Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Φέρτε Prozac- Η συνέντευξη του Τζιμπουρ στην gazzetta


Σχετικά με τα λάθη που έκανε η φετινή ΑΕΚ: «Πολλά πράγματα. Στο πρωτάθλημα παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες κι εμείς κάναμε μεγάλα λάθη. Με αυτό που θα πω, κάποιοι θα με περάσουν για τρελό, αλλά η ΑΕΚ φέτος ήταν έτοιμη να κερδίσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε το αποδείξαμε, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και φέρνοντας «Χ» με τον ΠΑΟ εκτός έδρας».

Μιλώντας για την καλύτερη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε ποτέ: «Στον Πανιώνιο. Εκεί ένιωσα ποδοσφαιριστής περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, στην Ελλάδα. Ο Λίνεν και οι δύο βοηθοί του ήταν σπουδαίοι άνθρωποι. Ο Πανιώνιος, τότε, δεν πήγαινε καλά και καταφέραμε να τον ανεβάσουμε επίπεδο. Οι μεγάλες ομάδες μας φοβούνταν και είναι ωραίο να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο όταν είσαι αουτσάιντερ».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του: «Έχω δυνατό χαρακτήρα, αλλά όταν μου φέρονται καλά, σέβομαι και είμαι σωστός. Αν κάποιος πάει να μου κάνει κακό, αντιδρώ κατάλληλα. Λειτουργώ όπως όλοι μας, αλλά δεν είμαι εδώ για το ρόλο του χαμένου. Έχω έρθει για να είμαι ο νικητής. Προτιμώ να ζήσω 10 χρόνια σαν λιοντάρι, παρά 100 σαν πρόβατο».

Για τον καυγά του με τον Νάτσο Σκόκο: «Ο τσακωμός μας είχε κρατήσει 2-3 μέρες. Μετά, ήμασταν μια χαρά. Απλά, οι εφημερίδες χρειάζονται τέτοια θέματα για να πουλάνε περισσότερο. Έγραφαν για εβδομάδες πως δεν δίνουμε πάσα ο ένας στον άλλον, επειδή είμαστε τσακωμένοι. (γέλια)».

Να είσαι καλά Zamis. Δεν θα τη γλιτώσουμε την κατάθλιψη... Αχ ρε Ρεφίκ ψυχάρα!!!
Μεγάλος παίκτης, τεράστιο κενό. Όσα γκολ έβαλε ο Ρεφίκ σε μία χρονιά σχεδόν δεν τα πέτυχαν οι υπόλοιποι επιθετικοί σε δύο...
Κρίμα που έφυγε, ακόμη μεγαλύτερο κακό που ΔΕΝ επέστρεψε...

34 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω πόσα χρειάζονταν για να επιστρέψει (καλά, ίσως και να ξέρω) αλλά ο παίκτης αυτός μας έβγαζε ζωώδη ένστικτα.
Σκέψου ομάδα με τρομοκράτη στην επίθεση, Ριέρα, Εστογιανώφ,Μπάλαμπαν να βγάζει ασιστ :) Κούμο (στα καλά του) και Καρντόσο (πόντος) στα χαφ. Παίρνεις ελεύθερο και τον Ντρόμπνι και ένα καλό σέντερ μπακ, τινάζεις τα πρέκια του προυπολογισμού, αλλά μετά ζεις απανωτούς οργασμούς για μια ολόκληρη χρονιά.

antunix είπε...

"Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό... "

http://www.youtube.com/watch?v=Vp0bxt3IHow

Αχ είχαμε Τζιμπουράκο, κάποιοι θα τρέμανε...!

antunix είπε...

Πάλι βρήκα το κομμάτι ε……..;;
Ποιότητα...!

Griniaris είπε...

Prozac δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.Το αντίστοιχο είναι το Ladose.Εννοείται ότι για τους φίλους του blog είναι δωρεάν...

ΥΓ.Τι πάτε και θυμάστε τώρα...

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MyskWA8R09o

Αυτοί είναι οι σωστοί στίχοι για την περίπτωση.Σ'έσκισα antun...

Griniaris είπε...

10.000 και 20 μέρες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα έφαγε ο Τσακ γιατί απλά καθόταν στον αγωνιστικό χώρο και 21.000 ο Πανιώνιος...

zamis είπε...

Οι μεγαλοι παικτες θελουν μεγαλους προπονητες.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόστιμο το έφαγε για αυτά που είπε μετά τον αγώνα...Για να μάθει άλλη φορά....
Όσο για ορισμένα αλητάκια στην 3 έχουν κοστίσει μία μεταγραφή.
Τελικά δεν αναπολούμε μόνο εμείς τον Πανιώνιο των δύο πρώτων χρόνων αλλά και οι παίκτες που ήταν στην ομάδα. Αντίθετα δεν μπορούμε να πούμε καλά πράγματα για τον Πανιώνιο τον δύο τελευταίων χρόνων…..Ούτε και οι παίκτες…Σήμερα πλακωθήκαν ο Ριέρα με τον Μανιάτη. Ήταν της στιγμής? Δεν θα παραξενευόμουν αν δεν ήταν.

Katrinos είπε...

@Griniaris
Ο Τσακίρης έφαγε αυτά που έφαγε, ο 'κύριος' Σπανός που μπήκε μέσα για να ΔΕΙΡΕΙ παίκτη αντίπαλης ομάδας έφαγε 5 χιλιαρικάκια μόνο.
Για να μην αναφέρω περιπτώσεις Αγαπούλας, κυρ Παύλου, κάτι δηλώσεις του Πατέρα...........

Axxxxx κλωτσιές που θένε....

cdu είπε...

Δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί ακριβώς τιμωρήθηκε ο Τσακίρης; Για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο (τι έκανε;) ή τις δηλώσεις; Προφανώς ο πραγματικός λόγος είναι ο δεύτερος αλλά ποιός είναι ο τυπικός λόγος;

zamis είπε...

ΠΑΕ Πανιώνιος, Κ.Τσακίρης ( Πρόεδρος) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της , για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Κ.Τσακίρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή είκοσι ενός χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον πρόεδρο κ. Κ.Τσακίρη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) μέρες και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

zamis είπε...

''Για τη συμπεριφορα του προεδρου της''
Προφανως εννοει οτι δεν ''προστατεψε''τους χουντικους.

antonis είπε...

Ειναι ο μοναδικος αθλητης στην ιστορια του συλλογου που προσφερε τοσα πολλα σε αγωνιστικο και οικονομικο επιπεδο,σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.Απο τους λιγους που του χρωσταμε, και δεν μας χρωσταει.Σεβαστηκε και τιμισε με το παραπανω την φανελλα του ιστορικου.
Πηρε ελαχιστα σε σχεση με καποιους κρετινους,και καποιους μαθητευομενους προεδρους.
Να ξερετε Κυριε Τσακιρη οτι ο χρονος δικαιωνει η Τιμωρει,και ο Ραφικ εχει μεινει ατοφιος στην μνημη μας, σε αντιθεση με σας που γοργα και σταθερα ξεφτιζετε.
Δυστηχως εκτος απο την πωληση αξιολογων παικτων και την διασπαθηση των χρηματων τους,εχουμε και την ανανεωση συμβολαιων σε παικτες γραφικους(σκουφαλης) και διαχρονικα λιγους(γουνδουλακης).
Να μην μιλησω καλυτερα για το ροστερ χαμηλης ποιοτητος που εχουμε,αλλα και για τις μεταγραφαρες ουσιας τυπου ΜΠΟΥΒΑΛ.

Griniaris είπε...

cdu,Jon

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δεν κλήθηκε για τις δηλώσεις αλλά για την παρουσία του μέσα στο γήπεδο,άλλο το γιατί τιμωρήθηκε...Mόνο κλωτσιές;

Katrinos είπε...

Μη ξεχάσω ότι το είδα αυτοπροσώπως να ΚΑΠΝΙΖΕΙ στριφτά τσιγάρα μέσα στο γήπεδο , πράγμα που απαγορεύεται αυστηρά.

Ρε BR , μήπως κάνουμε καμιά αγωγή στη S/L για ψυχική οδύνη, προβολή πορνογραφικού υλικού πριν τις 24.00, παραποίηση αθλήματος (Nini, βουτιές κλπ).

br fun_atic είπε...

Γι αυτό λέγαμε να δημιουργηθεί τιμοκατάλογος. Ορίστε 10.000 χωρίς να το ευχαριστηθεί. Ενώ ο Σπανός και χορτάρι πάτησε και τον Ζορό έκανε και μάλιστα με λιγότερα χρήματα.

Δεν ήθελα να γράψω. Μιά που το αναφέρατε όμως και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι αύριο το θέμα αυτό θα παίξει πολύ θα ήθελα να σας ενημερώσω.
Η πληροφόρηση που έχω είναι έγκυρη και ακριβής. Υπήρξε μία αψιμαχία πάνω σε μία φάση, οι παίκτες είπαν δυο κουβέντες και υπήρξε ένας μικρός τσαμπουκάς. Αν και όχι ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα θα αντιμετωπιστεί από τη διοίκηση.Αυτός που μάλλον έπρεπε να συγκρατηθεί ήταν δυστυχώς ο αρχηγός. Αυτό είναι όλο.Βέβαια καλό θα ήταν να διαβάσουμε αύριο αρκετούς δημοσιογράφους για να δούμε τον ρόλο του καθενός.

Πάμε παρακάτω: @ Griniaris να προτιμήσουμε Ladose ή Cipralex?
Προσωπικά θα προτιμούσα τον Ρεφίκ στην ομάδα και μια πιατέλα θαλασσινά...Ο CostisT πάλι δεν χρειάζονταν ούτε αυτά. Είναι σαν τον Οβελίξ. Έχει πάρει υπερβολική δόση και είναι πάντα ντούρος. Με Ρεφίκ ένας λόγος παραπάνω :)

General Tanz είπε...

Οτι καλυτερο εχω δει σε επιθετικο
μετα τον Δεδε και την γνωστη δυαδα. Τον Δημητρακη τον εχω παρασαγγας πισω του.
ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ!!!!!
Το γνωριζα οτι αγαπαει τον Πανιωνιο, το εχει πει αρκετες φορες.
Του ευχομαι τα καλυτερα στην καριερα του, και κραταω σαν φυλακτο την φωτο που τον εχω αγκαλια με τον πιτσιρικα μου, στο αληστου μνημης ματς της τελευταιας αγωνιστικης
Πανιωναρα Σπανος 2-1(Κακος)

Μακαρι και στην Μπαρτσα αγορι μου!!!

br fun_atic είπε...

τελικά την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Φαμπιάν. Έριξε το μπερντάκι στον Αραούχο, δεν πλήρωσε μία, αλλά αντίθετα κέρδισε 15 ημέρες επιπλέον διακοπές.Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές.

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. Επειδή η όλη ιστορία ξεκίνησε από τις δηλώσεις του κου Αντωνίου. Τι δουλειά είχε ο κος Αντωνίου στα δημοσιογραφικά μπουθ; Απ' ότι ξέρω δημοσιογράφος δεν είναι, προφανώς λοιπόν δεν είχε και διαπίστευση. Μήπως την επόμενη φορά να του παραχωρηθεί θέση σε κάποια θύρα του γηπέδου; Μας έχει παρεξηγήσει και πρέπει να του αποδείξουμε ότι πράγματι είμαστε πολύ φιλόξενοι...

br fun_atic είπε...

Γιατί στη Μπάρτσα στρατηγέ μου; Κι εμείς μπαλίτσα παίζουμε. Αν βρίσκαμε τη χρυσή τομή με τα βερεσέδια ίσως να μπορούσαμε να τον ξαναφέρουμε. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ρεφίκ για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι μεγάλος, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορούσε λόγο ηλικίας και φήμης να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Ron Barceló είπε...

Αδυναμία απόλυτη!

http://www.youtube.com/watch?v=YKOez89r1gs

Νιώστε..
Μόλις έβλεπε πράσινα πάθαινε αμόκ.

υγ:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ γιατί τον αγαπάμε όπως κ αυτός. Το τί κηδείες θα έκανε με Σίτο θα ήταν ανευ προηγουμένου.Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο εως ανέφικτο πλέον.

br fun_atic είπε...

Το καλό με τον Ρεφίκ ήταν που σε πέντε γραμμές περιέγραψε τα δύο χρόνια στον Πανιώνιο και τους λόγους που από τότε δεν έχουμε δει προκοπή, όσα χρήματα κι αν ξοδεύτηκαν.

Και μετά σου λένε για το μυαλό του. Κούνια που σας κούναγε...

cdu είπε...

Ρε παιδιά, εγώ ακόμη δεν κατάλαβα για τον Τσακίρη. Ή ξέχασα τα Ελληνικά μου εδώ στο USA ή δεν ξέρουμε τι γράφουμε. Η ανακοίνωση λέει ότι ο Τσακίρης τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του και όχι για τη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Αν είναι όντως το δεύτερο, δεν έπρεπε να το λέει έτσι απλά;
Δεύτερη ερώτηση για επαίοντες: αφού ο Τζιμπούρ μας αγαπάει όπως λέει, γιατί φαγώθηκε να φύγει ενώ ο Τσακίρης τον παρακαλούσε (μέχρι τρακαρίσματος) να μείνει, ο Λίνεν ήταν ακόμη μαζί μας και είχαμε ακόμη ελπίδες για Ουεφα; Τόσα πολύ περισσότερα του έδινε η ΑΕΚ; Κάτι δεν στέκει. Και, τελικά γιατί δεν γύρισε έστω δανεικός φέτος; Που χάλασε;

br fun_atic είπε...

Γιά τον Τζιμπουρ είναι ιδιαίτερα σημαντική η εθνική ομάδα. Ανεξάρτητα από το αν οι αποδοχές του στην Α.Ε.Κ θα ήταν καλύτερες (σε ευρωπαϊκή ομάδα ακόμη καλύτερες) θεωρούσε ότι με τη μεταγραφή θα εξασφάλιζε την παρουσία του στην εθνική της χώρας του και επιπλέον θα μπορούσε να πετύχει μελλοντικά μιά ακόμη μεγαλύτερη μεταγραφή σε ευρωπαική ομάδα. Ανεξάρτητα από το τι πίστευε τότε, είναι γεγονός ότι πλέον έχει εμπειρίες από τις δύο ομάδες και απαντάει με αυτό τον τρόπο. Άραγε ο Μάκος τι θα απαντούσε στο ίδιο ερώτημα;

Griniaris είπε...

Και λίγο κουτσομπολιό...Ο Μανιάτης φέρεται ως η αιτία χωρισμού Μπάστα-Ταχτσίδη...Άντε Γιαννάκη και εις ανώτερα...

Γιούρι,το Ladose είναι εδώ το Prozac και σε διαβεβαιώ η κατανάλωσή του είναι πολύ μεγάλη.

ΥΓ.Προτείνω την αλλαγή του CostisT σε Costix,όπως τον βάφτισε ο zamis...

zamis είπε...

Μαθαινω οτι η Σασα ειναι εξαλλη που η Τζουλια καταπινει σαμπανιες και ετοιμαζει την εκδικηση της.Γιαννακη προσεχε..,ρε μπας και ειναι κι ο Ριερα μπλεγμενος και γι'αυτο πλακωθηκαν?
Μακη πρεπει να βγαλεις και gossip section στην εφημεριδα.

Griniari,εγω δεν μπορω να τον λεω αλλιως πλεον:)

Costix είπε...

Costix εκ του Οβελιξ ???
Υπονοοεις κατι για την σιλουετα μου??

Καιν για να σκασει ο brfun, φευγω σε 10 λεπτα για to γνωστο χωριο (www.semantron.gr).

Σκορπινα μπουργετο κλπ !!!

Φυσικα 2 η ωρα την Κυριακη μεσα στο ΝΑΟ !!!!

zamis είπε...

Costix,πιο πολυ μειξη Μαζεζτιξ-Αλφαβητιξ μου κανεις.Τωρα αν εσυ θες να βαλεις και μια δοση Οβελιξ,ok!

br fun_atic είπε...

Καλά, το τι άκουσα σήμερα για το θέμα Μανιάτη - Ριέρα (σιγά το θέμα δηλαδή - μέχρι σε προπονήσεις παιδιών γίνονται αυτά) δεν λέγεται.

Άλλος είδε τον Μανιάτη να κάνει χειρονομία απογοήτευσης, άλλος άκουσε τον Ριέρα να ψιθυρίζει βρισιές στα Ισπανικά (τρομερή ακοή ο δημοσιογράφος και επίπεδο σε ξένες γλώσσες), άλλος είδε τον Μανιάτη να αρπάζεται πρώτος και άλλος τον Ριέρα, άλλος άκουσε τι είπε ο Τσακίρης στο τηλέφωνο στον Παράσχο, άλλος το πρόστιμο που ΣΚΕΦΤΗΚΕ να επιβάλει ο Παράσχος.

Τελικά για να βγει το μεροκάματο μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Και στην τελική ανάλυση όλες οι εφημερίδες, στο ρεπορτάζ του Πανιωνίου ασχολήθηκαν μόνο μ' αυτό.

Ο.Κ δεν είπα να το πνίξουν αν το θεωρούν τόσο σημαντικό, όχι όμως και να το κάνουν κοκκινιστό με την τόση σάλτσα. Ήμαρτον ρε παιδιά. Κι άλλοι ήταν εκεί, κι άλλοι είχαν μάτια και είδαν...

br fun_atic είπε...

Είναι και Οβελίξ γιατί όταν ήταν μικρός έπεσε στην μαρμίτα με την κρεατόσουπα και από τότε δεν ξανάφαγε κρέας!!!

zamis είπε...

Τελικα,θα τον χαρει η Σασα τον Γιαννακη την Κυριακη.
Απο γλαστρες και ζαρντινιερες σκιζουμε.

br fun_atic είπε...

Τα 'φτιαξε ο Μανιάτης με τη Μπάστα; Καλά, δεν ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη κοπέλα; Ποιος ο ρόλος του Ταχτσίδη;

br fun_atic είπε...

@ZAMIS

Γιά να πάω τη σκέψη σου ένα βήμα παραπάνω, έχω να σου υπενθυμίσω ότι η Σάσα Μπάστα είναι από την Ξάνθη...

br fun_atic είπε...

H αυριανή δεκαοκτάδα : Ανδριόλας, Μπέλιτς, Όμο, Κοντοές, Γουέλινγκτον, Λάτκα, Σκούφαλης, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Τζαβέλλας, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Μπουβάλ, Σάμαρης.

Από τη σημερινή προπόνηση έλειψαν οι Μανιάτης (στον στρατό), Νικολάου (τραυματίας), ενώ ο Γιόνσον έκανε ατομικό πρόγραμμα, δεν κρίθηκε έτοιμος και γι αυτό βρίσκεται εκτός αποστολής.

zamis είπε...

save sasa