Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

TA NEA ΤΗΣ Ε.Ν.Π

Η αδελφοποίηση με την Ε.Ν.Π ή έστω η έναρξη μιας καλής συνεργασίας με τους Κύπριους αδελφούς μας υπήρξε (και εξακολουθεί να είναι) ένας μεγάλος στόχος του blog. Για τον λόγο αυτό χαίρομαι όταν ανταλλάσσουμε νέα και απόψεις και που καταφέρνουμε να διατηρούμε την ιδιαίτερα θερμή ιντερνετική επαφή που ανοίξαμε τον χειμώνα που μας πέρασε.

Αναγνωρίζω ότι η κακή πορεία της ομάδας αποτέλεσε μια άσχημη συγκυρία για την πρόοδο του εγχειρήματος, οφείλω όμως να υπογραμμίσω και την αδικαιολόγητη αδιαφορία των συνδέσμων φιλάθλων μας για το θέμα αυτό.

Οι Κύπριοι αδελφοί μας έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους με αποκορύφωμα την αποστολή εκπροσώπου τους στην εξέδρα των οργανωμένων μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αυτές είναι πρωτοβουλίες που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Στα πλαίσια αυτής της πολύ καλής επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε φίλους του «brfunatic» και τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παραλιμνίου, αναρτώ τα παρακάτω link για να μπορέσετε να πληροφορηθείτε όλοι τις δραστηριότητες του συνδέσμου και για να παραδειγματιστούν κάποιοι από τους οργανωμένους μας.

http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=73841&-V=sportnews

http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/59113

http://www.kerkida.net/art.php?id=3428

Δεν υπάρχουν σχόλια: