atic είπε...

Εμένα μου αρέσει το πλούσιο βιογραφικό του.Καροτσέρη τράβα, να πάμε στα Τατάυλα...

Και τώρα που είπα Ταταύλα, θυμήθηκα τη λέξη που είχα στο μυαλό μου μέχρι το γκολ του Σκόκο. Μάλιστα κάνει και άψογη ρίμα.

Μάλλον του έπεσε βαρύ το Χουγκιάρ Μπεγεντί μεσημεριάτικα...Αλλιώς δεν εξηγείται το ρεσιτάλ...Σους πασάκα μου. Σους Τζιγέρι μου. Μη σεκλετίζεσαι και πάθεις κανένα ντουβρουτζά!!!

zamis είπε...

Βρε τον μπουνταλακο γελιο..το αστειο ειναι οτι του τα χωνουν κι οι δικοι του.
Κλαμααα λεμε

amanAM είπε...

Παράσχος και πάλι Παράσχος.
Ένας Αρτινός ήταν στο γραφείο μου, την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Παράσχος, και μόυ είπε πως είναι ο καλύτερος προπονητής και θα τον λατρέψουμε.

Δεν τον πίστεψα. Το είχα γράψει στο μπλογκ μου, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Απλώς άφησα μια χαραμάδα ελπίδας. Ο τύπος ήταν απόλυτος.

Τελικά ο Αρτινός, είχε απόλυτο δίκιο.

Κρίμα να μην δώσουμε σε τέτοιον μάγκα προπονητή την ευκαιρία να βρει στον Πανιώνιο την ομάδα που θα του επιτρέψει να εργαστεί καινα αποδειξει επιτέλους την αξία του.

Κρίμα να χάσουμε κι εμείς την ευκαιρία να πάρουμε τα μέγιστα από τον άνθρωπο αυτόν.

Κύριε Κιντή μας ακούς? Μας είπες γκρινιάρηδες. Πόσους Έλληνες οπαδούς ξέρεις να έχουν προπονητή τον Παράσχο και να μην γκρινιάζουν? Στην ΑΕΚ που προέδρευες, θα μπορούσες να έχεις τον Παράσχο και να τον εγκωμιάζουν όλοι?

Είδες πολλές φοές την ΑΕΚ να χάνει σε ένα παιχνίδι, μέσα στο γήπεδο της, και όλο το γήπεδο να φωνάζει και να χειροκροτάει πρώην παίκτη που παίζει σε αντίπαλη ομάδα?

Και να τελειώνει το ματς στο χι, και να χειροκροτάει όλο το γήπεδο? Το έχεις ξανασυνατήσει?

Μας είπες γκρινιάρηδες, αλλά εχθές χάσαμε το τρίποντο στο 93, και όλοι πανηγυρίζουμε σαν να νικήσαμε, παρά την πικρία μας για την νίκη που χάθηκε με΄σα από τα χέρια μας. Όχι με όποιον όποιον, αλλά με τον άρπαγα, ότι σημαίνει αυτό για εμάς, που εσύ πιθανόν να μην καταλαβαίνεις πόσο πικραμένοι είμαστε όλοι οι Πανιώνιοι από την Αθλητική Ένωση Κωνσταντνουπολιτών, που καπέλωσε κάθε λογής πρόσφυγες από την Σμύρνη και όχι μόνο.

Κι αν φέτος, το πιο λαμπρό ταλέντο που ανέδειξε η ομάδα ήταν ο Τζαβέλας, και μας πονάει να φύγει, μας πονάει που σε κάποιες δηλώσεις του φάνηκε πως τον Πανιώνιο τον βλέπει σαν σκαλί στην καριέρα του, και τίποτα παραπάνω, σε τι γκρινιάξαμε?

Και τον Τζιμπούρ, πίσω τον θέλουμε, κι ας έφυγε με τον τρόπο που έφυγε. Εμείς τον αγαπάμε τον τρομοκράτη μας.

Σε ποιά ομάδα τα έχεις συναντήσει όλα αυτά, και έχεις το θράσος να μας συγκρίνεις με τους κλαψονούνηδες δραγουμάνους?

Εμείς και ο πρόεδρος μας, είμαστε Πανιώνιοι από βίτσιο, όταν το καταλάβεις, θα υποψιαστείς το μέγεθος του Πανιωνίου, που είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι έχειςποτέ φανταστεί σαν οπαδός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Αντώνης Μάγγος

Griniaris είπε...

Πολύ μεγάλη συγκίνηση χθες στο Αρτάκης.Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνόδευσαν το Φάνη στα δάκρυά του τη στιγμή που βραβευόταν από τη μητέρα του.Την ίδια ώρα που επί δέκα περίπου λεπτά όλο το γήπεδο όρθιο χειροκροτούσε τον αγαπημένο μας "μπέμπη".Μας δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω και να απολαύσουμε ελάχιστα δείγματα του τεράστιου ταλέντου του μέσω του video-wall.Αλλά και η παρουσία παικτών όπως ο Παύλου,ο Παπαδάκης,ο Τσικίμης και άλλοι μας θύμισαν την εποχή που αδιαμαρτύρητα περιμέναμε ώρες έξω απο το εκδοτήριο του Μίλωνα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα εισιτήριο.Τότε που το μπάσκετ δεν ήταν παρά ένα παρεξηγημένο άθλημα μέχρι να κάνει την εμφάνισή του σε αυτό ο Φάνης που μαζί με τον Γκάλη και το Γιαννάκη άλλαξαν τη ροή της ιστορίας του.Ο Φάνης δεν είδε ποτέ το μπάσκετ σαν επάγγελμα,σε κάθε αγώνα όμως κατέθετε και την ψυχή του για τον Πανιώνιο.
Να είσαι πάντα καλά Φάνη μας και σε ευχαριστούμε για όλα...

Griniaris είπε...

ΥΓ.Δύο πράγματα με χάλασαν κάπως χθες.Πρώτα,η πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος από τον κ.Πλεύρη που αφού φωτογραφήθηκε αρκετές φορές αμφιβάλλω αν παρακολούθησε την υπόλοιπη γιορτή.
Και στη συνέχεια η μη προβολή στιγμιοτύπων της καριέρας του Φάνη στον Πανιώνιο.

zamis είπε...

Φωτεινος παντογνωστης απο sportday:

''Κυρκος:Το ονειρο του Τσακιρη εγινε πραγματικοτητα.Και δεν εχασε απο ομαδα του ποκ εκτος εδρας και του εδωσε ο Κυρκος και τα κουκουτσια.''

Δε μας χεζεις ρε μπουμπουκο?

vassilis είπε...

Προβλήθηκαν στιγμιότυπα του Φάνη με τη φανέλα του Πανιωνίου αλλά ήταν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά με τη φανέλα της Εθνικής. Νομίζω ότι αυτό συνέβει γιατί την ευθύνη του βιντεο την είχε ο σύνδεσμος βετεράνων καλαθοσφαιριστών που είχε κυρίως υλικό από την εθνική. Θα έπρεπε πάντως να ψάξουν και περισσότερα ματς του Πανιωνίου. Με ευχαρίστησε πάντως το γεγονός πως δεν ακύστηκε ούτε μια στιγμή πως ο Φάνης έπαιξε και με τον ΠΑΟ.

Δεν ήταν μόνο ο Πλεύρης ήταν και η Μιλένα Αποστολάκη. Εμένα με σταναχώρησε η απουσία του Μάκη του Δενδρινού που ήταν για χρόνια προπονητής του Φάνη και σε μας και στην Εθνική.

Πάντως είναι ευκαιρία όλους αυτούς τους παλιούς να τους φέρουμε κοντά στο σύλλογο.

Griniaris είπε...

Vassili,
Οι μόνες φάσεις που προβλήθηκαν ήταν από τον τελικό του ΄91.Γενικά μου έδινε την εντύπωση ότι βραβευόταν ως παίκτης της Εθνικής και όχι του Πανιωνίου.Ίσως φταίει και η πλήρης απουσία της διοίκησης απο το όλο γεγονός,αλλά ας μην ανοίγουμε τέτοια θέματα τώρα.

Έχεις δίκιο για την απουσία του Μάκη και να συμπληρώσω ότι ναι μεν δεν περίμενα τον Γκάλη αλλά οι Γιαννάκης και Φασούλας έπρεπε να ήταν εκεί.

zamis είπε...

Ο Φασουλας μαλλον θαχε να βραβευσει τη Βασια Λοη μετα την Ελεονορα Μελετη

Griniaris είπε...

lol!!!!

vassilis είπε...

Υπήρχαν και κάποια άλλα παιγνίδια του Πανιωνίου όταν στο βίντεο έμεινε ένα μικρό παράθυρο μεσα σε κίτρινο φόντο. Γενικά όμως η Εθνική είχε τον πρώτο λόγο.

Ron Barceló είπε...

Φάνη ψυχάρα, ουίσκι κ τσιγάρα

Griniaris είπε...

Από τα καλύτερα που άκουσα χθες:Ο Φάνης παλιά έπαιζε σε πέντε θέσεις,τώρα κάθεται σε πέντε θέσεις...

Κρίμα πάντως που ο Βαλέσα ήταν κλειστός λόγω Μεγάλης Εβδομάδας για να κλείσει ο Φάνης καλύτερα τη βραδυά...

Costix είπε...

Ο Φιτσαντωνακης, οπως παντα, καλα πληροφορημενος.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7550332

Griniaris είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17789&catid=5

Ίσως και κάτι να έχει αλλάξει...

zamis είπε...

Αντε μπραβο με τους νταβαδες και τα γιουσουφακια τους!

Katrinos είπε...

Καλά ...... αφού υλοποιήσαμε άριστα τη καμπάνια
με θέμα ´George for 1,5k' , βγαίνουμε και
από πάνω με ανακοινώσεις.

Εφόσον υπάρχει ρήτρα δεν υπάρχει και
λόγος συζήτησης. Σκας 1,5 κ τελειώνει η ιστορία.
Το θέμα είναι να πεισθεί κάποιος να δώσει τα λεφτά
τα οποία εγώ θεωρώ πολλά.

Από την άλλη μακάρι να υπογράψει νέο κοντράτο
με υψηλότερη ρήτρα αλλά νομίζω ότι έγινε σαφές
ότι κάποιοι θα πουληθούν

br fun_atic είπε...

Από το ρεπορτάζ του φιτσαντωνάκη δεν καταλαβαίνω την παράγραφο για τον Παράσχο και τον Κιντή. Τι θα πει ότι ο Παράσχος δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Κιντή; Ο ίδιος ο Κιντής έχει δηλώσει ότι δεν έχει κάψα με το ποδόσφαιρο. Αφού υπάρχει άνθρωπος που κάνει καλά τη δουλειά του ποια διαφορετική φιλοσοφία μπορεί να επικαλεσθεί, αφού θεωρητικά δεν έχει άποψη;

Αυτός ο Φιτσαντωνάκης με μπερδεύει πολύ. Είναι βέβαιο ότι πολλές φορές έχει καλό ρεπορτάζ. Από την άλλη μεριά τον έχω πιάσει λάθος δύο φορές σε αρνητικές ειδήσεις για τον Πανιώνιο, όπου είχα προσωπική άποψη. Παράλληλα έχω διαπιστώσει λιγότερο καλό ρεπορτάζ σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεταγραφικούς στόχους.

Είναι βέβαιο ότι δεν έχει πολλές συμπάθειες και πραγματικά θέλω να μάθω έγκυρα τον λόγο.

υ.γ
μου είναι αδιάφορο το αν είναι φίλαθλος του Πανιωνίου ή όχι.

zamis είπε...

@Jon
Οσο το σκεφτομαι δικιο εχεις..

@Brf
Δεν του αρεσει το αςουμε..

υ.γ. ασχετο αλλα οταν ο διαιτητης γραφει κατι στο φυλλο αγωνα δεν θεωρειται αυταποδεικτο?
Κι αν οχι,ο διαιτητης λεει εσκεμμενα ψεμματα αρα τι τιμωρια πρεπει να εχει?
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=128448

Griniaris είπε...

Επειδή δεν βρίσκω κάτι άλλο να γκρινιάξω,θα ασχοληθώ με το εξάμβλωμα του blog που ακούει στο όνομα "ψηφοφορία για το επόμενο παγκόσμιο".
Πόσο δίκιο είχα για μια ακόμη φορά για τις "δημοκρατικές διαδικασίες".Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;Τριάντα ψήφοι 5 μέρες πριν το κλείσιμο,τη στιγμή που μαζευόμαστε περίπου 13 με 15 σε κάθε παγκόσμιο.Ποιοί είναι οι υπόλοιποι;Ψηφίζουν τώρα και τα πιάτα(όπως καποτε τα δεντρα);
4 ψήφοι ήδη στο "όχι άλλο παγκόσμιο".Αν αυτές δεν είναι ψήφοι συζύγων κάποιων συμμετεχόντων στα παγκόσμια,να με φτύσετε.
Είναι αυτές αδιάβλητες διαδικασίες;Λυπάμαι br αλλά έδωσες την ευκαιρία σε κάποιους να απαξιώσουν τα παγκόσμια.Τα παγκόσμια είναι ιδέα και δεν μπορεί να υπόκεινται σε τέτοιες διαδικασίες.Δηλώνω ότι ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας,στο επόμενο παγκόσμιο θα απέχω από τις σαλάτες...

zamis είπε...

lol!

zamis είπε...

Φιλοι μου εκδραμω,σας χαιρετω και ευχομαι καλη Ανασταση σε σας και στις οικογενειες σας.
Πανιωναρα ολε!

Griniaris είπε...

Καλή Ανάσταση και καλά να περάσεις.Και προσοχη,ε;

zamis είπε...

Ευτυχως δεν εχει θεατρο εκει που παω:)

br fun_atic είπε...

ειναι προφανες οτι τα παγκοσμια ενοχλησαν ξενες δυναμεις αλλα και τους ντοπιους συνεργατες τους.η τρομοκρατια δεν θα περασει.το παγκοσμιο θα γινει κοντρα στις επιταγες της παντοφλοκρατιας.
ζαμις αυτο που κανεις δεν λεγεται εκδρομη.μη δω κανεναν να μην εχει παρει λαπτοπ μαζι του,τον εφαγα.

zamis είπε...

ωχ στο ιντερνετ καφε θα τρεχω..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ παιδιά έχω ήδη εκδράμει από χθές, στα βουνά τής Φωκίδος!
Βέβαια, το lap top δέν μάς λείπει για να παρακολουθούμε λίγο και τα τής δουλειάς μας αυτές τις 3-4 εργάσιμες που θα λείπουμε αλλά και για να μήν πάθω στέρηση από μή παρακολούθηση τών αγαπημένων μου μπλόγκ!
Καλή Ανάσταση σε όλους!

br fun_atic είπε...

@Ακραιφνής
εκεί τριγύρω θα είμαι κι εγώ :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δηλαδή, πού θα είσαι; Στη Φωκίδα;
Όταν φθάσεις, χτύπα ένα τηλ. ή μήνυμα. Είμαστε κοντοχωριανοί αραγε;
Βρε λές να είμαστε και ξαδέλφια;

Costix είπε...

Griniaris
Απο πολυ σοβαρες πηγες, εχω την πληροφορηση οτι οι εξης τρομοκρατικες ομαδες βαλουν κατα των Παγκοσμιων.
- ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΝΤΙΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΠΑΛΗ
- ΙΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΦΡΑΞΙΑ
- ΠΑΝΘΗΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ,
ΤΗΣ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ & ΤΟΥ ΟΥΡΙΚΟΥ.
Οι πανταχου πανιωνιοι ιντερνετικοι μπλογκερς αντιστεκονται με σθενος και τα στρατα μας θα προβουν σε ασκησεις τακτικης και αντοχης κατα την διαρκεια των εορτων του Πασχα, με σκοπο την μαχη μεχρι τελικης πτωσης στο επομενο Παγκοσμιο.
Υ.Γ. Αφου ειδα και μελη μας αποψε να προπονουνται, σε λεω !!! Και με πολυ στυλ !!!

Katrinos είπε...

