Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

H ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ

24 σχόλια:

amanAM είπε...

Πόσα πέναλτι έχουν σφυριχτεί υπερ του Πανιωνίου? Πότε ήταν η τελευταία φορά που σφυρίχτηκε πέναλτι υπερ μας? Η προτελευταία?

antunix είπε...

Συμφωνώ σε αρκετά σημεία με τον Nk99, αφού πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει και κάποιος άλλος προπονητής σαν τον Λίνεν.
Άλλωστε δεν ξέρω και κατά πόσο θα μας πάει μπροστά μια λογική.... ξαναζεσταμένου φαγητού και μιας εφηβικής αγάπης! Το ζητούμενο είναι μια σωστή αναζήτηση.
Δεύτερον, για να είμαστε δίκαιοι, ένας προπονητής σαν τον Παράσχο θα πρέπει να κριθεί ολοκληρωμένα, όταν έχει πάρει την ομάδα από την αρχή της σεζόν, έχει εισηγηθεί τις δικές του μεταγραφές, έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία και νοοτροπία, όποια και αν είναι αυτή.

Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟ, αν υπήρχε μια συμπαγή ομάδα, καλά στημένη αγωνιστικά, με παίκτες κλειδιά σε όλες τις θέσεις, ή γενικότερα αν μπορούσαμε να προβληματίσουμε και να φοβίσουμε τον αντίπαλο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Κοινώς μας βρίσκουν μπόσικους και κάνουν όλοι ότι κάνουν. Τερματοφύλακας, «φρυδάτος» σέντερ μπακ, αμυντικός χαφ που να τρωει σίδερα, οργανωτής μπαλαδόρος (λέγε με Ντάριο Φερνάντεζ) και σέντερ φορ να... παστελώνει είναι οι ανάγκες της ομάδας, που θα προκύψουν μετά από ορισμένες αποχωρήσεις παικτών.
Τα καλύτερα παιδιά οι Σκούφαλης, Ομο, Μπεθέρα, Σιόβας, Κοντοές, Κουμορτζί, αλλά δεν μπορούν τα παλικαριά. Με τέτοιους παίκτες ποτέ δεν θα μπορέσεις να κοντράρεις τον ΠΑΟ....

Το άλλοθι της σφαγής, είναι πραγματικότητα, είναι αηδιαστικό, αποκρουστικό, είναι πολλά, τα οποία τα έχουν θίξει όλοι οι φίλοι, όχι μόνο εδώ αλλά και στα υπόλοιπα Blogs και στο γήπεδο. Το θέμα είναι πως μπορούμε να θωρακιστούμε εμείς ενάντια σε αυτή την κατάσταση, διότι να αλλάξει δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι λίγο σας την λογική των ελληνικών δρόμων. Επειδή ποτέ κανένα κράτος δεν θα μπει στον κόπο να τους φτιάξει, πρέπει ο έλληνας οδηγός να μάθει να οδηγεί και να πορεύεται με τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες....

Katrinos είπε...

Το 'σε λίγο θα παίζουν μόνοι τους' ίσως είναι και ο μόνος τρόπος οι πλήν ΠΟΚ , να κάνουν την επανάσταση τους. Θα ήθελα π.χ πάρα πολύ σε κάθε εντός έδρας με ομάδα του ΠΟΚ να μην υπάρχουν φίλαθλοι του γηπεδούχου και να κατεβαίνουν οι ομάδες με όσο το δυνατόν περισσότερους αναπληρωματικούς.Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφτυλίσεις αυτή τη παρωδία που λέγεται πρωτάθλημα Super League. Να παίζουν οι μεγάλοι σε άδειες εξέδρες απέναντι σε πιτσιρικάδες, να απαξιωθεί εντελώς το προιόν. Ας νικάνε 18-0 , ας παίρνουν το πρωτάθλημα με 780 βαθμούς, ας χαίρονται μόνοι τους όμως. Ούτως η αλλιώς οι βαθμοί χαμένοι είναι, η υπόθεση UEFA και υποβιβασμού συνήθως κρίνεται στα μεταξύ των πλήν ΠΟΚ ομάδων, άρα όλοι θα ξεκινάνε απο την ίδια βάση. Υπάρχουν πολλές δυνάμεις εκει έξω που δεν είναι (τόσο) βρώμικες πρέπει να βρούν το τρόπο να ξεκινήσουν επανάσταση δεν πάει άλλο.

Υ.Γ BR , του χρόνου θα χρειαστεί ΓΕΝΑΙΑ εμπορική πολιτική διαρκείας ,τα οικονομικά του μέσου Ελληνα θα είναι κατα πολύ χειρότερα απο σήμερα. Πρόσθεσε σε αυτό τη φυσιολογική απογοήτευση των δύο ετών και θα δείς ότι ο κόσμος θα είναι πολύ επιφυλακτικός.

zamis είπε...

Σωστος Jon,γαμω τις κινησεις θαταν μια ενδεκαδα φουλ στους αναπληρωματικους.Πανιωνιο και τσαπχινικο statement!

br fun_atic είπε...

Κοίτα όμως τη διαφορά να είσαι έμπειρος...Εμείς πηγαίνουμε στη γήπεδο αν και ξέρουμε ότι θα αδικηθούμε, μας αδικούν, μας πατάνε και πληρώνουμε από πάνω και πρόστιμο. Άσε τις ενοχές που έχουμε γιά το σύνθημα με τον Αλβανό κ.λ.π. Φασμπίντερ.

Στο Καραϊσκάκης πάλι βγάζουν προκαταβολικά τα αεροβόλα και ο κάθε αντίπαλος παίκτης λαμβάνει το μήνυμα...Δαλιανίδης

zamis είπε...

απο sportdog ρεπορταζ σιχαμενων για να γελασουμε

''Επιπλέον, διοικητικοί «κύκλοι» σχολίαζαν την φάση του πέναλτι του Μέλμπεργκ πάνω στον Σαγκανόφσκι, στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, το μη σφύριγμα του διαιτητή Γιάχου στην παράβαση που υπέπεσε ο Σουηδός στόπερ «θυμίζει εποχές παράγκας και κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό στο πρωτάθλημα…».''

ειναι τοσο αστειοι που δεν αξιζει να αχολουμαστε

br fun_atic είπε...

είναι όπως το σημερινό πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή για τη σφαγή στη Νέα Σμύρνη, τον μη καταλογισμό πέναλτι και της μαϊμούδες. Βέβαια δεν είχαν γράψει κάτι αντίστοιχο για το μεταξύ μας παιχνίδι...

vyruss είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vyruss είπε...

http://static.news247.gr/data/content/0/n29/154049_b.jpg

Μα τελικά πώς είμαστε γαύροι αφού το δώσαμε το παιχνίδι στο βάζελο;;

br fun_atic είπε...

Είμαστε βαζελόγαυροι με κιτρινόμαυρες προεκτάσεις. Το κόκκινο στη φανέλα μας είναι γιατί είμαστε Τουρκόσποροι.Εννοείται πως είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της μικρής μας συνοικίας (οριακά γιατί υπάρχει σε κοντινή απόσταση ο Μίλωνας και ο Ίκαρος) και δικαίως μας έπαιρναν όλους μας τους παίκτες γιατί είμαστε ομάδα σκαλοπάτι και φυτώριο, plus τους αγόραζαν αδρά.
Δεν πρόκειται να διεκδικήσουμε ευρώ από την Α.Ε.Κ γιατί είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε τη μόνη διαφορετική ομάδα από τις μεγάλες, η οποία εκφράζει κατά τρόπο μοναδικό και ανεπανάληπτο τον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Η Αθλητική Κυριακή είναι τομή στην Ελληνική τηλεόραση, μας λείπει ο καθηγητής Βαρούχας,ο Σπανέας είναι ο Έλληνας Κολίνα, το πρωτάθλημα πεντακάθαρο, ο Νίνης κύριος και ο Αντωνιάδης ο ποδοσφαιρικός Μπαρίσνικοφ.

Katrinos είπε...

Απών από την κοπή πίτας του Πανιωνίου ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Τσακίρης. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης διαβάστηκε επιστολή του, στην οποία ανέφερε πως δεν αισθανόταν καλά για να δώσει το «παρών» σε μία τέτοια γιορτή λόγω της πορείας της ομάδας.

««Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κατ’αρχάς όλους όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ. Εκδηλώσεις σαν τη σημερινή αφενός προβάλλουν την ενότητα του ιστορικού συλλόγου μας και αφετέρου στέλνουν το μήνυμα ότι ο ενιαίος Πανιώνιος είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας μας. Δυστυχώς δεν βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, όσο κι αν θα το ήθελα. Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μετά το χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, αλλά και γενικότερα την όλη εικόνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου το τελευταίο διάστημα, δεν αισθάνομαι ψυχικά έτοιμος για γιορτές, ούτε μπορώ να εμφανίζομαι ανάμεσα σε συν-Πανιώνιους τη στιγμή που η ομάδα μας είναι σε κίνδυνο. Ζητώ συγγνώμη από όλους σας και ιδιαίτερα από τους προέδρου του Πανιωνίου ΓΣΣ και της ΚΑΕ, που δεν δίνω το ‘παρών’ σήμερα. Ελπίζω να επανορθώσω μελλοντικά, κάτι από καλύτερες ίσως συνθήκες».

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εξαιρουμένων των διεθνών Τζαβέλλα και Μανιάτη


Mετά τις χθεσινές δηλώσεις Τσακ - αυτές που αφορούσαν κυρίως την ομάδα μας- θεωρώ ότι αυτή η απουσία ισοδυναμεί με δήλωση βόμβα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι θα έπρεπε να είναι στη εκδήλωση για το καλό της ομάδας , την ενότητα κλπ.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έπραξε άριστα, δείχνοντας με το πιό εμφατικό τρόπο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ότι η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση και ότι παρά το γεγονός ότι μιλάμε για υψηλές πιθανότητες σωτηρίας (κοινώς μάλλον θα τη σκαπουλάρουμε) τα φετινά δεν θα μείνουν έτσι.

Μακάρι......

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν με αηδιάζει περισσότερο το Ελληνικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο ή οι σκηνές γεροντολαγνείας ανάμεσα στον Νίκο Γαλανό και τη Νένα Μεντή. Για το όνομα του Θεού; Να κυκλοφορούν με μπουρνούζια και να φιλιούνται; Μπλιάααχ... Μα επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στο Mega; Πρέπει να ξεράσουμε ό,τι φάγαμε για βραδινό;

zamis είπε...

Ωραιος ο Τσακ!
Και τις δηλωσεις του γουσταρα και το αποψινο.Αντε παλλικαρι μας,παρε μπρος.

υ.γ.brf,οτι η διαστροφη σου φτανει μεχρι παπακαλιατη ομολογω δεν το περιμενα..

br fun_atic είπε...

Θα σου έλεγα κάτι τώρα, αλλά έχε χάρη :)

Η Ζέτα Δούκα σε ένα ρόλο γάντι. Κάνει την τραβεστί και προσεχώς τρανσέξουαλ. Ο ρόλος δεν είναι καθόλου ρηχός διότι θα κάνει αλλαγή φύλλου λόγω ερμαφροδιτισμού ή τέλος πάντων λόγω ορμονικού προβλήματος.

Δεν αντέγραψε καθόλου το "παιχνίδι των λυγμών" ή την "Μαντάμ Μπάτερφλάι". Άλλωστε στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση.

Έκανε στριπτιζ στον αδελφό του Παπακαλιάτη και εκεί που ο Χριστιανός σκέφτονταν "καλά θα φάμε" (επειδή το επιβάλει ο ρόλος)του δείχνει το τρίτο το μακρύτερο.Σέκος...Λόγω επαγγελματικής διαστροφής βέβαια την είχα μυριστεί τη δουλειά (και αυτή τη φορά)...

Δεν ήταν ο Παναής που έγινε Αναίς. Ήταν πάντα γυναίκα εγκλωβισμένη σε ανδρικό σώμα... Κάτι αυτό, κάτι τα γλωσσόφιλα του Γαλανού, μου χει γίνει ένα στομάχι άστα να πάνε...Κολλάς σε αυτό τη βουτιά του Νίνη, τον Πουρουπουπού και τον μεγάλο Αντωνιάδη και έχεις την πλήρη εικόνα.

antunix είπε...

Ε, την θέλετε την Καρλότα σας!!!
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aE2ESaeEncA

Katrinos είπε...

Τραβεστί , κάτι σα τη superleague δηλαδή.
Πολύ επίκαιρο, πας να δείς μπάλλα και βλέπεις
show βουτιάς από το sotiri. Πας να δεις την ομάδα σου που παίζει με το θριαμβευτή της Ρώμης, τσουπ
ο Καλόπουλος κλέβει τη παράσταση

Παπακαλιάτης και πάλι Παπακαλιάτης , τουλάχιστον
με αυτόν δεν φτάνω στα όρια του εμφραγματος......

Από την άλλη ρε συ Br δε ξέρω τι είναι πιο σιχαμένο
η Μεντή με μπουρνούζι η ο Αντωνιάδης να βγάζει ανακοινώσεις;

br fun_atic είπε...

Το τρίο Μεντή, Αντωνιάδης, Γαλανός.
Νομίζω ότι είναι too much :)

br fun_atic είπε...

Έχω και συνέχεια. Την μετατροπή του πρωταθλήματος σε sl

http://www.youtube.com/watch?v=wB5kaWGFSyQ&feature=related

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους,
λόγω προσωπικού προβλήματος απείχα από τις συζητήσεις.Έτσι κι αλλιώς με έχετε καλύψει.Πέρα από το διαγωνισμό που κάνουν οι διαιτητές στη Ν.Σμύρνη για το ποιός θα ξεπεράσει το Σπανέα,το ματς ήταν τόσο κακό που δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σας ρε παίδες!
Br fun, καλά έκανες και τον έβγαλες τον αράπη, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να τον γυρίσεις προς τα εμάς...
Amanam, πέναλτυ...πέναλτυ υπέρ μας, το τελευταίο που μπορώ να θυμηθώ πρέπει να ήταν στον Λεβαδειακό (επί Ρεκόμπα), που το χάσαμε κιόλας...
Βέβαια, και εντελώς μεταξύ μας τώρα, για να κερδίσεις πέναλτυ πρέπει και να μπαίνεις συχνά-πυκνά στην αντίπαλη περιοχή, έτσι;
Πάντως, το καλύτερο το είδα στον Άρη, που είχανε φέρει τούρτα για να "γιορτάσουνε" ένα χρόνο χωρίς πέναλτυ υπέρ τους... και γαμώ!

amanAM είπε...

Πράγματι, με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά ήταν το τελευταίο μας πέναλτι. Το προτελευταίο, δεν το θυμάμαι ούτε εγώ.

br fun_atic είπε...

Σε πέναλτι είχε ευστοχήσει και ο Φαμπιάν στη Ν.Σ, αλλά δεν θυμάμαι το παιχνίδι.

antunix είπε...

«Ήρθα να σας φωτίσω», που λεει και ο Μάκαρος!
Λοιπόν φέτος έχουμε σκοράρει από 2 πέναλτι.
Το ένα με Πανθρακικό, (Εστογιάνοφ) στη Νέα Σμύρνη και το άλλο στο ματς με την Καβάλα από τον Μπάλαμπαν!
Και μας έχουν στήσει 6 φορές στη βούλα...

amanAM είπε...

πω πω, δεν τα θυμόμουνα αυτά!
Λέτε να αρχίζει το γκούντα?