Κυρίες και κύριοι , εύχομαι Καλή Ανάσταση (μεταφορικά και κυριολεκτίκά) σε όλους σας, να περάσετε καλά. Ιγώ αναχωρώ δια τα ιερά χώματα του μεγάλου νησιού, προσπαθώ as we speak, να βρώ εισητίρια για το Arsenal - Wolverhampton (!!!) αλλά είναι sold out (και πάλι !!!!!) , με βλέπω να βολεύομαι με QPR.
Ίσως είναι και καλύτερο διότι εαν πήγαινε το παιδί σε τέτοιο ματς άντε μετά να του εξηγήσεις τι άθλημα ακριβώς βλέπει στην Ελλάδα.
Όσο για το πασχαλιάτικο τραπέζι, αρνάκι με μέντα (το καημένο το αρνί) δεν θα έχω υλικό για σωστή προπόνηση , ευκαιρία για δίαιτα.

Νέα δεν υπάρχουν εκτός απο ένα νέο ανέκδοτο http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20100401/11/1?tmpl=component

Υ.Γ.Εννοείται ότι λαπτοπ θα υπάρχει

Costix είπε...

Απορια. Αν ξερει κανεις μου λεει.
Τι γινεται σε πριπτωση που πανω απο ενας συλλογοι καλυψουν την ρητρα ενος παιχτη ?? Διαλεγει η ομαδα του σε ποιον θα τον πουλησει ?? Διαλεγει ο παιχτης ?? Το ριχνουνε στον κληρο ??
Ζητανε απο ολους ακομη ποιος ψηλη προσφορα ?? Τον βγαζουν στο σφυρι ??
Γιατι βλεπω πολυ ενδιαφερον για Τζαβε.

τρελοπανιωνιος είπε...

καταλαβες ? στην Αεκ αρεσει να αγοραζει παικτες τζαμπα.... (Για Τζαβέλλα) ελληνική εφημερίδα μιλάει για «μπάσιμο» του Πέτρου Παππά, προκειμένου να τον μεταγράψει στην ΑΕΚ.Ασ μας δωσουν πρωτα κανενα φραγκο για Τζιμπουρ Μακο κτλ κτλ και μετα βλεπουμε...!!

τρελοπανιωνιος είπε...

μας ζηλευουν γιαυτο εχουν σκηλιασει τα χανουμακια.. δεν βλεπεις πανε να κανουν τον Πανιωνιο 2 , αν θελουν να τους δωσουμε παικτες να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους ... οπως καναμε με τον Πανιωνιο Καλλιθεας

Griniaris είπε...

Costix,
ας πάρουμε τον Τζαβέλα.Όποιος συμφωνήσει μαζί του και του δώσει τα περισσότερα,πληρώνει τη ρήτρα στον Πανιώνιο και τον αγοράζει.

ΥΓ.δεν ξέρω αν είναι συμφέρον να τον δώσουμε κομμάτι-κομμάτι...

br fun_atic είπε...

Η Α.Ε.Κ για να πάρει τον Τζαβέλλα θα εφαρμόσει το γνωστό σύστημα: "Πες του Πάκη να πληρώσει...".

Ενδιαφέρουσα είδηση πάντως. Αφού έχουν διαθέσιμο 1,5 εκ ευρώ που είναι η ρήτρα του (άρα μετρητά - γιατί ρήτρα με δόσεις απλά δεν υπάρχει), δεν μας τα δίνουν για να ξοφλήσουμε μέρος των χρεών;;;;

Έχω ακούσει βερεσέ σε μανάβη, σε μπακάλη, ακόμη και σε περιπτερά. Βερεσέ αγορά παίκτη (Γράφ' τα Τσακ) πρώτη φορά βλέπω...

Το άλλο ωραίο είναι ότι στο πάνω μέρος του ίδιου φύλλου κάνουν έρανο για να πληρώσουν τα κοινόχρηστα και παρακάτω μιλάνε για Τζαβέλλα.

Και καλά, ο Βάτραχος είναι ξετρελαμένος μαζί του. Οι μέτοχοι είναι βέβαιο ότι είναι ξετρελαμένοι με τον βάτραχο;

Αν είναι έξυπνος ο Κιντής, θα κοιτάξει να φέρει πίσω τον Τζιμπουρ!!!

Πολύ φοβάμαι ότι ξέχασα το stick του internet.Θα βρω όμως ένα τρόπο να επικοινωνήσουμε. Αν δεν το καταφέρω, σας εύχομαι καλή Ανάσταση.

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρουσα είδηση και σχόλια

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=128613&page=1